kourdistoportocali.comNews DeskΣοκάρει το Forbes>Πάνω από τους μισούς γιατρούς και πυροσβέστες των ΗΠΑ αρνούνται να εμβολιασθούν

Αγωνία και απόγνωση

Σοκάρει το Forbes>Πάνω από τους μισούς γιατρούς και πυροσβέστες των ΗΠΑ αρνούνται να εμβολιασθούν

Στο Οχάιο το 60% του προσωπικού των νοσοκομείων απέρριψε τον εμβολιασμό

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Forbes σοκάρει. Τίποτε λιγότερο.

Κι αυτό γιατί αποκαλύπτει ότι παρά τον αριθμό των θανάτων Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες που επιταχύνεται ραγδαία, ένα εκπληκτικά υψηλό ποσοστό επαγγελματιών στον τομέα της υγείας και εργαζομένων πρώτης γραμμής σε ολόκληρη τη χώρα – οι οποίοι έχουν προτεραιότητα εμβολιασμού – φέρεται να διστάζουν ή αρνούνται εντελώς να το κάνουν , παρά τα σαφή επιστημονικά στοιχεία ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Νωρίτερα τη προηγούμενη εβδομάδα, ο κυβερνήτης του Οχάιο Mike DeWine (κεντρική photo) είπε ότι «ενοχλήθηκε» από τον σχετικά χαμηλό αριθμό εργαζομένων σε οίκους ευγηρίας που έχουν επιλέξει να κάνουν το εμβόλιο, με τον DeWine να δηλώνει ότι περίπου το 60% του προσωπικού των νοσοκομείων απέρριψε τον εμβολιασμό.

Ο Δρ Τζόζεφ Βαρόν, επικεφαλής κρίσιμης περίθαλψης στο Ιατρικό Κέντρο United Memorial του Χιούστον, δήλωσε στο NPR τον Δεκέμβριο ότι περισσότερες από τις μισές νοσοκόμες στη μονάδα του τον ενημέρωσαν ότι δεν θα κάνουν το εμβόλιο.

Περίπου το 55% των πυροσβεστών της Νέας Υόρκης που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι δεν θα κάνουν το εμβόλιο κοροναϊού, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών τον περασμένο μήνα.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν τη προηγούμενη Πέμπτη ότι το νοσοκομείο και οι δημόσιοι αξιωματούχοι στο Riverside της Καλιφόρνια, αναγκάστηκαν να βρουν τον καλύτερο τρόπο να κατανείμουν τις αχρησιμοποίητες δόσεις, αφού εκτιμάται ότι το 50% των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή  αρνήθηκαν το εμβόλιο.

Λιγότεροι από τους μισούς εργαζομένους στο κοινοτικό νοσοκομείο St. Elizabeth στην κομητεία Tehama, στην Καλιφόρνια, ήταν πρόθυμοι να εμβολιαστούν και περίπου το 20% έως το 40% των εργαζομένων της πρώτης γραμμής του L.A. έχουν αρνηθεί την ευκαιρία να κάνουν το εμβόλιο.

Η Δρ Nikhila Juvvadi, επικεφαλής κλινικός αξιωματικός στο νοσοκομείο Loretto του Σικάγου, δήλωσε ότι πραγματοποιήθηκε έρευνα τον Δεκέμβριο και το 40% του προσωπικού του νοσοκομείου είπε ότι δεν θα εμβολιαστούν.

Πηγή>Forbes

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Ο αγχωμένος CEO της Pfizer, ο ψύχραιμος Τούρκος και ο επικεφαλής της Moderna που ξεπούλησε τις μετοχές του
H Σιγκαπούρη, κράτος-υπόδειγμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, επιστρέφει στα lockdown
Σοκαρισμένος ο διάσημος παρουσιαστής Bill Maher και χιλιάδες άλλοι εμβολιασθέντες καθώς εμφανίζονται θετικοί στον ιό!
To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
ΣΟΚ στις ΗΠΑ> 8 μέλη των New York Yankees θετικοί στον ιό παρότι είχαν εμβολιασθεί πλήρως!
Prem Watsa> Έχετε μακράν την καλύτερη κυβέρνηση στην Ευρώπη
Γερμανοί υποστηρίζουν ότι βρήκαν την αιτία της πρόκλησης θρόμβων από τα εμβόλια
Global Health Governance μέσω Εμβολίων. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Πως τα θύματα του Παιδόφιλου Epstein “ακουμπάνε” τον Φιλάνθρωπο Gates
Μεγάλη (εμβολιαστική) μπάλα από τους Στέφανο Μάνο-Διανέλο Γεωργούδη
ΒΟΜΒΑ> Εμπλέκουν τον Fauci στο σκοτεινό εργαστήριο της Wuhan μετά το διαζύγιο βόμβα των Gates!