kourdistoportocali.comNews DeskΟ εργαστηριακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας για τις ανάγκες της επανεκλογής Biden και της μεγάλης επαναφοράς-παγκοσμίου χρέους

Breaking News

Ο εργαστηριακός πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας για τις ανάγκες της επανεκλογής Biden και της μεγάλης επαναφοράς-παγκοσμίου χρέους

Πόσο απέχουμε από την Ελληνική 7η Οκτωβρίου;

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Με κατ΄επανάληψη πρόσφατες αναρτήσεις μας το Κουρδιστό Πορτοκάλι έκανε λόγο για τον προβλέψιμο “εργαστηριακό” πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας τόσο για τις ανάγκες της επανεκλογής Biden όσο και της μεγάλης επαναφοράς (έλεγχος και μείωση του δυτικού πληθυσμού λόγω του παγκοσμίου χρέους).

Καθώς οι εξελίξεις τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στην Ουκρανία δεν μπορούν να υπηρετήσουν άλλο τα παραπάνω αφηγήματα, η ελληνική πολιτική ηγεσία συμπεριλαμβανομένων των δύο μεγάλων κομμάτων και των πολιτικών ηγετών Μητσοτάκη-Τσίπρα-Κασσελάκη αποτελεί για το deep state ευτυχή συγκυρία ώστε να κάνει πράξη τη προσομοίωση του ελληνοτουρκικού πολέμου.

Στο κάτω τόσο ο Τσίπρας στο Μάτι, όσο και ο Μητσοτάκης στα Τέμπη (Τα Τέμπη βγάζουν Μάτι), τη Πανδημία επιβολής των εμβολίων Γενοκτονίας, τις Εργαστηριακές Πυρκαγιές, τον Εργαστηριακό πνιγμό του Θεσσαλικού Κάμπου και την ετοιμότητα Κικίλια στην αποτέφρωση του απομείναντος πρασίνου δείχνουν την προθυμία τους στην υλοποίηση της Ατζέντας. Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Τσίπρας, Δένδιας, Κικίλιας. Εάν είσαι ο Klaus Schwab δεν θα μπορείς παρά να επιχαίρεις για την επίτευγμά σου. 5 στα 5.

Έχοντας παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια τις κινήσεις της elite στη παγκόσμια σκακιέρα με τον μαρτυρικό εβραικό λαό να εργαλειοποιείται σε κάθε αντίστοιχη ιστορική συγκυρία η ετήσια επιστολή που έστειλε ο Larry Fink στους επενδυτές σημαίνοντας συναγερμό τόσο για το παγκόσμιο χρέος και το χρέος των ΗΠΑ όσο και το κόστος των συντάξεων αποτελούσε για μας κλείσιμο ματιού (πάτημα κουμπιού) και σαφή ένδειξη για ένα disruptive καλοκαίρι.

Ήταν Φεβρουάριος του 2024 όταν γράφαμε>

Δένδιας όπως Αρσένης στη Νύχτα των Ιμίων;

-Εάν ήμουν εφοπλιστής θα ετοιμαζόμουν για τον πόλεμο με τη Τουρκία που βρίσκεται προ των πυλών…

Λίγο πριν το ξέσπασμα του πολέμου με τη Τουρκία η Ελλάδα ασχολείται με τις τεκνοθεσίες των ομοφύλων ζευγαριών και ο Έλληνας ΥΠΕΞ αιτείται παγκόσμιας διακυβέρνησης από το βήμα του ΟΗΕ.

Ενός ΟΗΕ οι άνδρες του οποίου συμμετείχαν από κοινού με τη Hamas στο Νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023.

Για ρίξε μια 2η ματιά στο δυτικό κόσμο. Ο ηγέτης των ΗΠΑ σε προχωρημένη άνοια, η οικογένειά του βουτηγμένη στα σκάνδαλα και στη διαφθορά. Στην Ευρώπη μπορείς να πετάξεις πολλές πέτρες με τη σιγουριά ότι δεν θα πετύχεις ηγέτη ούτε στις κυβερνήσεις ούτε στην αντιπολίτευση. Μέσα σε αυτό το τοπίο που έχεις δημιουργήσει με μαεστρία αναζητείς το πιο ευαίσθητο σημείο για να ξεκινήσεις έναν ακόμη πόλεμο.

Ο πόλεμος μοιάζει να είναι επιλογή καθώς εάν επισπεύσεις τη νέα εργαστηριακή planδημία είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα κουνούπια θα επιλέξουν να πεθάνουν παρά να εμβολιαστούν. Ναι, ο πόλεμος είναι ο πλέον πρόσφορος και δεν υπάρχει στην Ευρώπη πιο ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος από την Ελλάδα των Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη. Η λεβεντογέννα Κρήτη έδωσε τα ρέστα της.

(Δοκιμάζεις δυο-τρεις ελιές από το κτήμα με τα αιωνόβια δένδρα και προετοιμάζεις τα στρατόπεδα)

Έτσι ο Νίκος Δένδιας κι ενώ είναι νωπές οι τεμενάδες του διαδόχου του ΥΠΕΞ στον Τούρκο Πρόεδρο Erdogan ξαφνικά ανησυχεί πολύ.

Σύντομα θα ανησυχεί πραγματικά και ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός καθώς στενεύουν τα περιθώρια μετοίκησης στην όποια Ε.Ε.

Η Ursula αποδεικνύεται πολύ θανάσιμη ώστε να αντικατασταθεί. Οι υπηρεσίες της είναι πολύτιμες.

-Ανησυχώ και μάλιστα πολύ, η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους, αλλά δεν έχει αλλάξει θέσεις. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το Διεθνές Δίκαιο ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στην χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία»

Ναι, ο Νίκος Δένδιας αίφνης ανεβάζει την ένταση της αγωνίας με ισχυρές δόσεις βερμπαλισμού.

Πως μπορεί να εισηγηθεί “τρόπους για να διατηρήσει η Ελλάδα ακέραια την εθνική της κυριαρχία;”

Για να δούμε τους “τρόπους” του Δένδια ώστε να μην τον αδικήσουμε.

Ο κ. Δένδιας τόνισε πως παρά τους «χαμηλούς τόνους» που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα η Τουρκία, διατηρεί τις αναθεωρητικές της θέσεις. «Το υφέρπουν επιχείρημα είναι εκεί» είπε χαρακτηριστικά για να υπογραμμίσει πως στην πρόσφατη Navtex «συνδυάζει την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα».

«Η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους αλλά δεν έχει αλλάξει τις θέσεις ούτε κατα κεραία. Εμείς τι συμπέρασμα πρέπει να συνάγουμε; Όταν μάλιστα συνδυάζει η Τουρκία σε Navtex την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα. Το υφέρπουν επιχείρημα είναι εκεί. Όταν προγραμματίζουμε για την επόμενη δεκαετία θα πρέπει να μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Ανησυχώ και ανησυχώ μάλιστα πάρα πολύ. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το Διεθνές Δίκαιο ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στην χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακαίρεα την εθνική της κυριαρχία. Αλλιώς εγκληματώ.

Οι εισηγήσεις που κάνουμε (!) γίνονται με απόλυτο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ. Δεν μπορώ να αγνοήσω την πρόκληση που διαφαίνεται πέραν του ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής.

«Αν οποιοσδήποτε από εμάς θεωρεί ότι συνορεύει με χώρα που έχει τις αγαθότερες προθέσεις τότε δεν έχει σημασία να συζητάμε εδώ για τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλά δεν το πιστεύει κανείς. Οφείλουμε να εξοπλίσουμε την αποτρεπτική μας ισχύ ώστε να αντέξει τις προκλήσεις της νέας (!) εποχής.

Καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει» είπε ο υπουργός ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Όμως δεν μπορούμε και να μην εκμεταλλευτούμε το διάστημα σχετικής ηρεμίας του τελευταίου διαστήματος. Συναντήθηκα πρόσφατα με τον Τούρκο ομόλογο μου και του ζήτησα να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα. Πάντοτε αναζητούμε το ήρεμα κλίμα αλλά χρειάζεται 2 για να γίνει αυτό».

Και ο Δένδιας αφού μας εξήγησε τον “τρόπο” τον οποίο εισηγείται ώστε η Ελλάδα να είναι σε θέση να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία και αφού έλυσε αυτό το θέμα ορθώνει το ανάστημά του και εκτός χώρας-βλέποντας το σύνολο της Ευρώπης-όπως έκανε ο Κυριάκος όταν εισηγήθηκε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Είμαι πρωτεργάτης (!) των αμυντικών επιχειρησεων της ΕΕ. Αν υπάρχει μέλλον για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έγκειται στην δυνατότητα να υπαρχει στρατιωτικός βραχίονας αυτόνομος όχι σε αντιδιαστολή με το ΝΑΤΟ. Αν υπάρχει μια χώρα που θέλει περισσότερο να υπάρχει αυτός ο βραχίονας αυτή είναι η Ελλάδα. Υπο αυτό το πρίσμα υπήρξα πρωτεργάτης για την επιχείρηση Ειρήνη και τώρα για την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ. Για τη νομιμότητα της επιχείρησης ουδέν θέμα τίθεται. Είναι ειρηνική επιχειρήση για την προστασία πλοίων. Αντιπυραυλικός θόλος των πλοίων που πλέουν στην περιοχή.

Αν ακυρωθεί το Σουεζ ακυρώνεται ο Πειραιάς και η χώρα μας ως κόμβος. Δεν παίρνουμε θέση αλλά αμφισβητούμε το δικαίωμα οπουδήποτε να βάλλει κατα των πλοίων μας. Δεν κάνουμε επιθετικές επιχειρήσεις κατά των βάσεων των πυραύλων και ντοουνς. Όμως για εμάς το μείζον είναι το θέμα δημιουργίας αμυντικού βραχίονα και οι ΑΣΠΙΔΕΣ είναι η μεγαλύτυρη κοινή επιχείρηση της ΕΕ. Πιθανόν είναι ο μεγαλύτερος αντιπυραυλικός στόλος που μαζεύτηκε ποτέ»

(Άρα κι εγώ ο Δένδιας είμαι επικεφαλής του μεγαλύτερου αντιπυραυλικού στόλου που μαζεύτηκε ποτέ)

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην συνολική μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων λέγοντας πως υπάρχει ανάγκη για βαθιά (!) μεταρρύθμιση. Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην ανάγκη συνολικής αναθεώρησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων που θα υπηρετεί την νέα δομή των Ε.Δ. Ειδικότερη αναφορά έγινε στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών συστημάτων με δορυφορικά συστήματα αλλά και στην χρήση αυτόνομων συστημάτων drones.

Ο κ. Δένδιας τόνισε μάλιστα ότι εντός του ΓΕΕΘΑ θα δημιουργηθεί νέος (!) κλάδος με διοικητική δομή για την συστηματική ενσωμάτωση αυτόνομων συστημάτων drones αέρος και θαλάσσης. Για την ενίσχυση των οπλικών συστημάτων ο Υπουργός έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη αύξησης του στόλου των μεταγωγικών αεροσκαφών, συντήρησης του στόλου ελικοπτέρων, εκσυγχρονισμού των φρεγατών και ομογενοποίησης των ιπτάμενων συστημάτων.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι έτοιμο, θα παρουσιαστεί σύντομα στο υπουργικό συμβούλιο και αφορά το οικοσύστημα καινοτομίας (!). Κεντρικός πυλώνας θα αποτελεί το Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας το οποίο θα λαμβάνει τα αιτήματα των Ε.Δ και στην συνέχεια θα προκηρύσσει και χρηματοδοτεί την δημιουργία πρωτότυπων. «Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία (λεφτά υπάρχουν!) απολύτως διαθέσιμα» είπε ο κ. Δένδιας υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη τις εξυγίανσης της υπάρχουσα αμυντικής βιομηχανίας και ιδίως της ΕΑΒ. Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στον εκσυγχρονισμό του πλαισίου για την θητεία αλλά και την αναβάθμιση των στρατιωτικών σχολών ώστε μεταξύ άλλων να μπορούν να δίνουν μεταπτυχιακά, διδακτορικά και έρευνα.

Μέριμνα για προσωπικό – Στα 58 και 84τ.μ. οι οικίες για στρατιωτικούς

Τέλος ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι το υπουργείο του δεν μπορεί (!) να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών (τελικά λεφτά δεν υπάρχουν) των στελεχών των ΕΔ, μπορεί όμως να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να μειώσει τα κόστη διαβίωσης. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο συνολικό πρόγραμμα κατασκευής 1.400 κατοικιών σε όλη την επικράτεια (ο στρατηλάτης Δένδιας τώρα και στο real estate).

Η πρώτη φάση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2027 προβλέπει την κατασκευή 700 κατοικιών σε νησιά και Έβρο.

«Στα νησιά είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί τα στελέχη μας αναγκάζονται να πληρώσουν για κατοικία δυσβάσταχτα ποσά σε σχέση με όσα παίρνουν. Θα υπάρξουν 2 ειδών κατοικίες, 58 τ.μ. και 84 τ.μ. , 1 και 2 υπνοδωματίων ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των στελεχών», είπε.

Οι “τρόποι” του Δένδια πέρα από το γεγονός ότι αυτοαναιρούνται εντός της ίδιας του της ομιλίας η οποία ήταν μία netflixική παραγωγή εντυπωσιακών οπτικοποιημένων λέξεων για βρεφοποιημένους στη πραγατικότητα αποκαλύπτει τη σημερινή γύμνια των ενόπλων δυνάμεων και εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς τι θα κάνει ο στρατηλάτης Δένδιας εάν τα επόμενα 24ωρα η Τουρκία επιτεθεί στη χώρα μας;

Σε μια χώρα η οποία άγεται και φέρεται από το δόγμα της μεγάλης επαναφοράς την ίδια στιγμή που αποδεικνύεται διπρόσωπη και υποκριτής απέναντι στον μεγαλύτερο εν δυνάμει σύμμαχο στη περιοχή. Το Ισραήλ. Ένα Ισραήλ το οποίο βρήκε έναν μόνο σύμμαχο ανάμεσα στους 26 προθύμους της μεγάλης επαναφοράς και αυτός δεν ήταν η Ελλάδα αλλά η Ουγγαρία.

Πως η Ελληνική ηγεσία εγκατέλειψε το Ισραήλ και τον μαρτυρικό Εβραικό λαό

“Η Ουγγαρία έχει δύο φορές μπλοκάρει μια δήλωση συναίνεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της εκκρεμούς στρατιωτικής επιχείρησης του Ισραηλινού Στρατού κατά της Ηamas στη Rafah στη νότια Λωρίδα της Γάζας, μια συναίνεση που ζητούσε «άμεση ανθρωπιστική παύση» του πολέμου, οδηγώντας σε μόνιμη κατάπαυση του πυρός, αναφέρει η The Jerusalem Post. έμαθα.

«Η Ουγγαρία ήταν μόνη στην ΕΕ», δήλωσαν ανώτερες διπλωματικές πηγές.

Ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep BorrelI είχε επιχειρήσει δύο φορές να εκδώσει δήλωση συναίνεσης με την υποστήριξη και των 27 κρατών μελών του μπλοκ.

Αυτές οι αποκαλύψεις εγείρουν τεράστια ερωτηματικά για τον ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης και φυσικά της ίδιας της Ευρώπης οι ηγέτες της οποίας δείχνουν να υπηρετούν με ιδιαίτερη ζέση τα θανάσιμα κελεύσματα της μεγάλης επαναφοράς.

Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης είναι τουλάχιστο επιπόλαιη καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε “εμπόλεμη ζώνη” και φυσικά υποκριτική απέναντι στο Ισραήλ σε μία συγκυρία κατά την οποία το Ισραήλ μάχεται για την επιβίωσή του ως κράτος ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται την ύπαρξη του δυτικού κόσμου εν μέσω της επιχείρησης μείωσης του πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη με κύριο στόχο τον “κοστοβόρο” δυτικό πληθυσμό.

Η στάση της Ε.Ε είναι επίσης αποκαλυπτική για τον ρόλο των εγκεφάλων (των προσώπων πίσω από τη κουρτίνα) που έστειλαν τους Ναζί της Hamas να σφαγιάσουν τον μαρτυρικό Εβραικό λαό ενώ ταυτόχρονα φρόντισαν να τυφλώσουν για 7-10 ώρες τον αμυντικό μηχανισμό και τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.

O Netanyahu και ο μαρτυρικός Εβραικός λαός τους οποίους τα μέλη της elite εργαλειοποιούν προς όφελος τους για μία ακόμη φορά στη κατασκευασμένη ιστορία-όπως στον Β΄Παγκόσιο Πόλεμο-αποτελούν την γραμή άμυνας όχι μόνο του δυτικού πληθυσμού αλλά και του δυτικού πολιτισμού με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο συνεργάτη-χαφιέ της παγκόσμιας elite εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας στο σύνολό της.

Η συμμετοχή της Ε.Ε., του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού, του ΠΟΥ- οι οποίοι υποδύονται τους παγκόσμιους οργανισμούς ενώ δεν είναι παρά ιδιωτικές εταιρίες-στην εισβολή και τη σφαγή του μαρτυρικού Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023 φωτίζει τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα των εμπνευστών της σφαγής.

Ο Εβραικός λαός και ο ηγέτης του εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά στην Ιστορία ώστε να παραμείνουν καμουφλαρισμένοι και στο απυρόβλητο οι εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού.

O ρόλος της Ελλάδας σε όλο αυτό τουλάχιστο θλιβερός. Πόσο απέχουμε από το να πληρώσουμε το τίμημα των επιλογών μας;

Γιατί θα “χρειαστούμε” πολέμους; Η απάντηση είναι ιστορικά δεδομένη. Εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (σύντομα κοντά στα 400 τρις) το οποίο ανήκει σε ιδιώτες και επειδή φτάνουμε στο τέλος ενός μεγάλου οικονομικού και πολιτιστικού κύκλου.

(Σημείωση> Τα επιτόκια θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται και το 10% πιθανόν να μην είναι το ταβάνι τους. Ο πληθωρισμός όσο και τα επιτόκια θα αυξηθούν, παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες, λόγω των διογκωμένων ελλειμμάτων αλλά και την εκθετική αύξηση του χρέους σε όλες τις ανεπτυγμένες οικονομίες)

Πρωταγωνιστής στο γενικότερο φόντο μία τρομακτική πτώση. Εκείνη της ηγεμονίας των ΗΠΑ ενώ απέχουμε ελάχιστα από τη κατάρρευση του Παγκόσμιου Γεωπολιτικού και Οικονομικού συστήματος.

(Δεν θα μπορoύσε να υπάρξει ιδανικότερη στιγμή για τον Erdogan)

Στις 12 Mαρτίου 2024 γράφαμε>

Mετά τον διασυρμό του Γάλλου Προέδρου και της (του) συζύγου του τα περιθώρια για τις επόμενες κινήσεις του deep state στενεύουν.

Κι αυτό καθώς στο Ισραήλ o Iσραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu αντιστέκεται με υπερηφάνια και σθένος στον εκπρόσωπο του deep state Joe Biden o oποίος έχει ήδη αρχίσει να μαζεύει τους ισχυρισμούς του ότι σκοπεύει να μιλήσει στη Knesset (ισραηλινή βουλή) για τον πόλεμο στη Γάζα.

Με απλά λόγια ο Βiden σκόπευε μέσα στον Οίκο του Ισραήλ να κατηγορήσει τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας και να έλθει σε ρήξη με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού του Ισραήλ ο οποίος καταννοεί τη σημασία του πολέμου στη Γάζα και την συντριβή της Ηamas ως υπαρξιακή προυπόθεση για το κράτος του Ισραήλ.

Μέσα σε αυτό το φόντο και με τη Γαλλία σχεδόν εκτός δράσης είναι πολύ δύσκολο το ΝΑΤΟ να τολμήσει πιο εμφανή εμπλοκή στο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Τι απομένει πάνω στο τραπέζι του deep state και καθώς τόσο στην Αμμόχωστο όσο και στη Κερύνεια οι Τούρκοι χτίζουν ήδη 5άστερα τα οποία φιλοξενούν μερακλήδες Γερμανούς τουρίστες;

Οι κινήσεις που απομένουν στη σκακιέρα των elites του deep state που βρίσκονται πίσω από την Ατζέντα 2030 ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού και με τις οποίες θα μπορούσαν να επιχειρήσουν την επιβολή της επανεκλογής του Biden είναι η εξής>

1. Η αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ με την αθρόα εισαγωγή μεταναστών κάτι που συμβαίνει ήδη.

2. Η πρόκληση εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ

3. Η χρεοκοπία αλυσίδας τραπεζών η οποία δεν θα άφηνε περιθώρια στη FED

4. Eνας ελληνοτουρκικός πόλεμος ο οποίος σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στη Γάζα θα μπορούσε να βάλει φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η τελευταία επιλογή-εκείνη του ελληνοτουρκικού πολέμου-σε συνδυασμό με την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ δείχνει πλέον να είναι η πλέον επιλέξιμη καθώς η Oυκρανία-ΒlackRock (πάνω από 400 δις σκοπεύει να επενδύσει στο asset Ουκρανία) εξακολουθεί να αιμορραγεί στρατιωτικά και πολιτικά καθώς οι Ευρωπαίοι πολίτες-όπως και η αμερικανική κοινή γνώμη-δεν έχουν πεισθεί με τα υπέρ του πολέμου επιχειρήματα.

Η Ελλάδα με τη σειρά της είναι μία χρεοκοπημένη χώρα με δημόσιο και ιδιωτικό χρέος που αγγίζει τα 700 δις ενώ κατέχει την επίζηλη 2η θέση παγκοσμίως στην αναλογία χρέους-ΑΕΠ μετά τη Βενεζουέλα. Καθώς όπως αναφέραμε ο Erdogan μετατρέπει σε τουριστικούς παραδείσους Αμμόχωστο και Κερύνεια και με τον κανόνα ότι η Τουρκία κερδίζει με τα όπλα δεν το εκχωρεί στη συνέχεια με τη διπλωματία δεν θα μπορούσαν παρά να είναι οι πλέον ιδανικές συνθήκες για ένα τουρκικό χτύπημα στο Αιγαίο και δη στην περιοχή-κλειδί του Καστελορίζου.

Η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε να κάνει εχθρό τη Ρωσία και το Ισραήλ (στο τελευταίο παρέδιδε συστάσεις ανακωχής στην Γάζα δλδ παράδοσής του στους Ναζί τρομοκράτες) και καθώς ο “φίλος” Γάλλος πρόεδρος διασύρεται για την προσωπική του ζωή, τι πιο συγκλονιστική συγκυρία για τον Erdogan να σφραγίσει την δύση της θητείας του ακρωτηριάζοντας την Ελλάδα και παραδίδοντας στους διαδόχους του μία μεγαλύτερη Τουρκία!

Την ίδια στιγμή στην ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκεται ένα κόμμα το οποίο έχει υποταχθεί πλήρως στα κελεύσματα του WEF και στην Ατζέντα 2030 ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού ενώ η ίδια η ΝΔ σαν κόμμα χρωστάει ένα σκασμό εκατομμύρια στις Τράπεζες.

Μάλιστα η Τράπεζα Πειραιώςκατ΄εξοχήν τράπεζα των δανείων στα ΜΜΕ τα οποία επίσης χαρακτηρίζονται και ως θαλασσοδάνεια– είχε καταθέσει στο παρελθόν αγωγή κατά της ΝΔ , ζητώντας την αποπληρωμή καταγγελθέντων δανείων 131 εκατ. ευρώ, συν τόκων και προσαυξήσεων που ανέβαζαν (τότε) το συνολικό ποσό της οφειλής σε 160 εκατ. ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2022 η «Εφ.Συν.» με τίτλο «Με χρέη 661 εκατ. μπήκε το 2022 για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.» σημείωνε “διαπιστώσαμε ότι τα δυο κόμματα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας χρέους των κομμάτων της Ε.Ε. Αδιάψευστα στοιχεία για το νοικοκύρεμα που είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης, ο ισολογισμός του κόμματος το 2020 σύμφωνα με τον οποίο ειδικά η Ν.Δ. χρωστούσε 342 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 118 εκατ. από τότε που ο ίδιος ανέλαβε την αρχηγία και 34,5 εκατ. μόνο μέσα στον προηγούμενο χρόνο. Σήμερα, σύμφωνα και με τον ισολογισμό του 2021 που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, οι βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις της Ν.Δ. αγγίζουν τα 392 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, τα έσοδα του κόμματος το 2021 ανέρχονται στα 12,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα λειτουργικά έξοδα φτάνουν τα 49 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε εδώ ότι εξοφλήσεις μέσω διαγραφής, όπως στο παρελθόν, δανείων δεν είναι πλέον εύκολες, μια και οι τράπεζες παρακολουθούνται πια στενά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και φυσικά τον κ. Στουρνάρα. Για δε τις αποπληρωμές παρόμοιων «κόκκινων» δανείων υπάρχουν βέβαια μέθοδοι «ευκολίας» πληρωμών και δόσεων του κυβερνητικού κόμματος σε βάθος δύο αιώνων.

Συνοπτικά: το 2017 το χρέος ήταν στα 250,6 εκατ. ευρώ, το 2018 στα 278,9 εκατ. ευρώ, το 2019 στα 308,7 εκατ. ευρώ και το 2020 στα 343 εκατ. ευρώ. Σήμερα το χρέος έχει πλέον φτάσει τα 391,6 εκατ. ευρώ μαζί με τα χρέη σε προμηθευτές. Μια εύρωστη δηλαδή ιδιωτική επιχείρηση που λειτουργεί με το γνωστό μοντέλο της Ν.Δ. «Λίγα από πολλούς με διαφάνεια και με σεβασμό στον Ελληνα φορολογούμενο». Τώρα, ποιοι είναι οι πολλοί που χρηματοδοτούν τα χρέη της Ν.Δ. ασφαλώς το γνωρίζουν οι πολίτες…”

Η Νέα Δημοκρατία θα απαντούσε σε μεταγενέστερο χρόνο διά στόματος του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΚΟ Σπαρτιάτες Βασίλη Στίγκα-όπως διαβάζουμε στην θανάσιμα έγκριτον Καθημερινή.

«Η Νέα Δημοκρατία τηρεί τις υποχρεώσεις της, δεν έχει δανειστεί άλλο, πέρα από το δανεισμό που είχε κάνει, και συγχρόνως έχει μηδέν υποχρεώσεις προς προμηθευτές ή οτιδήποτε άλλο, γιατί τις εκπληρώνει ανελλιπώς. Το δε πλάνο εξυγίανσης των οικονομικών της λειτουργεί καλύτερα από ό,τι ήταν ο σχεδιασμός», ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης και προσέθεσε: «Δείτε τους ισολογισμούς της. Είναι δημόσιοι. Αναλήψεις δανείων: μηδέν. Μηδέν οι αναλήψεις και για το 2022 και για το 2021 και για το 2020».

«Η Νέα Δημοκρατία, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή έχει βάλει σε τάξη τα οικονομικά της, έχει δεχτεί όλους τους διακανονισμούς που έχουν τεθεί υπόψη της από τις τράπεζες, όπου έχει γίνει αυτό, και συγχρόνως έχει ζητήσει αντίστοιχους διακανονισμούς από τις υπόλοιπες τράπεζες, ώστε να έρθει πάντοτε σε τακτοποίηση των υποχρεώσεών της. Αυτό έχει συμβεί από την αρχή και να είστε σίγουρος ότι δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά», είπε επίσης ο υφυπουργός Οικονομικών.

Γιατί έχει τεράστια σημασία το χρέος στη σημερινή συγκυρία;

Γιατί το Χρέος όπως επίσης και η βουλιμία της elite του deep state για παγκόσμια διακυβέρνηση με εργαλείο το χρέος ενός πληθυσμού μόλις 2 δις ανθρώπων στον οποίο ο κοστοβόρος δυτικός πληθυσμός θα αποτελεί μειοψηφία αποτελούν εύφλεκτα υλικά για ένα χρεοκοπημένο κράτος όπως η Ελλάδα. Το χρέος και η προθυμία υπακοής των ηγετών της Δύσης στην Ατζέντα του WEF επέβαλαν την planδημία και τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

To χρέος της Ελλάδας και η η προθυμία υπακοής των ηγετών της όλων των κομμάτων- της προέδρου της Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένης- είναι ο λόγος πίσω από την βουλιμία υπακοής στην εργαστηριακή Κλιματική Κρίση-εργαλείο επίσης τυραννίας και μείωσης του πληθυσμού μέσα από μέτρα όπως η κατάργηση της Γεωργίας, οι πόλεις των 15΄και πάει λέγοντας.

Οι Αμερικανοί πολίτες πληρώνουν 200 δις ευρώ τη μέρα για τους τόκους εξυπηρέτησης του χρέους τους στην ιδιωτική FED. Oι Ευρωπαίοι πολίτες πληρώνουν αντίστοιχους τόκους στην ιδιωτική Ευρωπαική ΒIS-Tράπεζα Διεθνών Διαπραγματεύσεων. Σε ποιους ανήκουν οι δύο αυτές τράπεζες;

Σε εκείνους που κατέχουν και την πλειοψηφία των μετοχών των BlackRock, Vanguard, State Street.

Σε αυτούς τους 5 οργανισμούς “ανήκει” ο δυτικός κόσμος. Από εδώ ξεκινούν όλα τα επίσημα “αφηγήματα” που διατρέχουν τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ και φυσικά τα σαρδανάπαλα εγχώρια συστημικά.

Σε αντίθεση με την θανάσιμη βουλιμία των εγχωρίων θαλασσοδανεισμένων εκδοτών-μηντιαρχών να υπερασπισθούν την Ατζέντα μείωσης του δυτικού πληθυσμού δλδ τον θάνατό σου τόσο οι New York Times όσο και η The Wall Street Journal φρόντισαν να κρατήσουν τα προσχήματα καθώς συμμετείχαν στη Γενοκτονία της εργαστηριακής planδημίας η οποία ταυτίζεται χρονικά με το διαβόητο EVENT 201, μία δήθεν Άσκηση planδημίας που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 ταυτόχρονα με την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών την ίδια μέρα στη διαβόητη Wuhan της Κίνας.

Εκατοντάδες στρατιωτικοί κατήγγειλαν και με συνεντεύξεις τους ότι είχαν νοσήσει με συμπτώματα που παρέπεμπαν στον μετέπειτα COVID-19. Κανένα υπ. Αμυνας δυτικής χώρας δεν δέχθηκε να τους εξετάσει ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν αναπτύξει αντισώματα.

Οι New York Times έκαναν αγωγή στην ανεκδιήγητη Ursula για τις μυστικές συμφωνίες της με τον Μπουρλά της Pfizer ενώ η The Wall Street Journal παρουσίασε αποκλειστικό ρεπορτάζ για την εργαστηριακή προέλευση του ιού που προκαλεί τον COVID-19.

Τόσο η planδημία όσο και η διαβόητη Κλιματική Αλλαγή, η αθρόα εισβολή μεταναστών, η WOKE ιδεολογία, τα LGTBQ κινήματα, το σχεδιζόμενο ψηφιακο νόμισμα-φυλακή και φυσικά ο καλλιεργούμενος αντισημιτισμός που ανθίζει στα πανεπιστήμια της elite (ώστε να αποτελεί τον φερετζέ των εμπνευστών οι οποίοι ιστορικά θυσιάζουν αδίστακτα τον μαρτυρικό Εβραικό λαό για χάρη του σκοπού τους που είναι η διακυβέρνηση του κόσμου) την κοινή “συνταγή” των δυτικών ΜΜΕ με τα ελληνικά να μην αποτελούν εξαίρεση καθώς είτε ιδρύθηκαν γι΄αυτό το σκοπό είτε θαλασσοδανείζονται γι΄αυτό το σκοπό-ώστε να υπηρετούν τη συγκεκριμένη συνταγή.

Θα αποτελούσε έκπληξη για τους ευγονιστές εμπνευστές του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού (γιατί άλλωστε να κόβουν αφειδώς χρήμα ώστε να ταίζουν τα καγκουρόπουλα του Μπάμπη και της Σούλας που έρχονται “άσκεφτα” στο κόσμο) να σταματήσουν αίφνης την επιχείρηση Γενοκτονίας από τη στιγμή μάλιστα που έχουν εξαναγκάσει και τον αναξιόπιστο Trump να δηλώσει πρόσφατα υπέρ των mRNA εμβολίων για τον καρκίνο, αίφνης να σταματήσουν εδώ και να εξακολουθήσουν να μοιράζουν πληθωριστικό χρήμα στα κουνούπια και να μην προκαλέσουν νέα “ιστορικά” γεγονότα όπως έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το αμέσως επόμενο διάστημα.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

Ακολουθούν δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στην φρεγάτα «Ύδρα» η οποία βρίσκεται εν πλω στον Κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ.

Πριν λίγες εβδομάδες είχα την χαρά και την τιμή να έρθω στη Σαλαμίνα και να σας χαιρετήσω πριν φύγετε. Σας είχα πει τότε ότι θα έρθω και στην Ερυθρά Θάλασσα. Ήρθα σήμερα λοιπόν εδώ, κατ’ αρχήν για να δω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρείτε και να σας επαναλάβω ότι είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που κάνετε. Διατύπωσα ήδη στον Κυβερνήτη τα συγχαρητήρια μου . Γνωρίζω πάρα πολύ καλά και σας το επαναλαμβάνω ότι η πατρίδα σας έχει στείλει σε ζώνη κινδύνου. Πρέπει όμως να σας πω ότι είσαστε εδώ και το ξέρετε για να υπερασπίσετε τα δικά μας συμφέροντα, τα εθνικά μας συμφέροντα, αυτό το οποίο εξυπηρετεί την Ελληνική Δημοκρατία, την πατρίδα μας και την ελληνική κοινωνία.
Και να σας πω επίσης ότι για εμένα ήταν μεγάλη περηφάνεια που κοίταξα στον ιστό της «Ύδρας» την ελληνική σημαία να ανεμίζει στον κόλπο του Άντεν.
Θα ήθελα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή τύχη και ό,τι καλό. Τα συγχαρητήριά μου κύριε Κυβερνήτα, να είστε πάντα καλά και γεροί. Σας ευχαριστώ πολύ.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024.

Πόσο απέχουμε από την ελληνική 7η Οκτωβρίου;

Eίσαι ο Erdogan στο τέλος μιας θριαμβευτικής πορείας και έχεις υποσχεθεί να παραδώσεις μία μεγαλύτερη Τουρκία, ενώ η δημοφιλία σου παίρνει τη κατιούσα. Έχεις απέναντί σου τους Μητσοτάκη και Κασσελάκη της μεγάλης επαναφοράς. Πετάς στις ΗΠΑ για να διερευνήσεις εάν θα μπορούσες να εξασφαλίσεις τη σιωπηλή συναίνεση του Biden στο εγχείρημα. Ο Biden- σε δεινή θέση- θα μπορούσε να αξιοποιήσει ένα πόλεμο στα έγκατα του ΝΑΤΟ για να κερδίσει τις εκλογές.
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε ένα γενικευμένο πόλεμο με την Τουρκία με την εγχώρια πολιτική ηγεσία να εγκαταλείπει τη χώρα; Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και σύγχρονων στρατιωτικών τεχνολογιών-Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνος Γρίβας δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

-Η απόσυρση της Τουρκίας από τη Συνθήκη CFE επιβεβαιώνει ότι η Άγκυρα προετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας και της Κύπρου με σκοπό τον ακρωτηριασμό τους. Οι “αφέλειες” περί ελληνοτουρκικής προσέγγισης δεν δικαιολογούνται πλέον και δεν συγχωρούνται..

Ήταν μόλις Φεβρουάριος του 2024 όταν το Κουρδιστό Πορτοκάλι έγραφε>

-Εάν ήμουν εφοπλιστής θα ετοιμαζόμουν για τον πόλεμο με τη Τουρκία που βρίσκεται προ των πυλών…

Λίγο πριν το ξέσπασμα του πολέμου με τη Τουρκία η Ελλάδα ασχολείται με τις τεκνοθεσίες των ομοφύλων ζευγαριών και ο Έλληνας ΥΠΕΞ αιτείται παγκόσμιας διακυβέρνησης από το βήμα του ΟΗΕ.

Ενός ΟΗΕ οι άνδρες του οποίου συμμετείχαν από κοινού με τη Hamas στο Νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023.

Για ρίξε μια 2η ματιά στο δυτικό κόσμο. Ο ηγέτης των ΗΠΑ σε προχωρημένη άνοια, η οικογένειά του βουτηγμένη στα σκάνδαλα και στη διαφθορά. Στην Ευρώπη μπορείς να πετάξεις πολλές πέτρες με τη σιγουριά ότι δεν θα πετύχεις ηγέτη ούτε στις κυβερνήσεις ούτε στην αντιπολίτευση. Μέσα σε αυτό το τοπίο που έχεις δημιουργήσει με μαεστρία αναζητείς το πιο ευαίσθητο σημείο για να ξεκινήσεις έναν ακόμη πόλεμο.

Ο πόλεμος μοιάζει να είναι επιλογή καθώς εάν επισπεύσεις τη νέα εργαστηριακή planδημία είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα κουνούπια θα επιλέξουν να πεθάνουν παρά να εμβολιαστούν. Ναι, ο πόλεμος είναι ο πλέον πρόσφορος και δεν υπάρχει στην Ευρώπη πιο ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος από την Ελλάδα των Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη. Η λεβεντογέννα Κρήτη έδωσε τα ρέστα της.

(Δοκιμάζεις δυο-τρεις ελιές από το κτήμα με τα αιωνόβια δένδρα και προετοιμάζεις τα στρατόπεδα)

Έτσι ο Νίκος Δένδιας κι ενώ είναι νωπές οι τεμενάδες του διαδόχου του ΥΠΕΞ στον Τούρκο Πρόεδρο Erdogan ξαφνικά ανησυχεί πολύ.

Σύντομα θα ανησυχεί πραγματικά και ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός καθώς στενεύουν τα περιθώρια μετοίκησης στην όποια Ε.Ε.

Η Ursula αποδεικνύεται πολύ θανάσιμη ώστε να αντικατασταθεί. Οι υπηρεσίες της είναι πολύτιμες.

-Ανησυχώ και μάλιστα πολύ, η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους, αλλά δεν έχει αλλάξει θέσεις. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το Διεθνές Δίκαιο ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στην χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία»

Ναι, ο Νίκος Δένδιας αίφνης ανεβάζει την ένταση της αγωνίας με ισχυρές δόσεις βερμπαλισμού.

Πως μπορεί να εισηγηθεί “τρόπους για να διατηρήσει η Ελλάδα ακέραια την εθνική της κυριαρχία;”

Για να δούμε τους “τρόπους” του Δένδια ώστε να μην τον αδικήσουμε.

Ο κ. Δένδιας τόνισε πως παρά τους «χαμηλούς τόνους» που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα η Τουρκία, διατηρεί τις αναθεωρητικές της θέσεις. «Το υφέρπουν επιχείρημα είναι εκεί» είπε χαρακτηριστικά για να υπογραμμίσει πως στην πρόσφατη Navtex «συνδυάζει την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα».

«Η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους αλλά δεν έχει αλλάξει τις θέσεις ούτε κατα κεραία. Εμείς τι συμπέρασμα πρέπει να συνάγουμε; Όταν μάλιστα συνδυάζει η Τουρκία σε Navtex την κυριαρχία με την ναυσιπλοΐα. Το υφέρπουν επιχείρημα είναι εκεί. Όταν προγραμματίζουμε για την επόμενη δεκαετία θα πρέπει να μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Ανησυχώ και ανησυχώ μάλιστα πάρα πολύ. Όταν έχω 100 εκατ. δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το Διεθνές Δίκαιο ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στην χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακαίρεα την εθνική της κυριαρχία. Αλλιώς εγκληματώ.

Οι εισηγήσεις που κάνουμε (!) γίνονται με απόλυτο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ. Δεν μπορώ να αγνοήσω την πρόκληση που διαφαίνεται πέραν του ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής.

«Αν οποιοσδήποτε από εμάς θεωρεί ότι συνορεύει με χώρα που έχει τις αγαθότερες προθέσεις τότε δεν έχει σημασία να συζητάμε εδώ για τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλά δεν το πιστεύει κανείς. Οφείλουμε να εξοπλίσουμε την αποτρεπτική μας ισχύ ώστε να αντέξει τις προκλήσεις της νέας (!) εποχής.

Καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει» είπε ο υπουργός ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Όμως δεν μπορούμε και να μην εκμεταλλευτούμε το διάστημα σχετικής ηρεμίας του τελευταίου διαστήματος. Συναντήθηκα πρόσφατα με τον Τούρκο ομόλογο μου και του ζήτησα να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα. Πάντοτε αναζητούμε το ήρεμα κλίμα αλλά χρειάζεται 2 για να γίνει αυτό».

Και ο Δένδιας αφού μας εξήγησε τον “τρόπο” τον οποίο εισηγείται ώστε η Ελλάδα να είναι σε θέση να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία και αφού έλυσε αυτό το θέμα ορθώνει το ανάστημά του και εκτός χώρας-βλέποντας το σύνολο της Ευρώπης-όπως έκανε ο Κυριάκος όταν εισηγήθηκε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Είμαι πρωτεργάτης (!) των αμυντικών επιχειρησεων της ΕΕ. Αν υπάρχει μέλλον για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έγκειται στην δυνατότητα να υπαρχει στρατιωτικός βραχίονας αυτόνομος όχι σε αντιδιαστολή με το ΝΑΤΟ. Αν υπάρχει μια χώρα που θέλει περισσότερο να υπάρχει αυτός ο βραχίονας αυτή είναι η Ελλάδα. Υπο αυτό το πρίσμα υπήρξα πρωτεργάτης για την επιχείρηση Ειρήνη και τώρα για την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ. Για τη νομιμότητα της επιχείρησης ουδέν θέμα τίθεται. Είναι ειρηνική επιχειρήση για την προστασία πλοίων. Αντιπυραυλικός θόλος των πλοίων που πλέουν στην περιοχή.

Αν ακυρωθεί το Σουεζ ακυρώνεται ο Πειραιάς και η χώρα μας ως κόμβος. Δεν παίρνουμε θέση αλλά αμφισβητούμε το δικαίωμα οπουδήποτε να βάλλει κατα των πλοίων μας. Δεν κάνουμε επιθετικές επιχειρήσεις κατά των βάσεων των πυραύλων και ντοουνς. Όμως για εμάς το μείζον είναι το θέμα δημιουργίας αμυντικού βραχίονα και οι ΑΣΠΙΔΕΣ είναι η μεγαλύτυρη κοινή επιχείρηση της ΕΕ. Πιθανόν είναι ο μεγαλύτερος αντιπυραυλικός στόλος που μαζεύτηκε ποτέ»

(Άρα κι εγώ ο Δένδιας είμαι επικεφαλής του μεγαλύτερου αντιπυραυλικού στόλου που μαζεύτηκε ποτέ)

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην συνολική μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων λέγοντας πως υπάρχει ανάγκη για βαθιά (!) μεταρρύθμιση. Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην ανάγκη συνολικής αναθεώρησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων που θα υπηρετεί την νέα δομή των Ε.Δ. Ειδικότερη αναφορά έγινε στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών συστημάτων με δορυφορικά συστήματα αλλά και στην χρήση αυτόνομων συστημάτων drones.

Ο κ. Δένδιας τόνισε μάλιστα ότι εντός του ΓΕΕΘΑ θα δημιουργηθεί νέος (!) κλάδος με διοικητική δομή για την συστηματική ενσωμάτωση αυτόνομων συστημάτων drones αέρος και θαλάσσης. Για την ενίσχυση των οπλικών συστημάτων ο Υπουργός έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη αύξησης του στόλου των μεταγωγικών αεροσκαφών, συντήρησης του στόλου ελικοπτέρων, εκσυγχρονισμού των φρεγατών και ομογενοποίησης των ιπτάμενων συστημάτων.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι έτοιμο, θα παρουσιαστεί σύντομα στο υπουργικό συμβούλιο και αφορά το οικοσύστημα καινοτομίας (!). Κεντρικός πυλώνας θα αποτελεί το Ελληνικό Κέντρο Καινοτομίας το οποίο θα λαμβάνει τα αιτήματα των Ε.Δ και στην συνέχεια θα προκηρύσσει και χρηματοδοτεί την δημιουργία πρωτότυπων. «Υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία (λεφτά υπάρχουν!) απολύτως διαθέσιμα» είπε ο κ. Δένδιας υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη τις εξυγίανσης της υπάρχουσα αμυντικής βιομηχανίας και ιδίως της ΕΑΒ. Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στον εκσυγχρονισμό του πλαισίου για την θητεία αλλά και την αναβάθμιση των στρατιωτικών σχολών ώστε μεταξύ άλλων να μπορούν να δίνουν μεταπτυχιακά, διδακτορικά και έρευνα.

Μέριμνα για προσωπικό – Στα 58 και 84τ.μ. οι οικίες για στρατιωτικούς

Τέλος ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι το υπουργείο του δεν μπορεί (!) να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών (τελικά λεφτά δεν υπάρχουν) των στελεχών των ΕΔ, μπορεί όμως να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να μειώσει τα κόστη διαβίωσης. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο συνολικό πρόγραμμα κατασκευής 1.400 κατοικιών σε όλη την επικράτεια (ο στρατηλάτης Δένδιας τώρα και στο real estate).

Η πρώτη φάση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2027 προβλέπει την κατασκευή 700 κατοικιών σε νησιά και Έβρο.

«Στα νησιά είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί τα στελέχη μας αναγκάζονται να πληρώσουν για κατοικία δυσβάσταχτα ποσά σε σχέση με όσα παίρνουν. Θα υπάρξουν 2 ειδών κατοικίες, 58 τ.μ. και 84 τ.μ. , 1 και 2 υπνοδωματίων ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των στελεχών», είπε.

Οι “τρόποι” του Δένδια πέρα από το γεγονός ότι αυτοαναιρούνται εντός της ίδιας του της ομιλίας η οποία ήταν μία netflixική παραγωγή εντυπωσιακών οπτικοποιημένων λέξεων για βρεφοποιημένους στη πραγατικότητα αποκαλύπτει τη σημερινή γύμνια των ενόπλων δυνάμεων και εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς τι θα κάνει ο στρατηλάτης Δένδιας εάν τα επόμενα 24ωρα η Τουρκία επιτεθεί στη χώρα μας;

Σε μια χώρα η οποία άγεται και φέρεται από το δόγμα της μεγάλης επαναφοράς την ίδια στιγμή που αποδεικνύεται διπρόσωπη και υποκριτής απέναντι στον μεγαλύτερο εν δυνάμει σύμμαχο στη περιοχή. Το Ισραήλ. Ένα Ισραήλ το οποίο βρήκε έναν μόνο σύμμαχο ανάμεσα στους 26 προθύμους της μεγάλης επαναφοράς και αυτός δεν ήταν η Ελλάδα αλλά η Ουγγαρία.

“Η Ουγγαρία έχει δύο φορές μπλοκάρει μια δήλωση συναίνεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της εκκρεμούς στρατιωτικής επιχείρησης του Ισραηλινού Στρατού κατά της Ηamas στη Rafah στη νότια Λωρίδα της Γάζας, μια συναίνεση που ζητούσε «άμεση ανθρωπιστική παύση» του πολέμου, οδηγώντας σε μόνιμη κατάπαυση του πυρός, αναφέρει η The Jerusalem Post. έμαθα.

«Η Ουγγαρία ήταν μόνη στην ΕΕ», δήλωσαν ανώτερες διπλωματικές πηγές.

Ο επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep BorrelI είχε επιχειρήσει δύο φορές να εκδώσει δήλωση συναίνεσης με την υποστήριξη και των 27 κρατών μελών του μπλοκ.

Αυτές οι αποκαλύψεις εγείρουν τεράστια ερωτηματικά για τον ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης και φυσικά της ίδιας της Ευρώπης οι ηγέτες της οποίας δείχνουν να υπηρετούν με ιδιαίτερη ζέση τα θανάσιμα κελεύσματα της μεγάλης επαναφοράς.

Η στάση της ελληνικής κυβέρνησης είναι τουλάχιστο επιπόλαιη καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε “εμπόλεμη ζώνη” και φυσικά υποκριτική απέναντι στο Ισραήλ σε μία συγκυρία κατά την οποία το Ισραήλ μάχεται για την επιβίωσή του ως κράτος ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζεται την ύπαρξη του δυτικού κόσμου εν μέσω της επιχείρησης μείωσης του πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη με κύριο στόχο τον “κοστοβόρο” δυτικό πληθυσμό.

Η στάση της Ε.Ε είναι επίσης αποκαλυπτική για τον ρόλο των εγκεφάλων (των προσώπων πίσω από τη κουρτίνα) που έστειλαν τους Ναζί της Hamas να σφαγιάσουν τον μαρτυρικό Εβραικό λαό ενώ ταυτόχρονα φρόντισαν να τυφλώσουν για 7-10 ώρες τον αμυντικό μηχανισμό και τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.

O Netanyahu και ο μαρτυρικός Εβραικός λαός τους οποίους τα μέλη της elite εργαλειοποιούν προς όφελος τους για μία ακόμη φορά στη κατασκευασμένη ιστορία-όπως στον Β΄Παγκόσιο Πόλεμο-αποτελούν την γραμή άμυνας όχι μόνο του δυτικού πληθυσμού αλλά και του δυτικού πολιτισμού με την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο συνεργάτη-χαφιέ της παγκόσμιας elite εξαιτίας της πολιτικής της ηγεσίας στο σύνολό της.

Η συμμετοχή της Ε.Ε., του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού, του ΠΟΥ- οι οποίοι υποδύονται τους παγκόσμιους οργανισμούς ενώ δεν είναι παρά ιδιωτικές εταιρίες-στην εισβολή και τη σφαγή του μαρτυρικού Εβραικού λαού την 7η Οκτωβρίου 2023 φωτίζει τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα των εμπνευστών της σφαγής.

Ο Εβραικός λαός και ο ηγέτης του εργαλειοποιείται για μία ακόμη φορά στην Ιστορία ώστε να παραμείνουν καμουφλαρισμένοι και στο απυρόβλητο οι εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού.

O ρόλος της Ελλάδας σε όλο αυτό τουλάχιστο θλιβερός. Πόσο απέχουμε από το να πληρώσουμε το τίμημα των επιλογών μας;

Γιατί θα “χρειαστούμε” πολέμους; Η απάντηση είναι ιστορικά δεδομένη. Εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους (σύντομα κοντά στα 400 τρις) το οποίο ανήκει σε ιδιώτες και επειδή φτάνουμε στο τέλος ενός μεγάλου οικονομικού και πολιτιστικού κύκλου.

(Σημείωση> Τα επιτόκια θα εξακολουθήσουν να αυξάνονται και το 10% πιθανόν να μην είναι το ταβάνι τους. Ο πληθωρισμός όσο και τα επιτόκια θα αυξηθούν, παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες, λόγω των διογκωμένων ελλειμμάτων αλλά και την εκθετική αύξηση του χρέους σε όλες τις ανεπτυγμένες οικονομίες)

Πρωταγωνιστής στο γενικότερο φόντο μία τρομακτική πτώση. Εκείνη της ηγεμονίας των ΗΠΑ ενώ απέχουμε ελάχιστα από τη κατάρρευση του Παγκόσμιου Γεωπολιτικού και Οικονομικού συστήματος.

(Δεν θα μπορoύσε να υπάρξει ιδανικότερη στιγμή για τον Erdogan)

OI ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ MICHEL DE NOSTREDAME THE GREEK

To 2024 αποτελεί κρίσιμη χρονιά για την πορεία της Ατζέντας 2030 και αυτό γιατί τον Νοέμβριο είναι προγραμματισμένες οι εκλογές των ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι είναι προγραμματισμένες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα διεξαχθούν κιόλας. H ιδέα της επανεκλογής Trump είναι σχεδόν απωθητική για τους χειριστές της Ατζέντας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πρώην Πρόεδρος θα συνεχίσει ασυμβίβαστος τις ρήξεις με το deep state.

Σε μία προσπάθεια τορπιλισμού της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ αλλά και ανατροπής των δημοσκοπικών προγνωστικών όσο αφορά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα μπορούσαν να λάβουν χώρα τα εξής τρομακτικά γεγονότα τα οποία θα προβλέψουμε όπως τα προβλέπει ο Νοστράδαμος, ο οποίος παρότι πέθανε τον Ιούλιο του 1566-κάποιος μπαγάσας τον ντουμπλάρει και φέτος για παράδειγμα προβλέπει ότι ο Πρίγκιπας Harry θα είναι ο διάδοχος του θρόνου!

1_Μία δολοφονία η οποία θα μπορούσε να συγκλονίσει τις ΗΠΑ και τον (δυτικό) κόσμο.

2_Επίθεση UFO. Εμφάνιση ολογράμματος εχθρικών διαστημοπλοίων στον ουρανό ώστε οι πολίτες έντρομοι να καταπιούν το σενάριο της επίθεσης από εξωγήινους-έτοιμο το έχουν. Δεχόμαστε επίθεση από καλοχτενισμένα UFO, μείνετε σπίτια σας και μην αναπνέετε. Δελτίο σε τρόφιμα, τρόμος, κλπ.

3_Γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή ή στην Ευρώπη με το σενάριο της τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα να παίζει δυνατά. Άλλωστε οι Τούρκοι πληροφορούνται ταυτόχρονα με τους Έλληνες (επίσημα από τα ΜΜΕ-ανεπίσημα από τις μυστικές υπηρεσίες) συμβάντα όπως το φίασκο με τη φρεγάτα ΥΔΡΑ. Επίσης αξιολογούν το γεγονός ότι ο βρεφοποιημένος ελληνικός λαός βρίσκεται ήδη σε εμφύλιο με αφορμή τα ομόφυλα ζευγάρια και αντίστοιχες ιεραρχήσεις που επιβάλει ο Klaus Schwab στο τρίο Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη. Ο πόλεμος με τη Τουρκία είναι ένα πολύ ισχυρό σενάριο καθώς συμπληρώονται 50 χρόνια μετά την εισβολή στη Κύπρο του 1974.

4_Νέα πανδημία όπως την περιέγραψαν ήδη οι προσομοιώσεις των WEF-Bill Gates. Γι΄αυτό και ο Έλληνας πρωθυπουργός σχεδόν από το Davos ανέβασε στο Twitter το σχετικό (αλλά εκτός τόπου και χρόνου καθώς είχαν περάσει οι γιορτές, κλπ) spot του εμβολιασμού στο οποίο πρωταγωνίστησε η έξοχη εμβολιαστική ντιζέζ Αναστασία Κοτανίδου. O Kυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα από τα 156 πρόσωπα που παρακολουθεί στο X. (πρώην Twitter) o Κlaus Schwab και ο Κυριάκος μάλλον γι αυτό επέλεξε τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Το δε spot εμφανίστηκε όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν στο Davos.

5_Ύφεση στα όρια του ΚΡΑΧ. Σύμφωνα με τους FT στο πρώτο 15ημερο του έτους στην Αμερική οι εταιρίες έβγαλαν εταιρικά ομόλογα αξίας 150 δις για να εξυπηρετήσουν το χρέος τους. Αυτές οι κινήσεις σε μία χώρα (ΗΠΑ) με 34 τρις δημόσιο χρέος για το οποίο οι πολίτες πληρώνουν 200 δις ευρώ για τόκους ημερησίως. Δηλαδή βρισκόμαστε ακριβώς στον κρατήρα της έκρηξης της φούσκας του παγκοσμίου χρέους. Μπορεί επίσης το μετρητό να είναι υπό εξαφάνιση γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ το τραβάνε από την αγορά γιατί μπορούν και επειδή έχουν τους λόγους τους!

6_ΚΡΑΧ στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να “σβήσει” ο πλανήτης ή black out (διακοπή παροχής ρεύματος σε ΗΠΑ και Ευρώπη)

7_Μαζικοί θάνατοι εμβολιασμένων ηγετών αλλά και κορυφαίων πολιτικών της αντιπολίτευσης στο δυτικό κόσμο οι οποίοι είναι mRNA προγραμματισμένοι να πεθάνουν εντός του 2024, ώστε μέσα από το χάος να αναλάβει τη διακυβέρνηση ένας τύπος όπως ο Tony Blair για παράδειγμα.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK