kourdistoportocali.comNews DeskΔύο ακόμη 30χρονοι έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή στη Μύκονο και την Ηλιούπολη. Με στρατιωτικές τιμές ο 31χρονος Eύελπις

Breaking News

Δύο ακόμη 30χρονοι έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή στη Μύκονο και την Ηλιούπολη. Με στρατιωτικές τιμές ο 31χρονος Eύελπις

Eίχε βγει για περπάτημα και δεν κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του

Ενας 36χρονος και 31χρονος έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή μέσα σε 24 ώρες. Ήρθαν έτσι να προστεθούν στους ουκ έστιν αριθμός ανθρώπων που φεύγουν καθημερινά εκεί έξω, πλήρως εμβολιασμένοι στη πλειοψηφία τους με τα mRNA (ασφαλή και αποτελεσματικά) εργαλεία ευθανασίας και όλα αυτά με φόντο τη μεγάλη επαναφορά, ενώ οι εμπλεκόμενοι ηγέτες έχουν οδηγίες να χαμογελούν διαρκώς στα πλαίσια του ανάποδου κόσμου.

Ένας 36χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, σε ένα μονοπάτι, στο πάρκο “Χαλικάκι” στην Ηλιούπολη. Ο άνθρωπος είχε βγει για περπάτημα και δεν κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα απέκλεισαν ως ενδεχόμενο την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

(Όπως έρριξε σε τόσους άλλους που φεύγουν ξαφνικά και καθημερινά)

Δείτε τώρα πως έφυγε ένας 31χρονος στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του, ήταν στο σπίτι μαζί της και περίπου στις 4 το απόγευμα, ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Η ίδια φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως μισή ώρα μετά, σηκώθηκε ο ίδιος από το κρεβάτι με πόνους στο στήθος και δυσκολία στην αναπνοή του.

Η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου έγινε από φιλικό του πρόσωπο περίπου στις 17:15 και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι και να φτάσει στο κέντρο υγείας ήταν κίτρινος και χωρίς αναπνοή.

Οι προσπάθειες επαναφοράς του ήταν συνεχείς ωστόσο ο αγροτικός ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Στο μεταξύ θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο Εύελπι Γιώργο Χατζηιωνά στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο στον Στρόβολο της Κύπρου.

Η Κύπρος αποχαιρέτησε με τις πρέπουσες στρατιωτικές τιμές τον 20χρονο που «έσβησε» την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια άσκησης στη Ρεντίνα.

Σε επικήδειο που εκφώνησε συμμαθήτρια του άτυχου Γιώργου, έκανε αναφορά στα μαθητικά του χρόνια λέγοντας ότι ξεχώριζε για το ήθος και τις ικανότητες του.

«Πάντα συνεπής, με περηφάνεια και αγάπη για την πατρίδα. Του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται» τόνισε.

«Η χορεία των αγγέλων έγινε πλουσιότερη»

Εκ μέρους των συμμαθητών του 20χρονου στη Σχολή Ευελπίδων, σε ξεχωριστό μήνυμα που ανέγνωσε Εύελπις ξεκίνησε με ποίημα το Ευαγόρα Παλληκαρίδη. «Ο θάνατός του ήταν απρόσμενος. Αξιοζήλευτος για τα κατορθώματα και το ήθος του» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Χάσαμε έναν υποσχόμενο Εύελπι».

Η κηδεία του 20χρονου, ετελέσθη δημοσία δαπάνη.

Ο άτυχος νεαρός, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times υπέστη πνευμονικό οίδημα όπως κατέδειξαν τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό του τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν ξεκαθαρίστηκε (!) η αιτία πρόκλησης του πνευμονικού οιδήματος.

Προσθέστε και τους δύο νεαρούς Ιρλανδούς στην Ιό, μπείτε στο Twitter να δείτε πόσοι φεύγουν ξαφνικά στο κόσμο μετά τα εμβόλια COVID-19.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK