kourdistoportocali.comNews DeskΓερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;

Breaking news

Γερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;

-Αν η κυβέρνηση Biden θέλει να μας επιβάλει αυτές τις εντολές εμβολίων, τότε το κοινό έχει κάθε δικαίωμα να μάθει πώς και γιατί αυτό το εμβόλιο εγκρίθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας Ralph Norman εισήγαγε την Πέμπτη νομοθεσία που θα μπορούσε να αναγκάσει την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εντός των επόμενων 100 ημερών.

Η νομοθεσία είναι μια άμεση απάντηση σε αίτημα που υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα από την ομοσπονδιακή υπηρεσία για παράταση της δημοσίευσης δεδομένων για τα εμβόλια κατά του COVID για έως και 55 χρόνια.

«Πώς ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;» είπε ο Norman στο Fox News. «Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου».

Τον Σεπτέμβριο, μια ομάδα 30 επιστημόνων και ιατρικών επαγγελματιών από το Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) – που περιλαμβάνει αξιωματούχους από το ULCA, το Brown University, το Yale University και διεθνή ιδρύματα – μήνυσε τον FDA αφού ο οργανισμός αρνήθηκε να επισπεύσει ένα αίτημα για τα δεδομένα εμβολίου που υποβλήθηκαν βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA)

Το αίτημα FOIA υποβλήθηκε για πρώτη φορά στην ομοσπονδιακή υπηρεσία αφού η FDA ενέκρινε το εμβόλιο Pfizer για παιδιά ηλικίας 16 ετών και άνω τον Αύγουστο.

Η ομάδα των επιστημόνων υποστήριξε ότι η δημοσιοποίηση δεδομένων σχετικά με το εμβόλιο θα βοηθούσε στην ικανοποίηση των σκεπτικιστών για το εμβόλιο για την ασφάλειά του και θα ενθαρρύνει περαιτέρω εμβολιασμούς.

«Η εξέταση αυτών των πληροφοριών θα διευθετήσει τη συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση σχετικά με την επάρκεια της διαδικασίας αναθεώρησης του FDA», ανέφερε η ομάδα στις δικαστικές καταθέσεις. «Η δημοσίευση αυτών των δεδομένων θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει το συμπέρασμα του FDA ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και, επομένως, να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο εμβόλιο Pfizer».

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπούν την FDA υποστήριξαν ότι το αίτημα του ενάγοντα περιλαμβάνει περισσότερες από 329.000 σελίδες εγγράφων – όλα τα οποία πρέπει να καθαριστούν για να διασφαλιστεί ότι τα «εμπορικά μυστικά» δεν θα δημοσιοποιηθούν.

«Η FDA δεν έχει το προσωπικό ή τους πόρους στο γραφείο της FOIA για να επεξεργαστεί το αίτημα FOIA του ενάγοντα με ρυθμό άνω των 80.000 σελίδων το μήνα», υποστήριξε η υπεράσπιση.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον περασμένο μήνα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είπε ότι το υποκατάστημα που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο και την κυκλοφορία των σελίδων στο PHMPT έχει μόλις 10 υπαλλήλους (και γιατί δεν προσλαμβάνουν η να μεταθέσουν εδώ όσους είναι απαραίτητοι για το σημαντικό αυτό έργο;) που επί του παρόντος αντιμετωπίζουν ταχυδακτυλουργικά 400 εκκρεμή αιτήματα FOIA.

Ο FDA πρότεινε να κυκλοφορούν μόλις 500 σελίδες το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο ομοσπονδιακός δικαστής συμφωνήσει με τους όρους του οργανισμού, το PHMPT μπορεί να αναμένει να λάβει το σύνολο των πληροφοριών που αναζητά έως το 2076!

«Η μόνη προτεραιότητα του FDA θα πρέπει να είναι η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Norman την Πέμπτη. «Αν η κυβέρνηση Biden θέλει να μας επιβάλει αυτές τις εντολές εμβολίων, τότε το κοινό έχει κάθε δικαίωμα να μάθει πώς και γιατί αυτό το εμβόλιο εγκρίθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Ο Stephane Bancel (Moderna) απαντά> Για έως και 2 χρόνια η προστασία του εμβολίου μας