kourdistoportocali.comNews DeskEKTAKTO> Θρίλερ με τη μυστηριώδη προσθήκη ξένων σωματιδίων σε εκατομμύρια φιαλίδια του εμβολίου της Moderna

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

EKTAKTO> Θρίλερ με τη μυστηριώδη προσθήκη ξένων σωματιδίων σε εκατομμύρια φιαλίδια του εμβολίου της Moderna

Mετά από αυτό η Ιαπωνία ανέστειλε τη χρήση 1,63 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου

Θρίλερ με τη μυστηριώδη προσθήκη ξένων σωματιδίων σε εκατομμύρια φιαλίδια του εμβολίου της Moderna σε διάφορα κέντρα εμβολιασμού της Ιαπωνίας!

Την αποκάλυψη κάνει το θρυλικό Bloomberg (By Lisa Du and Angelica LaVito)*  και χαλαρά μπορούμε να υποθέσουμε ότι η προσθήκη των ξένων σωματιδίων στα φιαλίδια των εμβολίων έγινε ώστε όσοι εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Moderna να γίνονται ομορφόπαιδα σαν τον Brad Pitt, κι όχι τίποτε μούμιες του Φαραώ σαν κι αυτούς που αποκαλεί οντότητες ο Yuval Harari.

Mετά από αυτό η Ιαπωνία ανέστειλε τη χρήση 1,63 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου Covid-19 της Moderna Inc., αφού έλαβε τις σχετικές αναφορές για την παρουσία ξένων σωματιδίων στα φιαλίδια από διάφορες περιοχές εμβολιασμού.

Η Takeda Pharmaceutical Co Ltd., η οποία είναι ο τοπικός διανομέας του εμβολίου, και το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας συμφώνησαν να σταματήσουν τη χρήση δόσεων από τρεις παρτίδες μετά από συζήτηση για το θέμα, ανέφεραν σε ξεχωριστές δηλώσεις την Πέμπτη.

Γύρευε πόσοι άνθρωποι είχαν εμβολιασθεί ήδη και είναι αυτονόητο να σκεφθεί κανείς ότι παρόμοιες λαθροχειρίες θα μπορούσαν να συμβούν παντού αφού συνέβη ήδη στη προκειμένη περίπτωση.

Δεν υπήρξαν ανησυχίες για την ασφάλεια που σχετίζονται με τα προσβεβλημένα φιαλίδια και οι εμβολιασμοί που χρησιμοποιούν τα άλλα εμβόλια της Moderna στην Ιαπωνία θα προχωρήσουν ως συνήθως, ανέφερε η Takeda. Ένα ζήτημα με μία γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο κατασκευής της Moderna στην Ισπανία μπορεί να είναι υπεύθυνο και μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας με έδρα το Cambridge της Μασαχουσέτης.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Yoshihide Suga δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι η αναστολή δεν θα έχει μεγάλη επίπτωση στο πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας. Οι εμβολιασμοί στην Ιαπωνία, που ξεκίνησαν αργά σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες, έχουν προχωρήσει πιο γρήγορα από τις αρχές του καλοκαιριού. Περίπου το 43% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο, συμπεριλαμβανομένου σχεδόν του 90% των ηλικιωμένων άνω των 65 ετών.

Η κατάσταση είναι παρόμοια με μια προσωρινή διακοπή της χρήσης του εμβολίου των Pfizer/BioNTech στο Χονγκ Κονγκ (OMG) και το Μακάο νωρίτερα φέτος λόγω ελαττώματος (!) συσκευασίας.

Yπάρχουν ανησυχίες ότι ακόμη και οι προσωρινές διακοπές μπορούν να διαβρώσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στα εμβόλια, τα οποία αποτρέπουν σοβαρές λοιμώξεις και θανάτους από τον κορονοϊό.

Η Ιαπωνία έχει συμφωνήσει για 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Moderna – οι μισές θα παραδοθούν φέτος και οι μισές το 2022. Οι περισσότερες λήψεις χρησιμοποιούνται για το πρόγραμμα εμβολιασμού στο χώρο εργασίας της χώρας μέσω των μεγαλύτερων εταιρειών της και σε κέντρα μαζικού εμβολιασμού που διοικούνται από την εθνική κυβέρνηση στις μεγάλες πόλεις.

– Με τη βοήθεια της Emi Nobuhiro*

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ισραήλ> Mία Ιστορική Νύχτα στο Jerusalem Theatre καθώς ο Albert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize ενώ συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν -Δολοφόνε…!
Oι Έλληνες άνω των 60 που δεν έχουν 4,5,7 (;) τρυπήματα COVID-19 θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ; Αμβλώσεις, αυτοδιάθεση και κάτι ακόμη
Reuters> Η ΕΚΤ θα αγοράζει ιταλικά και ελληνικά ομόλογα για να αποφύγει την κατάρρευση!
O Γιάννης και το Τέρας των 394,5 δισ.
POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»
ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της
Για την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη προειδοποιούν Εβραίοι επιζήσαντες του Auswitch
Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Κατάρρευση Αυστραλιανής τράπεζας> Ζητά από χιλιάδες πελάτες της να σηκώσουν τα χρήματα τους πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς
Σάμπυ Μιωνής> Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί
Τel Aviv_Βen Gurion Airport, Ιούνιος 2022> -Είμαι υπερήφανος για το βαθύ γαλάζιο διαβατήριο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μου!
Christian Lindner> Πρέπει να συμμορφωθούμε με το φρένο χρέους!