kourdistoportocali.comNews DeskΠιο ομορφάντρες από τους Brad Pitt και Bradley Cooper θα γίνουν ο Κυριάκος με τον Αλέξη μετά τη Δευτέρα που έχουν προγραμματίσει την 3η δόση του εμβολίου

Ισραηλινή μελέτη

Πιο ομορφάντρες από τους Brad Pitt και Bradley Cooper θα γίνουν ο Κυριάκος με τον Αλέξη μετά τη Δευτέρα που έχουν προγραμματίσει την 3η δόση του εμβολίου

Ο Κυριάκος μετά τη 2η δόση ζει σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι ενώ ο Τσίπρας ασχολείται μόνο με τις λίστες του Μπογδάνου

H μελέτη των Ισραηλινών επιστημόνων είναι αποκαλυπτική για τη σημασία της 3ης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου της Pfizer. Mετά τη χορήγησή της αποκτάς 10 φορές περισσότερα αντισώματα και μπορείς να γίνεις super και ουάου.

Δηλαδή super και ουάου.

Ότι ακριβώς συνέβαινε κάποτε με τη 2η δόση μόνο που με την 3η δόση γίνεσαι ατσαλένιος και ομορφάντρας σαν τους Brad Pitt και Bradley Cooper. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις ομορφάντρας σαν τις οντότητες του Harari.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να εμβολιαστούν κατ΄αρχήν οι ηγέτες μας όπως ο Κυριάκος, ο Αλέξης και η Κατερίνα με την 3η δόση. Εάν ο Κυριάκος και ο Αλέξης κλείσουν ραντεβού τη Δευτέρα για την 3η δόση θα έχουμε κι εμείς το κεφάλι μας ήσυχο ότι δεν θα τους συμβεί κάτι κακό και ξεμείνουμε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Κυριάκος μετά τη 2η δόση ζει σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι ενώ ο Τσίπρας ασχολείται μόνο με τις λίστες του Μπογδάνου.

Οι θετικές επιδράσεις της 2ης δόσης είναι ορατές και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ομόρφυνε επίσης. Με την 3η δόση θα γίνει Bάνα Μπάρμπα.


Κι αφού κάνουμε την 3η δόση πρέπει να ετοιμασθούμε για την 4η δόση όπως ήδη έχουν δώσει εντολή οι αρχές του Ισραήλ σε όσους έκαναν ήδη την 3η δόση. Σίγουρα η 4η δόση θα παρέχει 50 φορές περισσότερα αντισώματα κατά της COVID-19. Tην μεθεπόμενη Δευτέρα ο Κυριάκος και ο Αλέξης θα προγραμματίσουν την 4η δόση.

Μελέτη που διεξήχθη σε ισραηλινό νοσοκομείο διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αντισωμάτων στο σώμα μετά τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά της COVID-19 ήταν δέκα φορές υψηλότερα από αυτά που ανιχνεύθηκαν μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού. Aυτό σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα να κάνουν την 3η δόση και οι κορυφαίοι Ελληνες πολιτικοί μας-όπως ο Κυριάκος, ο Τσίπρας και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ώστε να χαλυβδώσουν την άμυνά τους.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, που ελέγχθηκαν μεταξύ του εμβολιασμένου προσωπικού στο Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Ramat Gan, έξω από το Τελ Αβίβ, προκάλεσαν αισιοδοξία ως προς το χρονικό διάστημα που ο ενισχυτικός εμβολιασμός διατηρεί την προστασία του έναντι του κορωνοϊού, ανέφερε την Τρίτη ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Ισραήλ Kan.

Η μελέτη συνέκρινε τα επίπεδα αντισωμάτων μία εβδομάδα μετά τη χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου κατά της COVID-19 στο προσωπικό του ιατρικού κέντρου με τα επίπεδά τους μία εβδομάδα μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ανέφεραν στο δίκτυο ότι ελέγχουν τα αποτελέσματα με προσοχή και ότι θα συνεχίσουν να μελετούν τα επίπεδα των αντισωμάτων τους επόμενους μήνες.

Το Ισραήλ, η πρώτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε επίσημα τη χορήγηση τρίτης δόσης, ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα ενισχυτικού εμβολιασμού κατά της COVID την 1η Αυγούστου, αρχικά σε άτομα άνω των 60 ετών. Στη συνέχεια, προχώρησε και σε μικρότερες ηλικίες, επεκτείνοντας τελικά τον εμβολιασμό σε όλα τα άτομα άνω των 12 ετών που έλαβαν τη δεύτερη δόση πριν από τουλάχιστον πέντε μήνες. Ως την Τετάρτη, σχεδόν 3 εκατομμύρια Ισραηλινοί είχαν λάβει την τρίτη δόση.

Ωστόσο, ο επικεφαλής υγείας κατά του κορωνοϊού, Salman Zarka, κάλεσε τη χώρα να ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τη χορήγηση τετάρτων δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό. «Δεδομένου ότι ο ιός είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ, πρέπει επίσης να προετοιμαστούμε για μια τέταρτη δόση», δήλωσε ο Zarka στο Kan στις 4 Σεπτεμβρίου. Παρ’ όλα αυτά, δεν διευκρίνισε πότε θα μπορούσε τελικά να ξεκινήσει η χορήγηση τους.

«Σκεπτόμενοι την πτώση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και των αντισωμάτων, φαίνεται ότι αυτό θα συμβαίνει κάθε λίγους μήνες. Θα μπορούσε να πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο ή κάθε πέντε ή έξι μήνες. Θα χρειαστούμε σίγουρα κι άλλη λήψη», ανέφερε στους The Times of Israel τον περασμένο μήνα.

Το Υπουργείο Υγείας νωρίτερα αυτόν τον μήνα ανακοίνωσε επίσης ότι το πράσινο πιστοποιητικό, ένα έγγραφο που επιτρέπει την είσοδο σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις και δημόσιους χώρους για όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, θα λήξει έξι μήνες μετά τη δόση του δεύτερου ή τρίτου εμβολίου, υπονοώντας ότι μια τέταρτη δόση μπορεί να χορηγηθεί σε διάστημα έξι μηνών. Ωστόσο, το αυξημένο επίπεδο αντισωμάτων που παρατηρείται στα νέα δεδομένα της Sheba μπορεί να σημαίνει ότι μια τέταρτη δόση να πρέπει να χορηγηθεί μόνο μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ανέφερε η έκθεση.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, 18 κορυφαίοι επιστήμονες και δύο απερχόμενοι αξιωματούχοι του FDA ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει τρέχουσα ανάγκη να δοθούν στον γενικό πληθυσμό τρίτες δόσεις. Η έκθεση, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ακόμη και με την απειλή της υπερ-μολυσματικής παραλλαγής Delta του ιού, «οι αναμνηστικές δόσεις για τον γενικό πληθυσμό δεν είναι κατάλληλες σε αυτό το στάδιο της πανδημίας».

Αφού ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, άρχισαν να προσφέρουν ήδη ενισχυτικές λήψεις, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζήτησε μορατόριουμ για τις τρίτες δόσεις εν μέσω ανησυχιών για την προμήθεια εμβολίων σε φτωχότερες χώρες, όπου εκατομμύρια δεν έχουν καν ακόμα εμβολιαστεί.

«Δεν θα μείνω σιωπηλός όταν οι εταιρείες και οι χώρες που ελέγχουν την παγκόσμια προσφορά εμβολίων πιστεύουν ότι οι φτωχοί του κόσμου θα πρέπει να ικανοποιηθούν με τα… υπολείμματα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, την περασμένη Τετάρτη. Μιλώντας από τα κεντρικά γραφεία του ΠΟΥ στη Γενεύη, ο Ghebreyesus προέτρεψε τις πλούσιες χώρες και τους κατασκευαστές εμβολίων να δώσουν προτεραιότητα στην παροχή των πρώτων δόσεων στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και στους ευάλωτους πληθυσμούς των φτωχότερων χωρών. «Δεν θέλουμε να δούμε ευρεία χρήση ενισχυτικών δόσεων για υγιείς ανθρώπους που είναι πλήρως εμβολιασμένοι», είπε.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη από την The New England Journal of Medicine, έδειξε ότι 12 ημέρες μετά τη λήψη ενός ενισχυτικού εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19, η πιθανότητα μόλυνσης ήταν 11,3 φορές μικρότερη από ό, τι μεταξύ εκείνων που είχαν δικαίωμα για τρίτο εμβόλιο, αλλά δεν πήρα ένα.

Και οι πιθανότητες να υποστούν σοβαρές ασθένειες ως αποτέλεσμα του COVID-19 μεταξύ εκείνων που είχαν λάβει ενισχυτικό εμβόλιο ήταν 19,5 φορές λιγότερες, ανέφερε η έρευνα.

Η μελέτη διεξήχθη από ερευνητές του Ινστιτούτου Επιστήμης Weizmann, του Υπουργείου Υγείας, του Technion, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, του Ιατρικού Κέντρου Sheba και του Ινστιτούτου KI.

Ακόμη και με μια πιο συντηρητική ανάλυση, η οποία προσπάθησε να ελέγξει πιθανές συμπεριφορικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων, το ποσοστό μόλυνσης ήταν τουλάχιστον 5 φορές χαμηλότερο στην ομάδα που είχε λάβει το ενισχυτικό εμβόλιο, ανέφερε το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O πάντα συναρπαστικός mr Jumbo, εκτιμά ότι το 2021 είναι μία  χαμένη χρονιά ενώ δεν βλέπει βελτίωση ούτε το 2022
Los Angeles Times> Aφού πρώτα έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι με 3η δόση, τώρα οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν θα ήτο φρόνιμο να περιμένουμε εμβόλιο αποκλειστικά για τη μετάλλαξη Delta
Αιφνιδιαστική παραίτηση του επικεφαλής της Bundesbank
Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του
Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου> Θα είμαι υποψήφιος- Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
Σε κατάσταση συναγερμού ξανά η εμβολιασμένη Βρετανία> Στο 10% η νέα υπό-παραλλαγή του κορωνοϊού AY.4.2
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Το Ισραήλ με το 43% του πληθυσμού να έχει κάνει 3 δόσεις εμβολίου δείχνει να τιθασεύει το 4ο κύμα. Δυστυχώς αρκετοί είναι οι νεκροί και ανάμεσα στους εμβολιασθέντες
To THEOPHANO FOUNDATION βράβευσε το ζεύγος των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό
Πρώτo κρούσμα της μετάλλαξης Delta AY.4.2  διαγνώστηκε στο Ισραήλ
ΕΚΤΑΚΤΟ> 730.000 αντιιικά χάπια της Merck και της Pfizer αγόρασαν οι Βρετανοί για θεραπεία Covid κατ’ οίκον
Οι “αιφνίδιοι” θάνατοι σε Ελλάδα και Ισραήλ σπάνε ρεκόρ ετών. Τι λέει ο καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς