kourdistoportocali.comNews DeskUrsula von der Leyen> Επιχείρηση διαφυγής καθώς η Δικαιοσύνη πλησιάζει απειλητικά;

Breaking News

Ursula von der Leyen> Επιχείρηση διαφυγής καθώς η Δικαιοσύνη πλησιάζει απειλητικά;

Αγωνία και για τους υπόλοιπους ηγέτες της Δύσης

Δραματικές συσκέψεις μεταξύ των ηγετών της Ατζέντας Schwab βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς υπάρχει ανησυχία για κατάληξη των εμπλεκομένων της Γενοκτονίας μείωσης του πληθυσμού στη Δικαιοσύνη.

By George Orwell 

Κι αυτό γιατί και στα δύο Ιδρύματα που κινούν τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες υπάρχουν ενδοοικογενειακές διαφωνίες για την ανάληψη ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος.

Πολλοί από τους κληρονόμους φαίνεται να διαφωνούν για τα επόμενα ακραία όπως τα θεωρούν σενάρια.

Η ηγέτης της Ε.Ε. φέρεται να αναζητεί πλέον διέξοδο-απόδραση σε πιο “ασφαλή καταφύγια” μακριά από τη δημοσιότητα παρότι ως τώρα δείχνει προς τα έξω ότι διατηρεί την ψυχραιμία της.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη καθώς έχουν ανοιχθεί πολλές υποθέσεις εμπλοκής της και καθώς αλλάζει η ανθρωπογεωγραφία της ηγεσίας μετά και το αποτέλεσμα των εκλογών η αγωνία είναι διάχυτη.

Είναι άλλωστε πολύ νωπή η δράση της καθώς το VIDEO-SΗΟCK με πρωταγωνίστρια την επικεφαλής της Ε.Ε. (η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος της μείωσης του δυτικού πληθυσμού στην Ε.Ε) είχε κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο διάστημα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εξέγερση των αγροτών η επικεφαλής της Ε.Ε Ursula von der Leyen εμφανίζεται να εκφενδονίζει απαξιωτικά από το γραφείο της στο πάτωμα ένα αγροτικό τρακτέρ-παιγνίδι που της άφησε προφανώς κάποιος ευρωβουλευτής.

Η επικεφαλής της Ε.Ε. εμπλέκεται σε τουλάχιστο ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο ανέδειξαν με αγωγή εναντίον της οι “φιλικοί” προς το deep state, New York Times. Αφορά την συμφωνία με τον διαβόητο Bourla για την προμήθεια των εμβολίων της Pfizer.

Παρόμοιες διεξόδους αναζητούν και εκείνοι από τους δυτικούς ηγέτες που συνειδητοποιούν-παρά τη χρήση ψυχοφαρμάκων όπως το λίθιο, κλπ αλλά και άλλων ουσιών-ότι συμμετέχουν στη Γενοκτονία μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

Το VIDEO είναι τουλάχιστο σοκαριστικό και αποκαλυπτικό του “θανάσιμου” χαρακτήρα της προέδρου της Ε.Ε.

Όλα τα λεφτά το σχετικό πρωτοσέλιδο του CHARLIE HEBDO ΜΕ ΤΗΝ Ursula von der Leyen στα γόνατα του πρίγκιπα Σείχη

Ιδού γιατί έχει σημασία να διαβάσετε πως στήθηκε η υπόθεση της Εύας όταν η Πρόεδρος της Ε.Ε βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για τις σκοτεινές μπίζνες της με τον Bourla της Pfizer.
Πως η Ε.Ε. διέγραψε τις δωρεές της στο Ινστιτούτο βιολογίας της Wuhan.

«Είναι μεγάλη πλάνη ότι η κυρία Καϊλή είχε αναπτύξει προσωπική ατζέντα για το Κατάρ. Ήταν εντολοδόχος της προεδρίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η πρόεδρος της είχε εκχωρήσει αρμοδιότητα την αραβική χερσόνησο και συγκεκριμένο πλάνο» δήλωσε στον Realfm 97,8 ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Το ποσό των 750.000 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» σημείωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας πως η Εύα Καϊλή εκτελούσε εντολές που προέρχονταν από την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

«Αύριο ή μεθαύριο θα αποφασιστεί αν θα διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση της. Με κριτήρια ποινικού δικαίου θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη. Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ουδέποτε δέχθηκε χρήματα από κάποιον σε αντάλλαγμα της δραστηριότητας της στο Ευρωκοινοβούλιο», σημείωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά στις καταγγελίες ευρωβουλευτών ότι η Εύα Καϊλή τους προσέγγισε προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ του Κατάρ, καθώς και για το γεγονός ότι ταξίδεψε μόνη της στη χώρα και όχι με την επιτροπή, ο κ. Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι «θα υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση με στοιχεία. Εκτελούσε εντολές από την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

Στο Κατάρ πήγε με συγκεκριμένο στέλεχος. Είχε συνοδό έναν Ιταλό συνεργάτη, πολύ στενό, της κυρίας Μέτσολα. Όλα ήταν σε γνώση όχι μόνο του προεδρείου, αλλά και άλλων μεγάλων αξιωματούχων της ΕΕ. Αυτή την στιγμή είναι ο εύκολος σάκος του μποξ. Ο εμίρης του Κατάρ είχε αποφασισθεί τον Γενάρη του 2023 να πάει να μιλήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Ήταν εντολοδόχος – θα το λέω μέχρι να ματώσουν τα χείλη μου- του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, της προέδρου, του γραφείου της», υπογράμμισε ο κ. Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας ότι όλοι ήθελαν μια ειδική σχέση με χώρες, όπως το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Εκουαδόρ, το Ομάν, χωρίς, όπως είπε, να υπάρχει ίχνος χρηματισμού.

«Υπήρξε κεντρική απόφαση και λόγω της στάσης της Ρωσίας», συμπλήρωσε. Για την εμπλοκή του συντρόφου της Εύας Καϊλή που ήταν στέλεχος του γραφείου του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε: «Υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις. Το τι κάνει ο κάθε Παντσέρι δεν το γνωρίζω. Η υπόθεση πάντως δεν είναι έτσι όπως την λένε».

Όπως σημειώναμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας δεν είναι η Εύα κατηγορούμενη, είναι το διεφθαρμένο ευρωπαικό ιερατείο του οποίου η αποστολή είναι να διαφθείρει.

Στο κάτω κάτω ποιος θα αγόραζε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από Ευρωπαίο Επίτροπο ή την Ursula von der Leyen;

Όπως σωστά διαπιστώνετε η θυσία της Εύας έγινε για να καθαρά επικοινωνιακούς λόγους καθώς ξετυλίγεται η ακούσια ή εκούσια συμμετοχή της Ευρωπαικής Ένωσης στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού με εμβόλια η παρασκευή των οποίων είχε προηγηθεί της εργαστηριακής κατασκευής και εκτόξευσης του ιού COVID-19, o oποίος έφερε πάνω το χαρακτηριστικό θέση φουρίνης που βρωμάει εργαστήριο και βιολογικό όπλο, όπως άλλωστε συμπέρανε και ο κατ΄εξοχήν αρμόδιος επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs.

Η Εύα δόθηκε βορά στα ΜΜΕ όταν ο ευρωπαικός πληθυσμός συνειδητοποιούσε σοκαρισμένος ότι ο διαβόητος Bourla της Pfizer για 2η φορά απέφευγε να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα SMS και τις συμφωνίες εξαγοράς τω εμβολίων που έκανε προσωπικά με την κ. Ursula Gertrud von der Leyen.

Έτσι οι τίτλοι όπως Escobar της Ευρώπης του Politico αποδίδουν την ίδια στιγμή και την εργαλειοποίηση των ΜΜΕ. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι το Politico ήταν εκείνο που πρώτο ανέδειξε τις δύο αποδράσεις του CEO της Pfizer από την αρμόδια επιτροπή του Eυρωκοινοβουλίου.

Όσο αφορά τα “εγκλήματα” της Εύας μάς είναι πράγματι δυσδιάκριτα. Ευδιάκριτοι είναι οι λόγοι που η Εύα βρέθηκε στη σέντρα ώστε να συγκαλυφθεί η εκούσια ή ακούσια συμμετοχή της Ε.Ε. στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού ο οποίος αφημένος στη μαλθακότητα της εποχής κάθεται στην ουρά μισή ώρα τη μέρα να πάρει καφέ για να ξυπνήσει και την ίδια στιγμή που καταναλώνει τόνους καφέ κοιμάται όρθιος και νωθρός καθώς είναι στο σώμα, το πνεύμα και την ενσυναίσθηση γίνεται εύκολη λεία ενώ θα ήταν αρκετό απλά να φτύσουμε 8 δις άνθρωποι και να πεθάνουν όλοι οι φιλάνθρωποι ηγέτες, επιδημιολόγοι, υπουργοί υγείας και λοιποί αρμόδιοι που συμμετέχουν το project της μείωσης του πληθυσμού.

Όσο για την Εύα θυσιάστηκε σε μία προσπάθεια να γλιτώσουν οι ευρισκόμενοι στην υψηλότερη ιεραρχία του ευρωπαικού ιερατείου που συμμετέχει ακούσια η εκούσια στη μείωση του πληθυσμού γιατί η παγκόσμια επιχείρηση Ο Κόσμος χρεοκόπησε με 400 τρις χρέος.

Η Ευα δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από όλα όσα κάνει σχεδόν το σύνολο της ευρωπαικής γραφειοκρατικής ελιτ, όσα κάνουν οι ανά τον κόσμο πολιτικοί και πάει λέγοντας. Η Ευα δεν βρέθηκε αίφνης σε έναν Παράδεισο ήθους, εντιμότητας, δικαίου τον οποίο μόλυνε η παρουσία της. Απλά η Εύα εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της εύκολα ήταν αποδέκτης στομάτων που άνοιγαν σε μία προσπάθεια να την εντυπωσιάσουν.

Η Ευα πολύ νωρίς συνειδητοποίησε το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο γιατί πολύ γρήγορα στελέχη απ όλη την ιεραρχία του Ιερατείου της εμπιστεύθηκαν κόλπα και μυστικά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, να την κατακτήσουν και πάει λέγοντας.

Η Ευα δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να συνειδητοποιήσει το βάθος της διαφθοράς στο ευρωπαικό ιερατείο. Πως κάθε τόσο σοκαριζόμαστε από τους παιδόφιλους ή τη Μαφία που βρίσκονται στα έγκατα του Βατικανού, της Ορθόδοξης, της Καθολικής, της Μουσουλμανικής, της Εβραικής και πάει λέγοντας θρησκευτικής ιεραρχίας. Η Ευα έγινε πολύ νωρίς γνώστης της διαφθοράς του ευρωπαικού και στη συνέχεια παγκόσμιου χρεοκοπημένου γραφειοκρατικού ιερατείου.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι διαχειρίζονται την ατζέντα των επικοινωνιακών αποκαλύψεων για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης είχαν στη διάθεσή τους μία ευρεία λίστα σκανδάλων να σπρώξουν στη δημοσιότητα.

Έδωσαν όμως την Ευα επειδή στη συνέχεια τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να πλάσουν διάφορες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Ελληνίδα αντιπρόεδρο. Και πράγματι αυτό συμβαίνει. Ταυτόχρονα η περιπέτεια της Ευας γίνεται μάθημα ώστε να αποφύγουν τυχόν λάθη στο μέλλον όσοι βρεθούν στη θέση της. Και μια λεπτομέρεια ίσως άνευ σημασίας.

Η Eυα είχε μπει για τα καλά στη ψηφιακό κόσμο από τo Blockchain ως το Μetaverse που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί το χρεοκοπημένο μαγαζί αντικαθιστώντας το χρήμα με ψηφιακό χωρίς ταυτόχρονα να προκληθούν τεκτονικές μετατοπίσεις στις πλάκες της ιεραρχίας που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Η Ευα πολύ νωρίς και με τη φόρα της νέας, όμορφης και επιθυμητής γυναίκας έμαθε τα κόλπα του ευρωπαικού κωλοχανείου που δεν έχει και πολλές διαφορές από το αμερικάνικο μια και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι παρότι η ζωή, όπως λέει και η φίλη μου, η Alice, είναι une histoire sans queue ni tête racontée par un fou…

Καθώς οι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 υποβοηθούμενης ευθανασίας τα οποία ακολούθησαν έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και καθώς ο διαβόητος Bourla αρνείται για 2η φορά να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια του ρόλου της Ursula Gertrud von der Leyen τόσο στη σκοτεινή συμφωνία που έκανε προσωπικά με την πτυχιούχο Κτηνιατρικής CEO της Pfizer όσο και η συμμετοχή του ευρωιερατείου στο project ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού σκάει το σκάνδαλο της Εύας Καιλή!

Aίφνης το ευρωιερατείο της διαφθοράς ανακάλυψε το σκάνδαλο του Κατάρ.

To επαναλαμβάνουμε. Κάθε ώρα (ίσως και κάθε λεπτό της ώρας) που περνάει ένας άνθρωπος εκεί έξω στον πλανήτη των σχεδόν 6 δις εμβολιασμένων με εμβόλια COVID-19, σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα.

Γνωρίζουμε όμως ότι Ursula Gertrud von der Leyen ανταλλάσσοντας προσωπικά sms με τον κτηνίατρο Bourla παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ώστε να είναι αρκετά για να κάνει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από 10 τρυπήματα με τα εμβόλια COVID ώστε να μην έχει ουδεμία πιθανότητα να βγει ζωντανός από όλο αυτό.

Και ενώ η Ursula Gertrud von der Leyen έκανε τις δυστοπικές παραγγελίες την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και ο Αμερικανός Biden η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη σε πάσης φύσεως σκάνδαλα και διαφθορά το μόνο που επαναλαμβάνει διαρκώς στους πολίτες των ΗΠΑ, είναι εμβολιασθείτε!

Σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος αυτό που απέμεινε ήταν η Τελική Λύση. Εμβολιασθείτε και Πεθάνετε.

Το ευρω-ιερατείο λοιπόν αποφάσισε να δώσει δικά τους παιδιά-βλέπε Καιλή-σε μία προσπάθεια να σκεπάσει το τσουνάμι ερωτηματικών μετά και την 2η άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή.


Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία ώστε να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να υπάρξουν πάσης φύσεως επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί ώστε οι πολίτες εκεί έξω να μην αντικρύσουν τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες.


Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ WUHAN. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ…

Το Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Ανακαλύφθηκε ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα νεκρούς στους οποίους καθημερινά προστίθενται οι νεκροί των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

 

Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 13.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

 

Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

Σε προηγούμενα επεισόδια>

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022. Προσδεθείτε.

Καθώς ο πλανήτης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ο Αυτοκράτορας θυσιάζει τα πιόνια του. Η μάχη είναι συγκλονιστική και συναρπαστική ταυτόχρονα. Επίσης αυτή τη φορά είναι δύσκολο να ισχυριστεί κανείς ότι οι ηλίθιοι θα παραμείνουν αήττητοι.

By S. Summoning His Legions

Κομβικός παράγοντας στην εξέλιξη της παγκόσμιας μάχης είναι ο απρόβλεπτος και ανεξέλεγκτος Elon Musk ο οποίος μέσα από το Twitter κροταλίζει διαρκώς νέες αποκαλύψεις.

Με πρόσφατο τιτίβισμά του ο Musk έδειξε τον Fauci για την εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19 και στη συνέχεια την οργάνωση της επικοινωνιακής εξαφάνισης κάθε αναφοράς σε αυτή.

Καθώς οι αναλώσιμοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο ιός COVID-19 κατασκευάστηκε και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη της διαρκούς αέναης χρήσης των εμβολίων ελέγχου και ευθανασίας του παγκόσμιου πληθυσμού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Θα μπορούσε να είναι από το να οδηγηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα ο Αntony Fauci έως την διάλυση της Ευρωζώνης και τον Εμφύλιο στις ΗΠΑ.

Εκείνη ήταν ξανθιά, όμορφη και Ελληνίδα, δηλαδή αναλώσιμη. Πολίτης μίας χώρας με 400 δις δημόσιο χρέος σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος.

Η Εύα Καιλή πετάχθηκε στη πυρά καθώς οι Ευρωπαίοι πολίτες (όπως και οι Αμερικανοί) συνειδητοποιούσαν ότι o ιός COVID-19 κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να μπουν στη ζωής τα διαρκή εμβόλια και οι αενάως κατασκευασμένοι εργαστηριακοί ιοί ως εργαλείο ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού της γης.

Είναι καφενόβιος ισχυρισμός και η απόλυτη παγίδα να μιλάμε για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών.

Ποια κέρδη και απίδια μάντολες σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος που πονάει κατ΄εξοχήν εταιρίες παγκόσμιους κολοσσούς και τις τράπεζες που δανείζουν τις κεντρικές τράπεζες των χωρών.

Ο COVID-19 προαναγγέλθηκε και κατασκευάσθηκε με μόνο στόχο να μπουν στις ζωές των ανθρώπων οι αέναοι εμβολιασμοί και οι αέναοι κατασκευασμένοι εργαστηριακά ιοί.

Οι αποκαλύψεις λοιπόν για τον ρόλο του Fauci την planδημία συγκλονίζουν το διαδίκτυο και τους λαούς καθώς ο τρελός του παγκόσμιου χωριού Elon Musk αποφάσισε να τα κάνει πουτάνα και να παίξει τη ζωή του κορώνα γράμματα καταλήγοντας είτε νεκρός, είτε στο Λευκό Οίκο-πιθανόν.

Η Ευρωπαική Ενωση και οι ηγέτες της συμμετείχαν εκούσια ακούσια στο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υποκούωντας στα κελεύσματα των εμπνευστών του σχεδίου.

Εμπνευστές που κανείς δεν τους ψήφισε ώστε να αναλάβουν ρόλους παγκόσμιων τυράννων αλλά για διάφορους λόγους βρέθηκαν στη θέση ισχύος ώστε να ελέγχουν, να εξουσιάζουν, να ποδηγετούν σχεδόν το σύνολο των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών αλλά εκατοντάδων πολιτικών αρχηγών από τα κόμματα της ευρωπαικής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρόβλημα ανέκυψε μήνες τώρα όταν οι εμπνευστές του Σχεδίου μείωσης του πληθυσμού της γης συνάντησαν την αντίδραση επιφανών πολιτών στους οποίους δεν μπορούσαν να προσάψουν εύκολα τον χαρακτηρισμό θεωρητικοί συνομωσίας όπως επεχείρησαν να κάνουν με τον Ρόμπερτ Κέννεντυ και τον Mercola.

Και αυτοί οι άνθρωποι ήταν ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, o Αlex Berenson πρώην των New York Times, απόφοιτοι του MIT, κορυφαίοι επιστήμονες που είχα ν βγει μέσα από τα έγκατα των κολλεγίων της παγκόσμιας ελιτ. Οι εμπνευστές του σχεδίου οι οποίοι είχαν υποσχεθεί στον Αυτοκράτορα ότι είχαν κάνει όλες τις προσομοιώσεις και ότι το Σχέδιό τους ήταν σχεδόν τέλειο δεν είχαν προβλέψει την αντίσταση που θα προέκυπτε από τα έγκατα του συστήματος.

Έτσι καθώς ο επιστημονικά διάτρητος Bourla για δεύτερη φορά αρνήθηκε να καταθέσει στην Ευρωπαική Επιτροπή για τις “μυστικές συμφωνίες” με την επικεφαλής θανάσιμης (εκούσια ή ακούσια) αποστολής Ursula και οι ευρωπαίοι πολίτες συνειδητοποιούν ότι ο κατασκευασμένος ιός COVID-19 και τα εμβόλια μόνο στόχο έχουν τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού και ότι η ελίτ της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών ήταν μπλεγμένη εκούσια ή ακούσια στο κόλπο, ο Αυτοκράτορας άρχισε να θυσιάζει τα πιόνια του.

Άλλωστε γι΄αυτές τις περιπτώσεις αυτή είναι μία άτυπη συμφωνία ανάμεσα στους μετέχοντας ενός τέτοιου σχεδίου με εργαλείο τον παγκόσμιο τρόμο.

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως οι προσομοιώσεις υπολόγιζαν για λόγους αντιπερισπασμού θα πρέπει να θυσιάζονται τα πιόνια. Ίσως έλθει και η ώρα της Ursula.

Σας θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα από τα διαγγέλματά του για τα εμβόλια είχε πει ότι το εμβόλιο είναι το προσωπικό ΧΡΕΟΣ του κάθε Έλληνα. Ακριβώς περί αυτού πρόκειται. Το προσωπικό ΧΡΕΟΣ του κάθε Έλληνα είναι πλέον ο θάνατός του σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος και σε μία χώρα με 400 δις χρέος. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Έλληνας πρωθυπουργός εκείνη την ώρα που εκστόμιζε αυτές τις λέξεις γνώριζε την ακρίβεια της σημασίας τους η εάν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι θύμα ενός δυστοπικού Τσιόδρα που εμφανίζεται μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να εκπονεί μελέτη για την φυσική προέλευση του ιού συμμετέχοντας με τον τρόπο του στον εξοβελισμό κάθε αναφοράς στην εργαστηριακή φύση και προέλευσή του, αλλά αυτή η διατύπωση του πρωθυπουργού μας οδηγεί σε μία σύντομη προσέγγιση του ηθικού διλήμματος του Αυτοκράτορα.

Ο Αυτοκράτορας λοιπόν επιχειρεί ανά τους αιώνες να ελέγξει την διακυβέρνηση της εταιρίας Κόσμος χωρίς αυτή να δημιουργεί παθητικό δηλαδή χρέος.

Αυτό δεν ακούγεται ανήθικο η απάνθρωπο ειδικά εάν έχουν προηγηθεί πόλεμοι, μνημόνια, παλαιότερες planδημίες κλπ ώστε να γίνει μάθημα στους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις τους ότι δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΕΟΣ και πως το ΧΡΕΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Έρχεται μια στιγμή η ώρα (και αυτή ήλθε πολλές φορές στην Ιστορία) όπου οι άνθρωποι θα πρέπει να διδαχθούν αυτό το μάθημα δια της βίας. Κι όμως αυτή η συνταγή με εργαλείο τον τρόμο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η πλέον αποτελεσματική και οδήγησε σε αδιέξοδα όπως τα σημερινά.

Αυτό που δεν εξέτασε ο Αυτοκράτορας ήταν ο έλεγχος των γεννήσεων αντί της θανατώσεως εκ των υστέρων των ανθρώπων.

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς η συνταγή απέτυχε. Χιλιετίες τώρα ο μη έλεγχος γεννήσεων δημιούργησε έναν ανθρωποπλανήτη-τέρας. Η ποιότητα των ανθρώπων ούτε ωριμότητα δείχνει ούτε ποιοτική καλυτέρευση ούτε καν εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους προς το καλύτερο.

Ο Αυτοκράτορας παρασυρμένος από τους πρόθυμους μυστικοσυμβούλους του δεν έβαλε κάτω το σχέδιο του ελέγχου των γεννήσεων. Με απλά λόγια όσοι δεν συγκεντρώνουν τις προδιαγραφές (και δεν μιλάμε για χρήματα) να μην τους επιτρέπετε να αποκτούν παιδιά. Το πρόβλημα είναι ποιος θα το αποφασίζει αυτό;

Σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα μπορούσε να προκύψει με την αξιοποίηση ενός λογισμικού το οποίο θα επεξεργάζεται τα δεδομένα των υποψηφίων γονέων και θα “αποφασίζει” ποιοι είναι ικανοί να μεγαλώσουν παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο και όχι ένα μεγάλο μπουρδέλο όπως έχει καταντήσει μετά από χιλιετίες ανεξέλεγκτων γεννήσεων.

Αυτό θα έπρεπε να είναι το δίλημμα του Αυτοκράτορα ο οποίος εμπιστευόμενος ολίγιστους και εμπαθείς αυλικούς (όπως ο εικονιζόμενος) ρισκάρει να εκτεθεί ιστορικά και ανεπανόρθωτα.

Άλλωστε ο έλεγχος γεννήσεων είναι πιο συναρπαστικό παιγνίδι και λιγότερο πληκτικό από το να θανατώνεις εκ των υστέρων τα κουνούπια ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλεγματικών ευγονιστών συμβούλων. Καθώς θα ελέγχεις τις γεννήσεις θα μπορείς στη πορεία να βελτιώνεις τις προδιαγραφές του λογισμικού. Ατυχώς για τους εμπλεκόμενους ο σχεδιασμός της planδημίας έγινε με τα προ 50ετίας δεδομένα με αποτέλεσμα η εφάρμογή της παρά τις προσομοιώσεις που είχαν προηγηθεί να αφήνει πολλά κενά.

Επίσης όπως διαπιστώσαμε στη πράξη οι εμπνευστές είχαν με το μέρος τους τα πλέον ισχυρά μέσα προπαγάνδας της ιδιοκτησίας τους, είχαν επίσης την πλειοψηφία των εξαγορασμένων επιστημόνων και των πολιτικών ηγετών. Ατυχώς για τους ίδιους οι εξαγορασθέντες δεν ήταν οι άριστοι ανάμεσα στους δημοσιογράφους, τους εκδότες τους, καθηγητές των πανεπιστημίων και πάει λέγοντας. Εκεί που είχαν μεγάλη επιτυχία ήταν η επιλογή του πολιτικού προσωπικού ανά τον κόσμο γεγονός που επιβεβαίωσε ότι οι πολιτικοί όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων εισέρχονται στο club έτοιμοι να ξεπουληθούν-με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Οπως όμως και να εξελιχθούν τα πράγματα το πρόβλημα παγκόσμιο χρεοκοπημένο μαγαζί δεν έχει εύκολες λύσεις.

Συμβουλή μας είναι> Πάρτε τα βουνά, καλλιεργήστε τη γη (ένα μποστάνι) και ζήστε ει δυνατόν χωρίς ρεύμα και χωρίς όνομα.

Τα χειρότερα και η παγκόσμια φτωχοποίηση είναι προ των πυλών. Άσε που μπορεί μια μέρα να πέσουν παγκοσμίως οι servers και να χαθεί ακόμη και ο fake ψηφιακός σου κόσμος. Ως τότε θα χρειαστεί να θυσιάσουμε μερικές Εύες ακόμη…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK