kourdistoportocali.comPeopleMedialandΟι εξαγορές των ΜΜΕ και οι προειδοποιήσεις Εβραίων που επιβίωσαν των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης για την επανάληψη της Ιστορίας

Breaking News

Οι εξαγορές των ΜΜΕ και οι προειδοποιήσεις Εβραίων που επιβίωσαν των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης για την επανάληψη της Ιστορίας

To ξύπνημα της Ιστορικής μνήμης και η επικίνδυνη συμπόρευση

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι μας καθώς εμφανίζονται χουβαρντάδες επενδυτές οι οποίοι αγοράζουν εγχώρια ΜΜΕ με χαρακτηριστική της οξυδέρκειάς τους άνεση θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσο χρονικό διάστημα να απαιτηθεί ώστε αυτού του είδους οι “επενδύσεις” να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους τολμητίες εμπνευστές τους.

By Τhe Wrong Man

Το πιο επικίνδυνο σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι η συμπόρευση με οποιοδήποτε εγχώριο πολιτικό κόμμα αλλά η συμπόρευση συγκεκριμένων ΜΜΕ με το Γ΄Ράιχ που βρίσκεται σε εξέλιξη όπως χαρακτήρισαν ηλικιωμένοι Εβραίοι επιβιώσαντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης αυτό που σήμερα βιώνει ο πλανήτης και ιδιαίτερα ο δυτικός κόσμος με την κατασκευασμένη planδημία και τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Kαθώς οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες που υπερασπίσθηκαν το αφήγημα της planδημίας έχουν αρχίσει εδώ και μήνες να καταρρέουν ξαφνικά αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχει να πετάς εκατομμύρια σε ΜΜΕ που θα μπορούσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν υπόδικα όπως επίσης και οι ανά τον κόσμο πολιτικές ηγεσίες που ανέλαβαν την αποστολή του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού.

Καθώς ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα.

Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022.

Θύτες και θύματα μπερδεύονται γλυκά.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται-λόγω σεναριογράφων.

Βy The Wrong Man

Δεν μπορεί παρά να αισθανθείς ένα αίσθημα αγνής και άδολης υπερηφάνειας καθώς συνειδητοποιείς την τρομακτική εξέλιξη του Αθανάσιου Πλεύρη ο οποίος ζει το Αμερικάνικο Όνειρο σαν υπουργός Υγείας.

Το Παιδί με το Τσεκούρι που θα γινόταν υπ. Υγείας στην Ελλάδα για να ακολουθήσει στη συνέχεια μία κοσμική ζωή γεμάτη αστρόσκονη και λαμπιόνια.

Πράγματι τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή σου όταν μάλιστα έχεις πετύχει να σε υπερασπιστεί ακόμη και η “έχιδνα” Ελενα Ακρίτα όταν οι ταλαίπωροι ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί οι οποίοι μετρούν ήδη την αυτοκτονίας μίας συναδέλφου τους τόλμησαν να διαδηλώσουν έξω από το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω πεθαίνουν καθημερινά από τα εμβόλια COVID-19 ενώ για ηλικιωμένους Εβραίους που γλίτωσαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης η εποχή μας θυμίζει την περίοδο πριν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, όταν και τότε κάποιοι προειδοποιούσαν γι΄αυτό που έρχεται αλλά δεν τους άκουγε κανείς.

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά όχι ως κωμωδία αλλά σαν τραγωδία που την κάνει ακόμη πιο τραγική η μαλθακότητα, η άγνοια και η αφασία των ανθρώπων.

Ενα έγκλημα με κοινά χαρακτηριστικά με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Χίτλερ και τους Ναζί

Αυτός ήταν ο λόγος που αρχίσαμε με προσήλωση να παρακολουθούμε τα Εβραικά ΜΜΕ και τους Εβραίους επιστήμονες ανά το κόσμο. Χρειάστηκε μάλιστα να ταξιδέψουμε στο Ισραήλ όπου μείναμε 84 μέρες σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε γιατί οι Ισραηλινοί πολίτες έσπευσαν να εμβολιαστούν πρώτοι και σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Η απάντηση σ΄αυτό ήταν ότι οι Ισραηλινοί έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στο κράτος και όταν ο Νετανιάχου τους κάλεσε να εμβολιαστούν με τα εμβόλια της Pfizer έσπευσαν αρχικά με προθυμία οι άνθρωποι.

Αποτέλεσμα σήμερα μετά τα σχεδόν 6.700.000 Ισραηλινοί πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση μόλις 893.000 έχουν λάβει 4ο τρύπημα.

Αποτέλεσμα να λειτουργούν-όπως έχουμε ξαναγράψει-Γραφεία συνοικεσίων που αναζητούν ανεμβολίαστους Εβραίους για να παντρευτούν ανεμβολίαστες Εβραίες, πολλοί άνθρωποι να επιλέγουν ακόμη και ανεμβολίαστους ταξιτζήδες για να πάνε στη δουλειά τους επειδή αρκετοί εμβολιασμένοι οδηγοί ταξί και λεωφορείων έσβησαν στο τιμόνι προκαλώντας θανάσιμα ατυχήματα πέρα από το δικό τους ταξίδι στην αιωνιότητα.

Αποτέλεσμα συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ να αποδοκιμάζουν με συνθήματα “δολοφόνε, εγκληματία” τον Mπουρλά της Pfizer στη διάρκεια τελετής βράβευσής του.

Αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η συγκάλυψη των θανάσιμων παρενεργειών των εμβολίων της Pfizer και ο ρόλος του εκεί υπ΄Υγείας ως εξής>

Αποτέλεσμα κορυφαίοι επιστήμονες ανά τον κόσμο-ανάμεσά τους επιφανείς Εβραίοι– να προβλέπουν συντριβή της Pfizer αντίστοιχη με εκείνη της Lehman Brothers.

Αυτός είναι ίσως ο τίτλος της χρονιάς και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε έναν από τους πλέον επιφανείς καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίoς αρχικά υπήρξε από τους υποστηρικτές των mRNA εμβολίων (ο ίδιος μάλιστα έκανε δύο τρυπήματα Pfizer) για να φθάσει σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2022, να σχολιάσει στο twitter ότι η πτώση της Pfizer θα είναι πιο γρήγορη από εκείνη της Lehman Brothers.

Μόνο που δεν θα συντριβεί μόνο η Pfizer αλλά την ίδια στιγμή με συντριβή κινδυνεύουν και εταιρίες -παγκόσμιοι κολοσσοί ανάμεσά τους μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ που με την τρομοπροπαγάνδα τους συγκάλυψαν τόσο την εργαστηριακή προέλευση ενός ιού ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας αλλά και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 το αποτέλεσμα των οποίων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Κορυφαίοι γιατροί έχουν υποστηρίξει εκκλήσεις για αναστολή όλων των εμβολίων mRNA του COVID-19 έως ότου διερευνηθούν διεξοδικά οι σοβαρές παρενέργειες και τα ακατέργαστα δεδομένα των δοκιμών από τη δοκιμή εμβολίου Covid-19 της Pfizer δημοσιεύονται για ανεξάρτητη ανάλυση για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των πραγματικών οφελών και πιθανών βλαβών για διαφορετικές ηλικίες ομάδες.

Γράφοντας στο περιοδικό Journal of Insulin Resistance (JIR), ένας από τους πιο επιφανείς Σύμβουλους Καρδιολόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δρ. Aseem Malhotra, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που πήρε δύο δόσεις του εμβολίου και το προώθησε στο Good Morning Britain, λέει ότι από την κυκλοφορία του εμβολίου, τα στοιχεία της αποτελεσματικότητάς του και τα πραγματικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αλλάξει.

O Δρ. Aseem Malhotra

Σε ένα άρθρο ανασκόπησης δύο μερών με τίτλο «Θεραπεύοντας την πανδημία της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια mRNA COVID-19 μέσω πραγματικής ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία», γράφει ότι τα πραγματικά δεδομένα αποκαλύπτουν ότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστείτε μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια από το εμβόλιο από να νοσηλευτείτε με Covid-19!

 

Σύμφωνα με σημερινό (23 Νοεμβρίου 2022) άρθρο-βόμβα της Washington Post τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν πλέον την πλειοψηφία των θανάτων από τον Covid. Την ανάλυση υπογράφει η McKenzie Beard και ξεκινάει ως εξής>


Για πρώτη φορά, η πλειοψηφία των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό έλαβαν τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβολίου.

Το 58% των θανάτων από κορωνοϊό τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν ενισχυθεί, σύμφωνα με ανάλυση που διεξήχθη για το The Health 202 από τη Cynthia Cox, αντιπρόεδρο του Kaiser Family Foundation.

Είναι μια συνέχεια μιας ανησυχητικής τάσης που εμφανίστηκε τον περασμένο χρόνο. Καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν και εμφανίστηκαν νέες παραλλαγές, το ποσοστό των θανάτων των ατόμων που εμβολιάστηκαν αυξάνεται σταθερά. Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από κορωνοϊό. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήταν έως και 42%, σύμφωνα με τους συναδέλφους μας Fenit Nirappil και Dan Keating.


«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», είπε η Cox στο The Health 202.

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΜΙΤ RETSEF LEVI>Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό

Λίγες μέρες πριν ο κορυφαίος Εβραίος Καθηγητής του MIT Retsef Levi-photo, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας μιλώντας στους The Epoch Times δήλωνε>


«Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό», λέει ο Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας και καθηγητής στο MIT Sloan School of Management.

Συνέγραψε μια εργασία που βρήκε αύξηση κατά 25% στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για καρδιακή προσβολή μεταξύ νεαρών Ισραηλινών μετά την κυκλοφορία στη χώρα του γενετικού εμβολίου για τον COVID.


-Ρίχνουμε μια ματιά σε μια σειρά από βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι αρχές στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, γνώριζαν πολύ περισσότερα από όσα έλεγαν για τις παρενέργειες του εμβολίου.


«Γιατί είναι αυτό σημαντικό πέρα ​​από το Ισραήλ; … Επειδή το Ισραήλ ήταν ουσιαστικά η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, και το έκανε στο πλαίσιο μιας πολύ μοναδικής συμφωνίας με την Pfizer που ουσιαστικά έκανε το Ισραήλ ένα παγκόσμιο εργαστήριο για τον υπόλοιπο κόσμο. Και πράγματι, αν ακολουθήσετε όλα τα στάδια έγκρισης του FDA του εμβολίου, σε καθένα από αυτά, η Pfizer παραθέτει και βασίζεται σε δεδομένα από το Ισραήλ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΗΕ ΕPOCH TIMES

>

Δείτε το βιογραφικό του Retsef Levi

Retsef Levi is the J. Spencer Standish (1945) Professor of Operations Management at the MIT Sloan School of Management. He is a member of the Operations Management Group at MIT Sloan and affiliated with the MIT Operations Research Center. Levi also serves as the Faculty Co-Director of the MIT Leaders for Global Operations (LGO).


Before coming to MIT, he spent a year in the Department of Mathematical Sciences at the IBM T.J. Watson Research Center as the holder of the Goldstine Postdoctoral Fellowship. He received a Bachelor’s degree in Mathematics from Tel-Aviv University (Israel) in 2001, and a PhD in Operations Research from Cornell University in 2005. Levi spent almost 12 years in the Israeli Defense Forces as an officer in the Intelligence Wing and was designated as an Extra Merit Officer. After leaving the Military, Levi joined an emerging new Israeli hi-tech company as a Business Development Consultant.


Levi’s current research is focused on the design of analytical data-driven decision support models and tools addressing complex business and system design decisions under uncertainty in areas such as health and healthcare management, supply chain, procurement and inventory management, revenue management, pricing optimization and logistics. He is interested in the theory underlying these models and algorithms, as well as their computational and organizational applicability in practical settings. Levi has been leading several industry-based collaborative research efforts with some of the major academic hospitals in the Boston area, such as Mass General Hospital (MGH), Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), Children’s Hospital, and across the U.S. (e.g., Memorial Sloan Kettering Cancer Center, NYC Presbyterian Hospital System and the American Association of Medical Colleges).

Levi was the PI on an MIT contract with the Federal Drug Administration (FDA) to develop systematic risk management approach to address risk related to economically motivated adulterations of food manufactured in global supply chains. With a multi-million award from the Walmart Foundation, Levi currently leads a multi-year U.S.-China collaborative effort to develop new predictive risk analytics tools and testing technologies and platforms to address core food safety challenges in China. Levi has also been involved in developing operational risk and process safety management methodologies for various organizations in the healthcare, pharmaceutical and oil industries.

Levi received the NSF Faculty Early Career Development award, the 2008 INFORMS Optimization Prize for Young Researchers, the 2013 Daniel H. Wagner Prize and the 2016 Harold W. Kuhn Award. Levi teaches regularly courses on operations management, analytics, risk management, system thinking and healthcare to students from various degree and non-degree programs including MBA, Executive MBA, PhD, Master and Undergraduate students as well as Executive Education programs.

His Healthcare Lab course attracts students from across the MIT campus and engages major industry partners and leaders. Levi has graduated 10 PhD students, 34 Master students and 6 postdoctoral fellows. He was also awarded several prestigious teaching awards.

Είχε προηγηθεί ένα χρόνο πριν ο Ισραηλινός καθηγητής Shmuel Shapira MD MPH, ο οποίος υπηρέτησε ως Διευθυντής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας μεταξύ 2013 και 2021 και ηγήθηκε της προσπάθειας του Ισραήλ να αναπτύξει ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Shapira είναι επίσης ο ιδρυτής και επικεφαλής του Τμήματος Στρατιωτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου και του Ιατρικού Σώματος IDF.

Είναι Ανώτερος Ερευνητής στο Διεθνές Ινστιτούτο Αντιτρομοκρατίας (ICT) στο Πανεπιστήμιο Reichman στο Ισραήλ.

Ο Shapira υπηρέτησε στο παρελθόν ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Οργανισμού Hadassah και ως Διευθυντής της Σχολής Δημόσιας Υγείας Hadassah του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.

Είναι Πλήρης Συνταγματάρχης (Απ.) στις Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) και υπηρέτησε ως Επικεφαλής του Κλάδου Τραύματος του IDF.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 110 επιστημονικά άρθρα με κριτές και είναι ο συντάκτης των Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents και Medical Response to Terror Threats.

Ο ίδιος επέκρινε το Genesis Prize για το βραβείο που έδωσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer.

Χαρακτήρισε επίσης το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19 «μέτριο και αναποτελεσματικό».

«Υπάρχουν πολύ πιο εξέχοντες Ισραηλινοί επιστήμονες», είπε ο Shapira σε συνέντευξή του στο Chanel 12.

«Είναι ένα μέτριο εμβόλιο — εμβολιάσθηκα τρεις φορές και αρρώστησα. Πολλοί άνθρωποι μολύνθηκαν αφού εμβολιάστηκαν. Το να ονομάζουμε ένα εμβόλιο μέτριο, ως αποτελεσματικό είναι αρκετά γενναιόδωρο».


Ο Shapira είπε ότι κατανοούσε γιατί το Ισραήλ έσπευσε να υπογράψει συμφωνία με την Pfizer για το εμβόλιο της στην αρχή της πανδημίας, αλλά ότι «μακροπρόθεσμα τα εμβόλιά τους αποδείχτηκαν λιγότερο αποτελεσματικά».

«Υπάρχουν άλλα εμβόλια που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά. Υπάρχουν χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού που άντεξαν την πανδημία μια χαρά», είπε.
Ερωτηθείς εάν τα σχόλιά του προήλθαν από την πικρία για το ότι το Ισραήλ δεν ενστερνίστηκε πλήρως το εμβόλιο του Βιολογικού Ινστιτούτου, ο Shapira απέρριψε τον ισχυρισμό, προσθέτοντας ότι το ισραηλινό εμβόλιο αποδείχτηκε καλό, αλλά «ήταν η γραφειοκρατία που μας εμπόδισε».
«Το εμβόλιο του ινστιτούτου ήταν πολύ επιτυχημένο», είπε. «Οι πιο πρόσφατες δοκιμές δείχνουν ότι είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι της παραλλαγής Omicron. Η γραφειοκρατία μας έχει απογοητεύσει επανειλημμένα».


Το ταξίδι για την ανάπτυξη του ισραηλινού εμβολίου BriLife ήταν ανώμαλο και έχει μείνει σημαντικά πίσω από αυτό των διεθνών ανταγωνιστών του.

Το IIBR χρησιμοποιήθηκε στις αρχές της πανδημίας, τον Φεβρουάριο του 2020, για την ανάπτυξη ενός εμβολίου και φαινόταν να σημειώνει σημαντική πρόοδο έως ότου οι προσπάθειες επιβραδύνθηκαν (γιατί άραγε;) και το Ισραήλ ξεκίνησε την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κυρίως με το Pfizer-BioNTech τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η έγκριση αρκετών διεθνών εμβολίων και η εκστρατεία ταχείας εμβολιασμού του Ισραήλ έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανάγκη για ένα εγχώριο εμβόλιο που θα ήταν έτοιμο για διανομή πολύ μετά τους ανταγωνιστές της.

Τον περασμένο Μάιο, ο Shapira παραιτήθηκε από τη διεύθυνση του Βιολογικού Ινστιτούτου, σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη που έθεσε υπό αμφισβήτηση το μέλλον της τοπικής επιχείρησης εμβολιασμού. Σε ένα νέο βιβλίο, ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν επίσης σοβαρές κρατικές παρεμβάσεις, ανεξήγητες ρυθμιστικές καθυστερήσεις και κάποιο επίπεδο «δολιοφθοράς». Τον Ιούλιο, το IIBR (Israel Institute of Biological Research) ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει μνημόνιο κατανόησης με την NRx Pharmaceuticals που διαπραγματεύεται στο Nasdaq για την ολοκλήρωση κλινικών δοκιμών του εγχώριου εμβολίου.

Η λίστα είναι ατελείωτη καθώς ένα μετά το άλλο τα στόματα ανοίγουν.

Αρωγός στο έργο του Αθανασίου Πλεύρη είναι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αφού επί 17 ώρες υπέστη ταχύρρυθμη εκπαίδευση στο πως κυβερνιέται ο κόσμος ήρθε να μας ειρωνευτεί, τους ανεμβολίαστους συλλήβδην. Ποιος, το πολιτικό ταγάρι από τα Τζουμέρκα που δεν δίστασε να κάνει το ΟΧΙ, ΝΑΙ ως συνέχεια μίας αναμενόμενης κωλοτούμπας μίας σειράς εγχωρίων αριστερών του ΚΚΕ και του ΚΚΕ Εσωτερικού (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κλπ) που βρέθηκαν από αλλαλάζοντα κύμβαλα των δρόμων φανατικότεροι μισθοφόροι του ολέθρου της μείωσης του πληθυσμού βουτηγμένοι σε έναν Γουαδαλκιβίρ αριστερής WOKE υποκρισίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

Το Υπ. Υγείας του Ισραήλ έχασε τη σύμβαση με τη Pfizer!

Το 2020, το Ισραήλ έλαβε εμβόλια προτεραιότητας από το εργαστήριο Pfizer με αντάλλαγμα επιδημιολογικά δεδομένα για τον πληθυσμό του.

Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ των The Times of Israel αφού προχώρησε στον αγώνα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού του κατά του κορωνοϊού, το Ισραήλ έχει συνάψει συμφωνία με την Pfizer, υποσχόμενο να μοιραστεί τεράστιες ποσότητες ιατρικών δεδομένων με την Pfizer σε αντάλλαγμα για τη συνεχή ροή των δυσπρόσιτων εμβόλιο.

Οι υποστηρικτές λένε ότι η συμφωνία θα μπορούσε να επιτρέψει στο Ισραήλ να γίνει η πρώτη χώρα που θα εμβολιάσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του, παρέχοντας παράλληλα πολύτιμη έρευνα που θα μπορούσε να βοηθήσει τον υπόλοιπο κόσμο.

Mερικές μέρες πριν στο δικαστήριο της Ιερουσαλήμ αυτή η συμφωνία θα βρισκόταν στο επίκεντρο. Περιέργως θα είχε κάτι κοινό με τα εξαφανισμένα SMS μεταξύ Bourla και Ursula von der Leyen. H σχετική συμφωνία εξαφανίστηκε και στο Ισραήλ!

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν μπόρεσε να εντοπίσει τη συμφωνία που υπογράφηκε με τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer σχετικά με την ανταλλαγή επιδημιολογικών πληροφοριών για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και μάλιστα δήλωσε ότι δεν γνώριζε εάν η συμφωνία είχε υπογραφεί.

Το 2020, το Ισραήλ έλαβε εμβόλια προτεραιότητας από το εργαστήριο Pfizer με αντάλλαγμα επιδημιολογικά δεδομένα για τον πληθυσμό του.


Σε μια αναφορά που εκκρεμεί επί του παρόντος στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ, το Υπουργείο Υγείας παραδέχτηκε ότι, αν και έχει διεξαχθεί εκτενής έρευνα, η συμφωνία εμβολίου που υπογράφηκε με την Pfizer δεν εντοπίστηκε. «Δεν βρήκαμε υπογεγραμμένη συμφωνία», δήλωσε ο δικηγόρος Ahava Berman του γραφείου του εισαγγελέα, εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας. «Ερευνήσαμε όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου και του νομικού τμήματος».

Η συμφωνία δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο του 2021, αλλά πολλές από τις ρήτρες της ήταν τότε κρυφές.

Στη δημοσιευμένη συμφωνία, είχε αφεθεί χώρος για την υπογραφή του τότε Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας Hezi Levy και ενός άλλου ατόμου από την Pfizer, το όνομα του οποίου έχει σβήσει – αλλά οι υπογραφές τους δεν φαίνονται εκεί. Στην απάντηση του υπουργείου Υγείας προς το δικαστήριο, υποστηρίζεται ότι το Τμήμα επομένως δεν γνωρίζει αν η συμφωνία έχει υπογραφεί ή όχι.

Hezi Levy

Στο Ισραήλ από τα 6,720,878 εκατομμύρια ανθρώπους που έλαβαν την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer μόλις 845,927 έκαναν την 4η και ελάχιστοι τη 5η. Οι Iσραηλινοί πολίτες σοκαρισμένοι από τις παρενέργειες που βιώνουν αναζητούν Δικαιοσύνη ενώ συγκλονίζει το ξύπνημα της ιστορικής μνήμης.

Τα «εμβόλια» δεν τελειώνουν την «πανδημία». Αποτελούν μέρος της πανδημίας. Της πανδημία του κακού, της χειραγώγησης και του ψέματος… θα γράψει στο λογαριασμό της στο Twitter η σπουδαία Ισραηλινή ακτιβίστρια καθώς και marketing & strategy expert, Efrat Fenigson-photo κάτω-η οποία είναι και καλή φίλη του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

Tην ίδια στιγμή στην Ελλάδα τα επιδόματα, τα καλάθια της νοικοκυράς, τα fuel και food pass συνεχίζουν την θανάσιμη αποστολή της planδημίας και τον εμβολίων Covid-19.

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν πολίτες εξαρτημένους από το κράτος, χωρίς όραμα για δημιουργία, χωρίς επιχειρηματικές φιλοδοξίες, μαλθακούς και στο έλεος του κράτους ώστε η φυσική τους εξόντωση να είναι πιο εύκολη όταν ο Klaus (όχι ο Santa) δώσει τη σχετική εντολή. Τα fuel και food pass δεν είναι παρά το τελευταίο γεύμα πριν την ηλεκτρική καρέκλα. Κυριολεκτικά.

Vera Sharav in her home.

Καθώς ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα.

Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

Ακολουθεί στιγμιότυπο από το Χριστουγεννιάτικο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών στο οποίο συμμετείχε και ο Αθανάσιος Πλεύρης, με γραβάτα, χωρίς το τσεκούρι.

 

Yπάρχει μία έντονη φημολογία για δημιουργία νέου κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα η οποία είναι σε απόλυτη συνάρτηση με το γεγονός ότι έχει χαθεί η λογική. Ποιος Έλληνας χρειάζεται ένα νέο κόμμα Τσίπρα; Και γιατί ένα νέο κόμμα Τσίπρα θα τύχει καλύτερης υποδοχής και ποσοστών από τον Σύριζα;

By Τhe Wrong Man

Ίσως ο μόνος που χρειάζεται ένα νέο κόμμα Τσίπρα να είναι ο επικεφαλής του World Economic Forum κ. Klaus Schwab ώστε σε περίπτωση που χάσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης και το κόμμα του κ. Τσίπρα βρεθεί στη κυβέρνηση να κοιμάται ήσυχος.

Για την ώρα ο σημερινός πρωθυπουργός μια χαρά υπερασπίζεται το όραμα του κ. Schwab για τη Μεγάλη Επαναφορά, η οποία ξεδιπλώθηκε με αφορμή μία planδημία οι συμπτώσεις της οποίας με το WEF είναι θανάσιμα πολλές.

Ο μόνος λοιπόν που χρειάζεται ένα νέο κόμμα Τσίπρα είναι ο Schwab ώστε να μην διακινδυνεύσει το όραμά του το οποίο είνα η μετατροπή του κόσμου σε μία παγκόσμια Κίνα 2 δις κατοίκων με υποψήφιο πρώτο παγκόσμιο κυβερνήτη τον Βρετανό Tony Βlair.

Για την επιτυχία αυτού του οράματος για το οποίο επιβιώσαντες του Ολοκαυτώματος Εβραίοι υποστηρίζουν ότι σήμερα βιώνουμε την επανάληψη του Ναζισμού στο κόσμο ο κ. Schwab έχει ανάγκη από πειθήνιους ηγέτες έτοιμους να υλοποιήσουν τις εντολές lockdowns, εμβολιασμών, βαθμολογίας της συμπεριφοράς, απώλειας της προσωπικής περιουσίας ακόμη και εάν πρόκειται για ολόκληρες εταιρίες και βιομηχανίες.

Ο κ. Schwab σε video του δεν έκρυψε την επιθυμία-εντολή του για εμβολιασμό σχεδόν του συνόλου του πληθυσμού της γης.

Την επιθυμία του Schwab έσπευσαν να υλοποιήσουν όλοι σχεδόν οι ηγέτες του δυτικού κόσμου της Ε.Ε. συμπεριλαμβανομένης.

Αυτές τις μέρες ο ιδρυτής του WEF βρέθηκε στη Κίνα για το θερινό Davos και εξέφρασε το θαυμασμό του για το καθεστώς της Κίνας, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα με τη παρουσία του Schwab στη Κίνα, εμφανίστηκε video στο οποίο Κινέζος επιστήμονας του Ινστιτούτου της Wuhan απεκάλυψε ότι συμμετείχε στην εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19.

Η τύχη του αγνοείται ενώ 3 συνάδελφοί του που ήταν εξίσου ομιλητικοί βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Ο ένας μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες έπεσε από τη στέγη του Ινστιτούτου της Wuhan!

O Kινέζος ηγέτης Xi και ο Klaus Schwab είναι καλοί φίλοι.

Σας θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας μας προέτρεψε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού με τα εμβόλια COVID-19 και έκτοτε δεν έχει βγάλει άχνα για τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών που σωριάζονται ξαφνικά εξαιτίας των τρομακτικών παρενεργειών τους.

Γιατί λοιπόν οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να σπεύσουν όταν ο κ. Τσίπρας κάνει ένα νέο κόμμα σαν τα μούτρα του;

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της New York Post με τους 10 λόγους για τους οποίους ο ιός COVID-19 ήταν κατασκευασμένος και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει για το γιατί ώστε να μην πάμε αδιάβαστοι>

Σήμερα, οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η COVID-19 δεν διέρρευσε από εργαστήριο της Wuhan στην Κίνα είναι οι σκληροπυρηνικοί που έχουν αυτοκόλλητα προφυλακτήρα με το σηματάκι «Ι Love Fauci».

Από τον Marty Makary/New York Post

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα: Η πανδημία ήταν αποτέλεσμα ανεύθυνης επιστήμης.

Εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους αυτό είναι αληθινό:

1. Η «αυτοκτονία» συνεργάτη του εργαστηρίου ιολογίας της Wuhan, Dr Yusen

Ένας Κινέζος επιστήμονας σε θέση κλειδί που συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, ο Dr Zhou Yusen, κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 στις 24 Φεβρουαρίου του 2020, σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας The Australian.

Η πρώιμη χρονική στιγμή της κατάθεσής της αίτησης προκαλεί ανησυχίες ότι το ανώνυμο εμβόλιο βρισκόταν σε ανάπτυξη μήνες πριν δημοσιοποιηθεί η πανδημία της COVID-19.

Ωστόσο, λιγότερο από τρεις μήνες μετά την κατάθεση της πατέντας του, ο Dr Yusen πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέθανε «πέφτοντας από την οροφή» του εργαστηρίου της Γουχάν.

[Διαβάστε ΕΔΩ για το πως ο Zhou Yusen έπεσε από την οροφή-δείτε και φωτογραφίες του]

2. Οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο της Γουχάν ήταν οι πρώτοι ασθενείς με COVID

Σε μια συνέντευξη τον Απρίλιο του 2020, είπα στο Fox News ότι ένας μολυσμένος εργαζόμενος στο εργαστήριο της Γουχάν ήταν πιθανότατα ο ασθενής μηδέν της πανδημίας. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (ΝIH) των ΗΠΑ το χαρακτήρισαν θεωρία συνωμοσίας και το Facebook και η Google λογόκριναν την είδηση, χαρακτηρίζοντάς την παραπληροφόρηση.

Νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν αυτόν τον μήνα επιβεβαιώνουν ότι αυτό που είχα πει ήταν αλήθεια και προσδιόριζε τους πρώτους μολυσμένους εργαζόμενους στο εργαστήριο ονομαστικά.

3. Το εργαστήριο ιολογίας είχε ένα λεπτομερές σχέδιο

Ένα χρόνο πριν από την εμφάνιση της COVID-19, επιστήμονες στο εργαστήριο της Γουχάν υπέβαλαν ένα λεπτομερές ερευνητικό σχέδιο στην Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας των ΗΠΑ για τη δημιουργία ενός κορωνοϊού Φρανκενστάιν. Οι ιολόγοι αναφέρθηκαν στην προκαταρκτική τους έρευνα που έδειχνε ότι ήταν σε θέση να το κάνουν.

Πρότειναν να δημιουργηθεί ένα γονίδιο διάσπασης της φουρίνης σε κορωνοϊούς που μοιάζουν με τον SARS για να καταφέρει ο ιός να μολύνει κύτταρα θηλαστικών. Αυτή είναι ακριβώς η γενετική σύνθεση της COVID-19 και είναι αυτό που την κάνει τόσο θανατηφόρα.

Το κίνητρό τους μπορεί να είχε σχέση με τη βιοάμυνα, αλλά πιθανότατα βασίστηκε στον αρχαίο επιστημονικό μύθο ότι μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόβλεψη μιας μελλοντικής πανδημίας ή να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο πριν εμφανιστεί μια πανδημία, χωρίς, ωστόσο, κανένα από τα δύο να έχει συμβεί ποτέ.

Οι ερευνητές υπέβαλαν επίσης προτάσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά ο υπουργός Tony Blinken έχει αρνηθεί πολλά αιτήματα προκειμένου να δημοσιοποιηθούν αυτές οι αιτήσεις για επιχορηγήσεις.

4. Η Κίνα κατέστρεψε όλα τα αρχεία από το εργαστήριο

Η τήρηση ενός εργαστηριακού βιβλίου για την καταγραφή όλων των πειραμάτων είναι μια τυπική και παγκοσμίως αποδεκτή σύμβαση στην επιστήμη. Αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι δεν υπάρχουν εργαστηριακά αρχεία για τα βασικά πειράματα κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο της Γουχάν. Επίσης δεν υπάρχουν δείγματα από την πηγή.

Οι ερευνητές που πειραματίζονται σε ιούς, ωστόσο, αναφέρουν συστηματικά αυτές τις γενετικές αλληλουχίες σε ένα διεθνές μητρώο ιών που στεγάζεται από το αμερικανικό NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας).

Οι ερευνητές του εργαστηρίου της Γουχάν είχαν αναφέρει αλληλουχίες ιών στο μητρώο του NIH, αλλά στη συνέχεια κάλεσαν τον Ιούνιο του 2020 για να ζητήσουν τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών. Το NIH τίμησε το αίτημα των Κινέζων και διέγραψε αμέσως τις ακολουθίες ιών στο μητρώο του.

5. Κορυφαίοι ιολόγοι είχαν πει στον Dr Anthony Fauci ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, ένας πανικόβλητος Dr Fauci κάλεσε μια έκτακτη συνάντηση κορυφαίων ειδικών ιολογίας προκειμένου να μιλήσουν για την προέλευση της COVID-19. Τρεις από αυτούς του είπαν ότι πίστευαν πως ο ιός προήλθε από εργαστήριο.

Ο Dr Robert Garry του Πανεπιστημίου Τούλαν είπε συγκεκριμένα στον Fauci, «Απλά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να συμβεί αυτό στη φύση.

Φυσικά, στο εργαστήριο θα ήταν εύκολο να δημιουργήσει κάποιος το τέλειο ένθετο 12 βάσεων που ζητείται».

6. Ο Fauci ήταν ενορχηστρωτής της Θεωρίας της Φυσικής Προέλευσης του ιού

Στο τέλος της έκτακτης συνάντησης του Fauci με ιολόγους τον Ιανουάριο του 2020, επιτεύχθηκε συναίνεση ως προς το «1) μην γράψετε καθόλου εργασίες και 2) Εάν γράψετε, μην αναφέρετε την εργαστηριακή προέλευση, καθώς αυτό απλά θα προσθέσει “καύσιμο” στους συνωμοσιολόγους».

Τέσσερις ημέρες αργότερα, ορισμένοι από τους ίδιους ιολόγους που εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η COVID προήλθε από εργαστήριο συνέγραψαν ένα προπαγανδιστικό άρθρο στο περιοδικό Nature Medicine, το οποίο συμπέρανε με έμφαση ότι η COVID «δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα». Ο κύριος συγγραφέας ανέφερε στη συνοδευτική επιστολή ότι το άρθρο έγινε με την «προτροπή» των Dr Fauci και Francis Collins, τότε επικεφαλής του NIH.

Μέχρι τις 16 Απριλίου 2020, ένας απογοητευμένος Dr Collins έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Fauci σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, αναφέροντας, «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει το NIH προκειμένου να βοηθήσει στην καταστολή αυτής της πολύ καταστροφικής συνωμοσίας». Ο Fauci απάντησε: «Δεν θα έκανα τίποτα για αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι ένα “γυαλιστερό” αντικείμενο που θα φύγει με τον καιρό».

7. Η Κίνα συνέλαβε τους πρώτους γιατρούς που θεράπευσαν την COVID

Η κινεζική κυβέρνηση συνέλαβε αμέσως τους πρώτους γιατρούς στο νοσοκομείο της Γουχάν που θεράπευσαν την COVID.

Ο Dr Li Wenliang είναι πιθανότατα ο γιατρός που φρόντισε τους πρώτους μολυσμένους εργαζόμενους στο εργαστήριο.

Ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο στο WeChat, τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικών μέσων στην Κίνα.

Τρεις μέρες αργότερα, η αστυνομία εμφανίστηκε και συνέλαβε τον ίδιο και άλλους οκτώ.

Ο Li αναγκάστηκε να υπογράψει μια ομολογία ότι «έκανε ψευδή σχόλια». Η ομολογία έγραφε: «Σας προειδοποιούμε επίσημα: Εάν συνεχίσετε να είστε πεισματάρηδες, με τόση αυθάδεια, και συνεχίσετε αυτή την παράνομη δραστηριότητα, θα οδηγηθείτε στη δικαιοσύνη —καταλαβαίνετε;». Ο Li απάντησε γραπτώς: «Ναι, το καταλαβαίνω».

Αμέσως μετά, ο Li προσβλήθηκε από την COVID και πέθανε. Ήταν ένας υγιής 34χρονος με προφίλ κινδύνου κοντά στο μηδέν. Είναι επίσης περίεργο ότι υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές για τον θάνατό του στην κινεζική κρατική τηλεόραση.

Η Dr Ai Fen, στενή φίλη του Li, ανέφερε δημοσίως το περιστατικό και συνέχισε να προειδοποιεί τον κόσμο. Ήταν η διευθύντρια του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο κεντρικό νοσοκομείο της Γουχάν. Δημοσίευσε επίσης προειδοποιήσεις και αργότερα επιπλήχθηκε από τις αρχές. Έδωσε μια συνέντευξη σε κινέζικο περιοδικό σαν να μη συνέβη τίποτα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε για κάποιες εβδομάδες.

8. Μια διαρροή εργαστηρίου προκάλεσε την κινεζική επιδημία γρίπης του 1977

Υπάρχει προηγούμενο εργαστηριακής διαρροής. Το 1977, υπήρξε μια επιδημία στην Κίνα ενός στελέχους γρίπης H1N1 που είχε τον ίδιο γενετικό κώδικα με ένα στέλεχος γρίπης 20 ετών πριν. Η επιδημία μετατράπηκε κατόπιν σε πανδημία.

Ωστόσο, οι ιοί της γρίπης είναι γενετικά εύθραυστοι από τη φύση τους, καθιστώντας αδύνατο ένα στέλεχος να διαρκέσει πάνω από 20 χρόνια εκτός εργαστηρίου. Λίγο πριν από την πανδημία του 1977, η κινεζική κυβέρνηση έκανε εμβολιασμούς σε νεοσύλλεκτους στρατιώτες με μια μυστηριώδη ουσία. Ένας διάσημος Κινέζος γιατρός είχε παραδεχτεί στη συνέχεια «την ανάπτυξη αυτού του ιού του 1977 [ως] αποτέλεσμα δοκιμών εμβολίων». Υπολογίζεται ότι 700.000 άνθρωποι πέθαναν από το στέλεχος της γρίπης εκείνη τη χρονιά.

9. Το εργαστήριο της Wuhan απέχει 5 μίλια από το παγκόσμιο επίκεντρο της πανδημίας

Ένα από τα μοναδικά εργαστήρια στον κόσμο που χειρίζονται τους κορωνοϊούς είναι ακριβώς δίπλα στο σημείο που εντοπίστηκαν οι απαρχές της πανδημίας. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Για το γεγονός κατηγορήθηκε η υγρή αγορά της πόλης, αλλά οι δοκιμές που έγιναν σε ζώα που πουλούνταν εκεί δεν αποκάλυψαν κάποια συγκεκριμένη ζωική πηγή της πανδημίας.

10. Οι συνθήκες στο εργαστήριο της Wuhan ήταν άθλιες

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν ισχυρίζεται ότι είναι ένα εργαστήριο Βιοασφάλειας Επιπέδου 4, με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Όμως, το 2018, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Πεκίνο έκανε το ασυνήθιστο βήμα στέλνοντας επανειλημμένα επιστημονικούς διπλωμάτες των ΗΠΑ στο εργαστήριο της Γουχάν. Εκείνοι βρήκαν ότι το εργαστήριο λειτουργούσε στο Επίπεδο 2, στην καλύτερη περίπτωση.

Σύμφωνα με τα λόγια του Αμερικανού ιολόγου Dr Richard Ebright, οι συνθήκες βιοασφάλειας ήταν συγκρίσιμες με αυτές ενός οδοντιατρείου στις ΗΠΑ. Και όποιος έχει εργαστεί σε εργαστήριο, όπως εγώ, θα σας πει ότι στα περισσότερα, τα ατυχήματα μπορεί να είναι πολύ συνηθισμένα.

Συμπέρασμα

Ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ John Ratcliffe, ο οποίος είχε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες κατά την έξαρση της COVID-19, ανέφερε ότι «η ενημερωμένη αξιολόγησή μου ως άτομο με σημαντική πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες της κυβέρνησής μας… ήταν και συνεχίζει να είναι ότι μια διαρροή εργαστηρίου είναι η μόνη εξήγηση που υποστηρίζεται αξιόπιστα από τη νοημοσύνη μας, την επιστήμη και την κοινή λογική».

Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Αλλά η υποβάθμισή τους έχει γίνει πολιτικό πανό για πολλούς Δημοκρατικούς. Η προέλευση της COVID αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη περίπτωση ευθύνης στην ιστορία του κόσμου. Οι άνθρωποι εύλογα θέλουν το κλείσιμο της υπόθεσης μετά από την τεράστια κοινωνική βλάβη που προκάλεσε.

Ήρθε η ώρα για τις ΗΠΑ να αποτελέσουν έναν διεθνή ηγέτη στην έκκληση για μια συνθήκη που θα απαγορεύει κάθε επικίνδυνη έρευνα κέρδους-λειτουργίας χρησιμοποιώντας τις αρχές που τέθηκαν σε μια έκθεση των Εθνικών Ακαδημιών Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής του 2016 και η οποία έθετε τα πρότυπα για την έρευνα των ιών.

Η έκθεση προσδιορίζει επτά τύπους έρευνας παθογόνων που δεν πρέπει ποτέ να πραγματοποιηθούν δεδομένου του κινδύνου για την ανθρωπότητα. Οι τύποι του πειράματος έγιναν γνωστοί ως «τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα». Το εργαστήριο της Γουχάν διέπραττε κάποια από αυτά.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός μου έδωσε 4 στελέχη κορονοϊού και μου ζήτησε να κάνω εξετάσεις και να βρώ ποιο είχε την καλύτερη ικανότητα να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου!

Η πρώτη παραδοχή από τον ερευνητή του WIV Shao Chao σχετικά με την επιλογή του καλύτερου κατασκευασμένου στελέχους κοροναϊού!

(The full transcript of the exclusive interview is available here. The video of the interview is available in the members’ area here. The Chinese version of the transcript of the exclusive interview is available here. )

To αποκλειστικό ρεπορτάζ δημοσιεύει ΕΔΩ η Jennifer Zeng

By Τhe Wrong Man

Ο ερευνητής Shan Chao από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan έχει κάνει μερικές εκπληκτικές αποκαλύψεις.

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα του του στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν:

Έτσι, ο ερευνητής Shan Chao από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan παραδέχτηκε στον συνεντευξιαζόμενο μου ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του έδωσε τέσσερα στελέχη κορονοϊού και του ζήτησε να κάνει εξετάσεις και να βρει ποιο είχε την καλύτερη ικανότητα να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη και πόσο εύκολο ήταν να μολύνεις άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Η ομάδα του Shan Chao έκανε δοκιμές σε διαγονιδιακά ποντίκια με ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, πιθήκους και κουνάβια. Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Shan Chao έφτασε στο σημείο να αποκαλεί τον κορωνοϊό «βιοόπλο».

Ανέφερε επίσης ότι αρκετοί από τους συναδέλφους του χάθηκαν κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων του 2019 στη Wuhan. Αργότερα, ένας από αυτούς αποκάλυψε ότι τους έστειλαν σε ξενοδοχεία όπου έμεναν αθλητές από διάφορες χώρες για να «ελέγξουν τις συνθήκες υγείας ή υγιεινής». Δεδομένου ότι ο έλεγχος της υγιεινής δεν απαιτεί ιολόγους, ο Shan Chao υποψιάστηκε ότι στάλθηκαν εκεί για να διαδώσουν τους αθλητές και συνοδούς οι οποίοι θα επέστρεφαν σε 110 και πλέον χώρες τον ιό.

Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2020, ο Shan Chao είπε ότι στάλθηκε στη πόλη Xinjiang για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας των Ουιγούρων που ήταν φυλακισμένοι στα στρατόπεδα επανεκπαίδευσης, ώστε να απελευθερωθούν νωρίτερα. Για άλλη μια φορά, δεδομένου ότι για τη διεξαγωγή υγειονομικών ελέγχων δεν απαιτείται ιολόγος, άφησε έντονα να εννοηθεί ότι στάλθηκε εκεί είτε για να διαδώσει τον ιό είτε για να παρατηρήσει πώς ο ιός λειτουργούσε στους ανθρώπους.

Οι παραπάνω συγκλονιστικές πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στον συνεντευξιαζόμενο μου από τον ίδιο τον Shao Chao κατά την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2020.

Πέρασα μια αποκλειστική συνέντευξη με αυτόν τον πληροφοριοδότη και δημοσίευσα το πλήρες κείμενο της 34λεπτης συνέντευξης στον ιστότοπό μου.

Το VIDEO της συνέντευξης έχει ανέβει στον ιστότοπο των μελών μου για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στις λεπτομέρειες. Θα παράσχω τους συνδέσμους για τη μεταγραφή και το video στην ενότητα περιγραφής ή σχολίων κάτω από αυτό το βίντεο.

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια σύντομη επισκόπηση του περιεχομένου της συνέντευξης, του Shan Chao και του τρόπου με τον οποίο πήρα αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να ακούσετε αυτές τις λεπτομέρειες, μπορείτε να παραλείψετε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη ή να παρακολουθήσετε πρώτα το αρχικό βίντεο και μετά να επιστρέψετε για να παρακολουθήσετε την υπόλοιπη εισαγωγή μου. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε πρώτα την εισαγωγή μου και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο αντίγραφο της συνέντευξης ή στο video.

Ο Shan Chao δήλωσε ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του παρείχε τέσσερα στελέχη κορονοϊού στην πόλη Nanjing στην Κίνα. Είχε την αποστολή να ελέγξει την αποτελεσματικότητα αυτών των στελεχών και πόσο αποτελεσματικά θα μπορούσαν να μολύνουν ή να μεταδώσουν σε άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Shan Chao πραγματοποίησε δοκιμές σε διαγονιδιακά ποντίκια με ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, κουνάβια και πιθήκους. Η ομάδα του ολοκλήρωσε τις δοκιμές γύρω στον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Shan Chao ανέφερε ότι έλαβε πλήρως «ολοκληρωμένα» στελέχη και η αποστολή του ήταν να προσδιορίσει ποιο στέλεχος θα μπορούσε να μολύνει τα περισσότερα είδη. Δήλωσε ρητά ότι αυτά τα στελέχη κατασκευάστηκαν τεχνητά και μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «βιοόπλο» για να τα περιγράψει.

Όσον αφορά τις εικασίες για εξάπλωση του ιού κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Παγκόσμιων Αγώνων της Wuhan, ήταν αποκλειστικά εικασίες του Shan Chao. Το μόνο γεγονός που γνώριζε ήταν ότι αρκετά μέλη της ομάδας του εξαφανίστηκαν από τους κανονικούς σταθμούς εργασίας τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αργότερα, ένας από αυτούς ανέφερε αόριστα ότι τους έστειλαν σε ξενοδοχεία όπου έμεναν αθλητές από διάφορες χώρες για να «ελέγξουν την υγιεινή». Η εικασία για τη διάδοση του ιού ήταν μόνο εικασία του Shan Chao, επειδή ο έλεγχος της υγιεινής δεν απαιτεί ιολόγους, οπότε υποψιάστηκε ότι είχαν σταλεί εκεί για να διαδώσουν τον ιό.

Οι εικασίες για εξάπλωση του ιού στο Xinjiang βασίστηκαν επίσης στην εικασία του πληροφοριοδότη. Το μόνο γεγονός που γνωρίζει ο πληροφοριοδότης είναι ότι τον Απρίλιο του 2020, ο Shan Chao έστειλε μηνύματα στον πληροφοριοδότη σε μια πτήση που επρόκειτο να πετάξει από το Wuhan στο Xinjiang.

Ο Shao Chao είπε ότι πήγαινε στους καταυλισμούς επανεκπαίδευσης στο Xinjiang για να κάνει υγειονομικούς ελέγχους στους ανθρώπους εκεί. Δεδομένου ότι η διεξαγωγή υγειονομικών ελέγχων δεν απαιτεί επίσης ιολόγους, ο πληροφοριοδότης υποψιάστηκε ότι εμπλέκεται σε κάτι που σχετίζεται με τον ιό.

Αυτή είναι λοιπόν μια σύντομη περίληψη της συνέντευξης.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του Shan Chao.

Σε αυτό το άρθρο ( this article ) που δημοσιεύτηκε στη στήλη “Raising the Party Flag, Unity in Fighting the Epidemic” στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, αναφέρει ότι ο Shan Chao γεννήθηκε το 1985, επομένως θα πρέπει να είναι 38 ετών φέτος. Είναι ο αρχηγός της ομάδας στον τομέα των ασθενειών και των εμβολίων arbovirus και το 2020 αναγνωρίστηκε ως ο νέος της χρονιάς στο Wuhan Institute of Virology.

Αυτό είναι ένα video που δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για να επαινέσει τους Νέους της Χρονιάς για το 2020. Κυκλοφόρησε στις 29 Μαΐου 2020. Το κατέβασα από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan και πρόσθεσα μια αγγλική μετάφραση. O Shan Chao είναι ένα από τα άτομα που εμφανίζονται σε αυτό το video.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ο Shan Chao απέκτησε το διδακτορικό του στη Βιοχημεία και τη Μοριακή Βιολογία από το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, από το 2010 έως το 2014.


Από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Οκτώβριο του 2015, εργάστηκε ως βοηθός ερευνητής στο Novartis Institute for Tropical Diseases στη Σιγκαπούρη. Από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2019, συνέχισε τη μεταδιδακτορική του έρευνα στο Ιατρικό Παράρτημα του Πανεπιστημίου του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τώρα, είναι ερευνητής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και το επίσημο προφίλ του δείχνει επίσης ότι είναι διδακτορικός επόπτης.

Από τον Απρίλιο του 2022 έως τώρα, έχει επίσης υπηρετήσει ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Βιοασφάλειας της Wuhan, το οποίο είναι το περίφημο εργαστήριο Wuhan P4.

Με άλλα λόγια, προήχθη μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το 2022.

Για έναν ερευνητή γύρω στα 30 να γίνει αρχηγός ομάδας, επόπτης διδακτορικού και τελικά αναπληρωτής διευθυντής του εργαστηρίου Wuhan P4 είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Ο Shan Chao πρέπει να έχει ισχυρές επαγγελματικές ικανότητες και εκτιμάται ιδιαίτερα από τις αρχές.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, μέντοράς του ήταν ο Pei-Yong Shi, ένας Κινέζος επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Ο Pei-Yong Shi είναι επίσης προσκεκλημένος καθηγητής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Nanjing.

Είναι επίσης ειδικά διορισμένος ερευνητής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και έχει άμεση συνεργασία με τον Qin Chengfeng από την Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών PLA.

[Additionally, during his studies at the University of Texas, his mentor was Pei-Yong Shi, a Chinese adjunct professor at the University of Texas.

Pei-Yong Shi is also a guest professor at Nanjing Medical University.

He is also a specially appointed researcher at the Wuhan Institute of Virology and has a direct collaboration with Qin Chengfeng from the Academy of Military Medical Sciences of the PLA Academy of Military Science.]

Δεν ξέρω αν ο “ανώτερος” που αναφέρεται από τον Shan Chao, ο οποίος του έδωσε τέσσερα στελέχη κορωνοϊού στην πόλη Nanjing, είναι ο Pei-Yong Shi ή οποιοδήποτε άλλο άτομο που σχετίζεται με τον Pei-Yong Shi.

Ωστόσο, έχω συγκεντρώσει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον Pei-Yong Shi και θα παραθέσω τους συνδέσμους κάτω από το αντίγραφο της συνέντευξης για περαιτέρω έρευνα από άτομα με γνώση.

Ο Shan Chao και ο Pei-Yong Shi έχουν δημοσιεύσει επίσης αρκετές εργασίες ως συν-συγγραφείς.

Επιπλέον, o Shan Chao έχει συνεργαστεί (has collaborated ) με τη διάσημη “Bat Woman” Shi Zhengli και τον Yuan Zhiming, διευθυντή του εργαστηρίου Wuhan P4.

Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο με τίτλο “Μεγάλη ανακάλυψη! “Major Breakthrough! Shi Zhengli/Shan Chao/Yuan Zhiming Created a Non-Human Primate Model of novel coronavirus (SARS-CoV-2).”

Αυτή η ερευνητική εργασία δημοσιεύτηκε στο Cell Research- Cell Research.

Χρησιμοποίησε τον ιό SARS-CoV-2 για να μολύνει τους rhesus macaques και μελέτησε τις δυναμικές αλλαγές του SARS-CoV-2 στο αίμα, τα επιχρίσματα και τους ιστούς της αναπνευστικής οδού των πιθήκων μετά τη μόλυνση, καθώς και τις ιστοπαθολογικές αλλαγές στους πνεύμονες.

Σκοπός αυτής της έρευνας ήταν να μελετήσει την παθογένεια του SARS-CoV-2 και να αξιολογήσει τα εμβόλια και τους θεραπευτικούς παράγοντες.

Τώρα επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς απέκτησα αυτές τις συγκλονιστικές πληροφορίες. Με απλά λόγια, ο πληροφοριοδότης επικοινώνησε μαζί μου μέσω ενός έμπιστου φίλου του.

Μου έδωσαν πολλά στοιχεία για να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών του καταγγέλλοντος. Πριν από τη διεξαγωγή της επίσημης συνέντευξης, είχα μια συνομιλία βίντεο με τον πληροφοριοδότη και τον φίλο του για περισσότερες από τρεις ώρες για να προσδιορίσω εάν αυτά που έλεγαν ήταν αξιόπιστα και αν έπρεπε να πάρω συνέντευξη από τον πληροφοριοδότη.

Έθεσα στον πληροφοριοδότη όλες τις ερωτήσεις που θα χρειαζόταν να κάνει ένας δημοσιογράφος σε μια τέτοια κατάσταση, όπως πώς γνώρισε τον Shan Chao, υπό ποιες συνθήκες και σε ποια ώρα και τόπο ο Shan Chao του αποκάλυψε τέτοια μυστικά, και ούτω καθεξής. Έκανα σχεδόν όλες τις ερωτήσεις που μπορούσα να σκεφτώ. Ωστόσο, καθώς δεν είμαι ιολόγος, δεν θα μπορούσα να κάνω πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τον ίδιο τον ιό. Ελπίζω να μπορούσα.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, μετά το ξέσπασμα της επιδημίας στη Wuhan, ο Shan Chao ένιωσε μεγάλη ενοχή βλέποντας τους ανθρώπους γύρω του να πεθαίνουν. Ως εκ τούτου, τον Μάρτιο του 2020, μοιράστηκε με τον καταγγέλλοντα τη συμμετοχή του στον έλεγχο της μεταδοτικότητας του ιού. Έκαναν συμφωνία ότι εάν ο πληροφοριοδότης έχανε την επαφή με τον Shan Chao, αυτό θα σήμαινε ότι κάτι συνέβη στον Shan Chao και ο πληροφοριοδότης θα μπορούσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί του ο Shan Chao.

Η τελευταία επαφή μεταξύ του Shan Chao και του whistleblower ήταν τον Απρίλιο του 2020. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Shan Chao, εκείνη την ώρα βρισκόταν σε αεροπλάνο που πετούσε από το Wuhan στο Xinjiang. Έκτοτε, ο Shan Chao δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον πληροφοριοδότη και είχαν συμφωνήσει ότι μόνο ο Shan Chao θα μπορούσε να ξεκινήσει επαφή και ο πληροφοριοδότης δεν θα έπρεπε να επικοινωνήσει προληπτικά με τον Shan Chao.

Καθώς ο πληροφοριοδότης δεν άκουσε ποτέ ξανά τον Shan Chao, πίστεψε ότι κάτι του είχε συμβεί και ήταν καιρός να πει στον κόσμο αυτό που του είχε πει ο Shan Chao. Ως εκ τούτου, επικοινώνησε μαζί μου τον Αύγουστο του 2021.

Είπε ότι πριν επικοινωνήσει μαζί μου, είχε επίσης επικοινωνήσει με ορισμένα μεγάλα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Προσπάθησε επίσης να μοιραστεί ανώνυμα πληροφορίες στο Twitter, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς του ονόματος του Shan Chao, κάτι που τράβηξε την προσοχή ορισμένων ανθρώπων και οδήγησε σε retweets και συζητήσεις.

Ωστόσο, τόσο ο δικός του λογαριασμός όσο και ένας σχετικά μεγάλος αγγλικός λογαριασμός Twitter που έκανε ενεργά retweet τις πληροφορίες του διαγράφηκαν αργότερα. Εκείνη την εποχή, ο Elon Musk δεν είχε ακόμη αποκτήσει το Twitter και η συζήτηση για την προέλευση του ιού ήταν απαγορευμένη. Αυτή η οπισθοδρόμηση τον άφησε βαθιά αποθαρρυμένο.

Ο λόγος που επικοινώνησε μαζί μου αργότερα ήταν ότι είδε ότι έλεγα συνεχώς σχετικές ειδήσεις και πίστευε ότι ήμουν ένα αξιόπιστο άτομο που δεν θα τον πρόδιδε στο ΚΚΚ.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος ήταν ότι εργάζομαι ως ομάδα ενός ατόμου, οπότε έπρεπε μόνο να με εμπιστευτεί. Αν ήταν ένα σημαντικό μέσο ενημέρωσης που του έπαιρνε συνέντευξη, οι πληροφορίες του θα εκτίθεντο στον δημοσιογράφο, τον συντάκτη, τον διευθυντή ειδήσεων, τον κάμερα, τον συντάκτη βίντεο κ.λπ. Με κάθε επιπλέον άτομο να γνωρίζει τις πληροφορίες του, θα υπήρχε αυξημένος κίνδυνος .

Σκέφτηκε ότι τόσο τα αριστερά όσο και τα δεξιά μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν ενδεχομένως να διεισδύσουν από το ΚΚΚ και δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά του.

Επικοινώνησε λοιπόν μαζί μου και με έβαλε να υποσχεθώ ότι θα ήμουν το μόνο άτομο που θα τον συναντούσα. Ως εκ τούτου, έκανα τη συνέντευξη και το μοντάζ μόνη μου, χωρίς να εμπλακεί κανένας άλλος. Χρησιμοποίησα διαμόρφωση φωνής για τη φωνή του και κάλυψα το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οπότε η εμφάνισή του δεν ήταν ορατή.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Πρέπει να πω ότι το να κάνω μια τέτοια συνέντευξη εγκυμονούσε ορισμένους κινδύνους για τον εαυτό μου. Εφόσον συμφώνησα να είμαι η μόνη που θα του έπαιρνε συνέντευξη και δεν το αποκάλυψα αυτό σε κανέναν, αν αποδειχτεί ότι ήταν κατάσκοπος του ΚΚΚ και πήγαινα να του πάρω συνέντευξη μόνη, θα μπορούσα να κινδυνεύσω.

Ως εκ τούτου, η απόφασή μου να πραγματοποιήσω τη συνέντευξη βασίστηκε στη συνομιλία μου με αυτόν και τον φίλο του, όπου πίστευα ότι ήταν ειλικρινής και έλεγε την αλήθεια και δεν είχε κανένα λόγο να κατασκευάσει αυτές τις πληροφορίες για να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του. Δεν θα κέρδιζε τίποτα ουσιαστικά από αυτή τη συνέντευξη.

Ωστόσο, για λόγους που δεν μπορώ ποτέ να αποκαλύψω, δημοσιεύω αυτήν τη συνέντευξη μόλις τώρα, μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να φανταστούν το είδος της πίεσης που θα αντιμετωπίσουμε τόσο ο πληροφοριοδότης όσο και εγώ μετά τη δημοσίευση αυτής της συνέντευξης.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι παρόλο που ο Shan Chao δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον πληροφοριοδότη, φαίνεται ότι δεν έχει εξαφανιστεί.

Βρήκα μια αναφορά ( a report) ότι παρευρέθηκε σε μια συνάντηση στην πόλη Hangzhou στην Κίνα τον Ιανουάριο του 2022 και μάλιστα έλαβε προαγωγή τον Απρίλιο του 2022. Η αναφορά για το πείραμα που διεξήγαγε με τους Shi Zhengli και Yuan Zhiming μολύνοντας macaques δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου 2020 .

Έτσι, η προσωπική μου εικασία είναι ότι στις αρχές του 2020, όταν μόλις είχε ξεσπάσει η πανδημία, ο Shan Chao, από ενοχές, αποκάλυψε στον πληροφοριοδότη τη συμμετοχή του στη δημιουργία «βιολογικών όπλων». Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, ήταν πολύ συγκινημένος όταν αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες.

Γιατί δεν επικοινώνησε ξανά με τον πληροφοριοδότη μετά; Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ίσως μετάνιωσε για όσα είπε σε αυτή τη συναισθηματική κατάσταση.

Είναι επίσης πιθανό το ΚΚΚ, αγνοώντας ότι είχε μοιραστεί τις πληροφορίες με τον πληροφοριοδότη, συνέχισε να τον προωθεί, είτε για να τον ανταμείψει, είτε για να τον παγιδεύσει, και μετά από προσεκτική εξέταση αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία με το ΚΚΚ. Γι’ αυτό σταμάτησε να επικοινωνεί με τον πληροφοριοδότη.

Μια άλλη λεπτομέρεια που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι αν διαβάσετε την πλήρη απομαγνητοφώνηση ή παρακολουθήσετε το βίντεο της συνέντευξης, μπορεί να παρατηρήσετε ότι υπήρξαν δύο περιπτώσεις όπου φάνηκα να του έκανα «καθοδηγητικές» ερωτήσεις. Το ένα αφορούσε τον συνάδελφό του που πήγαινε σε ξενοδοχεία όπου έμεναν ξένοι αθλητές για να «ελέγξουν την υγιεινή» και το άλλο για ένα βιβλίο.

Το εν λόγω βιβλίο τιτλοφορείται «Αφύσικη προέλευση του SARS: Ανθρωπογενής μυθιστορηματικός ιός ως γενετικό βιοόπλο-“Unnatural Origin of SARS: Man-made Novel Virus as Genetic Bioweapon- “Unnatural Origin of SARS: Man-made Novel Virus as Genetic Bioweapon.” ».

Το βιβλίο πραγματεύεται τα «οικοτυπικά γενετικά όπλα» και αναφέρει ότι ο «σκοπός των σύγχρονων γενετικών όπλων» έχει ξεπεράσει τις στρατιωτικές εφαρμογές.

Το γεγονός είναι ότι κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνομιλίας πριν από τη συνέντευξη, συζήτησε πολλά πράγματα στα κινέζικα, αλλά όταν ξεκίνησε η επίσημη συνέντευξη στα αγγλικά, ξέχασε να τα αναφέρει. Του υπενθύμισα, όπως είχε ξαναπεί, ότι θα ήθελε να αναφέρει αυτό το βιβλίο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Τέλος, θέλω να τονίσω ότι ενώ αυτή η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική, είναι φυσικά μόνο η μία πλευρά της ιστορίας. Λείπουν πιο άμεσες και ουσιαστικές αποδείξεις. Επί του παρόντος, δεν έχω τα μέσα να λάβω επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών από άλλες πηγές.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πληροφοριοδότης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι ολόκληρου του puzzle. Μέχρι στιγμής, η πραγματική προέλευση της πανδημίας που έχει προκαλέσει σχεδόν 7 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, ή ακόμα περισσότερους, βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αποφάσισα να δημοσιεύσω το πρωτότυπο βίντεο και τη μεταγραφή αυτής της συνέντευξης, παρά την πίεση.

Ελπίζω ότι οι ιολόγοι, οι υπηρεσίες πληροφοριών διαφόρων κυβερνήσεων, οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι νομοθέτες θα λάβουν σοβαρά υπόψη αυτή την αποκάλυψη και θα τη χρησιμοποιήσουν ως οδηγό για περαιτέρω έρευνα μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την προέλευση του ιού.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι, στην πραγματικότητα, πριν από σήμερα, επικοινώνησα με πολλά μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ που ασχολούνται με τη διερεύνηση της προέλευσης του ιού, ελπίζοντας να μοιραστώ αυτή τη συνέντευξη μαζί τους. Ωστόσο, μόνο ένα μέλος του προσωπικού του γραφείου ενός Γερουσιαστή με κάλεσε πίσω. Μου ζήτησε να στείλω τις πληροφορίες σε μια διεύθυνση email, κάτι που έκανα, αλλά δεν έχω ξανακούσει νέα από τότε.

Επιπλέον, οι συνομιλίες που είχα με τον ερωτώμενο πριν από τη συνέντευξη και όλα τα έγγραφα που μου έδειξε ήταν στα κινέζικα, αλλά η επίσημη συνέντευξη διεξήχθη στα αγγλικά. Οι κινεζικοί υπότιτλοι στο βίντεο και η κινεζική έκδοση της μεταγραφής της συνέντευξης μεταφράστηκαν από τα αγγλικά από εμένα.

 

Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω ότι μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν τη συνέντευξη όσο ευρύτερα μπορείτε, ώστε όλοι να μπορούν να συμμετάσχουν μαζί μας στο ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας.

Πιστεύω ότι μόνο με το να τεθεί η αλήθεια στα χέρια του κοινού μπορεί να αποτραπεί η συγκάλυψη ή η αγνόησή της.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ και εγγραφείτε στο κανάλι μου αν δεν το έχετε κάνει ήδη ή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μου στο jenniferzengblog.com για να εγγραφείτε για μια συνδρομή ή κάντε μια δωρεά για να στηρίξετε τις προσπάθειές μου.

Aκολουθεί το βιογραφικό του Chao SHAN

Chao SHAN

Title: Principal Investigator E-mail: shanchao@wh.iov.cn

Education

Ph.D. Biochemistry and Molecular Biology 2010-2014, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences
M.S. Microbiology 2007-2010, College of Life Sciences, Fujian Agriculture and Forestry University
B.S. Biology 2003-2007, College of Life Sciences, Qingdao Agricultural University

Research Interests
Arbovirus diseases and vaccine

Publications

Publication (first author, co-first author, and co-corresponding author)
1. Liqiang Feng*, Qian Wang*, Chao Shan*, Chenchen Yang, Ying Feng, Jia Wu, Xiaolin Liu, Yiwu Zhou, Rendi Jiang, Peiyu Hu, Xinglong Liu, Fan Zhang, Pingchao Li, Xuefeng Niu, Yichu Liu, Xuehua Zheng, Jia Luo, Jing Sun, Yingying Gu, Bo Liu, Yongcun Xu, Chufang Li, Weiqi Pan, Jincun Zhao, Changwen Ke, Xinwen Chen, Tao Xu, Nanshan Zhong, Suhua Guan#, Zhiming Yuan#, Ling Chen#. An adenovirus-vectored COVID-19 vaccine confers protection from SARS-COV-2 challenge in rhesus macaques. Nat. Commun. 2020 11 (1), 1-11. (*Co-first-authors).
2. Chao Shan#*, Yan-Feng Yao*, Xing-Lou Yang*, Yi-Wu Zhou*, Ge Gao, Yun Peng, Lian Yang, Xue Hu, Jin Xiong, Ren-Di Jiang, Hua-Jun Zhang, Xiao-Xiao Gao, Cheng Peng, Juan Min, Ying Chen, Hao-Rui Si, Jia Wu, Peng Zhou, Yan-Yi Wang, Hong-Ping Wei, Wei Pang, Zheng-Fei Hu, Long-Bao Lv, Yong-Tang Zheng, Zheng-Li Shi#, Zhi-Ming Yuan#. Infection with Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Causes Pneumonia in the Rhesus Macaques. Cell Research. (*#Co-first and corresponding author).
3. Rui Shi*, Chao Shan*, Xiaomin Duan*, Zhihai Chen*, Peipei Liu*, Jinwen Song*, Tao Song, Xiaoshan Bi, Chao Han, Lianao Wu, Ge Gao, Xue Hu, Yanan Zhang, Zhou Tong, Weijin Huang, William Jun Liu, Guizhen Wu, Bo Zhang, Lan Wang, Jianxun Qi, Hui Feng, Fu-Sheng Wang#, Qihui Wang#, George Fu Gao#, Zhiming Yuan#, Jinghua Yan#. A Human Neutralizing Antibody Targets the Receptor Binding Site of SARS-CoV-2. Nature 2020 May 26. doi: 10.1038/s41586-020-2381-y. (*Co-first-authors).
4. Chao Shan*, Hongjie Xia*, Sherry L Haller, Sasha R Azar, Yang Liu, Jianying Liu, Antonio E Muruato, Rubing Chen, Shannan L Rossi, Maki Wakamiya, Nikos Vasilakis, Rongjuan Pei, Camila R Fontes-Garfias, Sanjay Kumar Singh, Xuping Xie, Scott C Weaver#, Pei-Yong Shi#. A Zika virus envelope mutation preceding the 2015 epidemic enhances virulence and fitness for transmission. PNAS, 2020, 117 (33): 20190-20197. (*Co-first-authors, # Co-corresponding author).
5. Chao Shan*, Xuping Xie*, Huanle Luo, Antonio E Muruato, Yang Liu, Maki Wakamiya, Jun-Ho La, Jin Mo Chung, Scott C Weaver, Tian Wang, Pei-Yong Shi#. Maternal vaccination and protective immunity against Zika virus vertical transmission. Nat. Commun. 2019; 10(1): 1-12. (*Co-first-authors).
6. Antonio E Muruato*, Chao Shan*, Camila R Fontes-Garfias, Yang Liu, Zengguo Cao, Qiang Gao, Scott C Weaver, Pei-Yong Shi. Genetic stability of live-attenuated Zika vaccine candidates. Antiviral Res. 2019 Sep 4;171: 104596. (*Co-first authors).
7. Xin-Ni Lim*, Chao Shan*, Jan K Marzinek*, Hongping Dong, Thiam Seng Ng, Justin SG Ooi, Guntur Fibriansah, Jiaqi Wang, Chandra S Verma, Peter J Bond#, Pei-Yong Shi#, Shee-mei Lok#. Molecular basis of dengue virus serotype 2 morphological switch from 29° C to 37° C. PLoS pathogens. 2019 Sep 19; 15(9): e1007996. (*Co-first authors).
8. Chao Shan*, Xuping Xie*, Jing Zou, Roland Züst, Bo Zhang, Rebecca Ambrose, Jason Mackenzie, Katja Fink, Pei-Yong Shi. Using a virion assembly-defective dengue virus as a vaccine approach. J Virol. 2018 Aug 15. pii: JVI.01002-18. (*Co-first authors). SPOTLIGHT article.
9. Chao Shan, Xuping Xie, Pei-Yong Shi. Zika Virus Vaccine: Progress and Challenges; Cell Host and Microbe; 2018 July 11,24 (1): 12-17.
10. Camila R. Fontes-Garfias*, Chao Shan*, Huanle Luo, Antonio E. Muruato, Daniele B.A. Medeiros, Elizabeth Mays, Xuping Xie, Jing Zou, Christopher M. Roundy, Maki Wakamiya, Shannan L. Rossi, Tian Wang, Scott C. Weaver, Pei-Yong Shi. Functional Analysis of Glycosylation of Zika Virus Envelope Protein. Cell Rep. 2017; 21(5): 1180-1190. (*Co-first authors).
11. Chao Shan, Antonio E. Muruato, Brett W. Jagger, Justin Richner, Bruno T.D. Nunes, Daniele B.A. Medeiros, Xuping Xie, Jannyce G.C. Nunes, Kaitlyn M. Morabito, Wing-Pui Kong, Theodore C. Pierson, Alan D. Barret, Scott C. Weaver, Shannan L. Rossi, Pedro F.C. Vasconcelos, Barney S. Graham*, Michael S. Diamond*, Pei-Yong Shi*. A single-dose live-attenuated vaccine prevents Zika virus pregnancy transmission and testis damage. Nat. Commun. 2017; 8(1): 676.
12. Hongjie Xia, Xuping Xie, Chao Shan#, and Pei-Yong Shi#. Potential Mechanisms for Enhanced Zika Epidemic and Disease. ACS Infect Dis. 2018, 4 (5), pp 656–659. (Co-corresponding author)
13. Chao Shan*, Daniel A. Ortiz*, Yujiao Yang, Susan J. Wong, Laura D. Kramer, Pei-Yong Shi, Michael J. Loeffelholz, Ping Ren. Evaluation of a Novel Reporter Virus Neutralization Test for the Serological Diagnosis of Zika and Dengue Virus Infection. J Clin Microbiol. 2017; 55(10): 3028-3036. (*Co-first-authors).
14. Justin M. Richner*, Brett W. Jagger*, Chao Shan*, Camila R. Fontes*, Kimberly A. Dowd*, Bin Cao, Sunny Himansu, Elizabeth A. Caine, Bruno T.D. Nunes, Daniele B.A. Medeiros, Antonio E. Muruato, Bryant M. Foreman, Huanle Luo, Tian Wang, Alan D. Barrett, Scott C. Weaver, Pedro F.C. Vasconcelos, Shannan L. Rossi, Giuseppe Ciaramella, Indira U. Mysorekar, Theodore C. Pierson, Pei-Yong Shi, Michael S. Diamond. Vaccine Mediated Protection Against Zika Virus-Induced Congenital Disease. Cell, 2017; 170(2): 273-283.e12. (*Co-first-authors).
15. Yang Liu*, Jianying Liu*, Senyan Du*, Chao Shan*, Kaixiao Nie, Xiaofeng Li, Tao Wang, Cheng-Feng Qin, Penghua Wang, Pei-Yong Shi, Gong Cheng. Evolutionary enhancement of Zika virus infectivity in mosquitos. Nature 2017; 545(7655): 482-486. (*Co-first-authors).
16. Chao Shan, Antonio E. Muruato, Bruno T.D. Nunes, Huanle Luo, Xuping Xie, Daniele B.A. Medeiros, Robert B. Tesh, Alan D. Barrett, Tian Wang, Scott C. Weaver, Pedro F.C. Vasconcelos, Shannan L. Rossi, Pei-Yong Shi. A live-attenuated Zika virus vaccine induces sterilizing immunity in mouse models. Nat Med. 2017; 23(6): 763-767.
17. Chao Shan, Xuping Xie, Ping Ren, Michael J. Loeffelholz, Yujiao Yang, Andrea Furuya, Alan P. Dupuis II, Laura D. Kramer, Susan J. Wong, and Pei-Yong Shi, A rapid Zika diagnostic assay to measure neutralizing antibodies in patients. EBioMedicine 2017; 17:157-162.
18. Yujiao Yang*, Chao Shan*, Jing Zou, Antonio E. Muruato, Diniz Nunes Bruno, Barbosa de Almeida Medeiros Daniele, Pedro F.C. Vasconcelos, Shannan L. Rossi, Scott C. Weaver, Xuping Xie, Pei-Yong Shi. A cDNA Clone-Launched Platform for High-Yield Production of Inactivated Zika Vaccine. EBioMedicine 2017;17: 145-156. (*Co-first-authors).
19. Chao Shan, Xuping Xie, Antonio E. Muruato, Shannan L. Rossi, Christopher M. Roundy, Sasha R. Azar, Yujiao Yang, Robert B. Tesh, Nigel Bourne, Alan D. Barrett, Nikos Vasilakis, Scott C. Weaver, and Pei-Yong Shi, An Infectious cDNA Clone of Zika Virus to Study Viral Virulence, Mosquito Transmission, and Antiviral Inhibitors. Cell Host Microbe 2016; 19(6): 891-900.
20. Chao Shan, Xuping Xie, Alan D. T. Barrett, Mariano A. Garcia-Blanco, Robert B. Tesh, Pedro Fernando da Costa Vasconcelos, Nikos Vasilakis, Scott C. Weaver, and Pei-Yong Shi. Zika Virus: Diagnosis, Therapeutics, and Vaccine. ACS Infect Dis. 2016; 2(3): 170-2.
21. Cheng Chen*, Yaxin Wang*, Chao Shan*, Yuna Sun, Peng Xu, Honggang Zhou, Cheng Yang, Pei-Yong Shi, Zihe Rao, Bo Zhang#, Zhiyong Lou#. Crystal structure of enterovirus 71 RNA-dependent RNA polymerase complexed with its protein primer VPg: implication for a trans mechanism of VPg uridylylation. J Virol. 2013, 87 (10): 5755-5768. (*Co-first-authors).
22. Chao Shan, Xiaodan Li, Chenglin Deng, Baodi Shang, Linlin Xu, Hanqing Ye, Zhiming Yuan and Bo Zhang. Development and Characterization of West Nile Virus Replicon Expressing Secreted Gaussia Luciferase. Virol Sin. 2013, 28 (3):161-166.
23. Yuna Sun*, Yaxin Wang*, Chao Shan*, Cheng Chen, Peng Xu, Mohan Song, Honggang Zhou, Cheng Yang, Wenbo Xu, Pei-Yong Shi, Bo Zhang#, Zhiyong Lou#. Entrovirus-71 VPg uridylation uses a two-molecular mechanism of 3Dpol. J Virol. 2012, 86(24):13662-13671 (*Co-first-authors).
Publication (co-author)
1. Shuang Wang*, Yun Peng*, Rongjuan Wang*, Shasha Jiao*, Min Wang*, Weijin Huang*, Chao Shan, Wen Jiang, Zepeng Li, Chunying Gu, Ben Chen, Xue Hu, Yanfeng Yao, Juan Min, Huajun Zhang, Ying Chen, Ge Gao, Peipei Tang, Gang Li, An Wang, Lan Wang, Jinchao Zhang, Shuo Chen#, Xun Gui#, Zhiming Yuan# & Datao Liu#. Characterization of neutralizing antibody with prophylactic and therapeutic efficacy against SARS-CoV-2 in rhesus monkeys. Nat. Commun. 2020 11, 5752 (2020). https://doi.org/10.1038/s41467-020-19568-1 (*Co-first-authors, # Co-corresponding author).
2. Ren-Di Jiang*, Mei-Qin Liu*, Ying Chen*, Chao Shan, Yi-Wu Zhou, Xu-Rui Shen, Qian Li, Lei Zhang, Yan Zhu, Hao-Rui Si, Qi Wang, Juan Min, Xi Wang, Wei Zhang, Bei Li, Hua-Jun Zhang, Ralph S Baric, Peng Zhou, Xing-Lou Yang#, Zheng-Li Shi#. Pathogenesis of SARS-CoV-2 in transgenic mice expressing human angiotensin-converting enzyme 2. Cell. May 21, 2020 DOI: https://doi.org/10.1016/j.cell.2020.05.027
3. Bruno TD Nunes, Camila R Fontes-Garfias, Chao Shan, Antonio E Muruato, Jannyce GC Nunes, Rommel MR Burbano, Pedro FC Vasconcelos, Pei-Yong Shi, Daniele BA Medeiros. Zika structural genes determine the virulence of African and Asian lineages. Emerging Microbes & Infections. 2020, 9:1, 1023-1033, DOI: 10.1080/22221751.2020.1753583
4. Natalie D Collins, Chao Shan, Bruno TD Nunes, Steven G Widen, Pei-Yong Shi, Alan DT Barrett, Vanessa V Sarathy. Using next generation sequencing to study the genetic diversity of candidate live attenuated zika vaccines. Vaccines (Basel). 2020 Apr 3;8(2): E161. doi: 10.3390/vaccines8020161.
5. Guangyu Li, Awadalkareem Adam, Huanle Luo, Chao Shan, Zengguo Cao, Camila R Fontes-Garfias, Vanessa V Sarathy, Cody Teleki, Evandro R Winkelmann, Yuejin Liang, Jiaren Sun, Nigel Bourne, Alan DT Barrett, Pei-Yong Shi, Tian Wang. An attenuated Zika virus NS4B protein mutant is a potent inducer of antiviral immune responses. npj Vaccines. 2019; 4 (1): 1-10.
6. Xianwen Zhang, Xuping Xie, Jing Zou, Hongjie Xia, Chao Shan, Xinwen Chen, Pei-Yong Shi. Genetic and biochemical characterizations of Zika virus NS2A protein. Emerg Microbes Infect. 2019;8(1):585-602.
7. Ruben Soto-Acosta, Xuping Xie, Chao Shan, Coleman K Baker, Pei-Yong Shi, Shannan L Rossi, Mariano A Garcia-Blanco, Shelton Bradrick. Fragile X mental retardation protein is a Zika virus restriction factor that is antagonized by subgenomic flaviviral RNA. Elife. 2018 Dec 4;7.
8. Xuping Xie, Dieudonne B Kum, Hongjie Xia, Huanle Luo, Chao Shan, Jing Zou, Antonio E Muruato, Daniele BA Medeiros, Bruno TD Nunes, Kai Dallmeier, Shannan L Rossi, Scott C Weaver, Johan Neyts, Tian Wang, Pedro FC Vasconcelos, Pei-Yong Shi#. A Single-Dose Live-Attenuated Zika Virus Vaccine with Controlled Infection Rounds that Protects against Vertical Transmission. Cell Host Microbe. 2018 Oct 10;24(4):487-499.
9. Huanle Luo, Evandro R Winkelmann, Shuang Zhu, Wenjuan Ru, Elizabeth Mays, Jesus A Silvas, Lauren L Vollmer, Junling Gao, Bi-Hung Peng, Nathen E Bopp, Courtney Cromer, Chao Shan, Guorui Xie, Guangyu Li, Robert Tesh, Vsevolod L Popov, Pei-Yong Shi, Shao-Cong Sun, Ping Wu, Robyn S Klein, Shao-Jun Tang, Wenbo Zhang, Patricia V Aguilar, Tian Wang. Peli1 facilitates virus replication and promotes neuroinflammation during West Nile virus infection. J Clin Invest. 2018 Nov 1;128(11):4980-4991.
10. Qi Chen, Jin Wu, Qing Ye, Feng Ma, Qian Zhu, Yan Wu, Chao Shan, Xuping Xie, Dapei Li, Xiaoyan Zhan, Chunfeng Li, Xiao-Feng Li, Xiaoling Qin, Tongyan Zhao, Haitao Wu, Pei-Yong Shi, Jianghong Man, Cheng-Feng Qin. Treatment of Human Glioblastoma with a Live Attenuated Zika Virus Vaccine Candidate. MBio. 2018 Sep 18;9(5). pii: e01683-18.
11. Jing Zou, Xuping Xie, Huanle Luo, Chao Shan, Antonio E. Muruato, Scott C Weaver, Tian Wang, Pei-Yong Shi. A single-dose plasmid-launched live-attenuated Zika vaccine induces protective immunity. EBioMedicine. 2018 Sep 7. pii: S2352-3964(18)30349-9.
12. Shannan L Rossi, Gregory D Ebel, Chao Shan, Pei-Yong Shi, Nikos Vasilakis. Did Zika Virus Mutate to Cause Severe Outbreaks? Trends in Microbiol. 2018 Jun 11. pii: S0966-842X (18)30111-2.
13. Britney Johnson, Laura A VanBlargan, Wei Xu, James P White, Chao Shan, Pei-Yong Shi, Rong Zhang, Jagat Adhikari, Michael L Gross, Daisy W Leung, Michael S Diamond, Gaya K Amarasinghe. Human IFIT3 modulates IFIT1 RNA binding specificity and protein stability. Immunity. 2018, 48(3): 487-499. e5.
14. Hongjie Xia, Huanle Luo, Chao Shan, Antonio E. Muruato, Bruno T.D. Nunes, Daniele
B.A. Medeiros, Jing Zou, Xuping Xie, Maria Isabel Giraldo, Pedro F.C. Vasconcelos, Scott C. Weaver, Tian Wang, Ricardo Rajsbaum, Pei-Yong Shi. An evolutionary NS1 mutation enhances Zika virus evasion of host interferon induction. Nat. Commun. 2018; 9(1): 414.
15. Takaaki Koma, Veljko Veljkovic, Danielle E Anderson, Lin-Fa Wang, Shannan L Rossi, Chao Shan, Pei-Yong Shi, David W Beasley, Natalya Bukreyeva, Jeanon N Smith, Steven Hallam, Cheng Huang, Veronika von Messling, Slobodan Paessler. Zika virus infection elicits auto-antibodies to C1q. Scientific reports. 2018, 8(1): 1882.
16. Roland Züst, Shi-Hua Li, Xuping Xie, Sumathy Velumani, Melissa Chng, Ying-Xiu Toh, Jing Zou, Hongping Dong, Chao Shan, Jassia Pang, Cheng-Feng Qin, Evan W Newell, Pei-Yong Shi, Katja Fink. Characterization of a candidate tetravalent vaccine based on 2′-O-methyltransferase mutants. PloS one. 2018, 13(1): e0189262.
17. Xuping Xie, Jing Zou, Chao Shan, Pei-Yong Shi. Small Molecules and Antibodies for Zika Therapy. J Infect Dis. 2017; 216 (suppl_10): S945-S950.
18. Zhe Zhu, Matthew J. Gorman, Lisa D. McKenzie, Jiani N. Chai, Christopher G. Hubert, Briana C. Prager, Estefania Fernandez, Justin M. Richner, Rong Zhang, Chao Shan, Xiuxing Wang, Pei-Yong Shi, Michael S. Diamond, Jeremy N. Rich, Milan G. Chheda. Zika virus has oncolytic activity against glioblastoma stem cells. J Exp Med. 2017; 214(10): 2843-2857.
19. Julien Pompon, Menchie Manuel, Geok Kee Ng, Benjamin Wong, Chao Shan, Gayathri Manokaran, Ruben Soto-Acosta, Shelton S. Bradrick, Eng Eong Ooi, Dorothée Missé, Pei-Yong Shi, Mariano A. Garcia-Blanco. Dengue subgenomic flaviviral RNA disrupts immunity in mosquito salivary glands to increase virus transmission. PLoS Pathog. 2017;13(7): e1006535.
20. Xuping Xie, Jing Zou, Chao Shan, Yujiao Yang, Dieudonné Buh Kum, Kai Dallmeier, Johan Neyts, Pei-Yong Shi. Zika Virus Replicons for Drug Discovery. EBioMedicine 2016 (12): 156–160.
21. Xuping Xie, Chao Shan, Pei-Yong Shi. Restriction of Zika Virus by Host Innate Immunity. Cell Host Microbe 2016; 19(5): 566-7.
22. Pantao Zhang, Chao Shan, Xiaodan Li, Siqing Liu, Chenglin Deng, Hanqing Ye, Baodi Shang, Pei-Yong Shi, Ming Lv, Beifen Shen, Chengfeng Qin, Bo Zhang. Generation of a recombinant West Nile virus stably expressing the Gaussia luciferase for neutralization assay. Virus Res. 2016; 211: 17-24.
23. Linlin Xu, Chao Shan, Chenglin Deng, Xiaodan Li, Baodi Shang, Hanqing Ye, Siqing Lu, Zhiming Yuan, Qingyin Wang, Pei-Yong Shi, Bo Zhang. Development of a stable Gaussia luciferase enterovirus 71 reporter virus. J Virol Methods. 2015; 219: 62-6.
24. Xiao-Dan Li, Chao Shan, Cheng-Lin Deng, Han-Qing Ye, Pei-Yong Shi, Zhi-Ming Yuan, Peng Gong, Bo Zhang. The Interface between Methyltransferase and Polymerase of NS5 is Essential for Flavivirus Replication. PLoS Negl Trop Dis. 2014; 8(5): e2891.
Book chapter
Reverse Genetics of Zika Virus. Chao Shan, Xuping Xie, Pei-Yong Shi – Reverse Genetics of RNA Viruses: Methods and Protocols, 2017, Page 47-58.

 

6/27/2023

Truth saves lives. Please support! 👇 真相能救命,敬請支持!👇

🌺Donate 捐款贊助: https://donorbox.org/support-inconvenient-truths-by-jennifer-zeng

🌺Membership 註冊會員:https://bit.ly/3biCEk5

🌺Bitcoin 捐款:bc1qlkkvwyvw96x3xx6jgzkhlnnv0nv3d9vm078vfd

㊙️Website 網站:https://www.jenniferzengblog.com/

㊙️English Channel 英文頻道:https://www.ganjing.com/channel/1eiqjdnq7go5GC80HDYaulKCR1pi0c

㊙️Chinese Channel 中文頻道:https://www.ganjing.com/zh-TW/channel/1eiqjdnq7go17GTbRr3vPiSwD1cp0c

㊙️LBRY.tv: https://lbry.tv/@InconvenientTruths:c

㊙️Rumble: https://rumble.com/c/InconvenientTruthsbyJenniferZeng

🍀Twitter 推特:https://twitter.com/jenniferzeng97

🍀FB Page臉書: https://www.facebook.com/jenniferzeng97

🍀SafeChat帳戶: https://safechat.com/user/1341871762892058624

🍀Gab: https://gab.com/JenniferZeng

🍀MeWe: https://mewe.com/p/inconvenienttruthsbyjenniferzeng

👉Jennifer’s Bio 曾錚簡歷:https://www.jenniferzengblog.com/about/

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE