kourdistoportocali.comNews DeskΓερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;

Breaking news

Γερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;

-Αν η κυβέρνηση Biden θέλει να μας επιβάλει αυτές τις εντολές εμβολίων, τότε το κοινό έχει κάθε δικαίωμα να μάθει πώς και γιατί αυτό το εμβόλιο εγκρίθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας Ralph Norman εισήγαγε την Πέμπτη νομοθεσία που θα μπορούσε να αναγκάσει την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εντός των επόμενων 100 ημερών.

Η νομοθεσία είναι μια άμεση απάντηση σε αίτημα που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα από την ομοσπονδιακή υπηρεσία για παράταση της δημοσίευσης δεδομένων για τα εμβόλια κατά του COVID για έως και 55 χρόνια.

«Πώς ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;» είπε ο Norman στο Fox News. «Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου».

Τον Σεπτέμβριο, μια ομάδα 30 επιστημόνων και ιατρικών επαγγελματιών από το Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) – που περιλαμβάνει αξιωματούχους από το ULCA, το Brown University, το Yale University και διεθνή ιδρύματα – μήνυσε τον FDA αφού ο οργανισμός αρνήθηκε να επισπεύσει ένα αίτημα για τα δεδομένα εμβολίου που υποβλήθηκαν βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA)

Το αίτημα FOIA υποβλήθηκε για πρώτη φορά στην ομοσπονδιακή υπηρεσία αφού η FDA ενέκρινε το εμβόλιο Pfizer για παιδιά ηλικίας 16 ετών και άνω τον Αύγουστο.

Η ομάδα των επιστημόνων υποστήριξε ότι η δημοσιοποίηση δεδομένων σχετικά με το εμβόλιο θα βοηθούσε στην ικανοποίηση των σκεπτικιστών για το εμβόλιο για την ασφάλειά του και θα ενθαρρύνει περαιτέρω εμβολιασμούς.

«Η εξέταση αυτών των πληροφοριών θα διευθετήσει τη συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση σχετικά με την επάρκεια της διαδικασίας αναθεώρησης του FDA», ανέφερε η ομάδα στις δικαστικές καταθέσεις. «Η δημοσίευση αυτών των δεδομένων θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει το συμπέρασμα του FDA ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και, επομένως, να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο εμβόλιο Pfizer».

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπούν την FDA υποστήριξαν ότι το αίτημα του ενάγοντα περιλαμβάνει περισσότερες από 329.000 σελίδες εγγράφων – όλα τα οποία πρέπει να καθαριστούν για να διασφαλιστεί ότι τα «εμπορικά μυστικά» δεν θα δημοσιοποιηθούν.

«Η FDA δεν έχει το προσωπικό ή τους πόρους στο γραφείο της FOIA για να επεξεργαστεί το αίτημα FOIA του ενάγοντα με ρυθμό άνω των 80.000 σελίδων το μήνα», υποστήριξε η υπεράσπιση.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είπε ότι το υποκατάστημα που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο και την κυκλοφορία των σελίδων στο PHMPT έχει μόλις 10 υπαλλήλους (και γιατί δεν προσλαμβάνουν η να μεταθέσουν εδώ όσους είναι απαραίτητοι για το σημαντικό αυτό έργο;) που επί του παρόντος αντιμετωπίζουν ταχυδακτυλουργικά 400 εκκρεμή αιτήματα FOIA.

Ο FDA πρότεινε να κυκλοφορούν μόλις 500 σελίδες το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο ομοσπονδιακός δικαστής συμφωνήσει με τους όρους του οργανισμού, το PHMPT μπορεί να αναμένει να λάβει το σύνολο των πληροφοριών που αναζητά έως το 2076!

«Η μόνη προτεραιότητα του FDA θα πρέπει να είναι η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Norman την Πέμπτη. «Αν η κυβέρνηση Biden θέλει να μας επιβάλει αυτές τις εντολές εμβολίων, τότε το κοινό έχει κάθε δικαίωμα να μάθει πώς και γιατί αυτό το εμβόλιο εγκρίθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

ΞΑΦΝΙΚΑ μέλος του ΔΣ της Pfizer προτείνει να ακυρωθούν οι εντολές εμβολίου ακόμη και στο Δημόσιο και να αρθούν οι περιορισμοί!
ΕΠΕΙΓΟΝ> Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών
Η ΝEW YORK POST βάζει στο τραπέζι δυνατά το σενάριο του εργαστηριακού ιού. Πως συνδέεται με την διαφαινόμενη εισβολή του Putin στην Ουκρανία και το ενδεχόμενο τουρκικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας
BOMBA> O Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού καταγγέλει τον Τσιτσιολίνο-MacGyver για τη μετατροπή της σε παγίδα
Mετά το νέο άρθρο του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade είναι αστείο να πιστεύουμε ότι ο Μενέλαος Φουρθιώτης θα ρίξει τον πρωθυπουργό που βγήκε όρθιος από τη κρίση του Έβρου. Θα το κάνει όμως αποτελεσματικά ο Σωτήρης Τσιόδρας
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ο ρωσικός στρατός ανέπτυξε ένα νέο τάγμα ηλεκτρονικού πολέμου κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία [VIDEO]
THE EPOCH TIMES-VIDEO> 50 εκατ. δολάρια από τον Fauci στους επιστήμονες που εξαφάνισαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2
Ο Γιάννης (ΑΒACUS) παρέα με 3 φίλους του έκαναν μία δημοσκόπηση στο γκαράζ (επειδή θέλει να γίνει Steve Jobs), η οποία δίνει στο ΚΙΝΑΛ τη 2η θέση
SOUTH CAROLINA> Νομοσχέδιο καθιστά παράνομο το ερώτημα της κατάστασης εμβολιασμού
THE SPECTATOR> Η εμμονή με το πάρτυ του Boris Johnson είναι γιατί δεν θέλουν να χωνέψουν το Brexit που ήταν μία δημοκρατική μας επιλογή!
[#WeRemember] VERA SHARAV-ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ > Το Ποτέ Ξανά είναι τώρα. Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα [VIDEO]
ΗΠΑ-PROJECT VERITAS> Ιατρικό προσωπικό παραδέχεται λάθος αραίωση στη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer [VIDEO]