kourdistoportocali.comMagazineΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID

Harari>Βιομετρικά δεδομένα-“Data is the most important asset in the world”

ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID

Daily Mail> Oι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι ο ιός περιέχει μικροσκοπικό κομμάτι DNA που ταιριάζει με την ακολουθία που είχε πατενταριστεί από τη Moderna ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν από την έναρξη της πανδημίας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Ενα μετά το άλλο τα γεγονότα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν αφορά την προστασία από την COVID-19. Δεν αφορά επίσης τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών. Άλλη είναι η αποστολή τους και την οποία οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να την εξηγήσουν στους λαούς τους.

Το Ισραήλ-προς τιμή του-πρωταγωνιστεί και σ΄αυτό.

Το Ισραήλ κατήργησε ήδη την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω COVID. Δείτε στη συνέχεια του άρθρου το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Daily Mail  που δείχνει τι συνδέει το DNA του ιού COVID-19 με το DNA τoυ εμβολίου της Moderna.

Βy Blade Runner

Η αποκάλυψη του ρόλου των εμβολίων. Τι συμβαίνει στο Ισραήλ; Απλά εδώ οι Αρχές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την οδυνηρή πραγματικότητα η οποία τους ανάγκασε να καλέσουν στο υπουργικό συμβούλιο τους ανθρώπους που δίνουν την μάχη της πρώτης γραμμής και οι οποίοι σέβονται και τιμούν το λειτούργημά τους.

Δεν είναι όλοι ίδιοι οι επιστήμονες σε αυτό το κόσμο, όπως δεν είναι ίδιοι και όλοι οι δημοσιογράφοι. Έτσι το Ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο κάλεσε τον καθηγητή Yaakov Jerris, διευθυντή της πτέρυγας κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov. Ο καθηγητής τους εξήγησε ότι το 80% των σοβαρών περιπτώσεων που νοσηλεύει είναι τριπλά εμβολιασμένοι!

Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ συμβαίνει στη πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο.

Η Ισραηλινή ιστοσελίδα Ιsrael Νational Νews έχει το ρεπορτάζ>

Είναι πραγματικά υπερφορτωμένα τα νοσοκομεία του Ισραήλ με μη εμβολιασμένους ασθενείς με COVID; Σύμφωνα με τον καθηγητή Yaakov Jerris, διευθυντή της πτέρυγας κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov, η κατάσταση είναι εντελώς αντίθετη.

«Αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματά μας είναι εμβολιασμένοι ασθενείς», είπε ο Jerris στο Channel 13 News. «Έκαναν τουλάχιστον τρεις ενέσεις. Μεταξύ 70-80% των σοβαρών περιπτώσεων είναι εμβολιασμένοι ασθενείς. Άρα, το εμβόλιο δεν έχει καμία σημασία για τις σοβαρές ασθένειες-δεν σε προφυλάσσει από αυτό, γι’ αυτό μόνο το 20-25% των ασθενών μας είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Jerris αποκάλυψε επίσης κάποια από τη σύγχυση στην αναφορά υποθέσεων. Μιλώντας σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή, είπε στους υπουργούς: «Ο ορισμός ενός σοβαρού ασθενούς είναι προβληματικός. Για παράδειγμα, ένας ασθενής με χρόνια πνευμονοπάθεια είχε πάντα χαμηλό επίπεδο οξυγόνου, αλλά τώρα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα τεστ κορωνοϊού που τον καθιστά τεχνικά «σοβαρό ασθενή με κορωνοϊό», αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Ο ασθενής είναι μόνο σε δύσκολη κατάσταση επειδή έχει μια σοβαρή υποκείμενη ασθένεια».

 

Πάμε τώρα στη Πορτογαλία που διεκδικεί το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα εμβολιασμού μια και έχει εμβολιάσει το 95% του πληθυσμού της.

H Πορτογαλία με σχεδόν το 95% του πληθυσμού της να έχει εμβολιαστεί είχε τη Παρασκευή 50 θανάτους από COVID όσο περίπου είναι και ο μέσος όρος της εβδομάδας. Οι νεκροί της Πορτογαλίας η οποία θεωρείται πρότυπο εμβολιασμών έφτασαν τις 20.127! Μια χώρα 10 εκατ. έχει χάσει ήδη μία πόλη. Κι αυτό θεωρείται επιτυχία!

Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ λοιπόν. Τα εμβόλια δεν αντιμετωπίζουν την COVID-19.

H πραγματικότητα είναι ότι η συντριβή των εμβολίων στο μέτωπο της ασθένειας δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Αυτή η συντριβή φέρνει πιο κοντά τις πτώσεις των κυβερνήσεων στην Ευρώπη καθώς Κίνα και Ρωσία έχουν αρχίσει ήδη να διαρρέουν στοιχεία για το πως στήθηκε η εργαστηριακή πανδημία. Τι προηγήθηκε της πανδημίας και πως οργανώθηκε το πανδημικό project. Και κυρίως το γιατί.

Δείτε εδώ τον πίνακα και τον δείκτη των θανάτων που απογειώνεται στην Πορτογαλία με εμβολιασμένο το 95% του πληθυσμού της!

Στο μεταξύ νέα στοιχεία από τη Γερμανία, τη Σκωτία και το Ισραήλ αποκαλύπτουν την εκτίναξη της θνητότητας ανάμεσα στο πληθυσμό αλλά και τον πραγματικό αριθμό των παρενεργειών.

 

BIOMETΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ιδού η απάντηση και ο λόγος του Πανδημικού Project που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

 “Data is the most important asset in the world,”

Σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Η κουλτούρα εμβολιασμού λοιπόν στην οποία επιδιώκει να μας μυήσει ο Τσίπρας δεν αποσκοπεί στη θεραπεία από τον ιο COVID, oύτε στη θεραπεία από τις μεταλλάξεις του, ούτε στη θεραπεία των μελλοντικών εργαστηριακών ιών που θα πεταχθούν εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον Έλεγχο των βιομετρικών στοιχείων και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού ώσπου ο κόσμος να φθάσει να κατοικείται από 1 δις Οντότητες, αφού πρώτα η χώρα μας σταματήσει να κάνει παγκόσμο πρωταθλητισμό στη βιομηχανία των εξωσωματικών και οι χαρούμενες μανούλες του Instagram συνειδητοποιήσουν τι σκέφτονται τα αφεντικά όταν βλέπουν τα stories και τα χαρούμενα ποσταρίσματα με τις φουσκωμένες κοιλίτσες.

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι», World Economic Forum Davos 2018

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harari στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2018.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;


Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις έναν άνθρωπο;
Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.
Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

Εδώ ο Harari προσπαθεί να τα μπαλώσει και χρησιμοποιεί και μία νότα ευαισθησίας και ελπίδας που κρύβεται πίσω από το ρηθέν του Kennedy οι εντολείς της δολοφονίας του οποίου εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστοι. Σου λέει εάν αποτύχει το project εγώ το είχα πει.

Και με τον δράστη και με το θύμα. Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή του τρόμου που γεννάει ιστορικά γεγονότα.

Πριν διαβάσετε τη συνέχεια δείτε ΕΔΩ

>

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID

Δείτε τώρα κάποιες σατανικές συμπτώσεις της (εργαστηριακής πανδημίας)>

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Daniel Henninger εμφανίζεται κάθε Πέμπτη με την εβδομαδιαία στήλη του, «Wonder Land» στη Wall Street Journal.

Ο κ. Henninger ήταν φιναλίστ για το Pulitzer Prize το 1987 και το 1996 και συμμετείχε στο Pulitzer Prize που έλαβε η εφημερίδα το 2002 για την κάλυψη για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Το 2004 κέρδισε το Βραβείο Δημοσιογραφίας Eric Breindel για εβδομαδιαία στήλη. Έχει κερδίσει το βραβείο Gerald Loeb για σχολιασμό, το βραβείο Walker Stone του Ιδρύματος Scripps Howard για το δημοσιογραφικό κείμενο γραφή και το American Society of Newspaper Editors’ Distinguished Writing Award επίσης για το γράψιμό του.

Το άρθρο αυτής της Πέμπτης έχει τίτλο Τέλος στον πανικό του Covid τώρα.

End the Covid Panic Now

Biden should declare the pandemic is over, so Americans can return to normal lives.

Ο Biden θα πρέπει να δηλώσει ότι η πανδημία έχει τελειώσει, ώστε οι Αμερικανοί να επιστρέψουν στην κανονική ζωή.

Γράφει ο Daniel Henninger

Είναι ξεκάθαρο ότι η φάση πανικού της πανδημίας Covid-19 πρέπει να τελειώσει. Το κόστος είναι πολύ υψηλό.

Δεν εννοώ το τέλος ως κατάσταση του νου. Η πανδημία πρέπει να τελειώσει επίσημα, ως ζήτημα δημοσίας πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Βiden πρέπει να δηλώσει δημόσια ότι η πανδημική φάση του Covid έχει τελειώσει, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ξαναζήσουν σε μια πραγματικότητα που δεν κυριαρχείται από μάσκες, τεστ ή εμβόλια.

Η καθημερινή ζωή έχει ανασταλεί από τον Μάρτιο του 2020. Δεν θα είναι το ίδιο για χρόνια, καθώς ο ιός και οι μεταλλάξεις του κυκλοφορούν επ’ αόριστον. Αλλά οι καθημερινές ρουτίνες της ζωής χρειάζονται την ελευθερία να επανασυναρμολογηθούν ως αυτό που ήταν πριν από την πανδημία, αντί για αυτό που οι άνθρωποι ανέχονται τώρα.

Από την αρχή της πανδημίας, το σχετικό επιχείρημα για τους περιορισμούς ήταν να μειωθεί η τρομερή θνησιμότητα του ιού και οι μακροπρόθεσμες φυσικές επιπτώσεις του και να προστατευθεί η ικανότητα του νοσοκομειακού συστήματος να διαχειρίζεται τον φόρτο των κρουσμάτων.

Επειδή η παραλλαγή Omicron είναι τόσο μεταδοτική, ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει υψηλός. Εν τω μεταξύ, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνονται με ταχύ ρυθμό.

Αυτοί οι θάνατοι είναι μια τραγωδία και η πίεση στο νοσοκομειακό σύστημα και στους υπαλλήλους του είναι πραγματική. Αλλά ούτε και επαρκής λόγος είναι για να συνεχίσουμε με το status quo του Covid. Το ποσοστό του πληθυσμού που δεν είναι εμβολιασμένο είναι ένα κοινωνιολογικό ζήτημα που δεν θα επιλυθεί με μια αναγκαστική πορεία στον τρίτο χρόνο πανδημικού πανικού.

Το status quo του Covid είναι ότι ο ιός βρίσκεται στα κεφάλια μας όλη την ώρα—μεταξύ της οικογένειας, στα σχολεία μας, στη δουλειά, στα ταξίδια, στις ενημερώσεις του Λευκού Οίκου, σε αγωγές και κάτω από έναν καταρράκτη κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης. Ζούμε σε μια κατάσταση χαμηλού βαθμού άγχους.

Τα σχολικά συστήματα σε πολλές πόλεις και κωμοπόλεις είναι ουσιαστικά σε κατάσταση καταστροφής, με αδύνατον να αρνηθούμε ότι πολλά παιδιά έμαθαν λίγα για δύο χρόνια καθώς αναπηδούσαν ανάμεσα στις τάξεις και κοιτούσαν τις μικρές οθόνες.

Αυτή η εφημερίδα μόλις ανέφερε ότι οι δάσκαλοι εγκαταλείπουν τα σχολεία και βρίσκουν μόνιμες δουλειές αλλού. Μια δασκάλα γυμνασίου, η Nicole Routon, η οποία δίδασκε επιστήμες για 13 χρόνια, συνόψισε τη ζωή μέσα στον πανικό του Covid: «Τίποτα δεν αλλάζει και όλα είναι ένα πρόβλημα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση να το ζεις συνεχώς».

Η φαινομενικά αιώνια επέκταση της κρίσης του Covid προκαλεί πλέον μεγαλύτερη μη ιατρική ζημιά στη χώρα από τον ίδιο τον ιό.

Οι μάσκες και οι δοκιμές έχουν μετατρέψει τη ζωή σε έναν Rubik’s Cube με λεπτομέρειες και αποφάσεις που περιστρέφονται διαρκώς. Τι έχει περισσότερη σημασία, ένα αρνητικό ή θετικό αποτέλεσμα ταχείας δοκιμής; Πότε είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε test; Πόσο καιρό πριν κάνατε επανέλεγχο; Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξηγούν με απόκρυφες λεπτομέρειες πώς λειτουργεί το test to stay στο «K-12 Transmission Science Brief».

Βιώνουμε μια κοινωνική τραχύτητα, έχουμε αρχίσει να συμπεριφερόμαστε με αγένεια. Άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς κηδείες ή αυτοπρόσωπη παρουσία των συγγενών τους στα μνημόσυνα ακόμα και τώρα εξαιτίας του φόβου μόλυνσης. Η απομόνωση έχει γίνει η δική τους πανδημία. Οι απρόσμενες φιλίες έχουν διαβρωθεί. Μεγάλο μέρος της χώρας είναι πλέον χωρισμένο μεταξύ διαφωνούντων των μασκών και των υπερασπιστών της μάσκας.


Σίγουρα, θα επιβιώναμε κατά κάποιο τρόπο αν το τρέχον δίχτυ ασφαλείας Covid παρέμενε επ’ αόριστον. Αλλά οι αποπροσανατολισμοί από την κανονική ζωή, που μερικοί μετά βίας μπορούν να θυμηθούν, ωθούν τις στρατηγικές αντιμετώπισης σε λεπτό πάγο.

Η κυβέρνηση Biden έχει κατηγορήσει τον Covid για το ξεφάντωμα του εγκλήματος, τις καταρρεύσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και τον πληθωρισμό. Ως μερική εξήγηση, έχουν δίκιο. Ο ιός και οι πολιτικές που εφαρμόζονται γύρω του έχουν δημιουργήσει μαζικές εξάρσεις σε κάθε φάση της αμερικανικής ζωής.

Βγαίνοντας από μια συνάντηση στον Λευκό Οίκο μεταξύ του κ. Biden και των κυβερνητών αυτή την εβδομάδα, ο κυβερνήτης του Arkansas, Asa Hutchinson μίλησε για την ανεπίσημη συναίνεση: Μεταβείτε στο “εκεί που διαχειρίζεστε αυτόν τον ιό όπως θα κάνατε με άλλες ασθένειες στη χώρα μας”. Με άλλα λόγια, εάν μολυνθείτε και δεν χρειάζεστε νοσηλεία, πηγαίνετε σπίτι, πάρτε ένα από του στόματος αντιικό Covid όπως το Paxlovid και επιστρέψτε στη δουλειά όταν αισθανθείτε καλύτερα.

Πως πάμε εκεί; Θα έφτανα στο σημείο να έλεγα ότι πρέπει να αφήσουμε τον Joe Biden να ξεφύγει από το άγκιστρο της πανδημίας στον οποίο γατζώθηκε από μόνος του ισχυριζόμενος ότι θα «έκλεινε τον ιό».

Όσο οι αριθμοί της διακυβέρνησης σκοντάφτουν πάνω στον Covid, θα συνεχίσουν να τρέχουν το ρολόι με περισσότερα μπαλώματα όπως ο ιστότοπος του Covid test-kit. Ένα αναμφισβήτητο σημάδι εξάντλησης των πολιτικών είναι ότι έχουν αρχίσει να μεταθέτουν τις ευθύνες σε αξιωματούχους που είναι ήδη παγιδευμένοι μέσα στον λαβύρινθο «μηνυμάτων» της ίδιας της διοίκησης για τον Covid. Τα ποσοστά αποδοχής του κ. Βiden πιθανότατα θα αυξάνονταν, ίσως πέντε μονάδες, αν έκανε τα εξής:

Δηλώστε από το Oval Office ότι η πανδημία του Covid στις ΗΠΑ έχει τελειώσει.

Ανακοινώστε ότι η Ομάδα Αντίδρασης του Λευκού Οίκου Covid-19 θα μεταβεί από την καθημερινή απόκριση στη μακροπρόθεσμη διαχείριση του ιού.

Δηλώστε ότι οι υποχρεωτικές πολιτικές που σχετίζονται με τις μάσκες, τις δοκιμές και τους εμβολιασμούς δεν είναι πλέον απαραίτητες. Επαναλάβετε την άποψή του ότι η χάραξη πολιτικής για τον μετριασμό του ιού πρέπει να ανήκει στις πολιτείες.

Ως απαραίτητη πολιτική επιείκεια, αναγνωρίστε τη συμβολή κάθε διορισμένου και εκλεγμένου ομοσπονδιακού αξιωματούχου που πολέμησε την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια.

-Ευχαριστώ τον Anthony Fauci για τη σταδιοδρομία του στην υπηρεσία του έθνους και αποδέχομαι τη συνταξιοδότησή του.

Η πανδημία πρέπει να σταματήσει. Ο κ. Βiden το γνωρίζει αυτό. Θα μπορούσε να εκπληρώσει τη μεγαλύτερη υπόσχεσή του στον αμερικανικό λαό λέγοντας ότι τελείωσε.

> henninger@wsj.com.

Ωραία. Καλούμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κηρύξει το τέλος της κατάστασης πανικού στη χώρα μας και να συνταξιοδοτήσει τον κ. Τσιόδρα.

Πριν όμως από τη συνταξιοδότησή του ο κ. Τσιόδρας όσο και στελέχη του υπ. Υγείας καλούνται να δώσουν στον ελληνικό λαό τις οφειλόμενες απαντήσεις για την εκούσια ή ακούσια συμμετοχή τους σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας καθώς οι σατανικές συμπτώσεις της πανδημίας είναι πολλές και δυστοπικές.

Κι εδώ αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, δεν έχουμε να κάνουμε με διαλόγους Γεραπετρίτη-Φουρθιώτη που παραπέμπουν στις εποχές Τσίπρα-Πετσίτη και λοιπών προσφιλών εκδοτών του Αλέξη.

Έχουμε να κάνουμε με τουλάχιστο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Πριν παραιτηθεί ο κ. Τσιόδρας τον καλούμε να απαντήσει στις 23.721 οικογένειες των Ελλήνων που έχασαν τους ανθρώπους τους-με πολλούς από αυτούς να μην μπορούν καν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στον τελευταίο αντίο>

1) Εάν γνωρίζει ποιοι Έλληνες από το προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού (ναι έτσι το αποκαλεί η σχετική προαναγγελία της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019)!

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

2) Εάν ο ίδιος ή οι συνεργάτες του συμμετείχαν στο EVENT 201 που έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη με θέμα μία υποτιθέμενη πανδημία σε 4 φάσεις. Εάν υπάρχουν σχετικές ηλεκτρονικές επικοινωνίες που να αφορούν την συμμετοχή εκπροσώπων της χώρας μας στη παγκόσμια αυτή άσκηση πανδημίας η οποία έρχεται σαν συνέχεια της εντατικοποίησης της κουλτούρας εμβολίου που διακατείχε τον ΠΟΥ το καλοκαίρι του 2019. Για τα δύο αυτά γεγονότα τον καλούμε να ενημερώσει τουλάχιστο τον Πρωθυπουργό, τον οποίο ακούσια ή εκούσια θα μπορούσε να έχει εμπλέξει σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας-είτε πρόκειται για διαρροή από ατύχημα, είτε για οργανωμένο έγκλημα.

3) Γιατί ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας μόλις τον Ιανουάριο του 2020 κι ενώ ακόμη δεν είχε ανακηρυχθεί επίσημα πανδημία έσπευσε να παρουσιάσει μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιου COVID-19;

 

(Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. (Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσουν από κοινού μια Παγκόσμια Σύνοδο Εμβολιασμού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την κοινή αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Ο γενικός στόχος είναι να δοθεί υψηλού επιπέδου προβολή και πολιτική υποστήριξη στο θέμα του εμβολιασμού (;) και να εκδοθεί μια δήλωση για την έγκριση και προώθηση των οφελών του εμβολιασμού (;) ως το πιο επιτυχημένο μέτρο δημόσιας υγείας που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Θα ενισχύσει την πολιτική δέσμευση για την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και θα δεσμεύσει πολιτικούς ηγέτες και ηγέτες από την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία, τη φιλανθρωπία (!) και την κοινωνία των πολιτών.

>

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από κοινού από τον ΠΟΥ/Ευρώπη (Πρόγραμμα Εμβολιασμών και Εμβολιασμών) και το Πανεπιστήμιο της Εrfurt για την ενίσχυση της κατανόησης και της γνώσης των συμμετεχόντων σχετικά με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις θεωρίες, τις μεθόδους και την εφαρμογή στην πράξη στην πράξη σε εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στο ΠΟΥ Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το Θερινό Σχολείο θα παρουσιάσει πώς τα προγράμματα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν υπόψη την αντίληψη του κοινού, να ακούσουν και να αποκτήσουν γνώσεις συμπεριφοράς για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ή να σχεδιάσουν μια παρέμβαση. Θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στην προσέγγιση Προσαρμογή των Προγραμμάτων Εμβολιασμού (TIP) του ΠΟΥ.

Διευθυντές και προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Ουκρανία – καθώς και μερικές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ – θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με διδακτορικούς φοιτητές στην ψυχολογία, την επικοινωνία επιστήμη και συμπεριφορικά οικονομικά. Εκτός από τους διοργανωτές, στο BISS θα συμμετάσχουν και θα διευκολυνθούν ακαδημαϊκοί, ειδικοί και εκπρόσωποι του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και των κεντρικών γραφείων του ΠΟΥ .

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρότερη ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα εμπόδια και οι παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό μεταξύ των βασικών ομάδων-στόχων και, με βάση αυτό, να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές απαντήσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λήψη εμβολιασμού ή τον δισταγμό στα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Στη συνέχεια των παραπάνω εκδηλώσεων είχαμε στις 18 Οκτωβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη το διαβόητο EVENT 201 που υποτίθεται ότι ήταν μία άσκηση πανδημίας. Την ίδια μέρα (18 Οκτωβρίου 2019) στη Wuhan της Κίνας γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Αγώνων των Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες.

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν εκείνο το διάστημα για συμπτώματα που έμοιαζαν με εκείνα του COVID-19 που εμφανίσθηκε επίσημα στη Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019. Η Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προέλευση της πανδημίας ανέφερε την ισχυρή πιθανότητα οι Στρατιωτικοί Αγώνες της Wuhan να χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός ανά το κόσμο και να προκληθεί η πανδημία.

Διαβάστε ΕΔΩ για το EVENT 201.

Οι “σατανικές συμπτώσεις” αυτής της πανδημίας είναι πολλές.

Σας θυμίζουμε ότι μόλις τον Ιανουάριο του 2020 ο Έλληνας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας-ο οποίος μάλλον εκούσια ή ακούσια-ενέπλεξε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε μία πανδημία δυστοπικών συμπτώσεων- είχε σπεύσει με μελέτη να υποστηρίξει την φυσική προέλευση της πανδημίας.

Η μελέτη των Τσιόδρα-Μαγιορκίνη-Παρασκευή-Κωστάκη-Αναγνωστόπουλου (Paraskevis D, Kostaki EG, Magiorkinis G, Panayiotakopoulos G, Tsiodras S) αξιοποιήθηκε από τo σύστημα του Peter Daszak για τον εξοβελισμό κάθε αναφοράς σε εργαστηριακή προέλευση του ιού. Στη συγκάλυψη δηλαδή ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας (είτε εκούσια είτε ακούσια)

Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;

Που βάσισαν τη μελέτη τους;

Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;

Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. Την ίδια στιγμή 6 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 24.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.
Στο μεταξύ τα θύματα του εμβολίου της Pfizer είναι πλέον χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Νεκροί, ανάπηροι με εφιαλτικές παρενέργειες. Ανάμεσά τους και η φιλόλογος Μαρία Προβατά>

Καλημέρα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.
Αυτό που φοβούνται όλοι μην τους συμβεί όταν έρθουν αντιμέτωποι με το τέρας του κορονοϊού, όπως το χαρακτηρίζουν, εγώ το έπαθα από το εμβόλιο της pfizer.
Την Τρίτη 28/9 κάνω τη δεύτερη δόση. Το ίδιο βράδυ και όλη την επόμενη μέρα έχω υψηλό πυρετό και όντας σε μία ξένη πόλη μόνη μου (αναπληρώτρια γαρ) δεν είχα τη δύναμη να πάω στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη πια, εφόσον είχα μόνο δέκατα, πήγα στο νοσοκομείο για να τους αναφέρω τον έντονο πόνο που ένιωθα στο στήθος και τη δύσπνοια. Θεώρησα ότι το πρόβλημα ήταν αναπνευστικό. Μου είπαν δεν έχεις τίποτα και ενώ υπήρχαν κάποιες ανησυχητικές τιμές στις εξετάσεις αίματος, θεώρησαν πως μπορώ να αποχωρήσω εφόσον είμαι νέα και δεν θα μπορούσα να έχω μεγάλες επιπλοκές λόγω του εμβολίου.
Την επόμενη μέρα πήγα ξανά με ΔΙΚΗ ΜΟΥ πρωτοβουλία για επανεξέταση.

Η τροπονίνη από 68 είχε φτάσει στα 215. Ο καρδιολόγος διέγνωσε απευθείας μυοκαρδίτιδα από το Pfizer και έγινε αμέσως εισαγωγή. Το ίδιο βράδυ μόλις βρέθηκε διαθέσιμο ασθενοφόρο διακομίστηκα από τη Λιβαδειά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα στην Αθήνα.

Στον ίδιο θάλαμο νοσηλεύεται άλλη μια κοπέλα (25 ετών) για τον ίδιο λόγο. Αυτό τι ποσοστό είναι; Ποιοι θα μάθουν για μας; Πόσοι έμαθαν για τους προηγούμενους; Πώς προκύπτουν τελοσπάντων αυτές οι στατιστικές και τα ποσοστά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τον κορονοϊό και από το εμβόλιο;; Αν είχαμε κορονοϊό θα ταν πρώτη είδηση πως νοσηλεύονται νέα άτομα. Τώρα δεν θα το πει κανείς….
Το γνωστοποιώ και παροτρύνω όλους όσους έρχονται στην ίδια θέση ή έχουν συγγενείς και φίλους να κάνουν το ίδιο. Η ενημέρωση είναι το παν! Μην μπερδεύετε την υγεία με πολιτικά και οικονομικά ζητήματα. Δείτε καθαρά τι συμβαίνει και ενημερώστε τον κόσμο πρώτα για σας και ύστερα για τους δικούς σας. Έχουμε λογική κ κρίση αρκεί να έχουμε σωστά δεδομένα στα χέρια μας.
Υ.Γ. οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας έφεραν πολλούς εκπαιδευτικούς στο σημείο του εμβολιασμού.
Υ.Γ. το Υπουργείο Παιδείας δεν δίνει αναρρωτική άδεια στους εκπαιδευτικούς αναπληρωτές πάνω από 15 μέρες. Μηδέν χρήματα και μηδέν προϋπηρεσία μετά το δεκαπενθήμερο. Έτσι για να τα λέμε όλα.

Υ.Γ> Είναι τόσο προφανές το πανδημικό project και ο στόχος του εμβολιασμού ώστε ο ξεδιάντροπος επικεφαλής του ΠΟΥ πήγε στη Κίνα με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αντί να εγκαλέσει τον Κινέζο ηγέτη για τη συγκάλυψη της προέλευσης του ιού του ζήτησε να συνδράμει στον στόχο εμβολιασμού του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού ως τα μέσα του 2022 κι αυτό παρότι τα εμβόλια κληροδοτούν μόνο παρενέργειες και επιπλέον θανάτους.

Στη Κίνα παρότι υπήρξε μια αποστολή του επικεφαλής της BioNTech Ugur Sahin δεν έχουν υιοθετηθεί τα mRNA εμβόλια.

Στη Τουρκία ο Εrdogan επιχείρησε να σώσει τον λαό του χρησιμοποιώντας το τουρκικό εμβόλιο που είναι μάλλον αθώο νεράκι με αποτοτέλεσμα ο Ιατρικός Σύλλογος της Τουρκίας που συμμετέχει στο όλο project να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Εrdogan. Προφανώς και ο Putin με την ίδια λογική έκανε το ρωσικό εμβόλιο.

Δείτε λοιπόν που φθάσαμε> Οι πλέον απολυταρχικοί ηγέτες (Εrdogan-Putin-Xi) να επιχειρούν να διασώσουν τους λαούς τους την ώρα που οι δυτικοί ηγέτες (η Ε.Ε. που συμμετείχε και στην χορηγία του Ινστιτούτου της Wuhan θα μπορούσε να παραπαίμπει σε εταιρία δολοφόνων εάν επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τα εμβόλια COVID μετά από όλο αυτό) που υποτίθεται ότι σέβονται το Σύνταγμα και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα συμμετέχουν σε ένα project ελέγχου του πληθυσμού που ξεκίνησε με ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας καθώς οι σατανικές συμπτώσεις και η συγκάλυψη που ακολούθησε δεν παραπαίμπουν σε ατύχημα διαρροής αλλά σε οργανωμένη επιχείρηση…

DAILY MAIL> H MODERNA EIXE ΠΑΤΕΝΤΆΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΟΥ COVID-19. TΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΠΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Η ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΤΟΥ CEO ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
To ρεπορτάζ που ακολουθεί υπογράφει ο Connor Boyd και δημοσιεύεται στη Daily Mail>

Έχουμε περισσότερα στοιχεία ότι ο Covid παρασκευάστηκε σε εργαστήριο;

Τώρα οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι ο ιός περιέχει μικροσκοπικό κομμάτι DNA που ταιριάζει με την ακολουθία που είχε πατενταριστεί από τη Moderna ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Γενετική αντιστοίχιση ανακαλύφθηκε στη μοναδική θέση διάσπασης φουρίνης του Covid, στην πρωτεΐνη ακίδας

Πρόκειται για αντιστοιχισμένη γενετική αλληλουχία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Moderna για σκοπούς έρευνας για τον καρκίνο.
Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν μία στα 3 τρισεκατομμύρια πιθανότητες ο Covid να ανέπτυξε τον κώδικα φυσικά!

Νέες υποψίες ότι ο Covid μπορεί να είχε παρασκευαστεί σε εργαστήριο προέκυψαν αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν γενετικό υλικό που ανήκει στη Moderna στην πρωτεΐνη ακίδας του ιού.

Εντόπισαν ένα μικροσκοπικό απόσπασμα κώδικα που είναι πανομοιότυπο με μέρος ενός γονιδίου που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον κατασκευαστή του εμβολίου (Moderna) τρία χρόνια πριν από την πανδημία.

Ανακαλύφθηκε στη μοναδική τοποθεσία διάσπασης φουρίνης του SARS-CoV-2, το τμήμα που τον κάνει τόσο καλό στη μόλυνση ανθρώπων και τον διαχωρίζει από άλλους κοροναϊούς.

Η δομή ήταν ένα από τα κεντρικά σημεία συζήτησης σχετικά με την προέλευση του ιού, με ορισμένους επιστήμονες να υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί φυσικά.

Η διεθνής ομάδα ερευνητών προτείνει ότι ο ιός μπορεί να έχει μεταλλαχθεί ώστε να έχει μια θέση διάσπασης φουρίνης κατά τη διάρκεια πειραμάτων σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο.

Ισχυρίζονται ότι υπάρχει μία στα τρία τρισεκατομμύρια πιθανότητα η ακολουθία της Moderna να εμφανιστεί τυχαία μέσω της φυσικής εξέλιξης.

Την υπόθεση κάνει ακόμη πιο ανησυχητική η υπεκφυγή-μη απάντηση του CEO της εταιρίας Stéphane Bancel o οποίος απαντώντας στη σχετική ερώτηση του FOX Business έβαλε για τα καλά εκ νέου στο τραπέζι τον εργαστηριακό ιό και τη διαρροή του από το εργαστήριο της Wuhan αλλά για την δυστοπική σύμπτωση που αφορά την πατενταρισμένη από το 2016 ακολουθία του εμβολίου της εταιρίας του η οποία είναι ίδια με εκείνη του ιού της Covid δείτε πως (δεν) απάντησε>

(Δείτε μετά το 7΄)

Fox Business: Θα ήθελα να ολοκληρώσουμε με αυτό το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί, το οποίο είμαι σίγουρη ότι έχετε δει, σχετικά με την προέλευση της Covid-19 που όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε από που ξεκίνησε και αν πράγματι προήλθε από ένα εργαστήριο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό που δημοσίευσε η Daily Mail και που λέει ότι βρέθηκαν περισσότερα στοιχεία ότι η covid ξεκίνησε από εργαστήριο. Όπως αναφέρεται, επιστήμονες βρήκαν ότι ο ιός περιέχει ένα μεγάλο κομμάτι DNA που ταιριάζει με την ακολουθία αλληλουχιών που πατεντάρησε η Moderna τρία χρόνια πριν ξεκίνησει η πανδημία.

Stephane Bancel: Οι επιστήμονες μας αναλύουν τα στοιχεία για να δουν αν είναι ακριβή ή όχι, γιατί όπως έχω πει και στο παρελθόν η θεωρία ότι ο ιός δραπέτευσε από ένα εργοαστήριο, από ατύχημα, είναι πιθανή, οι άνθρωποι κάνουν λάθη, έτσι είναι πιθανό το εργαστήριο της Wuhan να πραγματοποιούσε ενισχύσεις ιών ή γονιδιακές τροποποιήσεις και μετά να συνέβη ένα ατύχημα όπου κάποιος μολύνθηκε στο εργαστήριο και μόλυνε οικογένειες και φίλους. Είναι πιθανό αυτό που αναφέρατε. Οι επιστήμονες το αναλύουν και θα μάθουν αν συνέβη ή όχι.

Fox Business: Εννοώ, ότι συγκλονίστηκα από τη διαπίστωση ότι (ο ιός) ταιριάζει με μια γενετική ακολουθία που πατενταρίστηκε από τη Moderna στα πλαίσια ερευνών για τον καρκίνο.

Stephane Bancel: Ναι, πράγματι, αυτό είναι το είδος των θεμάτων που αναζητά η ομάδα των επιστημόνων μας πολύ προσεκτικά για να μάθουν αν είναι αληθινό ή όχι. Έτσι, θα πάρει λίγο χρόνο για να αναλύσουν όλες τις γενετικές αλληλουχίες.


Η ανάλυση του αρχικού γονιδιώματος του Covid διαπίστωσε ότι ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna, το οποίο έχει συνολικά 3.300 νουκλεοτίδια.

SARS-CoV-2, which causes Covid, carries all the information needed for it to spread in around 30,000 letters of genetic code, known as RNA. The virus shares a sequence of 19 specific letters with a genetic section owned by Moderna. Twelve of the shared letters make up the structure of Covid's furin cleavage site, with the rest being a match with nucleotides on a nearby part of the genome
Ο SARS-CoV-2, που προκαλεί τον Covid, μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να εξαπλωθεί σε περίπου 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα, γνωστού ως RNA. Ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna. Δώδεκα από τα κοινά γράμματα συνθέτουν τη δομή της θέσης διάσπασης της φουρίνης του Covid, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος.

Η Moderna κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2016 ως μέρος του τμήματος έρευνας για τον καρκίνο, σύμφωνα με αρχεία. Η πατενταρισμένη αλληλουχία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται εντός του οργανισμού. Εγκρίθηκε στις 7 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Στην τελευταία μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Virology, ερευνητές συνέκριναν τη σύνθεση του Covid με εκατομμύρια πρωτεΐνες αλληλουχίας σε μια διαδικτυακή βάση δεδομένων.

Ο ιός αποτελείται από 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα που φέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εξαπλωθεί, γνωστά ως νουκλεοτίδια.

Είναι ο μόνος κορωνοϊός του τύπου του που φέρει 12 μοναδικά γράμματα που επιτρέπουν την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης αιχμής του από ένα κοινό ένζυμο που ονομάζεται φουρίνη, επιτρέποντάς του να εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων με ευκολία.


Η ανάλυση του αρχικού γονιδιώματος του Covid διαπίστωσε ότι ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna, το οποίο έχει συνολικά 3.300 νουκλεοτίδια.

Η φαρμακευτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2016 ως μέρος του τμήματος έρευνας για τον καρκίνο, σύμφωνα με αρχεία.

Η πατενταρισμένη αλληλουχία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται στον οργανισμό.

Οι επιστήμονες έχουν επισημάνει αυτό το μονοπάτι ως πιθανό στόχο για νέες θεραπείες για τον καρκίνο.

Δώδεκα από τα κοινά γράμματα συνθέτουν τη δομή της θέσης διάσπασης της φουρίνης του Covid, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος.

Γράφοντας στην εργασία, με επικεφαλής τον Dr Balamurali Ambati, από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, οι ερευνητές είπαν ότι ο αντίστοιχος κώδικας μπορεί να είχε αρχικά εισαχθεί στο γονιδίωμα του Covid μέσω μολυσμένων ανθρώπινων κυττάρων που εκφράζουν το γονίδιο MSH3.

Η MailOnline προσέγγισε τη Moderna για σχόλια.

Τα περιστασιακά στοιχεία έχουν από καιρό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του Covid και τη σύνδεσή του με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Η εγκατάσταση ήταν γνωστό ότι διενεργούσε πειράματα σε στελέχη κορονοϊού νυχτερίδων παρόμοια με αυτά που ευθύνονται για την πανδημία.

Η Κίνα επέμεινε νωρίς και συχνά ότι ο ιός δεν διέρρευσε από το εργαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η διασταύρωση στους ανθρώπους πρέπει να είχε συμβεί σε μια «υγρή αγορά» στη Wuhan που πουλούσε ζωντανά ζώα.

Ίσως οδηγούμενοι από την εχθρότητα για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος υιοθέτησε τη θεωρία της διαρροής του εργαστηρίου από νωρίς, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ακαδημαϊκοί στη Δύση περιφρόνησαν την πιθανότητα, αποκαλώντας την ακλόνητη θεωρία συνωμοσίας.

Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν έδειξαν ότι κορυφαίοι επιστήμονες που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ εξέφρασαν ανησυχίες για την επίσημη αφήγηση ιδιωτικά.

A study earlier this month found traces of Covid samples that contained genetical material from humans, hamsters and monkeys and may have predated the official pandemic timeline.

Μια μελέτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρήκε ίχνη δειγμάτων Covid που περιείχαν γενετικό υλικό από ανθρώπους, χάμστερ και πιθήκους και μπορεί να ήταν πριν από το επίσημο χρονοδιάγραμμα της πανδημίας.

Ο Sir Jeremy Farrar, ένας διαπρεπής Βρετανός ειδικός που κατήγγειλε δημόσια τη θεωρία ως «συνωμοσία», παραδέχτηκε σε ιδιωτικό email τον Φεβρουάριο του 2020 ότι μια «πιθανή εξήγηση» ήταν ότι ο ιός ήταν ανθρωπογενής.

Ο τότε σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου είπε τότε ότι ήταν «70:30 ή 60:40» υπέρ μιας τυχαίας απελευθέρωσης έναντι της φυσικής προέλευσης.

Στο email, που εστάλη στους Αμερικανούς προϊσταμένους υγείας, Dr Anthony Fauci and Dr Francis Collins, ο σερ Jeremy είπε ότι είναι πιθανό ο Covid να είχε εξελιχθεί από έναν ιό που μοιάζει με Sars στο εργαστήριο.

Συνέχισε ότι αυτή η φαινομενικά καλοήθης διαδικασία μπορεί να «δημιούργησε κατά λάθος έναν ιό που προετοιμάζεται για ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων».

Όμως ο Βρετανός επιστήμονας αποστωμώθηκε από τους ομολόγους του στις ΗΠΑ, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι η περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την προέλευση του ιού θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία».

Στην τελευταία ανατροπή, μια μελέτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρήκε ίχνη δειγμάτων Covid που περιείχαν γενετικό υλικό από ανθρώπους, χάμστερ και πιθήκους και μπορεί να ήταν προγενέστερα του επίσημου χρονοδιαγράμματος της πανδημίας.

Το επίσημο χρονοδιάγραμμα πανδημίας της Κίνας για την πανδημία του κορωνοϊού και τα στοιχεία που την υπονομεύουν

Επίσημο χρονοδιάγραμμα

8 Δεκεμβρίου 2019 – Η πρώτη ημερομηνία που η Κίνα αναγνώρισε μόλυνση

31 Δεκεμβρίου – Η Κίνα ανέφερε για πρώτη φορά «πνευμονία άγνωστης αιτίας» στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

1 Ιανουαρίου 2020Η αγορά θαλασσινών της Γουχάν έκλεισε για απολύμανση

7 Ιανουαρίου Ο Πρόεδρος Xi Jinping συζητά το ξέσπασμα του κορωνοϊού με το πολιτικό του γραφείο

9 Ιανουαρίου – Η Κίνα δημοσιοποιεί το γονιδίωμα του κοροναϊού

11 ΙανουαρίουΗ Κίνα ανέφερε τον πρώτο της θάνατο

13 Ιανουαρίου – Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα εκτός Κίνας

20 Ιανουαρίου – Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας επιβεβαιώνει τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο

23 Ιανουαρίου – Η Γουχάν κλειδώθηκε

31 Ιανουαρίου – Ο ΠΟΥ κήρυξε «ξέσπασμα διεθνούς ανησυχίας» καθώς η Κίνα παραδέχτηκε ότι είχε χιλιάδες κρούσματα

23 Φεβρουαρίου – Η Ιταλία αναφέρει μια ομάδα κρουσμάτων στο πρώτο μεγάλο ξέσπασμα στη Δύση

29 Μαΐου – Η Κίνα ισχυρίζεται ότι ο ιός δεν προήλθε από υγρές αγορές αλλά από κινεζικές νυχτερίδες προτού μεταπηδήσει στους ανθρώπους μέσω ενός «ενδιάμεσου ζώου»

31 Ιουλίου – Κινέζος ερευνητής παραδέχεται ορισμένα πειράματα κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν σε εργαστήρια χαμηλότερης βιοασφάλειας

16 Δεκεμβρίου – Ο ΠΟΥ ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στη Wuhan για να διερευνήσει την προέλευση του ιού τον Ιανουάριο

5 Ιανουαρίου 2021 – Η Κίνα αρνείται την είσοδο στην ερευνητική ομάδα του ΠΟΥ

9 Φεβρουαρίου – Ο ΠΟΥ απορρίπτει τη θεωρία που διέρρευσε ο ιός από το εργαστήριο – υποστηρίζει τον ισχυρισμό της Κίνας ότι εισήχθη από κατεψυγμένο κρέας

28 Μαρτίου – Πρώην αξιωματούχοι εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ λένε ότι η υπηρεσία πληροφοριών δείχνει ότι «υπήρχε άμεση εντολή από το Πεκίνο να καταστραφούν όλα τα δείγματα ιού» στο εργαστήριο της Wuhan.

Νέα στοιχεία

2012: Έξι ανθρακωρύχοι χτυπήθηκαν με με μια μυστηριώδη ασθένεια που μοιάζει με γρίπη στο σπήλαιο Μοτζιάνγκ στο Γιουνάν.

Διαπιστώθηκε ότι είχαν μολυνθεί από τον πλησιέστερο γνωστό συγγενή του Covid, που μοιράζεται το 97% των γονιδίων του.

Τα δείγματα RATG13 αποστέλλονται στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για μελέτη.

Σεπτέμβριος 2019 – Λαμβάνονται από ασθενή δείγματα αίματος σε μια δοκιμή προσυμπτωματικού ελέγχου καρκίνου του πνεύμονα στην Ιταλία, η οποία αργότερα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Οκτώβριος – Ο πληροφοριοδότης Wei Jingsheng ισχυρίζεται ότι η Κίνα διέδωσε σκόπιμα τον Covid στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες στη Wuhan τον Οκτώβριο, δύο μήνες πριν ο υπόλοιπος κόσμος μάθει για τον ιό.

Οκτώβριος – Το αυταρχικό καθεστώς του Xi Jinping προσπάθησε απεγνωσμένα να κλείσει τους πληροφοριοδότες όπως ο κ. Jingsheng. Οποιεσδήποτε αναφορές έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για νέο ιό SARS ή «ξέσπασμα» λογοκρίθηκαν

Οκτώβριος-ΔεκέμβριοςΑύξηση των κρουσμάτων «γρίπης και πνευμονίας» στη βόρεια Ιταλία που μπορεί να συνδέονται με τον κοροναϊό

Νοέμβριος – Ο πληροφοριοδότης κ. Jingsheng ισχυρίζεται ότι μετέφερε τις ανησυχίες του για τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan (18-27 Οκτωβρίου 2019) σε ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Trump αλλά αγνοήθηκε

Νοέμβριος – Έκθεση πληροφοριών που διαβιβάστηκε σε υπηρεσίες στην Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι τρία μέλη του προσωπικού του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan αναζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη τον Νοέμβριο του 2019 αφού εμφάνισαν συμπτώματα συμβατά με τον Covid

Νοέμβριος – Τα δείγματα λυμάτων που ελήφθησαν στη Florianópolis της Βραζιλίας υποδηλώνουν ότι υπήρχε ιός

10 Νοεμβρίου – Γυναίκα από το Μιλάνο υποβάλλεται σε βιοψία δέρματος, παρέχοντας ένα δείγμα που αργότερα δείχνει σημάδια του ιού

17 Νοεμβρίου – Έγγραφα που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι εντοπίστηκε κρούσμα στην Κίνα αυτήν την ημερομηνία

Δεκέμβριος – Γιατροί στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του Li Wenliang, αναφέρουν την ύπαρξη νέου τύπου λοίμωξης του αναπνευστικού. Αλλά η κινεζική αστυνομία συνέλαβε αυτόν και οκτώ από τους συναδέλφους του για ανάκριση – αντί να δημοσιοποιήσει αναφορές και να προειδοποιήσει το κοινό

1 Δεκεμβρίου – Κινέζοι ερευνητές αναφέρουν μια λοίμωξη αυτήν την ημερομηνία σε μια μελέτη με κριτές, αλλά δεν έχει αναγνωριστεί από το Πεκίνο

18 Δεκεμβρίου – Δείγματα λυμάτων που ελήφθησαν στο Μιλάνο και το Τορίνο υποδηλώνουν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στις πόλεις

26 Δεκεμβρίου – Τα δείγματα που αναλύθηκαν έδειξαν ότι ένας νέος τύπος SARS κυκλοφορούσε ήδη από τις 26 Δεκεμβρίου, αλλά η Wuhan δεν ήταν κλειδωμένη μέχρι τις 22 Ιανουαρίου

Ιαν 2020 – Δείγματα λυμάτων από τη Βαρκελώνη υποδηλώνουν ότι ο ιός βρισκόταν στην πόλη

3 Ιανουαρίου – Οι λοιμώξεις από τον Covid-19 αρχίζουν να σαρώνουν σε άλλα έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, καθώς ο ΠΟΥ χαρακτήρισε την επιδημία έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος

Μάιος – Επιστήμονες σε κυβερνητικό εργαστήριο στην Καλιφόρνια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Covid-19 μπορεί να είχε δραπετεύσει από μια εγκατάσταση στη Wuhan.

Ιούλιος – Ο επικεφαλής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus είπε ότι η Κίνα απέτυχε να μοιράσει ζωτικής σημασίας ακατέργαστα δεδομένα κατά τη διάρκεια της έρευνάς της στη Wuhan. Η Κίνα απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς

Ιούνιος 2021: Ο κορυφαίος Αμερικανός εμπειρογνώμονας για τους ιούς, Anthony Fauci, προειδοποιήθηκε ότι ο Covid μπορεί να είχε κατασκευαστεί σε εργαστήριο, αποκαλύπτουν τα email που κυκλοφόρησαν δημόσια.

SHARE

Περισσότερα

MORE MAGAZINE