kourdistoportocali.comNews DeskΕΠΕΙΓΟΝ> Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών

Τι συμβαίνει στον πλανήτη;

ΕΠΕΙΓΟΝ> Σοκάρει το κυβερνητικό-κομμουνιστικό-συριζαικό μένος εναντίον μιας εταιρίας που δεν κυβερνάει τη χώρα, δεν διοικεί τη Τροχαία, τη Πολιτική Προστασία και το Υπ. Συγκοινωνιών

Ποιος κυβερνάει τη χώρα; Η Αττική Οδός; Σε ποιον ανήκει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας. Στην Αττική Οδό; Σε ποιον ανήκει το Υπ. Συγκοινωνιών; Στην Αττική Οδό;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Βy Blade Runner

Σοκάρει το κομμουνιστικό μένος εναντίον μίας εταιρείας. Ούτε ο Σύριζα να κυβερνούσε. Συγνώμη ρε χαχόλοι, από πότε μία εταιρία υποκαθιστά τη Τροχαία και τη Πολιτική Προστασία; Πως είναι δυνατόν μία προαναγγελθείσα χιονόπτωση να βρίσκει ανέτοιμο το κρατικό μηχανισμό και στη συνέχεια να σπεύδουμε να κατασπαράξουμε μία εταιρία; Έχει χαθεί κάθε λογική, κάθε μέτρο αρκεί να εφαρμόσουμε το θανάσιμο για την Οικονομία και τους ανθρώπους project.

Ποιος κυβερνάει τη χώρα; Η Αττική Οδός; Σε ποιον ανήκει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας. Στην Αττική Οδό; Σε ποιον ανήκει το Υπ. Συγκοινωνιών; Στην Αττική Οδό;

Αυτή η παγκόσμια πρεμούρα να γίνουμε με το στανιό κομμουνιστές, να ζούμε ταμπουρωμένοι στα σπίτια μας, να μην δουλεύουμε και μόνο να εμβολιαζόμαστε μέχρι θανάτου ώστε να αντιμετωπίσουμε τον εργαστηριακό ιό μιας προαναγγελθείσας εργαστηριακής πανδημίας που έχει μετατρέψει τους ηγέτες του δυτικού κόσμου σε βαποράκια της εμμονής κάποιων που θέλουν να αλλάξουν βίαια τον κόσμο είναι τόσο προφανής που βγάζει μάτι.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα σε βάρος της Αττικής Οδού καθώς τα πολιτικά κόμματα τη παραδίδουν βορά στον όχλο θα συμβεί αύριο με μια άλλη εταιρία και στη συνέχεια με την επόμενη εταιρία. Και στο τέλος θα μείνει μόνο το κράτος-εταιρία αλά Κίνα. Πάπαλα. Και όποιος από μας και από δαύτους θα έχει επιζήσει.

Αλλά και ο λαός για μία ακόμη φορά μετατρέπεται σε όχλο. Σε όχλο εμβολιασθέντων (που είναι στην ουσία ανεμβολίαστοι γιατί στο Ισραήλ από χθες κάνουν την 4η δόση οι άνω των 18) και μη εμβολιασθέντων σε έναν κόσμο που αλίμονο εάν δεν έχετε διαπιστώσει ακόμη ότι είμαστε όλοι ανεμβολίαστοι καθώς προαναγγέλονται ένα σκασμό άλλα εμβόλια ειδικά για την κάθε μετάλλαξη. Εμβόλια δίχως τέλος. Δείτε τι λένε εδώ ηρωίδες Εβραίες που επέζησαν του ολοκαυτώματος και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που συμβαίνει στο κόσμο.

Πως είναι δυνατόν μία δεξιά κυβέρνηση να κρεμάει στα μανταλάκια μία εταιρία της οποίας ο ρόλος δεν είναι η διακυβέρνηση της χώρας ούτε αντικαθιστά τη Τροχαία, ούτε τη πολιτική προστασία. Η εταιρία μάλιστα κατήγγειλε ότι πρότεινε να απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας και δεν εισακούστηκε.

Ισως γιατί έπρεπε να συμβεί όλο αυτό.

Κι επειδή διαβάσαμε στη Zougla ότι το Νομικό Γραφείο του Νίκου Δένδια εκπροσωπεί την εταιρία καλούμε τον δικηγόρο Δένδια να κάνει μήνυση στη κυβέρνηση και να ζητήσει εκατομμύρια ευρώ για βλάβη του ονόματος των εταιριών που μετέχουν στη κοινοπραξία της Αττικής Οδού.

Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας>

Μήπως ζούμε σε επανάληψη το project Εύβοια; Για κάθε μεροκάματο που χάνεται ο θάνατος πλησιάζει περισσότερο το θύμα του. Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος κάτι ανάμεσα σε φτηνή απομίμηση Τσιτσιολίνου και MacGyver, επειδή έχει την ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας, λόγω των εντολέων του, ανακοίνωσε την παράταση της αργίας για αύριο σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Μπορεί να μας πει ο κ. Στυλιανίδης πως μπορεί να ζήσει ο πληθυσμός ενός χρεοκοπημένου κράτους με διαρκή lockdowns και αργίες; Η μήπως απλά εφαρμόζουμε την Τελική Λύση στα πειθήνια θύματα;

Όπως είπε, όλο το βράδυ, με συνεχείς προσπάθειες όλων των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας, της αστυνομίας, των ενόπλων δυνάμεων, της Πυροσβεστικής και των εθελοντών απεγκλωβίστηκαν περίπου 3.500 πολίτες και περίπου 1.800 αυτοκίνητα, τους οποίους ο ίδιος “φρόντισε” να εγκλωβιστούν εάν πιστέψουμε τις καταγγελίες του υπευθύνου κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, ο οποίος απεκάλυψε ότι είχε ζητήσει έγκαιρα να σταματήσει η κυκλοφορία των φορτηγών στην Αττική Οδό και όμως δεν εισακούστηκε.

Αυτή η καταγγελία θυμίζει κάπως τις αντίστοιχες που αφορούσαν τις φωτιές της Εύβοιας σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι δεν ήθελαν να σβήσουν οι φωτιές.

O Tσιτσιολίνος-MacGyver ας μην έχει την ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος εκεί έξω-ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη. Ας μην έχει την ψευδαίσθηση ότι ανήκει στους φωτισμένους που κατέχουν το μυστικό όταν ο κώλος της μαιμούς που είναι ανεβασμένη στο δέντρο βρίσκεται σε κοινή θέα.

Αττική Οδός: «Η εταιρία δεν κλείνει το δρόμο μόνη της, χρειάζεται συντονισμός με την Τροχαία»

Στην τηλεόραση του MEGA μίλησε ο κ. Φάνης Παπαδημητρίου, διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, αναφέροντας πως «με μια πρόχειρη καταμέτρηση αυτή την ώρα πρέπει να υπάρχουν περίπου 1200 οχήματα εγκλωβισμένα και στα δύο ρεύματα, προς αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα. Τα περισσότερα είναι οχήματα μόνο, οι οδηγοί έχουν φύγει από το βράδυ. Οι οδηγοί εκτιμώ ότι είναι περίπου 300 άτομα. Έχει γίνει επιχείρηση όλο το βράδυ», περιέγραψε ο κ. Παπαδημητρίου αναφορικά με την κατάσταση στην Αττική Οδό αυτή την ώρα.

«Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα εχθές το πρωί. Η κακοκαιρία μας έπιασε στη χειρότερη ώρα, 9 το πρωί με όλη την Αθήνα στο δρόμο. Η κυκλοφορία ήταν πολύ μεγάλη, 70.000 αυτοκίνητα, 5.000 φορτηγά και 35 εκχιονιστικά δικά μας ανάμεσά τους», περιέγραψε.

«Εχθές το πρωί η Αττική Οδός λειτουργούσε κανονικά. Στις 8 έπιασε η κίνηση και τα φαινόμενα. Όταν νιώθεις ότι το δρόμο τον έχεις, δεν τον κλείνεις. Η εταιρία δεν κλείνει το δρόμο μόνη της, χρειάζεται συντονισμός με την Τροχαία, και με διαταγή της Τροχαίας κλείνει, όπως και εκείνη απαγόρευσε τη διέλευση των φορτηγών. Ό,τι επιχείρηση έχει γίνει το βράδυ, έχει γίνει προσεγγίζοντας ανάποδα.

Η Αττική Οδός έχει 35 εκχιονιστικά, κάποια εγκλωβίστηκαν και τα ίδια. Γίνονταν και γίνονται τιτάνιες προσπάθειες. Και πάμε και κόντρα, και ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Έχει έρθει και η Πυροσβεστική τώρα και προσπαθούμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό», συνέχισε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Έχουμε προσεγγίσει τον κόσμο, έχουμε δώσει και κουβέρτες. Δε μας αρέσει καθόλου η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Υπήρξαν και κρίσιμα περιστατικά, στα οποία χρειάστηκε να επέμβουμε. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα, ελπίζουμε μέχρι το μεσημέρι να βοηθήσουμε να έχει γίνει κάτι», είπε.

Σε ό,τι αφορά την επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Παπαδημητρίου εξήγησε ότι «προσεγγίζουμε την Κάντζα από πίσω, και με την Πυροσβεστική από μπροστά. Το σχέδιο είναι μαζί με την Πυροσβεστική και είμαστε σε συνεργασία και έτσι θα πορευτούμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η προσπάθεια θα είναι διαρκής και εκτιμώ ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε ολοκληρώσει».

«Υπήρξε και σύσκεψη υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας. Εισηγηθήκαμε από την αρχή ότι πρέπει να απαγορευτούν τα φορτηγά από την Κυριακή. Τα φορτηγά απαγορεύτηκαν εχτές στις 2 το μεσημέρι, όταν ήταν πολύ αργά. Άποψή μου ότι τα φορτηγά θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί από την Κυριακή το απόγευμα, όπως είχε γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Αν είχε γίνει αυτό, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη», σημείωσε ο ίδιος σε μια προσπάθεια να εξηγήσει το τι πήγε λάθος.

«Ο δρόμος προς το αεροδρόμιο τώρα είναι ανοιχτός. Το πρόβλημα σημειώθηκε επειδή δίπλωσαν νταλίκες και σταμάτησαν αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου. Θα βοηθούσε πολύ αν δεν είχαμε φορτηγά από την αρχή. Είχαμε 5.000 φορτηγά από τις 7 εχτές το πρωί στην Αττική Οδό. Η πολιτεία δεν ήθελε να κόψει την εφοδιαστική αλυσίδα», συνέχισε.

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση, που εξελίσσεται με ρυθμούς αργούς αλλά σταθερούς. Μπορώ να καταλάβω την οργή των ανθρώπων, δε νιώθουμε καθόλου άνετα», είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Συνολικά εκτιμώ ότι εγκλωβίστηκαν περίπου 2.000 αυτοκίνητα. Μετά θα γίνει προσπάθεια τα αυτοκίνητα αυτά να μπουν κάπως στην άκρη για να ανοίξει ο δρόμος», ανέφερε ο ίδιος κλείνοντας.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories
Σ’ αυτή τη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία λογική, καμία αισθητική, απουσιάζουν ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια. Πως μπορούν οι 3 πρώην να το κάνουν στον εαυτό τους όλο αυτό;
Όταν  η Βίβλος του Συντηρητικού Κόσμου, ο The Spectator και η Βίβλος του Ιατρικού Κόσμου, το The British Medical Journal, σημαίνουν συναγερμό κάτι συμβαίνει εκεί έξω…
Oι συνδικαλιστές και τα σωματεία στις ΗΠΑ με την στήριξη του Biden μετά την Amazon στοχοποιούν και την Apple