kourdistoportocali.comNews DeskPOLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»

Βreaking news

POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»

Αυτό υποστήριξε ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Clarence Thomas

Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Clarence Thomas υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»

Κύτταρα που ελήφθησαν από εκλεκτικές αμβλώσεις πριν από δεκαετίες χρησιμοποιήθηκαν σε δοκιμές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης εμβολίου Covid, μια πρακτική που είναι κοινή στις δοκιμές εμβολίων.
Αυτό υποστήριξε ο αναπληρωτής δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Clarence Thomas.

«Έχουν αντίρρηση για θρησκευτικούς λόγους σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια COVID-19 επειδή αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας κυτταρικές σειρές που προέρχονται από παιδιά που έχουν αποβληθεί», είπε ο δικαστής Clarence Thomas για τους ενάγοντες.

Η δήλωση της συντηρητικής δικαιοσύνης ήρθε σε μια αντίθετη γνώμη για μια υπόθεση στην οποία το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να αποδεχθεί την εξαίρεση εντολής εμβολίου για λόγους θρησκευτικής ελευθερίας, ισχυρισμό με τον οποίο προσέφυγαν κατά της εντολής εμβολίου 16 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας. Το κράτος απαιτεί από όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να προσκομίσουν αποδεικτικά εμβολιασμού.

«Έχουν αντίρρηση για θρησκευτικούς λόγους σε όλα τα διαθέσιμα εμβόλια COVID-19 επειδή αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας κυτταρικές σειρές που προέρχονται από παιδιά που έχουν αποβληθεί», είπε ο Thomas για τους ενάγοντες.

Κύτταρα που ελήφθησαν από προαιρετικές αμβλώσεις πριν από δεκαετίες χρησιμοποιήθηκαν σε δοκιμές κατά τη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίου Covid, μια πρακτική που είναι κοινή στις δοκιμές εμβολίων — συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών κατά της ερυθράς και της ανεμοβλογιάς.

Μια ομάδα γιατρών, νοσοκόμων και άλλων εργαζομένων στον τομέα της υγείας οδήγησε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Το Δικαστήριο της Βόρειας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης  εξέδωσε προκαταρκτική διαταγή, αλλά το Εφετείο την ακύρωσε και το Ανώτατο Δικαστήριο τελικά αρνήθηκε να ακούσει την προσφυγή την Πέμπτη. Αντίθετα, το Δικαστήριο άφησε σε ισχύ την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου που απορρίπτει τον ισχυρισμό των αναφερόντων ότι η εντολή της Νέας Υόρκης παραβιάζει το δικαίωμα της Πρώτης Τροποποίησης κατά των θρησκευτικών διακρίσεων. Και οι 16 εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είτε απολύθηκαν, είτε παραιτήθηκαν, είτε αποφάσισαν να λάβουν το εμβόλιο.

Οι συντηρητικοί δικαστές Samuel Alito και Neil Gorsuch προσχώρησαν στην  γνώμη του Thomas. Και ορισμένοι υπερασπιστές του Clarence Thomas σημείωσαν ότι απλώς απήγγειλε τους ισχυρισμούς που έκαναν εκείνοι που αρνούνταν να κάνουν το εμβόλιο.

Ο Thomas υποστηρίζει στη γνώμη του ότι το δικαστήριο θα έπρεπε να είχε δεχθεί μια αίτηση για να ανοίξει για πλήρη συζήτηση με το ερώτημα εάν μια εντολή όπως αυτή της Νέας Υόρκης μπορεί ποτέ να είναι ουδέτερη ή γενικά εφαρμόσιμη εάν δεν εξαιρεί τη θρησκευτική συμπεριφορά αλλά επιτρέπει την κοσμική συμπεριφορά — όπως π.χ. ιατρικές απαλλαγές.

Το κράτος επιτρέπει μια στενή ιατρική εξαίρεση για όσους είναι εξαιρετικά αλλεργικοί στο εμβόλιο Covid-19.

«Επειδή θα αντιμετώπιζα αυτό το θέμα τώρα στη συνήθη πορεία, προτού η επόμενη κρίση μας αναγκάσει ξανά να αποφασίσουμε περίπλοκα νομικά ζητήματα σε μια στάση έκτακτης ανάγκης, διαφωνώ με σεβασμό», γράφει ο Thomas.

Το γεγονός ότι δόθηκε το o.k. για εμβολιασμούς σε παιδιά από 6 μηνών με εμβόλια COVID-19 αποκαλύπτει και το ρόλο των εμβολίων που δεν είναι άλλος από τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων και τον έλεγχο του πληθυσμού.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Politico> Γιατί το Βερολίνο τρέμει πολύ περισσότερο και από τους ίδιους τους Ταϊβανέζους μια κινεζική εισβολή στο Νησί
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”