kourdistoportocali.comNews DeskΜε tweet γεμάτο υπονοούμενα για τη μείωση του πληθυσμού της Γης απαντά ο Musk για τα δίδυμα, το Twitter έκανε Unblocked τον Alex Berenson ενώ έκρηξη κατέστρεψε τους Georgia Guidestones

Βreaking news

Με tweet γεμάτο υπονοούμενα για τη μείωση του πληθυσμού της Γης απαντά ο Musk για τα δίδυμα, το Twitter έκανε Unblocked τον Alex Berenson ενώ έκρηξη κατέστρεψε τους Georgia Guidestones

Georgia Guidestones> Ένα ασημί σεντάν να φεύγει από το σημείο λίγο μετά την έκρηξη

Και ξαφνικά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με το Twitter να έχει πάρει φωτιά. Στο επίκεντρο βρίσκεται το όνομα της Pfizer και όχι για καλό ενώ επέστρεψε ήδη ο Alex Berenson του οποίου ο λογαριασμός είχε μπλοκαριστεί για μήνες.

Στο μεταξύ ο Elon Musk  τον οποίο τα ρεπορτάζ ήθελαν να αποκτά δίδυμα στα κρυφά, όσο περίμενε το δεύτερο παιδί του με τη Grime απάντησε με υπονοούμενο για τη μείωση του πληθυσμού της Γης ενώ λίγες ώρες πριν μία έκρηξη κατέστρεψε τμήμα των Georgia Guidestones, που είχαν γίνει μνημείο ενδιαφέροντος μια και έγραφαν ότι ο πληθυσμός της Γης πρέπει να μειωθεί στις 500.000 κατοίκους.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τον Elon Musk.

-Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την κρίση υποπληθυσμού. Η κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός.

θα απαντούσε πριν λίγο με τιτιβισμά του ο πιο πλούσιος άνθρωπος στο κόσμο.

 

 

Ο Αlex Berenson, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Yale, με τους 374.000 ακολούθους πρώην συντάκτης των ΝΥΤ και βραβευμένος συγγραφέας με το βραβείο Edgar (AND #1 NEW YORK TIMES BEST SELLER) υπήρξε ο πρώτος που αμφισβήτησε τα εμβόλια της Pfizer για τον COVID-19.

Θεωρήθηκε συνωμοσιολόγος και το Twitter του μπλόκαρε το λογαριασμό.

Ο Alex Berenson γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1973 και μεγάλωσε στο Englewood του N.J. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Yale το 1994 με πτυχία στην ιστορία και τα οικονομικά, εντάχθηκε στην Denver Post ως ρεπόρτερ. Το 1996, έγινε ένας από τους πρώτους εργαζόμενους στο TheStreet.com, τον πρωτοποριακό ιστότοπο οικονομικών ειδήσεων.

Το 1999, εντάχθηκε στους New York Times. Στους Times, κάλυψε τα πάντα, από τη βιομηχανία φαρμάκων μέχρι τον τυφώνα Κατρίνα. Το 2003 και το 2004, υπηρέτησε δύο θητείες ως ανταποκριτής στο Ιράκ, μια εμπειρία που τον οδήγησε να γράψει το The Faithful Spy, το ντεμπούτο του στο μυθιστόρημα, το οποίο κέρδισε το βραβείο Edgar από τους Mystery Writers of America για το καλύτερο πρώτο μυθιστόρημα. Έφυγε από τους Times το 2010 για να αφοσιωθεί στη συγγραφή μυθοπλασίας. Αλλά οι συζητήσεις με τη σύζυγό του τον οδήγησαν να αρχίσει να ερευνά την επιστήμη γύρω από την κάνναβη και τις ψυχικές ασθένειες, ένα έργο που έγινε το βιβλίο Tell Your Children, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Τώρα έχει γράψει δώδεκα μυθιστορήματα John Wells και δύο non-fiction books, το The Number και το Tell Your Children. Ο Alex ζει στην Hudson Valley με τη σύζυγό του, Dr. Jacqueline Berenson, ιατροδικαστική ψυχίατρο, και τα παιδιά τους.

 

Ακολουθούν οι ερωτήσεις του Alex Berenson για τα εμβόλια

Σε έναν ορθολογικό κόσμο, το επιστημονικό και ιατρικό κατεστημένο θα είχε αφήσει προ πολλού πίσω κάθε προπαγάνδα υπέρ του mRNA. Τα εμβόλια απέτυχαν. Ήταν ένα (ημι-)ευγενές πείραμα, αλλά απέτυχαν. Η απόδειξη γεμίζει νοσοκομεία και νεκροτομεία από το Τελ Αβίβ έως το Εδιμβούργο.

Αντίθετα, οι ερευνητές θα προσπαθούσαν απεγνωσμένα να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια:

1. Η αρχική αντιγονική αμαρτία θα ρέει πιο βαθιά με τη φυσική ανοσία από τη νόσηση σε σχέση με τα εμβόλια; Με άλλα λόγια, οι εμβολιασμοί που παράγουν υπερφυσικά επίπεδα αντισωμάτων στην αρχική -και πλέον ανενεργή- πρωτεΐνη ακίδας οδηγούν σε βαθύτερη αποτύπωση σε σχέση με τη φυσική ανοσολογική απόκριση που προκαλείται από τη νόσηση; Εάν ναι, ποιος μπορεί να είναι ο μακροπρόθεσμος αντίκτυπος αυτής της «επιδεινωμένης» αποτύπωσης;

2. Τι σημαίνει, αν μη τι άλλο, η σχεδόν πλήρης αποτυχία των εμβολίων στην παραγωγή Τ-κυττάρων CD8+ για την ανάπτυξη μακροχρόνιας ανοσίας σε σχέση με τις επαναμολύνσεις, καθώς εξαπλώνεται ο Sars-Cov-2;

3. Γιατί αυξήθηκαν τόσο πολύ οι μη-covid θάνατοι το περασμένο φθινόπωρο στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την αύξηση να είναι μεγαλύτερη σε άτομα κάτω των 50 ετών που διατρέχουν χαμηλό κίνδυνο από Covid; Γιατί από τότε έχουν υποχωρήσει; Γιατί αυξήθηκαν τόσο πολύ οι θάνατοι ειδικά από καρδιαγγειακά νοσήματα;

4. Έχει αυξηθεί η συχνότητα των μυελοειδών ή λεμφικών καρκίνων τον τελευταίο χρόνο; Πόσο συχνά συμβαίνουν περιπτώσεις όπως αυτή στο Βέλγιο; Οι περιπτώσεις σοβαρής λεμφαδενοπάθειας που μερικές φορές ακολουθούν τους εμβολιασμούς ενέχουν μακροπρόθεσμο κίνδυνο ή υποχωρούν με τον καιρό;

5. ΠΗΓΗ: Frontiers in Medicine: Pathology

6. Τι γίνεται με τη συχνότητα των αυτοάνοσων διαταραχών; Υπάρχουν ενδείξεις μακροχρόνιας δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από εμβολιασμούς;

7. ΠΗΓΗ: Αυτοάνοσα νοσήματα που εμφανίζονται για πρώτη φορά μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19

8. Τι πρόσφερε, αν συνέβη αυτό, η προστασία από τη σοβαρή μόλυνση και τον θάνατο από την Covid και τι προσφέρουν στην πραγματικότητα τα εμβόλια mRNA ΑΦΟΥ οι θάνατοι προσδιορίζονται σε ηλικιωμένους, με πολλά επικείμενα νοσήματα; Πώς μειώνεται αυτή η προστασία (στους ηλικιωμένους) με την πάροδο του χρόνου; Πώς άλλαξε την κατάσταση η Omicron;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ BONUS για τη CIA: γιατί η Κίνα έχει αποφύγει εντελώς τη χρήση εμβολίων mRNA;

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρειάζονται τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις.

Γιατί κανείς από αυτούς που είναι στην εξουσία δεν φαίνεται να βιάζεται να τους ρωτήσει (τους επιστήμονες).

Όταν οι πολίτες καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί η αντίδρασή τους θα είναι τρομακτική. Η Wall Street είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι χαζή. Η σύγκριση με τα δάνεια Ninja

Θυμάστε τα δάνεια NINJA; Τα NINJA αντιπροσώπευαν το «Χωρίς εισόδημα, καμία δουλειά / περιουσιακά στοιχεία». Στα μισά της δεκαετίας, όταν οι τράπεζες και όχι οι ρυθμιστικές αρχές ήταν αυτές που τρελαίνονταν και έβαζαν φωτιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα με δωρεάν χρήματα, όλοι τρέχαμε.
Θυμάμαι να ακούω διαφημίσεις με αυτά το 2006 και το 2007 και σκεφτόμουν ότι επρόκειτο για δολώματα. Δεν είναι δυνατόν να μπορείς να μπεις στο Your Friendly MegaBank και να βγεις με μερικές εκατοντάδες ευρώ για ένα σπίτι χωρίς καμία απόδειξη ότι έχεις καν δουλειά! Η δουλειά θα έπρεπε να ήταν το βασικό. Αλλά μπορούσες. Και οι άνθρωποι το έκαναν. Πολλοί άνθρωποι.

Βέβαια, μέσα σε αυτή την τρέλα υπήρχε κάτι βασικό. Οι τιμές των αμερικανικών κατοικιών δεν είχαν καταρρεύσει ποτέ σε εθνικό επίπεδο και μάλιστα ταυτόχρονα, τουλάχιστον από την εποχή της Ύφεσης. Επομένως, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έκαναν οι τράπεζες και οι δημιουργοί στεγαστικών δανείων κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ.

Ως εκ τούτου, σε εθνική βάση, η εξασφάλιση, τα σπίτια δηλαδή, στα οποία βασίζονται τα στεγαστικά δάνεια, θα ήταν πάντα εντάξει, ακόμα κι αν οι δανειολήπτες δεν μπορούσαν να τα αποπληρώσουν. Οι δανειστές έπρεπε απλώς να βρίσκονται σε διαφορετικές αγορές για να προστατεύονται γεωγραφικά. Εξάλλου, όλοι οι τραπεζίτες μεταπωλούσαν τα δάνεια και ξεφορτώνονταν τον κίνδυνο. Πληρωνόντουσαν εκ των προτέρων, είτε τα δάνεια είχαν αποπληρωθεί είτε όχι.

Ήταν μια πολύ καλή επιχείρηση.

Μέχρι που πήγε άσχημα.

«Πώς χρεοκόπησες;» ρώτησε ο Bill.

«Με δύο τρόπους», είπε ο Mike. «Σταδιακά και μετά ξαφνικά».

Θυμόσαστε το 2008. Ήσασταν εκεί!

Μέσα σε λίγους μήνες, οι μεγάλες τράπεζες έγιναν τα πιο μισητά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απελπισία να τις κατηγορήσουμε ήταν τόσο βαθιά που όλοι φαινόταν να συμφωνούμε συλλογικά ότι τα θύματα ήταν οι δανειολήπτες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που είχαν πάρει τα χρήματα δεν είχαν καμία ευθύνη για την υπογραφή αυτών των δανείων, πολύ περισσότερο για την αποπληρωμή τους.

Προφανώς, αυτή η διατύπωση ήταν απλοϊκή. Πολλοί από τους NINJA και παρόμοιους δανειολήπτες αναμφίβολα κατάλαβαν το παιχνίδι που έπαιζαν. Ήλπιζαν να αγοράσουν και να ζήσουν σε σπίτια που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Πλέον, δεν είχε καμία σημασία. Είχαν χάσει. Τέλος πάντων, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κακούς τα εκατομμύρια απλούς ανθρώπους. Οπότε, εστιάσαμε την οργή μας στους μεγιστάνες της Wall Street που είχαν καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και είχαν βγάλει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Πάμε γρήγορα στο 2022.

Αυτή τη φορά ο μύθος του πραγματικά αθώου θύματος δεν είναι μύθος.

Οι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν λάβει εμβόλια mRNA/LNP και DNA/AAV Covid-19 δεν είχαν πραγματική ιδέα τι έπαιρναν.

Το έκαναν μετά από παρότρυνση των φαρμακευτικών εταιριών και των υγειονομικών αρχών, οι οποίες τους είπαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσουν τους εαυτούς και τις οικογένειές τους και ότι θα τερματίσουν την επιδημία της Covid.Οι δηλώσεις ήταν δημόσιες. Πολλές είναι σχετικά πρόσφατες. Δεν μπορούν να σβηστούν από τη μνήμη, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θέλει κάποιος να προσπαθήσει.

Κάθε μία από αυτές τις δηλώσεις έχει αποδειχθεί λανθασμένη (τόσο λάθος που οι εταιρείες, που διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο νομικό κίνδυνο από τις αρχές δημόσιας υγείας) που δεν προσπαθούν πλέον καν να τις υπερασπιστούν.

Δείτε τι είπε ο Albert Bourla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στο CNBC:

«Η ελπίδα είναι ότι θα πετύχουμε κάτι που θα παρέχει πολύ καλύτερη προστασία, ιδιαίτερα από λοιμώξεις, επειδή η προστασία από νοσηλεία και σοβαρές ασθένειες είναι εύλογη αυτή τη στιγμή με τα τρέχοντα εμβόλια, αρκεί να κάνετε, ας πούμε, την τρίτη δόση».

Διαβάστε αυτές τις λέξεις πολύ προσεκτικά.

Η προστασία από τη «σοβαρή ασθένεια» είναι «εύλογη αυτή τη στιγμή» για άτομα που έχουν λάβει «τρίτη δόση» του εμβολίου Pfizer.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι ακόμη και αυτές οι λέξεις είναι στην καλύτερη περίπτωση μια αισιόδοξη ερμηνεία των σημερινών δεδομένων.

Αφήστε κατά μέρος το γεγονός ότι η Pfizer ΠΟΤΕ δεν συνέκρινε ένα σχήμα εμβολίου τριών δόσεων με ένα εικονικό φάρμακο σε κλινική δοκιμή.

Αφήστε στην άκρη το γεγονός ότι το «εύλογο τώρα» υποδηλώνει ότι οποιαδήποτε επίδραση τρίτης δόσης δεν θα διαρκέσει. Κάτι που συμβαίνει ήδη στο Ισραήλ όπου συντρίβεται και η 4η δόση λόγω αναποτελεσματικότητας.

Στην αναποτελεσματικότητα προσθέστε και την επικινδυνότητα για τις βλάβες που προκαλούν στον ανοσοποιητικό. Ακόμη και ο ανυπόληπτος ΕΜΑ επιχειρεί να μαζέψει το τραχανά.

Αυτό που σας λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είναι ότι ΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ.

Ακόμη και «κατά της νοσηλείας και της σοβαρής ασθένειας».

Πρέπει να «έχετε κάνει, ας πούμε, την τρίτη δόση» για προστασία από αυτές.

Δεν το είπα εγώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer το είπε. (Και ανυπομονώ να δω τους δικηγόρους του Twitter να προσπαθούν να το εξηγήσουν όταν υπερασπίζονται την πέμπτη δόση).

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα το πόσο εγκλωβισμένοι είναι.

Αλλά θα συμβεί.

Οι σκληροί αριθμοί είναι αμείλικτοι. Στο Ontario, για παράδειγμα, το 76% των νοσηλευόμενων ατόμων και το 56% εκείνων που βρίσκονται σε εντατικές θεραπείες είναι πλέον εμβολιασμένοι. Τόσο οι αριθμοί όσο και τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τα δεδομένα εκτός Ευρώπης είναι παρόμοια. Ο μόνος λόγος που τα αμερικανικά δεδομένα φαίνονται διαφορετικά είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε τους πρωτογενείς αριθμούς.

Αντίθετα, οι υγειονομικές αρχές παρέχουν ανούσιες προσαρμοσμένες αναλογίες ποσοστών (προσαρμοσμένες στην ηλικία των εμβολιασμένων ατόμων, αλλά ΟΧΙ για τις μολύνσεις χρηστών εμβολίων χωρίς νοσήματα). Επιπλέον, τα αμερικανικά νοσοκομεία αναφέρουν τους ανθρώπους ως μη εμβολιασμένους όταν η κατάσταση του εμβολιασμού τους είναι «άγνωστη», παραμορφώνοντας περαιτέρω τις αναλογίες.

Αλλά εσείς μπορείτε ακόμα να εμπιστεύεστε τον Albert Bourla: Η προστασία του εμβολίου έναντι σοβαρών καταστάσεων μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και πέφτει πολύ πιο γρήγορα έναντι της παραλλαγής Omicron.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.

Η άλλη πλευρά είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν γνωρίζουμε πόσο πιο άσχημες θα είναι αυτές μετά από μία τρίτη δόση, πολύ περισσότερο μετά από μία τέταρτη ή πέμπτη ή περισσότερες δόσεις. (Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε; Θυμηθείτε, οι εταιρείες δεν έλεγξαν τρεις δόσεις έναντι εικονικών φαρμάκων).

Αλλά τα δεδομένα για τη μυοκαρδίτιδα από την τρίτη λήψη φαίνονται άσχημα. Και η αύξηση των θανάτων από κάθε αιτία σε όλη την Ευρώπη τους τελευταίους μήνες δεν μπορεί να αγνοηθεί, ακόμη κι αν οι υγειονομικές αρχές το αγνοούν.

Υποψιάζομαι ότι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στις εταιρείες γνωρίζουν όλο και περισσότερο την πιθανή κρίση της επαναλαμβανόμενης δόσης. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που ο Bourla είπε επίσης στη συνέντευξη του στο CNBC, «Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάγκη για τέταρτη ενίσχυση».

Τι; Στην ίδια συνέντευξη, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην περιμένουν μακροχρόνια προστασία από μια τρίτη δόση («λογικό αυτή τη στιγμή») αποστασιοποιήθηκε επίσης από την περίπτωση περισσότερων δόσεων;

Αντιθέτως, ο Bourla μίλησε για το Paxlovid, το νέο φάρμακο αντιικής θεραπείας των 530 $ της εταιρείας του. «Εδώ στοχεύουν οι περισσότερες προσπάθειες της κυβέρνησης».

Στην πραγματικότητα, το Paxlovid δεν είναι ουσιαστικά διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή. Η Pfizer έχει υποσχεθεί 120 εκατομμύρια δόσεις παγκοσμίως το 2022, αλλά πριν από 10 ημέρες, μόνο 180.000 ήταν διαθέσιμες.

Ποιο είναι λοιπόν το παιχνίδι του Bourla; Δεν θέλει να πουλήσει όσα περισσότερα εμβόλια μπορεί;

Μάλλον όχι. Ειδικά όχι όταν έχει κάθε λόγο να σπρώξει το χάπι που δυνητικά μπορεί να είναι τεράστιας αξίας (530 x 120 εκατομμύρια $ = 62 δισεκατομμύρια $. Και αυτή τη φορά η Pfizer δεν θα χρειαστεί να τα μοιραστεί με τη BioNTech).

Πιο σημαντικό για τον Bourla, είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την Pfizer -και γι’ αυτόν- προέρχεται από τις παρενέργειες. Οι άνθρωποι θα οργιστούν όταν καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί κάνοντας εμβόλια που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Εδώ ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Χαμένοι Στα Εμβόλια.

Μπορεί όμως να υπάρχουν παρενέργειες. Οι άνθρωποι θα είναι έξαλλοι αν πιστεύουν ότι έχουν εξαπατηθεί να κάνουν εμβόλια που δεν λειτούργησαν και δυνητικά έβλαψαν τους ίδιους, τους γονείς τους ή τα παιδιά τους.

Σε αντίθεση με την BioNTech και τη Moderna, η Pfizer δεν έχει κολλήσει με τα mRNA. Είναι μια φαρμακευτική εταιρεία αξίας 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων που δραστηριοποιείται ενεργά στην αγορά εμβολίων προκειμένου να αγοράζει πολλές έρευνες. Επιπλέον, τώρα έχει και το Paxlovid.

(Οι μεγάλοι επενδυτές τα έχουν καταλάβει όλα αυτά, παρεμπιπτόντως. Οι μετοχές της BioNTech και της Moderna έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 50% από την κορύφωση της φρενίτιδας των εμβολίων τον Αύγουστο, ενώ η Pfizer έχει σημειώσει άνοδο 20%, κοντά στο υψηλό της όλων των εποχών. Η Wall Street είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι χαζή).

Έτσι, η συνετή κίνηση για τον Albert Bourla, Διδάκτωρ Κτηνιατρικής, PhD., είναι να αρχίσει να μειώνει τις προσδοκίες για τα εμβόλια, να καθυστερήσει να τρέξει περισσότερες ενισχυτικές δόσεις και να ελπίζει ότι η Omicron θα κάνει όλη τη δουλειά για εκείνον. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι πιθανότατα ότι οι αρχές δημόσιας υγείας είναι πολύ πιο ανόητες από αυτόν και συνεχίζουν να πιέζουν για ενισχυτικές δόσεις.

Θα ήθελα πολύ να μάθω τι τους λέει η Pfizer ιδιωτικά. Θα υποθέσω όμως ότι δεν θα είναι μέσω email.

Georgia Guidestones> Ένα ασημί σεντάν να φεύγει από το σημείο λίγο μετά την έκρηξη

Το Georgia Guidestones, ένα μνημείο από γρανίτη που φιλοξενεί ένα μήνυμα για τη διατήρηση της ανθρωπότητας, κατεδαφίστηκε μετά την έκρηξη στις 4 τα ξημερώματα στην κομητεία Elbert, ανέφερε σε δήλωση το Γραφείο Ερευνών της Georgia.

Το πρακτορείο δημοσίευσε βίντεο παρακολούθησης που δείχνει την έκρηξη και ένα ασημί σεντάν να φεύγει από το σημείο λίγο μετά την έκρηξη.

Δεν έχει εντοπιστεί κανένα κίνητρο και η υπηρεσία είπε μόνο ότι «άγνωστα άτομα» πυροδότησαν τη συσκευή.

Το μνημείο – που ονομάστηκε “America’s Stonehenge” – βρισκόταν στα 19 πόδια και περιείχε ένα μήνυμα 10 τμημάτων σε 12 γλώσσες, σύμφωνα με την τουριστική τοποθεσία Explore Georgia.

Ο Christopher Kubas, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Elberton Granite Association, που βοήθησε στη συντήρηση του μνημείου, είπε ότι προσελκύει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες ετησίως, ανέφερε η θυγατρική του NBC WYFF από το Greenville, στη Νότια Καρολίνα.

Το μήνυμα γραμμένο στις πέτρες ζητούσε να διατηρηθεί ο πληθυσμός της γης κάτω από 500 εκατομμύρια «σε διαρκή ισορροπία με τη φύση», μια «ζωντανή νέα γλώσσα» και να «οδηγηθεί σοφά η αναπαραγωγή», μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Εμπορικό Επιμελητήριο της κομητείας Elbert.

Georgia Guidestones. Αυτοί οι γιγαντιαίοι λίθοι στήθηκαν στην πλαγιά ενός λόφου στην Ατλάντα το 1980-θα γράψει ο Δημήτρης Σωτηρίου στον ιστότοπο Vradini.gr.

Ο άνθρωπος που τους κατασκεύασε παραμένει άγνωστος, όπως και ο πραγματικός σκοπός του μνημείου. Στην πραγματικότητα, εκτός από το κόστος μισού εκατομμυρίου δολαρίων, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για αυτούς τους Λίθους. Αποτελούνται από 119 τόνους συμπαγούς γρανίτη και έχουν κωδικοποιημένα μηνύματα χαραγμένα πάνω τους, γραμμένα σε οκτώ γλώσσες του κόσμου.

Αυτοί οι ορθογώνιοι στύλοι είναι επίσης κατασκευασμένοι με ακρίβεια για να ταιριάζουν με τους αστρολογικούς και ηλιακούς κύκλους. Υπάρχουν μερικοί που ερμηνεύουν τα μηνύματα των λίθων (φωτό) ως ένδειξη για το τέλος του κόσμου. Άλλοι θεωρούν ότι αποτελούν έκκληση για μαζική γενοκτονία. Ποιο είναι λοιπόν το μήνυμα που αναγράφουν; Ποιος τους έχτισε; Γιατί βρίσκονται σε μια απομακρυσμένη πλαγιά στη Τζόρτζια; Και, φυσικά, σε τι σκοπεύουν να μας καθοδηγήσουν;

Τα ερωτήματα για το πώς και γιατί δημιουργήθηκαν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι δεν έχουν απαντηθεί ποτέ. Αλλά γνωρίζουμε αυτό: Το μνημείο δεν εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά.

Μια καλοκαιρινή μέρα του 1979, ένας άντρας με το ψευδώνυμο R. C. Christian εμφανίζεται στην εταιρεία Elberton Granite Finishing, παρουσιάζει πολύ λεπτομερή και συγκεκριμένα σχέδια και τους λέει ότι θέλει να κατασκευάσει τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια (Georgia Guidestones).

Αποτέλεσμα εικόνας για georgia STONES

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για τον άντρα είναι ότι ήταν φαλακρός, με μια φράντζα άσπρα μαλλιά, και είχε προφορά που υποδηλώνει ότι ήταν από κάποια από τις πολιτείες των Πεδιάδων (Νεμπράσκα, Βόρεια και Νότια Ντακότα και τμήματα από την Οκλαχόμα, το Κολοράντο, το Κάνσας κ.ά).

Επίσης, είχε χρήματα, πολλά χρήματα. Και το μόνο πράγμα που απαίτησε απόλυτα ήταν να παραμείνει εντελώς ανώνυμος. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν κατάφερε να εντοπίσει την ταυτότητά του.

Αυτό που ανέθεσε ο Christian δεν ήταν μικρό εγχείρημα. Στην πραγματικότητα, ακόμη και με την τόσο μεγάλη ιστορία που είχε η Elberton δουλεύοντας τον γρανίτη, δεν είχαν συναντήσει ποτέ κάτι ανάλογο με το αίτημα του “R.C. Christian”.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και αν δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο στους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια πέρα από τους ίδιους τους λίθους, το μνημείο θα ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό, μια απόδειξη για τις δεξιότητες και τις ικανότητες της εταιρείας γρανίτη που προσέλαβε ο R. C. Christian.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα στους Κατευθυντήριους Λίθους από τις πλάκες γρανίτη. Πολύ περισσότερα. Κάποιοι λένε ότι είναι μυστηριώδεις, άλλοι λένε ότι είναι απαίσιοι.

Οι λίθοι αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας τελετής το 1980. Αμφισβητήθηκαν αμέσως. Υποστηρικτές όπως η Yoko Ono επαίνεσαν το μήνυμά τους ως ένα εμπνευσμένο κάλεσμα για λογική σκέψη. Αλλά οι αντίπαλοι τους τους επιτέθηκαν, αποκαλώντας τους Λίθους «τις Δέκα Εντολές του Αντίχριστου».

Ποια είναι λοιπόν τα μηνύματα πάνω στις πέτρες; Πρώτον, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε μήνυμα εμφανίζεται στα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Σουαχίλι, τα Χίντι, τα Εβραϊκά, τα Αραβικά, τα Κινέζικα και τα Ρωσικά που σημαίνει ότι οι δέκα γραμμές σε κάθε πλάκα προορίζονται για κατοίκους όλου του κόσμου.

Ένα μικρότερο μήνυμα εμφανίζεται στις τέσσερις κάθετες επιφάνειες της κορωνίδας λίθου, σε διαφορετική γλώσσα και γραφή σε κάθε πλευρά. Στο ανατολικό της μέτωπο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά αναφέρει: «Οἵδε οί λίθοι τὴν ὀδὸν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης». Οι υπόλοιπες τρεις νεκρές γλώσσες του συγκεκριμένου μηνύματος είναι: Βαβυλωνιακή Σφηνοειδής (στα βόρεια), Σανσκριτικά (στα νότια), και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά (στα δυτικά).

Αποτέλεσμα εικόνας για georgia stones

Όσο για τα ίδια τα μηνύματα, τα πρώτα εννέα, διαβάζοντας από κάτω προς τα πάνω, μοιάζουν με μια καλοήθη έκκληση για ανώτερη σκέψη:

  • Μην γίνεστε καρκίνος στη γη· αναζητήστε αρμονία
  • εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα·
  • αποφύγετε ασήμαντους νόμους
  • επιλύστε τις διεθνείς συγκρούσεις σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο
  • προστατεύστε τους ανθρώπους με δίκαιους νόμους
  • κυβερνήστε με λογική
  • ενώστε την ανθρωπότητα με μια νέα γλώσσα
  • και κατευθύνετε την αναπαραγωγή με σύνεση.
  • Αλλά είναι η κορυφαία οδηγία στους λίθους που κάνει τους πάντες να παγώσουν είναι η παρακάτω:

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια, σε διαρκή ισορροπία με τη φύση». (“Maintain Humanity Under 500 Million In Perpetual Balance With Nature”).

Αποτέλεσμα εικόνας για georgia stones

Τώρα ξαναδιαβάστε αυτήν την οδηγία. Ένας ανθρώπινος πληθυσμός κάτω των 500 εκατομμυρίων θα ήταν σίγουρα πιο «ισορροπημένος» με τη φύση. Αλλά η επίτευξη πληθυσμού κάτω από 500 εκατομμύρια θα σήμαινε ότι περισσότεροι από 7 δισεκατομμύρια από εμάς θα έπρεπε να πεθάνουμε. Ή να σκοτωθούμε.

Η οδηγία κάνει αυτή μερικούς να πιστεύουν ότι οι Κατευθυντήριοι Λίθοι ζητούν τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων αθώων ανθρώπων, μια παγκόσμια γενοκτονία που θα σκότωνε τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου είδους.

Ποια ερμηνεία είναι ακριβής; Ή μήπως υπάρχει κάποια τελείως διαφορετική ερμηνεία; Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε είναι να αποκωδικοποιήσουμε το ποιος -ή τι- βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία των ίδιων των Κατευθυντήριων Λίθων.

Πίσω στους αιώνες

Χωρίς αμφιβολία, όποιοι δημιούργησαν τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια, ήταν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την ανωνυμία τους.

Η μυστηριώδης ιστορία του R. C. Christian και η απουσία πληροφοριών σχετικά με την πραγματική ερμηνεία των Κατευθυντήριων Λίθων προκάλεσαν μια ακαταμάχητη έλξη σε συνωμοσιολόγους και «ερευνητές» κάθε είδους. Δεν προκαλεί έκπληξη που τέσσερις δεκαετίες αργότερα, υπάρχει πληθώρα παρατηρητών που βιάζονται να γεμίσουν το κενό με κάθε είδους εξηγήσεις.

Ο Jay Weidner, πρώην ραδιοφωνικός σχολιαστής στο Σιάτλ, που έγινε εμβριθής συνωμοσιολόγος, έχει επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια σε μια από τις πιο δημοφιλείς υποθέσεις.

Υποστηρίζει ότι ο Christian και οι συνεργάτες του ήταν Ροδόσταυροι (Rosicrucians), οπαδοί του Τάγματος του Ρόδινου Σταυρού, μιας μυστικής εταιρείας μυστικιστών με ρίζες στην ύστερη μεσαιωνική Γερμανία που ισχυρίζονταν ότι κατανοούσαν τις εσωτερικές αλήθειες σχετικά με τη φύση, το σύμπαν και τον πνευματικό κόσμο που βρίσκονται κρυμμένες από τους απλούς ανθρώπους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ροδόσταυροι

Ο Weidner θεωρεί ότι το όνομα R. C. Christian είναι φόρος τιμής στον θρυλικό ιδρυτή των Ροδόσταυρων του 14ου αιώνα, έναν άνθρωπο που αποκαλούταν αρχικά Frater C.R.C. και αργότερα Christian Rosenkreuz. Η μυστικότητα, σημειώνει ο Weidner, υπήρξε σήμα κατατεθέν των Ροδόσταυρων, μιας ομάδας που παρουσιάστηκε στον κόσμο στις αρχές του 17ου αιώνα με τρία ανώνυμα μανιφέστα (1614-16) που δημιούργησαν τεράστια αναταραχή σε ολόκληρη την Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν κατόρθωσε ποτέ να ταυτοποιήσει ούτε ένα μέλος τους.

Ο Christian Rosenkreuz λέγεται ότι ίδρυσε τη μυστική Εταιρεία των Ροδόσταυρων στη Γερμανία στις αρχές του 15ου αιώνα, αλλά ορισμένοι αμφιβάλλων για το αν αυτός ο άνδρας έζησε ποτέ. Μερικοί λένε ότι δεν ήταν καν υπαρκτό πρόσωπο. Άλλοι λένε ότι είναι περισσότερα από ένα άτομα.

Για τα μέλη της μυστικής εταιρείας, ο Rosenkreuz ήταν ένα γιατρός που είχε περάσει μια ζωή αποκτώντας αυτό που αποκαλούσε ιερή γνώση. Μελετώντας τουρκική, σούφι και περσική φιλοσοφία, καθώς και την Δυτική ιατρική γνώση, υποτίθεται ότι ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή, καθοδηγούμενος από δασκάλους της αρχαίας σοφίας.

Όταν επέστρεψε, ο Rosenkreuz φέρεται να ίδρυσε τη δική του εκκλησία για να μεταδώσει τη γνώση ώστε να βεβαιωθεί ότι αυτή δεν θα χαθεί μαζί του. Έτσι, στην αρχή, όλα τα μέλη ήταν γιατροί. Ο καθένας ορκίστηκε να θεραπεύει τους αρρώστους χωρίς πληρωμή, να διατηρήσει την μυστικότητα της οργάνωσης και να βρει έναν αντικαταστάτη του Rosenkreuz πριν αυτός πεθάνει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Rosenkreuz
Ο Christian Rosenkreuz

Η ιερή γνώση λέγεται ότι περιλαμβάνει στοιχεία αλχημείας και ψυχικής χειραγώγησης. Οι Ροδόσταυροι της εποχής εκείνης πιστεύεται ότι ήταν ικανοί να αξιοποιήσουν την απόλυτη δύναμη του ανθρώπινου νου. Μερικοί πιστεύουν ότι η αίρεση έχει εξελιχθεί και τώρα επιδιώκουν να προστατεύσουν και να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα μακριά από τη δική της καταστροφή. Άλλοι κατηγόρησαν τους Ροδόσταυρους ότι ήταν ξεκάθαρα κακοί.

Ενώ οι οδηγίες στους Λίθους της Τζόρτζια έρχονται σε αντίθεση με την ορθόδοξη χριστιανική εσχατολογία, ταυτίζονται αρκετά με τις αρχές του Ροδοσταυρισμού, οι οποίες τονίζουν τη λογική και υποστηρίζουν την αρμονική σχέση με τη φύση.

Ο Weidner έχει επίσης μια άποψη σχετικά με τον σκοπό των Κατευθυντήριων Λίθων. Μια αυθεντία στις ερμητικές και αλχημικές παραδόσεις από τις οποίες γεννήθηκαν οι Ροδόσταυροι, πιστεύει ότι για γενιές η ομάδα μεταδίδει την γνώση για ένα ηλιακό κύκλο που κορυφώνεται κάθε 13.000 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ολοκλήρωσης, υπερμεγέθεις εκρήξεις ηλιακής μάζας υποτίθεται ότι καταστρέφουν τη Γη.

Οι «ακραίες» θεωρίες

Εν τω μεταξύ, η σκιώδης οργάνωση πίσω από τους Κατευθυντήριους Λίθους ενορχηστρώνει τώρα ένα «πλανητικό χάος», ισχυρίζεται ο Weidner, που ξεκίνησε με την κατάρρευση του χρηματοοικονομικού συστήματος των ΗΠΑ το 2008 και θα οδηγήσει τελικά σε μεγάλες διαταραχές του εφοδιασμού με πετρέλαιο και τρόφιμα, μαζικές ταραχές και εθνοτικούς πολέμους σε όλο τον κόσμο.

«Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό», λέει ο Weidner, «και αυτό πιστεύουν ότι θα κάνουν. Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι εκεί για να καθοδηγήσουν τους επιζώντες».

Ανάμεσα σ’ αυτούς που ασχολήθηκαν με τους Κατευθυντήριους Λίθους είναι κι ο ακτιβιστής Mark Dice, συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο “The Resistance Manifesto” («Το Μανιφέστο της Αντίστασης»). Το 2005, ο Dice (ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “John Conner”, που το πήρε από τον βασικό ρόλο της σειράς ταινιών «Εξολοθρευτής») ζήτησε να «σπαστεί το μνημείο σε ένα εκατομμύριο κομμάτια».

Ισχυρίζεται ότι το μνημείο έχει «βαθιά Σατανική προέλευση», μια άποψη που του χάρισε μεγάλη προβολή, τόσο στον έντυπο Τύπο όσο και στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον Dice, ο Christian ήταν υψηλόβαθμο μέλος μιας «μυστικής εταιρείας Εωσφοριστών», στην πρώτη γραμμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Η ελίτ σχεδιάζει να αναπτύξει επιτυχημένη τεχνολογία για την επέκταση της ζωής τις επόμενες δεκαετίες, η οποία σχεδόν θα σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης», λέει ο Dice, «και φοβούνται ότι με τον τόσο μεγάλο σημερινό πληθυσμό της Γης, οι μάζες θα χρησιμοποιούν πόρους που οι ελίτ θέλουν για τον εαυτό τους.

Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι οι Δέκα Εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι επίσης ένας τρόπος για την ελίτ να γελάσει σε βάρος των μη ενημερωμένων μαζών, καθώς η ατζέντα τους είναι τόσο ξεκάθαρη όσο η μέρα και τα ζόμπι (σημ: ο απλός λαός) δεν το έχουν πάρει ακόμα είδηση».

Οι βανδαλισμοί

Κατά ειρωνικό τρόπο, το μήνυμα του Dice προκάλεσε μεγαλύτερη δημοσιότητα για τους Κατευθυντήριους Λίθους. Αυτή, με τη σειρά της, έφερε νέους επισκέπτες στο μνημείο και έκανε τους αξιωματούχους της κομητείας Elbert λιγότερο πρόθυμους να απομακρύνουν το μοναδικό σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής.

Ο Phyllis Brooks, διευθυντής του Εμπορικού Επιμελητηρίου της κομητείας Elbert, ήταν έντρομος τον Νοέμβριο τους 2008 όταν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι δέχθηκαν επίθεση από βάνδαλους για πρώτη φορά. Ενώ ο Dice αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση, φαίνεται να την ενέπνευσε: Γραμμένα με σπρέι στους Λίθους ήταν μηνύματα όπως «Ο Ιησούς θα σε νικήσει, Σατανιστή» και «Καμία παγκόσμια κυβέρνηση»

Το μυστήριο των «Κατευθυντήριων Λίθων» της Τζόρτζια | georgia18

Άλλα συνθήματα έγραφαν ότι το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations) «διευθύνεται από τον διάβολο», ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν δουλειά εκ των έσω και ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι μουσουλμάνος.

Οι βάνδαλοι επίσης έλουσαν τους Κατευθυντήριους Λίθους με πολυουρεθάνη, η οποία είναι πολύ δυσκολότερο να αφαιρεθεί σε σχέση με το χρώμα. Παρά την ταύτιση των γκράφιτι με τις απόψεις του, ο Dice λέει ότι αποδοκιμάζει αυτές τις πράξεις.

«Πολλοί άνθρωποι ήταν χαρούμενοι που συνέβη κάτι τέτοιο και το είδαν ως αντίσταση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων», λέει ο Dice, «ενώ άλλοι που είναι δυσαρεστημένοι με τους Λίθους θεώρησαν τις ενέργειες αντιπαραγωγικές και ακατάλληλες».

Σκεφτείτε αυτό: εάν είχατε ένα όραμα για ένα Αμερικανικό Στόουνχεντζ, μια τεράστια δημιουργία από γρανίτη που να προβάλλει τη φιλοσοφία σας για τον κόσμο και διαθέτατε τους πόρους για την δημιουργία του, θα κρατούσατε το όνομά σας μακριά από αυτό;

Για τους περισσότερους από εμάς, νομίζω ότι η απάντηση θα ήταν «πιθανώς όχι». Το εγώ μας και η ματαιοδοξία μας μπορεί να επιμείνουν να πάρουμε τουλάχιστον κάποιο μερίδιο από τα εύσημα. Ωστόσο, μεταξύ των επιγραφών στο μνημείο είναι η ανακοίνωση ότι η υπογραφή τους είναι ψευδώνυμο. Είναι αυτό ταπεινότητα ή εσκεμμένη παραπλάνηση;

Η ανθρώπινη φύση και ο ρόλος που παίζει η ματαιοδοξία σε αυτήν φαίνεται να αποκλείουν ένα όνομα που αναφέρεται συχνά ως πιθανή πηγή χρηματοδότησης των Κατευθυντήριων Λίθων: Τον Τεντ Τέρνερ (Ted Turner), πρώην ιδιοκτήτη του CNN και έναν από τους μεγαλύτερους ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων της Αμερικής.

Κάποια στιγμή, ο Τέρνερ υποστήριξε ότι «η γη θα εξυπηρετούσε καλύτερα έναν πολύ μικρότερο πληθυσμό από τον σημερινό», μια δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιπαραθέσεις εκείνη την εποχή. Όμως, ενώ οι ιδέες που εκφράζονται στους Λίθους, αν ερμηνευθούν αγαθά, αντανακλούν τις γνωστές θέσεις του Τέρνερ για την παγκόσμια αρμονία και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες, αλλά η σεμνότητα, η ταπεινότητα και η ανωνυμία δεν είναι αρετές που συχνά -ή ίσως ποτέ- συναντάμε στον άντρα που αποκαλούσαν κάποτε «το στόμα του Νότου».

Αν λοιπόν ο άντρας πίσω από τους Κατευθυντήριους Λίθους δεν ήταν ο Τέρνερ ή, πιθανώς, κάποιος άλλος διάσημος, πλούσιος φιλάνθρωπος ή οραματιστής, τότε ποιος ήταν;

Λίγοι μόνο άνθρωποι τον γνώρισαν ποτέ. Ένας απ’ αυτούς ήταν ο δικηγόρος Wyatt Martin, που χειρίστηκε τα νομικά ζητήματα σχετικά με τους Κατευθυντήριους Λίθους, και ο οποίος ορκίστηκε εγγράφως να μην μιλήσει ποτέ για τον πελάτη του, έναν όρκο που έχει κρατήσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για georgia new world order

Ένας άλλος ήταν ο Hudson Cone, ο οποίος ήταν παρών στην εταιρεία γρανίτη όταν δημιουργήθηκαν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι. Ο Cone θυμάται τον Christian ως ένα ψηλό, φαλακρό άνδρα, με μια φράντζα άσπρα μαλλιά. Ήταν ευφραδής και συμπεριφερόταν πολύ σωστά. Δεν έδωσε καμία ένδειξη για το ποιον -ή τι- αντιπροσώπευε. Αυτή η ασάφεια, πιστεύει μέχρι σήμερα ο Cone, ήταν σκόπιμη. «Κάθε φορά που έχεις κάτι με έναν αέρα μυστηρίου γύρω του», είπε, «δίνεις διαφορετικές ερμηνείες».

Αυτές οι διαφορετικές ερμηνείες, επιμένει ο Cone, είναι ένα από τα πράγματα που έχουν θέσει τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια στο κέντρο πολλών εικασιών. Άνθρωποι τού έχουν πει ότι η τοποθεσία είναι το ιερότερο σημείο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν χυδαίο τόπο, επίκεντρο σατανικής δύναμης και απόλυτου κακού.

Ο Cone δεν πιστεύει ότι η τοποθεσία ή οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι κακοί. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι τα ίδια τα ερωτήματα που θέτουν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι είναι ο πραγματικός σκοπός τους. «Πιστεύω ότι στήθηκε εδώ για να διεγείρει την περιέργεια», είπε ο Cone.

Γιατί τοποθετήθηκαν οι πέτρες στη συγκεκριμένη τοποθεσία;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει και ένας σοβαρός και μυστηριώδης λόγος γι’ αυτό. Η θεωρία των Αλλαγών της Γης, που διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τον μυστικιστή Edgar Cayce στις αρχές του 20ου αιώνα, υποστηρίζει ότι πλησιάζουμε γρήγορα σε μια εποχή καταστροφικών αλλαγών στην επιφάνεια της γης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Edgar Cayce
O Edgar Cayce

Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα σεισμών, συγκρούσεων αστεροειδών ή κομητών, τεράστιων ηφαιστείων, ηλιακών εκλάμψεων ή οτιδήποτε άλλο. Όπως έχουμε δει, ιδιαίτερα όσον αφορά τους υποστηρικτές του τέλους του κόσμου το 2012, αλλά και με προηγούμενους υποστηρικτές της Αποκάλυψης, όπως εκείνοι που φοβόντουσαν ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν με τη νέα χιλιετία ή εκείνοι που είδαν να έρχεται η παγκόσμια καταστροφή με την επιστροφή του Κομήτη του Χάλεϊ, οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες άλλες θεωρίες για το τέλος του κόσμου που έχουν έρθει και παρέλθει, οι λεπτομέρειες της πραγματικής αποκάλυψης ποικίλλουν από πιστό σε πιστό και ορισμένες από αυτές έχουν ήδη αποδειχθεί ανακριβείς.

Αυτό που έχει σημασία για την αποκωδικοποίηση των Κατευθυντήριων Λίθων είναι οι συνέπειες της καταστροφής. Και αυτές οι συνέπειες περιλαμβάνουν μια ριζικά αλλοιωμένη επιφάνεια της γης -μια επιφάνεια που δεν θα έχει πολλά από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε. Τι είδους χαρακτηριστικά;

Κάποια μέρη όπως την Καλιφόρνια, την Νέα Υόρκη, τμήματα της Φλόριντα και άλλες χερσαίες εκτάσεις σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη θεωρία του Κέισι (Cayce) για τις Αλλαγές της Γης, αποδεικνύεται ότι εκτός από τις αλλαγές που θα άλλαζαν το φυσική εμφάνιση του κόσμου, υπάρχουν και «ασφαλείς ζώνες» που θα επιβίωναν από τις αλλαγές της γης, και με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρουν ψυχικά στις ενέργειες που απαιτούνται για την ανοικοδόμηση του κόσμου.

Πού βρίσκονται αυτές οι ασφαλείς ζώνες; Σωστά το μαντέψατε, μία από αυτές είναι στην ύπαιθρο της Τζόρτζια. Εκεί όπου βρίσκονται οι Κατευθυντήριοι Λίθοι, που σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους επιζώντες από τις αλλαγές της γης, να ξαναχτίσουν τον κόσμο. Και να τον ξαναχτίσουν καλύτερα.

Πιθανώς οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζόρτζια να είναι, σε ένα επίπεδο, αυτό ακριβώς που φαίνονται -ένα εργαλείο για να κάνουν τους ανθρώπους να σκεφτούν τη φύση της ύπαρξης και τους τρόπους με τους οποίους αυτή η ύπαρξη θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζόρτζια δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μια εποχή τεράστιας διεθνούς έντασης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της υπάρχουσας τότε Σοβιετικής Ένωσης. Στο επίκεντρο αυτών των εντάσεων ήταν οι δεκάδες χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές, ένα καταστροφικό οπλοστάσιο με το οποίο απειλούσε η μία υπερδύναμη την άλλη και ήταν περισσότερο από ικανό να κάνει τον ανθρώπινο πολιτισμό μια μάζα από ραδιενεργά ερείπια.

Αποτέλεσμα εικόνας για georgia STONES RUSSIAN

Ήταν από τις πιο τρομακτικές εποχές στην ανθρώπινη ιστορία και μια υπενθύμιση ότι δεν χρειαζόμαστε μια αποκάλυψη πέρα από τον έλεγχό μας για το τέλος του κόσμου. Για περισσότερο από μισό αιώνα, είχαμε την δύναμη να το πραγματοποιήσουμε μόνοι μας. Μια γενοκτονία που θα προκαλούσαν οι πυρηνικές βόμβες που έλεγχαν οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης. Δεν χρειάζονταν μυστικές συνωμοσίες.

Σύμφωνα με κάποιους, η πιθανότητα ενός τέτοιου πυρηνικού ολοκαυτώματος ώθησε τον R. C. Christian να δημιουργήσει το μήνυμα που τοποθέτησε στους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια. Ένα μήνυμα που προορίζεται για τους επιζώντες ενός παγκόσμιου πυρηνικού ολοκαυτώματος. Ένα μήνυμα που έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν μια ισορροπία στη γη και να αποφύγουν τα λάθη που κατέστρεψαν τους προγόνους τους.

Φυσικά, υπάρχει ένα άτομο, αν βρίσκεται ακόμα εν ζωή, και αυτός είναι ο R. C. Christian, αλλά δεν μιλάει. Ελπίζουμε απλώς να παρουσιαστεί και να μας πει εάν κάποια από τις ερμηνείες για τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια είναι ακριβής. Ή εάν υπάρχει μια άλλη ερμηνεία -περισσότερο ή λιγότερο σκοτεινή- την οποία ίσως έχουμε παραβλέψει.

Μέχρι τότε, έχουμε τους ίδιους τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζόρτζια, που μεταφέρουν το μήνυμά τους στις επόμενες γενιές και σε όλους μας με τον δικό τους τρόπο.

H δυστοπική προφητεία του Yuval Harari. Οι Oντότητες και τα data

Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

Το πιο ενδιαφέρον>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι», World Economic Forum Davos 2018

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harari στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2018.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις έναν άνθρωπο;
Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.
Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Plague Inc [2015]> Μπορείς να μολύνεις τον κόσμο; Ένας μοναδικός συνδυασμός υψηλής στρατηγικής και τρομακτικά ρεαλιστικής προσομοίωσης