kourdistoportocali.comNews Desk[#WeRemember] VERA SHARAV-ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ > Το Ποτέ Ξανά είναι τώρα. Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα [VIDEO]

Βreaking news

[#WeRemember] VERA SHARAV-ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ > Το Ποτέ Ξανά είναι τώρα. Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα [VIDEO]

-Η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Από τη 1η Φεβρουαρίου όσοι Ελληνες έχουν κάνει δύο δόσεις εμβολίου και δεν έσπευσαν να κάνουν την 3η θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι. Θα έχουν δηλαδή την τυραννική αντιμετώπιση όσων επέλεξαν να μην κάνουν ουκ έστιν αριθμός εμβόλια COVID-19. Eάν πάλι σπεύσουν να κάνουν την 3η δόση, σε 5 μήνες θα θεωρούνται εκ νέου ανεμβολίαστοι.

Ηδη χθες η κυβέρνηση του Ισραήλ χορηγεί την 4η δόση στους άνω των 18.

Την ίδια στιγμή η Pfizer ξεκινάει δοκιμές για ένα εμβόλιο ειδικά για την Omicron καθώς νέες μεταλλάξεις κάνουν την εμφάνισή τους. Κι όλα αυτά εξαιτίας μίας πανδημίας της οποίας η εργαστηριακή συγκάλυψη από τους Fauci και Collins αποκαλύπτεται με διαρκώς νέα ντοκουμέντα.

Με λίγα λόγια ένας εργαστηριακός ιός είτε από ατύχημα είτε οργανωμένα εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας. Και επειδή στην επιχείρηση συγκάλυψης συμμετέχουν τόσο οι Κινέζοι όσο και οι ΗΠΑ αναρωτηθείτε τι συμβαίνει στο πλανήτη. Ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ακόμη ζωντανές τις μνήμες των Ναζί και όλα αυτό που ζούμε έχει ήδη σημάνει συναγερμό μέσα τους καθώς συνειδητοποιούν ότι ζούμε μία απόπειρα επανάληψης. Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

 «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav επρόκειτο να εκφωνήσει την πιο κάτω ομιλία την Κυριακή στις Βρυξέλλες σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα προστασίας και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά της COVID-19. Αφού η συγκέντρωση ακυρώθηκε ξαφνικά, επειδή η αστυνομία απείλησε τους διαδηλωτές, η Sharav και άλλοι ομιλητές πραγματοποίησαν τις ομιλίες τους σε ένα εστιατόριο.

Διαβάστε αναλυτικά την ομιλία της Sharav:

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Ο Bill Gates, ισόβιος ευγονιστής και σημαντικός ενδιαφερόμενος στη βιομηχανία των εμβολίων, δήλωσε ότι το εμβόλιο για την COVID είναι η «τελική λύση».

Οι ενέσεις COVID χρησιμοποιούν μια πειραματική τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων. Οι δοκιμές τους στον παγκόσμιο πληθυσμό αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του κατεξοχήν ανθρώπινου δικαιώματος για «εθελοντική, ενημερωμένη συναίνεση».

Εκείνοι που αρνούνται να τους χορηγηθεί η ένεση χαρακτηρίζονται ως μεταφορείς ενός θανατηφόρου ιού. Υποβάλλονται σε ολοένα και πιο σκληρές ποινές και διακρίσεις. Η Γερμανία, η Αυστρία και η Ιταλία παρασύρονται για άλλη μια φορά από ένα όργιο φασιστικών ενεργειών μίσους. Αυτή τη φορά στοχοποιούνται οι ανεμβολίαστοι.

Vera Sharav in her home

Η επικρατούσα άποψη για τις εντολές εμβολίων είναι η προστασία των ανθρώπων από τη μόλυνση και τη μετάδοση. Ωστόσο, τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία δείχνουν ότι οι ενέσεις COVID δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοσή της και δεν παρέχουν ανοσία.

Ακόμη και η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Rochelle Wallensky, έχει αναγνωρίσει ότι τα εμβόλια COVID δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση.

Ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, παραδέχτηκε ότι «δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία, εάν υπάρχει».

Εάν τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μολυνθούν και να μεταδώσουν την COVID γιατί θα πρέπει να είναι προνομιούχοι; Γιατί οι μη εμβολιασμένοι, που αρνούνται να τους χορηγηθεί με ένεση ένα κλινικά άχρηστο προϊόν, κακολογούνται, υφίστανται διακρίσεις, απειλούνται με απώλεια εργασίας και την απομάκρυνση των παιδιών τους από το σχολείο;

Εάν τα εμβόλια για την COVID δεν προστατεύουν την υγεία κανενός, ποιος είναι ο πραγματικός στόχος των εντολών εμβολιασμού και των ψηφιακών διαβατηρίων;

Πολλοί ανεξάρτητοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι αυτές οι ενέσεις είναι βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής. Δεκάδες χιλιάδες γιατροί, επιστήμονες και νοσηλευτές αρνούνται τις ενέσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τη δουλειά και τις άδειές τους.

Κυβερνητικά δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τον EMA [Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων] επιβεβαιώνουν ότι έχουν αναφερθεί πολλοί θάνατοι και παρενέργειες. Σχεδόν 38.000 Ευρωπαίοι έχασαν τη ζωή τους μετά από τους εμβολιασμούς. Και περισσότεροι από 3.390.000 έχουν υποστεί παρενέργειες. Υγιείς, αθλητικοί, νέοι ενήλικες έχουν πεθάνει. Τα παιδιά υποφέρουν από μυοκαρδίτιδες και θρόμβους αίματος. Νευροεκφυλιστικές ασθένειες εμφανίζονται και στους εμβολιασμένους.

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας. Τα σημερινά αρπακτικά έχουν εξαπολύσει ένα ενέσιμο βιολογικό όπλο που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει μια δηλητηριώδη πρωτεΐνη ακίδας και τεχνολογία stealth επιτήρησης στο σώμα.

Αυτό το όπλο δίνει τη δυνατότητα στα αρπακτικά να ελέγχουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από απόσταση, 24 ώρες την ημέρα. Πρέπει να επιλέξουμε αν θα παρακούσουμε και θα διεκδικήσουμε την ελευθερία μας και τα δικαιώματά μας ως ανθρώπινα όντα ή να υποδουλωθούμε.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!
H Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν φάρσα, είτε σαν τραγωδία ενώ εσύ ανεβάζεις insta stories