kourdistoportocali.comThe Ones Who DoΤο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίπλα στους φυτωριούχους

Οι φυτωριουχοι επαγγελματίες ακόμα μετράνε τις πληγές που έχει επιφέρει η πανδημία. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές επιπτώσεις, ούτε η απώλεια ζωτικού χρόνου από την εποχή της μεγαλύτερης ζήτησης παραδοσιακά, αλλά και η αγωνία για το μέλλον. Για πρώτη φορά το Υπουργείο Ανάπτυξης στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου με όραμα, στρατηγική, γνώση και ευαισθησία. […]

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίπλα στους φυτωριούχους

Οικονομική ενίσχυση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τους πληγέντες από την πανδημία

Οι φυτωριουχοι επαγγελματίες ακόμα μετράνε τις πληγές που έχει επιφέρει η πανδημία. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές επιπτώσεις, ούτε η απώλεια ζωτικού χρόνου από την εποχή της μεγαλύτερης ζήτησης παραδοσιακά, αλλά και η αγωνία για το μέλλον. Για πρώτη φορά το Υπουργείο Ανάπτυξης στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου με όραμα, στρατηγική, γνώση και ευαισθησία. Αξίζει να σημειωθεί, η ταχύτητα και η συνέπεια που επέδειξε το Υπουργείο απέναντι στους πληγέντες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, Αλέξανδρος Μεταξάς, «συγκεκριμένα, πέραν από την πεπατημένη ισοπεδωτική λογική που θέλει παραδοσιακά αποζημιώσεις «πινακίου φακής» χωρίς κριτήρια, ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Μάκης Βορίδης, επέλεξε να τολμήσει με μεταρρυθμιστική λογική που θέτει στο επίκεντρο αυτούς που πραγματικά επλήγησαν από την πανδημία. Όλα τα παραπάνω, καθιστούν υποχρέωση του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και προσωπικά στον Υπουργό για τον τρόπο που ενέσκηψε στα προβλήματα της Ανθοκομίας.

Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στην Ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία, ενισχύοντας την παραγωγή μας, τις εξαγωγές και προωθώντας το ελληνικό άνθος σε όλο τον κόσμο.

Ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, αποτελείται από 380 μέλη παραγωγούς και καλύπτει το 80% του παραγόμενου και εμπορευομένου φυτικού υλικού της χώρας. Προμηθεύει ανθοπωλεία, garden centers, ιδιωτικά και δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα και εξάγει φυτά σε χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Όλοι μαζί οραματιζόμαστε τον εκσυγχρονισμό και την εδραίωση της ελληνικής ανθοκομίας διεθνώς, με φυτά ανώτερης ποιότητας, υψηλής αντοχής, φυτοϋγειονομικά ελεγμένα, σε μεγάλο εύρος ποικιλιών και μεγέθους. Και όλα αυτά, φροντίζοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, ευαισθητοποιώντας όλους τους κρίκους στην αλυσίδα παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης, με στόχο την πρωτοπόρα ανάπτυξη του κλάδου, του αγροτικού τομέα και της ελληνικής παραγωγής στο σύνολό της. https://www.synfat.com/index.html»

SHARE

Περισσότερα

MORE THE ONES WHO DO

TOP LINE

To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
Δημήτρης Κούβελας> Πατήστε φρένο στον εμβολιασμό ώσπου να δούμε τις παρενέργειες των εμβολίων
Ιστορική δικαίωση και επιστροφή των Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή
Το πείραμα των Σεϋχελλών και ποιοι θέλουν να σκοτώσουν όσα εμβόλια δεν είναι mRNA
Οι NΥΤ καταρρίπτουν το μύθο της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού σε εξωτερικούς χώρους
Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Φατάχ ακύρωσαν για άλλη μια φορά τις εκλογές
Πως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates
O Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr
Τι συμβαίνει στην απόκοσμη καρδιά του Chernobyl;> Ανησυχεί η ασυνήθιστη δραστηριότητα
700 πύραυλοι της Χαμάς εναντίον των κατοίκων του Tel Aviv
Niall Ferguson> Η επόμενη παγκόσμια καταστροφή είναι μπροστά μας αλλά δεν είμαστε έτοιμοι