kourdistoportocali.comNews DeskTo οικογενειακό Εyes Wide Shut με φόντο το παγκόσμιο Silence Of The Lambs

Breaking news

To οικογενειακό Εyes Wide Shut με φόντο το παγκόσμιο Silence Of The Lambs

Tα δυσδιάκριτα όρια ηδονής, οδύνης και ανοησίας

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
By The Wrong Man
Ο συνάδελφός του πιλότος Josh Yoder αναφέρει:
«Με ειδοποιούν οι επιβάτες μιας πτήσης Southwest που αναχωρεί από το Las Vegas ότι ο καπετάνιος σωριάστηκε ξαφνικά λίγο μετά την απογείωση σήμερα το πρωί.
Απομακρύνθηκε από το θάλαμο διακυβέρνησης και αντικαταστάθηκε από έναν πιλότο άλλης εταιρίας που έτυχε να βρίσκεται στη πτήση σαν επιβάτης.
Αυτή είναι τώρα η πέμπτη ανικανότητα πιλότου που γνωρίζω τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Θα δημοσιεύσω περισσότερες λεπτομέρειες μόλις γίνουν διαθέσιμες».

Πέντε απανωτά συμβάντα με πιλότους

13 Μαρτίου 2023 – Η πτήση EK205 MXP-JFK της Emirates εκτρέπεται λόγω ασθένειας του πιλότου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση

11 Μαρτίου 2023 – Η πτήση της United Airlines 2007 GUA-ORD εκτρέπεται λόγω «ανίκανου πιλότου» που είχε πόνους στο στήθος

Μάρτιος 2023 – Ο πιλότος της British Airways κατέρρευσε σε ξενοδοχείο στο Κάιρο και πέθανε, επρόκειτο να πετάξει με το Airbus A321 από το Κάιρο στο Λονδίνο

3 Μαρτίου 2023 – Η πτήση της Virgin Australia VA-717 Αδελαΐδα προς Perth αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση αφού ο πρώτος πιλότος υπέστη καρδιακή προσβολή 30 λεπτά μετά την αναχώρηση.


Στο μεταξύ ο γερουσιαστής Rand Paul θα ρωτήσει στα πλαίσια της αρμόδιας επιτροπής τον CEO της Μοderna εάν έχει εμβολιάσει τα παιδιά του. Απολαύστε στα αποκαλυπτικά video που ακολουθούν τις απαντήσεις του Stéphane Bancel καθώς η κατάθεσή του δόθηκε λίγες ώρες πριν και είναι γεμάτη ενοχοποιητικά ντοκουμέντα.


Η ίδια η ΜΚΟ EcoHealth Alliance τώρα, του αλλόκοτου εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak την οποία χρηματοδοτούσε μεταξύ άλλων και ο διαβόητος Fauci αναφέρει τα ακόλουθα στην έκθεση προόδου τους:

«Σε συνεργασία με τον Ralph Baric (UNC), χρησιμοποιήσαμε το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV για να δημιουργήσουμε έναν χιμαιρικό ιό με προσαρμοσμένο σε ποντίκι κορμό SARS-CoV που εκφράζει πρωτεΐνη SHC014 με 10% απόκλιση αλληλουχίας από SARS-CoV S. Αυτή η χίμαιρα αντιγράφεται στο πρωτεύον επιθήλιο του ανθρώπινου αεραγωγού, χρησιμοποιώντας τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 για να εισέλθει στα κύτταρα».

Δηλαδή οι άνθρωποι ομολογούν ότι είχαν ήδη κατασκευάσει έναν ιό με τα χαρακτηριστικά του COVID-19.

Αφού ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην διάρκεια της 17ωρης εντατικής -ταχύρρυθμης  εκπαίδευσης του συνειδητοποίησε ότι το χρήμα δεν προέρχεται από τα χασισόδεντρα του Νίκου Καρανίκα αποδέχθηκε στη συνέχεια το “ατύχημα” στο Μάτι, ακολούθησαν χλιαρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το “ατύχημα” στα Τέμπη ενώ στο μεταξύ έχει παρακινήσει τους ψηφοφόρους του αφού πρώτα τον ψηφίσουν στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσουν “κουλτούρα εμβολιασμού COVID-19” ώστε να του αδειάσουν τη γωνιά και να μην αναγκάζεται να διογκώσει το δημόσιο χρέος. Το χρέος είναι θάνατος.


Εάν σκεφθείτε ότι δεν είναι μόνο οι 200 και πλέον άνθρωποι που χάθηκαν στο Μάτι και στα Τέμπη αλλά μαζί με τους απογόνους που θα αποκτούσαν οι εν λόγω αναλώσιμοι (για χάρη της ένδειξης υποταγής) μιλάμε για δυο-τρεις κωμοπόλεις σε βάθος χρόνου.

Όσο αφορά το επιδέξιο ρεπορτάζ του protothema.gr θα μπορούσε να διαβαστεί σαν ένα ακόμη project τύπου Τεμπών, Μάτι, Εύοιας στη διάρκεια του οποίου πολλοί αναλώσιμοι θα πέθαιναν εντυπωσιακά με αποτέλεσμα φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών και αγοριών να κοσμούν την επόμενη μέρα τα πρωτοσέλιδα, έντυπα και διαδικτυακά.


Στο μεταξύ ο ταλαίπωρος Σταθμάρχης παραμένει εξαφανισμένος, οι δικηγόροι του εξίσου φαντάσματα και η αλήθεια αγνοούμενη. Η σιωπή του Σταθμάρχη θα μπορούσε να εκληφθεί και ως προσωπική φροντίδα για την υγεία του ώστε να μην χρειαστεί να οδηγηθεί σε “υποβοηθούμενη” αυτοκτονία όπως ο Epstein και ο Τσαλικίδης.

 

Το γεγονός τώρα ότι κρατάμε την αγάπη για την οικογένειά μας αυτό δεν δίνει κανένα δικαίωμα σε Έλληνες εκδότες, εφοπλιστές, μηντιάρχες, etc, να σπαταλούν το δανεικό από τις τράπεζες (που δεν τους ανήκουν) χρήμα ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της τρυφηλής ζωής τους.

Οφείλουν να έχουν πρότυπο τον εφοπλιστή Πατίτσα ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, χωρίς δανεισμό και με τα λεφτά του μοιράζεται τις φαντασιώσεις του από το οικογενειακό Μάτια Ερμητικά Κλειστά- Εyes Wide Shut με το φιλοθεάμον οξυδερκές κοινό.

Η Marietta Chrousala ως άλλη Nicole Kidman ενδίδει στις πυρακτωμένες φαντασιώσεις του ζεύγους αποδεχόμενη το ρόλο της ως Σφίγγα της Ηδονής σε ένα κόσμο δυσδιάκριτων ορίων ανάμεσα στην Ηδονή, την Οδύνη και τη ανοησία.

Όλα αυτά ώστε να εξασφαλιστεί η επικοινωνιακή αποπλάνηση και Η Σιωπή των Αμνών-Silence Of The Lambs.

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK