kourdistoportocali.comNews DeskΤέμπη_Midnight Express> H Mαρία Καρυστιανού στην έρημη χώρα

H επιστροφή του Παναγιώτη Τερεζάκη

Τέμπη_Midnight Express> H Mαρία Καρυστιανού στην έρημη χώρα

Elon Musk> Στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη Γενοκτονία από τα mRNA εμβόλια (Ναι, αλλά είναι Πέμπτη!)

Αθήνα, 19 Απριλίου 2024

Καθώς το 60-80% των πωλήσεων στα φαρμακεία της Αθήνας και της περιφέρειας αφορούν σε ψυχοφάρμακα εύκολα συνειδητοποιούν-όσοι μπορούν να το κάνουν τέλος πάντων-ότι το πρόβλημα των βρεφοποιημένων πολιτών δεν είναι κατ΄εξοχήν πολιτικό ή οικονομικό. Είναι ψυχολογικό ή νοητικής αντίληψης.

By Fierce Invalids Home from Hot Climates

Εδώ βρίσκεται η εξήγηση για την απάθεια με την οποία δέχεται ο “Έλληνας λαός” τον θάνατό του. Ο Elon Musk μερικά 24ωρα πριν μίλησε για τη παγκόσμια πρωτιά της χώρας μας στην ερήμωση του πληθυσμού. Μάλιστα υπέδειξε ένα άρθρο το οποίο απέδιδε τη μείωση στα mRNA εμβόλια με τα οποία τρυπήθηκε το 72% του ελληνικού λαού. Δηλαδή ο Musk έκανε λόγο για Γενοκτονία. Και ο βρεφοποιημένος “Ελληνας λαός” το άκουσε και το προσπέρασε απλά. Τι μπορεί να περιμένει έναν τέτοιο λαό πέρα από το θανάσιμο μέλλον του;

Το τελευταίο χρόνο σε αυτόν τον βρεφοποιημένο λαό απευθύνονται μεταξύ άλλων και οι αγωνιώδεις κραυγές των γονιών της ανθρωποθυσίας των Τεμπών όταν συγκρούστηκαν μεθοδικά δύο τρένα του ΟΣΕ στον οποίο τον Απρίλιο του 2022 με πρωτοβουλία του Γεραπετρίτη ανέλαβε δράση ο από το 2016 συνταξιούχος υπάλληλος Παναγιώτης Τερεζάκης.

Ποια ήταν η αποστολή του Τερεζάκη δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Τα τρένα όμως συγκρούστηκαν ενώ εκείνος είχε επανέλθει σαν σύμβουλος. Εάν συμβούλευε για θέματα Ασφαλείας έπρεπε ήδη να βρίσκεται προφυλακισμένος. Αντίθετα έλαβε προαγωγή λες και ο θάνατος 57 κατ΄εξοχήν νέων ανθρώπων θα έπρεπε να τύχει επιβράβευσης.

Πριν συνεχίσετε ρίξτε μια ματιά στο video από τη προφητική (κι εγώ γίνομαι προφήτης όσων σχεδιάζω) ταινία του 1979_Το Σύνδρομο του Αμβούργου

Το “ανθρώπινο λάθος” και το “ξεχαρβαλωμένο” κράτος ήταν πολύ βολικό άλλοθι ενός πράγματι οργανωμένου εγκλήματος εάν δει κανείς τις σατανικές συμπτώσεις που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν της ανθρωποθυσίας. Μπορείτε να κρατήσετε το ανθρώπινο λάθος ή το ξεχαρβαλωμένο κράτος.

O Tερεζάκης με κομπολόι_photo πάνω και βραχιολάκι στο δεξί καρπό_photo κάτω

Το τελευταίο πρόλαβε και ξεχαρβαλώθηκε μερικούς μήνες μετά την υποδειγματική λειτουργία του ως τυρρανικός μηχανισμός στην επιβολή του αφηγήματος της planδημίας φυσικής προελεύσεως και των mRNA ελιξηρίων νεότητος. Εάν σας βολεύουν αυτά τα σενάρια-κρατήστε τα. Το κράτος είναι οργανωμένο ή ξεχαρβαλωμένο ανάλογα με τις υποβοηθητικές συνθήκες ευθανασίας των βρεφοποιημένων πολιτών του.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πάνω από 20 μέρες σε κατάσταση Σουμάχερ, άλλοι πέντε έξι πεθάναν ξαφνικά, δύο στη Κεφαλονιά και καμμιά χιλιάρα παθαίνουν ξαφνικά εμφράγματα και εγκεφαλικά το τελευταίο 24ωρο.

Στο μεταξύ ο Klaus Schwab όπως μας διαβεβαιώνει η Mellissa Goldin του Associated Press (μιλάμε για το πρακτορείο ειδήσεων του οποίου οι φωτορεπόρτερ συνόδευαν χαμογελαστοί τους τρομοκράτες της Hamas στον ακρωτηριασμό του Εβραικού λαού-στο νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023) είναι μια χαρά στην υγεία του παρά τα περί αντιθέτου σχετική φημολογία στο διαδίκτυο.

Είχαν έτοιμους πάνω από 700 κορονοϊούς στο εργαστήριο της Wuhan!

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν ότι η EcoHealth Alliance είχε πάνω από 700 κορονοϊούς χωρίς αλληλουχία στο εργαστήριο της Wuhan.

Ο γερουσιαστής Rand Paul υποστηρίζει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδεικνύουν τη συμμετοχή του Δρ. Fauci στη συγκάλυψη της προέλευσης του COVID.

Τα πρόσφατα δημοσιευμένα email μεταξύ του κορυφαίου συμβούλου του Δρ. Anthony Fauci, Δρ. David Morens, και του προέδρου της EcoHealth Alliance Dr. Peter Daszak αποκαλύπτουν ότι η μη κυβερνητική οργάνωση είχε πάνω από 700 ταυτοποιημένους αλλά χωρίς αλληλουχία κορονοϊούς στο εργαστήριό της στη Wuhan όταν ο Trump απέσυρε για πρώτη φορά τη χρηματοδότησή της το 2020. Αν και αυτή η απόφαση ανακλήθηκε αργότερα, η υπηρεσία συνεχίζει να λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση μέχρι σήμερα καθώς προετοιμάζει τους νέους ιούς που θα σου έλθουν κατακέφαλα.

Το Fox News αναφέρει ότι ο γερουσιαστής Rand Paul, R-Ky., τόνισε τις νέες ανταλλαγές email την Τρίτη, οι οποίες έδειξαν τους φόβους του Daszak να χάσει οριστικά την κρατική χρηματοδότηση. Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Απριλίου 2020, ο Morens ισχυρίστηκε ότι ο Fauci, ήταν “πλήρης ενήμερος” και “συμμετείχε σε κάποιο είδος ελέγχου ζημιών”, πιθανώς για να βοηθήσει την EcoHealth να διατηρήσει την ομοσπονδιακή της επιχορήγηση.

Ο Paul είπε στο Fox News Digital ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδηλώνουν ότι ο Fauci και ο Daszak ανησυχούσαν για τις επιπτώσεις της σχέσης χρηματοδότησής τους και για το πώς θα φαινόταν η πιθανή σύνδεση με την πανδημία. Το email από το Daszak ισχυρίστηκε επίσης ότι η EcoHealth είχε περισσότερα από 15.000 δείγματα στο εργαστήριο της Wuhan. Παρά αυτές τις ιδιωτικές ανησυχίες και την έρευνα κέρδους της λειτουργίας που διεξάγεται, ο Fauci συνέχισε να δυσφημεί δημόσια τις θεωρίες για πιθανή διαρροή εργαστηρίου ως προέλευση του COVID-19. Ο Paul τόνισε τη σημασία των αποκαλύψεων μέσω email, καθώς παρέχουν ένα πλαίσιο για τις αποκλίσεις μεταξύ των δημόσιων μηνυμάτων του Fauci και της EcoHealth και των ιδιωτικών ανησυχιών των δημοσίων προσώπων.

Ο γερουσιαστής σημείωσε ότι η ύπαρξη εκατοντάδων άγνωστων ιών στο εργαστήριο της Wuhan αυξάνει την πιθανότητα ότι ο COVID-19, ή ένας παρόμοιος ιός, θα μπορούσε να έχει υποστεί χειραγώγηση στο εργαστήριο της Wuhan, αποκαλώντας τη σειρά των email ως απόπειρα «συγκάλυψης».

Τρία χρόνια πριν…Ιούνιος 2021_Οι μεταλλάξεις της δημοσιογραφίας

Μετάλλαξη Δέλτα: Μεταδίδεται σε 5 δευτερόλεπτα μεταξύ ανεμβολίαστων.

Ο ρόλος των εμβολίων
Γιατί μεταδίδεται τόσο γρήγορα, ενώ οι άλλες μεταλλάξεις όχι; Τρεις πιθανές εξηγήσεις

Η ραγδαία εξάπλωση της παραλλαγής Δέλτα που εξαπλώνεται με εξωφρενικά γρήγορo ρυθμό είναι ένα σημάδι ότι ο αγώνας μεταξύ του εμβολιασμού και του ιού θα μπορούσε να ευνοήσει το δεύτερο, εκτός κι αν οι χώρες επιταχύνουν τις εκστρατείες εμβολιασμού τους και κάνουν μικρά, προσεκτικά βήματα προς την Ελευθερία υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Η παραλλαγή, που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία, έχει αναγνωριστεί σε τουλάχιστον 92 χώρες και θεωρείται πιο μεταδοτική απ΄όλες, καθώς έχει την «ενισχυμένη» ικανότητά να προσβάλει τους ευάλωτους – ιδιαίτερα σε μέρη με χαμηλό ακόμη το ποσοστό του εμβολιασμού.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η παραλλαγή αντιπροσωπεύει το 99% των νέων περιπτώσεων Covid, υποδηλώνει ότι είναι περίπου 60% πιο μεταδοτική από την παραλλαγή Alpha, η οποία κυριαρχούσε προηγουμένως.

Μπορεί επίσης να σχετίζεται με μεγαλύτερο κίνδυνο νοσηλείας και είναι κάπως πιο ανθεκτική στα εμβόλια, ιδιαίτερα μετά από μία δόση.

«Αυτό είναι το πρόβλημα με το να στηριζόμαστε μόνο στα εμβόλια. Χρειάζεται να υπάρχει μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη για να προστατευτεί κάποιος από μία μεταδοτική παραλλαγή σαν αυτή», ανέφερε ο Δρ Στέφεν Γκρίφιν, ιολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Λιντς.

Παραλλαγή Δέλτα: Ανεμβολίαστοι κόλλησαν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα

Οι εκκλήσεις των επιστημόνων για εμβολιασμό και τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας έρχεται σε μια στιγμή που η έρευνα στην Αυστραλία δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να εξαπλωθεί η παραλλαγή Δέλτα.

Αναλύοντας ειδικά βίντεο από εμπορικό δρόμο στο Σίδνεϊ, οι αξιωματούχοι υγείας υποψιάζονται ότι η μετάλλαξη μεταδίδεται σε «τρομακτικά φευγαλέες» συναντήσεις περίπου 5 έως 10 δευτερολέπτων μεταξύ ανθρώπων που απλά περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Μάλιστα ο ιός εξαπλώθηκε σε δευτερόλεπτα μεταξύ ατόμων που αφενός δεν φορούσαν μάσκα, αφετέρου δεν είχαν εμβολιαστεί.
Γιατί μεταδίδεται τόσο γρήγορα, ενώ οι άλλες όχι ; – 3 πιθανές εξηγήσεις

Είναι σαφές ότι η παραλλαγή Δέλτα μεταδίδεται πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες μεταλλάξεις, ωστόσο οι ειδικοί ακόμη δεν έχουν απαντήσει επακριβώς στο γιατί.

Η καθηγήτρια Κατριν Νοκς, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδική στις αερομεταφερόμενες λοιμώξεις στο Πανεπιστήμιο του Leeds πιστεύει πως αυτό οφείλεται σε τρεις λόγους.

Πρώτον γιατί η μετάλλαξη ενδεχομένως μολύνει άτομα που έχουν υψηλότερο ιικό φορτίο, δεύτερον γιατί τα άτομα μπορεί να εκτεθούν λιγότερο στον ιό, αλλά αυτό να είναι αρκετό για να κολλήσουν και τρίτον γιατί ένα άτομο να κολλάει από άλλο άτομο ακόμη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτρέπει ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασία και να συνεχίσουν να φορούν μάσκες.

Το παράδειγμα του Ισραήλ

Το Ισραήλ, όπου περίπου το 55% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως, επανέφερε την Παρασκευή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους προκειμένου να καταπολεμήσει την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων με μετάλλαξη Δέλτα μόλις 10 ημέρες μετά την άρση του μέτρου.

Οι λοιμώξεις υπερδιπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα και οφείλονταν κυρίως σε δύο εστίες σε σχολεία.

Βέβαια η αύξηση των περιπτώσεων στο Ισραήλ δεν έχει μεταφραστεί ακόμη σε αύξηση των εισαγωγών και των θανάτων στο νοσοκομείο, επομένως η επαναφορά του μέτρου είναι πιθανό να είναι προληπτική, δήλωσε η Νοκς στην Guardian.

Οι επιστήμονες πάντως επιμένουν πως η μόνη λύση παραμένουν οι εμβολιασμοί για να γλιτώσουμε από τη μετάλλαξη του ιού.

«Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πως δεν έχουμε χτίσει ένα τείχος ανοσίας, και δεν αποκλείεται τα κρούσματα να αυξηθούν πάλι και πολλοί ευπαθείς άνθρωποι να μεταδώσουν αυτήν τη μόλυνση. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημάδι… ότι πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουμε τις τρύπες στο τείχος ανοσίας και να θωρακιστούμε», ανέφερε ο Δρ Στέφεν Γκρίφιν.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ξέφρενη και εξωφρενική σανοφαγία. Σε αυτό το βρεφοποιημένο κοινό απευθύνονται η Μαρία Καρυστιανού, ο Νίκος Πλακιάς, ο Παύλος Ασλανίδης και όλοι οι υπόλοιποι γονείς της ανθρωποθυσίας των Τεμπών.

«Το μόνο που θέλω εγώ και η οικογένειά μου είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια για την δολοφονία των παιδιών μας» τονίζει ο Παύλος Ασλανίδης

«Δημήτρη μου νικάμε. Οι αγώνες μας δεν πάνε χαμένοι. Το μόνο που θέλω εγώ και η οικογένειά μου είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια για την δολοφονία των παιδιών μας» τονίζει ο Παύλος Ασλανίδης πατέρας θύματος στο έγκλημα των Τεμπών μετά την ανακοίνωση ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζήτησε πειθαρχική έρευνα κατά της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας που αρχειοθέτησε τη μήνυση συγγενών των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος σε βάρος του Χρήστου Τριαντόπουλου.

Παράλληλα, ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη, Παύλος, μιλώντας στο documentonews.gr τονίζει ότι «όποιος έχει την ευθύνη για τον θάνατο τόσων ανθρώπων αλλά και για την πλήρη αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος οφείλει να λογοδοτήσει».

Καταλήγοντας, ο Π. Ασλανίδης επισημαίνει ότι «περιμένουμε από τις δικαστικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους, όπως άλλωστε οφείλουν».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός Γεωργία Αδειλίνη ζητεί από τη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών να διερευνηθεί «τυχόν πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ε. Κ., η οποία εξέδωσε απορριπτική επί της ουσίας διάταξη για καταγγελθέντες υπουργούς, ως εμπλεκομένους στην υπόθεση των Τεμπών, κατά παράβαση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του Νόμου 3126/2003, άρθρο 4 § 4 «περί ποινικής ευθύνης Υπουργών».

Το χρονικό της υπόθεσης

Συγγενείς των θυμάτων είχαν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά μεταξύ άλλων και κατά του τότε υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου ως προς το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος. Ωστόσο η μήνυση δεν παραπέμφθηκε αμελλητί στη Βουλή, όπως ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Η έγκλησή των συγγενών των θυμάτων ήταν κατά του Κωνσταντίνου Αγοραστού, του συνόλου των μελών του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, του τότε υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστου Τριαντόπουλου και της τότε υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη. Για τους δύο τελευταίους σημείωναν στην μήνυση τους, πως σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ ο Χρ. Τριαντόπουλος σύμφωνα πάλι με δημοσιεύματα ήταν παρών και συντόνιζε εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό.

Ωστόσο, η εισαγγελέας πρωτοδικών Λάρισας αποφάσισε να απορρίψει και επί της ουσίας να βάλει στο αρχείο την συγκεκριμένη μήνυση λέγοντας ότι «επειδή, δεν δύναται να στοιχειοθετηθεί η αντικειμενική υπόσταση των ανωτέρων αδικημάτων σε βάρος των υφυπουργών Χρ. Τριαντόπουλου και Ζ. Ράπτη μόνο από την παρουσία τους στο χώρο χωρίς να προκύπτει η καθ’ οποιανδήποτε τρόπο συμμετοχή τους στη λήψη ή υλοποίηση απόφασης επέμβασης στον τόπο του ατυχήματος πρέπει η υπό κρίση έγκληση να απορριφθεί ως προς αυτούς ως προφανώς ουσία αβάσιμη».

Elon Musk> Στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη Γενοκτονία από τα mRNA εμβόλια (Ναι, αλλά είναι Πέμπτη!)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τα ελληνικά ΜΜΕ έκαναν Μονταζιέρα ακόμη και στον Elon Musk επειδή το άρθρο το οποίο υπέδειξε για την ερήμωση του ελληνικού πληθυσμού είχε αναφορά και στο ρόλο των mRNA εμβολίων και σχετικό γράφημα με την εμβολιαστική εκστρατεία COVID-19 στη χώρα μας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο το οποίο υπέδειξε ο Musk για την ερήμωση του πληθυσμού της Ελλάδας.

Στο μεταξύ είναι πλέον βέβαιο ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρέμβει για την επιβολή των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 στον ελληνικό πληθυσμό.

However, the Greek government has not made any reference to the deadly effects of the Covid mRNA vaccination roll out in 2021, despite sudden and unexpected death statistics skyrocketing in perfect synchronization with the roll out.

The following data was retrieved by our friends at News Addicts from Our World in Data on April 10, 2024.

As you can see, the death rate in Greece had been falling steadily year-on-year for decades. Until something changed in 2021.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είχε δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2024>

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως πιθανά.

By Baxter Dmitry

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες προκαλούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει κάτω, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμός γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα.

Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ερήμωση αναφέρεται στο φαινόμενο της ξαφνικής και μη αναστρέψιμης μείωσης του αριθμού των ζωντανών ανθρώπων σε μια κοινωνία.

Τώρα η Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, βρίσκεται σε καλό δρόμο να γίνει το πρώτο έθνος που θα πέσει θύμα της πολύπλευρης ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού της παγκόσμιας elite.

«Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ συνολικά», δήλωσε στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στη ραγδαία μείωση του πληθυσμού στη χώρα του. «Είναι η προτεραιότητά μας… ό,τι κι αν χρειαστεί».

Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία αναφορά στις θανατηφόρες συνέπειες του εμβολιασμού mRNA του Covid που κυκλοφορεί το 2021, παρά τις ξαφνικές και απροσδόκητες στατιστικές θανάτων που εκτοξεύονται στα ύψη σε τέλειο συγχρονισμό με την κυκλοφορία.

Τα παρακάτω δεδομένα ανακτήθηκαν από τους φίλους μας στο News Addicts from Our World in Data στις 10 Απριλίου 2024.

Όπως μπορείτε να δείτε, το ποσοστό θνησιμότητας στην Ελλάδα μειώνονταν σταθερά από έτος σε έτος εδώ και δεκαετίες.

Μέχρι που κάτι άλλαξε το 2021.

Η κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid ξεκίνησε στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου 2020. Τουλάχιστον το 72,6% του συνολικού πληθυσμού είναι διπλοεμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν την ερήμωση.

Σύμφωνα με το Scientific American, «η μείωση του πληθυσμού θα μειώσει την πίεση που ασκούν οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη».

«Όταν το σημερινό μας μοντέλο ατέρμονης ανάπτυξης και βραχυπρόθεσμων κερδών θυσιάζει ευάλωτους ανθρώπους και το μέλλον του πλανήτη, η μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία ενός μέλλοντος με περισσότερες ευκαιρίες και ενός υγιούς, βιολογικά πλούσιου κόσμου».

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η ήπειρος της Αφρικής είναι η μόνη περιοχή με αυξανόμενο πληθυσμό. Ο υπόλοιπος κόσμος έχει πληγεί από μια «κρίση γονιμότητας» που το Bloomberg ισχυρίζεται ότι «κανείς δεν είδε να έρχεται».

 

Εκτός από το ότι προειδοποιούμε τον κόσμο εδώ και χρόνια ότι η παγκόσμια elite σκοπεύει να ερημώσει τον κόσμο και η μείωση των επιπέδων γονιμότητας αποτελεί βασικό στοιχείο στην ατζέντα της.

Ο Bill Gates και άλλοι δισεκατομμυριούχοι της παγκοσμιοποίησης έχουν προωθήσει προϊόντα που εν γνώσει τους καταστρέφουν τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς ενήλικες σε ηλικία αναπαραγωγής.

Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι είδη οικιακής χρήσης που προωθούνται στα κύρια μέσα ενημέρωσης και θεωρούνται απολύτως ασφαλή από τον μέσο καταναλωτή.

>
Baxter Dmitry is a writer at The People’s Voice.

Kικίλιας-Τσιόδρας> Το δίδυμο των “ειδικών αποστολών” βάλθηκε να μας σώσει τώρα και από τη “κλιματική κρίση”

Aκολουθεί παλαιότερη σχετική ανάρτησή μας

Mυστική συνάντηση σοκαρισμένων γυναικολόγων στην Αθήνα. Έκρηξη του ποσοστού πρόωρης εμμηνόπαυσης των κοριτσιών στις ηλικίες 25-35 ετών μετά τους εμβολιασμούς COVID-19

Εκείνο το βράδι ήταν παρόντες στη σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης τουλάχιστο 20 γυναικολόγοι.

Η πρωτοβουλία της συνάντησης έφερε την υπογραφή γνωστού Ομίλου ο οποίος κάνει επενδύσεις στο χώρο της Υγείας. Μόνο που ήταν εντελώς ανεπίσημη και οι προσκεκλημένοι είχαν ενημερωθεί για τη σημασία της διατήρησης του απορρήτου. Το θέμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο. Ακόμη και εθνικά.

By Pendulum

Τι είχε συμβεί; Έκρηξη εμμηνόπαυσης σε νέα κορίτσια!

Αυτό ήταν το θέμα της συνάντησης. Ήταν μάλιστα τόσο εκρηκτικό το ποσοστό των γυναικών που εμφανιζόντουσαν ζητώτας ιατρική βοήθεια ώστε στάθηκε ικανό να σημάνει συναγερμό σε κάποιους επιστήμονες οι οποίοι διατηρούν ακόμη ευαισθησίες, ενσυναίσθηση και εθνική συνείδηση. Στους γιατρούς που ήταν παρόντες εδώ εκείνο το βράδι (πολύ πρόσφατα) αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κυρίαρχα.

Πότε παρατηρήθηκε η έκρηξη της εμμηνόπαυσης; Σχεδόν ταυτόχρονα με την εκστρατεία εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 όπως τα έχει χαρακτηρίσει σχεδόν από τη πρώτη στιγμή το Κουρδιστό Πορτοκάλι όταν διαπιστώσαμε ότι ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 ήταν εργαστηριακά κατασκευασμένος και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας-τα δε εμβόλια ήταν έτοιμα πριν την εκτόξευση του ιού.

Κορίτσια λοιπόν ηλικίας ακόμη και 25 ετών και ιδιαίτερα ανάμεσα στις ηλικίες 30 με 35 σπεύδουν σοκαρισμένες στους γυναικολόγους καθώς ανακαλύπτουν ότι έχουν εμμηνόπαυση.

Οι γιατροί αιφνιδιασμένοι ξεκίνησαν να επικοινωνούν μεταξύ τους την αύξηση των περιστατικών και αφού μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους κατέληξαν σε ένα προφανές πρώτο συμπέρασμα ότι τα σοκαριστικά σε αριθμό περιστατικά πρόωρης εμμηνόπαυσης των γυναικών ασθενών τους συνάδουν με την εμβολιαστική εκστρατεία. Μάλιστα ανάμεσα στους ασθενείς με εμμηνόπαυση είναι και σημαντικός αριθμός κοριτσιών που δεν νόσησαν με COVID-19. Κι αυτό έκανε εντύπωση στους γιατρούς μια και έπρεπε να βγάλουν από τη μέση το σενάριο που θα “βόλευε” το επίσημο αφήγημα της planδημίας-ότι τάχα ευθύνεται ο COVID-19.

Όχι. Πρόκειται για μία από τις πολλές παρενέργειες των εμβολίων μια και η δυτική γυναίκα που εξακολουθεί να θέλει και να ερωτεύεται άνδρες και επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά είναι στόχος!

Κι αυτό πλέον γίνεται όλο και πιο φανερό.

Οι γιατροί λοιπόν της συνάντησης σήμαναν έναν πρώτο συναγερμό.

Μία πρώτη απάντηση σε αυτό το σοκαριστικό γεγονός είναι σύμφωνα με τους γιατρούς όλα τα νεαρά κορίτσια που έλαβαν τα εμβόλια COVID-19 να σπεύσουν να κάνουν το test της ορμόνης FSH, την 2η μέρα του κύκλου τους.

(Κι αυτό γιατί εάν ξεκινήσει η εμμηνόπαυση σχεδόν δεν επανέρχεται!)

Η ορμόνη FSH είναι η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων (θυλακιοτρόπος ορμόνη), η οποία προκαλεί την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και εκκρίνεται από την υπόφυση στην αρχή του κύκλου. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 14 ημερών τα ωάρια αυξάνονται και ωριμάζουν, ενώ η ωοθήκη παράγει συνεχώς όλο και αυξανόμενα ποσά οιστρογόνων. Εάν παραχθεί αρκετή ποσότητα οιστρογόνων τότε αυτορυθμίζεται η έκλυση FSH, με αποτέλεσμα να μειώνεται το ποσό της FSH που παράγεται. Αυτό επιτρέπει μόνο σε ένα από τα ωοθυλάκια (το μεγαλύτερο) να συνεχίσει την ανάπτυξή του.

Αν κάποια γυναίκα παρουσιάζει συμπτώματα υπογονιμότητας ή πλησιάζει στην εμμηνόπαυση, τότε πιθανώς έχει χαμηλή ποσότητα ωοθυλακίων και αυτό φαίνεται από τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης FSH. Τα τεστ FSH μπορούν να προσδιορίσουν αυτή την ποσότητα της ορμόνης FSH στα ούρα.

Ποιες είναι οι τιμές της FSH;

– Αν η τιμή της είναι κάτω από 10 mIU/ml τότε όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό σημαίνει ότι η ωρίμανση των ωοθυλακίων μιας γυναίκες είναι εύκολη υπόθεση για τον οργανισμό. Η αποτύπωση στα τεστ FSH τθα είναι ένα καθαρά αρνητικό αποτέλεσμα, δηλαδή χωρίς καθόλου γραμμή στην περιοχή του αποτελέσματος.

– Αν η τιμή της είναι πάνω από 10 mIU/ml αυτό υποδεικνύει ελάττωση της λειτουργικότητας των ωοθηκών και όχι καλή ποιότητα ωαρίων – εάν αυτά τελικά παραχθούν. Η αποτύπωση στα test θα είναι μια αχνή γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος.

– Αν η τιμή της είναι υψηλή, δηλαδή πάνω από 20 mIU/ml, τότε ίσως υπάρχει ανεπάρκεια ωοθηκών (μη σωστή λειτουργία).

Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα θα δυσκολευτεί να μείνει έγκυος, μια που τα ωάρια που παράγει είναι χαμηλής ποιότητας. Η αποτύπωση στα τεστ FSH θα είναι μια έντονη γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος.

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί η τιμή της FSH;

Υπάρχει. Με χορήγηση αντισυλληπτικών ή αντίστοιχων φαρμάκων. Βέβαια εδώ πρέπει να πούμε ότι η μείωση της FSH με τη χρήση φαρμάκων δεν λύνει ακριβώς το ίδιο το πρόβλημα, αλλά το αντίκτυπό του, μια που το ουσιαστικό πρόβλημα είναι το μικρό απόθεμα ωαρίων στις ωοθήκες – ειδικά σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Σε αυτή την κατηγορία γυναικών, η υπόφυση χρειάζεται να παράγει περισσότερη FSH προκειμένου να γίνει η ωρίμανση των ωαρίων.

Σε κάθε περίπτωση αντιμετώπισης πάντως, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον/την γυναικολόγο σας.

Πρέπει επίσης να σας πούμε ότι είναι καλό να ελέγχετε και την LH (ορμόνη της ωορρηξίας) μαζί με την FSH. Η φυσιολογική αναλογία τους είναι 1 προς 1, δηλαδή τα δύο τεστ πρέπει να είναι όμοια στο αποτέλεσμα. Αν η γραμμή του τεστ της FSH είναι πιο έντονη από αυτήν του τεστ της LH, αυτό σημαίνει ότι το απόθεμα των ωοθηκών είναι μικρό και χρειάζεται περεταίρω εξέταση από τον γιατρό σας.

Παρακάτω θα δείτε τις φυσιολογικές τιμές της FSH σε διάφορες φάσεις του κύκλου κατά τη γόνιμη ηλικία της γυναίκας:
2η – 3η μέρα του κύκλου: 3 – 10 mIU/ml
Μέσο κύκλου: 3.4 – 33.4 mIU/ml
Ωχρινική φάση: 1.0 – 9.1 mIU/ml

Κατά την Εμμηνόπαυση: 23 – 116.3 mIU/ml

Αυτά. Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συμπερασμάτων για το σχέδιο μείωσης του δυτικού πληθυσμού και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τους εμπνευστές του.

Κάποιοι ενσυνείδητοι άνθρωποι στην ιατρική κοινότητα έχουν σημάνει κάτι παραπάνω από συναγερμό.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK