kourdistoportocali.comNews DeskΚωδικός First Priority. Πως παγιδεύθηκε η εγχώρια elite. Το Τελικό Τρύπημα

Γράφει ο S. Summoning His Legions

Κωδικός First Priority. Πως παγιδεύθηκε η εγχώρια elite. Το Τελικό Τρύπημα

Με mini φουστίτσες οι καθηγήτριες Θεοδωρίδου, Κοτανίδου, Γκάγκα και Παγώνη σε ακατάπαυστη δράση

Κανένα μεγάλο-στη προκειμένη περίπτωση παγκόσμιο-κόλπο δεν μπορεί να στηθεί εάν το γνωρίζουν πάνω από 20 άτομα…

Βy S. Summoning His Legions

O φίλος που βρίσκεται απέναντί μας είναι ο ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη συγκεκριμένη αγορά. Τον συναντάμε κατά καιρούς στα γραφεία του στη Κηφισιά γιατί είναι ένας έξυπνος άνθρωπος με αρχές, γνωρίζει πως λειτουργεί το Καφενείο ή Κωλοχανείο Η Ωραία Ελλάς, αλλά πάνω απ΄όλα γνωρίζει προσωπικά σχεδόν όλη την εγχώρια ελίτ αλλά και μεγάλο τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αμφότεροι είμαστε παιδιά της μεταπολίτευσης-γεννημένοι το 1963.

Πήγα να τον συναντήσω έχοντας μία ξεκάθαρη γνώμη για το πως και γιατί στήθηκε το πανδημικό project και ήθελα από τον συνομιλητή μου να πάρω μία πολύ σημαντική για μένα πληροφορία. Εάν εμβολιάστηκαν τα μέλη της εγχώριας ελίτ και εάν εμβολιάστηκαν με πραγματικά σκευάσματα ή εν γνώσει τους με απλό νεράκι ή placebo.

(Φαινόμενο placebo (πλασέμπο) ονομάζεται το φαινόμενο κατά το οποίο ένας ασθενής παρουσιάζει βελτίωση ενώ λαμβάνει ένα εικονικό φάρμακο, δηλαδή μια ουσία χωρίς πραγματική δράση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πρόκειται δηλαδή για φαινόμενο αυθυποβολής, κατά το οποίο, ο ασθενής πιστεύοντας ότι λαμβάνει ένα φάρμακο που θα τον βοηθήσει, εξαιτίας αυτής της πεποίθησης και μόνο παρουσιάζει βελτίωση.

Τα εικονικά σκευάσματα (placebo) χρησιμοποιούνται ευρέως στις ιατρικές μελέτες για τη σύγκριση της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων. Το φαινόμενο placebo είναι ένα ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο και παρουσιάζεται περίπου στο 30% όσων λαμβάνουν φάρμακα-χημικά ή μη)

O συνομιλητής μου με διαβεβαίωσε ότι όλη η εγχώρια elite και κυρίως οι επιχειρηματίες και εφοπλιστές ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, κορυφαίων (υποτίθεται) ενημερωτικών site, εκδότες, κλπ, είχαν όλοι εμβολιαστεί με εμβόλια για τα οποία δεν επεδίωξαν να είναι placebo αλλά ήθελαν οπωσδήποτε να είναι τα πραγματικά εμβόλια κυρίως της Pfizer, της Μοderna και των υπολοίπων εταιριών πριν στο τέλος απομείνουν οι δύο πρώτες.

Μάλιστα τα εκλεκτά μέλη της εγχώριας elite έβαζαν λυτούς και δεμένους ώστε να αποκτήσουν πρώτη προτεραιότητα στους εμβολιασμούς. Και όχι απλά πρώτη προτεραιότητα αλλά σε πολλές περιπτώσεις ήταν οι ίδιες οι έξοχα πρόθυμες και θανάσιμες ντιζέζ όπως οι καθηγήτριες Θεοδωρίδου, Κοτανίδου, Γκάγκα και Παγώνη που έσπευσαν φορώντας καυτές mini φουστίτσες και προκλητικό μπούστο ως ιέρειες του Milo Manara στις κατοικίες της εγχώριας elite ώστε να τους εμβολιάσουν οικογενειακώς και κυρίως ως first priority. Αυτό το first priority πολύ μας συγκλόνισε.

Έντρομοι από την διασπορά του τρόμου στην οποία συμμετείχαν και τα άθλια ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους θύτες και θύματα παράλληλα έδιναν την ικανοποίηση στους μαέστρους που φρόντισαν να βγάλουν έγκαιρα από το κάδρο την πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel (ώστε να διασώσουν την υστεροφημία της), πως έφθασε η ώρα να επιτύχουν όσα δεν κατόρθωσαν με τα 3 μνημόνια. Να βγάλουν εκτός δράσης την εγχώρια ολιγαρχία.


Όπως μας εξηγεί ο φίλος δεν είχαν κανένα λόγο να σπάσουν τον κώδικα συνωμοτικότητας ώστε να εξαιρέσουν από τον εμβολιασμό τον πάσα ένα εγχώριο φιρδιπίτσουλα μηντιάρχη, επιχειρηματία σούπα-μούπες για να ρισκάρουν ένα κόλπο που μεθοδεύτηκε τουλάχιστο 40 χρόνια πριν και είναι επανάληψη αντίστοιχων “ιστορικών” γεγονότων με εργαλείο τον τρόμο που αποτελούν για τους μαέστρους διαχρονικά επιτυχημένη συνταγή διακυβέρνησης.


Καθώς λοιπόν ο ένας μετά τον άλλον οι εγχώριοι φιρδιπίτσουλες επιχειρηματίες μάθαιναν ότι στου τάδε Φιρδιπίτσουλα την έπαυλη στην Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη, το Καβούρι, τη Γλυφάδα και πάει λέγοντας κατέφθασε εμβολιαστικό συνεργείο του ΕΟΠΥΥ ώστε εμβολιαστεί first priority ο τάδε Φιρδιπίτσουλας, τηλεφωνούσαν έξαλλοι οι ίδιοι ή οι γραμματείς τους στους Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Αρκουμανέα, κλπ  να συμπεριληφθούν και οι ίδιοι με τις οικογένειές τους στη λίστα με first priority.

Όλοι, εν αγνοία τους, πίστευαν ότι εμβόλια ήτο κάτι σαν το ελιξήριο της νεότητας και της ζωής καθώς έντρομοι παρακολουθούσαν τα άθλια δελτία ειδήσεων των καναλιών τους αλλά και τα λοιπά διεθνή ΜΜΕ που όμως ανήκουν σε δύο-τρεις συγκεκριμένες εταιρίες που έδιναν τη γραμμή για περισσότερο τρόμο και εμβόλια ακόμη και στο τελευταίο χασισόδεντρο του πλανήτη ώστε να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση η Ομάδα Ελέγχου των ανεμβολίαστων.

Έτσι ένας μετά τον άλλον τα εκλεκτά μέλη της εγχώριας elite ιδιοκτήτες των χυδαίων εγχώριων ΜΜΕ έπεσαν στην ίδια παγίδα που η προπαγάνδα τους έριχνε εκατομμύρια Έλληνες εκεί έξω οι οποίοι ως άσκεφτα ερίφια αναπαράγονται επί ματαίω και ήταν καιρός να τρυπηθούν ώστε να συντομεύσει ο ακόμη πιο μάταιος και κοστοβόρος βίος τους.


Έτσι οι καθηγήτριες-έξοχες ντιζέζ Θεοδωρίδου, Κοτανίδου, Γκάγκα, Παγώνη και σία περιέφεραν τα χυμώδη εκρηκτικά κορμιά τους στα έγκατα των καταπράσινων επαύλεων βορείων και νοτίων προαστείων κραδαίνοντας ηδονικά από μία σύριγγα στο χέρι. Οι περισσότεροι από τα μέλη της εγχώριας elite έχουν λάβει πάνω από 4 τρυπήματα προκαλώντας απανωτές εκρήξεις χαράς στους εμπνευστές του πανδημικού project οι οποίοι δεκαετίες τώρα σιχτίριζαν με τους εγχώριους ολιγάρχες τους οποίους χαρακτήριζαν κλέφτες και απατεώνες και πάντα αναζητούσαν τρόπους για να τους βγάλουν από τη μέση.

Ναι, η εγχώρια elite είναι πλήρως εμβολιασμένη χωρίς μάλιστα να επεδίωξαν τουλάχιστο στα δύο-τρία πρώτα τρυπήματα να έχουν fake εμβολιασμούς. Τρυπήθηκαν με τα πραγματικά COVID σκευάσματα.


Οι πιο πολλοί από δαύτους έχουν τέτοιο εγωισμό που ποτέ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποιος θα τους εξαπατούσε με ένα τέτοιο κόλπο ώστε να τους σκοτώσει-να συμπεριληφθούν κι αυτοί στο σχέδιο της μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού και μάλιστα έχοντας τον ρόλο των θυμάτων.

Ο εγωισμός, η μαλθακότητα της σκέψης, η μόλυνση που και οι ίδιοι είχαν υποστεί από τα χαζοκάναλά τους και τις άθλιες τηλεπερσόνες που πληρώνουν αδρά για τις αθλιότητές τους, δεν μπορούσαν να τους επιτρέψουν να αισθανθούν και οι ίδιοι θύματα. Είχαν την ψευδαίσθηση ότι οι παγκόσμιοι μαέστροι του πανδημικού projecτ θα τους εξαιρούσαν, μόνο που σε εμάς δεν προκύπτει κανένας λόγος που οι συγκεκριμένοι μαέστροι θα έκλειναν το μάτι στους δικούς μας ολιγάρχες, τις οικογένειές τους, γκόμινες, γκόμινους, etc, ώστε να μην λάβουν τα τρυπήματα ή να λάβουν μαιμού τρυπήματα.

Ο συνομιλητής μάς διαβεβαίωσε ότι η εγχώρια elite τρυπήθηκε κανονικά. Ανάμεσά τους μάλιστα υπήρξαν πολλοί που έδωσαν χορηγίες στην ομάδα Τσιόδρα η οποία εμφανίζεται μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ακόμη o COVID-19 χαρακτηρισθεί πανδημία να εκπονεί μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιος COVID-19 ήταν φυσικής προέλευσης!!!

Γιατί τόσο νωρίς και τόση σιγουριά;


Άσχετο> Κουβεντιάσαμε ακόμη για μια προσπάθεια που έκαναν μεγάλες ξένες εταιρίες να αγοράσουν εκτάσεις στην Ισλανδία-χα,χα. Ίσως η Αρίστη στα Ζαγοροχώρια, με το νερό που αναβλύζει, να είναι μία κάποια λύσις καταφυγίου.

Σε προηγούμενα επεισόδια που δεν πρέπει με τίποτε να χάσεις ώστε να μην πας αδιάβαστος>

Kαθώς το ενδιαφέρον της οξυδερκούς κοινής γνώμης είναι στραμμένο στη Κιβωτό του Κόσμου για την οποία χρειάστηκε κυβερνητική σύσκεψη με συμμετοχή του πρωθυπουργού και στις δήθεν πρωτάκουστες αλά Gérard de Villiers Yποκλοπές τις οποίες συντόνιζε καυτή Ελληνίδα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του ΒΗΜΑτος Βασίλη Λαμπρόπουλου και στις οποίες συμμετείχαν τα λαγωνικά Χρήστος Χ., Ηλίας Κ., Παναγιώτης Τ., Ιωάννης Γρ., Κώστας Π., μια χούφτα παρανοικών ξεδιπλώνει τις ορέξεις της για τυραννική διακυβέρνηση του δυτικού κόσμου μέσα από τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Φυσικά γι΄αυτό το θέμα μην περιμένετε να διαβάσετε σχετικά ρεπορτάζ σε “ιστορικές” εφημερίδες όπως αυτή που εξαγόρασε στο παρελθόν εφοπλιστική οικογένεια και την οποία ο διευθυντής της μετατρέπει σε fanzine.

Ήδη στη Σύνοδο των G20 ο καθοδηγούμενος ΠΟΥ, ο οποίος δεν είναι παρά μία εταιρία ελεγχόμενη απόλυτα από τους χορηγούς της, σχεδιάζει την ολοκληρωτική επαναφορά των πιστοποιητικών εμβολιασμού, των ψηφιακών ταυτοτήτων και του παγκόσμιου μισθού με κρυπτονόμισμα όπως ακριβώς ήταν το αρχικό σχέδιο όταν κατασκεύασαν έναν ιό στα εργαστήρια βιολογίας και στην συνέχεια εκτόξευσαν εναντίον της ανθρωπότητας για να ακολουθήσουν όσα προμελετημένα (lockdowns, υποχρεωτικότητες, μάσκες, ακύρωση της πραγματικής επιστήμης και πάει λέγοντας) βιώνει ο δυτικός κόσμος τα τελευταία χρόνια.

Στη καρδιά του δυστοπικού αυτού σεναρίου βρέθηκαν από πολύ νωρίς και κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες προβεβλημένα πρόσωπα από τα εγχώρια ΜΜΕ όπως ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και οι επίσης καθηγητές Δημόπουλος (ΕΚΠΑ), Παρασκευής, Μαγιορκίνης, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος οι οποίοι σε ανύποπτο χρόνο (όχι τόσο ανύποπτο για τους υποψιασμένους που παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό όλο αυτό) μόλις τον Ιανουάριο του 2020 εκπόνησαν μελέτη για την δήθεν φυσική προέλευση του ιού COVID-19.


H δυστοπικά πρώιμα μελέτη Τσιόδρα έφτασε κάτω από “μυστηριώδεις” συνθήκες στα χέρια του εργολάβου των gain of function ιών επιθεωρητή και ταυτόχρονα ελεγκτή του ΠΟΥ και επικεφαλής της ΜΚΟ EcoHealth Alliance Peter Daszak, o οποίος με πληρωμένη επιστολή στο επιστημονικό περιοδικό Τhe Lancet φρόντισε να εξοστρακίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού σε συνεργασία με τον διαβόητο Fauci.

Καθώς ώρα με την ώρα οι αποκαλύψεις στο Twitter του Elon Musk τόσο για την προέλευση του ιού COVID-19 όσο και για τον ρόλο και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 κόβουν την ανάσα και κάνουν ολοφάνερο ότι βιώνουμε την απόπειρα μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού από μια μη εκλεγμένη ομάδα τις οδηγίες της οποίας ακολουθούν ανάμεσα σε άλλους και πολιτικοί ηγέτες στην Ευρωπαική Ένωση η αποστολή του εντύπου που βλέπετε πιο κάτω σε σχολεία της Βούλας (ναι της Βούλας) προκαλεί νέα ερωτηματικά για τα πειθήνια όργανα που έχει στη διάθεσή της η συγκεκριμένη ομάδα ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη του υπ. Υγείας.

Το συγκεκριμένο έντυπο έρχεται να συμπληρώσει την νοσηρή εικόνα που θέλει τα παιδιά του κόσμου είτε να έχουν βιασθεί από τους Epstein των Κιβωτών του Κόσμου ή να καταλήγουν νεκρά από τα εμβόλια της μείωσης και του ελέγχου του πληθυσμού.

Σας καλούμε-ιδιαίτερα τους οξυδερκείς γονείς-να διαβάσουν με προσοχή την πιο κάτω ανακοίνωση που κουβάλησαν μαθητές των σχολείων της Βούλας στα σπίτια τους.

Η συνέχεια έχει ως εξής>

Καθώς γράφουμε για τον καλωσυνάτο πατέρα Αντώνιο και το ίδρυμά του μάς έρχεται στο νου η καλωσυνάτη φιγούρα του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και της Κιβωτού του Κόσμου της επιστημονικής επιτροπής του.

Σε ουδεμία περίπτωση η σύγκριση μεταξύ του καλωσυνάτου πατέρα Αντωνίου και του καλωσυνάτου καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα δεν αφορά την προσωπική ζωή του καθηγητή αλλά την επιστημονική του ολότητα και μόνο.

Ο καλωσυνάτος καθηγητής Τσιόδρας δύο χρόνια τώρα δεν απαντά σε καίρια ερωτήματα που αφορούν τον ρόλο του στην πανδημία. Και ο ρόλος του καλωσυνάτου καθηγητή είναι κομβικός. Όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Στη συνέχεια θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Κι αφού διαβάσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο δυτικό κόσμο και στη χώρα ευλόγως θα αναρωτηθείτε, τι είναι πιο οδυνηρό να παρακολουθούν το κινητό σου ή να σε σκοτώνουν επειδή “πρέπει” να μειωθεί και να ελεγθεί ο πληθυσμός των 8 δις.

Για να δούμε λοιπόν ξανά και ξανά την εμπλοκή του καθηγητή Τσιόδρα σε όλο αυτό.

Πέρα από το γεγονός ότι σχεδόν προανήγγειλε την πανδημία δύο-τρεις μήνες πριν τα πρώτα καταγεγραμμένα κρούσματα δεν απάντησε ποτέ ως τώρα γιατί μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ο ελεγχόμενος ΠΟΥ χαρακτηρίσει τον ιό πανδημία έσπευσε από την Αθήνα παρέα με τους Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλο να εκπονήσει μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός COVID-19 είναι φυσικής προελεύσεως παρότι από το προκλητικά αδιαπέραστο τείχος των πληροφοριών από τη Κινέζικη κυβέρνηση (και το κινέζικο ΚΚ) τα χαρακτηριστικά του ιού και ιδιαίτερα η λεγόμενη θέση φουρίνης βρωμούσαν κατασκευή σε εργαστήριο.

Ο καλωσυνάτος Τσιόδρας όμως υπέγραψε μελέτη για τη φυσική προέλευση του ιού. Και εντελώς τυχαία τη μελέτη του καλωσυνάτου καθηγητή Τσιόδρα και άλλες 7 συμπεριέλαβε ο διαβόητος Peter Daszak στη περίφημη επιστολή του στο The Lancet με την οποία φρόντισε να εξοστρακίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού. Ο καλωσυνάτος κ. Τσιόδρας λοιπόν ακούσια ή εκούσια εμπλέκεται σε ένα μείζον θέμα για την ασφάλεια της ανθρωπότητας που αφορά την προέλευση του ιού.

Ο ίδιος ο καθηγητής τώρα δύο χρόνια μετά έρχεται να μας μιλήσει για την λάθος διαχείριση της πανδημίας για την οποία ήταν ο ίδιος ο απόλυτος Τσάρος. Καλωσυνάτος πάντα.

Την ίδια στιγμή παρότι χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και σχεδόν εκατοντάδες χιλιάδες στο κόσμο σωριάζονται σαν τα κουνούπια στην αιωνιότητα εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων COVID o καλωσυνάτος καθηγητής Τσιόδρας εξακολουθεί με εμμονικό τρόπο να συστήνει την συνέχιση του εμβολιασμού στους Έλληνες πολίτες. Και η αυτονόητη ερώτησή μας είναι στους πόσους θανάτους από τις παρενέργειες των εμβολίων ο καλωσυνάτος καθηγητής Τσιόδρας θα παραδεχθεί ότι έκανε λάθος-παρότι όπως πολλές ενδείξεις βρωμάνε ότι δεν πρόκειται για λάθος αλλά για κάτι άλλο.


Μόνο στον Καναδά μέσα σε δύο μήνες έχουν πεθάνει πάνω από 80 εμβολιασμένοι γιατροί-δλδ συνάδελφοι του Έλληνα καθηγητή- ξαφνικά. Κάποιοι από αυτούς είχαν εξαιρετική φυσική κατάσταση, ήταν αθλητές, μαραθωνοδρόμοι, κλπ.

Η ίδια η Pfizer όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα που είδαν στο φως της δημοσιότητα χάρη στον Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri έχει καταγράψει μία καταιγίδα από τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων της.

Ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs η επιτροπή του οποίου ανέλαβε να ερευνήσει την προέλευση του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός ήταν εργαστηριακός και βιολογικό όπλο.

Ο επίσης Εβραίος καθηγητής Shmuel Shapira, πρώην διευθυντής του Institute for Biological Research το οποίο επιχορηγεί την ανάπτυξη του Ισραηλινού εμβολίου κατήγγειλε από πολύ νωρίς τις παρενέργειες και την αναποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer παρότι ο ίδιος το είχε κάνει με αποτέλεσμα να έχει υποστεί επώδυνες παρενέργειες όπως απεκάλυψε στη συνέχεια.


Ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής του MIT Sloan School of Management, Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας, απεκάλυψε, μερικά 24ωρα πριν μιλώντας στους The Epoch Times, ότι το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό»Management.

Συνέγραψε μια εργασία που βρήκε αύξηση κατά 25% στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για καρδιακή προσβολή μεταξύ νεαρών Ισραηλινών μετά την κυκλοφορία στη χώρα του γενετικού εμβολίου για τον COVID.

Ρίχνουμε μια ματιά σε μια σειρά από βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι αρχές στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, γνώριζαν πολύ περισσότερα από όσα έλεγαν για τις παρενέργειες του εμβολίου. Γιατί είναι αυτό σημαντικό πέρα ​​από το Ισραήλ; … Επειδή το Ισραήλ ήταν ουσιαστικά η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, και το έκανε στο πλαίσιο μιας πολύ μοναδικής συμφωνίας με την Pfizer που ουσιαστικά έκανε το Ισραήλ ένα παγκόσμιο εργαστήριο για τον υπόλοιπο κόσμο. Και πράγματι, αν ακολουθήσετε όλα τα στάδια έγκρισης του FDA του εμβολίου, σε καθένα από αυτά, η Pfizer παραθέτει και βασίζεται σε δεδομένα από το Ισραήλ».

Αυτά υποστηρίζουν εξέχοντες Εβραίοι επιστήμονες για την προέλευση της πανδημίας και τα εμβόλια της Pfizer αλλά ο καλωσυνάτος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας εξακολουθεί με ανεξήγητη (εξηγήσιμη) εμμονή να προτρέπει τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν έχοντας παρασύρει σε αυτόν τον θανάσιμο στρόβιλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Μήπως να ετοιμαζόμαστε για το νέο σοκ της οξυδερκούς κοινής γνώμης καθώς η Κιβωτός του επιστημονικού Κόσμου του Σωτήρη Τσιόδρα θα γίνεται θρύψαλα και στα έγκατά της θα αποκαλύπτονται έξωθεν υποδείξεις, εντολές και οδηγίες;

>

Έφυγε ξαφνικά ο 40χρονος Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας του Τουρισμού Σαράντος Γερογιαννάκης

Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι, όπως έγραφαν παλαιότερα οι έγκριτοι πολιτικοί συντάκτες όταν έγινε γνωστή η είδηση ενός ακόμη ξαφνικού θανάτου στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία του Τουρισμού Σαράντο Γερογιαννάκης, ο οποίος ενώ βρισκόταν στη Γερμανία για διακοπές έφυγε ξαφνικά για την αιωνιότητα.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΩΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Δεν έχουν τελειωμό τα τραγικά μαντάτα στο Ρέθυμνο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετοί αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων-μεταδίδει το Daynight.gr στις 19 Νοεμβρίου 2022.

Το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί στη μακάβρια λίστα: αυτό του θανάτου του Σαράντου Γερογιαννάκη.

Ο 44χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους του Ρεθύμνου εξαιτίας της ενασχόλησής του για δεκαετίες με το τουριστικό κομμάτι (η οικογένειά του έχει στην ιδιοκτησία της ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου), έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Είχε κάνει τουλάχιστο δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, βρέθηκε νεκρός στη Γερμανία, όπου περνούσε τις διακοπές του μετά τη λήξη της απαιτητικής τουριστικής σεζόν, με τα νέα του ξαφνικού θανάτου του να σκορπίζουν θλίψη σε οικείους και φίλους.

Ο Σαράντος Γερογιαννάκης, ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.

Η συντακτική ομάδα του Daynight εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια Γερογιαννάκη για τον αδόκητο αυτό χαμό.

Είχε προηγηθεί ο ξαφνικός θάνατος της 40χρονης Ελίνας Ακουμιανάκη, επίσης στο Ρέθυμνο>

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 40χρονη Ελίνα

Δεν μπορούν να πάνε σε εκλογές με αυτή τη κατάσταση. Παρότι τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν καθημερινά ολόψυχα στο παιγνίδι της επικοινωνιακής παραπλάνησης με υποθέσεις όπως οι υποκλοπές, ο πάτερ-Αντώνιος και ότι άλλο περιλαμβάνει η ευρηματική τους ατζέντα δεν μπορούν πλέον να καλύψουν επικοινωνιακά αυτό που συμβαίνει γιατί είναι τεράστιο και οδυνηρό.

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι καθημερινά χιλιάδες εμβολιασμένοι άνθρωποι με τα εμβόλια COVID-19 σωριάζονται στην αιωνιότητα. Είναι πλέον τόσες πολλές οι απώλειες που είναι αδύνατο να κρυφτούν. Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή έχουν όνομα, επώνυμο, είναι αθλητές, επιχειρηματίες, γιατροί, πολλοί από αυτούς ιδιαίτερα γνωστοί στο κοινωνικό τους περίγυρο.

Όλοι τους έχουν κάτι κοινό. Ήταν εμβολιασμένοι με τα εμβόλια COVID-19. Mάλιστα πολλοί από αυτούς έσπευσαν την ώρα που έκαναν τα εμβόλια να κάνουν και τη σχετική πλάκα είτε αυτοσαρκαζόμενοι, είτε ειρωνευόμενοι τους ανεμβολίαστους ως ψεκασμένους και πάει λέγοντας.

Έτσι μόλις τις τελευταίες ώρες συνέβησαν τα εξής>

Έτσι λίγες ώρες πριν έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας του Τουρισμού Σαράντος Γερογιαννάκης, ο οποίος διατηρούσε ξενοδοχιακές μονάδες στη περιοχή του Αδελιανού Κάμπου. Ο Αδελιανός Κάμπος βρίσκεται 6 χλμ ανατολικά του Ρεθύμνου, στην περιφέρεια του χωριού Άδελε.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου κι ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στη Γερμανία ο Σαράντος κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 44 χρόνων.Είχε κάνει τουλάχιστο δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Μετά το δεύτερο τρύπημα έκανε το εξής σχόλιο.

Ο Σαράντος Γερογιαννάκης, ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 58χρονος αθλητικός Επιστήμονας Σταύρος Δεδούκος. Σοκ για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής

Έφυγε από τη ζωή στις 19 Νοεμβρίου 2022, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 58 ετών ο αθλητικός Επιστήμονας Σταύρος Δεδούκος.

Ο αδόκητος θάνατος του Σταύρου Δεδούκου, βύθισε σε θλίψη ολόκληρο τον κλάδο των γυμναστηρίων και όσων εμπλέκονται με το χώρο του Fitness.
Σε όλο το διάστημα του εργασιακού του βίου πρόσφερε ανεπανάληπτες υπηρεσίες στα γυμναστήρια και τους γυμναστές. Έγραψε πληθώρα αθλητικών βιβλίων με θεματικό άξονα τη σωματική άσκηση και τη διατροφή.
Με εκατοντάδες συμμετοχές σαν εισηγητής σε συνέδρια και σεμινάρια τα οποία αφορούσαν την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την επιμόρφωση όσων εμπλέκονται επαγγελματικά με τη σωματική άσκηση, αναβάθμισε το γνωσιολογικό τους επίπεδο. Παράλληλα σαν βασικός καθηγητής σε διάφορους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, συντέλεσε αποφασιστικά στη δημιουργία καταρτισμένων στελεχών των γυμναστηρίων.
Τελευταίος εκπαιδευτικός οργανισμός στη διαδρομή του ήταν η σχολή Studio One.
Το κενό του δυσαναπλήρωτο και η απουσία του θα πλήξει σημαντικά την πορεία του κλάδου.
Καλή μετάβαση στην αιώνια ζωή Σταύρο.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με αίσθημα βαθιάς οδύνης πληροφορήθηκε ο κλάδος των γυμναστηρίων τον πρόωρο θάνατο του Σταύρου Δεδούκου, ο οποίος αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα απαράμιλλου ήθους και ανεκτίμητης προσφοράς στον κλάδο.
Τα Διοικητικά Συμβούλια του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής αποφάσισαν ομόφωνα τα ακόλουθα:
1. Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του
2. Εκπρόσωποι των δύο οργάνων να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία του
3. Αντί στεφάνου να καταθέσουν διακόσια ευρώ για οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
4. Να καθιερωθεί η διεξαγωγή Ετήσια Εκδήλωση Μνήμης του Σταύρου Δεδούκου, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Καλό ταξίδι Σταύρο, θα παραμείνεις ζωντανός στις καρδιές και τη σκέψη μας.

>

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός, αθλητικός συντάκτης επί σειρά ετών στην Πελοπόννησο.

Ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Μπογονικολός, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας περπατούσε σήμερα στην οδό οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

Ξαφνικά ο άνθρωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην αιωνιότητα. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ο Νίκος είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις του.

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φυσικά ακολούθησε το γνωστό “αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του…”

Ο Μπογονικολός διετέλεσε αθλητικός συντάκτης αρχικά στην εφημερίδα Ημέρα και στη συνέχεια επί σειρά ετών στην Πάτρα Σπορ και στην Πελοπόννησο απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

Στα νεανικά του χρόνια είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής και το δέσιμο του με την ομάδα παρέμενε ιδιαίτερο.

Ο Νίκος Μπογονικολός σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

Πολλές οι συμπτώσεις. Καταιγιστικές, για να είναι απλά συμπτώσεις…
-Το αποφάσισα. Θα το κάνω το εμβόλιο. Άφοβα για να μπορώ να ταξιδεύω όπου θέλω χωρίς φόβο
Τις άλλες βλακίες για τσιπάκια και DNA μου περισσεύουν”…έλεγε πριν λίγο καιρό.
Είναι ο ίδιος που ήθελε μόνο εμβολιασμένους στο μαγαζί του.
Γιώργος Καραγιάννης> Ένας από τους μεγαλύτερους πιανίστες της χώρας, έφυγε ξαφνικά στα 36 του!
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 36 ετών, ο Γιώργος Καραγιάννης , ένας από τους μεγαλύτερους πιανίστες της χώρας.
Ο Γιώργος γεννήθηκε στα Γρεβενά και άρχισε να σπουδάζει πιάνο σε ηλικία 11 ετών. Αποφοίτησε από το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου ενώ μετά την εισαγωγή του ως 1ος στον τοµέα Konzertexamen (ανώτατες σπουδές σολιστικής ειδίκευσης στη Γερµανία ακολούθησαν µεταπτυχιακές σπουδές µουσικής δωµατίου στο Πανεπιστήµιο του Ανόβερου.
Έχει συµµετάσχει και διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισµούς . Επίσης έχει εµφανιστεί δίνοντας ατοµικά ρεσιτάλ και συναυλίες µουσικής δωµατίου σε πόλεις και φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού (Γερµανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ταϋλάνδη.
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12:00 μ. στον Ιερό Ευαγγελιστρία.
Έλληνες γιατροί που έφυγαν μετά το εμβόλιο COVID-19
Ακολουθεί video με τους Έλληνες γιατρούς που κατέρρευσαν ξαφνικά στην αιωνιότητα>

Η δραματική ιστορία του Jonnie Irwin του BBC και του Channel 4

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, ο Bρετανός παρουσιαστής του Channel 4 και του BBC Jonnie Irwin διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος όμως εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του. Ο ίδιος κρατούσε για δύο χρόνια κρυφή την κατάσταση της υγείας του.

Μόλις το διαβάσαμε αυτό, ότι κάνουμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Μια απλή έρευνα στα social media του Irwin ώστε να διαπιστώσουμε εάν νέος αυτός άνθρωπος είχε εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID. Εμβόλια τα οποία είτε προκαλούν καρκίνους, είτε δίνουν τη χαριστική βολή σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα όπως ο καρκίνος.

Ο Jonnie Irwin είχε κάνει τουλάχιστο δύο εμβόλια COVID-19.

Ένας από αυτούς μάλλον είναι και ο άτυχος Jonnie Irwin. Φυσικά στο σχετικό ρεπορτάζ του protothema και των υπολοίπων MME αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς, είναι ίσως λεπτομέρεια άνευ σημασίας και κυρίως χαλάει το αφήγημα των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων COVID.

Έλα όμως που τα νέα από ολόκληρο το κόσμο για τις ολέθριες συνέπειές τους-παρενέργειες γίνονται κάθε λεπτό που περνάει όλο και πιο σοκαριστικά. Έως εξαυλώσεως κομμάτων όπως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ 25, κλπ, τα οποία με θανάσιμη προθυμία προέτρεψαν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Πάμε να δούμε κατ΄αρχάς το σχετικό ρεπορτάζ από το protothema.


“Αποκάλυψε ότι πεθαίνει από καρκίνο και το μοιράστηκε με το κοινό, στέλνοντας παράλληλα ένα δικό του μήνυμα για τη ζωή. Ο 48χρονος Βρετανός Τζόνι Ίργουιν, παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών του Channel 4 και του BBC, αποκάλυψε σε μία συγκινητική συνέντευξη το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει, ενώ ενθάρρυνε τους ανθρώπους να χαίρονται την κάθε τους ημέρα.

Σε μια εξομολόγησή του στο περιοδικό Hello, ο Ιργουιν δήλωσε ότι διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος όμως εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του και πλέον δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει για να ζήσει.

«Ο καρκίνος είναι σε τελικό στάδιο λένε οι γιατροί. Το 2020, όταν πρωτοδιαγνώστηκα, μου “έδωσαν” έξι μήνες αλλά ακόμα είμαι εδώ. Κάποια στιγμή όμως (ο καρκίνος) θα με προφτάσει τελικά» είπε ο 48χρονος παρουσιαστής.


«Τώρα όμως θέλω να κάνω σχέδια. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να αποτυπώσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα αγόρια μου (2 και 3 ετών) θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν τον μπαμπά τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά» εξομολογήθηκε στην συγκινητική του συνέντευξη ο Ιργουιν.

Ο Ιργουιν κρατούσε για δύο χρόνια κρυφή την κατάσταση της υγείας του και ένιωθε ότι κουβαλούσε ένα «βρώμικο μυστικό».

Καθώς όμως «δεν ξέρει πόσος χρόνος ακόμα του απομένει» αποφάσισε να μιλήσει για να θυμίσει στον κόσμο ότι η ζωή είναι μικρή και να τους εμπνεύσει να ζουν την κάθε μέρα τους σα να είναι η τελευταία.

Iδού λοιπόν εδώ κάτι που δεν συμπεριέλαβε το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ο Jonnie Irwin είχε κάνει τουλάχιστο δύο εμβόλια COVID-19.

Σε προηγούμενα επεισόδια του Κουρδιστού Πορτοκαλιού>

Aνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα όπως ο καρκίνος που εμβολιάστηκαν με εμβόλια COVID-19 έφυγαν από τη ζωή

Εκεί έξω είναι Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022. Ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι αφού σας θυμίσουμε ότι μία από τις πρώτες ομάδες των πληθυσμών που έπρεπε να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 ήταν οι ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα. Πάμε να δούμε λοιπόν κάτι επώδυνες συμπτώσεις που θέλουν ακριβώς αυτή τη κατηγορία των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα όπως ο καρκίνος αφού σπεύσουν να εμβολιαστούν εγκαταλείπουν στη συνέχεια τα εγκόσμια.

Το γεγονός ότι υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα συμβάλει στην επικοινωνιακή αθώωση των εμβολίων COVID-19 όπως επίσης και η συνολική επικοινωνιακή προπαγάνδα καθώς πέρα από τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα τα εμβόλια των Pfizer-Moderna φροντίζουν, όπως δείχνουν πλέον χιλιάδες συμπτώσεις, να ξυπνήσουν τα καρκινικά κύτταρα στον ανθρώπινο οργανισμό.


Πάμε να δούμε μερικά ακόμη από τα πρόσφατα παραδείγματα εμβολιασμένων ανθρώπων με εμβόλια COVID-19 που έφυγαν από τη ζωή. Ηδη τα Γραφεία Τελετών ανά το κόσμο-σύμφωνα με τον ιστότοπο Zerohedge-καταγράφουν τρελή εκτόξευση της δουλειάς.

ΕΝΑ_Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’

Η είδηση> Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’. Ο Αρχιεπίσκοπος έδινε πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Αρχιεπισκοπή. Πριν λίγα 24ωρα τον επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Πράγματι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ ο οποίος ήτο φανατικός θιασώτης των εμβολίων COVID έδωσε στο παρελθόν πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με τον ίδιο εξήλθε νικητής από αυτή τη μάχη. Την εν λόγω νίκη του ανακοίνωσε με πανηγυρικό τρόπο-κάποιοι θεώρησαν την ανακοίνωσή του προκλητική.

Είναι Μάρτιος του 2019 όταν δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ η ακόλουθη είδηση>

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’. «Δόξα σοι ο θεός είμαι καθαρός. Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Active.

-O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα…

«O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.

Το σχόλιό του περί χαρακτήρα, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του τοπικού τύπου, με τη στήλη Βαρόμετρο του «Πολίτη» να γίνεται viral στα social media.

Στη συνέχεια όπως δείχνουν και τα σχετικά φωτογραφικά ενσταντανέ ο καλός Αρχιεπίσκοπος αφού έσπευσε να εμβολιαστεί από τους πρώτους πήρε το μαστίγιο ανά χείρας ώστε να απαλλάξει το Ναό από τον εσμό των Ανεμβολίαστων.

Έτσι>

Ομόφωνα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών και της τιμωρίας κληρικών που προχωρούν σε αντίθετες συστάσεις προς τους πιστούς, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Κύπριος Αρχιεπίσκοπο, είπε ότι απαιτεί από τους Συνοδικούς να δώσουν εντολή για υλοποίηση της απόφασης από όλους τους κληρικούς, διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν συγκεκριμένες τιμωρίες.

Σε περίπτωση Συνοδικών που παραβιάζουν τη συμφωνία, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εισηγείται αποβολή τους από τη Σύνοδο και στέρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί. Προειδοποίησε δε πως αν κληρικοί φωνασκούν και καλούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, τότε θα υπάρξει οικονομικός αντίκτυπος και η Αρχιεπισκοπή δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τους ιερείς και να στηρίξει κάποιες μητροπόλεις, καθώς θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Εκκλησία. Οποιος ιερέας δεν συμμορφώνεται με την απόφαση της Συνόδου, δεν θα έρχεται ο μισθός να τον βρίσκει στο τέλος του μηνός, θα χάνει το “μισθουδάκι” του, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος, προσθέτοντας ότι έχει αποσταλεί και σχετική επιστολή.

«Σήμερα έβγαλα ανακοίνωση στην Αρχιεπισκοπή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, επειδή σε μια εβδομάδα πάμε διακοπές και επιστρέφοντας πίσω πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Όσοι δεν εμβολιαστούν να μην επιστρέψουν πίσω στη δουλεία τους. Να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως απολυμένοι, θα τους απολύσω και δεν το συζητώ αυτό με κανέναν. Ή πείθονται και πηγαίνουν και εμβολιάζονται ή υπάγονται από υπάλληλοι της Αρχιεπισκοπής. Τελεία και παύλα. Να μάθουν να σέβονται και τους άλλους. Θα καλέσω σύνοδο πολύ σύντομα μετά τις διακοπές διότι πρέπει να προσγειωθούν οι πάντες».

ΔΥΟ_Αντώνης Σκυλλάκος

Έφυγε από τη ζωή ένας εξαίρετος άνθρωπος τις αρχές και το ήθος του οποίου δεν κατάφερε να αλλοτριώσει το κατ΄εξοχήν επάγγελμα-διαφθορέας που ονομάζεται δημοσιογραφία.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος είχε μακρά πορεία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κατέχοντας επί σειρά ετών επιτελικές θέσεις.
Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον “Ελεύθερο Τύπο”, είχε εργαστεί στον όμιλο του ΣΚΑΪ, υπήρξε συνεργάτης του Ποντικιού στο όποιο είχε και διευθυντικό ρόλο, ενώ ήταν ένας εκ των ιδρυτών του Newpost.gr

Ο Αντώνης Σκυλλάκος τελευταία έδινε μάχη με τον καρκίνο όσο και με τον διαβήτη. Ηταν φανατικά υπέρ των εμβολίων και μάλιστα όταν έλαβε τη 2η δόση της Pfizer έκανε και ένα σχόλιο ήπια δεικτικό για τους ανεμβολίαστους.

ΤΡΙΑ- Μαρία Πατέρα

Η αδελφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα. Η Μαρία άφησε πίσω της 4 υπέροχα παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια, ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος είχε ταλαιπωρηθεί τα μέγιστα από υποκείμενα προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πέθανε στον ύπνο της ενώ δεν έχουν καθοριστεί ακόμη τα αίτια θανάτου της.
Προσωπική γιατρός της ήταν η κ. Αναστασία Κοτανίδου καθηγήτρια πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στο ΕΚΠΑ.


Η Μαρία Πατέρα είχε ακολουθήσει το πλήρες εμβολιαστικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών της και συγκεκριμένα της κ. Κοτανίδου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Politi (@cosmopoliti)

TEΣΣΕΡΑ-Γιώργος Δασκαλάκης

Ο ταλαίπωρος τραγουδιστής ο Γιώργος Δασκαλάκης και περιέγραψε τη περιπέτειά του με τον καρκίνο μετά τα “ασφαλή” εμβόλια COVID-19.

Tα συμπτώματα που περιγράφει ο ίδιος τα βιώνουν εκατομμύρια λήπτες των εμβολίων εκεί έξω στον πλανήτη. Στο δε Ισραήλ όπου βρεθήκαμε για 84 μέρες οι άνθρωποι έφθασαν στο σημείο να κάνουν γραφεία συνοικεσίων για ανεμβολίαστους ή να επιλέγουν ακόμη και ανεμβολίαστους οδηγούς ταξί για να του πάνε στους προορισμούς τους γιατί πολλοί οδηγοί λεωφορείων και ταξί έφευγαν από καρδιακά και εγκεφαλικά στο τιμόνι!

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τους τελευταίους με τον καρκίνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων «είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα κ@λοεμβόλια που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι».


Τον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος είπε: «Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!


Ο ίδιος πλέον έχει αποτραβηχθεί στο νησί του την Ρόδο και αναφέρει: «Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό».

Η εικόνα του πλέον σοκάρει. Η ψυχή του όμως δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει. Και συγκινείται και δακρύζει όταν βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που απαιτεί χιλιάδες ευρώ σε έξοδα.


Ο συνάδελφός του Ματθαίος Γιαννούλης ήταν εκείνος που ξεκίνησε μια πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους πάνω από 20 γνωστούς τραγουδιστές οι οποίοι σήμερα Δευτέρα θα δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο Δασκαλάκη στο «Αγιονέρι» στο Περιστέρι.


ΠΕΝΤΕ>Μαίρη Ταράση, πρώην αθλήτρια

ΕΞΙ_Μαρία Κοκκίνου, αρχιτέκτονας, έδινε μάχη με τον καρκίνο

ΕΦΤΑ> Από μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο

Συνεχίζουμε με τις πρόσφατες ξαφνικίτιδες

ΟΧΤΩ> Ξφνικά ο Ηλίας Ζερβός

ΕΝΝΕΑ> Τάκης Ζερβός, αθλητής ετών 47

ΔΕΚΑ_ 47χρονος Ανθυπασπιστής σε στρατόπεδο της Εύβοιας

ΕΝΤΕΚΑ_25χρονος στη Λάρισα

ΔΩΔΕΚΑ> 32χρονη στο Βόλο

ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ>Καθώς πήγαινε στη πρεμιέρα

ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ> Μιχάλης Τουρνάκης, έφυγε ξαφνικά

ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ> Τάκης Αργυρός

ΔΕΚΑ ΕΞΙ _ Κέρκυρα, 41χρονη έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ> Βικτώρια Γκρόσου

ΔΕΚΑ ΟΧΤΩ> Νεαρός ποδοσφαιριστής με λευχαιμία

ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ> Λάρισα, 25χρονος κατέρρευσε στο σπίτι του

ΕΙΚΟΣΙ> Αγρίνιο, 20χρονος κατέρρευσε ενώ περπατούσε με το φίλο του

EIKOΣΙ ΕΝΑ> Ηλίας Χαραμαράς, παιδίατρος, έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 50 ετών

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ> Άγγελος Βαρδάκης, 50χρονος αστυνομικός, ανήμερα της εορτής του

Το όνομά του στη μεγάλη λίστα των ξαφνικών απωλειών πρόσθεσε ο Άγγελος Βαρδάκης, ο οποίος την ημέρα της γιορτής του έμελλε να βυθίσει στο πένθος τόσο τον τόπο διαμονής και εργασίας του, το Αλιβέρι, όσο και τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

Ο 50χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε παλαιότερα στην ΟΠΚΕ και τα τελευταία χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και συγκεκριμένα στην ομάδα Τροχαίας–Αστυνόμευσης, έπεσε ξαφνικά νεκρός το πρωί μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς.

Η γυναίκα του ήταν αυτή που τον βρήκε και σοκαρισμένη κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρότι έσπευσε άμεσα, δεν μπόρεσε να κάνει (σ.σ. οι διασώστες) τίποτα διαφορετικό από το να διαπιστώσει τον θάνατό του.

Ο Άγγελος Βαρδάκης ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι συνάδελφοί του στο ΑΤ Αλιβερίου είναι συγκλονισμένοι.

EIKOΣΙ ΤΡΙΑ> 80 Καναδοί γιατροί (δείτε τις φωτογραφίες τους) έφυγαν από τη ζωή όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί COVID-19

Οι περιπτώσεις των εμβολιασμένων πολιτών του δυτικού κόσμου που φεύγουν ξαφνικά, διαγνώσκονται με καρκίνο, μένουν ανάπηροι και εγκαταλείπουν τη ζωή γίνονται πλέον όλο και πιο δύσκολα μετρήσιμες.

Φυσικά η Pfizer, η Μoderna και το Ίδρυμα ενός τύπου (Βill Gates) που δεν είναι καν γιατρός αλλά έγινε παγκόσμιος εμβολιαστής μοιράζουν τρελό χρήμα για να σε πείσουν για την αυτοχειρία σου. Το ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια πρεμούρα για τον εμβολιασμό των πολιτών που δείχνει ο δηλωμένος θαυμαστής του Ναζισμού κα υπ. Υγείας Θανάσης Πλεύρης δείχνει και ο δήθεν αριστερός Αλέξης Τσίπρας.

Αμφότεροι πρόθυμα puppets, αν με εννοείς.


Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο δυτικός κόσμος βιώνει οτιδήποτε άλλο εκτός από μία απόπειρα ελέγχου με σκοπό τη μείωση του πληθυσμού ας επιστρέψουν όσο είναι καιρός στη πραγματικότητα.

Οσο αφορά τις Υποκλοπές, ακόμη και εάν δεν υπήρχαν θα έπρεπε να τις εφεύρουμε. Ποιες Υποκλοπές;

Αυτές που αποτελούν μέρος της Ιστορίας της μεταπολίτευσης; Γιατί τόση έκπληξη για το αυτονόητο;

Στη προκειμένη περίπτωση το εκτόπισμα του εφοπλιστή Μαρινάκη είναι άθελά του και εν αγνοία του ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνιακής συγκάλυψης της ολέθριας πραγματικότητας. Εάν για κάτι θα έπρεπε να ανησυχούν οι Έλληνες εφοπλιστές, επιχειρηματίες και βιομήχανοι είναι για την επιλογή τους να εμβολιαστούν κάτω από το επικοινωνιακό καθεστώς του τρόμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα σ΄αυτή τη θανάσιμη προπαγάνδα συμμετέχουν και τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας τους.

Ο τρόπος που ξεγλίστρησε ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και χιλιάδες άλλοι εκεί έξω με fake εμβολιασμό COVID-19 αποδεικνύει ότι πολύς κόσμος είτε γνωρίζει, είτε ενστικτωδώς διαισθάνεται ότι βρίσκεται σε ισχύ πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού.

Σήμερα το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στις ΗΠΑ και με την ελπίδα ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν λάβει όλα τα μέτρα εναντίον της καλπονοθείας.

 

 

Είχε προηγηθεί ο ξαφνικός θάνατος της 40χρονης Ελίνας Ακουμιανάκη, επίσης στο Ρέθυμνο>

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 40χρονη Ελίνα

Στα προηγούμενα επεισόδια…

O ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Καθώς θα βρίσκονται στα πολυτελή ανά το πλανήτη διαμερίσματά τους, πιστεύοντας ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο θα σωριάζονται στην αιωνιότητα, όπως οι πρωταγωνιστές της ταινίας Το Σύνδρομο του Αμβούργου με το οποίο (και πολλές άλλες παρόμοιες παραγωγές) αι ημέτεραι δυνάμεις φρόντιζαν να βάλουν τα κουνούπια δεκαετίες τώρα στη ψυχολογία του θύματος και στη ματαιότητα της ύπαρξής τους.

Κάπως έτσι ξεκινάμε σήμερα πριν πάμε στην αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Σωτήρη Τσιόδρα (γύρευε τι θανάσιμες συνομιλίες και αντίστοιχη ηλεκτρονική αλληλογραφίας έχουν καταγράψει τα διάσπαρτα καλοχετενισμένα Predators) o οποίος έντρομος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι αφ΄ενός μεν τα θύματα αντιλαμβάνονται τον ρόλο του, οι δε δράστες που τον ελέγχουν ως τηλεδιαχειριζόμενο εργαλείο του ζητάνε όλο και πιο πολλά. Όλο και πιο πολλούς από τα κουνούπια στη θέση “ραδίκια ανάποδα”.

Στους αμύητους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ένας πρωθυπουργός προέτρεψε τους πολίτες του να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της γρίπης και έσπευσαν να αποδώσουν την προτροπή του Κυριάκου στην από κοινού εμφάνιση με το εργαλείο Τσιόδρας σε υπόγεια σχέση εξαγοράς με την Pfizer. Ανοησίες. Δεν έχετε παρά να δείτε πόσα εκατομμύρια φορές το κέρινο εργαλείο Joe Biden προέτρεψε τους Αμερικανονούς πολίτες να εμβολιαστούν. Άλλωστε γι΄αυτό τοποθετήθηκε στο Λευκό Οίκο. Για να φέρει σε πέρας την αποστολή του-τον θανατούλη σου. Η αποστολή του Τσιόδρα ο οποίος βρισκόταν στην ίδια θέση στο πλευρό των Αβραμόπουλου-Κοντοζαμάνη όταν έγινε η πρώτη προπόνηση ελέγχου και εξόντωσης των κουνουπίων.

Σε εκείνη τη περίπτωση αι ημέτεραι δυνάμεις απέτυχαν γιατί υπήρξαν άμεσοι θάνατοι ηλικιωμένων που έλαβαν δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά η προαναγγελθείσα πανδημία στήθηκε με πιο αυστηρές προδιαγραφές και με τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας μας σε όλο το δυτικό κόσμο να ξεκινάνε μεταδίδοντας εικόνες τρόμου με ανθρώπους που κατέρρεαν στους δρόμους της Κίνας από τον κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό ο οποίος θα εγκαινίαζε την πιο βίαιη φάση του σχεδίου.

Αυτή τη φορά τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Τσιόδρα είναι ο τρόμος του ενόχου ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του. Ο Τσιόδρας γνώριζε και μίλησε για την “πανδημία” ήδη από το καλοκαίρι του 2019. Βρισκόταν στη θέση βάσει του ρόλου που είχε από την δήθεν προσομοίωση πανδημίας EVENT 201 για να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πριν καν ανακηρυχθεί πανδημία από τον ελεγχόμενο από τις ημέτεραι δυνάμεις ΠΟΥ ο Τσιόδρας και η παρέα των πεκινουά επιστημόνων έσπευσαν, μόλις τον Ιανουάριο του 2020, να εκπονήσουν μελέτη με την οποία συμπέραναν ότι ο ιός COVID-19 ήταν φυσικής προέλευσης και είχε διαφύγει από τον πογκολίνο Μαγιορκίνη.

-Μαρία, τα επόμενα χρόνια θα γεμίσουμε αυτοάνοσα (καρκίνους) εξαιτίας των εμβολίων COVID-19…, εξήγησε Γάλλος φαρμακοβιομήχανος σε Ελληνίδα δημοσιογράφο. Φυσικά τα ανά το κόσμο φερέφωνα επιχειρούν να αποδώσουν τη κόλαση που έρχεται στα lockdowns και όχι στις ενέσεις. Πάρτε κι ΕΔΩ μία γεύση από το κοντινό μέλλον

 

Τη μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα με τα αλλοιωμένα πλέον χαρακτηριστικά μαζί με 7 άλλες αξιοποίησε ο εργολάβος των gain of function ιών Peter Daszak, ένα πραγματικό μούτρο που εργάζεται ταυτόχρονα σαν επιθεωρητής του ΠΟΥ για να εξαλείψει κάθε αναφορά σε εργαστηριακό ιό.

Οχι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για ένα project στο οποίο αι ημέτεραι δυνάμεις ήταν αυτή τη φορά πιο καλά προετοιμασμένες και έτσι “ Summoning His Legions“.

Εκτός από τον πρόθυμο οφικιάλιο υπάρχουν και οι πρόθυμοι μηντιάρχες, εκδότες, διευθυντές, συντάκτες σε ολόκληρο το κόσμο και στη χώρα μας φυσικά. Όλος αυτός ο στρατός των ανοήτων έχει την ψευδαίσθηση ότι εκείνοι και τα παιδιά τους που βιώνουν τη μαλθακή ζωή σπουδάζοντας στη Νέα Υόρκη, τα Λονδίνα, στα Λος Άντζελες, στη Μασαχουσέτη με τα κλεμμένα λεφτά που δεν τους ανήκουν αλλά ανήκουν στις ημέτεραι δυνάμεις θα αποτελέσουν εξαίρεση. Πως προκύπτει αυτό; Πως προέκυψε αυτή η χωροθέτηση για τα παιδιά του μαλθακού Έλληνα τηλεπερσόνας; Κανείς δεν θα εξαιρεθεί από το δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος. Γιατί στη πραγματικότητα δεν σου ανήκει τίποτε.

Με παγκόσμιο χρέος 400 τρις, με χρέος της χώρας σου 400 δις πως είναι δυνατόν εσύ να πιστεύεις ότι σου ανήκουν τα 50 εκατ. ευρώ που πήρες δήθεν δάνειο από τη Τράπεζα. Είναι χρήματα των ημετέρων δυνάμεων ηλίθιε και η μοναδική δική σου αποστολή πλέον είναι ο θανατούλης σου. Σε μια νύχτα θα γίνουν καπνός οι καταθέσεις σου στις τράπεζες του κόσμου γιατί θα τραβήξουμε τη πρίζα από το ρεύμα που κινεί τους servers. Θα πέσει το διαδικτυακό σύμπαν σου. Τα πολυτελή διαμερίσματά σου θα γεμίσουν ανθρώπινα κουφάρια Gucci, Tom Ford και πάει λέγοντας. Στο μεταξύ το χρήμα θα έχει γίνει ψηφιακό-δλδ αέρα πατέρα, μια εφαρμογή στον υπολογιστή και όταν πέσουν οι servers εσύ δεν θα έχεις παρά μόνο το σκοτάδι σου.

Στο μεταξύ αι ημέτεραι δυνάμεις με εργαλείο τον τρόμο θα γράψουν ένα ακόμη κεφάλαιο της ιστορίας. Συμβαίνει ήδη ανόητε χάρη στη μαλθακότητα αλλά και την έπαρση που σε τυφλώνει. Εάν το καλοσκεφτείς είναι τα 8 Θανάσιμα Αμαρτήματα 1) Γαστριμαργία, 2) Πορνεία, 3) Φιλαργυρία, 4) Υπερηφανεία, 5) Λύπη, 6) Οργή, 7) Κενοδοξία και 8) Ἀκηδία που μας βοήθησαν στην υλοποίηση του σχεδίου μας.

Ακόμη και περισσότερο από τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Σωτήρη Τσιόδρα είναι η δική σου μαλθακότητα που αυτή τη φορά μας άφησε χώρο.

Οι μαλθακοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους, οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους…

Αυτή είναι η ιστορία της ανθρωπότητας. Το video που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης επέλεξε για την ώρα να το ανεβάσει μόνο στο instagram και όχι στη προσωπική του σελίδα.

Διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε η PLANΔΗΜΙΑ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK