kourdistoportocali.comNews DeskΌταν η Ελένη Βλάχου (Καθημερινή) υμνούσε το δίδυμο Χίτλερ-Γκαίμπελς, η σκυθρωπή φιγούρα του Πλεύρη στις ερωτήσεις της Κουτροκόη, ο Βενιζέλος στο πλευρό του υπουργού, ο ξεχωριστός Εβραικός λαός που αντιστέκεται και η θυσία της Εύας

Βreaking news

Όταν η Ελένη Βλάχου (Καθημερινή) υμνούσε το δίδυμο Χίτλερ-Γκαίμπελς, η σκυθρωπή φιγούρα του Πλεύρη στις ερωτήσεις της Κουτροκόη, ο Βενιζέλος στο πλευρό του υπουργού, ο ξεχωριστός Εβραικός λαός που αντιστέκεται και η θυσία της Εύας

Ο Εlon Musk και το Twitter απελευθερώνουν διαρκώς νέα ντοκουμέντα για τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες

Ωραία, ας ξεκινήσουμε κάπως έτσι, σήμερα ημέρα Σάβαβτο 10 Δεκεμβρίου  2022.

Τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα θυσιάζουν την Εύα Καιλή σε μία προσπάθεια να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον της πολλαπλά εμβολιασμένης κοινής γνώμης.

Την ίδια στιγμή…

Βy The Wrong Man

Ο Εlon Musk και το Twitter απελευθερώνουν διαρκώς νέα ντοκουμέντα για το πως τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες φύτεψαν τον Biden στην εξουσία, κλέβοντας τις εκλογές από τον Trump, για το πως έστησαν την planδημία με έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό που εκτόξευσαν εναντίον της ανθρωπότητας με την συγκάλυψη της Κίνας σε μία προσπάθεια να μειώσουν και να ελέγξουν τον πληθυσμό μια και το παγκόσμιο χρέος εκτινάχθηκε στα 400 τρις ευρώ, με αποτέλεσμα αι ημέτεραι δυνάμεις να αναγκάζονται να κόβουν διαρκώς χρήμα που δεν αντιστοιχεί στα παγκόσμια αποθέματα χρυσού και πάει λέγοντας.

Αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να βιώνει μία νέα τυραννία την οποία πρώτοι απ΄όλους διαισθάνθηκε ο σπυδαίος Εβραικός λαός, οι πολίτες του Ισραήλ που φώναζαν “δολοφόνε” στον Βourla της Pfizer, οι πρόγονοι των οποίων που διασώθηκαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εδώ και δύο χρόνια καλούν την ανθρωπότητα να δει τις ομοιότητες της σημερινής τυραννίας με τις υποχρεωτικότητες, το κλειδαμπάρωμα των ανθρώπων, τους τυραννικούς εμβολιασμούς ευθανασίας με τις αντίστοιχες της περιόδου που ο Ναζισμός άπλωνε το σκοτεινό πέπλο του πάνω από την Ευρώπη.

Και καθώς οι σεναριογράφοι των “ιστορικών γεγονότων” παραμένουν οι ίδιοι, όπως επίσης και η συνταγή τους που είναι ο Τρόμος ως Εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου, ο σπουδαίος Εβραικός λαός είναι εκείνος που πρώτος διαπιστώνει την επανάληψη της ιστορίας.

Έτσι καθώς η Ελληνική Δικαιοσύνη (ΣτΕ) με την απόφασή της για την επαναπρόσληψη των ανεμβολίαστων Υγειονομικών γράφει μία ιστορική σελίδα αντίστασης στη τυραννία βγαίνουν από το κουκούλι τους οι εγχώριοι εφαψίες του Ναζισμού και αναδεικνύεται ο ρόλος των εγχωρίων ΜΜΕ.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ Ο ΙΟΣ COVID-19 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ]

Ακόμη και έκδοση εφημερίδας μερικά χρόνια πριν χρηματοδότησαν οι εμπνευστές του project μείωσης του πληθυσμού, ενώ φρόντισαν να τοποθετήσουν πρόθυμο πεκινουά στη διεύθυνση μίας ακόμη-η οποία επιδεικνύει “ιστορική” συνέπεια και προσήλωση στις αξίες του ευγονισμού>

Δείτε τις ανταποκρίσεις της νεαρής Ελένης Βλάχου από το Βερολίνο (στη διάρκεια της φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων που έστησε το δίδυμο Χίτλερ-Γκαίμπελς) η οποία θα γινόταν η μετέπειτα ιδιοκτήτρια της Καθημερινής και φέρτε στο νου σας το video με τον Αθανάσιο Πλεύρη και την Ντόρα Κουτροκόη καθώς η δημοσιογράφος προσπαθούσε να ψελλίσει κάποια ψήγματα αλήθειας.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι μια αφορμή, η ωραιοτέρα που μπορούσε να γίνη, ειρηνική, γεμάτη νειάτα και χαρά, για να επιδείξη το Τρίτον Ράιχ την αφάνταστη τελειότητα της οργανώσεώς του. Εις το Βερολίνο, αυτές τις μέρες, νομίζει κανείς ότι ζει σε άλλο πλανήτη. Η επανάστασις στην Ισπανία, ο κομμουνισμός που ξαπλώνει στην Ευρώπη την σκοτεινή του απειλή, οι εξοπλισμοί, η κρίσις, όλα αυτά είναι πεταμένα στις γωνιές των γερμανικών εφημερίδων, με μικρούλικα γράμματα και δεν τα διαβάζει κανείς. Αυτές οι δεκαπέντε μέρες δεν ανήκουν στον αιώνα μας. Είναι κλεμένες από τα καλά παληά χρόνια και θα περάσουν πολύ γρήγορα γι’ αυτούς που έχουν την τύχη να βρίσκωνται εδώ. Η πρώτη φυσική ανταρσία κάθε Ελληνος που θα βρεθή μπροστά σε μια κατάσταση τόσο καλά διωργανωμένη, ώστε να μην μπορή να βρη τίποτε διά να επικρίνη, έσβυσε ήδη για μένα. Από αύριο θα θαυμάζω τα πάντα, θα μαθαίνω τα “ρεκόρ” απ’ έξω, θα υπακούω σ’ όλους τους κανονισμούς και θα διασχίζω τους δρόμους ανάμεσα στα καρφιά και όχι όπου έχω κέφι… Η γερμανική πειθαρχία μού επεβλήθη ήδη. Χάιλ Χίτλερ!».

«Χθες βράδυ, ο Δόκτωρ Γκαίμπελς (μαντέψτε ποιος είναι ο σημερινός διάδοχός του) είχε καλέσει όλους τους αντιπροσώπους του Τύπου σε γεύμα. Για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία της δημοσιογραφίας, χίλιοι διακόσιοι δημοσιογράφοι κάθισαν να φάνε στο ίδιο τραπέζι. Μετά το τέλος του γεύματος, αφού διάφορα μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής εξεφώνησαν λόγους, και αφού ο Γκαίμπελς, ίσως ο καλύτερος ρήτωρ της Γερμανίας, μετά από τον Χίτλερ, τους απήντησε, άρχισε ένας σκληρότατος αγών μεταξύ 1.200, ποιος θα κατορθώση να τον πλησιάση και να του μιλήση. Μεταξύ των πρώτων πενήντα ήμουν και εγώ. Με την βοήθεια ενός ανωτέρου υπαλλήλου του υπουργείου της Προπαγάνδας, ενίκησα το πλήθος, τον επλησίασα, με εσύστησαν.

Μικρός, κοντός και αδύνατος, ο Γκαίμπελς είναι από τους ανθρώπους των οποίων η εξαιρετική προσωπικότης σού κάνει εντύπωσι μόλις τον γνωρίσης. Ολοζώντανα και μεγάλα μαύρα μάτια χαμένα σ’ ένα στεγνό και νευρικό πρόσωπο, θαυμάσιος τόνος φωνής, χαμόγελο εντελώς παιδικό, αφελές, ανοιχτόκαρδο. Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν προφθάσω ν’ ανοίξω το στόμα μου ήταν: “Σκεφθήκατε, τουλάχιστον, μια και έρχεσθε από την ωραία σας Ελλάδα, να μας φέρετε φως από την Ολυμπία;” Δεν θα υπερβάλω: μιλήσαμε μαζί το πολύ δύο λεπτά. Αλλά σ’ αυτά τα δύο λεπτά προσεπάθησα εγώ να του πω πόσο ευχάριστο είναι να είναι κανείς Ελλην και στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες, και αυτός, πόσο ευχάριστο πρέπει να είναι κανείς Ελλην πάντα, και να ζη στην φωτεινή πατρίδα μας».

«Ολη αυτή η ιστορία της πειθαρχίας, της σοβαρότητος και της εργατικότητος των Βορείων κρατών και ιδίως της Γερμανίας είναι απλώς και μόνον ζήτημα καιρού, συνεφιάς, θερμοκρασίας. Πώς μπορεί αυτή η διαρκής κατάστασις μελαγχολίας και σκοτεινιάς να μην επιδράση στον χαρακτήρα ενός λαού, να μην καταβάλη τις αδικαιολόγητες φιλοδοξίες, να μην τους καταστρέψη την φαντασία, την μανία της αντιδράσεως, όλα αυτά τα επικίνδυνα ελαττώματα που γεννώνται αυτομάτως κάτω από τον φωτεινό γαλάζιο Αττικό ουρανό; Εδώ ο Γερμανός υπάλληλος, αν τύχη να κοιτάξη έξω από το παράθυρό του, θα αισθανθή πανευτυχής διότι δεν ευρίσκεται στους λασπωμένους δρόμους, αλλά σ’ έναν ευχάριστον, στεγνόν και προστατευμένο χώρο και χωρίς πειρασμούς θα στρωθή στην δουλειά. Που ο δυστυχής ο Ελλην, ο οποίος οκτώ μήνες από τους δώδεκα βλέπει, ενώ αυτός είναι κλεισμένος, έξω να οργιάζη η λιακάδα, το φως, η χαρά της ζωής, ο οποίος ξέρει ότι σε κάποιο κοντινό καφενείο τον περιμένει παρέα, κουβέντα, καφεδάκι, μια γωνιά παραδείσου. Και έτσι ο ήλιος φέρνει το καφενείο, το καφενείο την συζήτησι και η συζήτησις, αρχή όλων των κακών εις την Ελλάδα, σπείρει τα πρώτα μικρόβια κάθε αναρχίας…»

Χα,χα,χα…Έτσι ακριβώς…


Η προθυμία που επεδείκνυαν ανέκαθεν οι εγχώριες μινιατούρες του Ναζισμού εμετική αλλά ταυτόχρονα και διάχυτη.

Εν μέσω λοιπόν του τυραννικού σκότους η επταμελής σύνθεσης του Γ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με την υπ΄ αριθμ. 2332/2022 (πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιμέκας και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας Βασίλης Ανδρουλάκης), έκρινε ότι η διάταξη με την οποία παρατάθηκε η ισχύς της επαναξιολογήσεως της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των εργαζομένων στις δομές υγείας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, είναι αντίθετη προς τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας.

Παράλληλα, οι σύμβουλοι Επικρατείας ακύρωσαν την υπουργική απόφαση που καθόριζε τη διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50 ν. 4825/2021.

Το αρμόδιο Τμήμα του ΣτΕ πριν αποφανθεί, έλαβε υπόψη του προγενέστερες αποφάσεις της Ολομέλειας που είχαν κρίνει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά του κορωνοϊού, όπως είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζομένων, πρέπει να επανεξετάζονται περιοδικώς από τα αρμόδια κρατικά όργανα, ανάλογα με τα υφιστάμενα επιδημιολογικά δεδομένα και την εξέλιξη των έγκυρων επιστημονικών παραδοχών.

Έτσι, σημειώνουν στην απόφασή τους οι σύμβουλοι Επικρατείας ότι ήδη έχει παρέλθει χρονικό διάστημα 8 και πλέον μηνών από τη λήψη του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων σε δομές υγείας, δηλαδή «διάστημα που λόγω της φύσεως του μέτρου και των συνεπειών του, υπερβαίνει προδήλως το εύλογο, χωρίς, ωστόσο, να έχει διενεργηθεί επαναξιολόγησή του, βάσει επίκαιρων, κατά τον χρόνο εκείνο, επιστημονικών και επιδημιολογικών στοιχείων, για την αξία, την αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας».

Εύγε. Η μεγαλύτερη τιμή στο θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης εν μέσω ενός στρατού μυριάδων προθύμων να υπηρετήσουν το Σχέδιο.

Συνεχίζουμε. Κάθε άλλο παρά τυχαία το Κουρδιστό Πορτοκάλι από το ξεκίνημα της πανδημίας η προέλευση της οποίας από τη πρώτη στιγμή απεκάλυπτε τους δράστες και τη Τελική Φάση του Σχεδίου, ανέδειξε και συνεχίζουμε να το κάνουμε την αξιέπαινη και συγκινητική αντίσταση επιφανών Εβραίων στο Σχέδιο. Κι αυτό γιατί όπως ενωρίς διαπιστώσαμε ζούμε μία επανάληψη της ιστορίας. Πολύ νωρίς Εβραίοι που επεβίωσαν των Ναζιστικών Στρατοπέδων Συγκέντρωσης προειδοποίησαν για την επανάληψη της Ιστορίας μια και το σενάριο με τις υποχρεωτικότητες, τα lockdowns, τους εμβολιασμούς, τη λογοκρισία κάθε ελεύθερης φωνής, την ισοπεδωτική προπαγάνδα από τα διεθνή ΜΜΕ που βρίσκονται στην ιδιοκτησία των εμπνευστών του project ξύπνησαν μέσα τους τις μνήμες.

Έτσι επιφανείς Εβραίοι καθηγητές, νομικοί, επιστήμονες των οποίων τις παρεμβάσεις προβάλλει με συνέπεια το Κουρδιστό Πορτοκάλι σκίζουν καθημερινά τη κουρτίνα της προπαγάνδας και ξεγυμνώνουν την αλήθεια.

Πάρτε παράδειγμα τον επιφανή νέο Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri o οποίος εξανάγκασε το CDC και το FDA να δώσουν αργά και βασανιστικά μεν αλλά εξαναγκάσθησαν να το πράξουν στη δημοσιότητα για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων τις οποίες η ίδια η Pfizer κατέγραφε από τη πρώτη στιγμή των δοκιμών αλλά και στη συνέχεια καθώς είχε ξεκινήσει η εκστρατεία του τρυπήματος, αλλά τα σχετικά ντοκουμέντα επιχείρησε να τα κρατήσει σε εμπάργκο για σχεδόν 80 χρόνια-διάστημο μεγαλύτερο και από τον ενταφιασμό των στοιχείων που θα μπορούσαν να φωτίσουν τους εγκεφάλους της δολοφονίας του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ Δημοκρατικού Τζον Κέννεντυ.

Ο Aaron Siri  λοιπόν μετά μέσα από τον επίπονο και επίμονο δικαστικό αγώνα του φέρνει διαρκώς νέα στοιχεία στην επιφάνεια για τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer που ήρθαν να υπηρετήσουν το σχέδιο της παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας η οποία για τους εμπνευστές της θα περιλαμβάνει τα οικονομικά δεδομένα (σε κρυπτονόμισμα), τα βιομετρικά δεδομένα, το διαβατήριο και η οποία θα ανανεώνεται μόνο μέσα από τους αέναους εμβολιασμούς που θα προκύπτουν ώστε να αντιμετωπισθούν οι επαναλαμβανόμενες εργαστηριακές πανδημίες ώσπου οι ανθρωποειδείς οντότητες μετοικήσουν στη θέση τα ραδίκια ανάποδα.

Πάμε να δούμε τα πρόσφατα στοιχεία από τον Aaron Siri>

V-Safe Μέρος 1: Μετά από 464 ημέρες, το CDC τελικά ξέρασε δεδομένα ασφάλειας του εμβολίου Covid-19 που δείχνουν το 7,7% των ατόμων που τα έλαβαν χρειάσθηκαν ιατρική φροντίδα.
Πρώτο μέρος μιας απίστευτης ιστορίας που δείχνει πόσο χαλασμένος είναι ο μηχανισμός της δημόσιας «υγείας» μας: πολύ, πολύ χαλασμένος-γράφει ο Siri.

Πέρυσι, έγραψα για να σας ενημερώσω ότι το CDC αρνιόταν να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα ασφάλειας μετά την κυκλοφορία για τα εμβόλια Covid-19 από το σύστημα v-safe στο κοινό, περιφρονώντας τις νομικές απαιτήσεις μας για αυτά τα δεδομένα εκ μέρους της Informed Consent Δίκτυο Δράσης (ICAN).

Το CDC αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει αυτά τα δεδομένα παρόλο που είχε τεκμηριώσει ότι τα δεδομένα ήταν σε μορφή που θα μπορούσαν ήδη να δημοσιοποιηθούν (που σημαίνει ότι ήταν «αποπροσδιορισμένα» ή καθαρά από οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία) επειδή η Oracle, μια ιδιωτική εταιρεία, ήδη είχε πρόσβαση σε αυτά τα εξακριβωμένα δεδομένα.

Λοιπόν, μετά από πολλαπλές νομικές απαιτήσεις, προσφυγές και δύο ομοσπονδιακές αγωγές, το CDC τελικά συνθηκολόγησε και συμφώνησε σε ένα δικαστήριο που διέταξε το χρονοδιάγραμμα που το υποχρεώνει να παράγει τα δεδομένα. Τώρα που η ICAN, και επομένως το κοινό, έχουν λάβει τα τμήματα check-the-box (σε αντίθεση με τα τμήματα πεδίου ελεύθερου κειμένου) αυτών των δεδομένων, τα ίδια τα δεδομένα μπορεί να εξηγήσουν γιατί το CDC αρνήθηκε να τα δημοσιεύσει χωρίς να προηγηθεί μάχη.

Τα δεδομένα του V-safe δείχνουν ότι το 7,7% των περίπου 10 εκατομμυρίων χρηστών του εμβολίων COVID έπρεπε να λάβουν ιατρική περίθαλψη και πάνω από το 70% αυτών των χρηστών αναζήτησαν εξωτερική/επείγουσα κλινική περίθαλψη, περίθαλψη έκτακτης ανάγκης ή/και νοσηλεύτηκαν.

(Δεν μπορούμε εδώ να υπολογίσουμε επίσημα τους χιλιάδες θανάτους μια και ακόμη και σήμερα όσοι πεθαίνουν ξαφνικά εκεί έξω οι θάνατοί τους αποδίδονται στο αποτέλεσμα-έμφραγμα, καρκίνοι, εγκεφαλικά, παράλυση, κλπ- του εμβολιασμού όχι στη αιτία)

Μπορώ ήδη να ακούσω το αντεπιχείρημα σημειώνει ο Siri: σίγουρα αυτοί ήταν αντιεμβολιαστές που ανέφεραν την ανάγκη για ιατρική περίθαλψη! Αυτό είναι μακριά από τη πραγματικότητα. Οι αντι-vaxxers δεν παίρνουν τον πυροβολισμό. Όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν εναντίον της βολής αλλά πιθανότατα ως επί το πλείστον ήταν λάτρεις των εμβολίων. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα άτομα που εγγράφηκαν στο v-safe το έκαναν τα εμβόλια μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Απριλίου 2021. Στην πραγματικότητα, περίπου 9 εκατομμύρια από τους περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες που εγγράφηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή ήταν η στιγμή, ίσως θυμάστε, όταν πολλοί άνθρωποι φώναζαν ο ένας για τον άλλον για να ρίξουν τον πυροβολισμό. Όταν περνούσαν ώρες online αναζητώντας διαθεσιμότητα εμβολίων και κλείνοντας ραντεβού. Τότε που τραγουδούσαν κυριολεκτικά τραγούδια αγάπης για το εμβόλιο.

Αυτό ήταν επίσης στην αρχή της κυκλοφορίας, όταν το CDC συνέστησε, και πολλές πολιτείες ακολούθησαν, μια σταδιακή διάθεση, προσφέροντας τα πρώτα εμβόλια στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στους κατοίκους των εγκαταστάσεων μακροχρόνιας περίθαλψης. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που οι άνθρωποι εγγράφηκαν στο v-safe για να συμμετάσχουν στην κυκλοφορία του, ενθουσιασμένοι που ήταν μέρος του προγράμματος εμβολίων. (Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι περισσότεροι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης από ό,τι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι μακροχρόνιας φροντίδας εγγράφηκαν σε ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε smartphone). Αυτό προηγείται επίσης των περισσότερων εντολών εμβολίων στη χώρα.

Επομένως, τα δεδομένα που υποβλήθηκαν από τους 10 εκατομμύρια χρήστες v-safe μπορεί να αντικατοπτρίζουν καλά την εμπειρία του μεγαλύτερου πληθυσμού των 265 εκατομμυρίων Αμερικανών που έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19. Αυτοί οι άνθρωποι (ως ενθουσιώδεις υπέρ του εμβολίου /ή εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης) ήταν αναμφισβήτητα πιο επιρρεπείς να αναφέρουν ελλιπή συμπτώματα παρά να αναφέρουν υπερβολικά πολλά.

Τα δεδομένα από μόνα τους είναι ανησυχητικά, αλλά ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι το CDC παραβιάζει την απελευθέρωση των δεδομένων, τη διαδικασία που απαιτείται για την απόκτηση των δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο το CDC χρησιμοποίησε, ή τολμώ να πω έκανε κακή χρήση, των δεδομένων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αυτή η ιστορία, από πολλές απόψεις, αντικατοπτρίζει όλα όσα είναι λάθος με τις λεγόμενες αρχές «δημόσιας υγείας». Δείχνει τον σοβαρό κίνδυνο που προκύπτει όταν οι πολιτικές, οι δημόσιες αξιώσεις και η φήμη του CDC γίνονται δυσδιάκριτα από την ανάγκη του να υπερασπιστεί ένα προϊόν με σχεδόν κάθε κόστος.

Για να το κάνω διαχειρίσιμο και εύπεπτο σε άτομα με πολυάσχολα προγράμματα, θα πω την ιστορία σε διάφορα μέρη που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Η ιστορία v-safe συνεχίζεται στο Μέρος 2, που θα κυκλοφορήσει αύριο, το οποίο θα εξηγήσει τι υπάρχει στο v-safe και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει. Και πιστέψτε με, θα πρέπει να νοιάζεστε, καθώς το v-safe είναι πιθανώς η καλύτερη απόδειξη που υπάρχει σχετικά με το προφίλ ασφάλειας αυτού του προϊόντος. Καθώς λέω την ιστορία, θα προσπαθήσω μέσα από αυτές τις αναρτήσεις να απαντήσω στον χείμαρρο ερωτήσεων σχετικά με το v-safe, τον αγώνα για να λάβω τα δεδομένα και τα ίδια τα δεδομένα, τα οποία έχω ήδη λάβει.

Και ποια λοιπόν είναι η ελληνική απάντηση στον αγώνα που διεξάγουν επιφανείς Εβραίοι εναντίον της τυραννίας που βιώνει ο πλανήτης και αποκαλύπτουν τα διαρκή ντοκουμέντα που απελευθερώνει ο παγκόσμιος τρελός του χωριού δισιπόστατος και ανεξέλεγκτος Elon Musk;

Είναι ο Αθανάσιος Πλεύρης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Είναι ο Αθανάσιος Πλεύρης για χάρη του οποίου η διάδοχη ιδιοκτησία τη Καθημερινής και του ΣΚΑΙ απολύει την Ντόρα Κουτροκόπη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος βγάζει τον εαυτό του από το τοκσθέν ράφι ώστε να γνωματεύσει υπέρ της μη εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ για την επαναπρόσληψη των Υγειονομικών επειδή οι άνθρωποι αρνούνται να πεθάνουν για χάρη του Bill Gates και της παρέας του.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK