kourdistoportocali.comNews DeskΖούμε ιστορικές στιγμές> Επιφανείς Εβραίοι (Αaron Siri, Dr Joseph Mercola, Jeffrey David Sachs, Τabletmag) αποκαλύπτουν το Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που βρίσκεται σε εξέλιξη

Breaking news

Ζούμε ιστορικές στιγμές> Επιφανείς Εβραίοι (Αaron Siri, Dr Joseph Mercola, Jeffrey David Sachs, Τabletmag) αποκαλύπτουν το Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που βρίσκεται σε εξέλιξη

Oι αποκαλύψεις αυτές φέρνουν πιο κοντά τις πτώσεις των κυβερνήσεων σε όλο το δυτικό κόσμο

Ζούμε πράγματι ιστορικές στιγμές καθώς επιφανείς Εβραίοι οι οικογένειες των οποίων έχουν στο DNA τους την εμπειρία του Ολοκαυτώματος αποκαλύπτουν ότι σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη παρόμοια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για την επικοινωνιακή συγκάλυψη των οποίων χρησιμοποιήθηκε ένας στρατός από διεθνή ΜΜΕ συγκεκριμένης ιδιοκτησίας. Πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης. Το ίδιο ισχύει και για τους εν Ελλάδι συνεργάτες της συμμορίας.

Βy The Wrong Man

Τι τελευταίες ώρες ο Elon Musk επέστρεψε ως αγοραστής του Twitter. Σ΄αυτή τη περίπτωση θα ανοίξουν ακόμη περισσότερα στόματα για το τι ακριβώς συμβαίνει στο πλανήτη και τι ακολούθησε της ρίψης ενός κατασκευασμένου ιού εναντίον της.

Μόλις λίγες ώρες πριν ο μαχητικός Εβραίος δικηγόρος της Νέας Υόρκης Aaron  Siri έφερε στο φως νέα ντοκουμέντα για τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια mRNA και τις οποίες κατέγραψε το επίσημο αμερικανικό κράτος διά μέσω των CDC.

Oι αποκαλύψεις αυτές φέρνουν πιο κοντά τις πτώσεις των κυβερνήσεων σε όλο το δυτικό κόσμο αλλά και τις ποινικές διώξεις των εμπλεκόμενων υπουργών και επιστημόνων οι οποίοι υπηρέτησαν το θανάσιμο project.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θα καταγραφεί και στη ιστορική συνείδηση η ταύτιση εταιριών και οργανισμών με τους εμπλεκόμενους στο πανδημικό project όπως για παράδειγμα η πρόσληψη ως επικεφαλής της εντατικής του ελεγχόμενου από την Τράπεζα Πειραιώς Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν καθηγητή Βασιλακόπουλου η συμπεριφορά του οποίου κάθε άλλο παρά συνάδει με το ιατρικό λειτούργημα.

Ας πάμε τώρα στις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες καταφθάνουν κατά ριπάς>

Tεράστια νίκη για τον επιφανή Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri ο οποίος έλαβε επιτέλους τις αναφορές που το CDC δεν ήθελε να δείτε.

Το 7,7% των 10 εκατομμυρίων χρειάστηκε να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα μετά την ένεση.

Ένα εκπληκτικό 25% έχασε τη δουλειά του και είχε κάποιο σοβαρό γεγονός που επηρέασε την κανονική του ζωή.

Η αλήθεια βγαίνει στο φως!

To κορυφαίο περιοδικό Tabletmag τώρα αποκαλύπτει πως η αμερικανική ηγεσία και οι Drs. Anthony Fauci και Francis Collins του NIH φρόντισαν να πνίξουν κάθε φωνή που απεκάλυπτε τα εγκλήματά τους>

Ένα ζεστό Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη του 2020, τρεις επιδημιολόγοι με άριστα διαπιστευτήρια —οι Jayanta Bhattacharya, Sunetra Gupta και Martin Kulldorff, των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ, της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ αντίστοιχα— συγκεντρώθηκαν με μερικούς δημοσιογράφους, συγγραφείς και οικονομολόγους σε ένα κτήμα στο Berkshire, εκεί που το Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών είχε συγκεντρώσει επικριτές των lockdown και άλλων κυβερνητικών περιορισμών που σχετίζονταν με την COVID.

Από την Jenin Younes/tabletmag.com

Aπόδοση> Γιάννης Βαγγελάτος/Κουρδιστό Πορτοκάλι

Το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν αποχωρήσουν οι καλεσμένοι, οι επιστήμονες παρουσίασαν τις απόψεις τους -ότι τα lockdown κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και ότι οι πόροι πρέπει να αφιερωθούν στην προστασία των ευάλωτων και όχι στο κλείσιμο της κοινωνίας- σε ένα κοινό ανακοινωθέν που ονομάστηκε «Η Διακήρυξη του Great Barrington», εξαιτίας της πόλης στην οποία συντάχθηκε.

Το κείμενο άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκέντρωσε γρήγορα υπογραφές, μεταξύ άλλων και από άλλους επιστήμονες με υψηλή πιστοποίηση. Τα περισσότερα κεντρικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και οι επιστήμονες που σχετίζονταν με το θέμα κατήγγειλαν τη Διακήρυξη με κατηγορηματικό τρόπο. Όταν ήρθαν σε επαφή με δημοσιογράφους, οι Drs. Anthony Fauci και Francis Collins του NIH αποκήρυξαν δημόσια και θορυβωδώς την «επικίνδυνη» δήλωση, δυσφημίζοντας τους επιστήμονες -που όλοι θεωρούνται γενικά στην κορυφή των πεδίων τους- ως «περιθωριακούς επιδημιολόγους».


Κατά τη διάρκεια των επόμενων αρκετών μηνών, οι τρεις επιστήμονες αντιμετώπισαν ένα μπαράζ καταδίκης: Ονομάστηκαν ευγονιστές και αντι-vaxxers, ψευδώς υποστηρίχθηκε ότι ήταν «χρηματοδοτούμενοι από τον Koch» και ότι είχαν συντάξει τη δήλωση για οικονομικά οφέλη. Οι επιθέσεις κατά των υπογραφόντων της «Διακήρυξης του Great Barrington» πολλαπλασιάστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις σελίδες των New York Times και του Guardian.


Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν κατόπιν αιτήματος FOIA, του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, αποκάλυψαν αργότερα ότι αυτές οι επιθέσεις δεν ήταν προϊόντα μιας ανεξάρτητης αντικειμενικής διαδικασίας συλλογής ειδήσεων του είδους που εξακολουθούν να διαφημίζουν εκδόσεις όπως οι Times και ο Guardian. Μάλλον, ήταν οι καρποί μιας επιθετικής προσπάθειας διαμόρφωσης των ειδήσεων από τους ίδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους των οποίων οι πολιτικές είχαν επικρίνει οι τρεις επιδημιολόγοι. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του Fauci και του Collins αποκάλυψαν ότι οι δύο αξιωματούχοι είχαν συνεργαστεί και με διάφορα μέσα ενημέρωσης, όπως το Wired και το The Nation, για να ενορχηστρώσουν μια «ακύρωση» της δήλωσης.

Η στόχευση των επιστημόνων δεν σταμάτησε ούτε από τους γραφειοκράτες που είχαν σιωπηρά επικρίνει. Οι Bhattacharya, Gupta και Kulldorff σύντομα έμαθαν ότι η δήλωσή τους λογοκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αποτραπεί οι επιστημονικές απόψεις τους να φτάσουν στο κοινό. Ο Kulldorff -τότε, ο πιο δραστήριος από τους τρεις διαδικτυακά- άρχισε σύντομα να βιώνει τη λογοκρισία των δικών του αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για παράδειγμα, το Twitter λογόκρινε ένα από τα tweets του Kulldorff στο οποίο έγραφε ότι: «Το να πιστεύει κανείς ότι όλοι πρέπει να εμβολιάζονται είναι τόσο επιστημονικά λανθασμένο όσο το να πιστεύει ότι κανείς δεν πρέπει να εμβολιαστεί. Τα εμβόλια κατά της COVID είναι σημαντικά για τους ηλικιωμένους, τα άτομα υψηλότερου κινδύνου και τους φροντιστές τους. Εκείνοι με προηγούμενη φυσική μόλυνση δεν τα χρειάζονται. Όχι τα παιδιά».

Οι αναρτήσεις στο Twitter και το LinkedIn του Kulldorff, που επέκριναν τις εντολές για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και εμβολίων, χαρακτηρίστηκαν παραπλανητικές ή αφαιρέθηκαν εντελώς. Τον Μάρτιο του 2021, το YouTube κατέβασε ένα βίντεο που παρακολουθούσε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που είχαν οι Bhattacharya, Gupta, Kulldorff και ο Dr. Scott Atlas με τον κυβερνήτη Ron DeSantis της Φλόριντα, στην οποία οι συμμετέχοντες επέκριναν τις εντολές για μάσκα και εμβόλια.

Εξαιτίας αυτής της λογοκρισίας, οι Bhattacharya και Kulldorff είναι τώρα ενάγοντες στην υπόθεση Missouri vs. Biden, μία αγωγή που ασκήθηκε από τους γενικούς εισαγγελείς του Μιζούρι και της Λουιζιάνα, καθώς και από τη New Civil Liberties Alliance (NCLA), η οποία τους εκπροσωπεί και δύο άλλα πρόσωπα, τους Dr. Aaron Kheriaty και Jill Hines. Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση Biden και ορισμένες ομοσπονδιακές υπηρεσίες εξανάγκασαν τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λογοκρίνουν αυτoύς και άλλους επειδή επέκριναν τις πολιτικές της κυβέρνησης για την COVID.


Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση Biden και οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν μετατρέψει οποιαδήποτε ιδιωτική ενέργεια από τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης σε κρατική ενέργεια, κατά παράβαση της Πρώτης Τροποποίησης του αμερικανικού Συντάγματος. Όπως το Ανώτατο Δικαστήριο έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό και ο δικαστής Thomas εξήγησε μόλις πέρυσι, «[η] κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτύχει μέσω απειλών για δυσμενείς κυβερνητικές ενέργειες αυτό που το Σύνταγμα της απαγορεύει να κάνει με άμεσο τρόπο».


Τα ομοσπονδιακά περιφερειακά δικαστήρια απέρριψαν πρόσφατα παρόμοιες υποθέσεις με το επιχείρημα ότι οι ενάγοντες δεν μπορούσαν να αποδείξουν την κρατική δράση. Σύμφωνα με αυτούς τους δικαστές, οι δημόσιες παραδοχές από την τότε γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki ότι η κυβέρνηση Biden διέταζε τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λογοκρίνουν ορισμένες αναρτήσεις, καθώς και δηλώσεις από την Psaki, τον Πρόεδρο Biden, τον γενικό χειρουργό Vivek Murthy και τον γραμματέα του DHS, Alejandro Mayorkas, μέσω των οποίων αιωρούνταν απειλές για ρυθμιστικές ή άλλες νομικές ενέργειες εάν οι εταιρείες των social media αρνούνταν να πράξουν αναλόγως, και πάλι δεν αρκούσαν για να αποδειχθεί ότι οι ενάγοντες λογοκρίθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω κυβερνητικών ενεργειών.

Με άλλα λόγια, οι δικαστές αρνήθηκαν να δεχθούν την παρουσία της κυβέρνησης στη λογοκρισία. Αλλά ο δικαστής του Μιζούρι κατέληξε σε διαφορετικό συμπέρασμα, καθορίζοντας ότι υπήρχαν αρκετά στοιχεία στους φακέλους προκειμένου να συμπεράνει ότι η κυβέρνηση εμπλέκεται στη λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ικανοποιώντας το αίτημα των εναγόντων για εξέταση στο στάδιο της προκαταρκτικής δικαστικής διαδικασίας.

Τα έγγραφα του Μιζούρι, μαζί με ορισμένα που ελήφθησαν μέσω της έρευνας της υπόθεσης Berenson v. Twitter και ενός αιτήματος FOIA (Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφόρησης) από την America First Legal, εκθέτουν την έκταση της οικειοποίησης των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών από την αμερικανική διοίκηση προκειμένου να επιφέρει ένα τεράστιο και άνευ προηγουμένου καθεστώς λογοκρισίας που βασίζεται σε απόψεις από τις πληροφορίες που οι περισσότεροι Αμερικανοί βλέπουν, ακούν και διαβάζουν.

Τουλάχιστον 11 ομοσπονδιακοί φορείς και περίπου 80 κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δώσει ρητά οδηγίες στις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να καταργούν αναρτήσεις και να αφαιρούν ορισμένους λογαριασμούς χρηστών που παραβιάζουν τις προτιμήσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές της ίδιας της κυβέρνησης για την κάλυψη θεμάτων που περιλαμβάνουν από τους περιορισμούς για την COVID, τις εκλογές του 2020, έως το σκάνδαλο με τους φορητούς υπολογιστές του Hunter Biden.


Η αλληλογραφία που κοινοποιήθηκε στο Μιζούρι επιβεβαιώνει περαιτέρω τη θεωρία ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αύξησαν δραματικά τη λογοκρισία υπό την πίεση της κυβέρνησης, ενισχύοντας τους ισχυρισμούς σχετικά με την Πρώτη Τροποποίηση του αμερικανικού Συντάγματος. Για παράδειγμα, λίγο αφότου ο Πρόεδρος Biden υποστήριξε τον Ιούλιο του 2021 ότι το Facebook (Meta) «σκότωνε ανθρώπους», επιτρέποντας τη διείσδυση της «παραπληροφόρησης» σχετικά με τα εμβόλια για την COVID, ένα στέλεχος της εταιρείας επικοινώνησε με τον γενικό χειρουργό της διοίκησης για να κατευνάσει τον Λευκό Οίκο.

Σε ένα μήνυμα κειμένου προς τον Murthy, το στέλεχος αναγνώρισε ότι η «ομάδα του FB» «αισθανόταν θλιμμένη» καθώς «δεν είναι υπέροχο να κατηγορείσαι για δολοφονία ανθρώπων», ενώ προσπάθησε να «αποκλιμακώσει την ένταση και να συνεργαστεί με αρμονία». Αυτές δεν είναι λέξεις ενός ατόμου που ενεργεί ελεύθερα. Αντίθετα, δηλώνουν τη νοοτροπία κάποιου που θεωρεί τον εαυτό του υποχείριο και υπόκειται σε απειλή τιμωρίας από έναν ανώτερο του.

Ένα άλλο μήνυμα, που ανταλλάχθηκε μεταξύ της Jen Easterly, διευθύντριας της Υπηρεσίας Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών (CISA), και ενός άλλου υπαλλήλου της CISA που εργάζεται τώρα στη Microsoft, ανέφερε: «Οι πλατφόρμες πρέπει να συμβαδίζουν περισσότερο με την κυβέρνηση. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον πόσο διστακτικές παραμένουν». Αυτό είναι άλλο ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο ότι οι εταιρείες κοινωνικών μέσων λογοκρίνουν περιεχόμενο υπό την πίεση της κυβέρνησης και όχι λόγω των ιδεών των διευθυντών τους για το εταιρικό ή κοινό καλό.

Περαιτέρω, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποδεικνύουν ρητά ότι οι εταιρείες κοινωνικών μέσων ενέτειναν τις προσπάθειες λογοκρισίας και απομάκρυναν συγκεκριμένα άτομα από τις πλατφόρμες τους ως απάντηση στα αιτήματα της κυβέρνησης. Μόλις μια εβδομάδα αφότου ο Πρόεδρος Biden κατηγόρησε τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι «σκοτώνουν ανθρώπους», το στέλεχος της Meta που αναφέρεται παραπάνω έγραψε στον γενικό χειρουργό της διοίκησης ένα email, αναφέροντας του: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι είδατε τα βήματα που κάναμε μόλις την περασμένη εβδομάδα για να προσαρμόσουμε τις πολιτικές μας σε σχέση με την παραπληροφόρηση, καθώς και τα βήματα που έγιναν περαιτέρω για την αντιμετώπιση της “ντουζίνας παραπληροφόρησης”: Αφαιρέσαμε 17 επιπλέον Σελίδες, Ομάδες και λογαριασμούς Instagram που συνδέονται με [αυτές]».

Περίπου ένα μήνα αργότερα, το ίδιο στέλεχος ενημέρωσε τον Murthy ότι η Meta σκόπευε να επεκτείνει τις πολιτικές της για την COVID προκειμένου να «περιορίσει περαιτέρω την εξάπλωση δυνητικά επιβλαβούς περιεχομένου» και ότι η εταιρεία «αυξάνει τη δύναμη κατά των αρνητικών μηνυμάτων που αφορούν την COVID και όλων όσων σχετίζονται με τα εμβόλια».

Ο Alex Berenson, πρώην ρεπόρτερ των New York Times και εξέχων επικριτής των περιορισμών της COVID-19 που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση, δημοσίευσε εσωτερικές επικοινωνίες του Twitter που απέκτησε μέσω της έρευνας στη δική του μήνυση που δείχνουν ότι υψηλόβαθμα μέλη της κυβέρνησης Biden, συμπεριλαμβανομένου του ανώτερου στελέχους του Λευκού Οίκου COVID-19 συμβούλου Andrew Slavitt, είχαν πιέσει το Twitter να αναστείλουν οριστικά τον προσωπικό λογαριασμό του από την πλατφόρμα.

Σε μηνύματα από τον Απρίλιο του 2021, ένας υπάλληλος του Twitter σημείωνε ότι μια συνάντηση με τον Λευκό Οίκο είχε πάει σχετικά καλά, αν και στους εκπροσώπους της εταιρείας είχε τεθεί «μία πραγματικά σκληρή ερώτηση σχετικά με το γιατί ο Alex Berenson δεν έχει απομακρυνθεί από την πλατφόρμα», στην οποία «ευσπλαχνικά δώσαμε απαντήσεις» (η έμφαση είναι δική μας).

Περίπου δύο μήνες αργότερα, ημέρες αφότου ο Dr. Fauci επέκρινε δημόσια τον Berenson ως κίνδυνο, και αμέσως μετά τη δήλωση του προέδρου ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης «σκότωναν ανθρώπους» και παρά τις διαβεβαιώσεις από υψηλά στελέχη της εταιρείας ότι ο λογαριασμός του δεν κινδύνευε, το Twitter ανέστειλε οριστικά τον λογαριασμό του Berenson. Εάν αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως κυβερνητική λογοκρισία κατά ενός ατόμου η οποία βασίζεται στην επίσημη αποδοκιμασία των απόψεών του, θα ήταν δύσκολο να πούμε τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Ο Berenson αποκαταστάθηκε στο Twitter τον Ιούλιο του 2022 ως μέρος του διακανονισμού της αγωγής του.

Το 1963, το Ανώτατο Δικαστήριο, αποφασίζοντας για την υπόθεση Bantam Books v. Sullivan, έκρινε ότι «οι λεπτώς καλυμμένες απειλές δημοσίων λειτουργών προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον» βιβλιοπωλών που είχαν στην κατοχή τους υλικό που περιείχε άσεμνο περιεχόμενο θα μπορούσαν να συνιστούν παραβίαση της Πρώτης Τροποποίησης. Το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να ισχύσει και για την εκστρατεία της κυβέρνησης Biden προκειμένου να πιέσει τις εταιρείες τεχνολογίας να επιβάλουν τις απόψεις της.

Το ερώτημα για το πώς η κυβέρνηση Biden πέτυχε να ωθήσει τις μεγάλες τεχνολογίες να τηρήσουν τους περιορισμούς που είχε θέσει δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντηθεί. Οι εταιρείες τεχνολογίας, πολλές από τις οποίες κατέχουν μονοπωλιακές θέσεις στις αγορές τους, φοβούνται εδώ και καιρό και αντιστέκονται στις κυβερνητικές ρυθμίσεις. Αναμφισβήτητα -και όπως αποκαλύπτεται ρητά από το μήνυμα κειμένου που ανταλλάχτηκε μεταξύ του Murthy και του στελέχους του Twitter- η προοπτική του να θεωρηθεί κάποιος υπεύθυνος για τους θανάτους από την COVID είναι εξόχως ανησυχητική. Ακριβώς όπως οι βιβλιοπώλες στο Bantam, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναμφίβολα «δεν αγνοούν ελαφρά» τέτοιες πιθανές συνέπειες, όπως υποδηλώνει η χρήση του όρου «ευσπλαχνικά» από το Twitter.

Μένει να δούμε αν οι Bhattacharya και Kulldorff θα μπορέσουν να αποδείξουν ότι ο Fauci και ο Collins διέταξαν ρητά τις εταιρείες τεχνολογίας να λογοκρίνουν εκείνους και τη Διακήρυξη του Great Barrington. Αναμένονται περισσότερες αποκαλύψεις, από κορυφαίους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Fauci, που μπορεί να αποδείξουν ακόμη πιο άμεση ανάμειξη της κυβέρνησης στο να εμποδίσει τους Αμερικανούς να ακούσουν τις απόψεις τους. Ωστόσο, στους Bhattacharya, Kulldorff και σε αμέτρητους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παραβιάστηκαν τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης.

Η εμπλοκή της κυβέρνησης στη λογοκρισία συγκεκριμένων απόψεων και ο άμεσος ρόλος της στην κλιμάκωση αυτής της λογοκρισίας εμπεριέχει αυτό που είναι γνωστό στο άρθρο της Πρώτης Τροποποίησης ως «ανατριχιαστικό αποτέλεσμα» («chilling effect»): Φοβούμενοι τις επιπτώσεις της διατύπωσης ορισμένων απόψεων, οι άνθρωποι αυτολογοκρίνονται αποφεύγοντας αμφιλεγόμενα θέματα.

Αμέτρητοι Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων των εναγόντων του Μιζούρι, έχουν επιβεβαιώσει ότι διακατέχονται ακριβώς από αυτό, δηλαδή από φόβο μήπως χάσουν σημαντικούς και μερικές φορές επικερδείς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι μπορεί να περιέχουν και να μεταφέρουν σημαντικό κοινωνικό και πνευματικό κεφάλαιο.

Επιπλέον, το Ανώτατο Δικαστήριο αναγνωρίζει ότι απόρροια του δικαιώματος ελευθερίας του λόγου της Πρώτης Τροποποίησης είναι το δικαίωμα λήψης πληροφοριών επειδή «το δικαίωμα λήψης ιδεών απορρέει αναπόφευκτα από το δικαίωμα που δίνει η Πρώτη Τροποποίηση να τις απευθύνει». Όλοι οι Αμερικανοί έχουν στερηθεί —από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών— το δικαίωμα τους, όσον αφορά την Πρώτη Τροποποίηση, να ακούσουν τις απόψεις του Alex Berenson, καθώς και των Dr. Bhattacharya και Kulldorff, και μυριάδων επιπλέον ατόμων, όπως των ρεπόρτερ που αποκάλυψαν την ιστορία του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden για λογαριασμό της New York Post και καταγγέλθηκαν ως πράκτορες της ρωσικής παραπληροφόρησης και οι οποίοι λογοκρίθηκαν από πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατόπιν παρότρυνσης της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Αυτή η στέρηση στραγγάλισε τη δημόσια συζήτηση για πολλά θέματα, αναμφισβήτητα δημόσιας σημασίας. Επέτρεψε στους Fauci, Collins και σε διάφορους άλλους κυβερνητικούς παράγοντες και υπηρεσίες, να παραπλανήσουν το κοινό, σχετικά με το αν υπήρξε ποτέ επιστημονική συναίνεση σχετικά με τα lockdown, τις εντολές μάσκας και τις εντολές εμβολίων. Επηρέασε επίσης αναμφισβήτητα τις εκλογές του 2020.

Η αμερικανική διοίκηση έχει επιτύχει τη δημόσια συναίνεση των δραστηριοτήτων λογοκρισίας της, πείθοντας πολλούς Αμερικανούς ότι η διάδοση της «παραπληροφόρησης» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί σοβαρή απειλή για τη δημόσια ασφάλεια και ακόμη και για την εθνική ασφάλεια. Πριν από περισσότερο από μισό αιώνα, στην περιβόητη υπόθεση New York Times v. United States (όταν η κυβέρνηση Nixon προσπάθησε να εμποδίσει την εφημερίδα να τυπώσει τα Pentagon Papers) ο δικαστής Hugo Black απέρριψε την άποψη ότι η κυβέρνηση μπορεί να επικαλεστεί τέτοιες έννοιες για να παρακάμψει την Πρώτη Τροποποίηση: «[η] λέξη “ασφάλεια” είναι μια ευρεία, ασαφής γενικότητα της οποίας τα περιγράμματα δεν πρέπει να επικαλεστούμε για την κατάργηση του θεμελιώδους νόμου που ενσωματώνεται στην Πρώτη Τροποποίηση», έγραψε.

Ο δικαστής Black επικαλέστηκε μια απόφαση του 1937 από τον δικαστή Charles Hughes που εξηγούσε ότι αυτή η προσέγγιση ήταν θλιβερά λανθασμένη: «Όσο μεγαλύτερη είναι η σημασία της προστασίας της κοινότητας από υποκινήσεις για την ανατροπή των θεσμών μας με τη βία, τόσο πιο επιτακτική είναι η ανάγκη να διατηρηθούν τα απαραβίαστα συνταγματικά δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου, του ελεύθερου τύπου και της ελεύθερης συνάθροισης… ότι η κυβέρνηση μπορεί να ανταποκρίνεται στη βούληση του λαού και ότι οι αλλαγές, εάν επιθυμούνται, μπορούν να επιτευχθούν με ειρηνικά μέσα. Εκεί βρίσκεται η ασφάλεια της Δημοκρατίας, του ίδιου του θεμελίου της συνταγματικής διακυβέρνησης».

Οι Ιδρυτές της χώρας μας κατάλαβαν ότι η χάραξη γραμμών γίνεται ουσιαστικά αδύνατη μόλις αρχίσει η λογοκρισία και ότι οι προσωπικές απόψεις και οι προκαταλήψεις εκείνων που κάνουν τη λογοκρισία αναπόφευκτα έχουν ενεργό ρόλο. Επιπλέον, αναγνώρισαν ότι το φως του ήλιου είναι το καλύτερο απολυμαντικό: Η θεραπεία για τον κακό λόγο είναι ο καλός λόγος. Η θεραπεία για το ψέμα είναι η αλήθεια.

Η φίμωση των ανθρώπων δεν σημαίνει ότι οι προβληματικές ιδέες εξαφανίζονται. Οδηγεί μόνο τους οπαδούς τους σε θαλάμους με ηχώ. Οι άνθρωποι που χλευάζονται από το Twitter, για παράδειγμα, συχνά στρέφονται στους Gab και Gettr, όπου είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σε εμφανώς ψευδείς δημοσιεύσεις που ισχυρίζονται, για παράδειγμα, ότι τα εμβόλια για την COVID είναι τοξικά.

Πράγματι, αυτή η υπόθεση δεν θα μπορούσε να απεικονίσει με μεγαλύτερη σαφήνεια τον κύριο σκοπό της Πρώτης Τροποποίησης και το γιατί οι συντάκτες του Συντάγματος δεν δημιούργησαν εξαιρέσεις για «παραπληροφόρηση». Οι κυβερνητικοί παράγοντες είναι εξίσου επιρρεπείς σε προκαταλήψεις, ύβρεις και λάθη όπως και οι υπόλοιποι από εμάς.

Οι Dr. Fauci και Collins, ερωτευμένοι με τη φήμη και την αυτοπεποίθηση, ανέλαβαν να καταστείλουν τη συζήτηση για το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας. Αν οι Αμερικανοί είχαν μάθει για τη Διακήρυξη του Great Barrington και τους είχε δοθεί η ευκαιρία να συλλογιστούν τις ιδέες της και είχε επιτραπεί σε επιστήμονες όπως ο Bhattacharya, ο Gupta και ο Kulldorff να μιλήσουν ελεύθερα, η ιστορία της εποχής της πανδημίας μπορεί να είχε εξελιχθεί με πολύ λιγότερη τραγωδία -και με πολύ μικρότερη ζημιά στους θεσμούς που υποτίθεται ότι προστατεύουν τη δημόσια υγεία.

Στα πλαίσια των κατασκευασμένων κρίσεων και η ανατίναξη των αγωγών Nord Stream πίσω από την οποία ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs βλέπει τις ΗΠΑ>

Συγκλονιστική στιγμή της αλήθειας στο Bloomberg, όταν ο καθηγητής Jeffrey Sachs λέει ότι πιστεύει ότι οι ΗΠΑ ήταν πίσω από την καταστροφή των αγωγών Nord Stream. Οι “δημοσιογράφοι” αρχίζουν να το χάνουν, φυσικά.

Dr. Jeffrey D. Sachs, actress Angelina Jolie

Στο μεταξύ ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σταμάτησε η διαρροή φυσικού αερίου από τις τρεις κατεστραμμένες γραμμές στους αγωγούς Nord Stream στη Βαλτική, και ότι ενδέχεται να είναι δυνατή η επανέναρξη της διοχέτευσης μέσω της εναπομείνουσας ενιαίας γραμμής.

Σε ανακοίνωσή της η Gazprom αναφέρει ότι η πίεση στις τρεις γραμμές έχει σταθεροποιηθεί, και ότι εργάζεται για τη μείωση των περιβαλλοντικών κινδύνων.

«Εάν ληφθεί απόφαση να ξεκινήσουν οι παραδόσεις μέσω της γραμμής Β του Nord Stream 2, το φυσικό αέριο θα διοχετεύεται στον αγωγό αφού ελεγχθεί και επαληθευτεί η ακεραιότητα του συστήματος από τις εποπτικές αρχές», ανέφερε η ρωσική εταιρεία.

Τις κατηγορίες του για «ίχνη» που δείχνουν πως η Δύση «έπαιξε ρόλο» στo σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream επανέλαβε στο μεταξύ ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν.

«Η Ρωσία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία σχετικά με τη δολιοφθορά κατά των Nord Stream, αλλά ορισμένα ‘έμμεσα δεδομένα’ δείχνουν ένα δυτικό ίχνος» ανέφερε ο αρχικατάσκοπος του Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του κανάλι Rossiya-1.

Πάμε τώρα στον επιφανή Εβραίο καθηγητή Dr. Joserh Mercola ο οποίος αποκαλύπτει με ντοκουμέντα το ιστορικό της συγκάλυψης του εργαστηριακού ιού SARS-COV που εκτοξεύθηκε κατά της ανθρωπότητας>

 

Η υπόθεση με μια ματιά

-Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Dr. Anthony Fauci, ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν.

Από τον Dr. Joseph Mercola

Aπόδοση> Γιάννης Βαγγελάτος/Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η ιστοσελίδα U.S. Right to Know δημοσίευσε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης.

-Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Τηλεφώνησε στον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, προτρέποντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα». Μέχρι σήμερα, πιστεύει ότι η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής είναι η πιο αξιόπιστη.

-Στα απομνημονεύματά του, «Spike», ο Farrar σημείωσε ότι κυκλοφορούσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιόπιστων επιστημόνων «που ισχυρίζονταν ότι ο ιός φαινόταν, σχεδόν, κατασκευασμένος για να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα». Το θέμα τον απασχόλησε τόσο πολύ που απέκτησε ένα κινητό μίας χρήσης και έδωσε εντολή στις επαφές του να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς email όταν συζητούσαν το θέμα.

-Στις 29 Ιανουαρίου 2020, ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ανακάλυψε μια ερευνητική εργασία που περιέγραφε τεχνικές πειραμάτων Gain Of Function που χρησιμοποιούνταν σε κοροναϊούς στο WIV οι οποίοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον SARS-CoV-2. Σύμφωνα με τον Andersen, η μελέτη έμοιαζε με ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή του κοροναϊού της Wuhan.

Ο Andersen και αρκετοί άλλοι ερευνητές, που αρχικά υποψιάζονταν εργαστηριακή διαρροή, άλλαξαν γρήγορα γνώμη, συμπτωματικά λίγες μέρες αφότου η κινεζική εταιρεία ακινήτων Evergrande έκανε μια μεγάλη δωρεά στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Το ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υγειονομικοί οργανισμοί των ΗΠΑ έχουν αιχμαλωτιστεί από το κύκλωμα δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Η πανδημία της COVID έχει επιβεβαιώσει τις μακροχρόνιες υποψίες για αυτό, και στη συνέχεια κάποιες καινούριες. Στις αιχμάλωτες υπηρεσίες, που τώρα περισσότερο ή λιγότερο λειτουργούν ανοιχτά ενάντια στα συμφέροντα του αμερικανικού κοινού, περιλαμβάνονται πλέον η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Έχουν επανειλημμένα εγκρίνει πειραματικά εμβόλια κατά της COVID με βάση το mRNA, παρά τα συντριπτικά στοιχεία ότι προκαλούν βλάβες και ελάχιστα έως καθόλου οφέλη. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), τα οποία είναι υπεύθυνα για όλη την έρευνα στον τομέα της βιοάμυνας των ΗΠΑ από το 2003, υπό την ηγεσία του Dr. Anthony Fauci, είναι επίσης μέρος αυτής της ομάδας.

Όπως αναφέρθηκε από το «Breaking Points with Krystal and Saagar», τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Fauci, οι ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας, όλοι, συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν. Στην έκθεσή του, ο Saagar εξετάζει το χρονοδιάγραμμα αυτής της συγκάλυψης, που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα U.S. Right to Know (USRTK) στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης της εργαστηριακής διαρροής: Ιαναουάριος 2020

Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield, ιολόγος, εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Είπε στο «Vanity Fair» ότι κάλεσε τον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, παροτρύνοντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα».

Στα απομνημονεύματά του, «Spike», ο Farrar σημείωσε επίσης ότι κυκλοφορούσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιόπιστων επιστημόνων «που ισχυρίζονταν ότι ο ιός φαινόταν, σχεδόν, κατασκευασμένος προκειμένου να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα».

Το θέμα τον απασχόλησε τόσο πολύ, που απέκτησε ένα κινητό μίας χρήσης και έδωσε εντολή στις επαφές του να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς email όταν συζητούσαν το θέμα.

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, ο Fauci υπενθύμισε ότι χρηματοδοτεί την έρευνα για τον κοροναϊό στο WIV μέσω της EcoHealth Alliance, η οποία μέχρι τότε συνεργαζόταν με το WIV στην έρευνα για τον κοροναϊό, τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Δύο ημέρες αργότερα (29 Ιανουαρίου) ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ανακάλυψε ένα χαρτί που περιέγραφε τεχνικές πειραμάτων Gain Of Function που χρησιμοποιούνταν σε κοροναϊούς στο WIV και οι οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν τον SARS-CoV-2. Όπως αναφέρει το USRTK:

«Ο Andersen ανησυχούσε ότι ένας κοροναϊός νυχτερίδας μπορεί να έχει σχεδιαστεί για να μολύνει ανθρώπους, δείχνοντας τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα και τη θέση διάσπασης της φουρίνης. Επισήμανε επίσης μια μελέτη πειράματος Gain Of Function που “έμοιαζε με ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή του κοροναϊού της Wuhan σε ένα εργαστήριο”».

«Ο Andersen βρήκε μια επιστημονική εργασία όπου ακριβώς αυτή η τεχνική είχε χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση της πρωτεΐνης ακίδας του αρχικού ιού SARS-CoV-1, εκείνου που είχε προκαλέσει το ξέσπασμα του SARS το 2002/3», έγραφε ο Farrar. «Το ζευγάρι γνώριζε ένα εργαστήριο όπου οι ερευνητές πειραματίζονταν για τους κοροναϊούς για χρόνια: το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, στην καρδιά της πόλης της επιδημίας».

Ο τίτλος αυτής της εργασίας είναι άγνωστος. Αλλά είναι σαφές ότι ένα έγγραφο του 2015 που περιελάμβανε μία εργασία πειράματος Gain Of Function με βάση τον SARS-CoV στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan φαίνεται να ανησύχησε τον Fauci λίγες μέρες αργότερα.

Η εργασία του 2015 είχε έναν συντομευμένο τίτλο: «SARS Gain of function». Ο Andersen και ο [ιολόγος του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ Edward] Holmes επικοινώνησαν μέσω μιας τηλεφωνικής κλήσης Zoom. «Γαμώτο, αυτό είναι κακό», είπε ο Holmes ως απάντηση στα ευρήματα του Andersen.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, ο Andersen έγραψε ένα email στον Fauci, δηλώνοντας ότι ο ιός φαινόταν αφύσικος σε εκείνον και σε άλλους τρεις ιολόγους που είχαν εξετάσει τη γενετική του αλληλουχία και ότι και οι τέσσερις «βρίσκουν ότι το γονιδίωμα δεν συνάδει με τα ισχύοντα της εξελικτικής θεωρίας».

Οι τρεις εν λόγω ιολόγοι ήταν ο Robert (Bob) Garry του Κέντρου Καρκίνου Tulane, ο Eddie Holmes από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και ο Michael Farzan, πρόεδρος του Ερευνητικού Τμήματος Ανοσολογίας και Μικροβιολογίας Scripps. Σύμφωνα με το βιβλίο του Farrar, ο Holmes ήταν εκείνη την εποχή 80% σίγουρος ότι ο ιός προερχόταν από εργαστήριο, ενώ ο Andersen υπολόγιζε τον κίνδυνο να προέρχεται από εργαστηριακή διαρροή μεταξύ 60% έως 70%.

Δύο ώρες αφότου ο Andersen του είπε τα άσχημα νέα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Fauci έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αναπληρωτή διευθυντή του NIAID, Hugh Auchincloss, λέγοντάς του ότι «είναι σημαντικό να μιλήσουμε αυτό το πρωί. Κράτα ανοιχτό το κινητό σου».

Επίσης, έδωσε εντολή στον Auchincloss να διαβάσει μια συνημμένη επιστημονική εργασία, που πιστεύεται ότι επρόκειτο για τη δημοσίευση του Nature του 2015, «A SARS-like Cluster of Circulation Bat Coronaviruses Shows Potential for Human Emergence», την οποία το NIH είχε χρηματοδοτήσει μέσω επιχορήγησης στην EcoHealth Alliance, και του είπε ότι «είναι πράγματα που θα πρέπει να γίνουν».

Αυτη η επιστημονική εργασία, με επικεφαλής την διευθύντρια του WIV, Zhengli Shi, περιέγραφε το πώς είχαν καταφέρει να συνδέσουν την πρωτεΐνη ακίδας ενός κοροναϊού με μια ραχοκοκαλιά (βάση) SARS-CoV. Είναι σημαντικό ότι οι συγγραφείς σημείωναν ότι ο επιπλέον πειραματισμός «μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος για να συνεχιστεί».

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Φεβρουάριος 2020

Λίγο πριν το μεσημέρι της 1ης Φεβρουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του NIH, Dr. Francis Collins, έστειλε με email μια προεκτυπωμένη μελέτη, που είχε συνταχθεί από την Shi, στον Fauci, περιγράφοντας αρκετούς κοροναϊούς, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζονταν RaTG13. Ο Collins πρόσθετε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι αυτή η εργασία χρηματοδοτήθηκε από το NIH». Στις 2 μ.μ., ο Fauci και ο Collins συμμετείχαν σε μια εμπιστευτική τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Farrar.

Άλλοι συμμετέχοντες ήταν οι Andersen, Holmes, Garry, ο ιολόγος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Andrew Rambaut, ο ιολόγος του Erasmus MC, Ron Fouchier, ο διευθυντής του τμήματος ιολογίας του Erasmus, MC Marion Koopmans, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ιολογίας στο Νοσοκομείο Charite, Christian Drosten, ο ιολόγος του German Primate Center, Stefan Pohlman, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Wellcome, Mike Ferguson, ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής του Wellcome, Paul Schreier, και ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Patrick Vallance.

Ο Dr. Robert Redfield δεν προσκλήθηκε, παρά τις προηγούμενες συζητήσεις του με τον Fauci και τον Farrar. Αργότερα εκείνο το βράδυ, κάποιος στην ομάδα (το όνομα έχει διαγραφεί) έστειλε email στην ομάδα (μόνο τα ονόματα των Farrar και Vallance δεν είναι σβησμένα) ρωτώντας: «Πρέπει να μιλήσουμε και για τη ραχοκοκαλιά. Όχι μόνο για την ένθεση, ε;». Αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό, καθώς οι επιστήμονες στο κάλεσμα μέσω zoom κατέληξαν να γράψουν μια εργασία που απέρριπτε τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής ως καθαρή ανοησία.

Την επόμενη μέρα, οι ιολόγοι αντάλλαξαν σκέψεις. Εκείνη την εποχή, αρκετοί στρέφονταν προς την άποψη ότι ήταν ένας κατασκευασμένος ιός. Ο Garry τόνιζε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ο SARS-CoV-2 θα μπορούσε να εμφανιστεί με φυσικό τρόπο και ο Farzan ήταν «προβληματισμένος εξαιτίας της περιοχής της φουρίνης» και δεν μπορούσε να εξηγήσει την παρουσία κάποιου τέτοιου «γεγονότος έξω από το εργαστήριο».

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Farzan ισχυρίζονταν ότι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2 θα μπορούσαν να εξηγηθούν καλύτερα από τη «κατ’ εξακολούθηση διέλευση του ιού μέσω καλλιέργειας σε ιστό… δημιουργώντας κατά λάθος έναν ιό που θα προετοίμαζε ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων μέσω της αύξησης της θέσης φουρίνης (από καλλιέργεια ιστού) και με την προσαρμογή στον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 μέσω επαναλαμβανόμενης διέλευσης».

Το να μιλάμε για διαρροή εργαστηρίου θα «βλάψει την επιστήμη γενικά»

Ο Fouchier, ο οποίος το 2011 ανησύχησε τον κόσμο τροποποιώντας τη θανατηφόρα γρίπη των πτηνών (H5N1) ώστε να εξαπλωθεί μεταξύ των κουναβιών, προειδοποίησε την ομάδα ότι η συνέχιση αυτής της συζήτησης «θα αποσπούσε άσκοπα την προσοχή κορυφαίων ερευνητών από τα ενεργά τους καθήκοντα και ότι θα έκανε περιττό κακό στην επιστήμη γενικά…».

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Collins είχε «πηδήξει στο βαγονάκι» του Fouchier. Έστειλε email στους Fauci, Farrar και στον αξιωματούχο του NIH, Lawrence Tabak, δηλώνοντας ότι «κατέληγε γρήγορα στην άποψη ότι μια φυσική προέλευση είναι πιο πιθανή» και ότι χρειαζόταν μια «ταχεία σύγκληση ειδικών σε ένα πλαίσιο που να εμπνέει εμπιστοσύνη» για να καταπνίξουν διάφορες «φωνές», δηλαδή μίας συνωμοσιολογίας που θα μπορούσε να κάνει «πιθανά μεγάλη ζημιά στην επιστήμη και τη διεθνή αρμονία».

Μέσα σε μια ώρα, ο Farrar διαβίβασε ένα άρθρο του ZeroHedge στους Fauci, Collins και Tabak, το οποίο συζητούσε τις ενθέσεις HIV που είχαν βρεθεί στον SARS-CoV-2. Περίπου 2,5 ώρες μετά από αυτό, το Twitter ανέστειλε το λογαριασμό του ZeroHedge.

Αν και δεν περιλαμβάνεται στο χρονοδιάγραμμα του USRTK, η ερευνήτρια δημοσιογράφος Ashley Rindsberg, τον Μάιο του 2022, ανέφερε μια περίεργη σύμπτωση που έλαβε χώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2020. Η Evergrande, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων στον κόσμο, η οποία έχει στενούς δεσμούς με το Κινεζικό Κομουνιστικό Κόμμα και είναι σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δώρισε 115 εκατομμύρια δολάρια στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Ο κοσμήτορας του Χάρβαρντ, George Daley, έστειλε email στον Fauci εκείνο το πρωί, ενημερώνοντάς τον για τη συνάντηση του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Evergrande, Jack Zia, και τον υπέυθυνο υγείας, Dr. Jack Liu. Για άγνωστους λόγους, ο Daley ζήτησε από τον Fauci να μοιραστεί πληροφορίες «σχετικά με τις τρέχουσες προσπάθειες σας να συντονίσετε μια “απάντηση”». Ο Fauci και ο Collins τηλεφώνησαν στον Daley και τους αξιωματούχους της Evergrande την επόμενη μέρα.

Μόλις δύο ημέρες μετά από αυτό, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Farrar κυκλοφόρησε ένα πρόχειρο προσχέδιο αυτού που επρόκειτο να γίνει «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» («Η εγγύς προέλευση του SARS-CoV-2»), το οποίο αποδομούσε εντελώς κάθε πιθανότητα εργαστηριακής διαρροής. Είχε κάποια σχέση η δωρεά της Evergrande στο Χάρβαρντ, με τους επιστήμονες του ιδρύματος που ξαφνικά άλλαξαν τις απόψεις τους σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής;

Σύμφωνα με το USRTK, «ο Holmes έστειλε στον Farrar τη σύνοψη μέσω email, σημειώνοντας ότι βασίζεται “στη θεμελιώδη επιστήμη και είναι εντελώς ουδέτερη όπως γράφτηκε. Δεν αναφέρει άλλες ανωμαλίες, καθώς αυτό θα μας κάνει να μοιάζουμε με χελώνες”». Ο Farrar σε εκείνο το σημείο δήλωνε ότι ήταν 50/50 σίγουρος όσον αφορά της θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ενώ ο Holmes ήταν 60/40 υπέρ μιας διαρροής από το εργαστήριο.

Ο Andersen, εν τω μεταξύ, σε εκείνο το σημείο άλλαξε τη μελωδία του και ενθάρρυνε τους επιστήμονες να ισχυριστούν ότι ο ιός ήταν «σύμφωνος με τη φυσική εξέλιξη», κάτι που ήταν εντελώς αντίθετο με την άποψή του μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, όταν είχε πει στον Fauci ότι «το γονιδίωμα δεν συνάδει με τα ισχύοντα από την εξελικτική θεωρία».

Την ίδια στιγμή που συνέβαιναν όλα αυτά, τα μέλη της ομάδας πίεζαν τον ΠΟΥ να συγκαλέσει μια επιτροπή προκειμένου να διερευνήσει την προέλευση του ιού. Όπως γνωρίζουμε σήμερα, αυτή η ομάδα ήταν προκατειλημμένη και τα συμπεράσματά της ήταν τόσο παράλογα που ο κόσμος την απέρριψε στο σύνολο της, αναγκάζοντας τον Ghebreyesus να κάνει πίσω και να υποσχεθεί μια νέα έρευνα.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Ian Lipkin, ιολόγος και καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Columbia και συν-συγγραφέας του «The Proximal Origin of SARS-CoV-2», έστειλε ένα email στους συνεργάτες του —Andersen, Rambaut, Holmes και Garry— δηλώνοντας τους την εναντίωση του στο επιχείρημα ότι η θεωρία της γενετικής τροποποίησης ήταν «καλά αιτιολογημένη», αλλά σημειώνοντας ότι αυτό «δεν εξαλείφει την πιθανότητα ακούσιας απελευθέρωσης μετά από προσαρμογή μέσω εργαστηρίου (WIV) στην κοινότητα». Συνέχισε, αναφέροντας ότι «δεδομένης της κλίμακας της έρευνας για τον CoV των νυχτερίδων που διεξάγεται εκεί (WIV) και του τόπου εμφάνισης των πρώτων ανθρώπινων κρουσμάτων, έχουμε έναν εφιάλτη με περιστασιακά στοιχεία να αξιολογήσουμε».

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Μάρτιος 2020

Σε ένα email στις 6 Μαρτίου 2022, ο Andersen ευχαρίστησε τους Farrar, Fauci και Collins για τις «συμβουλές και την ηγεσία» τους στην επιστημονική εργασία «Proximal Origin». Η μελέτη «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Medicine στα μέσα Μαρτίου.

Όπως προβλεπόταν, έλαβε μαζική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, με τίτλους όπως, «Ο κοροναϊός δεν ξέφυγε από ένα εργαστήριο: Εδώ είναι το πώς το γνωρίζουμε», «Μια για πάντα, ο νέος κοροναϊός δεν κατασκευάστηκε σε εργαστήριο» και «Συγγνώμη, Συνωμοσιολόγοι. Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η COVID-19 δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα». Στις 26 Μαρτίου, ο Collins δημοσίευσε τη μελέτη ακόμα και στο blog του NIH αλλά δεν ανέφερε λέξη για τη δική του συμμετοχή.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Απρίλιος και Μάιος 2020

Αλίμονο, παρά τις καλύτερες προσπάθειες, και με όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να βοηθούν στην προώθηση της ψευδούς αφήγησης, οι «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με τον Sars-CoV-2, ότι δηλαδή είναι ένα βιολογικό όπλο που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, απλά δεν σταματούσαν –γεγονός που πιθανότατα κρατούσε τον Fauci και τον Collins ξύπνιους πολλές φορές τη νύχτα.

Σε ένα email στις 16 Απριλίου 2020 με τίτλο «Η συνωμοσία κερδίζει δυναμική», ο Collins ανέφερε στον Fauci, «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει το NIH προκειμένου να βοηθήσει στην καταστολή αυτής της πολύ καταστροφικής συνωμοσίας, όπου φαίνεται να αυξάνεται… Ήλπιζα ότι το άρθρο του Nature Medicine σχετικά με τη γονιδιωματική αλληλουχία του SARS-CoV-2 θα το διευθετούσε…».

Ο Fauci απάντησε, «Δεν θα έκανα τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι ένα γυαλιστερό θέμα που θα φύγει με τον καιρό [sic]». Ώρες αργότερα, ο Fauci πραγηματοποίησε μια συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, στην οποία ανέφερε τη μελέτη «Proximal Origin» που ο ίδιος βοήθησε να συνταχθεί, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι ο ιός προέκυψε με φυσική διαδικασία και ότι είναι «απόλυτα συμβατός με το άλμα ενός τρόπου μετάδοσης από ζώο σε άνθρωπο».

Την ίδια ημέρα, 16 Απριλίου, ο Holmes και ένας Κινέζος ερευνητής δημοσίευσαν επίσης το «A Genomic Perspective on the Origin and Emergence of SARS-CoV-2», στο οποίο υποστήριζαν ότι ο ιός RaTG13 δεν θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του SARS-CoV-2 επειδή η δειγματοληψία του έγινε από την επαρχία Yunnan της Κίνας ενώ η COVID-19 εμφανίστηκε στη Wuhan. Επιπλέον, θα χρειάζονταν 20 έως 50 χρόνια για να μεταλλαχθεί ο RaTG13 σε SARS-CoV-2.

Στις 5 Μαΐου 2020, ο Lipkin έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Chen Zhu, τον πρώην υπουργό Υγείας της Κίνας, εκφράζοντας τη βαθιά εκτίμηση του για τις «προσπάθειές σας στην καθοδήγηση και την ανταλλαγή μηνυμάτων» γύρω από την προέλευση της COVID-19.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Ιούλιος και Αύγουστος 2020

Γρήγορα μετά τον Ιούλιο, και οι συγγραφείς του «Proximal Origin» είχαν ένα νέο πρόβλημα. Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του Science, Jon Cohen, αναφέροντας του «την παράξενη ιστορία του παρασκηνίου» της μελέτης «Proximal Origin».

Ο Cohen, με τη σειρά του, διαβίβασε το μήνυμα στον Holmes και τον Andersen, οι οποίοι, μέσα σε τρεις ώρες, συζήτησαν με τον Fauci και τον Farrar το πώς να απαντήσουν. Σύμφωνα με το USRTK, ο Cohen δεν κοινοποίησε δημόσια το email που έλαβε από τον πληροφοριοδότη, ούτε την απάντηση του Holmes. Ο Cohen επίσης δεν το χρησιμοποίησε ποτέ σε κάποιο άρθρο του.

Στις 19 Αυγούστου 2020, ο Fauci και ο Collins συζήτησαν και πάλι για τον τρόπο αντιμετώπισης των ειδήσεων που ασκούσαν έντονη κριτική. Μία από αυτές υπέθετε ότι ο ιός είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο. Άλλες δύο αναφερόντουσαν στις επιχορηγήσεις του NIAID στην EcoHealth Alliance. Παρά τα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τις διασυνδέσεις μεταξύ του NIH, της EcoHealth και του WIV, το NIAID επέκτεινε μια νέα επιχορήγηση στην EcoHealth και στο εργαστήριο του Andersen μόλις οκτώ ημέρες αργότερα.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: 2021

Οι προσπάθειες να διατηρηθεί σε χαμηλούς τόνους η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής δεν πήγαν καλύτερα το 2021. Στα τέλη Μαρτίου 2021, ο ΠΟΥ δημοσίευσε την αναφορά προέλευσης της COVID, η οποία απέρριπτε τη θεωρία της διαρροής από εργαστήριο, αλλά οι αντιδράσεις ανάγκασαν τον Ghebreyesus να τονίσει ότι η έρευνα ήταν ημιτελής και ότι θα συνεχιζόταν.

Την 1η Ιουνίου, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήρθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας BuzzFeed μετά από κοινοποίηση τους μέσω του FOIA (Νόμος για την ελευθερία της πληροφόρησης), αποκάλυπταν ότι ο Andersen και άλλοι συγγραφείς της μελέτης «Proximal Origin» είχαν αρχικά κλίνει προς το ότι ήταν μια διαρροή εργαστηρίου και ότι ο Fauci και ο Collins είχαν συνδράμει και πιθανώς καθοδηγήσει στη σύνταξη της. Ο Andersen αρνήθηκε ότι το NIH είχε οποιαδήποτε σχέση με τη μελέτη και άρχισε να διαγράφει tweets εν μέσω αντιδράσεων.

Τον Ιούνιο, προέκυψαν επίσης ερωτήματα σχετικά με το γιατί το NIH διέγραψε τα πρώιμα γονιδιωματικά δεδομένα του SARS-CoV-2 από τη δημόσια βάση δεδομένων του. Η διαγραφή των δεδομένων αναφέρθηκε από τον εξελικτικό βιολόγο Jesse Bloom στην πλατφόρμα BioRxiv. Σύμφωνα με τον Bloom, οι Collins, Fauci, Andersen και Garry τον ενθάρρυναν να διαγράψει μία προεκτύπωση του άρθρου του, κάτι που αρνήθηκε να κάνει.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: 2022

Το 2022, η συγκάλυψη άρχισε να αποκαλύπτεται. Τα έγγραφα FOIA (Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας) του BuzzFeed «έδειξαν έντονες ανησυχίες μεταξύ των συγγραφέων [της μελέτης Proximal Origin] σχετικά με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του γονιδιώματος», αναφέρει η USRTK. Ο Garry, όπως ο Andersen πριν από αυτόν, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προστατεύσει τον Fauci και τον Collins, επιμένοντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη συγγραφή αυτής της έρευνας.

Την 1η Ιουλίου 2022, ο Lipkin, ένας από τους συγγραφείς της «Proximal Origin», βρέθηκε ξαφνικά ότι ήταν κάποτε εταίρος της EcoHealth Alliance, κάτι που δεν αναφέρονταν στην ενότητα της μελέτης με τις συγκρούσεις συμφερόντων.

Μέχρι το τέλος του μήνα, νέες εγγραφές σε μια βάση δεδομένων γονιδιώματος του NIH αποκάλυπταν ότι ο Holmes είχε επίσης μια συνεχή σχέση με το WIV, συμπεριλαμβανομένης της συλλογικής εργασίας για τον ιό RaTG13, και ο Holmes, όπως ο Lipkin, δεν το αποκάλυψε αυτό στην έρευνα «Proximal Origin».

Διαβαθμισμένες πληροφορίες μπορεί να αποκαλύπτουν εργαστηριακό ατύχημα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον ερευνητή δημοσιογράφο Paul Thacker, ο πρώην διευθυντής του CDC, Redfield, συζήτησε τις «εσωτερικές μάχες που έδωσε με τον Fauci» και ισχυρίστηκε ότι οι απόρρητες πληροφορίες «θα δείξουν ένα ατύχημα στο εργαστήριο στη Wuhan». Ο Thacker γράφει συγκεκριμένα:

«”Ο Tony κι εγώ είμαστε φίλοι, αλλά δεν συμφωνούμε καθόλου ως προς αυτά”, μου είπε ο Redfield. “Η πιθανότητα να έχει υπάρξει συνωμοσία είναι πραγματικά από την άλλη πλευρά. Η συνωμοσία είναι από τον Collins, τον Fauci και την συστημική επιστημονική κοινότητα που έχει ενεργήσει με τρόπο αντίθετο προς την επιστήμη”».

Μιλώντας μαζί μου από το σπίτι του στη Βαλτιμόρη, ο Redfield ανέφερε ότι «τα στοιχεία υπέρ ενός εργαστηριακού ατυχήματος στην Κίνα συνεχίζουν να συσσωρεύονται και αναμένει να δημοσιοποιηθούν περισσότερες απόρρητες πληροφορίες».

Σε σχετικές ειδήσεις, στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, η Επιτροπή Lancet δημοσίευσε επίσης την πολυαναμενόμενη έκθεσή της σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2 και δεν είναι αυτό που ήλπιζαν ο Fauci και οι φίλοι του. Αντίθετα, η έκθεση περιγράφει «την πιθανότητα η πανδημία της COVID-19 να προήλθε από ένα παθογόνο που διέρρευσε από ένα εργαστήριο…», ανέφερε ο «Independent».

Η έκθεση τονίζει ότι ενώ ο ιός θα μπορούσε να προέρχεται από μια φυσική διάχυση, θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι αποτέλεσμα διαρροής εργαστηρίου. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Jeffrey Sachs, έχει εκφράσει με ειλικρίνεια τις υποψίες του ότι ο ιός προέκυψε από ένα ερευνητικό πρόγραμμα που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ στην Κίνα. Ταυτόχρονα, η συνεχιζόμενη σε βάθος έρευνα εξακολουθεί να παρεμποδίζεται από το Κομουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Όπως ανέφερε ο Matt Ridley στην «The Telegraph»:

«Η Επιτροπή Lancet… κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “η προέλευση του ιού παραμένει άγνωστη” και ότι υπάρχουν οι “πιθανότητες τόσο της φυσικής διάχυσης όσο και της εργαστηριακής διαρροής και ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση”». Αυτό το συμπέρασμα έχει σημασία γιατί έγινε κάθε προσπάθεια προκειμένου να κλείσει το θέμα για την προέλευση της πανδημίας…

Η Επιτροπή Sachs επισημαίνει ότι πολλοί σχετικοί ιοί συλλέχθηκαν από νυχτερίδες και δημιουργήθηκαν από ένα εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan σε συνεργασία με επιστήμονες στις ΗΠΑ τα χρόνια που προηγήθηκαν της επιδημίας. Αυτό το απλό γεγονός θέτει το εργαστήριο της Wuhan υπό υποψίες.

Περαιτέρω, ο SARS-CoV-2 περιέχει ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό που ονομάζεται θέση διάσπασης φουρίνης στο γονίδιο της ακίδας του που δεν συναντάται σε κανέναν άλλο ιό αυτού του είδους (τους σαρμπεκοϊούς). Πολλοί επιστήμονες παραδέχθηκαν νωρίς στην πανδημία ότι ήταν μπερδεμένοι σχετικά με το πώς θα μπορούσε να έχει αποκτήσει αυτό το χαρακτηριστικό με φυσικό τρόπο ο Sars-Cov-2, έχοντας και ελάχιστες άλλες μεταλλάξεις στο γονίδιο της ακίδας.

Πέρυσι εμφανίστηκε ένα έγγραφο που έδειχνε ότι επιστήμονες στη Wuhan και αλλού, το 2018, εξέταζαν το ενδεχόμενο να εισαγάγουν ακριβώς μια τέτοια θέση διάσπασης φουρίνης σε νεοανακαλυφθέντες σαρβεκοϊούς προκειμένου να δοκιμάσουν τη μολυσματικότητά τους στα ανθρώπινα κύτταρα…

Η ομάδα του Sachs επισημαίνει ότι «η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στη Wuhan για τη δημιουργία “χιμαιρικών” (υβριδικών) σαρμπεκοϊών και την εισαγωγή υλικού στο γονιδίωμά τους προέρχεται από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας με άλλους κοροναϊούς, και θα ήταν ωραίο… αν οι Αμερικανοί ερευνητές που συνεργάστηκαν με τη Wuhan να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με αυτά που γνωρίζουν».

Η Επιτροπή Sachs τονίζει επίσης ότι «καμία ανεξάρτητη, διαφανής και βασισμένη στην επιστήμη έρευνα δεν έχει διεξαχθεί σχετικά με τη βιογενετική ιών που μοιάζουν με τον Sars η οποία βρίσκονταν σε εξέλιξη πριν από το ξέσπασμα του Covid-19»…

Σταματήστε για να παρατηρήσετε πόσο σοκαριστικό είναι αυτό. Περίπου 20 εκατομμύρια είναι οι νεκροί εξαιτίας ενός νέου ιού στο ανθρώπινο είδος. Μια ισχυρή πιθανότητα είναι ότι προήλθε από εργαστηριακή έρευνα που γινόταν στην πόλη από όπου ξεκίνησε. Ωστόσο, τα σημειωματάρια και οι βάσεις δεδομένων από αυτό το εργαστήριο δεν έγιναν ποτέ διαθέσιμα, και πολλοί επιστήμονες και πολιτικοί δεν είναι καν διατεθειμένοι να επικρίνουν την κινεζική κυβέρνηση για αυτήν την έλλειψη συνεργασίας.

Ο λόγος που επικαλέστηκαν εξέχοντες δυτικοί επιστήμονες σε ιδιωτικά emails το 2020 ήταν ότι δεν ήθελαν να συζητήσουν μια πιθανή εργαστηριακή προέλευση του ιού επειδή αυτή η θεωρία θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία». Τι απέγινε όμως με την αναζήτηση της πραγματικής αλήθειας;

Όταν ο πολύπαθος λαός του Ισραήλ διαδήλωνε φωνάζοντας “Δολοφόνε…” στον Albert Bourla

Δύο ώρες και 60 χλμ μακριά από την Αθήνα, στην Ιερουσαλήμ την ίδια στιγμή ο CEO της Pfizer Αlbert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Isaac Herzog ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν

-Δολοφόνε, δολοφόνε, δολοφόνε…Criminal, criminal, criminal…

Τι είναι τελικά ο Αlbert Bourla;

Ένας ήρωας που σώζει την ανθρωπότητα από μία φυσικής προέλευσης πανδημία ή ακούσια συμμέτοχος σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όπου ένας κατασκευασμένος ιός πετάχθηκε εναντίον της για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια που στόχο έχουν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Δλδ τον έλεγχο της διάρκειας του βίου τους;

Ποια είναι η πραγματικότητα; Μήπως έχουμε να κάνουμε με μία θεωρία συνωμοσίας ή με μια πραγματική συνωμοσία;

Καθώς λοιπόν Ελλάδα και Ισραήλ βαδίζουν ολοταχώς σε πρόωρες εκλογές τα πολιτικά κόμματα ανησυχούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος Νικολακόπουλος.

Ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Pfizer, αποδέχθηκε το φετινό ετήσιο Βραβείο Genesis $1 εκατομμυρίου στην Ιερουσαλήμ το βράδυ της Τετάρτης, ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει τα κεφάλαια σε ένα προγραμματισμένο Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε.

Greek President Katerina Sakellaropoulou (R) awards the medal of the Golden Cross of the Order of the Redeemer, to Pfizer President and CEO Albert Bourla (L), at a special ceremony at the Presidential Palace, Athens, Greece. [ALEXANDER BELTES/EPA]

Ο Bourla, ο γιος των επιζώντων του Ολοκαυτώματος, οδήγησε την εταιρεία του να αναπτύξει το εμβόλιο Pfizer-BioNTech κατά του COVID-19 σε μόλις εννέα μήνες.

Σχεδόν 20 εκατομμύρια ζωές εκτιμήθηκε (;) ότι σώθηκαν από τα εμβόλια κατά του COVID-19 κατά τον πρώτο χρόνο που έγιναν διαθέσιμα.

Οργισμένοι Ισραηλινοί διαδηλώνουν έξω από το Θέατρο της Ιερουσαλήμ κατά του CEO της Pfizer

Το ετήσιο βραβείο, που απονέμεται από το 2014, απονέμεται σε «εξαιρετικά άτομα για τα εξαιρετικά επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη συνεισφορά τους στην ανθρωπότητα και τη δέσμευσή τους στις εβραϊκές αξίες»-μεταδίδουν οι Times του Ισραήλ.

Σε μια λαμπερή τελετή στην οποία συμμετείχαν περίπου 900 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Isaac Herzog και της συζύγου του, Michal, ο Bourla θυμήθηκε τους γονείς του, ανάμεσα σε μόλις 2.000 επιζώντες του Ολοκαυτώματος μεταξύ ενός προπολεμικού εβραϊκού πληθυσμού στην πόλη των 50.000 κατοίκων.

Αναφέρθηκε στη μητέρα του Sara, η οποία σώθηκε από ένα εκτελεστικό απόσπασμα με μια δωροδοκία δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσουν, επειδή επηρέασε την πορεία της ζωής του επιμένοντας πάντα ότι τίποτα δεν ήταν αδύνατο.

(Aυτό ακριβώς πιστεύουμε κι εμείς)

Επαινώντας τον Βοurla για τα επιτεύγματά του, ο Herzog είπε: «Δεν τον πτόησαν τα υψηλά διακυβεύματα, οι αρνητές, oι θεωρίες συνωμοσίας ή η πολιτική. Πίστευε στο εμβόλιο και επένδυσε κάθε ουγγιά του εαυτού του για να πραγματοποιήσει αυτό που φαινόταν τότε μια τραβηγμένη φαντασία. Το εμβόλιο αναπτύχθηκε με ταχύτητα ρεκόρ, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του αύριο για να συγκρατήσει με επιτυχία μια καταστροφική πανδημία».

Το Ισραήλ ήταν μια από τις πρώτες χώρες που εμβολίασε τον πληθυσμό του κατά του COVID-19, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο της Pfizer.

Σημειώνοντας την περηφάνια του που είναι και Εβραίος και Έλληνας πολίτης, ο Bourla ευχαρίστησε το Ισραήλ, το οποίο επισκέφτηκε για πρώτη φορά πριν από 45 χρόνια, για την παροχή εκτενών δεδομένων στην εταιρεία του σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Το Genesis Philanthropy Group ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια από τους ολιγάρχες Mikhail Fridman και German Khan με καταγωγή από την Ουκρανία και τον Petr Aven με τη ρωσική καταγωγή. Παρείχε μια μόνιμη δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση του Ιδρύματος Genesis Prize.


Και οι τρεις άντρες αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο του Genesis Philanthropy Group τον Μάρτιο μετά από κυρώσεις της Δύσης για τις σχέσεις τους με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ένας εκπρόσωπος του Ιδρύματος Genesis Prize τόνισε ότι η GPF ήταν μια «πλήρως ανεξάρτητη ισραηλινή εταιρεία κοινής ωφέλειας» και ότι «άτομα ή οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις» δεν έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτό.

 

Στα προηγούμενα επεισόδια>

Μετά από 40.000 νεκρούς εξαιτίας μίας κατασκευασμένης πανδημίας έρχεται η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ να μας επαναβεβαιώσει το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».


Σημειώνουμε ότι για πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν καθημερινά Ισραηλινοί πολίτες διαδήλωναν έξω από τη κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Νετανιάχου για μάλλον ανύπαρκτα σκάνδαλα συγκριτικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των Ελλήνων πολιτικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία θα ακολουθούσε συνοδευτικό τιτίβισμα της κ. Ακρίτα:

Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο>

Πάνω από 40.000 Ελληνικές οικογένειες περιμένουν κάποιον δικό τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.


Χιλιάδες από αυτές τις σκιές που σαλεύουν στο αιώνιο σκοτάδι έχουν και τη δική σας υπογραφή. Της οικογένειας Πλεύρη-δια μέσω της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων.

30.000 και πλέον είναι οι νεκροί ενός κατασκευασμένου ιού COVID-19 o οποίος προαναγγέλθηκε και κατασκευάστηκε για να ελεγχθούν τα βιομετρικά δεδομένα των ανθρώπων μέσω των επίσης προκατασκευασμένων εμβολίων. Εκτός από τους 30.000 νεκρούς του προκατασκευασμένου ιού έχουμε και 10.000 νεκρούς από τις παρενέργειες των άθλιων εμβολίων τα έγγραφα της αδειοδότησης των οποίων η Pfizer επιχείρησε να τα κρατήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια αλλά χάρη στον νεαρό Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri (ο θαυμασμός μου και η αγάπη μου στον Εβραικό λαό είναι δεδομένα) τα έγγραφα με τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων της που η ίδια αναγκάσθηκε να καταγράψει άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Θα ακολουθούσε ο επίσης Εβραικής καταγωγής σπουδαίος καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs, ο οποίος επίσης μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19.

Συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχουν και δήθεν κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι έσπευσαν ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψουν έρευνα για την δήθεν φυσική προέλευση του ιού. Ένας από αυτούς ενέπλεξε και τον αθώο αρχικά Κυριάκο στο έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

O νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που μετά από δικαστική αγώνα ανάγκασε τον FDA να δημοσιοποιεί τις πρώτες σελίδες από τα 400.000 έγγραφα που η PFIZER επιχείρησε να διατηρήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια!


Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ένα από τα διαγγέλματά του είπε ότι το εμβόλιο είναι το κατά κεφαλήν χρέος του Έλληνα υπονοώντας και το χρέος των 400 δις της χώρας μας. Αλλά πέρα από το ελληνικό και το παγκόσμιο χρέος των 400 τρις ήταν οι νοσηροί εγκέφαλοι που κατέστρωσαν το σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού διά μέσω της κατασκευασμένης πανδημίας.

Ο Κυριάκος λοιπόν αιφνιδιασμένος και έντρομος άρχισε να ακολουθεί τις οδηγίες. Κι εάν ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός είχε αρχικά άγνοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για κουλτούρα εμβολίου την οποία πρέπει αν αποκτήσουν οι Ελληνες πολίτες, από που δέχθηκε ταχύρρυθμα μαθήματα; Για τον ανύπαρκτο Ανδρουλάκη έχουμε ήδη κάνει τις επισημάνσεις μας.

O επίσης Εβραικής καταγωγής καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19

O νεαρός Θάνος Πλεύρης σε δράση την ώρα που η συγχωρεμένη μητέρα του έκανε συλλογή από ακίνητα

 

Το άθλιο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υπηρετήθηκε μέσα από την τρομολαγνεία συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Εσείς λοιπόν κ. Πλεύρη που χθες βράδι δηλώσατε ανήσυχος για την οικογένειά σας η οποία ποτέ δεν θα πεινάσει ακόμη και εάν χρειαστεί να εκποιήσει τα 32 ακίνητα που κληρονομήσατε από τη μητέρα σας, η οποία όταν εσείς κυκλοφορούσατε (παρέα με τον Βορίδη) με τσεκούρια εκείνη συγκέντρωνε ακίνητα (το διαχρονικό πάθος του Έλληνα) παρότι ο εντολέας σας υποστηρίζει ότι δεν θα μας ανήκει τίποτε και θα είμαστε ευτυχείς-γύρευε τι είδους μεθαδόνη εμπεριέχουν (ανάμεσα στα άλλα) τα σκευάσματά τους-θα πρέπει να αναλογισθείτε πως ζούνε οι οικογένειες των υγειονομικών που απολύσατε για να δείξετε τους βαθμούς της θανάσιμης υπακοή σας.


Λοιπόν έχουμε 40.000 ελληνικές οικογένειες που περιμένουν ένα μέλος τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.

Χιλιάδες από αυτές τις απώλειες κουβαλάνε τη σφραγίδα του τρόμου και της υποχρεωτικότητας που φέρνει και τη δική σας υπογραφή κι αυτό μάλιστα τη στιγμή που ο Ένας είχε μιλήσει για “παραστράτημα-εκτροπή” και είχε ζητήσει πολύ νωρίς να σταματήσει όλο αυτό…

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη; Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; Την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη φωτογραφίζουν Εβραίοι επιζήσαντες του Αουσβιτς καθώς ένας κατασκευασμένος ιός COVID-19 έρχεται να επιβάλει τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Οι ιστορικές μνήμες των ανθρώπων που επέζησαν της Κόλασης ξυπνούν.

TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Vera Sharav in her home.

Καθώς και ο πλήρως εμβολιασμένος Ηλίας Νικολακόπουλος έφυγε ξαφνικά, καθώς ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα. Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

 

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK