kourdistoportocali.comThe Ones Who DoΟι ηγέτες και το όραμά τους στη νέα δεκαετία

CEO Clubs Forum

Οι ηγέτες και το όραμά τους στη νέα δεκαετία

O Hendre Coetzee πρόκειται να παρουσιάσει εξειδικευμένες μεθοδολογίες και προσεγγίσεις για τη δημιουργία και λεκτική αποτύπωση του οράματος ενός οργανισμού

Το CEO Clubs Greece μετά τον επετειακό εορτασμό των 10 ετών ενεργούς δράσης και συμβολής του στο ελληνικό επιχειρείν και την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του “Leading from Ground Zero” διοργανώνει στις 10 Μαρτίου το πρώτο του Forum για το έτος 2020, με τίτλο «Leading with Vision: Renew inspiration, clarity and engagement» και κεντρικό εισηγητή τον Hendre Coetzee, Leadership Architecture και Executive Development Specialist.

Με θέμα τόσο συμβολικό όσο και ουσιαστικό για το ελληνικό επιχειρείν που εισέρχεται σε μία νέα δεκαετία ανάκαμψης και οραματισμού, το CEO Clubs Greece αναλύει την καθοριστική συμβολή ενός ξεκάθαρου οράματος και σκοπού από πλευράς των οργανισμών στην ευθυγράμμιση, κινητοποίηση και δέσμευση των ανθρώπων του.

Ένας από τους πλέον διακεκριμένους Leadership Transformation Specialists στη χώρα μας, ο Hendre Coetzee πρόκειται να παρουσιάσει εξειδικευμένες μεθοδολογίες και προσεγγίσεις για τη δημιουργία και λεκτική αποτύπωση του οράματος ενός οργανισμού, καθώς και προτάσεις για την ουσιαστική υλοποίηση και ενσωμάτωσή του στην επιχειρηματική στρατηγική και δράση.

Στόχος του πρώτου ετησίου Forum του CEO Clubs Greece, είναι να αναδείξει -μέσα από διαδραστικές συζητήσεις και ανταλλαγή προβληματισμών- τους βασικούς πυλώνες ενός στρατηγικού οράματος, να υπογραμμίσει τα εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια που αποτελούν τροχοπέδη για την αποσαφήνισή του και να ενισχύσει τα ηγετικά στελέχη ώστε να ανακτήσουν την έμπνευση και το κουράγιο που προ απαιτούνται για τη δημιουργία ενός νέου, ξεκάθαρου και εμπνευσμένου οράματος για το μέλλον.

Όλες οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του Οργανισμού υποστηρίζονται χορηγικά από τις εταιρείες: Φυσικό Αέριο (Main Partner), Jeep – Alfa Romeo, Leaseplan, Goldair Tourism και Cosmote e-value (Diamond Partners), Chivas, Coffee Island, TNT-FedEx, Regus, Manifest, Weber Shandwick, Generation Y και Papastratos (Platinum Partners), AIG, Cisco, Goldair Handling, STASY, Bausch Health, Daikin, SARGIA Partners, EY, Olympic Brewery, Signify & Synergy (Golden Partners), Pressious Arvanitidis, Diastasis, iSquare, Coca-Cola 3E (Silver Partners). Χορηγός επικοινωνίας το Forbes. Υποστηρικτές επικοινωνίας Χρήμα, Banks και Global Sustain.

Το Forum του CEO Clubs Greece, απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Club και τις διοικητικές τους ομάδες. Για πληροφορίες σχετικά με το CEO Clubs Greece μπορείτε να επικοινωνείτε με το 210 8920950.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE THE ONES WHO DO

TOP LINE

EKTAKTO>H κυβέρνηση κατηγορεί βουλευτή της ΝΔ για fake news σχετικά με τον Εβρο!
Ανοίγει (μετά το lockdown) το κράτος που παραμένει θεόκλειστο 2 αιώνες τώρα!
Ετοιμαστείτε για ύφεση-σοκ. Aνοίξτε τα καταστήματα αλλά οι πελάτες δεν θα επιστρέψουν
No memorandum-no money (honey)
Aυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ κάνει υπερήφανους τους πολίτες του
Τουρισμός της Αγέλης. Ξαναμπαίνει η Ελλάδα στον πόλεμο;
Πως η Alpha επιβεβαίωσε το “Πίστεως”
Aνάλυση-Βόμβα του Βαγγέλη Χωραφά για την διαχείριση των Εντάσεων στον Έβρο
-H Ευρώπη βιώνει μια οικονομική κατάσταση την οποία δεν έχουμε ξαναδεί στην ζωή μας!
Η απόσταση από το ελάχιστο στο λίγο είναι μεγάλη, η απόσταση από τη σοβαρότητα στο γελοίο ελάχιστη
500 προγραμματιστές δημιουργούν ένα πιο δίκαιο μέλλον για όσους καταστραφεί από το COVID-19
-Θα μειώσουμε τις εργοδοτικές εισφορές, όχι τους φορολογικούς συντελεστές