kourdistoportocali.comNews DeskUΝITED STATES CONGRESS> Εκτός από την εργαστηριακή φύση του ιού οι Daszak-Fauci εμφανίζονται να συγκάλυψαν και την αποτελεσματικότητα χλωροκίνης και ιβερμεκτίνης κατά του SARS-CoV

Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

UΝITED STATES CONGRESS> Εκτός από την εργαστηριακή φύση του ιού οι Daszak-Fauci εμφανίζονται να συγκάλυψαν και την αποτελεσματικότητα χλωροκίνης και ιβερμεκτίνης κατά του SARS-CoV

Τα μέλη του Κογκρέσου στέλνουν επιστολές στο CDC, στους Υπουργούς Άμυνας και Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών

[WASHINGTON DC- 13 Ιανουαρίου 2022]

Τα μέλη του Κογκρέσου στέλνουν επιστολές στο CDC, στους Υπουργούς Άμυνας και Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών ζητώντας απαντήσεις σχετικά με την προέλευση του COVID-19 και τα έγγραφα της DARPA που αποκαλύπτονται από την αναφορά του Project Veritas

Μέλη και των δύο επιμελητηρίων του Κογκρέσου έστειλαν καυστικές επιστολές σε κυβερνητικούς αξιωματούχους αναζητώντας απαντήσεις μετά από στρατιωτικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από το Project Veritas, τα οποία αποκάλυψαν μια πρόταση από την EcoHealth Alliance για έρευνα για κορονοϊούς που μεταδίδονται με νυχτερίδες που απορρίφθηκε από την DARPA και πιθανή συγκάλυψη αυτών των εγγράφων.

Οι Madison Cawthorn, Bill Posey, Diana Harshbarger, Lisa McClain, Randy Weber και Matt Gaetz έστειλαν επιστολές στον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, στη Διευθύντρια CDC Rochelle Walensky και στον Υπουργό HHS Beccerra ζητώντας τους να επιβεβαιώσουν εάν τα εκρηκτικά έγγραφα ήταν όντως «κρυμμένα σε μια  top-secret μυστική κοινή χρήση.”

Η επιστολή από μέλη του Κογκρέσου έρχεται μετά από μια παρόμοια έρευνα που έκανε ο γερουσιαστής Ron Johnson:

Στις 10 Ιανουαρίου 2022, το Project Veritas δημοσίευσε μια αποκάλυψη του Αυγούστου 2021 από τον Ταγματάρχη -U.S. Marine Corps Major Joseph Murphy του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ σχετικά με την προέλευση του COVID-19.

(Δείτε εδώ και εδώ τα σχετικά ρεπορτάζ)

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Ταγματάρχης Murphy έστειλε την αποκάλυψη στο Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή (OIG) του Υπουργείου Άμυνας (DoD) για έρευνα. Καταλαβαίνω ότι η αποκάλυψη παραπέμφθηκε στη συνέχεια από το DoD OIG στο γραφείο Έρευνας και Μηχανικής του Υπουργείου Άμυνας για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Ταγματάρχη, η EcoHealth Alliance (EcoHealth) του Peter Daszak, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV), υπέβαλε πρόταση τον Μάρτιο του 2018 στον Οργανισμό Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων-Defense Advanced Research Projects Agency Άμυνας (DARPA) σχετικά με τους SARS-CoV.

Η πρόταση περιελάμβανε ένα πρόγραμμα, που ονομάζεται DEFUSE, το οποίο προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει μια νέα χιμαιρική πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV για τον ενοφθαλμισμό των νυχτερίδων κατά του SARS-CoV.

Αν και η DARPA απέρριψε την πρόταση, η αποκάλυψη ισχυρίζεται ότι η EcoHealth (Peter Daszak) πραγματοποίησε τελικά την πρόταση DEFUSE μέχρι τον Απρίλιο του 2020 μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας και του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων-National Institutes of Health and National Institute for Allergy and Infectious Diseases (Ο Fauci επικεφαλής).

Η αποκάλυψη υπογραμμίζει πολλές πιθανές θεραπείες, όπως η ιβερμεκτίνη, και συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η πρόταση EcoHealth DEFUSE εντόπισε τη φωσφορική χλωροκίνη (υδροξυχλωρικίνη) και την ιντερφερόνη ως αναστολείς του SARS-CoV.

(Αλλά όπως όλα δείχνουν οι εμπλεκόμενοι το απέκρυψαν)

Ο Senator Ron Johnsons συνέχισε αναφέροντας την αναφορά του Project Veritas, ενώ όρισε προθεσμία στις 25 Ιανουαρίου για να απαντήσουν οι παραλήπτες της επιστολής στις ακόλουθες ερωτήσεις:

1. Το Γραφείο Έρευνας και Μηχανικής έλαβε αντίγραφο της συνημμένης γνωστοποίησης από το Υπουργείο Εξωτερικών; Εάν ναι, δώστε την ημερομηνία λήψης της καταγγελίας.

2. Το γραφείο Έρευνας και Μηχανικής ή άλλο τμήμα του Υπουργείου Ανάπτυξης έχει ξεκινήσει έρευνα για τους ισχυρισμούς στην αποκάλυψη; Εάν ναι, εξηγήστε ποιες έρευνες έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Εάν όχι, εξηγήστε γιατί όχι.

3. Το γραφείο Έρευνας και Μηχανικής ή άλλο τμήμα του Υπουργείου Ανάπτυξης έχει πάρει συνέντευξη ή έχει μιλήσει με τον Ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ που συνέταξε την αποκάλυψη; Αν ναι, πότε; Εάν όχι, εξηγήστε γιατί όχι.

4. Σκοπεύει το Υπουργείο Άμυνας να συντάξει γραπτή έκθεση έρευνας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο με βάση την έρευνά του για τους ισχυρισμούς που περιέχονται στην αποκάλυψη; Εάν ναι, δώστε ένα αντίγραφο αυτών των εγγράφων. Εάν όχι, εξηγήστε γιατί όχι.

Ο γερουσιαστής Johnsons συνέχισε ζητώντας ενημέρωση για τα ευρήματα οποιασδήποτε έρευνας σχετικά με έγγραφα που έλαβε το Project Veritas ενώ ζήτησε να μιλήσει με τον Ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Joseph Murphy, για να συζητήσουν την αποκάλυψή του το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

ΞΑΦΝΙΚΑ μέλος του ΔΣ της Pfizer προτείνει να ακυρωθούν οι εντολές εμβολίου ακόμη και στο Δημόσιο και να αρθούν οι περιορισμοί!
ΕΠΕΙΓΟΝ> Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών
Η ΝEW YORK POST βάζει στο τραπέζι δυνατά το σενάριο του εργαστηριακού ιού. Πως συνδέεται με την διαφαινόμενη εισβολή του Putin στην Ουκρανία και το ενδεχόμενο τουρκικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας
BOMBA> O Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού καταγγέλει τον Τσιτσιολίνο-MacGyver για τη μετατροπή της σε παγίδα
Mετά το νέο άρθρο του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade είναι αστείο να πιστεύουμε ότι ο Μενέλαος Φουρθιώτης θα ρίξει τον πρωθυπουργό που βγήκε όρθιος από τη κρίση του Έβρου. Θα το κάνει όμως αποτελεσματικά ο Σωτήρης Τσιόδρας
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ο ρωσικός στρατός ανέπτυξε ένα νέο τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία [VIDEO]
THE EPOCH TIMES-VIDEO> 50 εκατ. δολάρια από τον Fauci στους επιστήμονες που εξαφάνισαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2
THE SPECTATOR> Η εμμονή με το πάρτυ του Boris Johnson είναι γιατί δεν θέλουν να χωνέψουν το Brexit που ήταν μία δημοκρατική μας επιλογή!
SOUTH CAROLINA> Νομοσχέδιο καθιστά παράνομο το ερώτημα της κατάστασης εμβολιασμού
VERA SHARAV-ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ > Το Ποτέ Ξανά είναι τώρα. Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα [VIDEO]
Ο Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση
Eίμαστε οι επιλογές μας και ευτυχώς η βλάβη είναι ανήκεστος