kourdistoportocali.comMagazineΑκόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη

Βreaking news

Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη

Οι συμπτώσεις είναι πλέον τόσες πολλές για να είναι απλές συμπτώσεις

Σε πείσμα των καιρών. Όπως ακριβώς λέει και η διαφήμιση του θρυλικού Βάρσου της Κηφισιάς-έτος Ίδρυσης 1892. Ναι από το 1892 βρίσκεται εδώ το θρυλικό ζαχαροπλαστείο. Σε πείσμα των καιρών και με όπλο τη ποιότητα. Γαλακτομπούρεκα φτιάχνει η οικογένεια Βάρσου και είναι πετυχημένη σ΄αυτό που κάνει. Το κάνει με αγάπη και ευσυνειδησία.

Βy The Wrong Man

Δεν παράγουν τεχνητή νοημοσύνη, ούτε ψηφιακά νομίσματα, ούτε ανθρωποειδείς οντότητες που θα ζουν με ψηφιακά επιδόματα. Εδώ δεκαετίες τώρα οι αναγνώστες της Καθημερινής των Θέμη Αλαφούζου και Αλέξη Παπαχελά και τα παιδιά τους που διαβάζουν το Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά, ξεπεζεύουν μετά τη θεία λειτουργία της Κυριακής για να παραγγείλουν έναν ελληνικό και το αγαπημένο τους γαλακτομπούρεκο.

Η οικογένεια Βάρσου κατάγεται από την Καστριώτισσα Φωκίδας.

Η Καστριώτισσα είναι το αρχαιότερο χωριό του Δήμου Καλλιέων. Σήμερα υπάρχουν ακόμη ίχνη αρχαίου κάστρου που χτίστηκε το 500 π.Χ περίπου και υπήρξε προπύργιο των Δωριέων. Κατά το διάστημα της κλασικής περιόδου (6ος – 4ος π.Χ αιώνας) η τεχνική για τα κάστρα και τα φρούρια υπήρξε η τελειότερη. Οι πέτρες είναι καλοπελεκημένες και έχουν κάθετες (γλυφές) εγχαράξεις.

Κυριεύτηκε το 325 π.χ. από τους Πέρσες μετά τη μάχη των Θερμοπυλών. Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν γύρω στο 1800 και έφεραν στο φως τα σημερινά υπολείμματα του κάστρου. Το 1897 ο Άγγλος Woodhouse εξέδωσε στην Οξφόρδη το βιβλίο του Ανατολική Αιτωλία και στην σελίδα 371 γράφει: “Στην βόρεια άκρη της κοιλάδας του Μέγα, βρίσκεται η Καστριώτισσα. Τα τείχη του κάστρου της, χτισμένα σε σωστό ακανόνιστο ελληνικό ρυθμό και προφυλαγμένα από τους τετράγωνους πύργους, μπορούν ακόμα να φαίνονται καθαρά και από τα τρία μέρη του λόφου”.

Μπορεί οι Έλληνες να μην διαθέτουμε το εμπειριακό DNA ενός νομαδικού λαού για παράδειγμα, αλλά μη ξεχνάτε ότι είμαστε πολεμική φυλή. Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία μίας πολεμικής φυλής.

Κι αυτή η καταγεγραμμένη μνήμη ξυπνάει ενστικτωδώς όταν διαισθανθεί ότι κάτι συμβαίνει εδώ-ιστορικών διαστάσεων και θανάσιμα οδυνηρό.

Και σ΄αυτή τη περίπτωση δεν εξαιρείται κανείς από την απειλή είτε είναι άνδρας και γυναίκα των Σωμάτων Ασφαλείας, είτε των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είτε της ΕΥΠ, είτε επιχειρηματίας, είτε φοιτητής του Κολλεγίου Αθηνών και υποψήφιος του Harvard και του Yale, είτε μέλος του δικαστικού σώματος και πάει λέγοντας-έως του επιθυμητού αριθμού.

Δεν εξαιρείται κανείς γιατί το παγκόσμιο χρέος είναι 400 τρις, όλα τα οικονομικά μοντέλα της Δύσης απέτυχαν και τώρα…

Συνεχίζουμε…Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι στην ελληνική επικράτεια σήμερα βρίσκονται τόσα όπλα που έχουν στην κατοχή τους όλες οι εισαγόμενες συμμορίες μαφιόζων καθώς και πάσης φύσεως και φυλής παράνομοι που μπορούν να βάλουν φωτιά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μάλιστα σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης και κατοχής του ελληνικού εδάφους η τουρκική εισβολή θα απελευθερώσει την χρήση των όπλων. Οταν οι λαοί αισθάνονται απειλή είναι λογικό να θέλουν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους επί δικαίων και αδίκων.

Ακόμη λοιπόν και οι θαμώνες του Bάρσου της Κηφισιάς μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του γραφικού Tedros (ΠΟΥ) για τη νέα κατασκευασμένη “πανδημία”, αυτή της ευλογιάς των Πιθήκων, συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στο πλανήτη. Ακόμη και όσοι θεωρούσαν τους υπόλοιπους ψεκασμένους διαισθάνονται ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Οι συμπτώσεις είναι πλέον τόσες πολλές για να είναι απλές συμπτώσεις.

Για πάμε να δούμε κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου…

Satan summoning his Legions?

 Eντελώς, μα εντελώς συμπτωματικά, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαική Επιτροπή και ο αξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοργάνωσαν το Global Vaccination Summit.

Eίχε προηγηθεί εντελώς συμπτωματικά μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019 με παρόμοιο στόχο> Να καμφθεί η αντίσταση των πληθυσμών στους εμβολιασμούς!

Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε ελληνική συμμετοχή ενώ εντελώς συμπτωματικά από το καλοκαίρι του 2019 στο Νοσοκομείο Σωτηρία και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας υπήρξε προδιαμόρφωση χώρων για να υποδεχθούν περιστατικά COVID-19 ενώ υπήρξαν και σχετικές παραγγελίες ειδικού εξοπλισμού όπως οι ολόσωμες στολές αστροναύτη που είδαμε στη συνέχεια να προβάλλονται κατά κόρο στα ΜΜΕ στα πλαίσια της προπαγάνδας του τρόμου.

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις.

Η πρώτη-στη πόλη Erfurt της Γερμανίας– είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

 

 

(Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. (Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσουν από κοινού μια Παγκόσμια Σύνοδο Εμβολιασμού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την κοινή αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Ο γενικός στόχος είναι να δοθεί υψηλού επιπέδου προβολή και πολιτική υποστήριξη στο θέμα του εμβολιασμού (;) και να εκδοθεί μια δήλωση για την έγκριση και προώθηση των οφελών του εμβολιασμού (;) ως το πιο επιτυχημένο μέτρο δημόσιας υγείας που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Θα ενισχύσει την πολιτική δέσμευση για την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και θα δεσμεύσει πολιτικούς ηγέτες και ηγέτες από την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία, τη φιλανθρωπία (!) και την κοινωνία των πολιτών.

>

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από κοινού από τον ΠΟΥ/Ευρώπη (Πρόγραμμα Εμβολιασμών και Εμβολιασμών) και το Πανεπιστήμιο της Εrfurt για την ενίσχυση της κατανόησης και της γνώσης των συμμετεχόντων σχετικά με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις θεωρίες, τις μεθόδους και την εφαρμογή στην πράξη στην πράξη σε εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στο ΠΟΥ Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το Θερινό Σχολείο θα παρουσιάσει πώς τα προγράμματα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν υπόψη την αντίληψη του κοινού, να ακούσουν και να αποκτήσουν γνώσεις συμπεριφοράς για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ή να σχεδιάσουν μια παρέμβαση. Θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στην προσέγγιση Προσαρμογή των Προγραμμάτων Εμβολιασμού (TIP) του ΠΟΥ.


Διευθυντές και προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Ουκρανία – καθώς και μερικές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ – θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με διδακτορικούς φοιτητές στην ψυχολογία, την επικοινωνία επιστήμη και συμπεριφορικά οικονομικά. Εκτός από τους διοργανωτές, στο BISS θα συμμετάσχουν και θα διευκολυνθούν ακαδημαϊκοί, ειδικοί και εκπρόσωποι του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και των κεντρικών γραφείων του ΠΟΥ .


Τα αναμενόμενα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρότερη ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα εμπόδια και οι παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό μεταξύ των βασικών ομάδων-στόχων και, με βάση αυτό, να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές απαντήσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λήψη εμβολιασμού ή τον δισταγμό στα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 TO EΡΓΑΛΕΙΟ

H Iστορία με μία ματιά

Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1

Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».

Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9

David Martin, Ph.D

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.


Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10


Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12

«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».

«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.


«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας

Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.

Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές

Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

ΕVENT 201-OI ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ


Πρόκειται για ένα Event που έλαβε Σάρκα και Οστά στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Την ίδια μέρα στη Wuhan της Κίνας βρισκόταν σε εξέλιξη η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Αγώνων των Στρατιωτικών. Συμμετείχαν πάνω από 10.200 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες. Εκείνο το διάστημα πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα που αργότερα θα συνειδητοποιούσαν ότι ήταν ίδια με τα συμπτώματα COVID-19 που τότε δεν είχε ακόμη εμφανιστεί επίσημα.

Σύμφωνα με την Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προέλευση της πανδημίας οι Στρατιωτικοί Αγώνες της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός ανά το κόσμο καθώς επέστρεφαν οι αθλητές στις πατρίδες τους. Πιθανόν να είχε ξεσπάσει ταυτόχρονα και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης της προέλευσης του ιού και τα εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στη συνέχεια σε επιστήμονες που διέκριναν εργαστηριακά χαρακτηριστικά στον ιό για να κάνουν κωλοτούμπα και να μιλήσουν στη συνέχεια για φυσική προέλευση βρωμάει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μία πραγματική συνομωσία που κάποιοι αρέσκονται να την κρύβουν κάτω από δήθεν θεωρίες συνομωσίας τις οποίες όμως οι ίδιοι φροντίζουν να διαρρέουν. Δύο χρόνια μετά κανένα θεσμικό όργανο δεν έχει δώσει σε σχεδόν 8 δις κατοίκους του πλανήτη, μία πειστική απάντηση για την προέλευση της πανδημίας.

Το μόνο που μας ζητάνε είναι να εμβολιαζόμαστε αενάως. Μέχρι θανάτου.

Η Covid-19 έκανε την εμφάνισή της στο παγκόσμιο χωριό τον Δεκέμβριο του 2019 σύμφωνα με τις κινέζικες αρχές. Πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα COVID-19. Kανένα υπουργείο Άμυνας Δυτικού κράτους δεν δέχθηκε να τους εξετάσει με την αστεία δικαιολογία ότι τότε δεν υπήρχε COVID-19 λες και ο ιός εξέδωσε αριθμό πρωτοκόλου πριν κυκλοφορήσει. Οι Καναδοί αθλητές θα επέστρεφαν στη πατρίδα τους απομονωμένοι στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Εκτοτε θα άρχιζε μία διαδικασία συγκάλυψης της προέλευσης του ιού με αιχμή του δόρατος την επιστολή που είχε στείλει τον Φεβρουάριο του 2020 στο επιστημονικό The Lancet ο εμπλεκόμενος στα gain of function πειράματα Peter Daszak επιθεωρητής του ΠΟΥ και χορηγούμενος από το Ιδρυμα Gates και από τον Fauci. Ανάμεσα στις παραπομπές που θα χρησιμοποιούσε ο Peter Daszak για να εξοβελίσει κάθε υπόνοια εργαστηριακής φύσης του ιού ήταν και μελέτη Ελλήνων καθηγητών με επικεφαλής τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Την μελέτη υπέγραφαν επίσης οι Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος.

Σήμερα 21 Ιανουαρίου 2022, ο 4 φορές εμβολιασμένος (έλαβε δύο booster δόσεις) υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Benny Gantz ασθενεί από COVID-19, οι εφιαλτικές παρενέργειες των εμβολίων έχουν σκοτώσει πάνω από 27.000 ανθρώπους σύμφωνα με το VAERS αλλά και την ίδια την Pfizer που καταγράφει τα συμβάντα τα σχετικά έγγραφα έφερε στο φως η έρευνα του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Παρόλα αυτά οι ηγέτες του δυτικού κόσμου επιμένουν με κάθε μέσο να θέλουν να εμβολιάσουν έως και τον τελευταίο πολίτη του πληθυσμού παρότι αποδεδειγμένα τα υπάρχοντα εμβόλια δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη Omicron και καταπατώντας θελεμιώδη συνταγματικά δικαιώματα του ανθρώπου.

Η εμμονή τους οδηγεί σε εφιαλτικές σκέψεις τη παγκόσμια κοινή γνώμη….

18 Οκτωβρίου 2019. Μια άσκηση πανδημίας. Στη κυριολεξία. Μια πραγματική άσκηση πανδημίας.

Διαβάζουμε στον ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> ”

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν το Event 201, μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

( Σχόλιο δικό μας> Ισως εκείνη τη μέρα-κατά διαβολική σύμπτωση-να διέρρευσε από το Εργαστήριο της Wuhan ο ιός Covid-19 την επιμέλεια του gain of funtion πειράματος του οποίου είχε ο Peter Daszak επιθεωρητής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ιδιοκτήτης της MKO ΕcoHealth Alliance η οποία όπως βλέπετε είναι ταυτόχρονα συνεργάτης και του Ιδρύματος Bill&Melinda Gates. Δηλαδή την ώρα που ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Gates, Dr Christopher Elias συμμετείχε στο Event 201 με θέμα τη πανδημία εκείνη τη μέρα και εκείνη την ώρα ακριβώς (υπολογίζουμε τη διαφορά ώρας Wuhan-Νέας Υόρκης) στο Εργαστήριο της Wuhan συνέβαινε το τρομακτικό ατύχημα-κατά διαβολική σύμπτωση. Κοτζάμ event έκαναν τα παληκάρια, μία υπόθεση εμείς. Την ίδια ώρα επίσης σε ένα δρόμο της Νέας Υόρκης, σε ένα δρόμο του Μιλάνου και σε ένα δρόμο του Λονδίνου 3 ταλαίπωροι άστεγοι πάνω που περιεργαζόντουσαν ένα παράξενο φιαλίδιο σε μορφή σπρέυ που το μάζεψαν από το δρόμο επειδή το είχαν περάσει για άρωμα εκείνο εκτοξεύθηκε στο πρόσωπό τους. Τι; Όχι;

Τη διαρροή του ιού θα ακολουθούσε μία επιχείρηση συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του τόσο από τον Εργολάβο των gain of Function πειραμάτων Peter Daszak, όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Anthony Fauci με τη συμμετοχή της Κίνας. Το Event 201 που προέβλεπε 65.000.000 νεκρούς είχε αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά σχεδόν ταυτόχρονα και στη πραγματική ζωή αλλά με πραγματικούς θανάτους οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά. Έτσι το Κέντρο Johns Hopkins συντονίζει την πανδημία (ακριβώς και στη κυριολεξία), ο Bill Gates συνεργάζεται με την Eco Health του Peter Daszak, o ΠΟΥ εγκρίνει μόνο εμβόλια και κανένα φάρμακο (εντελώς τυχαία) και όλοι σχεδόν οι ηγέτες έχουν μετατραπεί σε καλοκουρδισμένους πλασιέ εμβολίων. Εντελώς τυχαία…)

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org “Η άσκηση έδειξε τομείς όπου οι δημόσιες / ιδιωτικές συμπράξεις θα είναι απαραίτητες κατά την αντίδραση σε μια σοβαρή πανδημία, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών συμβάντων, που ανέρχονται σε περίπου 200 συμβάντα ετησίως. Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και προκαλούν αναστάτωση στην υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία. Η διαχείριση αυτών των γεγονότων προκαλεί ήδη τεράστια πίεση στην παγκόσμια ισχύ, ακόμη και απουσία πανδημικής απειλής. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μια από αυτές τις επιδημίες παγκόσμια – μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες. Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Event 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ πολλών βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών.


(Σχόλιο δικό μας> Δηλαδή έναν Υπέρτατο Συντονιστή, ένα καλοχτενισμένο αγόρι που θα γνώριζε από ιούς και εμβόλια)

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον αυτή η άσκηση πανδημίας προέβλεπε την τρέχουσα νέα εμφάνιση κοροναϊού στην Κίνα. Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης. Για το σενάριο, διαμορφώσαμε μια φανταστική πανδημία κοραναϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν πρόβλεψη. Αντ ‘αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να επισημάνει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντιμετώπισης που πιθανότατα θα προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία. Δεν προβλέπουμε τώρα ότι το ξέσπασμα nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρόλο που η επιτραπέζια μας άσκηση περιλάμβανε ένα ψεύτικο καινούργιο κορανοϊό, οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για τη μοντελοποίηση του πιθανού αντίκτυπου αυτού του φανταστικού ιού δεν είναι παρόμοιες με το nCoV-2019.

Το FOXNews καταγγέλει συγκάλυψη από τα μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ (που περιέργως σύσσωμα είναι με μία σύριγγα στο χέρι και παροτρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν) της Έκθεσης των Ρεπουμπλικάνων η οποία αποκαλύπτει ότι ο ιός COVID-19 κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβιο του 2019 και ένα μήνα αργότερα στις 18 Οκτωβρίου 2019 οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Κίνας λειτούργησαν ως “superspreaders” για να διασπείρουν τον ιό ανά το κόσμο καθώς πολλοί αθλητές απεκάλυψαν ότι είχαν συμπτώματα COVID-19.

Η αποκάλυψη της σύμπτωσης με τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan αφήνει υπόνοιες ότι ίσως να μην πρόκειται για ένα ατύχημα διαρροής από το γνωστό Ινστιτιτούτο της Wuhan αλλά για εσκεμμένη ενέργεια κατά της ανθρωπότητας γι΄αυτό άλλωστε το FOXnews κάνει λόγο για “greatest cover-up in human history.”

Τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση!

Πολλά από τα βασικά σημεία της έκθεσης των Ρεπουμπλικανών επικεντρώθηκαν σε δραστηριότητες μέσα και γύρω από τη Wuhan που φαίνεται να δείχνουν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στην Κίνα ήδη από τον Σεπτέμβριο, πολύ πριν το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στις 31 Δεκεμβρίου 2019, αναφερθεί στην ανακοίνωση του ιστοτόπου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan που έκανε λόγο σχετικά με περιπτώσεις «ιογενούς πνευμονίας» στη πόλη.

Τον Σεπτέμβριο, η βάση δεδομένων γενετικής αλληλουχίας του εργαστηρίου Wuhan τέθηκε εκτός σύνδεσης στη μέση της νύχτας, η οποία, σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή του Τέξας Michael McCaul, έδειξε ότι προσπαθούσαν να «κρύψουν» ή να «καλύψουν» κάτι που προκαλεί σημαντική ανησυχία.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σιωπούν για τα ανησυχητικά ευρήματα της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για τις πιθανές ρίζες του COVID-19 τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ένας νομοθέτης το χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία».

Τα ευρήματα-βόμβες της μελέτης έκαναν την πιο λεπτομερή την περίπτωση ότι η πανδημία του κοροναϊού προήλθε από διαρροή από ιολογικό εργαστήριο της Ουχάν, αλλά τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση.

Ο συνεργάτης του Fox News Joe Concha-κεντρική photo είπε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό.

Δείτε ΕΔΩ κατεβάστε και κρατήστε στο Αρχείο σας την Έκθεση των Ρεπουμπλικανών για τη προέλευση του ιού. Σας συνιστούμε στη συνέχεια να αναρωτηθείτε γιατί δεν θα διαβάσετε λέξη γι΄αυτή ούτε στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ. Κάτι συμβαίνει στο πλανήτη!

«Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι όταν τα ίδια που έσπευσαν να επικρίνουν τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τομ Κάτον ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είπε ότι αυτό μπορεί να προήλθε από ένα εργαστήριο και επίσης όταν ο Πρόεδρος Τραμπ επαναλάμβανε το ίδιο πράγμα, παρουσιάστηκαν αμφότεροι ως απερίσκεπτοι θεωρητικοί συνωμοσίας », ανέφερε ο Joe Concha την Τρίτη στο« Fox & Friends ».

Τα φιλελεύθερα ΜΜΕ αγνοούν εντελώς το βίντεο του εργαστηρίου Wuhan.

 

«Η Wall Street Journal, η Washington Post, οι New York Times είχαν όλοι τους δημοσιογράφους που είχαν αποβληθεί από την Κίνα στην αρχή της πανδημίας, οπότε ήταν αδύνατο να επαληθευτεί κάτι ή να ληφθούν απαντήσεις».

Ο Concha είπε ότι η εύρεση της προέλευσης της πανδημίας είναι “η πιο σημαντική έρευνα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας”, επειδή η ιστορία θα επαναληφθεί εάν δεν μάθουμε πώς ξεκίνησε η πανδημία. Ακόμη και οι Δημοκρατικοί το παραδέχονται αυτό.”

 

H ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ

Πρόκειται για πυρηνική βόμβα. Το κουβάρι της πανδημίας αρχίζει να ξετυλίγεται αργά και βασανιστικά που λέμε.

Η πυρηνική βόμβα δεν είναι άλλη από ντοκουμενταρισμένη έκθεση των Ρεπουμπλικάνων που δημοσιεύει το FOXnews σύμφωνα με την οποία στην πόλη της Wuhan είχαν καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2019 κρούσματα COVID-19 τα οποία οι Παγκόσμιοι mini Ολυμπιακοί Αγώνες των Στρατιωτικών που ξεκίνησαν στην πόλη στις 18 Οκτωβρίου 2019 (οι 10.000 αθλητές από 109 χώρες είχαν φθάσει εδώ νωρίτερα) μετέτρεψαν σε πανδημία καθώς πολλοί αθλητές επέστρεφαν στις χώρες τους παραπονούμενοι για συμπτώματα.

Βy Team

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν κάποιοι είχαν στη κυριολεξία εξαπολύσει τον ιό στην ανθρωπότητα γνωρίζοντας ότι 10 χιλιάδες αθλητές με τους συνοδούς τους θα ήταν τα πλέον αποτελεσματικά “βαποράκια” για την παγκοσμιοποίηση της Covid-19 και την μετατροπή της σε πανδημία με την “βοήθεια” των tests!

Ποιοι έπαιζαν με τη φωτιά λίγο πριν 10 χιλιάδες και πλέον αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες του κόσμου θα έφθαναν στη πόλη της Wuhan. Οι Κινέζοι πάντως που είχαν επενδύσει πολλά στους αγώνες για την άρτια διεξαγωγή τους δεν είχαν λόγους γι΄αυτή την εθνική αυτοχειρία παρότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στη συγκάλυψή της. Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα»!

Μήνες πριν από το ξέσπασμα της COVID-19, το Εθνικό Εργαστήριο Βιοασφάλειας Wuhan ζήτησε προσφορές για σημαντικές ανακαινίσεις στα συστήματα ασφάλειας και επεξεργασίας αποβλήτων σε ερευνητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούσαν για λιγότερο από 2 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Κογκρέσου για την προέλευση της πανδημίας, που έχει στη διάθεσή του το Fox News.

«Μια τόσο σημαντική ανακαίνιση τόσο σύντομα μετά την έναρξη της λειτουργίας της εγκατάστασης φαίνεται ασυνήθιστη», ανέφερε η έκθεση του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Τα έργα για την απολύμανση του αέρα, τα επικίνδυνα απόβλητα και τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού “δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούσαν αυτά τα συστήματα τους μήνες πριν από την εμφάνιση του COVID-19”.

FILE PHOTO: Peter Daszak, a member of the World Health Organization (WHO) team tasked with investigating the origins of the coronavirus disease (COVID-19), uses his mobile phone at a hotel in Wuhan, Hubei province, China February 3, 2021. REUTERS/Thomas Peter/File Photo

Ο αληθινός λόγος για τη δημοσίευση της προμήθειας είναι ασαφής, όπως και πότε ή αν ξεκίνησε ακόμη η εργασία. Προσθέτει ένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο στο αμφιλεγόμενο επιχείρημα ότι η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο της Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της ύποπτης συμπεριφοράς και της συσκότισης από την κυβέρνηση της Κίνας και σημάδια ότι η πανδημία ξεκίνησε μήνες πριν από την υποτιθέμενo ξέσπασμα.

Λίγες εβδομάδες πριν από τo deadline που έθεσε ο προέδρος Biden στις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών για να παορυσιάσουν τις εκθέσεις τους σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι Ρεπουμπλικάνοι θα ανακοινώσουν την πιο λεπτομερή υπόθεσή τους υποστηρίζοντας ότι οι ερευνητές στη Wuhan θα μπορούσαν να έχουν χειριστεί γενετικά τον ιό και ότι «η υπεροχή των στοιχείων υποδηλώνει ότι ο SARS-CoV- 2 απελευθερώθηκε κατά λάθος (;) από ένα εργαστήριο ιολογίας του Wuhan ».

Το προσωπικό του αντιπροσώπου Michael McCaul, R-Texas-ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής-House Foreign Affairs Committee, θα συμπεριλάβει αυτές τις πληροφορίες ως προσθήκη στην ‘Eκθεσή τους του Σεπτεμβρίου.

Τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι ειδικοί στη δημόσια υγεία, επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ζήτησαν έρευνα για μια πιθανή διαρροή εργαστηρίου, καθώς και εξετάσεις για το αν ο ιός ξεκίνησε φυσικά. Έχουν ζητήσει μια διεξοδική, ανεξάρτητη έρευνα, στην Κίνα, για την προέλευση της πανδημίας, αν και το ΚΚ της Κίνας αρνήθηκε την πρόσβαση.

Χωρίς τη συνεργασία της κυβέρνησης της Κίνας, υπάρχει σημαντικός σκεπτικισμός για το εάν οποιαδήποτε από τις έρευνες της αμερικανικής κυβέρνησης θα δώσει μια συγκεκριμένη αφήγηση για το πώς προέκυψε η πανδημία. Πέρα από τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κυβέρνησης Biden, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπό την προηγούμενη διοίκηση, δημοσίευσε μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση λίγες μέρες πριν την αποχώρηση από το αξίωμα της κυβέρνησης Trump. Εκείνη την εποχή, προσέφερε την πιο λεπτομερή αναφορά ότι ο κοροναϊός είχε διαρρεύσει από ένα εργαστήριο της Wuhan.

 

Μάλιστα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο θα έλεγε χαρακτηριστικά>
Τίποτα δεν αλλάζει την υποψία μου ότι ο κοροναϊός προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan.

Επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κοινότητας πληροφοριών, οι Δημοκρατικοί ηγέτες έχουν δείξει μικρό ενδιαφέρον για τις έρευνες του Κογκρέσου, αφήνοντας τους Ρεπουμπλικάνους στις επιτροπές Εξωτερικών Υποθέσεων, Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής να διεξάγουν τις δικές τους ανασκοπήσεις. Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν το Κογκρέσο, και τις επιτροπές του, και οι Ρεπουμπλικάνοι, επομένως, δεν έχουν εξουσία κλήτευσης.

Χρησιμοποιώντας ανακοινώσεις έργων που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο προμηθειών της κινεζικής κυβέρνησης, μαζί με άλλα στοιχεία ανοιχτού κώδικα, συνεντεύξεις με πρώην αξιωματούχους της διοίκησης και επιστήμονες, ερευνητικά έγγραφα και διεθνείς εκθέσεις Τύπου, οι Ρεπουμπλικάνοι στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έχτισαν το επιχείρημά τους σε ένα χρονοδιάγραμμα που ισχυρίζεται ότι o ιός διέφυγε από το Iνστιτούτο Iολογίας της Wuhan «κάποια στιγμή πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019».

Εκείνη την ημέρα, το Πανεπιστήμιο της Wuhan που βρίσκεται, λιγότερο από ένα μίλι από την έδρα του WIV, εξέδωσε μια ειδοποίηση για εργαστηριακούς ελέγχους. Αργότερα, η ιογενής βάση δεδομένων του Ινστιτούτου της Wuhan εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο. Αργότερα εκείνο το βράδυ, το ινστιτούτο δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε προσφορές για “υπηρεσίες ασφαλείας” στο εργαστήριο “που περιλάμβαναν θυρωρούς, φύλακες, παρακολούθηση βίντεο, περιπολίες ασφαλείας και άτομα που χειρίζονταν την “εγγραφή και υποδοχή ξένου προσωπικού”.

Επικαλούμενη μαρτυρία «πρώην ανώτερου Αμερικανού αξιωματούχου», η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Ταγματάρχης Chen Wei, ειδικός στη βιολογία και την άμυνα των χημικών όπλων, ανέλαβε τον έλεγχο του εργαστηρίου βιοασφάλειας (επιπέδου 4) του Ινστιτούτου Wuhan στα τέλη του 2019. Αυτός ο χρόνος αποδεικνύει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα «ανησυχούσε για τη δραστηριότητα που συμβαίνει εκεί καθώς τα νέα του ιού εξαπλώνονταν», σύμφωνα με την έκθεση. “Αν ανέλαβε τον έλεγχο το 2019, αυτό θα σήμαινε ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος γνώριζε για τον ιό νωρίτερα και ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε νωρίτερα”.

Δορυφορικές εικόνες της Wuhan τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019 έδειξαν σημαντική αύξηση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για συμπτώματα COVID-19.

Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι η χαρτογράφηση δεδομένων αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές στο εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία και το Μετρό της πόλης για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στη δουλειά, εξαπλώνοντας τον ιό σε όλη την πόλη.

Η επιτροπή χρησιμοποίησε επίσης μια συνέντευξη στο Bloomberg με τη Δρ Danielle Anderson-photo, Αυστραλή ιολόγο, για να καθορίσει μερικά από τα πρότυπα μετακίνησης του εργαστηρίου. H Anderson είναι ο μόνος ξένος επιστήμονας που έχει αναλάβει έρευνα στο εργαστήριο BSL-4 του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, σύμφωνα με το Bloomberg. H ίδια σύμφωνα με το δημοσίευμα υποστήριξε ότι η είσοδος και η έξοδος από την εγκατάσταση ήταν προσεκτικά οριοθετημένη και περιελάμβανε απαιτήσεις για χρονοβόρες χημικές απολυμάνσεις και προσωπικά ντους.

Εκείνη την εποχή, οι Ρεπουμπλικάνοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ιός εξαπλωνόταν σε όλο το κέντρο της Wuhan, λίγο πριν τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες-World Military Games, οι οποίοι «έγιναν διεθνής φορέας, εξαπλώνοντας τον ιό σε πολλές ηπείρους σε όλο τον κόσμο».

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Τον Οκτώβριο του 2019, η Wuhan (για την ακρίβεια από τις 18 Οκρωβρίου 2019 που έγινε η τελετή έναρξης έως τις 27 Οκτωβρίου 2019) φιλοξένησε τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες του 2019, οι οποίοι προσέλκυσαν πάνω από 10 χιλιάδες στρατιωτικούς αθλητές από ολόκληρο το κόσμο (ανάμεσά τους και 42 Έλληνες) σε μία διοργάνωση που θυμίζει mini Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα».

Αθλητές από διάφορες χώρες παραπονέθηκαν για συμπτώματα που μοιάζουν με COVID και τέσσερις χώρες που έστειλαν αθλητές επιβεβαίωσαν την παρουσία του COVID-19 τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, πριν από τη δημοσίευση της επιδημίας, σύμφωνα με την έκθεση.

EVENT 201

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Την ίδια μέρα που στη Wuhan ξεκινάνε οι Παγκόσμιοι Αγώνες των Στρατιωτικών στη Νέα Υόρκη γίνεται μία προσομοίωση πανδημίας με τίτλο EVENT 201.

Σ΄αυτό το σημείο υπάρχει μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση. Την ημέρα που στη Wuhan γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων, δηλαδή στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη το World Economic Forum, το Iδρυμα Gates, και το Johns Hopkins Center for Health Security διοργάνωσαν το περίφημο EVENT 201.

Tι ήταν το EVENT 201; Μια προσομοίωση Πανδημίας (!) που έκανε λόγο για 65.000.000 νεκρούς. Οι διοργανωτές του EVENT 201 ανέβασαν εδώ τα VIDEO της εκδήλωσης τα οποία περιγράφουν τις φάσεις της πανδημίας.

Μετά την αποκάλυψη της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων που θέλει τον ιό να διαχέεται στην Wuhan τον Σεπτέμβριο του 2019 και τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan που κάνουν Τελετή Έναρξης στις 18 Οκτωβρίου του 2019 και διαρκούν έως τις 27 Σεπτεμβίου του 2019 με αθλητές να παραπονούνται για συμπτώματα COVID-19 η ημερομηνία διεξαγωγής του EVENT 201 εάν δεν πρόκειται για μία αλλόκοτη σύμπτωση είναι σίγουρα ένα τρολάρισμα της Ιστορίας. Απ΄όλες τις απόψεις ενδιαφέρον.


Καθώς η πανδημία θα συμπέσει με την προσομοίωση οι διοργανωτές του Event θα κάνουν την εξής τοποθέτηση>

Statement about nCoV and our pandemic exercise

In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China. To be clear, the Center for Health Security and partners did not make a prediction during our tabletop exercise. For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people. Although our tabletop exercise included a mock novel coronavirus, the inputs we used for modeling the potential impact of that fictional virus are not similar to nCoV-2019.

Με το ξέσπασμα της πραγματικής πανδημίας το Johns Hopkins ανέλαβε να μας ενημερώνει τακτικά για τις εξελίξεις και τα στατιστικά της πραγματικής πανδημίας, το World Economic Forum παρότι δεν είναι Οργανισμός Υγείας αλλά οικονομικό forum μας ενημερώνει για τις προσεχείς μεταλλάξεις από τον ιστότοτοπό του π.χ. μετάλλαξη Lamda, και ο γνωστός Bill Gates εμφανίζεται να επικοινωνεί πολύ τακτικά με τον Fauci όπως θα αποδειχθεί από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του τελευταίου. Οπως σημείωσε ο Tucker Carlson του Foxnews ο Gates δεν είναι γιατρός. Ποιος ο λόγος της τακτικής επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας με τον Fauci;

Το προσωπικό της επιτροπής των Ρεπουμπλικανών τώρα βασίζει επίσης στο επιχείρημά του για την εργαστηριακή προέλευση του ιού επικαλούμενο συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ του Αμερικανού Δρ Ralph Baric, ο οποίος μελετά τους κορωνοϊούς στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και ο οποίος συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan. Ο Baric σ΄εκείνη τη συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι οι επιστήμονες μπορούν να κατασκευάσουν έναν ιό “χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Ο Δρ Baric είπε το MIT Technology Review ότι “Δεν δημιουργήσαμε ποτέ supervirus.”

Το Ρεπουμπλικανικό προσωπικό παραθέτει επίσης μια διατριβή του 2017 από έναν διδάκτορα που εργάστηκε στο WIV και ο οποίος απεκάλυψε ότι οι κοροναϊοί θα μπορούσαν να χειριστούν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Είπαν επίσης ότι πήραν συνέντευξη από «επιστήμονες και νυν και πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ», οι οποίοι αμφισβήτησαν εάν ο ιός αναπτύχθηκε φυσικά λόγω της εξαιρετικά μολυσματικής φύσης του, της έλλειψης ενδιάμεσου ξενιστή και της υψηλής αποτελεσματικότητας σύνδεσής του με τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2.

Ορισμένοι επιστήμονες έχουν επισημάνει ότι συχνά χρειάζονται χρόνια για να προσδιοριστεί η προέλευση του φυσικού ιού. Αναφέρουν για παράδειγμα το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2003. Την ίδια χρονιά οι ερευνητές ανακάλυψαν τον ενδιάμεσο ξενιστή αν και χρειάστηκε να φθάσουμε μέχρι το 2017 για να εντοπιστεί η προέλευσή του στις νυχτερίδες.

Καθώς οι εκκλήσεις για τουλάχιστον διερεύνηση της θεωρίας της διαρροής εργαστηρίου έχουν αποκτήσει διεθνή αναγνώριση, η κινεζική κυβερνητική προπαγάνδα έχει γίνει πολύ πιο επιθετική για να τη διαλύσει.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, η Health Times, δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Yu Chuanhua, τον Αντιπρόεδρο της Στατιστικής και της Κοινωνίας Πληροφοριών του Hubei, ο οποίος συνέταξε μια βάση δεδομένων με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Ανέφερε έναν ασθενή που αρρώστησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ότι “Υπήρξαν δύο περιπτώσεις-κρούσματα τον Νοέμβριο των οποίων ο χρόνος έναρξης ήταν 14 Νοεμβρίου και 21 Νοεμβρίου 2019″.

“Πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης στις 27 Φεβρουαρίου, ο Yu τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και προσπάθησε να ανακαλέσει τις πληροφορίες σχετικά με τους δύο άρρωστους ασθενείς του Νοεμβρίου 2019. Είναι πιθανό ότι αυτό έγινε για να συμμορφωθεί με την εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας που εκδόθηκε δύο ημέρες πριν, «σύμφωνα με την έκθεση του Κογκρέσου.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ιανουαρίου 2021, η Δρ Shi Zheng-li, (η γνωστή ως Βat Woman) ανώτερος επιστήμονας στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, ρωτήθηκε για την εξαφάνιση της δημόσιας βάσης δεδομένων του εργαστηρίου από το Διαδίκτυο. H Shi, σύμφωνα με την έκθεση, είχε «δώσει πολλές αντικρουόμενες απαντήσεις» για το λόγο κατάργησης της βάσης δεδομένων και απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία από τις ερωτήσεις σας εάν η περιέργειά σας βασίζεται στη συνωμοσία του «φτιαγμένου από τον άνθρωπο ή της διαρροή από εργαστήριο του SARS-CoV-2 ή κάποιες μη λογικές ερωτήσεις με βάση την υποψία σας. ”

«Χωρίς εμπιστοσύνη, χωρίς συνομιλία», είπε.

“No trust, no conversation,”

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ THΣ WUHAN

Ο νέος κορωνοϊός ενδέχεται να κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα και η οποία δημιουργεί εκ νέου αμφιβολίες για την πραγματική προέλευση της Covid-19. Οι ακαδημαϊκοί στο Istituto Nazionale Tumori εξέτασαν αρχικά δείγματα αίματος από 959 ασθενείς για να ελέγξουν για καρκίνο του πνεύμονα. Επανεξέτασαν τα ίδια δείγματα πέρυσι για να αναζητήσουν ίχνη του ιού και διαπίστωσαν ότι 111 περιείχαν Covid αντισώματα-αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Financial Times με την αποκάλυψη ότι είχαν εντοπισθεί κρούσματα COVID-19 στην Ιταλία ήδη από τον Oκτώβριο του 2019 άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας και οδήγησαν την έρευνα στον μήνα κλειδί. Ίσως φωτογράφισαν με ακρίβεια και την ημερομηνία έναρξης του ξεσπάσματος του κοροναιού> 18 Oκτωβρίου 2019. Πόλη Wuhan της Κίνας.

Εδώ όπου περισσότεροι από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες έλαβαν μέρος στους 7th CISM Military World Games.

Ανάμεσά τους και 46 αθλητές και συνοδοί από την Ελλάδα.

Σ΄αυτή τη περίπτωση που πλέον είναι και η πλέον πιθανή η Δύση δεν χρειάζεται τη βοήθεια της Κίνας για να εντοπίσει τη προέλευση του ιού. Την έχει μέσα στα σπίτια της. Το μυστήριο είναι γιατί αρνείται να στρέψει το βλέμμα της στους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και επέστρεψαν στις πατρίδες τους με Covid-19.

Aνάμεσά τους τουλάχιστο 60 Καναδοί Αθλητές.

Το ρεπορτάζ της Diane Francis στη FINANCIAL POST είναι συγκλονιστικά αποκαλυπτικό.

Γερουσιαστές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν έρευνα σχετικά με το αν οι Παγκόσμιοι Αγώνες του Οκτωβρίου 2019 στη Wuhan ήταν οι super-spreader της Covid-19 και αν οι αξιωματούχοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεδομένου ότι η πόλη φαινόταν ασυνήθιστα άδεια και περιγράφεται από ορισμένους συμμετέχοντες ως «πόλη-φάντασμα».
Το Κοινοβούλιο του Καναδά πρέπει να κάνει το ίδιο, σύμφωνα με ορισμένα μέλη των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων (CAF) που συμμετείχαν στους Αγώνες και επέστρεψαν με συμπτώματα τύπου COVID, τα οποία φαινόταν να αγνοούν φαινόμενοι στρατιωτικοί.

Ο Καναδάς έστειλε περίπου 180 στρατιωτικούς αθλητές και προσωπικό υποστήριξης στους Αγώνες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, αλλά η Κίνα δεν αποκάλυψε τον ιό στον κόσμο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.


Δύο καναδικές στρατιωτικές πηγές, οι οποίοι ζήτησαν την ανωνυμία τους επειδή υπηρετούν επί του παρόντος στις καναδικές ένοπλες δυνάμεις, δήλωσαν ότι η στρατιωτική γραφειοκρατία αγνόησε τα συμπτώματά τους και επίσης αποκάλυψαν ότι η Κίνα κάλυπτε ένα ξέσπασμα μήνες πριν παραδεχτεί την ύπαρξη COVID.

«Ήταν μια πόλη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων που ήταν κλειδωμένη», είπε μια πηγή που συμμετείχε στους αγώνες. «Ήταν περίεργο, αλλά μας είπαν ότι αυτό ήταν για να διευκολύνουμε τους συμμετέχοντες στους αγώνες.»

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «ήμουν πολύ άρρωστος 12 μέρες μετά την άφιξή μας, με πυρετό, ρίγη, έμετο, αϋπνία.… Στην πτήση της επιστροφής (στα τέλη Οκτωβρίου), 60 Καναδοί αθλητές τέθηκαν σε απομόνωση στο πίσω μέρος του αεροπλάνου στη διάρκεια της 12ωρης πτήσης. Ήμασταν άρρωστοι με συμπτώματα που κυμαίνονται από βήχα έως διάρροια και ανάμεσα σ΄αυτά”

Οι Καναδικές Δυνάμεις έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν πήραν COVID στους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες του 2019 στο Wuhan

Μετά την επιστροφή του στον Καναδά, η πηγή είπε ότι τα μέλη της οικογένειας αρρώστησαν και τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν, όπως κόπωση, ρινορραγίες, πυρετός και πόνος όταν ανέπνεε. Πήγε σε στρατιωτικό γιατρό. «Έχω εξεταστεί για διάφορα ζητήματα, αλλά ποτέ για κάτι αναπνευστικό», είπε. «Μερικές εβδομάδες αργότερα, προσφέρθηκα να κάνω μια δοκιμή αντισωμάτων, αλλά αγνοήθηκα!».

Πολλοί Αμερικανοί στρατιωτικί αθλητές που συμμετείχαν αρρώστησαν επίσης με συμπτώματα τύπου COVID. Σύμφωνα με την Washington Post, οι στρατιωτικοί ηγέτες των ΗΠΑ είτε εξαφάνισαν την ιδέα από πρώτο χέρι, ή την αγνόησαν!

«Δεδομένων των αναπάντητων ερωτήσεων σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι πληροφορίες που αφορούν την υγεία των μελών των υπηρεσιών που συμμετείχαν στους Αγώνες του 2019 θα μπορούσαν να παράσχουν βασικά στοιχεία για να κατανοήσουν πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το COVID-19», δήλωσε ο εκπρόσωπος Mike Gallagher στην έρευνά μας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά!

Μια δεύτερη καναδική στρατιωτική πηγή που μίλησε στην National Post είπε: «Το ένα τέταρτο από εμάς αρρώστησε, εκεί και όταν επιστρέψαμε. Μερικοί ήταν ξαπλωμένοι για εβδομάδες. Αυτό μας έκανε πιθανούς φορείς για τον ιό. Ο στρατός δεν έκανε τίποτα. Ήμουν άρρωστος και άλλοι, επίσης, με συμπτώματα Wuhan. … Τελικά μου δόθηκε ένα τεστ επιχρίσματος, το οποίο μετρά μόνο την πρόσφατη έκθεση και μου είπε να προχωρήσω και να το αγνοήσω…”

Στη συνέχεια, στις 22 Ιανουαρίου 2020, οι Καναδοί που συμμετείχαν στους Αγώνες Wuhan έλαβαν μια επιστολή από τον Γενικό Χειρουργό που έλεγε ότι «δεν γνώριζε κανένα» COVID-19 μεταξύ των συμμετεχόντων και ότι, «ο ατομικός σας κίνδυνος να εκτεθείτε σε 2019-nCoV κατά τη διάρκεια προσωρινής υπηρεσίας στην πόλη Wuhan ήταν αμελητέος. ”

«Πώς το ήξεραν;» αναρωτιέται ο αξιωματικός των Καναδών Δυνάμεων. «Θα πίστευα ότι η intelligence ή η medical intelligence community θα το είχε εξετάσει και θα το είχε παρακολουθήσει αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Οι αθλητές επέστρεφαν άρρωστοι στις χώρες τους, με συνεχή συμπτώματα. Στην Ευρώπη, οι αθλητές δοκιμάστηκαν και οι Γάλλοι, Ιταλοί και έξι Ισπανοί επέστρεψαν και αναγνωρίστηκαν ότι είχαν τον ιό το διάστημα 2019-20″

Το Ταχυδρομείο επικοινώνησε με το γραφείο του Γενικού Χειρουργού (Surgeon General) και η Julia Scott σύμβουλος επικοινωνίας στο Canadian Forces Health Services Public Affairs Department απάντησε με email, λέγοντας: «Δεν γνωρίζουμε κανένα μέλος της CAF ή πολίτες να έχουν αρρωστήσει στους Αγώνες ή μετά την επιστροφή τους . Δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις COVID-19 σε αυτήν την ομάδα.

«Καθώς η διαμονή τους στη Wuhan ήταν πολύ πριν από την κήρυξη της πανδημίας COVID-19 και πριν κανείς γνώριζε τον ιό, τα μέλη δεν δοκιμάστηκαν κατά την επιστροφή τους. Οι δοκιμές για τη COVID-19 δεν ήταν διαθέσιμες στον Καναδά πριν από τον Ιανουάριο του 2020.…Μόλις συνειδητοποιήσαμε τους πιθανούς κινδύνους, η CAF και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβαν άμεσα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε ασθένειας ή πρόσθετης έκθεσης στα μέλη της CAF που σχετίζονται με το νέο κοροναϊκό».

(Οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων και υπηρεσιών ανά το κόσμο είναι αποκαλυπτικές για την κοινή γραμμή συγκάλυψης!)

Μία από τις πηγές περιέγραψε την επιστολή του Γενικού Χειρουργού ως «χαστούκι στο πρόσωπο» και είπε ότι έκτοτε «δεν υπήρξε ουδεμία επικοινωνία με κανέναν από εμάς». Πρόσθεσε ότι τώρα είναι πολύ αργά για μια δοκιμή αντισωμάτων για να προσδιοριστεί αν είχαν COVID ή όχι εκείνη τη στιγμή, επειδή τώρα έχουν εμβολιαστεί πλήρως. «Νομίζω ότι αξίζει μια έρευνα», πρόσθεσε.

Μιλώντας στη Mail , η Γερμανίδα παίκτρια του βόλεϊ, Jacqueline Brock, ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το COVID-19 στη διάρκεια των αγώνων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του insidethegames

Είπε: «Μετά από λίγες μέρες, μερικοί αθλητές από την ομάδα μου αρρώστησαν, αρρώστησα κι εγώ τις τελευταίες δύο ημέρες.

“Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άρρωστη στο παρελθόν. Ηταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία, νομίζω ότι ήταν COVID-19.”

Η Γαλλίδα πενταθλητής Elodie Clouvel ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο σύντροφός της Valentin Belaud κόλλησαν τον ιό στους αγώνες.

Ο Ιταλός ξιφομάχος Matteo Tagliarol είπε επίσης ότι όλοι στο διαμέρισμά του στην πόλη αρρώστησαν με συμπτώματα “που έμοιαζαν με αυτά του COVID-19”.

Ο τριαθλητής του Λουξεμβούργου Oliver Gorges είπε ότι αρρώστησε με γρίπη με συμπτώματα Covid-19 ενώ αναφερόμενος στην εικόνα της πόλης εκείνη το διάστημα (18-27 Οκτωβρίου 2019) είπε ότι η Wuhan έμοιαζε με πόλη φάντασμα.

H Σουηδέζα πενταθλήτρια Melina Westerberg είπε ότι πολλοί συμπατριώτες της ήταν άρρωστοι στους Αγώνες.

Το insidethegames έχει επικοινωνήσει με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων το Διεθνές Στρατιωτικό Αθλητικό Συμβούλιο για απάντηση.

 

Ο επιστήμονας του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, Shao Chao παραδέχεται την εμπλοκή του στη κατασκευή του ιού COVID-19 ήδη από τον Ιούνιο του 2019!

Πως μολύνανε τους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Στρατιωτικών στη Wuhan το 2019

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του έδωσε τέσσερα στελέχη κορονοϊού και του ζήτησε να κάνω εξετάσεις και να βρώ ποιο είχε την καλύτερη ικανότητα να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου!

Η πρώτη παραδοχή από τον ερευνητή του WIV Shao Chao σχετικά με την επιλογή του καλύτερου κατασκευασμένου στελέχους κοροναϊού!

(The full transcript of the exclusive interview is available here. The video of the interview is available in the members’ area here. The Chinese version of the transcript of the exclusive interview is available here. )

To αποκλειστικό ρεπορτάζ δημοσιεύει ΕΔΩ η Jennifer Zeng

By Τhe Wrong Man

Ο ερευνητής Shan Chao από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan έχει κάνει μερικές εκπληκτικές αποκαλύψεις.

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα του του στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν:

Έτσι, ο ερευνητής Shan Chao από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan παραδέχτηκε στον συνεντευξιαζόμενο μου ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του έδωσε τέσσερα στελέχη κορονοϊού και του ζήτησε να κάνει εξετάσεις και να βρει ποιο είχε την καλύτερη ικανότητα να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη και πόσο εύκολο ήταν να μολύνεις άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Η ομάδα του Shan Chao έκανε δοκιμές σε διαγονιδιακά ποντίκια με ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, πιθήκους και κουνάβια. Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Shan Chao έφτασε στο σημείο να αποκαλεί τον κορωνοϊό «βιοόπλο».

Ανέφερε επίσης ότι αρκετοί από τους συναδέλφους του χάθηκαν κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων του 2019 στη Wuhan. Αργότερα, ένας από αυτούς αποκάλυψε ότι τους έστειλαν σε ξενοδοχεία όπου έμεναν αθλητές από διάφορες χώρες για να «ελέγξουν τις συνθήκες υγείας ή υγιεινής». Δεδομένου ότι ο έλεγχος της υγιεινής δεν απαιτεί ιολόγους, ο Shan Chao υποψιάστηκε ότι στάλθηκαν εκεί για να διαδώσουν τους αθλητές και συνοδούς οι οποίοι θα επέστρεφαν σε 110 και πλέον χώρες τον ιό.

Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2020, ο Shan Chao είπε ότι στάλθηκε στη πόλη Xinjiang για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας των Ουιγούρων που ήταν φυλακισμένοι στα στρατόπεδα επανεκπαίδευσης, ώστε να απελευθερωθούν νωρίτερα. Για άλλη μια φορά, δεδομένου ότι για τη διεξαγωγή υγειονομικών ελέγχων δεν απαιτείται ιολόγος, άφησε έντονα να εννοηθεί ότι στάλθηκε εκεί είτε για να διαδώσει τον ιό είτε για να παρατηρήσει πώς ο ιός λειτουργούσε στους ανθρώπους.

Οι παραπάνω συγκλονιστικές πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στον συνεντευξιαζόμενο μου από τον ίδιο τον Shao Chao κατά την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2020.

Πέρασα μια αποκλειστική συνέντευξη με αυτόν τον πληροφοριοδότη και δημοσίευσα το πλήρες κείμενο της 34λεπτης συνέντευξης στον ιστότοπό μου.

Το VIDEO της συνέντευξης έχει ανέβει στον ιστότοπο των μελών μου για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στις λεπτομέρειες. Θα παράσχω τους συνδέσμους για τη μεταγραφή και το video στην ενότητα περιγραφής ή σχολίων κάτω από αυτό το βίντεο.

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια σύντομη επισκόπηση του περιεχομένου της συνέντευξης, του Shan Chao και του τρόπου με τον οποίο πήρα αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να ακούσετε αυτές τις λεπτομέρειες, μπορείτε να παραλείψετε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη ή να παρακολουθήσετε πρώτα το αρχικό βίντεο και μετά να επιστρέψετε για να παρακολουθήσετε την υπόλοιπη εισαγωγή μου. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε πρώτα την εισαγωγή μου και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο αντίγραφο της συνέντευξης ή στο video.

Ο Shan Chao δήλωσε ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του παρείχε τέσσερα στελέχη κορονοϊού στην πόλη Nanjing στην Κίνα. Είχε την αποστολή να ελέγξει την αποτελεσματικότητα αυτών των στελεχών και πόσο αποτελεσματικά θα μπορούσαν να μολύνουν ή να μεταδώσουν σε άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Shan Chao πραγματοποίησε δοκιμές σε διαγονιδιακά ποντίκια με ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, κουνάβια και πιθήκους. Η ομάδα του ολοκλήρωσε τις δοκιμές γύρω στον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Shan Chao ανέφερε ότι έλαβε πλήρως «ολοκληρωμένα» στελέχη και η αποστολή του ήταν να προσδιορίσει ποιο στέλεχος θα μπορούσε να μολύνει τα περισσότερα είδη. Δήλωσε ρητά ότι αυτά τα στελέχη κατασκευάστηκαν τεχνητά και μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «βιοόπλο» για να τα περιγράψει.

Όσον αφορά τις εικασίες για εξάπλωση του ιού κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Παγκόσμιων Αγώνων της Wuhan, ήταν αποκλειστικά εικασίες του Shan Chao. Το μόνο γεγονός που γνώριζε ήταν ότι αρκετά μέλη της ομάδας του εξαφανίστηκαν από τους κανονικούς σταθμούς εργασίας τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αργότερα, ένας από αυτούς ανέφερε αόριστα ότι τους έστειλαν σε ξενοδοχεία όπου έμεναν αθλητές από διάφορες χώρες για να «ελέγξουν την υγιεινή». Η εικασία για τη διάδοση του ιού ήταν μόνο εικασία του Shan Chao, επειδή ο έλεγχος της υγιεινής δεν απαιτεί ιολόγους, οπότε υποψιάστηκε ότι είχαν σταλεί εκεί για να διαδώσουν τον ιό.

Οι εικασίες για εξάπλωση του ιού στο Xinjiang βασίστηκαν επίσης στην εικασία του πληροφοριοδότη. Το μόνο γεγονός που γνωρίζει ο πληροφοριοδότης είναι ότι τον Απρίλιο του 2020, ο Shan Chao έστειλε μηνύματα στον πληροφοριοδότη σε μια πτήση που επρόκειτο να πετάξει από το Wuhan στο Xinjiang.

Ο Shao Chao είπε ότι πήγαινε στους καταυλισμούς επανεκπαίδευσης στο Xinjiang για να κάνει υγειονομικούς ελέγχους στους ανθρώπους εκεί. Δεδομένου ότι η διεξαγωγή υγειονομικών ελέγχων δεν απαιτεί επίσης ιολόγους, ο πληροφοριοδότης υποψιάστηκε ότι εμπλέκεται σε κάτι που σχετίζεται με τον ιό.

Αυτή είναι λοιπόν μια σύντομη περίληψη της συνέντευξης.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του Shan Chao.

Σε αυτό το άρθρο ( this article ) που δημοσιεύτηκε στη στήλη “Raising the Party Flag, Unity in Fighting the Epidemic” στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, αναφέρει ότι ο Shan Chao γεννήθηκε το 1985, επομένως θα πρέπει να είναι 38 ετών φέτος. Είναι ο αρχηγός της ομάδας στον τομέα των ασθενειών και των εμβολίων arbovirus και το 2020 αναγνωρίστηκε ως ο νέος της χρονιάς στο Wuhan Institute of Virology.

Αυτό είναι ένα video που δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για να επαινέσει τους Νέους της Χρονιάς για το 2020. Κυκλοφόρησε στις 29 Μαΐου 2020. Το κατέβασα από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan και πρόσθεσα μια αγγλική μετάφραση. O Shan Chao είναι ένα από τα άτομα που εμφανίζονται σε αυτό το video.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ο Shan Chao απέκτησε το διδακτορικό του στη Βιοχημεία και τη Μοριακή Βιολογία από το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, από το 2010 έως το 2014.

Από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Οκτώβριο του 2015, εργάστηκε ως βοηθός ερευνητής στο Novartis Institute for Tropical Diseases στη Σιγκαπούρη. Από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2019, συνέχισε τη μεταδιδακτορική του έρευνα στο Ιατρικό Παράρτημα του Πανεπιστημίου του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τώρα, είναι ερευνητής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και το επίσημο προφίλ του δείχνει επίσης ότι είναι διδακτορικός επόπτης.

Από τον Απρίλιο του 2022 έως τώρα, έχει επίσης υπηρετήσει ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Βιοασφάλειας της Wuhan, το οποίο είναι το περίφημο εργαστήριο Wuhan P4.

Με άλλα λόγια, προήχθη μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το 2022.

Για έναν ερευνητή γύρω στα 30 να γίνει αρχηγός ομάδας, επόπτης διδακτορικού και τελικά αναπληρωτής διευθυντής του εργαστηρίου Wuhan P4 είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Ο Shan Chao πρέπει να έχει ισχυρές επαγγελματικές ικανότητες και εκτιμάται ιδιαίτερα από τις αρχές.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, μέντοράς του ήταν ο Pei-Yong Shi, ένας Κινέζος επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Ο Pei-Yong Shi είναι επίσης προσκεκλημένος καθηγητής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Nanjing.

Είναι επίσης ειδικά διορισμένος ερευνητής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και έχει άμεση συνεργασία με τον Qin Chengfeng από την Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών PLA.

[Additionally, during his studies at the University of Texas, his mentor was Pei-Yong Shi, a Chinese adjunct professor at the University of Texas.

Pei-Yong Shi is also a guest professor at Nanjing Medical University.

He is also a specially appointed researcher at the Wuhan Institute of Virology and has a direct collaboration with Qin Chengfeng from the Academy of Military Medical Sciences of the PLA Academy of Military Science.]

Δεν ξέρω αν ο “ανώτερος” που αναφέρεται από τον Shan Chao, ο οποίος του έδωσε τέσσερα στελέχη κορωνοϊού στην πόλη Nanjing, είναι ο Pei-Yong Shi ή οποιοδήποτε άλλο άτομο που σχετίζεται με τον Pei-Yong Shi.

Ωστόσο, έχω συγκεντρώσει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον Pei-Yong Shi και θα παραθέσω τους συνδέσμους κάτω από το αντίγραφο της συνέντευξης για περαιτέρω έρευνα από άτομα με γνώση.

Ο Shan Chao και ο Pei-Yong Shi έχουν δημοσιεύσει επίσης αρκετές εργασίες ως συν-συγγραφείς.

Επιπλέον, o Shan Chao έχει συνεργαστεί (has collaborated ) με τη διάσημη “Bat Woman” Shi Zhengli και τον Yuan Zhiming, διευθυντή του εργαστηρίου Wuhan P4.

Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο με τίτλο “Μεγάλη ανακάλυψη! “Major Breakthrough! Shi Zhengli/Shan Chao/Yuan Zhiming Created a Non-Human Primate Model of novel coronavirus (SARS-CoV-2).”

Αυτή η ερευνητική εργασία δημοσιεύτηκε στο Cell Research- Cell Research.

Χρησιμοποίησε τον ιό SARS-CoV-2 για να μολύνει τους rhesus macaques και μελέτησε τις δυναμικές αλλαγές του SARS-CoV-2 στο αίμα, τα επιχρίσματα και τους ιστούς της αναπνευστικής οδού των πιθήκων μετά τη μόλυνση, καθώς και τις ιστοπαθολογικές αλλαγές στους πνεύμονες.

Σκοπός αυτής της έρευνας ήταν να μελετήσει την παθογένεια του SARS-CoV-2 και να αξιολογήσει τα εμβόλια και τους θεραπευτικούς παράγοντες.

Τώρα επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς απέκτησα αυτές τις συγκλονιστικές πληροφορίες. Με απλά λόγια, ο πληροφοριοδότης επικοινώνησε μαζί μου μέσω ενός έμπιστου φίλου του.

Μου έδωσαν πολλά στοιχεία για να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών του καταγγέλλοντος. Πριν από τη διεξαγωγή της επίσημης συνέντευξης, είχα μια συνομιλία βίντεο με τον πληροφοριοδότη και τον φίλο του για περισσότερες από τρεις ώρες για να προσδιορίσω εάν αυτά που έλεγαν ήταν αξιόπιστα και αν έπρεπε να πάρω συνέντευξη από τον πληροφοριοδότη.

Έθεσα στον πληροφοριοδότη όλες τις ερωτήσεις που θα χρειαζόταν να κάνει ένας δημοσιογράφος σε μια τέτοια κατάσταση, όπως πώς γνώρισε τον Shan Chao, υπό ποιες συνθήκες και σε ποια ώρα και τόπο ο Shan Chao του αποκάλυψε τέτοια μυστικά, και ούτω καθεξής. Έκανα σχεδόν όλες τις ερωτήσεις που μπορούσα να σκεφτώ. Ωστόσο, καθώς δεν είμαι ιολόγος, δεν θα μπορούσα να κάνω πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τον ίδιο τον ιό. Ελπίζω να μπορούσα.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, μετά το ξέσπασμα της επιδημίας στη Wuhan, ο Shan Chao ένιωσε μεγάλη ενοχή βλέποντας τους ανθρώπους γύρω του να πεθαίνουν. Ως εκ τούτου, τον Μάρτιο του 2020, μοιράστηκε με τον καταγγέλλοντα τη συμμετοχή του στον έλεγχο της μεταδοτικότητας του ιού. Έκαναν συμφωνία ότι εάν ο πληροφοριοδότης έχανε την επαφή με τον Shan Chao, αυτό θα σήμαινε ότι κάτι συνέβη στον Shan Chao και ο πληροφοριοδότης θα μπορούσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί του ο Shan Chao.

Η τελευταία επαφή μεταξύ του Shan Chao και του whistleblower ήταν τον Απρίλιο του 2020. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Shan Chao, εκείνη την ώρα βρισκόταν σε αεροπλάνο που πετούσε από το Wuhan στο Xinjiang. Έκτοτε, ο Shan Chao δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον πληροφοριοδότη και είχαν συμφωνήσει ότι μόνο ο Shan Chao θα μπορούσε να ξεκινήσει επαφή και ο πληροφοριοδότης δεν θα έπρεπε να επικοινωνήσει προληπτικά με τον Shan Chao.

Καθώς ο πληροφοριοδότης δεν άκουσε ποτέ ξανά τον Shan Chao, πίστεψε ότι κάτι του είχε συμβεί και ήταν καιρός να πει στον κόσμο αυτό που του είχε πει ο Shan Chao. Ως εκ τούτου, επικοινώνησε μαζί μου τον Αύγουστο του 2021.

Είπε ότι πριν επικοινωνήσει μαζί μου, είχε επίσης επικοινωνήσει με ορισμένα μεγάλα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Προσπάθησε επίσης να μοιραστεί ανώνυμα πληροφορίες στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς του ονόματος του Shan Chao, κάτι που τράβηξε την προσοχή ορισμένων ανθρώπων και οδήγησε σε retweets και συζητήσεις.

Ωστόσο, τόσο ο δικός του λογαριασμός όσο και ένας σχετικά μεγάλος αγγλικός λογαριασμός Twitter που έκανε ενεργά retweet τις πληροφορίες του διαγράφηκαν αργότερα. Εκείνη την εποχή, ο Elon Musk δεν είχε ακόμη αποκτήσει το Twitter και η συζήτηση για την προέλευση του ιού ήταν απαγορευμένη. Αυτή η οπισθοδρόμηση τον άφησε βαθιά αποθαρρυμένο.

Ο λόγος που επικοινώνησε μαζί μου αργότερα ήταν ότι είδε ότι έλεγα συνεχώς σχετικές ειδήσεις και πίστευε ότι ήμουν ένα αξιόπιστο άτομο που δεν θα τον πρόδιδε στο ΚΚΚ.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος ήταν ότι εργάζομαι ως ομάδα ενός ατόμου, οπότε έπρεπε μόνο να με εμπιστευτεί. Αν ήταν ένα σημαντικό μέσο ενημέρωσης που του έπαιρνε συνέντευξη, οι πληροφορίες του θα εκτίθεντο στον δημοσιογράφο, τον συντάκτη, τον διευθυντή ειδήσεων, τον κάμερα, τον συντάκτη βίντεο κ.λπ. Με κάθε επιπλέον άτομο να γνωρίζει τις πληροφορίες του, θα υπήρχε αυξημένος κίνδυνος .

Σκέφτηκε ότι τόσο τα αριστερά όσο και τα δεξιά μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν ενδεχομένως να διεισδύσουν από το ΚΚΚ και δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά του.

Επικοινώνησε λοιπόν μαζί μου και με έβαλε να υποσχεθώ ότι θα ήμουν το μόνο άτομο που θα τον συναντούσα. Ως εκ τούτου, έκανα τη συνέντευξη και το μοντάζ μόνη μου, χωρίς να εμπλακεί κανένας άλλος. Χρησιμοποίησα διαμόρφωση φωνής για τη φωνή του και κάλυψα το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οπότε η εμφάνισή του δεν ήταν ορατή.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Πρέπει να πω ότι το να κάνω μια τέτοια συνέντευξη εγκυμονούσε ορισμένους κινδύνους για τον εαυτό μου. Εφόσον συμφώνησα να είμαι η μόνη που θα του έπαιρνε συνέντευξη και δεν το αποκάλυψα αυτό σε κανέναν, αν αποδειχτεί ότι ήταν κατάσκοπος του ΚΚΚ και πήγαινα να του πάρω συνέντευξη μόνη, θα μπορούσα να κινδυνεύσω.

Ως εκ τούτου, η απόφασή μου να πραγματοποιήσω τη συνέντευξη βασίστηκε στη συνομιλία μου με αυτόν και τον φίλο του, όπου πίστευα ότι ήταν ειλικρινής και έλεγε την αλήθεια και δεν είχε κανένα λόγο να κατασκευάσει αυτές τις πληροφορίες για να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του. Δεν θα κέρδιζε τίποτα ουσιαστικά από αυτή τη συνέντευξη.

Ωστόσο, για λόγους που δεν μπορώ ποτέ να αποκαλύψω, δημοσιεύω αυτήν τη συνέντευξη μόλις τώρα, μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να φανταστούν το είδος της πίεσης που θα αντιμετωπίσουμε τόσο ο πληροφοριοδότης όσο και εγώ μετά τη δημοσίευση αυτής της συνέντευξης.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι παρόλο που ο Shan Chao δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον πληροφοριοδότη, φαίνεται ότι δεν έχει εξαφανιστεί.

Βρήκα μια αναφορά ( a report) ότι παρευρέθηκε σε μια συνάντηση στην πόλη Hangzhou στην Κίνα τον Ιανουάριο του 2022 και μάλιστα έλαβε προαγωγή τον Απρίλιο του 2022. Η αναφορά για το πείραμα που διεξήγαγε με τους Shi Zhengli και Yuan Zhiming μολύνοντας macaques δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου 2020 .

Έτσι, η προσωπική μου εικασία είναι ότι στις αρχές του 2020, όταν μόλις είχε ξεσπάσει η πανδημία, ο Shan Chao, από ενοχές, αποκάλυψε στον πληροφοριοδότη τη συμμετοχή του στη δημιουργία «βιολογικών όπλων». Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, ήταν πολύ συγκινημένος όταν αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες.

Γιατί δεν επικοινώνησε ξανά με τον πληροφοριοδότη μετά; Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ίσως μετάνιωσε για όσα είπε σε αυτή τη συναισθηματική κατάσταση.

Είναι επίσης πιθανό το ΚΚΚ, αγνοώντας ότι είχε μοιραστεί τις πληροφορίες με τον πληροφοριοδότη, συνέχισε να τον προωθεί, είτε για να τον ανταμείψει, είτε για να τον παγιδεύσει, και μετά από προσεκτική εξέταση αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία με το ΚΚΚ. Γι’ αυτό σταμάτησε να επικοινωνεί με τον πληροφοριοδότη.

Μια άλλη λεπτομέρεια που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι αν διαβάσετε την πλήρη απομαγνητοφώνηση ή παρακολουθήσετε το βίντεο της συνέντευξης, μπορεί να παρατηρήσετε ότι υπήρξαν δύο περιπτώσεις όπου φάνηκα να του έκανα «καθοδηγητικές» ερωτήσεις. Το ένα αφορούσε τον συνάδελφό του που πήγαινε σε ξενοδοχεία όπου έμεναν ξένοι αθλητές για να «ελέγξουν την υγιεινή» και το άλλο για ένα βιβλίο.

Το εν λόγω βιβλίο τιτλοφορείται «Αφύσικη προέλευση του SARS: Ανθρωπογενής μυθιστορηματικός ιός ως γενετικό βιοόπλο-“Unnatural Origin of SARS: Man-made Novel Virus as Genetic Bioweapon- “Unnatural Origin of SARS: Man-made Novel Virus as Genetic Bioweapon.” ».

Το βιβλίο πραγματεύεται τα «οικοτυπικά γενετικά όπλα» και αναφέρει ότι ο «σκοπός των σύγχρονων γενετικών όπλων» έχει ξεπεράσει τις στρατιωτικές εφαρμογές.

Το γεγονός είναι ότι κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνομιλίας πριν από τη συνέντευξη, συζήτησε πολλά πράγματα στα κινέζικα, αλλά όταν ξεκίνησε η επίσημη συνέντευξη στα αγγλικά, ξέχασε να τα αναφέρει. Του υπενθύμισα, όπως είχε ξαναπεί, ότι θα ήθελε να αναφέρει αυτό το βιβλίο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Τέλος, θέλω να τονίσω ότι ενώ αυτή η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική, είναι φυσικά μόνο η μία πλευρά της ιστορίας. Λείπουν πιο άμεσες και ουσιαστικές αποδείξεις. Επί του παρόντος, δεν έχω τα μέσα να λάβω επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών από άλλες πηγές.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πληροφοριοδότης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι ολόκληρου του puzzle. Μέχρι στιγμής, η πραγματική προέλευση της πανδημίας που έχει προκαλέσει σχεδόν 7 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, ή ακόμα περισσότερους, βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αποφάσισα να δημοσιεύσω το πρωτότυπο βίντεο και τη μεταγραφή αυτής της συνέντευξης, παρά την πίεση.

Ελπίζω ότι οι ιολόγοι, οι υπηρεσίες πληροφοριών διαφόρων κυβερνήσεων, οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι νομοθέτες θα λάβουν σοβαρά υπόψη αυτή την αποκάλυψη και θα τη χρησιμοποιήσουν ως οδηγό για περαιτέρω έρευνα μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την προέλευση του ιού.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι, στην πραγματικότητα, πριν από σήμερα, επικοινώνησα με πολλά μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ που ασχολούνται με τη διερεύνηση της προέλευσης του ιού, ελπίζοντας να μοιραστώ αυτή τη συνέντευξη μαζί τους. Ωστόσο, μόνο ένα μέλος του προσωπικού του γραφείου ενός Γερουσιαστή με κάλεσε πίσω. Μου ζήτησε να στείλω τις πληροφορίες σε μια διεύθυνση email, κάτι που έκανα, αλλά δεν έχω ξανακούσει νέα από τότε.

Επιπλέον, οι συνομιλίες που είχα με τον ερωτώμενο πριν από τη συνέντευξη και όλα τα έγγραφα που μου έδειξε ήταν στα κινέζικα, αλλά η επίσημη συνέντευξη διεξήχθη στα αγγλικά. Οι κινεζικοί υπότιτλοι στο βίντεο και η κινεζική έκδοση της μεταγραφής της συνέντευξης μεταφράστηκαν από τα αγγλικά από εμένα.

Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω ότι μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν τη συνέντευξη όσο ευρύτερα μπορείτε, ώστε όλοι να μπορούν να συμμετάσχουν μαζί μας στο ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας.

Πιστεύω ότι μόνο με το να τεθεί η αλήθεια στα χέρια του κοινού μπορεί να αποτραπεί η συγκάλυψη ή η αγνόησή της.

Aκολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Shan Chao>

Transcript: I Was Given 4 Strains of Coronavirus to Select the Most Infectious: WIV Researcher Shao Chao Says
Jun 27/2023

(Jennifer’s note: This exclusive interview was conducted in Sep. 2021. The Chinese version of this transcript is available here. The video of the interview is available at the members’ area here. The background information about this interview can be found here.)

Below are the questions and answers between me and the interviewee. I didn’t correct all the grammar or other mistakes the interviewee and I made. The interviewee referred to Shao Chao 单超 as Chao Shao, which is the Western way of saying a Chinese name, with the given name first and the surname last.)

**********************************************

Q: Tell us about what you know about Shan Chao: Who is he? What did tell you?

A: A Chinese scientist named Chao Shan was staff of Wuhan Institute of Virology. I knew him for a while. He contacted me in 2020, that, specifically, March, about something of the virus that was going on at that time.

Q: So why did he contact you? And what did he tell you?

A: Well, he told me that people around him was dying. He was very, he felt very guilty about all the things, according to him.

I even joking about it. I say you are not even a doctor, what has that to do with you?

He said he was the one who did some critical test to the virus strain back in 2019, especially, in February.

Q: What kind of test and what kind of virus?

A: According to him, there were four strains of coronavirus, given to him by his superior in Nanjing City.

Q: In Nanjing City? Was he working there in 2019? Or was he still working in Wuhan Institute of Virology?

A: He had a period working in Texas, but I don’t know at that time where he was working.

He worked in Wuhan Institute of Virology and Texas. But I don’t know where he was working exactly at that time.

Q: So when he studied those virus…Okay so, continue to tell us what he told you.

A: He tested on those four strains, to test affinity of the strains, how well they could infect, or how easy to infect other species including human.

The animals he used, [as] mentioned by him, he used transgenic mice with human, human ACE2 receptor, bats, not bats, ferrets, and monkeys.

Q: So he tested those viruses on these animals to see what?

A: To see the transmissibility of the viruses.

Q: Did he actually try to infect human being after they infected those animals?

A: Not from him, but he mentioned something, one of his research team, several, not one, he said several, several of his research team gone missing during the world military games, in September, September and October.

Q: Went missing? What do you mean by “went missing”?

A: They were moving out to participate in something. But he’s not, he’s not authorized to know all the things. He does not know. So, according to him, they were missing for a while.

Q: So what exactly do they do? I heard, last time you told me that they were asked to participate in the inspection of the location, hotel? Whatever condition,

A: Yes

Q: of the people who come from overseas to participate? Yeah, so tell us about that.

A: Yes, some of information he could give me, he could give me, was, one of the guys told him, they were asked to go to several hotels where the athletes overseas coming will reside in, to do some health inspections, which is very strange. You know, usually [you] do that health inspection with physicians, not virologists.

Q: So for the nature of the viruses, the four strains of viruses, could you tell us a little bit more? What kind of viruses they were? And what kind of diseases they could cause?

A: According to him, all four strains are coronavirus.

Q: Coronavirus?

A: Yes, and they all can cause minor symptoms. But I did not hear anything about the fatality or something.

Q: Do you have any idea what kind of stage was his study? Was he close to, you know, be able to infect a human or it was still in very early stage of experiments?

A: He used the word “complete”. He had four completed virus strains, which means, to my hypothesis, they are all capable of infecting humans, which is, Chao Shan and his team were just expected to find out the one who is sufficient to every single species.

Q: So when you say “completed”, do you mean those viruses were all engineered?

A: Yes, they’re artificial.

Q: So do you have any idea who engineered those viruses?

A: No.

Q: So, also you didn’t know where he actually worked for or where he worked at that time?

A: No, I have no idea.

Q: Okay. So, tell us a little bit more about what happened during the world military sports or whatever event in Wuhan. So apart from he felt strange that one of his or several of his team members were asked to participate in inspecting the health conditions of the hotels, what else do you know about that?

A: That’s what he said. And he get, he had a guess. He was guessing that they are actually trying to spread the virus to the athletes, so the athletes can bring those things back to their countries.

Q: Did he tell you he suspected that?

A: Yeah, he did told me that, but I didn’t, I didn’t believe it.

Q: So could you describe [to] us in detail exactly how he word it? How he told you? What kind of language he used, the exact wording of him? Could you try to translate as accurately as you could?

A: Well, what he said is, exactly what he said is, I believe one of the guys was asked to inoculate people from other countries during the event so that they can be infected and carry the pathogen back to the country they came from with only minor symptoms, which is pretty common in late autumn.

Q: That’s the exact wording he used?

A: Yes.

Q: So, I don’t quite understand. There is a word to carry what? That is a virus name?

A: Pathogen, yeah you can say this is virus.

Q: Okay. So he said one of his members is supposed to spread or put or inject or whatever method they use…

A: Probably, to him, probably doesn’t mean exactly his team member. His team member probably participated in some procedures to infect something or someone for that purpose. But that’s just hypothesis, no one has any solid evidence on that.

Q: But that’s what he told you?

A: Yes.

Q: What else? Because he wouldn’t just tell you that one sentence? What are they related, or the whole context of the event, of the thing he told you?

A: He does not know a lot about the event. He just realized that some of his team members have been gone missing during that time, and one of them happened, happened, told him about this. That’s all he could say about this event.

Q: Okay, so he told you this in March 2020, right?

A: Em.

Q: That was several months after the event. So during those several months, did he get any information regarding, if his team member was involved in that event, did he give any information about how, if they tried to do something, how successful that something was? Is there any, you know, feedback or consequences or whatever result of what they tried to do?

A: No, he didn’t mention anything about the consequence of the virus before that.

Q: So do you think when he told you, he felt guilty about what he did? Do you think that kind of, what he did, or this event was also included in what he did? Or only that the virus part, not this sports event part?

A: According to him, because at that time [when] he told me, he was very emotional. I can only try to translate what he was saying, and he was saying he saw a lot of people die, and he feel really guilty because those strains came from his hands. He didn’t create them, but he helped, he helped, like he helped the superior, superior of him to perfection, to make them perfection, to make it, to make it more likely a good bioweapon. “Bioweapon” was his words.

Q: So he specifically told you he was guilty for this, you know, at that time we already know it was a coronavirus that is killing people in Wuhan and elsewhere.

A: Yes.

Q: So he definitely was very sure that this has something to do with what he did back in 2019?

A: Because, if I didn’t remember that wrong, the sequence, the genomic sequence, and polypeptide sequence of the virus, is already out in early February.

Q: Yes.

A: So as a professional he must have read the paper, so he must have recognized what that is.

Q: So when you say he was very emotional, could you tell us a little bit more about his emotion and under what kind of circumstances, or why do you think he was emotional and do you think you can trust his words when he was very emotional?

A: Hm, well, not the words alone, but now I read a lot of different information from different aspects, I would say, I trust him.

Q: So do you think why he choose to tell you this? This is, you know, can be evidence that could get him maybe a very, very serious consequence for him, for himself and his family?

A: Yes, he actually told me that, April 2020, at that time he told me, he was on a plane from Wuhan to Xinjiang. What he said, we are using a very specific way to contact each other at that time, so I cannot tell you what that is, but we have to suggest each other using underlying. And what he said, what he said exactly, I was sent to Xinjiang to do some health inspections for the people in the reeducation camps, so that they could go home, don’t have to crowd in the camps to make the disease spread more. That’s what he said.

And he mentioned, I probably went missing after this, and if I went missing, feel not hesitate to tell people what you feel is right.

Q: So that’s why you are telling me this?

A: Yes. I lost contact with him since.

Q: So what do you think has happened to him?

A: I don’t know. Hopefully he’s just silenced, not in a way of permanent silence, of course.

Q: Okay. So tell us a little bit more about what he said, why he was sent to Xinjiang from Wuhan?

A: I read some news about Xinjiang. I know that there are education camps there, and I know people who was in jail, basically of the camps, who wanted to fight back to the tyranny of the communist party, and he was sent there, and he suggested he was there doing health inspection and he’s not a doctor, he’s just a virologist.

As a virologist in the education camp, and let them back, and let them go back home after the health inspection.

And I would only guess the worst, he’s probably going to infect them and let them bring the virus back to their families.

Q: So you think the CCP is doing this to the people in Xinjiang?

A: Yes.

Q: And did you observe any, you know, more infection after he went there?

A: Yes, exactly, during the pandemic, during outbreak, during the outbreak in Wuhan, it was, end of January, till the beginning of April, there are many places like Wuhan in other provinces across China getting infections, getting infected cases, different patients. Only two provinces have the least infection cases, only like one or two. The first one is in Tibet, the second one is in Xinjiang. They almost had no cases, and we all know that, there’s not very populated areas in Xinjiang and Tibet. That’s probably why.

And after he went there, during the summer time, you know, it’s become hot after May, right?

So during the summer time, from May to June, there’s suddenly an increasing amount of infected cases in Xinjiang, which I do not think is coincident.

Q: So this is, I think the most astonishing thing I heard, oh wow. So tell us what did you think or feel when he told you this?

A: He should not tell me anything that is, he should not tell me anything without any purpose. What he said he was in Xinjiang, he was sent for health inspecting Xinjiang, he must have, he must have some underlines to want to hit me up with something.

This is what I guess. So once I had that hypothesis in mind, I really feel disgusted. That’s how I feel. And he told me to tell people about him, about the things after we lost contact. It feels like his last words, hope not.

Q: So do you know how old is he?

A: He’s 31 or 32.

Q: That is quite young. So how long or when did he work in the Wuhan Institute of Virology?

A: He worked there after his master, probably 2010 or 11.

Q: So how long did he work there?

A: Maybe three years or four years.

Q: So did he do his post degree there or he worked there?

A: He worked there, with doing his degree.

Q: Oh so he worked and also doing his degrees. Okay, so do you know his area of study there?

A: I know he’s working on some kind of virus and I’m not professional of.

Q: So you don’t know what kind of virus?

A: No.

Q: So after he worked there where did he go, do you know?

A: Well, there is already some information of him dug up online.

So from that I could say he went to Texas after that.

Q: Texas? Also to do research or to study?

A: I guess it’s a post-doc research, post-doctoral research.

Q: And do you know when did he go back to China from Texas?

A: That part I do not know.

Q: Okay. So what do you think we should gather from the fact he told you?

A: Well, this is only a small jigsaw of the whole puzzle. So I would like people to gather informations around that institution and around some Chinese scientists who had collaborate, collaborating researches in the United States to try to finish the whole picture, to see what they have done and what they will do with the knowledge and technology they have on the virus.

Q: So from what you told us, I think it’s quite astonishing. At least we learned that number one, the CCP was doing some virus engineering and purposely to try to infect people and to study which virus is best in terms of infection rate.

A: Not infection rate, in terms of best unrestricted bioweapon, that’s what I want to say.

Q: The best unrestricted bioweapon?

A: Yes.

Q: So you said he used the word “bioweapon”?

A: Yes, he did.

Q: Okay.

A: The virus itself is weaponized, that’s the purpose of that strain.

Q: Okay. Sorry, give me one moment. It seems my recording was stopped. I need to save this and open another one.

Okay, continue.

So he used the word “bioweapon” when he told you that he was given four strains of coronavirus in March 2020?

A: No, it is, yes, he told me in March 2020. And the strains he got is in February 2019.

Q: So you said, in May or June of 2019, he told you he already got a result of his tests?

A: Yes

Q: Okay, so what was the result he told you?

A: He found out a stain that is very capable for infecting many kind of hosts, which can mask off the intermediate hosts and origination of the virus.

Q: So did he mention which kind of animals?

A: He did those on mice, on monkeys and ferrets.

Q: Okay. So that was number one thing I think is very shocking. And the number two is about the Wuhan military sports event in September.

So if you say he told you that one of his team members who is also a virologist was sent to spread this virus to those people from other countries. Are you saying that?

A: Yes, that’s my hypothesis.

Q: So tell us again what exactly, what kind of exact his words when he told you what he knew about his team members’ involvement.

A: He’s sure that his team member was taken during, before and during the event to the hotel and sometimes to the meeting, to the meeting site, just to do health inspections. That’s what he was told.

But health inspections, as I said, should not be done by a virologist. It’s suspicious. So I would say they must have a reason behind that, and the only reason I can think of is this. And Shan Chao has…probably the same hypothesis like me.

Q: Yes, so what was the exactly words he used when he told you his hypothesis, or his suspicion?

A: The virus is deliberately released. That’s what he says.

Q: Okay, so from what he told you, you believe the virus released in September 2019 was exactly the one they researched in February?

A: Yes, he confirmed that.

Q: Okay.

A: As I said, the sequence and composition of the virus was already exposed during February in 2020, and he’s a professional, he must have read papers and he had tested so many things on that stain. So he knew what he’s talking about.

Q: Okay. So another very shocking thing you told us is he was sent in April 2020 to Xinjiang also to… Do you think he was sent there to spread the virus, or to do more tests on human beings?

A: I don’t know, but I would guess so. I will guess either he’s doing experiments on human, or he tried to infect them, and let them go back to home. Because from what I know, in Xinjiang, the weiwuers (维吾尔 Uighurs) and the Chinese majority race the Han(汉) were living in segregation. They’re not living together, different community even in the same city. So there’s a way to say it is more able to for them to control which one they want to infect, if they’re doing the latter.

Q: So do you have any theory, or what he really did there or what was the purpose? Do you have any guess?

A: My theory is, most likely to go for the latter, which means they are trying to infect them and send them back to their community, trying to affect them all, trying to, my hypothesis is, they’re probably trying to do health checks, on the name of their benefits, and trying to collect some biology data from such group of people. That’s what I’m thinking, probably not meant to kill them or in some way, because the fatality of this virus is not that high.

Q: Okay. I think all the things you told us today are very, very shocking, you can say allegations. So tell us, this is so huge, tell us what are you thinking about all these things that Shan Chao told you.

A: Since he didn’t contact me from last year, April, I think it’s probably time for me to pull this up to public for people to know that the origin of the virus that shuts down the global economy is made from specific government, and it is responsible for a specific group of people. I want people to realize it.

Q: So if the US government or any government in the world wants to go ahead with further investigation on the origin of this virus, what do you think they should do? And what direction or how they could collect information and confirm what you said?

A: Well, I would say the first thing is to take good look at the sequence, the RNA sequence of the virus, and try to figure out, there are some artificial print, artificial prints of genetic engineering on that thing. It was explained by Dr. Yan [Mengli]’s report.

So they really should focus on that first and then try to dig up people who have links with Wuhan Institute of Virology and the people around Shan Chao and other infamous people they already dig out, just probably one jigsaw per time and we hopefully we’re going to put the big picture together.

Q: Okay. So you have no idea at all when, where did Shan Chao work when he did those experiments on the four virus strains?

A: For that part was in Wuhan.

Q: Was in Wuhan?

A: Yes.

Q: But you don’t know where…

A: I don’t know if he is affiliated, affiliated to that facility or not.

Okay.

A: But he was in Wuhan at that time testing on the experimental strains.

Q: Okay. Do you think there is a possibility he still worked for Wuhan Institute of Virology?

A: I would say yes, but I cannot confirm.

Q: So he didn’t tell you where he worked when he told you those.

A: No.

Q: Okay. What else do you want to tell us?

A: I think this is probably the most I could give.

Q: Okay. Do you want to talk about this book?

A: The book?

Q: Yeah.

A: Okay. I read a book, the book is from the Chinese military medical school. It is a virology textbook stating that viral strains that can infect many species, it’s pretty convenient as a weapon, because it can bounce, which means transmission from human to wild lives and wild lives in between, and to human again, to infect people repeatedly, which is what we could see now, the COVID19. It can infect many intermediate hosts, and then jump back to human, and after several generations probably one or two years you will not be able to tell which strain originally came from where, and help them to hide their guilt.

Q: So do you really believe that the COVID-19 pandemic could be a biological war, you know, started by the Chinese Communist Party?

A: From the result I could see now, I prefer to call that biological terrorism, not war.

Q: But it is definitely a man-made pandemic to…

A: Yes. According to Chao Shan, it is artificial, engineered in lab, sent to him, doing transmissible experiments, and selected one of them for the release.

Q: Do you think they purposely released it in 2019 during the Wuhan sports event? And that’s how it infected all the people in Wuhan? And China also suffered so much, so what did they really achieve, if this is a purpose whatever terrorism or war you referred it to?

A: So let’s think about terrorism. Terrorism is trying to kill or damage someone, or some organization, or some nation with a price. The price can be money, can be life, like suicide bombers, right? And those people who died in Wuhan is more likely to be considered as those who were the suicide bombers. They were sacrificed for this so-called great purpose.

Q: So what is the great purpose? What is the purpose of the CCP if they are doing this?

A: Most of the people in Western world have never heard this, but their ultimate goal, their ultimate goal is actually to rule the world with Communism. But what they say Communism, it wasn’t actually Communism, it is just like a kingdom, and an empire that everyone works under the dictator. That’s all.

Q: So they want to start this and then to rule the world with Communism, always with themselves?

A: Yes.

Q: Okay, So what else do you want to tell us, or do you miss any important facts you need to add?

A: I guess that’s all.

Q: Okay, that’s all, okay, thank you.

******************************************

Below are some of the reports and information about Shao Chao that I found. All are in Chinese. The English titles were translated by me. I have achieved them too.

Shao Chao’s Profile page at the website of WIV 武漢病毒所单超資料頁

http://www.whiov.cas.cn/yjsjy/zsxxyjs/dsjs/bssds/202012/t20201221_5831007.html

https://web.archive.org/web/20210928002625/http://www.whiov.cas.cn/yjsjy/zsxxyjs/dsjs/bssds/202012/t20201221_5831007.html

(archived on Sep 28, 2021)

https://web.archive.org/web/20230623192451/http://www.whiov.cas.cn/yjsjy/zsxxyjs/dsjs/bssds/202012/t20201221_5831007.html

(archived on Jun 23, 2023)

2. Overcoming difficulties and shouldering heavy responsibilities with courage —A Tribute to Shao Chao, the Outstanding Youth of Wuhan Institute of Virology

攻坚克难,勇挑重担

——记武汉病毒研究所青年年度人物单超

http://www.whiov.cas.cn/zt_160288/dqpyzyx/zdblydyxf/202005/t20200528_5599839.html

https://archive.is/sBJbD#selection-43.0-47.18

3. Dr. Shan Chao, a researcher from the University of Texas, was invited to our university’s cutting-edge science forum.

德克萨斯大学单超研究员做客我校前沿科学论坛

https://sm.sust.edu.cn/info/1045/2192.htm

https://web.archive.org/web/20210926012704/https://sm.sust.edu.cn/info/1045/2192.htm

4. Introduction of Shan Chao 单超簡介

http://www.whiov.cas.cn/sourcedb_whiov_cas/zw/rck/202007/t20200702_5615357.html

https://web.archive.org/web/20220721164404/http://www.whiov.cas.cn/sourcedb_whiov_cas/zw/rck/202007/t20200702_5615357.html

https://web.archive.org/web/20210926004930/http://www.21hubei.net/view/12-2084.html

5. The Most Beautiful Youths Lie in Struggle

Remembering the Annual Young Achiever of Wuhan Institute of Virology

奋斗的青春最美丽

——记武汉病毒所青年年度人物

http://www.whiov.cas.cn/zt_160288/dqpyzyx/zdblydyxf/202005/t20200529_5600078.html

https://web.archive.org/web/20220721164633/http://www.whiov.cas.cn/zt_160288/dqpyzyx/zdblydyxf/202005/t20200529_5600078.html

(Vidoe included 含宣傳片)

6. [Exclusive Interview] The Story Behind the Successful Development of the Attenuated Zika Vaccine【专访】寨卡减毒活疫苗成功研发背后的故事

https://www.virosin.org/news/news_cn/PT170414000007rXu1x.htm

https://web.archive.org/web/20220721170043/https://www.virosin.org/news/news_cn/PT170414000007rXu1x.htm

7. Establishment of Non-Human Primate Models for 2019 Novel Coronavirus Infection at Wuhan Institute of Virology and Others 武汉病毒所等建立2019新冠病毒非人灵长类动物感染模型

http://www.whiov.cas.cn/kxyj_160249/kyjz_160280/202007/t20200731_5648419.html

https://web.archive.org/web/20210817144233/http://www.whiov.cas.cn/kxyj_160249/kyjz_160280/202007/t20200731_5648419.html

8. Animal Model Testing Shows Safety and Efficacy of Inactivated COVID-19 Vaccine | Recommended by VS 动物模型测试表明新冠灭活疫苗安全有效 | VS推荐

https://www.sohu.com/a/461971745_120056641

https://web.archive.org/web/20220721170334/https://www.sohu.com/a/461971745_120056641

9. Resume and Publications of Shan Chao 单超簡歷及論文

https://www.x-mol.com/university/faculty/302691

https://web.archive.org/web/20220721170509/https://www.x-mol.com/university/faculty/302691

10. Collaboration between Shan Chao’s Mentor Professor Pei-Yong Shi, along with the Zhou Xi team from the Wuhan Institute of Virology, the Qin Chengfeng team from the Academy of Military Medical Sciences of the Military Science Academy, and the Hu Baoyang team from the Institute of Zoology of the Chinese Academy of Sciences.

单超导师史佩勇與武汉病毒研究所周溪团队与军事科学院军事医学研究院秦成峰团队、中国科学院动物研究所胡宝洋团队的合作

http://www.whiov.cas.cn/kxyj_160249/kyjz_160280/201911/t20191103_5420097.html

https://web.archive.org/web/20220801204700/http://www.whiov.cas.cn/kxyj_160249/kyjz_160280/201911/t20191103_5420097.html

11. Chinese-led team develops attenuated live Zika vaccine 华人领衔团队研发出寨卡减毒活疫苗

http://www.xinhuanet.com//tech/2017-04/11/c_1120788107.htm (This page was already deleted. 此頁面已被刪除。)

https://web.archive.org/web/20220801205326/http://www.xinhuanet.com//tech/2017-04/11/c_1120788107.htm

12. Cell: Professor Pei-Yong Shi’s team and collaborators confirm the effectiveness of two vaccines in reducing Zika virus infection in mouse placentas and fetuses (with expert commentary) | Recommended by VS. Cell:史佩勇团队与合作者证实两种疫苗可有效降低寨卡病毒对小鼠胎盘和胎儿的感染(附专家点评) |VS推荐

https://www.virosin.org/news/news_cn/PT170714000009lRnUq.htm

https://web.archive.org/web/20220801210810/https://www.virosin.org/news/news_cn/PT170714000009lRnUq.htm

13. New progress in the development of the attenuated live Zika vaccine led by Chinese scientist Professor Pei-Yong Shi 华人科学家史佩勇教授领衔团队研发的寨卡减毒活疫苗取得新进展

https://www.sohu.com/a/362722613_749000

https://web.archive.org/web/20220623151151/https://www.sohu.com/a/362722613_749000?spm=smpc.content-abroad.huyou.11.16559970402619O2xAdq

14. Professor Pei-Yong Shi from the Texas Medical College appointed as a visiting professor at our university for academic exchange 德克萨斯州医学院史佩勇教授受聘我校客座教授并进行学术交流

https://jcyxy.njmu.edu.cn/2019/1024/c2181a156061/pagem.htm

https://web.archive.org/web/20230623182628/https://jcyxy.njmu.edu.cn/2019/1024/c2181a156061/pagem.htm

15. Professor Pei-Yong Shi from the Texas Medical College appointed as a visiting professor at our university 德克萨斯州医学院史佩勇教授受聘我校客座教授

https://www.njmu.edu.cn/2019/1024/c606a156068/page.htm

https://web.archive.org/web/20191103052349/http://www.njmu.edu.cn/2019/1024/c606a156068/page.htm

16. 2020 Beijing Municipal Science and Technology Award Nomination Announcement 2020年北京市科学技术奖提名公示内容

https://life.csu.edu.cn/sanji.jsp?urltype=news.NewsContentUrl&wbtreeid=1692&wbnewsid=3115

https://web.archive.org/web/20230627004153/https://life.csu.edu.cn/sanji.jsp?urltype=news.NewsContentUrl&wbtreeid=1692&wbnewsid=3115

17. Major Breakthrough! Shi Zhengli/Shan Chao/Yuan Zhiming Created a Non-Human Primate Model of novel coronavirus (SARS-CoV-2) 重大突破!石正丽/单超/袁志明生成了非人类灵长动物新冠模型

https://www.163.com/dy/article/FH13GAFE05329KGN.html

https://web.archive.org/web/20230627020807/https://www.163.com/dy/article/FH13GAFE05329KGN.html

6/27/2023

Truth saves lives. Please support! 👇 真相能救命,敬請支持!👇

🌺Donate 捐款贊助: https://donorbox.org/support-inconvenient-truths-by-jennifer-zeng

🌺Membership 註冊會員:https://bit.ly/3biCEk5

🌺Bitcoin 捐款:bc1qlkkvwyvw96x3xx6jgzkhlnnv0nv3d9vm078vfd

㊙️Website 網站:https://www.jenniferzengblog.com/

㊙️English Channel 英文頻道:https://www.ganjing.com/channel/1eiqjdnq7go5GC80HDYaulKCR1pi0c

㊙️Chinese Channel 中文頻道:https://www.ganjing.com/zh-TW/channel/1eiqjdnq7go17GTbRr3vPiSwD1cp0c

㊙️LBRY.tv: https://lbry.tv/@InconvenientTruths:c

㊙️Rumble: https://rumble.com/c/InconvenientTruthsbyJenniferZeng

🍀Twitter 推特:https://twitter.com/jenniferzeng97

🍀FB Page臉書: https://www.facebook.com/jenniferzeng97

🍀SafeChat帳戶: https://safechat.com/user/1341871762892058624

🍀Gab: https://gab.com/JenniferZeng

🍀MeWe: https://mewe.com/p/inconvenienttruthsbyjenniferzeng

👉Jennifer’s Bio 曾錚簡歷:https://www.jenniferzengblog.com/about/

 

Aκολουθεί το βιογραφικό του Chao SHAN

Chao SHAN

Title: Principal Investigator E-mail: shanchao@wh.iov.cn

Education

Ph.D. Biochemistry and Molecular Biology 2010-2014, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences
M.S. Microbiology 2007-2010, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University
B.S. Biology 2003-2007, College of Life Sciences, Qingdao Agricultural University

Research Interests
Arbovirus diseases and vaccine

Publications

Publication (first author, co-first author, and co-corresponding author)
1. Liqiang Feng*, Qian Wang*, Chao Shan*, Chenchen Yang, Ying Feng, Jia Wu, Xiaolin Liu, Yiwu Zhou, Rendi Jiang, Peiyu Hu, Xinglong Liu, Fan Zhang, Pingchao Li, Xuefeng Niu, Yichu Liu, Xuehua Zheng, Jia Luo, Jing Sun, Yingying Gu, Bo Liu, Yongcun Xu, Chufang Li, Weiqi Pan, Jincun Zhao, Changwen Ke, Xinwen Chen, Tao Xu, Nanshan Zhong, Suhua Guan#, Zhiming Yuan#, Ling Chen#. An adenovirus-vectored COVID-19 vaccine confers protection from SARS-COV-2 challenge in rhesus macaques. Nat. Commun. 2020 11 (1), 1-11. (*Co-first-authors).
2. Chao Shan#*, Yan-Feng Yao*, Xing-Lou Yang*, Yi-Wu Zhou*, Ge Gao, Yun Peng, Lian Yang, Xue Hu, Jin Xiong, Ren-Di Jiang, Hua-Jun Zhang, Xiao-Xiao Gao, Cheng Peng, Juan Min, Ying Chen, Hao-Rui Si, Jia Wu, Peng Zhou, Yan-Yi Wang, Hong-Ping Wei, Wei Pang, Zheng-Fei Hu, Long-Bao Lv, Yong-Tang Zheng, Zheng-Li Shi#, Zhi-Ming Yuan#. Infection with Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Causes Pneumonia in the Rhesus Macaques. Cell Research. (*#Co-first and corresponding author).
3. Rui Shi*, Chao Shan*, Xiaomin Duan*, Zhihai Chen*, Peipei Liu*, Jinwen Song*, Tao Song, Xiaoshan Bi, Chao Han, Lianao Wu, Ge Gao, Xue Hu, Yanan Zhang, Zhou Tong, Weijin Huang, William Jun Liu, Guizhen Wu, Bo Zhang, Lan Wang, Jianxun Qi, Hui Feng, Fu-Sheng Wang#, Qihui Wang#, George Fu Gao#, Zhiming Yuan#, Jinghua Yan#. A Human Neutralizing Antibody Targets the Receptor Binding Site of SARS-CoV-2. Nature 2020 May 26. doi: 10.1038/s41586-020-2381-y. (*Co-first-authors).
4. Chao Shan*, Hongjie Xia*, Sherry L Haller, Sasha R Azar, Yang Liu, Jianying Liu, Antonio E Muruato, Rubing Chen, Shannan L Rossi, Maki Wakamiya, Nikos Vasilakis, Rongjuan Pei, Camila R Fontes-Garfias, Sanjay Kumar Singh, Xuping Xie, Scott C Weaver#, Pei-Yong Shi#. A Zika virus envelope mutation preceding the 2015 epidemic enhances virulence and fitness for transmission. PNAS, 2020, 117 (33): 20190-20197. (*Co-first-authors, # Co-corresponding author).
5. Chao Shan*, Xuping Xie*, Huanle Luo, Antonio E Muruato, Yang Liu, Maki Wakamiya, Jun-Ho La, Jin Mo Chung, Scott C Weaver, Tian Wang, Pei-Yong Shi#. Maternal vaccination and protective immunity against Zika virus vertical transmission. Nat. Commun. 2019; 10(1): 1-12. (*Co-first-authors).
6. Antonio E Muruato*, Chao Shan*, Camila R Fontes-Garfias, Yang Liu, Zengguo Cao, Qiang Gao, Scott C Weaver, Pei-Yong Shi. Genetic stability of live-attenuated Zika vaccine candidates. Antiviral Res. 2019 Sep 4;171: 104596. (*Co-first authors).
7. Xin-Ni Lim*, Chao Shan*, Jan K Marzinek*, Hongping Dong, Thiam Seng Ng, Justin SG Ooi, Guntur Fibriansah, Jiaqi Wang, Chandra S Verma, Peter J Bond#, Pei-Yong Shi#, Shee-mei Lok#. Molecular basis of dengue virus serotype 2 morphological switch from 29° C to 37° C. PLoS pathogens. 2019 Sep 19; 15(9): e1007996. (*Co-first authors).
8. Chao Shan*, Xuping Xie*, Jing Zou, Roland Züst, Bo Zhang, Rebecca Ambrose, Jason Mackenzie, Katja Fink, Pei-Yong Shi. Using a virion assembly-defective dengue virus as a vaccine approach. J Virol. 2018 Aug 15. pii: JVI.01002-18. (*Co-first authors). SPOTLIGHT article.
9. Chao Shan, Xuping Xie, Pei-Yong Shi. Zika Virus Vaccine: Progress and Challenges; Cell Host and Microbe; 2018 July 11,24 (1): 12-17.
10. Camila R. Fontes-Garfias*, Chao Shan*, Huanle Luo, Antonio E. Muruato, Daniele B.A. Medeiros, Elizabeth Mays, Xuping Xie, Jing Zou, Christopher M. Roundy, Maki Wakamiya, Shannan L. Rossi, Tian Wang, Scott C. Weaver, Pei-Yong Shi. Functional Analysis of Glycosylation of Zika Virus Envelope Protein. Cell Rep. 2017; 21(5): 1180-1190. (*Co-first authors).
11. Chao Shan, Antonio E. Muruato, Brett W. Jagger, Justin Richner, Bruno T.D. Nunes, Daniele B.A. Medeiros, Xuping Xie, Jannyce G.C. Nunes, Kaitlyn M. Morabito, Wing-Pui Kong, Theodore C. Pierson, Alan D. Barret, Scott C. Weaver, Shannan L. Rossi, Pedro F.C. Vasconcelos, Barney S. Graham*, Michael S. Diamond*, Pei-Yong Shi*. A single-dose live-attenuated vaccine prevents Zika virus pregnancy transmission and testis damage. Nat. Commun. 2017; 8(1): 676.
12. Hongjie Xia, Xuping Xie, Chao Shan#, and Pei-Yong Shi#. Potential Mechanisms for Enhanced Zika Epidemic and Disease. ACS Infect Dis. 2018, 4 (5), pp 656–659. (Co-corresponding author)
13. Chao Shan*, Daniel A. Ortiz*, Yujiao Yang, Susan J. Wong, Laura D. Kramer, Pei-Yong Shi, Michael J. Loeffelholz, Ping Ren. Evaluation of a Novel Reporter Virus Neutralization Test for the Serological Diagnosis of Zika and Dengue Virus Infection. J Clin Microbiol. 2017; 55(10): 3028-3036. (*Co-first-authors).
14. Justin M. Richner*, Brett W. Jagger*, Chao Shan*, Camila R. Fontes*, Kimberly A. Dowd*, Bin Cao, Sunny Himansu, Elizabeth A. Caine, Bruno T.D. Nunes, Daniele B.A. Medeiros, Antonio E. Muruato, Bryant M. Foreman, Huanle Luo, Tian Wang, Alan D. Barrett, Scott C. Weaver, Pedro F.C. Vasconcelos, Shannan L. Rossi, Giuseppe Ciaramella, Indira U. Mysorekar, Theodore C. Pierson, Pei-Yong Shi, Michael S. Diamond. Vaccine Mediated Protection Against Zika Virus-Induced Congenital Disease. Cell, 2017; 170(2): 273-283.e12. (*Co-first-authors).
15. Yang Liu*, Jianying Liu*, Senyan Du*, Chao Shan*, Kaixiao Nie, Xiaofeng Li, Tao Wang, Cheng-Feng Qin, Penghua Wang, Pei-Yong Shi, Gong Cheng. Evolutionary enhancement of Zika virus infectivity in mosquitos. Nature 2017; 545(7655): 482-486. (*Co-first-authors).
16. Chao Shan, Antonio E. Muruato, Bruno T.D. Nunes, Huanle Luo, Xuping Xie, Daniele B.A. Medeiros, Robert B. Tesh, Alan D. Barrett, Tian Wang, Scott C. Weaver, Pedro F.C. Vasconcelos, Shannan L. Rossi, Pei-Yong Shi. A live-attenuated Zika virus vaccine induces sterilizing immunity in mouse models. Nat Med. 2017; 23(6): 763-767.
17. Chao Shan, Xuping Xie, Ping Ren, Michael J. Loeffelholz, Yujiao Yang, Andrea Furuya, Alan P. Dupuis II, Laura D. Kramer, Susan J. Wong, and Pei-Yong Shi, A rapid Zika diagnostic assay to measure neutralizing antibodies in patients. EBioMedicine 2017; 17:157-162.
18. Yujiao Yang*, Chao Shan*, Jing Zou, Antonio E. Muruato, Diniz Nunes Bruno, Barbosa de Almeida Medeiros Daniele, Pedro F.C. Vasconcelos, Shannan L. Rossi, Scott C. Weaver, Xuping Xie, Pei-Yong Shi. A cDNA Clone-Launched Platform for High-Yield Production of Inactivated Zika Vaccine. EBioMedicine 2017;17: 145-156. (*Co-first-authors).
19. Chao Shan, Xuping Xie, Antonio E. Muruato, Shannan L. Rossi, Christopher M. Roundy, Sasha R. Azar, Yujiao Yang, Robert B. Tesh, Nigel Bourne, Alan D. Barrett, Nikos Vasilakis, Scott C. Weaver, and Pei-Yong Shi, An Infectious cDNA Clone of Zika Virus to Study Viral Virulence, Mosquito Transmission, and Antiviral Inhibitors. Cell Host Microbe 2016; 19(6): 891-900.
20. Chao Shan, Xuping Xie, Alan D. T. Barrett, Mariano A. Garcia-Blanco, Robert B. Tesh, Pedro Fernando da Costa Vasconcelos, Nikos Vasilakis, Scott C. Weaver, and Pei-Yong Shi. Zika Virus: Diagnosis, Therapeutics, and Vaccine. ACS Infect Dis. 2016; 2(3): 170-2.
21. Cheng Chen*, Yaxin Wang*, Chao Shan*, Yuna Sun, Peng Xu, Honggang Zhou, Cheng Yang, Pei-Yong Shi, Zihe Rao, Bo Zhang#, Zhiyong Lou#. Crystal structure of enterovirus 71 RNA-dependent RNA polymerase complexed with its protein primer VPg: implication for a trans mechanism of VPg uridylylation. J Virol. 2013, 87 (10): 5755-5768. (*Co-first-authors).
22. Chao Shan, Xiaodan Li, Chenglin Deng, Baodi Shang, Linlin Xu, Hanqing Ye, Zhiming Yuan and Bo Zhang. Development and Characterization of West Nile Virus Replicon Expressing Secreted Gaussia Luciferase. Virol Sin. 2013, 28 (3):161-166.
23. Yuna Sun*, Yaxin Wang*, Chao Shan*, Cheng Chen, Peng Xu, Mohan Song, Honggang Zhou, Cheng Yang, Wenbo Xu, Pei-Yong Shi, Bo Zhang#, Zhiyong Lou#. Entrovirus-71 VPg uridylation uses a two-molecular mechanism of 3Dpol. J Virol. 2012, 86(24):13662-13671 (*Co-first-authors).
Publication (co-author)
1. Shuang Wang*, Yun Peng*, Rongjuan Wang*, Shasha Jiao*, Min Wang*, Weijin Huang*, Chao Shan, Wen Jiang, Zepeng Li, Chunying Gu, Ben Chen, Xue Hu, Yanfeng Yao, Juan Min, Huajun Zhang, Ying Chen, Ge Gao, Peipei Tang, Gang Li, An Wang, Lan Wang, Jinchao Zhang, Shuo Chen#, Xun Gui#, Zhiming Yuan# & Datao Liu#. Characterization of neutralizing antibody with prophylactic and therapeutic efficacy against SARS-CoV-2 in rhesus monkeys. Nat. Commun. 2020 11, 5752 (2020). https://doi.org/10.1038/s41467-020-19568-1 (*Co-first-authors, # Co-corresponding author).
2. Ren-Di Jiang*, Mei-Qin Liu*, Ying Chen*, Chao Shan, Yi-Wu Zhou, Xu-Rui Shen, Qian Li, Lei Zhang, Yan Zhu, Hao-Rui Si, Qi Wang, Juan Min, Xi Wang, Wei Zhang, Bei Li, Hua-Jun Zhang, Ralph S Baric, Peng Zhou, Xing-Lou Yang#, Zheng-Li Shi#. Pathogenesis of SARS-CoV-2 in transgenic mice expressing human angiotensin-converting enzyme 2. Cell. May 21, 2020 DOI: https://doi.org/10.1016/j.cell.2020.05.027
3. Bruno TD Nunes, Camila R Fontes-Garfias, Chao Shan, Antonio E Muruato, Jannyce GC Nunes, Rommel MR Burbano, Pedro FC Vasconcelos, Pei-Yong Shi, Daniele BA Medeiros. Zika structural genes determine the virulence of African and Asian lineages. Emerging Microbes & Infections. 2020, 9:1, 1023-1033, DOI: 10.1080/22221751.2020.1753583
4. Natalie D Collins, Chao Shan, Bruno TD Nunes, Steven G Widen, Pei-Yong Shi, Alan DT Barrett, Vanessa V Sarathy. Using next generation sequencing to study the genetic diversity of candidate live attenuated zika vaccines. Vaccines (Basel). 2020 Apr 3;8(2): E161. doi: 10.3390/vaccines8020161.
5. Guangyu Li, Awadalkareem Adam, Huanle Luo, Chao Shan, Zengguo Cao, Camila R Fontes-Garfias, Vanessa V Sarathy, Cody Teleki, Evandro R Winkelmann, Yuejin Liang, Jiaren Sun, Nigel Bourne, Alan DT Barrett, Pei-Yong Shi, Tian Wang. An attenuated Zika virus NS4B protein mutant is a potent inducer of antiviral immune responses. npj Vaccines. 2019; 4 (1): 1-10.
6. Xianwen Zhang, Xuping Xie, Jing Zou, Hongjie Xia, Chao Shan, Xinwen Chen, Pei-Yong Shi. Genetic and biochemical characterizations of Zika virus NS2A protein. Emerg Microbes Infect. 2019;8(1):585-602.
7. Ruben Soto-Acosta, Xuping Xie, Chao Shan, Coleman K Baker, Pei-Yong Shi, Shannan L Rossi, Mariano A Garcia-Blanco, Shelton Bradrick. Fragile X mental retardation protein is a Zika virus restriction factor that is antagonized by subgenomic flaviviral RNA. Elife. 2018 Dec 4;7.
8. Xuping Xie, Dieudonne B Kum, Hongjie Xia, Huanle Luo, Chao Shan, Jing Zou, Antonio E Muruato, Daniele BA Medeiros, Bruno TD Nunes, Kai Dallmeier, Shannan L Rossi, Scott C Weaver, Johan Neyts, Tian Wang, Pedro FC Vasconcelos, Pei-Yong Shi#. A Single-Dose Live-Attenuated Zika Virus Vaccine with Controlled Infection Rounds that Protects against Vertical Transmission. Cell Host Microbe. 2018 Oct 10;24(4):487-499.
9. Huanle Luo, Evandro R Winkelmann, Shuang Zhu, Wenjuan Ru, Elizabeth Mays, Jesus A Silvas, Lauren L Vollmer, Junling Gao, Bi-Hung Peng, Nathen E Bopp, Courtney Cromer, Chao Shan, Guorui Xie, Guangyu Li, Robert Tesh, Vsevolod L Popov, Pei-Yong Shi, Shao-Cong Sun, Ping Wu, Robyn S Klein, Shao-Jun Tang, Wenbo Zhang, Patricia V Aguilar, Tian Wang. Peli1 facilitates virus replication and promotes neuroinflammation during West Nile virus infection. J Clin Invest. 2018 Nov 1;128(11):4980-4991.
10. Qi Chen, Jin Wu, Qing Ye, Feng Ma, Qian Zhu, Yan Wu, Chao Shan, Xuping Xie, Dapei Li, Xiaoyan Zhan, Chunfeng Li, Xiao-Feng Li, Xiaoling Qin, Tongyan Zhao, Haitao Wu, Pei-Yong Shi, Jianghong Man, Cheng-Feng Qin. Treatment of Human Glioblastoma with a Live Attenuated Zika Virus Vaccine Candidate. MBio. 2018 Sep 18;9(5). pii: e01683-18.
11. Jing Zou, Xuping Xie, Huanle Luo, Chao Shan, Antonio E. Muruato, Scott C Weaver, Tian Wang, Pei-Yong Shi. A single-dose plasmid-launched live-attenuated Zika vaccine induces protective immunity. EBioMedicine. 2018 Sep 7. pii: S2352-3964(18)30349-9.
12. Shannan L Rossi, Gregory D Ebel, Chao Shan, Pei-Yong Shi, Nikos Vasilakis. Did Zika Virus Mutate to Cause Severe Outbreaks? Trends in Microbiol. 2018 Jun 11. pii: S0966-842X (18)30111-2.
13. Britney Johnson, Laura A VanBlargan, Wei Xu, James P White, Chao Shan, Pei-Yong Shi, Rong Zhang, Jagat Adhikari, Michael L Gross, Daisy W Leung, Michael S Diamond, Gaya K Amarasinghe. Human IFIT3 modulates IFIT1 RNA binding specificity and protein stability. Immunity. 2018, 48(3): 487-499. e5.
14. Hongjie Xia, Huanle Luo, Chao Shan, Antonio E. Muruato, Bruno T.D. Nunes, Daniele
B.A. Medeiros, Jing Zou, Xuping Xie, Maria Isabel Giraldo, Pedro F.C. Vasconcelos, Scott C. Weaver, Tian Wang, Ricardo Rajsbaum, Pei-Yong Shi. An evolutionary NS1 mutation enhances Zika virus evasion of host interferon induction. Nat. Commun. 2018; 9(1): 414.
15. Takaaki Koma, Veljko Veljkovic, Danielle E Anderson, Lin-Fa Wang, Shannan L Rossi, Chao Shan, Pei-Yong Shi, David W Beasley, Natalya Bukreyeva, Jeanon N Smith, Steven Hallam, Cheng Huang, Veronika von Messling, Slobodan Paessler. Zika virus infection elicits auto-antibodies to C1q. Scientific reports. 2018, 8(1): 1882.
16. Roland Züst, Shi-Hua Li, Xuping Xie, Sumathy Velumani, Melissa Chng, Ying-Xiu Toh, Jing Zou, Hongping Dong, Chao Shan, Jassia Pang, Cheng-Feng Qin, Evan W Newell, Pei-Yong Shi, Katja Fink. Characterization of a candidate tetravalent vaccine based on 2′-O-methyltransferase mutants. PloS one. 2018, 13(1): e0189262.
17. Xuping Xie, Jing Zou, Chao Shan, Pei-Yong Shi. Small Molecules and Antibodies for Zika Therapy. J Infect Dis. 2017; 216 (suppl_10): S945-S950.
18. Zhe Zhu, Matthew J. Gorman, Lisa D. McKenzie, Jiani N. Chai, Christopher G. Hubert, Briana C. Prager, Estefania Fernandez, Justin M. Richner, Rong Zhang, Chao Shan, Xiuxing Wang, Pei-Yong Shi, Michael S. Diamond, Jeremy N. Rich, Milan G. Chheda. Zika virus has oncolytic activity against glioblastoma stem cells. J Exp Med. 2017; 214(10): 2843-2857.
19. Julien Pompon, Menchie Manuel, Geok Kee Ng, Benjamin Wong, Chao Shan, Gayathri Manokaran, Ruben Soto-Acosta, Shelton S. Bradrick, Eng Eong Ooi, Dorothée Missé, Pei-Yong Shi, Mariano A. Garcia-Blanco. Dengue subgenomic flaviviral RNA disrupts immunity in mosquito salivary glands to increase virus transmission. PLoS Pathog. 2017;13(7): e1006535.
20. Xuping Xie, Jing Zou, Chao Shan, Yujiao Yang, Dieudonné Buh Kum, Kai Dallmeier, Johan Neyts, Pei-Yong Shi. Zika Virus Replicons for Drug Discovery. EBioMedicine 2016 (12): 156–160.
21. Xuping Xie, Chao Shan, Pei-Yong Shi. Restriction of Zika Virus by Host Innate Immunity. Cell Host Microbe 2016; 19(5): 566-7.
22. Pantao Zhang, Chao Shan, Xiaodan Li, Siqing Liu, Chenglin Deng, Hanqing Ye, Baodi Shang, Pei-Yong Shi, Ming Lv, Beifen Shen, Chengfeng Qin, Bo Zhang. Generation of a recombinant West Nile virus stably expressing the Gaussia luciferase for neutralization assay. Virus Res. 2016; 211: 17-24.
23. Linlin Xu, Chao Shan, Chenglin Deng, Xiaodan Li, Baodi Shang, Hanqing Ye, Siqing Lu, Zhiming Yuan, Qingyin Wang, Pei-Yong Shi, Bo Zhang. Development of a stable Gaussia luciferase enterovirus 71 reporter virus. J Virol Methods. 2015; 219: 62-6.
24. Xiao-Dan Li, Chao Shan, Cheng-Lin Deng, Han-Qing Ye, Pei-Yong Shi, Zhi-Ming Yuan, Peng Gong, Bo Zhang. The Interface between Methyltransferase and Polymerase of NS5 is Essential for Flavivirus Replication. PLoS Negl Trop Dis. 2014; 8(5): e2891.
Book chapter
Reverse Genetics of Zika Virus. Chao Shan, Xuping Xie, Pei-Yong Shi – Reverse Genetics of RNA Viruses: Methods and Protocols, 2017, Page 47-58.

 

6/27/2023

Truth saves lives. Please support! 👇 真相能救命,敬請支持!👇

🌺Donate 捐款贊助: https://donorbox.org/support-inconvenient-truths-by-jennifer-zeng

🌺Membership 註冊會員:https://bit.ly/3biCEk5

🌺Bitcoin 捐款:bc1qlkkvwyvw96x3xx6jgzkhlnnv0nv3d9vm078vfd

㊙️Website 網站:https://www.jenniferzengblog.com/

㊙️English Channel 英文頻道:https://www.ganjing.com/channel/1eiqjdnq7go5GC80HDYaulKCR1pi0c

㊙️Chinese Channel 中文頻道:https://www.ganjing.com/zh-TW/channel/1eiqjdnq7go17GTbRr3vPiSwD1cp0c

㊙️LBRY.tv: https://lbry.tv/@InconvenientTruths:c

㊙️Rumble: https://rumble.com/c/InconvenientTruthsbyJenniferZeng

🍀Twitter 推特:https://twitter.com/jenniferzeng97

🍀FB Page臉書: https://www.facebook.com/jenniferzeng97

🍀SafeChat帳戶: https://safechat.com/user/1341871762892058624

🍀Gab: https://gab.com/JenniferZeng

🍀MeWe: https://mewe.com/p/inconvenienttruthsbyjenniferzeng

👉Jennifer’s Bio 曾錚簡歷:https://www.jenniferzengblog.com/about/

 

6/27/2023

Truth saves lives. Please support! 👇 真相能救命,敬請支持!👇

🌺Donate 捐款贊助: https://donorbox.org/support-inconvenient-truths-by-jennifer-zeng

🌺Membership 註冊會員:https://bit.ly/3biCEk5

🌺Bitcoin 捐款:bc1qlkkvwyvw96x3xx6jgzkhlnnv0nv3d9vm078vfd

㊙️Website 網站:https://www.jenniferzengblog.com/

㊙️English Channel 英文頻道:https://www.ganjing.com/channel/1eiqjdnq7go5GC80HDYaulKCR1pi0c

㊙️Chinese Channel 中文頻道:https://www.ganjing.com/zh-TW/channel/1eiqjdnq7go17GTbRr3vPiSwD1cp0c

㊙️LBRY.tv: https://lbry.tv/@InconvenientTruths:c

㊙️Rumble: https://rumble.com/c/InconvenientTruthsbyJenniferZeng

🍀Twitter 推特:https://twitter.com/jenniferzeng97

🍀FB Page臉書: https://www.facebook.com/jenniferzeng97

🍀SafeChat帳戶: https://safechat.com/user/1341871762892058624

🍀Gab: https://gab.com/JenniferZeng

🍀MeWe: https://mewe.com/p/inconvenienttruthsbyjenniferzeng

👉Jennifer’s Bio 曾錚簡歷:https://www.jenniferzengblog.com/about/

EXCLUSIVE: Official Documents prove Anthony Fauci & Bill Gates are responsible for developing the COVID Virus in a Biolab

A Brief History of man-made pathogens designed by Baric, Daszak, Zhengli and Moderna and funded by Fauci, the NIH, the NIAID and the US Government to carry out the research necessary for the creation of SARS, MERS and Covid-19 –

1984: Dr Anthony Fauci is appointed director of the NIAID (National Institute of Allergies and Infectious diseases) – There is an Orwellian Appointment for you.

1986 July1: https://grantome.com/grant/NIH/R01-AI023946-01 1986 – 1999 funding amounts not specified and then funded by $1,987,840 over 7 years from 2000 to 2007 excluding 2002.
NIAID (National Institute of Allergies and Infectious Diseases) funding Ralph Baric at the University of North Carolina, Chapel Hill.
Subject: Mechanism of MHV Replication (Mouse Hepatitis Virus). This was the start of the partnership between Fauci and Baric.

1999: U.S. Dept. of Health & Human Services (HHS) funds research amplifying the infectious character of Coronaviruses.

1999: The Bill and Mellisa Gates Foundation set up GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization) with a promise of $750 million in funding. So it was never going to be a bit part actor in the vaccine movie. – https://www.gavi.org/operating-model/gavis-partnership-model/bill-melinda-gates-foundation

2000: In May Ralph Baric successfully constructs a 28k base pair Coronavirus from smaller fragments by reverse transcription (making DNA from RNA)  He makes an infectious TGE (Transmissible Gastroenteritis Virus – which is a type of Coronavirus) clone from isolated components of the genome. He files for US Patent 6,593,111 B2: The invention is exemplified by, although not limited to, the assembly of full-length, functional coronavirus genomes.

The present inventors have successfully assembled a full-length infectious clone of transmissible gastroenteritis virus (TGE). Using a novel approach, six adjoining cDNA subclones that span the entire TGE genome were isolated. Each clone was engineered with unique flanking interconnecting junctions which dictate a precise, systematic assembly with only the correct adjacent cDNA subclones, resulting in an intact TGE cDNA construct of about approximately 28.5 Kb in length – https://patents.justia.com/patent/6593111 .

Among other advantages, full-length infectious clones of TGE permit the precise genetic modification of the coronavirus genome –  https://patents.justia.com/patent/6593111

2001: April 20: NIH Grant GM63228 funds Ralph Baric et al at the University of North Carolina at Chapel Hill to do Chimera research to transform the original SARS Coronavirus which was pathogenic only to animals, existing in nature as a pathogen for dogs and rabbits, to make it pathogenic to mankind targeting lung epithelial cells. The justification for this research was that it was supposedly designed as a vector virus to distribute HIV vaccines. This resulted in US patent application US28531801P

2001 May21: Ralph Baric and Boyd Yount (Assigned to the University of North Carolina at Chapel Hill) file US Patent 6,593,111 B2 Directional Assembly of Large Viral Genomes and Chromosomes  The Patent Office search report found: Lai, Michael M.C “The making of infectious viral RNA: No size limit in sight” PNAS vol 97 No 10, May 9, 2000 pp 5025-5027 And it found: Thiel et al “Infectious RNA transcribed in vitro from a cDNA copy of human coronavirus genome cloud in vaccinia virus 92: 1273-1261 (2001)

2002: April 19: The University of North Carolina files US patent 7279327 for an infectious replication defective coronavirus (to be used as a virus vector for an HIV vaccine), claiming priority from US28531801P. Inventors were: Kristopher M. Curtis, Boyd Yount, Ralph S. Baric

https://www.webmd.com/lung/news/20030411/sars-timeline-of-outbreak
2002 November 16: The first case of an atypical pneumonia is reported in the Guangdong province in southern China.

2003 February 25: First cases of unusual pneumonia reported in Hanoi, Vietnam.

2003 February 28: WHO officer Carlo Urbani, MD, examines an American businessman with an unknown form of pneumonia in a French hospital in Hanoi, Vietnam.

2003 March10: Urbani reports an unusual outbreak of the illness, which he calls sudden acute respiratory syndrome or SARS, to the main office of the WHO. He notes that the disease has infected an unusually high number of healthcare workers (22) at the hospital (in Hanoi, Vietnam).

2003 March11: A similar outbreak of a mysterious respiratory disease is reported among healthcare workers in Hong Kong.

2003 March15: WHO issues a heightened global health alert about the mysterious pneumonia with a case definition of SARS after cases in Singapore and Canada are also identified. The alert includes a rare emergency travel advisory to international travellers, healthcare professionals and health authorities.

2003 March17:  An international network of 11 leading laboratories is established to determine the cause of SARS and develop potential treatments.

2003 March24: CDC officials present the first evidence that a new strain of a virus most frequently associated with upper respiratory infections and the common cold in humans called the coronavirus might be a likely cause of SARS.

2003 March29: Carlo Urbani, who identified the first cases of SARS, dies as a result of the disease. Researchers later suggest naming the agent that causes the disease after the infectious disease expert.

2003 April4: President George W. Bush adds SARS to the list of quarantinable diseases, which gives the CDC the authority to isolate persons who might have been exposed to the disease.

2003 April12: Canadian researchers announce they have completed the first successful sequencing of the genome of the coronavirus believed to cause SARS.

2003 April14: CDC officials announce their laboratories have sequenced a nearly identical strain of the SARS-related coronavirus. The CDC version includes an additional 15 nucleotides, which provides the important beginning of the sequence.

2003 April16: A new form of a coronavirus never before seen in humans is confirmed as the cause of SARS according to Koch’s postulates, which are four specific conditions that must be met for a pathogen to be confirmed as a causal agent of disease.

2003 April 25: CDC Patent filed and ultimately becomes US 7,220,852 (the patent on the RNA sequence) and 7,776,521 (the patent on the testing methodology). These patents give the U.S. Department of Health and Human Services the ability to control the commercial exploitation of SARS coronavirus.

2003 July2: WHO removes Toronto, Canada from its list of areas with recent local SARS transmission after 20 days passed since the last SARS case was reported and isolated.

2003 January26: Dr. Anthony Fauci appointed to the Bill and Melinda Gates Foundation’s Global Grand Challenges Scientific Advisory Board (served through 2010 – when he joined their Global Vaccine Action Plan).

2006 Chinese researchers combine HCV, HIV-1, SARS-CoV-1 & SARS-CoV-2: Huang Q, Cheng Y, Guo Q, Li Q. Preparation of a Chimeric Armored RNA as a Versatile Calibrator for Multiple Virus Assays. Clinchem 2006; 52(7):1446-1448 and Supplement A.Inform1999200020022003.

2007: NSF Grant IIS-0513650 (Italy, France and Indiana University) study addresses FIRST CRITICAL STEP to control a pandemic – shutdown International Travel. Given this knowledge why did Fauci tell Trump a Travel Ban was unnecessary?

2009 April15: ModernaTX INC is incorporated in Delaware USA

2010 August 6: Moderna (prior to its establishment) files U.S. Patent 9,447,164 which attracted the investment of (and “inventorship” for) venture capitalists at Flagship Ventures. This patent grew out of the work of Dr. Jason P. Schrum of Harvard Medical School supported by National Science Foundation Grant #0434507. While the application claims priority to August 2010, the application didn’t get finalized until October, 2015.

2010 September21: Wildlife Trust is rebranded to become ECO Health Alliance under the directorship of Peter Daszak.

2010: The World Health Organization (WHO), UNICEF, the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) and the Bill & Melinda Gates Foundation have announced a collaboration to increase coordination across the international vaccine community and create a Global Vaccine Action Plan.   https://www.gatesfoundation.org/ideas/media-center/press-releases/2010/12/global-health-leaders-launch-decade-of-vaccines-collaboration.
The Leadership Council is comprised of:
Dr. Margaret Chan, Director General of WHO;
Dr. Anthony S. Fauci, Director of NIAID, part of the National Institutes of Health;
Mr. Anthony Lake, Executive Director for UNICEF;
Ms. Joy Phumaphi, Chair of the International Advisory Committee and Executive Secretary, African Leaders Malaria Alliance
Dr. Tachi Yamada, President of Global Health at the Bill & Melinda Gates Foundation

2011 March9: ModernaTX (MODEfied RNA) was registered in Massachussetts

2012 September22: UK Identifies first case of MERS

2012-April2: Moderna claims priority to US201261618957P in its 5 patents cited below all of which refer to a double CGG codon Furin Cleavage site.

2013 December 16: Moderna files 4 patents referring to a double CGG codon Furin Cleavage site.
US9149506B2: Modified polynucleotides encoding septin-4 – https://patents.google.com/patent/US9149506B2/en
US9216205B2: Modified polynucleotides encoding granulysin – https://patents.google.com/patent/US9216205B2/en
US9255129B2: Modified polynucleotides encoding SIAH E3 ubiquitin protein ligase 1 – https://patents.google.com/patent/US9255129B2/en
US9301993B2: Modified polynucleotides encoding apoptosis inducing factor 1 – https://patents.google.com/patent/US9301993B2/en

2013: Baric and Chinese scientists isolate 3 coronaviruses from bats with HKU4 spike protein – unable to infect human cells. Yang Y…Baric RS, et al. Receptor usage and cell entry of bat coronavirus HKU4 provide insight into bat-to-human transmission of MERS coronavirus. PNAS 2014;111(34):12516-12521. Funded with NIH grants RO1AI089728 & R21AI109094.

2014 October 17: Obama Administration halts Gain-of-Function Research

2015 Dr. Zhengli et al “reengineered HKU4 spike aiming to build its capacity to infect human cells.” “To this end, we introduced two single mutations…mutations in these motifs in coronavirus spikes have demonstrated dramatic effects on viral entry into human cells.”

2015: Baric and Zhengli announce they can make a more dangerous, virulent and infectious virus. Two Mutations Were Critical for Bat-to-Human Transmission of Middle East Respiratory Syndrome Coronavirus (MERS). J Virol.2015;89(17):9199-9123. Funded by NIH grants RO1AI089728, RO1AI110700.

2015 July: South Korea had its last case of MERS. There were 2,494 confirmed laboratory cases and a total of 858 deaths in 27 countries; 80% of these cases came from Saudi Arabia. So the mortality rate for MERS was 34.4%. But it was not very transmissible. Infections were limited to family members, other hospital patients and health care workers who encountered MERS patients.

2016 June2: Moderna files US9587003B2 referring to a double CGG codon Furin Cleavage site: Modified polynucleotides for the production of oncology-related proteins and peptides  – https://patents.google.com/patent/US9587003B2/en

2017: Gain-of-Function Research Ban Lifted

2018: US Patent 7279327 for the chimeric adaption of the naturally occurring animal SARS Coronavirus to become infectious to humans targeting lung epithelial cells is transferred from University of North Carolina to he US National Institute for Health (NIH) – who funded it in the first place.

2018 March 27: Peter Daszac and the Eco Health Alliance in 2018 submitted a proposal to DARPA to do gain of function research on SARS coronaviruses to insert is furin cleavage site (such as is found in HIV1) in an optimal position into the coronavirus gene. COVID-19 has a furin cleavage site optimally positioned to infect humans. https://theintercept.com/2021/09/23/coronavirus-research-grant-darpa/

Let’s look at the big picture: A novel SARS coronavirus emerges in Wuhan with a novel cleavage site in it. We now have evidence that, in early 2018, they had pitched inserting novel cleavage sites into novel SARS-related viruses in their lab,” said Chan. “This definitely tips the scales for me. And I think it should do that for many other scientists too.”
https://www.documentcloud.org/documents/21066966-defuse-proposal  – this is the Eco health alliance DARPA funding proposal.

Oh dear. That really nails it. DARPA confirms that Peter Daszac of the Eco Health Alliance submitted a proposal on 2018March27 to add an HIV1 type furin cleavage site to SARS1. SARS CoV 2 has that furin cleavage site. In fact the double CGG codon Furin cleavage site is the main difference between Covid-19 and the Bat Coronavirus RaGT13. Fauci funded Wuhan through the Eco Health Alliance. 

Here is Peter Daszak admitting that he and Ralph Baric made new forms of SARS in the lab

The Daily Mail said of this proposal – The most alarming aspect of the research plan revealed in the documents is a plan to search viral genetic databases for new types of ‘furin cleavage sites’ which help a virus attack a host. According to the proposal, ‘high-risk’ versions of these sites, once identified, would then be grafted onto SARS-like bat coronaviruses via genetic engineering. This revelation is alarming because SARS-CoV-2, the virus which causes COVID-19, has just such a furin cleavage site, which increases its power and deadliness, but a similar feature has never been observed in other SARS-like coronaviruses in nature.

Actually the double CGG codon Furin Cleavage site does not exist in ANY virus in nature. And this proposal nails Peter Daszak/ECO Health Allinace at the creator of SARS CoV 2 and Covid-19. which differs from the Bat Coronavirus RaTG13 only by the insertion of double CGG Codon Furin cleavage site and by other smaller deviations all of which are 3 or less base pairs (1 codon) long – https://expose-news.com/2022/03/17/exhaustive-proof-moderna-made-covid-19/

2018: Zhengli presents research at Shanghai Jiao Tong University on 14 Nov. 2018 entitled “Studies on Bat Coronavirus and its cross-species infection.” This presentation has since been deleted from the University website.

2019 March 28: Moderna files their final patent application for their gene therapy mRNA-1273 (amino acid chain) Covid-19 vaccine, 6 months before the outbreak of the disease.-  https://www.modernatx.com/patents

US 10,703,789 filed January 12 2019
US 10,702,600 filed February 28 2020
US 10,577,403 filed June 12 2019
US 10,442,756 filed December 18 2017
US 10,266,485 filed June 11 2018
US 10,064,959 filed April 21 2017
US 9,868,692 filed July 27, 2017

The 2nd patent, filed on February 28 2020 was a continuation of an earlier patent application number 16/368,270 which was filed on March 28, 2019

2019August 7: Fort Detrick in Maryland  si the centre of all US bio weapons production. On August 7th, 2019, its deadly germ research operations were abruptly shutdown following serious safety violations, in particular relating to the disposal of dangerous materials – https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick  The CDC issued a Cease and Desist to Fort Detrick on 2019July15. The lab put all research on hold on August2 and was shut down on 2019August7 according to Fredericknewspost.com reported by Heather Mongilio – https://madisonarealymesupportgroup.com/2019/08/07/fort-detrick-lab-shut-down-after-failed-safety-inspection-all-research-halted-indefinitely/  https://www.military.com/daily-news/2019/11/24/cdc-inspection-findings-reveal-more-about-fort-detrick-research-suspension.html  The lab reopened partially in late November 2019 and fully reopened in April 2020. The Link has now been changed, the article has been suppressed.
https://www.fredericknewspost.com/news/health/fort-detrick-lab-shut-down-after-failed-safety-inspection-all-research-halted-indefinitely/article_767f3459-59c2-510f-9067-bb215db4396d.html  Link does not work for EU people any more. It worked when it was first posted!

2019: Summer deletion of Wuhan Institute of Virology Corona Virus data bank.

2019 October: Glen Beck discovers evidence that 10 hospitals in Wuhan had Covid-19 cases – https://100percentfedup.com/bombshell-glenn-beck-reveals-nih-and-moderna-worked-on-mrna-vaxx-together-before-pandemic/

2019: November: University of North Carolina, Moderna and NIH began the sequencing of the 1273 amino acid spike protein vaccine a month before the outbreak officially occurred.

2019 November 12: Black and Vetch sends $369,511  to Labyrinth Global Health in Ukraine for ” Covid-19 Research” before Covid-19 was know or named publicly..

2019: December 31 Wuhan Municipal Health Commission report discussing COVID-19 pneumonia – deleted.

2019: December31: WHO is informed of a pneumonia type outbreak in Wuhan.

https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-60-Die-Zeit-ist-kein-flacher-Kreis-5-Martin
https://www.davidmartin.world/wp-content/uploads/2021/01/The_Fauci_COVID-19_Dossier.pdf
https://www.algora.com/Algora_blog/2021/06/27/dr-peter-mccullough-whistleblowers-inside-cdc-claim-injections-have-already-killed-50000-americans

This timeline proves that before every new type of Coronavirus appeared and became a threat to the health of mankind, the nightmare team of Baric, Daszak and Zhengli funded by Fauci’s NIAID and the NIH of Collins and the US government with more than 114 million dollars (see below for the breakdown), had developed the capability to make that new type of Coronavirus themselves. This is true of SARS Cov 1, of MERS and of SARS CoV 2 (Covid-19).

So it seems to the writer that Fauci’s NIAID and the US Government, funded Baric and Daszak to make these bioweapons – possibly for legitimate national security reasons. But when the capability had been developed, then greed set in and a very profitable business model became visible. Furthermore, a global reset political population control model also appeared. These two models were too appealing to too many powerful people. So the decisions were made to release these weapons not long after they were made. There is no question that SARS CoV 2 (causing Covid-19) is man-made, because the virus has a double CGG codon Furin Cleavage site which does not appear in any natural virus. – https://expose-news.com/2022/03/17/exhaustive-proof-moderna-made-covid-19/

There is no candidate for its creation that is not funded by the NIAID or the NIH or the US government. So this is a US government program. Hence Biden’s instruction to his intelligence services to investigate the origins of Covid-19 resulted in the obvious lie that: WE DON’T KNOW. That one conclusion is in itself proof that the US intelligence services are behind the pandemic. Because they do know that it was man-made. Indeed every reader of the Expose knows that.

The chances of the US intelligence services being unaware of the existence of the Expose in circumstances where every Covid-19 stats department in the 5 eyes countries has responded to their articles by either stopping producing figures, or castigating department heads or changing the way figures are calculated or straight up rigging their figures, are Zero. So they are covering up. So they are guilty. Also the closure of Fort Detrick (the premier US bioweapons facility) due to a leak, in August, 2 months before the October 2019 infections in 10 hospitals in Wuhan, is far too close for comfort.

When you add to this the fact the Eugenicist Bill Gates and his foundation have been vaccine mad since 1999. You begin to see that this may not have been a legitimate national security endeavour from the start.

When you consider that Fauci’s NIAID has been funding Baric since 1986, you see that these players are part of a long standing team.

When you consider how much money they have received from the US government, you see who really is managing this team.

When you consider the number of Biolabs discovered in Ukraine, you see how seriously the US government takes bioweapons research.

When you consider that Moderna had all 7 of its vaccine patents filed 6 months before the outbreak of the disease, and has the double CGG codon cited in 5 of its patent applications dating from 2013, you realise that they are on the inside of this game and a part of the team (through Fauci presumably).

So we know it was man made. We know who funded its creation. We know who created it. We know who profited from it. We know who used it for political control. All that remains is to determine whether those who profited from it and funded it and sought control from it deliberately arranged for its release in order to realise those profits and that control. That is for the reader to decide.

What I will say is that the US-funded Biolabs were not located in Ukraine in order to target Genetic Russians in my opinion. Because first of all, I do not think mankind has that capability yet (thank God). And secondly, the Russians developed their own vaccines denying their market to the nightmare team above. And thirdly even if a virus could be designed that preferentially targeted some aspects of a typical Russian genome, that would constitute a war crime against every nation. Because genetic Russians do not only live in Russia and are not only Russian citizens.

They live all over the globe in large numbers in every country. Such a weapon would be a universal world war, the minute it was released. I think those labs were in Ukraine in order to further the globalist agenda.  Perhaps when they released the next pathogen, they were going to blame it upon Russia, rather than upon China? Or maybe just admit the US did it. Whatever the globalists think will cause the most damage to the system they are trying to destroy or should I say reset, in order to build back better.

Funding for the creation of Covid-19

US Government Funding for Peter Daszak and ECO Health Alliance

US government Funding of the Wuhan Institute of Virology

The Wuhan lab got a $3.7 million grant from the US government approved by Obama running over 4 years from 2015 to 2019. – https://www.snopes.com/fact-check/obama-admin-wuhan-lab-grant/

Fauci also gave them $3.7 million from the NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases)  – In 2019, with the backing of NIAID, the National Institutes of Health committed $3.7 million over six years for research that included some gain-of-function work. The program followed another $3.7 million, 5-year project for collecting and studying bat coronaviruses, which ended in 2019, bringing the total to $7.4 million. – https://www.newsweek.com/dr-fauci-backed-controversial-wuhan-lab-millions-us-dollars-risky-coronavirus-research-1500741

“The controversy was such that it led to a Congressional moratorium on chimeric research in the USA. At which point, Dr. Antonio Fauci diverted 3.7 Million U.S. Dollars of U.S. Taxpayer monies to the Wuhan Institute of Virology to continue the research. Rudy Giuliani, legal counsel to U. S. President Donald Trump, and former Mayor of New York city, recently demanded an explanation from Dr. Fauci for this transfer, which violated U.S. Laws against funding the research.

In addition to the research done at Chapel Hill, North Carolina, the specific kind of research into Coronaviruses as possible biological warfare agents, was being done at Fort Detrick, Maryland, USA, by the U. S. Army, which has a Level 3 and 4 Biowarfare Lab at the military base. This lab was cited by the U.S. Center for Disease Control and Prevention (CDC) in July, 2019 for failure to maintain proper containment standards” – https://www.fromrome.info/tag/fort-detrick/

NIAID and NIGMS Funding of Ralph S. Baric at the University of North Carolina Chapel Hill

2001 May1: https://grantome.com/grant/NIH/R01-GM063228-03 $1,007,735 over 4 years from 2001 to 2004
NIGMS (National Institute of General Medical Sicences)
Reverse Genetics with A Coronavirus Infectious Construct
Baric, Ralph S.
University of North Carolina Chapel Hill

2004 February15: https://grantome.com/grant/NIH/R01-AI059136-01 $1.402,316 million over 5 years from 2004 to 2008.
Reverse Genetics
Baric, Ralph S.
University of North Carolina Chapel Hill

Aim 1, we will develop a full length SARS cDNA clone and compare the phenotype of rescued molecular cloned viruses with wildtype using biochemical assays and macaque challenge experiments.
Aim 2, we will develop high titer SARS single hit replicons for use as expression vectors and vaccines.
Aim 3, we will select for SARS host range mutants that replicate in murine (mouse and rat) cells, identify the mechanism of SARS cross species transmission using reverse genetic approaches and evaluate the pathogenicity of these viruses in rodents and non human primates. The goal of this application is to establish genetic control over the SARS genome and provide uniform reagents that will be used by other groups throughout the country.

2004 May15: https://grantome.com/grant/NIH/R01-AI061819-01 $367,042 for 2004
Remodeling SARS Coronavirus Genome Regulatory Networks
Baric, Ralph S.
University of North Carolina Chapel Hill

2005 May1: https://grantome.com/grant/NIH/P01-AI059443-01A1 $1,676,513 for 2005
Developing Vaccine Candidates for the SARS Coronavirus
Baric, Ralph S.
University of North Carolina Chapel Hill

Total NIAID funding for Ralph Baric at University of North Carolina was $46,958,414. (https://grantome.com all grants to Baric, Ralph)

Year Grant
2000  201,232
2001  455,041
2002  253,321
2003  902,719
2004  1,628,345
2005  3,277,688
2006  3,262,315
2007  3,315,802
2008  3,539,843
2009  4,273,858
2010  1,877,793
2011  1,703,273
2012  6,871,244
2013  8,985,633
2014  1,404,641
2015  222,637
2016  1,368,161
2017  3,414,868
Total 46,958,414

Dr David Martin – https://www.davidmartin.world/wp-content/uploads/2021/01/The_Fauci_COVID-19_Dossier.pdf (not entirely accurate)
https://21a86421-c3e0-461b-83c2-cfe4628dfadc.filesusr.com/ugd/659775_6f632cc8d75d4d8c8b90cc749262f4b4.pdf Richard Flemming (comprehensive).
www.lordswitnesses.net/downloads/Flemming.pdf Richard Flemming (comprehensive).
https://www.webmd.com/lung/news/20030411/sars-timeline-of-outbreak  (detailed)

So the US government funded Peter Daszak’s ECO Health Alliance to the tune of 61,491, 183 dollars. It directly or indirectly funded the Wuhan Institute of Virology to the tune of 7.4 million dollars and the NIAID (with a million or so from the NIGMS) funded Ralph Baric to the tune of 46, 958,414 dollars. This totals more than 114 million dollars in the period from 2000 to 2020 to make new Coronaviruses which are infectious to humans.

Q: What kind of a species succeeds in making the common cold more dangerous, but fails to find a cure for it?

Q: What kind of a species makes and enforces a vaccine for a disease which is more lethal than the disease itself?

A: A species whose leadership is genocidal and needs to be removed if we are to survive much longer.

Conclusion

Peter Daszak’s DARPA proposal to…

Search viral genetic databases for new types of ‘furin cleavage sites’ which help a virus attack a host. According to the proposal, ‘high-risk’ versions of these sites, once identified, would then be grafted onto SARS-like bat coronaviruses via genetic engineering.

Is precisely how SARS-CoV-2 was made (essentially the double CGG codon PRRAR Furin Cleavage site was inserted into the RaTG13 Bat Coronavirus). It was man-made, because nature does not have a double CGG codon furin cleavage site in any virus

The way man made it was to add that cleavage site as Daszak proposed. DARPA rejected his proposal quite rightly (under Trump), because it is a really dangerous thing to do as we have now all discovered. But Daszak had other sources of funding and the proposal became a reality

This is a lot more evidence and detail for Daszak’s role in the creation of Covid-19 in the website https://eco-healthalliance.org/  I do recommend looking at it. It is written by a victim of Covid-19 who has done a massive amount of research. He discloses the Daszak introduced Ralph Baric to Shi Zheng Li and postulates that Daszak orchestrated the whole show.

He reveals that Daszak was a fact-checker at Facebook for a while! He represents that his father was a Nazi death camp executioner in Ukraine during WW2. The author of the site is embittered against Daszak and the site is a Daszak takedown. But the passion he feels has driven him to do a lot of interesting research – which should be seen.

Ironically, the way I proved that Covid-19 was man-made was to do precisely what Peter Daszak wanted DARPA to pay him to do, not for any human targeting Furin Cleavage site but for the particular embodiment of it found in SARS2 (the one that Daszak and the nightmare team eventually settled on I suspect).

When I found that no natural virus had that embodiment at all, I knew that Covid-19 was man-made. Having read the DARPA proposal I believe that man was Peter Daszak, the guy who organised the letter to the Lancet from 27 scientists organised by Peter Daszak who said:

“We stand together to strongly condemn conspiracy theories suggesting that COVID-19 does not have a natural origin.”

Well, in my book they are none of them are scientists. Because science is about making hypotheses from evidence and formulating theories to be tested by experimentation. It is not about strongly condemning those who follow the scientific method and slandering their efforts using derogatory language.

These 27 are now shown up for what they truly are. I challenge all 27 of them to show me a virus which occurred in nature before 2019 and has a double CGG codon Furin Cleavage site (PRRAR). If they cannot find one then retract their name from that self-condemning letter, and return to being what they were trained to be..

Allow me to explain something to the 27 of Daszak. When two scientists get together and formulate a new scientific theory by discussion, that is a conspiracy theory, a theory arising out of their ‘breathing- together’. If you ban conspiracy theories from science, then any theory which results from any meeting between scientists must be thrown out.

That would abolish most of science. Because even when a scientist by himself formulates a theory as a result of a moment of inspiration, that theory will have had seeds planted through many preceding moments of conspiration. In short, if you condemn conspiracy theories, then you are a 21st-century politician, not a scientist. You may very well be offered a nice lucrative job as a fact checker at Facebook, YouTube or Twitter, however.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE MAGAZINE