kourdistoportocali.comNews DeskΠάρος> Έφυγε Ξαφνικά και ο Σωτήρης Καστρουνής. Είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19

Breaking News

Πάρος> Έφυγε Ξαφνικά και ο Σωτήρης Καστρουνής. Είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19

Έκρηξη αιφνιδίων θανάτων και στο δημοφιλές νησί των Κυκλάδων

 Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Ένας ακόμη ξαφνικός θάνατος εμβολιασθέντα κατοίκου συγκλονίζει το νησί.

Σοκαρισμένη ξανά και ξανά είναι η κοινωνία της Πάρου.

Η Φωνή της Πάρου θα γράψει για τον Ξαφικό Θάνατο και του Σωτήρη Καστρουνή!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάρου από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του συμπολίτη μας Σωτήρη Καστρουνή.

Ο Σωτήρης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος καθώς η εμπλοκή του στην πολιτική, πολιτιστική ζωή αλλά και η εργασία του επί χρόνια στη ΔΕΗ ως εναερίτης, είχαν αποσπάσει θετικά σχόλια σε όλη την Πάρο.Δεν υπάρχει άνθρωπος στο νησί που δεν έχει μία ξεχωριστή ιστορία να πει για την πολύχρονη εμπλοκή του στον πολιτισμό σε διάφορες θέσεις και στην ενασχόλησή του με τον πολιτιστικό σύλλογο «Αρχίλοχος».

Ομοίως και για την ενασχόλησή του επί πολλά χρόνια στον χώρο της Αριστεράς και την πορεία του στην Πάρο, ιδιαίτερα στα «πέτρινα» χρόνια στου Συνασπισμού, όσο και την εποχή που ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Η κηδεία του Σωτήρη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 12:30 στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Η «ΦτΠ» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο ιστότοπος Parostoday θα γράψει>

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάρου από χθες το μεσημέρι, που έγινε γνωστός ο θάνατος του συμπολίτη μας Σωτήρη Καστρουνή.

Ο Σωτήρης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος καθώς η εμπλοκή του στην πολιτική, πολιτιστική ζωή αλλά και η εργασία του επί χρόνια στη ΔΕΗ ως εναερίτης, είχαν αποσπάσει θετικά σχόλια σε όλη την Πάρο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στο νησί που δεν έχει μία ξεχωριστή ιστορία να πει για την πολύχρονη εμπλοκή του στον πολιτισμό σε διάφορες θέσεις και στην ενασχόλησή του με τον πολιτιστικό σύλλογο «Αρχίλοχος». Ομοίως και για την ενασχόλησή του επί πολλά χρόνια στον χώρο της Αριστεράς και την πορεία του στην Πάρο, ιδιαίτερα στα «πέτρινα» χρόνια στου Συνασπισμού, όσο και την εποχή που ήταν δημοτικός σύμβουλος. Ακόμα και η μέχρι προ ολίγων ετών εργασία του ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ στην οποία κάθε παριανός και παριανή είχαν «καβάτζα»  τον αριθμό τηλεφώνου του για να τον ειδοποιήσουν προσωπικά για το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν.

Η κηδεία του Σωτήρη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Απριλίου στις 12.30 μ.μ. στο Ιερό προσκύνημα της Εκατονταπυλιανής.

Η σελίδα μας δίνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Ανακοινώσεις Φορέων

Για τον θάνατο του Σωτήρη Καστρουνή είχαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου

«Ο σύντροφος Σωτήρης Καστρουνής, ο ανιδιοτελής άνθρωπος, ο αγωνιστής, ο ιδεολόγος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Όλοι εμείς στην ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ είμαστε συντετριμμένοι, γιατί ο σ. Σωτήρης ήτανε άνδρας γενναίος, οραματιστής, αγαθός εκ φύσεως. Σημάδεψε την πολιτική ζωή της Πάρου με το ήθος του και την αγάπη του στον άνθρωπο.

Δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει για το δίκιο ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, δε κουράστηκε ποτέ να αγωνίζεται μέσα από τις γραμμές της αριστεράς για την ισότητα, τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος. Συμμετείχε πάντα και ακούραστα στις δράσεις του κόμματος μας από την πρώτη μέρα.

Σύντροφε Σωτήρη, η αγάπη σου για την Πάρο και η συμπεριφορά σου προς όλους τους συμπατριώτες μας ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους θέσεις μας δίδαξε πολλά.

Η συμμετοχή σου και η προσφορά σου στις συλλογικότητες του νησιού μας, στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον συνδικαλισμό, τον πολιτιστικό σύλλογο θα μείνουν ανεξίτηλες.

Σύντροφε Σωτήρη, θα μείνεις φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς ανθρώπου για τις νέες γενιές

ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ».

Δήμαρχος Πάρου, Κ. Μπιζάς

«Με θλίψη οι συμπατριώτες μας πληροφορήθηκαν την απώλεια του Σωτήρη Καστρουνή, σήμερα 30 Μαρτίου 2024.

Ο Σωτήρης υπήρξε ένας ακούραστος αγωνιστής, ένα πολιτικοποιημένο άτομο με έντονη και διαρκή αγωνία για την πορεία του νησιού μας.

Συμμετείχε με πάθος στις κινητοποιήσεις – διεκδικήσεις – συνελεύσεις για την υγεία, την παιδεία, τις ανεμογεννήτριες, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αυτό που πάντα με γοήτευε στον Σωτήρη ήταν ότι ήταν γεμάτος ζωή και βίωνε με πάθος ότι αγαπούσε.  Στην εργασία του προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην κοινωνία μας ως εναερίτης στη ΔΕΗ Πάρου. Στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχος» συμμετείχε από όλες τις θέσεις με απίστευτη ζωντάνια και ενέργεια. Στην τοπική Αυτοδιοίκηση, προσέφερε με την κριτική του ματιά και τη βαθιά γνώση για την ιστορία του τόπου και την κοινωνία μας.

Ο Σωτήρης είχε ανέκαθεν μια ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Πάντοτε ευχάριστος, πάντοτε με χιούμορ, συνδύαζε τη γνώση της γενιάς του με την ορμή μικρού παιδιού.

Ο Σωτήρης Καστρουνής όμως πήρε σήμερα άλλη θέση. Την παντοτινή του θέση στις καρδιές όλων μας.

Ως Δήμαρχος Πάρου αλλά πρωτίστως ως φίλος εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Παλασία, στα παιδιά του και στους οικείους του».

Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, Κ. Ροκονίδας

«Καλό ταξίδι φίλε Σωτήρη

Πάλεψες με το θεριό για μεγάλο διάστημα, όρθιος και με αξιοπρέπεια. Ανιδιοτελής αγωνιστής, σεμνός, παθιασμένος με αυτό που πίστευες για το νησί μας και τη χώρα. Κι αν διαφωνούσαμε σε πολλά, την άκρη την βρίσκαμε πάντα και πάντα θα σε θυμόμαστε γιατί θα μας λείπεις. Στην Παλασία, στη Ζωή, τη Βάλια και όλους τους οικείους σου θερμά συλλυπητήρια».

Μερικούς μήνες πριν ο Μάρκος Κωβαίος θα έγραφε τα εξής για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Σκιαδά

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Σκιαδά σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στο νησί μας.

Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, άνθρωπος εργατικός και ευχάριστος, άριστος οικογενειάρχης, αφήνει πίσω μόνο φίλους.

Ένας από αυτούς, και μάλιστα παιδικός, είμαι και εγώ αφού μεγαλώσαμε μαζί με τον Δημήτρη. Μαζί από το γυμνάσιο, μαζί μέχρι το τέλος αφού με τον Δημήτρη μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα για το αύριο της Πάρου και σε κάθε ευκαιρία συζητούσαμε για αυτό.

Τελευταία φορά, σήμερα το πρωί που τον είδα και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο.

Η θλίψη είναι τεράστια και το κενό που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο. Ο συνδυασμός “Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη” ως ελάχιστο φόρος τιμής στον εκλιπόντα αναστέλλει κάθε δραστηριότητα μέχρι την κηδεία του Δημήτρη.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του…

Σύνδεση με τα προηγούμενα>

Σοκ στη Πάρο. Ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες του νησιού, από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το ξέσπασμα εσωτερικής αιμορραγίας σε περισσότερα όργανα, κάτι σαν την περίπτωση του Edwin van der Sar.

Ο επιχειρηματίας ήταν εμβολιασμένος με εμβόλια COVID-19 όπως και ο επίσης πασίγνωστος επιτηδευματίας του νησιού του οποίου η κηδεία έγινε μερικά 24ωρα πριν.

Καθημερινά σχεδόν χτυπάει πένθιμα η καμπάνα με τα Γραφεία Κηδειών να εκτιμούν την αύξηση των θανάτων σε σχέση με πέρυσι σχεδόν 30%.

Μόλις σήμερα έφυγε ξαφνικά μία γυναίκα μόλις 42 ετών.

-Δεν είχε ξανασυμβεί αυτό στο νησί μας. Καθημερινά πάμε σε μία διαφορετική κηδεία. Δεν ξέρουμε για ποιον χτυπάει η καμπάνα και ανησυχούμε πότε θα έλθει η σειρά μας…

θα μας πει η κυρία Ελένη που εργάζεται σε φούρνο του νησιού.

Στο μεταξύ έχουν εκτοξευθεί και οι ξαφνικοί θάνατοι των τουριστών, ειδικά των νέων οι οποίοι, μη γνωρίζοντας ότι η καρδιά τους έχει υποστεί βλάβη από τα εμβόλια COVID-19 κολυμπάνε, αθλούνται, κάνουν θαλάσσια σπορ, χορεύουν και πάνω στη κίνηση κόβεται ξαφνικά το νήμα της ζωής τους.

Την ίδια στιγμή πρωτόγνωρη είναι και η έκρηξη των καρκίνων και μάλιστα τελικού σταδίου στην Πάρο οι αρχές της οποίας όπως σε όλα σχεδόν τα τουριστικά νησιά προέτρεψαν τους κατοίκους και τους επιτηδευματίες να εμβολιαστούν.

Στο Ρέθυμνο τώρα ο Δήμος της περιοχής εγκαθιστά όλο και πιο πολλούς απινιδωτές στο κέντρο της πόλης (σχετική photo) ενώ την ίδια στιγμή συσκοτίζεται η αλήθεια για τα ασθενοφόρα με αφορμή και το περιστατικό της Πρέβεζας.

Δεν είναι τα ασθενοφόρα που απουσιάζουν είναι τα συμβάντα αμέτρητα που ακόμη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοίδης να φορέσει τραγιάσκα ως άλλος Φαίδων Γεωργίτσης και να καβαλήσει τρίκυκλο- ασθενοφόρο πάλι δεν θα προλαβαίνει τα συμβάντα σε μία χώρα με ποσοστό 70% εμβολιασμένων.

Ο Χρυσοχοίδης πρέπει να καλέσει τους Ελληνες πολίτες να τοποθετήσουν από έναν απινιδωτή στο σπίτι τους και σε κάθε γειτονιά να βάλουν ρεφενέ για να αγοράσουν από ένα ασθενοφόρο και να προσεύχονται ώστε να μην συμπέσουν δύο συμβάντα ταυτόχρονα.

Ντόπιοι και τουρίστες στη Πάρο διασκεδάζουν αμέριμνοι ώσπου ξαφνικά είτε ταξιδεύουν στην αιωνιότητα είτε βρίσκονται αντιμέτωποι με οδυνηρά προβλήματα υγείας. Οι κάτοικοι των τουριστικών νησιών και προορισμών είχαν πιεστεί αφόρητα να λάβουν τα εμβόλια COVID ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού-όπως άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά. Κι όλα αυτά με χαρακτηριστική τη σιωπή των δημοσιογράφων για χάρη μιας χούφτας θαλασσοδανεισμένων εκδοτών, μηντιαρχών, καναλαρχών των οποίων τα ΜΜΕ συμμετέχουν σε αυτό που Εβραίοι επιβιώσαντες των στρατοπέδων χαρακτηρίζουν Γ΄Ράιχ. Πόσο έξυπνο είναι να επενδύει κανείς σε ΜΜΕ που έχουν αναλάβει αυτού του είδους τις αποστολές; Η Ιστορία ας αποφασίσει…

Ο δε Τσιόδρας που παρότρυνε το κόσμο να εμβολιαστεί παραμένει εξαφανισμένος έτοιμος για νέες δυστοπικές αποστολές -για χάρη του Klaus- ενώ ο κ. Κικίλιας ανέλαβε ήδη την επόμενη αποστολή του λέγοντάς μας ότι δεν υπάρχει απλά κλιματική αλλαγή αλλά κλιματική κρίση!

Ο οξυδερκής Κικίλιας πιστεύει ότι ο Kennedy, o Εlon Musk, o Αlex Berenson και σπουδαία και φωτεινά μυαλά εκεί έξω οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα υπαγορεύει η ατζέντα του 2030 της μείωσης του πληθυσμού τρώνε σέσκουλα και μόνο αυτός κατέχει το Ιερό Δισκοπότηρο της γνώσης.

Eνώ τα καλύτερα έπονται, σύνδεση με τα προηγούμενα>

Το Oστόν απολάμβανε με όση αυταρέσκεια επέτρεπε στον εαυτό του η Βίβλος της οικογενειακής πειθαρχίας το λιτό πρωινό στην εξοχική κατοικία του.

Δύο φρυγανιές, δύο ελιές, μερικές σταγόνες κόκκινο κρασί Blason de l’Evangile, λάδι και χυμό λεμονιού.

Ανάμεσα στα μοναδικά έργα τέχνης που ζούσαν μαζί του, εκείνη τη μέρα αποφάσισε να περιεργαστεί τον πίνακα του Sir Thomas Lawrence (1769 – 1830), με θέμα Satan summoning his Legions, 1796-1797.

Στις ειδήσεις των αγαπημένων του ΜΜΕ όπως οι Times της Νέας Υόρκης, είχε ξεκινήσει η προπαγάνδα του τρόμου για τη νέα πανδημία, η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε αποσυρθεί αρκετά νωρίς ώστε να διασώσει την υστεροφημία της, το ίδιο και ο Jean-Claude Juncker οι οποίοι είχαν εντελώς τυχαία και συμπωματικά φροντίσει ήδη από το καλοκαίρι του 2019, σε συνεργασία με τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ, να οργανώσουν σεμινάρια για τη σημασία του εμβολιασμού στις μάζες.


Εντελώς τυχαία τα ίδια ΜΜΕ είχαν φροντίσει πολύ νωρίς, σχεδόν πριν την εμφάνιση των εμβολίων να καταχωρήσουν στους θεωρητικούς συνωμοσίας τους Robert Kennedy Jr, Joseph Mercola και Alex Berenson. Δεν είχαν υπολογίσει ότι σε αυτούς θα έπρεπε να προσθέσουν αναπάντεχα τον Elon Musk.

Ο πρώτος ήταν γόνος της πιο διάσημης πολιτικής οικογένειας των ΗΠΑ, με δύο δολοφονίες καταχωρημένες στην οικογενειακή Βίβλο, οι δύο άλλοι πρώην επιφανείς συνεργάτες των New York Times και ο 4ος ο πιο πλούσιος του κόσμου.

Το Oστόν είχε λάβει τη διαβεβαίωση του Kαθηγητή ότι όλα θα εξελίσσονταν σύμφωνα με τις προβλέψεις και τις προσομοιώσεις τους με την 201 να τρέχει αντίστοιχα με την πραγματική planδημία.

Γνώριζε ότι εάν δεν συνέβαινε αυτό θα ήταν απλά η άλλη πλευρά που σταμάτησε το εκκρεμές. Στο κάτω κάτω το ρολόι ήταν δικό του. Fear not.

Λίγα 24ωρα πριν ο εμβολιασμένος με εμβόλια COVID-19 θρυλικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ Edwin van der Sar, θα βρισκόταν στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία να δίνει μάχη ζωής και θανάτου.

Η περίπτωσή του θα ερχόταν να προστεθεί στα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των ενεργειών (κακώς ονομάζονται παρενέργειες μια και η κύρια αποστολή ενός ποσοστού έως και 11% των εμβολίων είναι ακριβώς αυτή) των εμβολίων ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού-ειδικά του κοστοβόρου δυτικού κόσμου ο οποίος (όπως και οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες) χρεώνονται την εκτόξευση του παγκοσμίου χρέους στα 400 τρις ευρώ με το ρίσκο να απομυθοποιηθεί η κοπή του χρήματος και το ίδιο το χρήμα καθώς οι μάζες θα έμεναν με την εντύπωση της αέναης και χωρίς όρια πρόσβασης στο χρήμα. Αυτό θα σήμαινε την απουσία ελέγχου στη διακυβέρνηση του κόσμου.

Για μία ακόμη φορά στην Ιστορία της οικογενειακής Βίβλου είχε έλθει η στιγμή να προστεθεί ένα νέο κεφάλαιο στη κατεύθυνση του ελέγχου του κόσμου.

Η πλειοψηφία των ηγετών από τον Λευκό Οίκο έως την Ευρώπη, την Ινδία, την Κίνα, την Ιαπωνία βρισκόταν υπό τον έλεγχο του Καθηγητή. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν το σχέδιο. Άλλωστε ουδεμία παγκόσμια συνωμοσία μπορεί να στηθεί εάν το όλον της γνωρίζουν πάνω από 20 άτομα. Οσο για το Οστόν πάντα πίστευε ότι η αγάπη πρέπει να μένει εντός της οικογένειας.

Αφού διεσώθει η υστεροφημία των Jean-Claude Juncker και Angela Merkel οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή και τη καριέρα τους στην υπηρεσία δεν υπήρχε λόγος να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση. Το ενδιαφέρον εδώ είναι το θολό τοπίο του εμβολιασμού του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron. Δείτε εάν μπορείτε να εντοπίσετε πραγματικές ημερομηνίες και εμβολιασμούς με εμβόλια COVID-19 του Γάλλου Προέδρου. Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τόσο ο Γάλλος πρόεδρος όσο και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Mario Draghi, ο Καναδός Justin Trudeau, ο Αυστραλός Scott Morrison υπήρξαν από τους πιο ατιμωτικούς, προς τους ανεμβολίαστους, εν ενεργεία πρωθυπουργοί.

Οσο αφορά τους πρώην, τη περισσότερη χολή κατά των ανεμβολίαστων ξέρασε ο Tony Blair στον οποίο το Οστόν και ο Καθηγητής υποσχέθηκαν μία θέση παγκοσμίου ελέγχου όπως είτε επικεφαλής του ΠΟΥ, είτε του WEF, είτε του ΟΗΕ είτε της παγκόσμιας κυβέρνησης όταν θα έχουν απομείνει μόνο 2 δις ελεγχόμενες ψηφιακά οντότητες.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν πολύ ειλικρινής όταν γυμνώθηκε για να λάβει ένα μετά το άλλο τα εμβόλια COVID-19. Όπως επίσης και το σύνολο των πολιτικών. Ειλικρινείς με την έννοια ότι οι άνθρωποι δεν έκαναν ψεύτικα εμβόλια εκτός και εάν δεν το γνώριζαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα υπήρξε οδυνηρά ειλικρινής όταν σε ένα από τα διαγγέλματά του ανέφερε ότι το εμβόλιο είναι το προσωπικό Χρέος του κάθε Έλληνα σε μία χώρα με 400 δις χρέος-να το κάνει ο κάθε Έλληνας και να ξεκουμπιστεί στην αιωνιότητα.

Ακόμη και όταν ο κειμενογράφος του Κυριάκου έγραφε αυτή τη πρόταση πιθανόν δεν γνώριζε τη νεκρώσιμη σημασία της στο βάθος και την ολότητά της.

Υπάρχουν όμως κάποια ελληνικά ονόματα με περίεργη εμπλοκή στην planδημία. Πρόκειται για τους καθηγητές D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Magiorkinis, G. Panayiotakopoulos, S. Tsiodras, οι οποίοι έσπευσαν μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να εκπονήσουν μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού COVID-19 και αυτή η πρεμούρα τους κατέλαβε πριν καν ο διάτρηττος ΠΟΥ χαρακτηρίσει την ασθένεια ως πανδημία.

Η μελέτη του Τσιόδρα και της παρέας του βρέθηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στα χέρια του εργολάβου των θανάσιμων gain of function ιών Peter Daszak και στη συνέχια έγινε παραμομπή στην πληρωμένη επιστολή Daszak στο The Lancet ώστε να εξοβελιστεί κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού και να πολεμηθούν ως θεωρίες συνωμοσίας οι σχετικές αναφορές. Ηταν τότε που ανέλαβαν δράση τα απανταχού αγράμματα, αλλά πρόθυμα, Hoaxes.

Καθώς ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs έχει χαρακτηρίσει τον ιό COVID-19 όχι απλά εργαστηριακής κατασκευής αλλά βιολογικό όπλο, η αξιοπιστία της μελέτης Τσιόδρα η οποία συναγωνίζεται σε εγκυρότητα τους στίχους του Νίκου Καρβέλα για τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια -από την οποία έγινε γνωστό το πολυσήμαντο εκτόπισμα του καθηγητή Βασιλακόπουλου-, όχι απλά δεν αξίζει καλύτερης τύχης από απλωμένο string 24χρονης τουρίστριας στο κάμπινγκ της Αντιπάρου αλλά θα πρέπει να καταχωρηθεί ως εργαλείο συσκότισης γύρω από τη προέλευση του ιού COVID στα εγχώρια ιστορικά αρχεία.

Οι Έλληνες πολιτικοί λοιπόν κατά τη γνώμη μας-όπως και το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας-δεν υποκρίθηκαν ότι έλαβαν δήθεν fake εμβόλια. Οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν πραγματικά.

Αποτέλεσμα σήμερα οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 να είναι σοκαριστικές ανάμεσα και στις οικογένειες των Ελλήνων πολιτικών αλλά και στους ίδιους με τους turbo καρκίνους, τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα να σαρώνουν συζύγους, αδέλφια, παιδιά, γονείς, συγγενείς και φίλους. Το γεγονός ότι αποδέχονται στωικά τη μοίρα τους όπως συμβαίνει και με τις οικογένειες πολιτικών εκτός Ελλάδος ίσως θα μπορούσε να εξηγηθεί ως μία άτυπη συμφωνία με τον Καθηγητή και τους αυλικούς του με τη λογική ότι η κατοχή της εξουσίας έχει προνόμια αλλά και οδύνες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Joseph Mercola (@drmercola)

Όσο για τον λαό που πεθαίνει ξαφνικά (πάνω από 40% έχουν εκτιναχθεί οι δουλειές στα γραφεία κηδειών) δεν θα μπορούσε παρά να είναι μία δικαίωση για τους υπολογισμούς που έκαναν το Οστό και ο Καθηγητής.

Κάπως έτσι>

Αγαπητέ Καθηγητά, σε όλες τις περιόδους της Ιστορίας, που εν πολλοίς καθορίζουμε, υπήρχαν πάντα πρόθυμοι να πεθάνουν για μας…Όσο γι΄αυτούς που μας φωτογραφίζουν δεν κάνουν τίποτε λιγότερο από το να υμνούν το μεγαλείο μας…

[Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία και δείτε ΕΔΩ τι πρέπει να κάνετε για να καθαρίσει ο οργανισμός σας από την πρωτείνη ακίδα του εμβολίου ενώ μία δίαιτα 72 ωρών μόνο με νερό μία φορά το μήνα ενδείκνυται]

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK