kourdistoportocali.comNews DeskDr. Joseph Mercola> Πως να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19

Breaking news

Dr. Joseph Mercola> Πως να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε μια αποτοξίνωση πρωτεΐνης ακίδας

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια COVID-19  διακαής πόθος των εμπνευστών του πανδημικού project ήταν να απαξιώσουν ως θεωρητικούς συνωμοσίας δύο πρόσωπα.

Τον πρώην συντάκτη των Τhe New York Times και βραβευμένο συγγραφέα Alex Berenson και τον Εβραικής καταγωγής καθηγητή και γιατρό Joseph Mercola.

Αμφότεροι για μεγάλο διάστημα έφαγαν block από τις μεγάλες πλατφόρμες με τη Google να αναγκάζει τον Mercola να κατεβάσει το site και το Twitter να έχει μπλοκάρει για ένα σχεδόν χρόνο τον Alex Berenson.

Aνάμεσα στα ΜΜΕ που έσπευσαν να επικρίνουν τους δύο ως συνωμοσιολόγους και ενώ μια πραγματική συνωμοσία εναντίον της παγκόσμιας κοινότητας βρίσκεται σε εξέλιξη ήταν και τα συνήθη εγχώρια ΜΜΕ.

Μία αναζήτηση αρκεί. Τόσο ο Βerenson όσο και ο Mercola δύο χρόνια μετά δικαιώθηκαν σε όλα!

Τα εμβόλια COVID-19 όχι μόνο είναι αναποτελεσματικά για τον  COVID-19 αλλά ξεκάθαρα η αποστολή τους είναι η προαναγγελθείσα μείωση του πληθυσμού η οποία και συμβαίνει ήδη.

Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των παρενεργειών αλλά και στην αρχή της φαρέτρας των ιών που έχουν κατασκευάσει οι εμπνευστές του σχεδίου.

Μόλις σήμερα ο Alex Berenson αποκαλύπτει ότι συνδικάτο πιλότων σε μεγάλη αεροπορική εταιρίας έδωσε στοιχεία για εκτίναξη 300% των μακροχρόνιων συντάξεων αναπηρίας!

 

Ο Joseph Mercola στο άρθρο που ακολουθεί εξηγεί τι πρέπει να κάνετε εάν εμβολιαστήκατε κατά της COVID ή εάν μολυνθήκατε από τον ιό>

Αν εμβολιαστήκατε κατά της COVID ή αν μολυνθήκατε από τον ιό, πιθανότατα έχετε μία επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδας που παραμένει στους ιστούς και τα όργανά σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας.

Όμως, πως έχει ακριβώς η ιστορία;

Από τον Joseph Mercola/The Epoch Times

Απόδοση> Κουρδιστό Πορτοκάλι

Πηγή

– Εάν είχατε COVID-19 ή εμβολιαστήκατε κατά της COVID-19, μπορεί να έχετε επικίνδυνες πρωτεΐνες ακίδας που να κυκλοφορούν στο σώμα σας
– Οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να κυκλοφορούν στο σώμα σας μετά από μόλυνση ή ένεση, προκαλώντας βλάβη σε κύτταρα, ιστούς και όργανα
– Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία κυκλοφόρησε έναν οδηγό αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας, ο οποίος παρέχει απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μειώσετε, πιθανώς, τις επιπτώσεις της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας στο σώμα σας
– Οι αναστολείς και οι εξουδετερωτές της πρωτεΐνης ακίδας περιλαμβάνουν πευκοβελόνες, ιβερμεκτίνη, neem, N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) και γλουταθειόνη
– Οι κορυφαίες 10 βασικές πρωτεΐνες αποτοξίνωσης περιλαμβάνουν βιταμίνη D, βιταμίνη C, σπόρους nigella, κερκετίνη, ψευδάργυρο, κουρκουμίνη, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, NAC, ιβερμεκτίνη και μαγνήσιο

Ενώ η πρωτεΐνη ακίδας βρίσκεται με φυσικό τρόπο στον SARS-CoV-2, ανεξάρτητα από την παραλλαγή, παράγεται επίσης στο σώμα σας όταν λαμβάνετε ένα εμβόλιο κατά της COVID-19. Στην εγγενή της μορφή στον SARS-CoV-2, η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για τις παθολογίες της ιογενούς λοίμωξης.

Στην άγρια ​​μορφή του είναι γνωστό ότι ανοίγει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προκαλεί κυτταρική βλάβη (κυτταροτοξικότητα) και, όπως έχει πει ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας της βασικής πλατφόρμας εμβολίων mRNA και DNA, σε ένα σχόλιο στο News Voice, «είναι ενεργή στο χειρισμό της βιολογίας των κυττάρων που επικαλύπτουν το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων σας —τα αγγειακά ενδοθηλιακά κύτταρα, εν μέρει μέσω της αλληλεπίδρασής του με το ACE2, το οποίο ελέγχει τη συστολή στα αιμοφόρα αγγεία, την αρτηριακή πίεση και άλλα πράγματα».

Έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι η πρωτεΐνη ακίδας από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει φλεγμονή και βλάβη στο αγγειακό σύστημα, ακόμη και ανεξάρτητα από έναν ιό.

Τώρα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH), ένας παγκόσμιος συνασπισμός οργανώσεων με επίκεντρο την υγεία και ομάδες της κοινωνίας των πολιτών που επιδιώκουν να διευρύνουν τη γνώση της δημόσιας υγείας, κυκλοφόρησε έναν οδηγό αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας, ο οποίος παρέχει απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε πιθανώς επιδράσεις της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας. Μπορείτε να δείτε τον πλήρη οδηγό για φυσικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των δόσεων, στο τέλος αυτού του άρθρου.

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε μια αποτοξίνωση πρωτεΐνης ακίδας;

Οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να κυκλοφορούν στο σώμα μετά από μόλυνση ή ένεση, προκαλώντας βλάβη σε κύτταρα, ιστούς και όργανα. «Η πρωτεΐνη ακίδας (ή αιχμής) είναι μια θανατηφόρα πρωτεΐνη», αναφέρει ο Δρ Peter McCullough, παθολόγος, καρδιολόγος και εκπαιδευμένος επιδημιολόγος, σε βίντεο. Μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και πήξη του αίματος σε οποιονδήποτε ιστό στον οποίο συσσωρεύεται.

Για παράδειγμα, η μελέτη βιοκατανομής της Pfizer, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προσδιορίσει πού καταλήγουν οι εγχυόμενες ουσίες στο σώμα, έδειξε την πρωτεΐνη ακίδας της COVID από τα εμβόλια συσσωρευμένη σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες.

Επιπλέον, μια ιαπωνική μελέτη βιοκατανομής για το εμβόλιο της Pfizer διαπίστωσε ότι τα σωματίδια του εμβολίου μετακινούνται από το σημείο της ένεσης στο αίμα και μετά οι κυκλοφορούσες πρωτεΐνες ακίδας είναι ελεύθερες να ταξιδέψουν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, του ήπατος, των νευρολογικών ιστών και άλλων οργάνων. Η WCH σημειώνει:

«Η πρωτεΐνη ακίδας του ιού έχει συνδεθεί με ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως: θρόμβους αίματος, απώλεια συνείδησης, αποφρακτική βρογχιολίτιδα και μυοκαρδίτιδα. Πιθανότατα ευθύνεται για πολλές από τις παρενέργειες του εμβολίου κατά της Covid-19 [ένεση]… Ακόμα κι αν δεν είχατε κανένα σύμπτωμα, είχατε βρεθεί θετικός στην Covid-19 ή είχατε ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά από μία δόση, μπορεί να υπάρξουν κυκλοφορούσες πρωτεΐνες αιχμής μέσα το σώμα.

Για να τα καθαρίσετε μετά τον εμβολιασμό ή μία μόλυνση, οι γιατροί και οι ολιστικοί επαγγελματίες προτείνουν μερικές απλές ενέργειες. Θεωρείται ότι ο καθαρισμός του σώματος από πρωτεΐνη ακίδας… το συντομότερο δυνατό μετά από μια μόλυνση ή εμβόλιο μπορεί να προστατεύσει από τη ζημιά από τις εναπομείνασες ή κυκλοφορούσες πρωτεΐνες αιχμής».

Αναστολείς και Εξουδετεροποιητές Πρωτεϊνών ακίδας

Μια ομάδα διεθνών γιατρών και ολιστικών επαγγελματιών που έχουν εμπειρία βοηθώντας τους ανθρώπους να αναρρώσουν από την COVID-19 και την νόσηση μετά τον εμβολιασμό συγκέντρωσαν φυσικές επιλογές για να βοηθήσουν στη μείωση του φορτίου πρωτεΐνης του σώματός σας. Οι παρακάτω είναι αναστολείς πρωτεΐνης ακίδας, που σημαίνει ότι αναστέλλουν τη δέσμευση της πρωτεΐνης ακίδας στα ανθρώπινα κύτταρα:

Prunella vulgaris
πευκοβελόνες
Emodin
Neem
Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας
Ιβερμεκτίνη

Η ιβερμεκτίνη, για παράδειγμα, προσδένεται στον τομέα δέσμευσης υποδοχέα ακίδας SARS-CoV-2 που είναι συνδεδεμένος με το ACE2, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να προσκολλάται στην ανθρώπινη κυτταρική μεμβράνη. Συνέταξαν επίσης μια λίστα με εξουδετερωτές πρωτεΐνης ακίδας, που την καθιστούν ανίκανη να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στα κύτταρα. Αυτό περιλαμβάνει:

Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC)
Γλουταθειόνη
Τσάι με μάραθο
Τσάι αστεροειδή γλυκάνισο
Τσάι με πευκοβελόνα
Βαλσαμόχορτο
Φύλλο Comfrey
Βιταμίνη C

Οι φυτικές ενώσεις στον παραπάνω πίνακα περιέχουν σικιμικό οξύ, το οποίο μπορεί να εξουδετερώσει τον σχηματισμό θρόμβων αίματος και να μειώσει ορισμένες από τις τοξικές επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας. Η νατοκινάση, μια μορφή σόγιας που έχει υποστεί ζύμωση, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης θρόμβων αίματος.

Πώς να προστατέψετε τους υποδοχείς ACE2 και να αποτοξινώσετε την IL-6

Η πρωτεΐνη ακίδας προσκολλάται στους υποδοχείς ACE2 των κυττάρων σας, μειώνοντας την κανονική λειτουργία των υποδοχέων. Αυτή η απόφραξη μπορεί να αλλάξει τη λειτουργία των ιστών και μπορεί να είναι υπεύθυνη για την πρόκληση αυτοάνοσης νόσου ή την πρόκληση μη φυσιολογικής αιμορραγίας ή πήξης, συμπεριλαμβανομένης της θρομβωτικής θρομβοπενίας που προκαλείται από το εμβόλιο.

Η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη (με ψευδάργυρο), η κερσετίνη (με ψευδάργυρο) και η φισετίνη (ένα φλαβονοειδές) είναι παραδείγματα ουσιών που μπορεί φυσικά να προστατεύουν τους υποδοχείς ACE2 σας. Η ιβερμεκτίνη δρα δεσμεύοντας τους υποδοχείς ACE2, εμποδίζοντας την πρωτεΐνη ακίδας να το κάνει.

Η ιντερλευκίνη 6 (IL-6) είναι μια προφλεγμονώδης κυτοκίνη που εμφανίζεται μετά τον εμβολιασμό και τα επίπεδα της αυξάνονται σε άτομα με COVID-19. Αυτός είναι ο λόγος που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά αναστολείς IL-6 για άτομα που είναι σοβαρά άρρωστα με COVID-19. Πολλοί φυσικοί αναστολείς IL-6 ή αντιφλεγμονώδη, υπάρχουν και μπορεί να είναι χρήσιμοι για όσους αναζητούν αποτοξίνωση από νόσηση με COVID-19 ή εμβόλιο κατά της COVID-19:

Boswellia serrata (λιβάνι)
Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας
Μαύρο κύμινο (Nigella sativa)
Κουρκουμίνη
Έλαιο κριλ και άλλα λιπαρά οξέα
Κανέλα
Φισετίνη
Απιγενίνη
Κερσετίνη
Ρεσβερατρόλη
Λουτεολίνη
Βιταμίνη D3 (με βιταμίνη Κ)
Ψευδάργυρος
Μαγνήσιο
τσάι γιασεμί
Μπαχαρικά
φύλλα δάφνης
Μαύρο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Φασκόμηλο

Πώς να αποτοξινώσετε τη φουρίνη και την πρωτεάση σερίνης

Για να αποκτήσει είσοδο στα κύτταρά σας, ο SARS-CoV-2 πρέπει πρώτα να συνδεθεί με έναν υποδοχέα ACE2 ή CD147 στο κύτταρο. Στη συνέχεια, η υπομονάδα πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να διασπαστεί (κοπεί) πρωτεολυτικά. Χωρίς αυτή τη διάσπαση πρωτεΐνης, ο ιός απλώς θα προσκολληθεί στον υποδοχέα και δεν θα προχωρήσει περισσότερο.

«Η τοποθεσία της φουρίνης εξηγεί γιατί ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός και γιατί εισβάλλει στην καρδιά, στον εγκέφαλο και στα αιμοφόρα αγγεία», εξήγησε ο Dr. Steven Quay, γιατρός και επιστήμονας, σε μια Υποεπιτροπή Εποπτείας και Μεταρρύθμισης των ρεπουμπλικανών στη Γερουσία για την Κρίση του Κοροναϊού.

Η ύπαρξη μιας νέας θέσης διάσπασης φουρίνης στον SARS-CoV-2, ενώ άλλοι κοροναϊοί δεν περιέχουν ούτε ένα παράδειγμα θέσης διάσπασης φουρίνης, είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι ο SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε μέσω έρευνας Gain Of Functions (κέρδους λειτουργίας) σε εργαστήριο. Οι φυσικοί αναστολείς της φουρίνης, οι οποίοι εμποδίζουν τη διάσπαση της πρωτεΐνης ακίδας, μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου να αποτοξινώσετε τη φουρίνη και περιλαμβάνουν:

Ρουτίνη
Λιμονένιο
Μπαϊκαλεΐνη
Εσπεριδίνη

Η πρωτεάση της σερίνης είναι ένα άλλο ένζυμο που είναι «υπεύθυνο για την πρωτεολυτική διάσπαση της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2, που επιτρέπη τη σύντηξη των κυττάρων-ξενιστών του ιού». Η αναστολή της πρωτεάσης της σερίνης μπορεί επομένως να αποτρέψει την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης ακίδας και την είσοδο του ιού στα κύτταρα. Η WCH συνέταξε αρκετούς φυσικούς αναστολείς πρωτεάσης σερίνης, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

Πράσινο τσάι
Κόνδυλοι πατάτας
Μπλε πράσινα φύκια
Σόγια
Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC)
Βοσβελία

Χρονικά περιορισμένη διατροφή και υγιεινή διατροφή για όλους

Εκτός από τις στοχευμένες ουσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, η WCH ήταν σαφής στη σημείωση της ότι η υγιεινή διατροφή είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων και άλλων προφλεγμονωδών τροφών, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών ελαίων (σπόρων), είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη ανοσολογική απόκριση.

Η χρονικά περιορισμένη κατανάλωση φαγητού, που σημαίνει συμπύκνωση των γευμάτων σε ένα χρονικό διάστημα έξι έως οκτώ ωρών, είναι επίσης ευεργετική. Αυτό θα βελτιώσει την υγεία σας με διάφορους τρόπους, κυρίως ενισχύοντας τη μιτοχονδριακή υγεία και τη μεταβολική σας ευελιξία. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αυτοφαγία, η οποία βοηθά το σώμα σας να καθαρίσει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Όπως σημειώνει το WCH:

«Αυτή η μέθοδος… χρησιμοποιείται για την πρόκληση αυτοφαγίας, η οποία είναι ουσιαστικά μια διαδικασία ανακύκλωσης που λαμβάνει χώρα στα ανθρώπινα κύτταρα, όπου τα κύτταρα αποικοδομούνται και ανακυκλώνουν συστατικά. Η αυτοφαγία χρησιμοποιείται από το σώμα για την εξάλειψη των κατεστραμμένων πρωτεϊνών των κυττάρων και μπορεί να καταστρέψει επιβλαβείς ιούς και βακτήρια μετά τη μόλυνση».

Μια άλλη στρατηγική για να ενισχύσετε την υγεία και τη μακροζωία σας, και πιθανώς για να βοηθήσετε στην αποτοξίνωση της πρωτεΐνης ακίδας, είναι η τακτική χρήση της σάουνας. Καθώς το σώμα σας υπόκειται σε εύλογες ποσότητες θερμικού στρες, σταδιακά εγκλιματίζεται στη ζέστη, προκαλώντας μια σειρά από ευεργετικές αλλαγές στο σώμα σας.

Αυτές οι προσαρμογές περιλαμβάνουν αυξημένο όγκο πλάσματος και ροή αίματος προς την καρδιά και τους μύες σας (που αυξάνουν την αθλητική αντοχή) μαζί με αυξημένη μυϊκή μάζα λόγω των μεγαλύτερων επιπέδων πρωτεϊνών θερμικού σοκ και αυξητικής ορμόνης. Είναι μια ισχυρή μέθοδος αποτοξίνωσης λόγω της εφίδρωσης που προωθεί.

Top 10 αποτοξίνωσης από την πρωτεΐνη ακίδας —και ο πλήρης οδηγός

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό χρήσιμων ουσιών της WCH για αποτοξίνωση από τοξικές πρωτεΐνες αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των συνιστώμενων δόσεων, τις οποίες μπορείτε να επιβεβαιώσετε με τον ολιστικό γιατρό σας. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, οι παρακάτω 10 ενώσεις είναι οι «απαραίτητες» όσον αφορά την αποτοξίνωση από πρωτεΐνες. Αυτή είναι μια καλή αρχή προκειμένου να ξεκινήσετε, καθώς επεξεργάζεστε μια πιο ολοκληρωμένη στρατηγική υγείας:

Βιταμίνη D
Βιταμίνη C
Κυστεΐνη
Ιβερμεκτίνη
Σπόρος Nigella
Κερσετίνη
Ψευδάργυρος
Μαγνήσιο
Κουρκουμίνη
Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου

Οδηγός αποτοξίνωσης της πρωτεΐνης Spike του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την υγεία

Ουσία Φυσική(εις) πηγή(ες) Πού να πάρετε Συνιστώμενη Δόση
Ιβερμεκτίνη Βακτήρια του εδάφους (αβερμεκτίνη) Με συνταγή 0,4 mg/kg εβδομαδιαία για 4 εβδομάδες, στη συνέχεια μηνιαία
*Ελέγξτε τις οδηγίες της συσκευασίας για να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν αντενδείξεις πριν από τη χρήση
Υδροξυχλωροκίνη Με συνταγή 200 mg εβδομαδιαίως για 4 εβδομάδες *Ελέγξτε τις οδηγίες της συσκευασίας για να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν αντενδείξεις πριν από τη χρήση
Βιταμίνη C Εσπεριδοειδή (π.χ. πορτοκάλια) και λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, λαχανάκια Βρυξελλών) Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 6-12 g ημερησίως (κατανεμημένο ομοιόμορφα μεταξύ ασκορβικού νατρίου (αρκετά γραμμάρια), λιποσωμικής βιταμίνης C (3-6 g) και παλμιτικού ασκορβυλίου (1 – 3 g)
Prunella Vulgaris (κοινώς γνωστή ως αυτοθεραπεία) Αυτοθεραπευόμενο φυτό Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 7 ουγγιές (207 ml) ημερησίως
Πευκοβελόνες πεύκο Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Καταναλώστε τσάι 3 φορές την ημέρα (καταναλώστε λάδι/ρητίνη που συσσωρεύεται στο τσάι επίσης)
Neem Neem δέντρο Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Σύμφωνα με τις οδηγίες του επαγγελματία ή την προετοιμασία σας
Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας Φυτό πικραλίδα Συμπλήρωμα (τσάι πικραλίδας, καφές πικραλίδας, βάμμα φύλλων): καταστήματα φυσικών τροφίμων, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Βάμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας ή προετοιμασίας
Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) Τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (φασόλια, φακές, σπανάκι, μπανάνες, σολομός, τόνος) Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 1200 mg ημερησίως (σε διηρημένες δόσεις)
Τσάι μάραθου Φυτό μάραθου Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Χωρίς ανώτατο όριο. Ξεκινήστε με 1 φλιτζάνι και παρακολουθήστε την αντίδραση του σώματος.
Τσάι αστεριού γλυκάνισου Κινεζικό αειθαλές δέντρο (Illicium verum) Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Χωρίς ανώτατο όριο. Ξεκινήστε με 1 φλιτζάνι και παρακολουθήστε την αντίδραση του σώματος.
St John’s Wort Φυτό του Αγίου Ιωάννη Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Όπως αναφέρεται στο συμπλήρωμα
Comfrey Leaf Γένος φυτού Symphytum Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Όπως αναφέρεται στο συμπλήρωμα
Νατοκινάση Natto (ιαπωνικό πιάτο σόγιας) Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Όπως αναφέρεται στο συμπλήρωμα
Boswellia serrata Δέντρο Boswellia serrata Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Όπως αναφέρεται στο συμπλήρωμα
Μαύρο κύμινο (Nigella Sativa) Οικογένεια φυτών νεραγκούλας Παντοπωλεία, καταστήματα υγιεινής διατροφής
Κουρκουμίνη Κουρκούμη Παντοπωλεία, καταστήματα υγιεινής διατροφής
Ιχθυέλαιο Λιπαρά/λιπαρά ψάρια Παντοπωλεία, καταστήματα υγιεινής διατροφής Έως 2000 mg ημερησίως
Κανέλα Γένος δέντρου κανέλας Μανάβικο
Φισετίνη (φλαβονοειδή) Φρούτα: φράουλες, μήλα, μάνγκο Λαχανικά: κρεμμύδια, ξηροί καρποί, κρασί Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 100mg ημερησίως (Κατανάλωση με λίπη)
Απιγενίνη Φρούτα, λαχανικά & βότανα μαϊντανός, χαμομήλι, αμπέλι-σπανάκι, σέλινο, αγκινάρες, ρίγανη Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 50 mg ημερησίως
Κερσετίνη (φλαβονοειδή) Εσπεριδοειδή, κρεμμύδια, μαϊντανός, κόκκινο κρασί Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 500mg δύο φορές την ημέρα , Καταναλώστε με ψευδάργυρο
Ρεσβερατρόλη Φιστίκια, σταφύλια, κρασί, βατόμουρα, κακάο Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 1500mg ημερησίως για έως και 3 μήνες
Λουτεολίνη Λαχανικά: σέλινο, μαϊντανός, κρεμμυδόφυλλα
Φρούτα: φλούδες μήλων, άνθη χρυσάνθεμων
Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 100-300 mg ημερησίως (Τυπικές συστάσεις κατασκευαστή)
Βιταμίνη D3 Λιπαρά ψάρια, έλαια από συκώτι ψαριών Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 5000 – 10.000 IU ημερησίως
Βιταμίνη Κ Πράσινα φυλλώδη λαχανικά Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 90-120mcg ημερησίως (90 για τις γυναίκες, 120 για τους άνδρες)
Ψευδάργυρος Κόκκινο κρέας, πουλερικά, στρείδια, δημητριακά ολικής αλέσεως, γαλακτοκομικά προϊόντα Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 11-40 mg ημερησίως
Μαγνήσιο Πράσινα, δημητριακά ολικής αλέσεως, ξηροί καρποί Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 350 mg ημερησίως
Τσάι γιασεμί Φύλλα κοινών φυτών γιασεμιού ή Sampaguita Παντοπωλείο, καταστήματα υγιεινής διατροφής Έως 8 φλιτζάνια την ημέρα
Μπαχαρικά Μανάβικο
Φύλλα δάφνης Φυτά με φύλλα δάφνης Μανάβικο
Μαύρο πιπέρι Φυτό Piper nigrum Μανάβικο
Μοσχοκάρυδο Σπόρος δέντρου Myristica fragrans Μανάβικο
Φασκόμηλο Φυτό φασκόμηλου Μανάβικο
Ρουτίνη Φαγόπυρο, σπαράγγια, βερίκοκα, κεράσια, μαύρο τσάι, πράσινο τσάι, τσάι σαμπούκου Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 500-4000 mg ημερησίως (συμβουλευτείτε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης προτού πάρετε υψηλότερες δόσεις)
Λιμονένιο Φλούδα εσπεριδοειδών όπως λεμόνια, πορτοκάλια και λάιμ Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 2000 mg ημερησίως
Baicalein Φυτικό γένος Scutellaria Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 100-2800 mg
Εσπεριδίνη Εσπεριδοειδή Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά Έως 150 mg δύο φορές την ημέρα
Πράσινο τσάι Φύλλα φυτού Camellia sinensis Μανάβικο Έως 8 φλιτζάνια τσάι την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του συμπληρώματος
Κόνδυλοι πατάτας Πατάτες Μανάβικο
Μπλε Πράσινα Φύκια Κυανοβακτήρια Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 1-10 γραμμάρια ημερησίως
Andrographis Paniculata Πράσινο φυτό chiretta Συμπλήρωμα: καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, διαδικτυακά 400 mg x 2 ημερησίως

*Ελέγξτε για αντιφάσεις

Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου Σιλυμαρίνη Συμπλήρωμα; Καταστήματα υγιεινής διατροφής, φαρμακεία, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, online 200 mg x 3 ημερησίως
Σόγια (βιολογική) Σόγια Παντοπωλείο, καταστήματα υγιεινής διατροφής

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK