kourdistoportocali.comNews DeskOι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς ακουμπάνε την Ursula von der Leyen για συμμετοχή στη Γενοκτονία της Pfizer. Kαι τώρα χρειάζονται έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας

Breaking News

Oι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς ακουμπάνε την Ursula von der Leyen για συμμετοχή στη Γενοκτονία της Pfizer. Kαι τώρα χρειάζονται έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας

Το Ισραήλ φυλάττει τις Θερμοπύλες του δυτικού κόσμου και της δυτικής οικογένειας η οποία είναι ο στόχος

Tρίτη 14 Μαίου 2024

Μας θέλουν νεκρούς κι εμείς θέλουμε να ζήσουμε [Golda Meir]

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η Γενοκτονία ελέγχου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του ανεξέλεγκτου παγοσμίου χρέους και του ευγονισμού που διακρίνει την εμπλεκόμενη elite, oι Ευρωπαίοι εισαγγελείς με επικεφαλής της Laura Kovesi, που διερευνούν τις καταγγελίες για εγκληματικές ενέργειες σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις για το εμβόλιο μεταξύ της προέδρου της Κομισιόν Ursula von der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, απειλούν τώρα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σοβαρές νομικές ενέργειες.

O ιός που προκαλεί τον COVID-19 δεν ήταν απλά εργαστηριακός αλλά βιολογικό όπλο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs ως επικεφαλής της ομάδας των επιστημόνων που ερεύνησε την προέλευσή του. Ανάμεσα σε εκείνους που έπαιξαν ακούσια ή εκούσια ρόλο στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού βρίσκονται 5 Έλληνες καθηγητές με επικεφαλής τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ήταν μόλις Ιανουάριος του 2020, πριν ο διαβόητος ΠΟΥ κηρύξει τον ιό ως πανδημία όταν εμφανίστηκε μελέτη που υπογράφουν οι καθηγητές Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος σύμφωνα με την οποία ο ιός ήτο φυσικής προέλευσης.

Η ελληνική μελέτη παρότι εκ του προχείρου σαν τους στίχους του Καρβέλα για τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια βρέθηκε με μαγικό τρόπο στα χέρια του εργολάβου των gain of function ιών Peter Daszak ο οποίος την αξιοποίησε ως μία από τις παραπομπές του στην πληρωμένη επιστολή που έστειλε στο επιστημονικό Lancet με σκοπό να εξοβελίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού στην παρασκευή του οποίου ήτο βουτηγμένος ο ίδιος και η ΜΚΟ του.

Στην συγκάλυψη της εργαστηριακής φύσης του ιού την παρασκευή του οποίου χρηματοδότησε ο Fauci σύμφωνα με τα email που διέρρευσαν συμμετείχα η παγκόσμια μηντιακή προπαγάνδα καθώς ΜΜΕ όπως οι New York Times, το CNN, το ΤΙΜΕ, το BBC, κλπ, ανήκουν μέσω 3 εταιριών σε συγκεκριμένoυς επιχειρηματικούς ομίλους οι οποίοι βρίσκονται ταυτόχρονα πίσω από τον χορηγούμενο αντισημιτισμό των αμερικανικών πανεπιστημίων.

Το Ισραήλ φυλάττει τις Θερμοπύλες του δυτικού κόσμου και της δυτικής οικογένειας η οποία είναι ο στόχος καθώς ο δυτικός άνθρωπος κοστίζει ακριβά και πρέπει είτε να αντικατασταθεί είτε να περιοριστούν οι γεννήσεις τους και να αυξηθούν οι θάνατοί του. Ο Εd Dowd πρώην στέλεχος της Wall Street εκτιμά ότι μόνο στις ΗΠΑ οι θάνατοι από τα εμβόλια COVID-19 ξεπέρεσαν τα 33 εκατ. νεκρούς και τραυματισμένους.

Καθώς αποκαλύπτεται ο ρόλος των εμβολίων και η εργαστηριακή φύση της planδημίας κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σε δεινή θέση τον εκλεκτό του deep state Joe Biden οι εμπνευστές της μείωσης του δυτικού πληθυσμού χρειάζονται ένα “μεγάλο” γεγονός όπως μια νέα πανδημία-αυτή των πτηνών-που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι ή έναν πόλεμο δύο μελών του ΝΑΤΟ όπως είναι η Ελλάδα και η Τουρκία καθώς τόσο στην Ουκρανία όσο και στο Ισραήλ που μάχεται για την ύπαρξή του τρώνε τα μούτρα τους.

Δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν οι Μητσοτάκης-Γεραπετρίτης στην Άγκυρα αναγκάστηκαν να επιλέξουν το εθνικό έδαφος του ακρωτηριασμού ανάμεσα στην υπόλοιπη Κύπρο, στη περιοχή του Καστελορίζου και στη Θράκη.

Οι Έλληνες ηγέτες (Μητσοτάκης-Τσίπρας-Κασσελάκης) εξαναγκασμένοι να συμμετέχουν σε γεγονότα Μαύρου Κύκνου όπως τα Τέμπη, το Μάτι, ο Θεσσαλικός Κάμπος, οι φωτιές στην Εύβοια και την Αλεξανδρούπολη και φυσικά η εμβολιαστική εκστρατεία του οξυδερκούς πληθυσμού δεν έχουν περιθώρια αντίστασης-ούτε διαθέτουν και τις αντίστοιχες προσωπικότητες. Αρκεί να δείτε τον κλόουν Κασσελάκη να χαριεντίζεται με τις “διασημότητες” του εγχώριου lifestyle καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η γενοκτονία του πληθυσμού.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

Στις 9 Απριλίου λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Politico, η Laura Kovesi, η οποία ηγείται της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO), που είναι επιφορτισμένη με τη διερεύνηση σοβαρών οικονομικών εγκλημάτων που θίγουν τα συμφέροντα της ΕΕ, έκανε το ασυνήθιστο βήμα, κινώντας μια «διαδικασία φιλικού διακανονισμού» με την Επιτροπή.
Αυτό είναι το τελευταίο νομικό βήμα πριν από τη δικαστική προσφυγή και εάν δεν επιτευχθεί συμβιβασμός, η υπόθεση μπορεί να φτάσει στο Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ.

Η επιστολή της Ευρωπαίας Εισαγγελέα στην Κομισιόν – «Μας κόβετε αυθαίρετα κονδύλια, παρεμποδίζεται τις έρευνές μας»

Η επίσημη επιστολή της Εισαγγελέως της ΕΕ Kovesi κοινοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου σε ανώτερους αξιωματούχους της Κομισιόν, σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το Politico.
Σε αυτήν, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας ισχυρίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της στερεί τα μέσα για να εκτελέσει αποτελεσματικά το έργο της, ασκώντας πίεση στον προϋπολογισμό της, ειδικά στην πληροφορική.
Όταν συστάθηκε η EPPO το καλοκαίρι του 2021, η Κομισιόν συμφώνησε να παράσχει στη νοκμική υπηρεσία υποδομή πληροφορικής χωρίς ημερομηνία λήξης.
Η Επιτροπή υποστηρίζει τώρα στην EPPO ότι θέλει να αποσύρει την υποστήριξη αυτή.
Το χρηματικό ποσό που χρειάζεται είναι περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις της EPPO.
«Η μονομερής απόφαση να τερματιστεί, στις 31 Δεκεμβρίου 2024, η παροχή των αναφερόμενων υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία θέτει σε κίνδυνο η ανεξάρτητη εισαγγελία της Ένωσης να είναι σε αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά της και να επιτύχει την αποστολή της», έγραψε η Kovesi, προσθέτοντας ότι «εναπόκειται στην Επιτροπή να απέχει από κάθε μέτρο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την επίτευξη του στόχου που έχει ανατεθεί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την καταπολέμηση των εγκλημάτων που θίγουν τα οικονομικά συμφέροντα της Ένωσης».
Διακυβεύονται περισσότερα από μια περικοπή στον προϋπολογισμό της πληροφορικής.
Για το σχετικά νέο θεσμικό όργανο, την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, είναι πολύ σημαντική, καθώς οι εισαγγελείς της έχουν την εξουσία να διευθύνουν διεθνείς έρευνες, για κάτι που τακτικά καταγγέλλεται από κράτη μέλη και την ίδια την Κομισιόν ως μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την ΕΕ: εγκληματικές οργανώσεις που στοχεύουν σε ευρωπαϊκό χρήμα.
Το 2023, ο αριθμός των ερευνών της EPPO εκτινάχθηκε στα ύψη.
Πάνω από 200 έρευνες για απάτη ξεκίνησαν πέρυσι σχετικά με τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σε όλη την ΕΕ.
Το ταμείο για την οικονομική ανάκαμψη αφορά περισσότερα από 800 δισ. ευρώ.
Το 2022, όταν η εκταμίευση χρημάτων της ΕΕ βρισκόταν στα πρώτα στάδια, ξεκίνησαν μόλις 15 έρευνες.
Στα πρόσωπα που ελέγχονται περιλαμβάνεται και η von der Leyen για «παρέμβαση σε δημόσιες λειτουργίες, καταστροφή SMS, διαφθορά και σύγκρουση συμφερόντων», σύμφωνα με νομικά έγγραφα που είδε το Politico.
Πάντως, αν και οι εισαγγελείς της EPPO ερευνούν εικαζόμενα ποινικά αδικήματα, κανείς δεν έχει κατηγορηθεί ακόμη σε σχέση με την υπόθεση.

Τι απαντά η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία όφειλε νομικά να απαντήσει εντός 15 ημερών από την επιστολή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κοινοποίησε σήμερα 13/5 την επίσημη απάντησή της.
«Η Επιτροπή απάντησε στην EPPO εντός της καθορισμένης περιόδου για μια φιλική διευθέτηση», εξήγησε ένας εκπρόσωπος.
«Στην απάντησή της, η Επιτροπή εξέφρασε την προθυμία να συνεχίσει να υποστηρίζει τις υπηρεσίες πληροφορικής της EPPO για το άμεσο μέλλον υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω».
Η Επιτροπή αρνήθηκε οποιαδήποτε απόπειρα παρέμβασης στην ανεξαρτησία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και ανέφερε σε δήλωσή της ότι «υποστηρίζει σταθερά τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας από την αρχή και αντικρούει σθεναρά κάθε υπαινιγμό ότι η απόφαση της Επιτροπής στη διαδικασία του προϋπολογισμού έχει οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε έρευνα του EPPO».

-Ανδρέα, ιδού οι νεκροί σου!

ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ; ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ;

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK