kourdistoportocali.comRead ThisΤουλάχιστο 1.000 Motor Oil, έντιμους πολιτικούς ηγέτες και το Ισραήλ ως πρότυπο

Breaking News

Τουλάχιστο 1.000 Motor Oil, έντιμους πολιτικούς ηγέτες και το Ισραήλ ως πρότυπο

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επιχειρήσεις τους. Οχι τα MME της ιδιοκτησίας τους

Η είδηση είναι παλαιότερη αλλά έχει σημασία στη σημερινή συγκυρία.

Σημαντικά κέρδη για τη Motor Oil στο 9μηνο του 2022, μ’ αυτά να φτάνουν το 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε. Αυτή η είδηση δεν μπορεί παρά να μας γεμίσει ικανοποίηση σαν Έλληνες.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Ειδικά όταν πρόκεται για μία οικογένεια που διήλθε δια πυρός και σιδήρου στη κυριολεξία με τον πατριάρχη της οικογένειας κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη να γίνεται στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.

Σε ένα κράτος με 400 δις δημόσιο χρέος το ερώτημα είναι πόσες Motor Oil έχει ανάγκη η χώρα ώστε να απελευθερωθεί από τα θανάσιμα δεσμά του χρέους.

Ενας συνδυασμός παραγόντων όπως η υγιής επιχειρηματικότητα και η αδιάφθορη πολιτική ηγεσία (ένα διαρκές ζητούμενο για την Ελλάδα) αποτελούν κάποιους από τους όρους επαναφοράς σε ζώνη εκτός της σημερινής θανάσιμης καθώς βιώνουμε τον ελέγχο και τη μείωση του πληθυσμού με τη συμβολή και των παραδομένων εγχωρίων ηγετών.

Οι δε επικρίσεις περί ρυπογόνας πετρελαικής βιομηχανίας, οι οποίες εκπορεύονται από το γνωστό παγκόσμιο κέντρο δεν είναι παρά μία φούσκα επικοινωνιακής προπαγάνδας, η οποία αποκαλύπτεται καθημερινά σε όλο της το εύρος.

Η μόνη μολυσματική οικοτεχνία που κατέχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας της, η τοξικότητα των οποίων (προιόν και της πλήρους άγνοιας του προσωπικού και των στελεχών του σχετικού μηντιακού ομίλου γι΄αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο κόσμο) είναι η καθημερινή εμβολή των θεατών με τα τηλεσκουπίδια πάσης φύσεως.

Τα ίδια ισχύουν για τα λοιπά θαλασσοδανεισμένα ΜΜΕ, με τα απανωτά φέσια στο δημόσιο και τη συγμπαιγνία με το διεφθαρμένο κράτος.

Η δε χυδαιότητα της προπαγάνδας τους που εκπορεύεται από την εργαλειοποίηση της καφενόβιας ανοησίας υπαλλήλων-Καμπουράκηδων οι οποίοι θεωρούν για παράδειγμα τον Robert Kennedy ως τον “ανόητο” της οικογένειας Kennedy έχοντας άγνοια  της ιστορίας και των γεγονότων, αποτελεί εστία μόλυνσης ακόμη και για τους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες αυτών των αθλίων ΜΜΕ.

Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες έχουν συνηθίσει να διαβάζουν και να παρακολουθούν τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους.

Έτσι όταν ξέσπασε η planδημία εμπιστεύθηκαν τις αθλιότητες των Ευαγγελάτων και έσπευσαν να εμβολιάσουν τα μέλη των οικογενειών τους first priority καλώντας μάλιστα στις επαύλεις τους τις έξοχες ντιζέζ Μίνα Γκάγκα, Αναστασία Κοτανίδου, Ματίνα Παγώνη (και λοιπά αλαλάζοντα επιστημονικά κύμβαλα), μινιοφορούσες και κραδαίνουσες την σύριγγα ανά χείρας ώστε να τρυπηθούν με το mRNA ελιξήριο ζωής.

Καθώς εκεί έξω στον πλανήτη οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας σωριάζονται κάθε λεπτό που περνάει καλούμε τους εμβολιασμένους φίλους μας να επιχειρήσουν να αποτοξινωθούν (διαβάστε ΕΔΩ) από τις ακίδες του εμβολίου και να ανοίξουν τα παράθυρα του μυαλού τους ώστε να απαντήσουν σε ερωτήματα του είδους>

Ποιος δίνει το δικαίωμα στον Μπάμπη και τη Σούλα (κατοίκους μίας χώρας με 400 δις δημόσιο χρέος το οποίο η μία κυβέρνηση μετά την άλλη εκτοξεύουν σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος), να κάνουν κοστοβόρα παιδιά-δλδ να προσθέσουν επιπλέον οξυδερκείς οντότητες στον πλανήτη καθ΄εικόνα και ομοίωσή τους;

Κι αυτό έχοντας άγνοια του γεγονότος ότι ουδεμία συνωμοσία μπορεί να υλοποιηθεί εάν την γνωρίζουν πάνω από 20 άτομα και πως οι εμπνευστές της δεν είχαν ουδένα να λόγο να εξάγουν την αγάπη εκτός των ερμητικά κλειστών τειχών των οικογενειών τους και να ενδιαφερθούν για την τύχη των οικογενειών Αλαφούζου, Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη, Καραμήτσου, Σηρεινάκη, κλπ εκδοτών, που παρελαύνουν στην επικαιρότητα αυτές τις ενδιαφέρουσες ημέρες.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επιχειρήσεις τους. Οχι τα χυδαία MME της ιδιοκτησίας τους. Έχει επίσης ανάγκη έντιμους και όχι διεφθαρμένους πολιτικούς ηγέτες στο τιμόνι.

Και εδώ που φθάσαμε, με τα πρωτοφανή χάλια της υπόδικης ηγεσίας και elite της Ε.Ε., η μοναδική μας επιλογή είναι να ακολουθήσουμε το δρόμο του Ισραήλ, ως πρότυπο.

Εάν θέλουμε να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε 1.000 Motor Oil, ίσως εθνικό νόμισμα και σίγουρα όχι διεφθαρμένους πολιτικούς ηγέτες.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS