kourdistoportocali.comNews DeskEKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Με κομμένη την ανάσα και γεμάτοι απορίες οι πολίτες σε όλο τον κόσμο

EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Εκατοντάδες δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα ενημερώνονται για τις υποθέσεις

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για θνησιμότητα 100% των ασθενών με CoViD-19 στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αν και το ποσοστό διαψεύδεται από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), η διοίκηση του νοσοκομείου υφίσταται έλεγχο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας. Kι όμως δεν είναι το μοναδικό Νοσοκομείο. Ακούγεται ότι είναι τρομακτικό το ποσοστό θανάτων και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι αποκαλύψεις όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και στον πλανήτη είναι και θα είναι συγκλονιστικές ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Ήδη οι συγγενείς των νεκρών οργανώνονται και ετοιμάζουν αγωγές τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός. Οι δίκες που θα ακολουθήσουν δεν θα έχουν προηγούμενο στην ιστορία του πλανήτη.

Οι δικηγόροι αναμένεται να δημοσιοποιήσουν σύντομα τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από τους συγγενείς των νεκρών.

Η ερασιτεχνική απόπειρα της Ευρωπαικής Ένωσης να αφαιρέσει το όνομά της από τους χορηγούς του Ινστιτούτου της Wuhan (διαβάστε εδώ τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) δείχνει την αναξιοπιστία και την ενοχή της η οποία μέρα με τη μέρα θα αποκτάει διάσταση συμμετοχής σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που προκάλεσε ένας ιός του οποίου η φυσική προέλευση δεν έχει αποδειχθεί από κανέναν κορυφαίο από τους θιασώτες της ανάμεσα στους οποίους ήτο αρχικά τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όσο και ο κ. Fauci.

Ήδη το FOXNEWS με ένα συγκλονιστικό video του παρουσιαστή-ρεπόρτερ Τucker Carlson ζητάει να γίνει εγκληματολογική έρευνα σε βάρος του Fauci για την προέλευση του ιού στην οποία εμπλέκει και τους Bill Gates και Peter Daszak της ΜΚΟ EcoHealth Alliance.

Οι δικηγόροι που θα εμπλακούν στην υπόθεση στην Ελλάδα και στα άλλα μέρη του κόσμου θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στη παγκόσμια Ιστορία. Κι αυτό γιατί εάν αποδειχθεί ότι ο ιός έχει κατασκευασθεί σε εργαστήριο θα μιλάμε για Έγκλημα Κατά της Ανθρωπότητας. Καθημερινά όλο και πιο πολλοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο δείχνουν στη κατεύθυνση του κατασκευασμένου ιού.

“Το συγκεκριμένο θέμα αναδείχθηκε την Παρασκευή 21 Μαΐου, κατά την επίσκεψη στην 6 η Υγειονομική Περιφέρεια κλιμακίου υπό τον γενικό γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, οπότε και ζητήθηκαν από το διοικητή του ΓΝ Αγρινίου Ανδρέα Τσώλη οι απαραίτητες διευκρινίσεις σε σχέση με τις ενέργειες που όφειλε να κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Από τον κ. Τσώλη ζητήθηκε να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:

Γιατί το ΓΝ Αγρινίου δεν ενημέρωσε την ΥΠΕ σε σχέση με την αυξημένη θνητότητα στη ΜΕΘ-COVID, όπως αποκαλύφθηκε στην επίσκεψη του κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας;
Έθεσε το θέμα ως όφειλε στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου;
Γιατί δεν ζήτησε εγκαίρως τη συνδρομή της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας;

Ο διοικητής του Νοσοκομείου δεν απάντησε στα ερωτήματα, αλλά ούτε σε σχετικό έγγραφο που του απέστειλε στις 28 Μαΐου ο Διοικητής της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Η 6 η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας διερευνούν ήδη μέσω των αρμόδιων κλιμακίων τις όποιες διοικητικές παραλείψεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να ακυρώσει ή να αμφισβητήσει την τιτάνια προσπάθεια που με αυτοθυσία καταβάλλουν οι υγειονομικοί μας, τόσο στο Αγρίνιο όσο και σε κάθε μονάδα Υγείας της χώρας”.

Στο ίδιο Νοσοκομείο είχε προηγηθεί και αδικαιολόγητος αριθμός καισαρικών τομών όπως διαβάζουμε σε παλαιότερο άρθρο του agrinionews.gr με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2019.

Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και σίγουρα οι δικηγόροι των συγγενών θα έχουν πολύ δουλειά.

Ζήτησαν να μειωθούν οι αδικαιολόγητες καισαρικές στο νοσοκομείο Αγρινίου

Την ανάγκη να μειωθούν τα ποσοστά των αδικαιολόγητων καισαρικών τομών που πραγματοποιούνται στο νοσοκομείο του Αγρινίου επεσήμανε ο Σύλλογος Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» στο Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, Ανδρέα Τσώλη. Ζήτησε επίσης να δίνονται σωστές οδηγίες όσον αφορά τον μητρικό θηλασμό,

Την ανάγκη να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες ώστε να μειωθούν τα ποσοστά των αδικαιολόγητων καισαρικών τομών που πραγματοποιούνται στο νοσοκομείο του Αγρινίου επεσήμανε ο Σύλλογος Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» σε  προγραμματισμένη  συνάντηση του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, Ανδρέα Τσώλη.

Όπως έχει γίνει γνωστό στο παρελθόν, το Νοσοκομείο Αγρινίου κατέχει την πρωτιά στις καισαρικές τομές. Συγκεκριμένα, το 2017 οι καισαρικές τομές το 2017 άγγιξαν το 83% και οι φυσιολογικοί τοκετοί μόλις το 17%.

Η συνάντηση έγινε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019  ενώ οι γυναίκες που εκπροσώπησαν τον  Σύλλογο Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» επικαλέστηκαν προσωπικές ιστορίες μητέρων  στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και δη στο Αγρίνιο σύμφωνα με τις οποίες πολλάκις δίνονται σε γυναίκες, κατά την διαμονή τους στο νοσοκομείο, λανθασμένες οδηγίες όσον αφορά τον μητρικό θηλασμό, όπως χορήγηση ζαχαρόνερου «για να μην πάθει υπογλυκαιμία το μωρό ή επειδή η μαμά δεν έχει γάλα».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, πάραυτα, συστήνει τους πρώτους έξι μήνες αποκλειστικό μητρικό θηλασμό, που σημαίνει ότι τα μωρά με το που γεννιούνται δεν χρειάζονται να πιουν τίποτε άλλο από το στόμα όπως τσάι, ζαχαρόνερο, υποκατάστατο γάλα, πλην του μητρικού.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέας Τσώλης και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης κυρία Λιάγκα αποδέχτηκαν το πόσο σημαντικό είναι να βελτιωθεί η κατάσταση και  άκουσαν τις προτάσεις του Συλλόγου.

« Ευελπιστούμε στο μέλλον οι δεσμεύσεις που δόθηκαν να γίνουν πράξη και μαζί να βάλουμε το λιθαράκι προς την αλλαγή για το καλό των μητέρων και των παιδιών τους, και κατ’ επέκταση της δημόσιας υγείας, του περιβάλλοντος και εν τέλει της οικονομίας», αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου Στήριξης Μητέρας – Βρέφους «Μήτηρ» .

Με αφορμή εξάλλου την Εβδομάδα Θηλασμού παρέδωσαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια, που υλοποίησε ο Σύλλογος, στην κυρία Λιάγκα ,με σκοπό να προορισθούν στις μαίες που εργάζονται στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου και από εκεί να δίνονται στις μητέρες ώστε να ενημερωθούν οι τελευταίες σχετικά με τα προβλήματα, μύθους και λάθος οδηγίες στον μητρικό θηλασμό.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Στήριξης Μητέρας – Βρέφους “Μήτηρ” καταλήγει με τη φράση του Μαχάτμα Γκάντι  «πρέπει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK