kourdistoportocali.comNews DeskΒREAKING> Ο Πρόεδρος του νέου κόμματος-έκπληξη προέρχεται από τη πλέον γνωστή οικογένεια του χώρου της εστίασης

Αποκάλυψη

ΒREAKING> Ο Πρόεδρος του νέου κόμματος-έκπληξη προέρχεται από τη πλέον γνωστή οικογένεια του χώρου της εστίασης

Σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ οδηγείται η ΝΔ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Κοντά στο 1 εκατ. συμπολίτες μας οι οποίοι πίστεψαν ότι με δύο δόσεις εμβολίου θα πάρουν πίσω την ελευθερία τους συνοδευόμενη από ένα χυδαίο πιστοποιητικό ανακαλύπτουν ότι τελικά εξαπατήθηκαν καθώς ο σημερινός υπ. Υγείας Θάνος Πλεύρης, το επαναλαμβάνουμε ο σημερινός υπ. Υγείας Θάνος Πλεύρης, ακυρώνει στις 8 Φεβρουαρίου το green pass εάν δεν κάνουν την 3η δόση τους ασφαλούς εμβολίου για το οποίο η Pfizer ζήτησε να παραμείνουν 75 χρόνια σε εμπάργκο τα έγγραφα της αδειοδότησής του.

Περίπου 870.000 πολίτες λοιπόν ετοιμάζονται να εισέλθουν στο καθεστώς του νεο-ανεμβολίαστου από 8 Φεβρουαρίου, καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα ραντεβού για τρίτη δόση. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των συντακτών. Και για να μίλησε ο Γιάννης για 870.000 είναι μάλλον κοντά στους 1.200.000 τους οποίους αποχαιρετά η ΝΔ και σαν ψηφορόρους.

Εάν προσθέσετε σ΄αυτούς και τους άνω των 60 που καλούνται να πληρώσουν το πρόστιμο τότε η ΝΔ οδηγείται μοιραία σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ.

Προσθέστε και τους 20.000 υγειονομικούς που επίσης διστάζουν να κάνουν την 3η δόση ή όσους πρόκειται να απολυθούν αντιλαμβάνεστε ότι κανείς από όλο αυτό το κόσμο δεν πρόκειται να ψηφίσει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ κλπ που ζητάνε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς τη στιγμή που ακόμη και ο Elon Musk κάνει λόγο για τυραννία.

Κανείς νέος άνθρωπος που υπέστη αυτή την διετή τυραννία δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει παρωχημένους πολιτικούς καιροσκόπους τύπου Ανδρουλάκη με 850.000 καταθέσεις σε ξένες τράπεζες ο οποίος απαιτεί αένανους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που είναι υψηλού ρίσκου για τις ζωές του λήπτη καθώς πλέον και οι ίδιοι οι φαρμακοβιομήχανοι το ομολογούν. Τουλάχιστο δύο Γάλλοι φαρμακοβιομάχανοι εξομολογήθηκαν στην Ελληνίδα δημοσιογράφο που ζει στη Γαλλία Μαρία Δεναξά ότι αναμένουν έκρηξη αυτοάνοσων τα επόμενα χρόνια. Φυσικά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν είχαν εμβολιαστεί.

Την ίδια στιγμή λοιπόν ο κ. Τσίπρας μιλάει για κουλτούρα εμβολιασμού, ο κ. Ανδρουλάκης για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο κ. Κουτσούμπας σπεύδει να εμβολιαστεί, η κ. Σπυράκη ζητεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κλπ.

Είναι δε πρωτοφανές το γεγονός ότι για ολόκληρη την Ευρώπη αυτοί οι 870.000 πολίτες θεωρούνται εμβολιασμένοι αφού τα πιστοποιητικά στην ΕΕ έχουν ισχύ 9 μηνών ενώ για την Ελλάδα θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε ότι τα πιστοποιητικά τους θα έχουν ισχύ μόνο για 7 μήνες! 

Πρόκειται για μια απολύτως δικαιολογημένη απόρριψη του κυβερνητικού σχεδίου αφού αυτοί οι 870.000 πολίτες  αφενός έχουν περάσει επώδυνες παρενέργειες κατά την πρώτη και δεύτερη  δόση του εμβολιασμού τους, αφετέρου θεωρούν τους εαυτούς τους εξαπατημένους από την κυβέρνηση που -όπως θυμόμαστε όλοι καλά- υποσχόταν δυο δόσεις και ύστερα ελευθερία αλλά τελικά πάπαλα. Την ίδια στιγμή πάνω από 28.000 είναι οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από τα εμβόλια στο αμερικανικό σύστημα VAERS ενώ έχουν εκτοξευθεί στο γενικό πληθυσμό πάνω από 40% οι θάνατοι στις ηλικίες 18-64 σύμφωνα με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες των ΗΠΑ. Στην Ιταλία έχουν αρχίσει οι αγωγές κατά του Draghi καθώς όπως όλα δείχνουν κάτι δεν πάει καλά με τους ηγέτες του δυτικού κόσμου.

Τώρα, οι πολίτες αυτοί είναι έτοιμοι να απεμπολήσουν τα «προνόμια» που διχαστικά και δικτατορικά επέβαλλε η κυβέρνηση και να περάσουν στο καθεστώς του ανεμβολίαστου. Αν υπολογίσουμε δε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κάπου 30.000 πολίτες κλείνουν ραντεβού την ημέρα. Σε αυτούς δε τους αριθμούς συμπεριλαμβάνονται και τα ραντεβού πρώτης δόσης. Καταλαβαίνει κανείς ότι με αυτούς τους ρυθμούς και καλώς εχόντων των πραγμάτων (γιατί δεν ξέρουμε αν ενσκήψει κανένας χιονιάς πάλι και διαλυθεί ότι απόμεινε) δεν προλαβαίνουν να εμβολιαστούν πάνω από 100.000 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Τα «προνόμια» που χάνουν όσοι δεν κάνουν τελικά την τρίτη δόση είναι η πρόσβαση στα εξής σημεία:

– Στα κέντρα διασκέδασης

– Στους κλειστούς χώρους εστίασης

– Στα θέατρα

– Στους κινηματογράφους

– Στα μουσεία

– Στις εκθέσεις

– Στα συνέδρια

Έτσι το νέο κόμμα που ήδη ετοιμάζεται-το καλύτερο για το τέλος- από μια ομάδα επιχειρηματιών της εστίασης η οποίοι σε μόλις 20 μέρες συγκέντρωσαν ήδη 25.000 υπογραφές και εν δυνάμει ιδρυτικά μέλη ενός κόμματος το οποίο γεννιέται   από το πουθενά όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί με αστρονομικό ποσοστό.

Πρόκειται για ένα κόμμα που έχει όλες τις δυνατότητες με το καλημέρα να εκφράσει ένα μεγάλο ποσοστό όχι μόνο του κόσμου της εστίασης που βρίσκεται διαρκώς στο έλεος του τυραννικού κυκλώνα αλλά και των νέων ανθρώπων που συχνάζουν στους συγκεκριμένους χώρους.

Από μία από τις πλέον γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της εστίασης θα προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα και ο επικεφαλής ή η επικεφαλής πρόεδρος του κόμματος το όνομα του οποίου πρόκειται να κατατεθεί σύντομα στον Άρειο Πάγο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Politico> Γιατί το Βερολίνο τρέμει πολύ περισσότερο και από τους ίδιους τους Ταϊβανέζους μια κινεζική εισβολή στο Νησί
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”