Πάμε τώρα να κάνουμε μία ακόμη βουτιά στα έγκατα του κατασκευασμένου ιού COVID-19 και στις φιγούρες που πλέον δεν μπορούν να παραμείνουν στην ομίχλη καθώς οι προβολείς των αποκαλύψεων φωτίζουν οικεία πρόσωπα όπως ο διαβόητος Τony Fauci. Οι επικριτές αμφισβήτησαν εδώ και καιρό το γιατί τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) χρηματοδοτούσαν πειράματα από τον καθηγητή Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας του Chapel Hill (UNC) για την ανάπτυξη μιας τεχνικής για την απόκρυψη στοιχείων ανθρώπινης παραβίασης σε σούπερ ιούς που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο.

Με τη βοήθεια περίπου 220,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τη χρηματοδότηση του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ο Baric ανέπτυξε μια τεχνική “Seamless Ligation”, η οποία καυχιόταν ότι μπορούσε να κρύψει τέλεια όλα τα στοιχεία για ανθρώπινη παρέμβαση σε ιούς που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο. Ο Baric ονόμασε την εφεύρεσή του τη μέθοδο “no-see’m”-γράφουν οι Robert F. Kennedy, Jr. J. Jay Couey, Ph.D και Charles Rixey.

Τώρα μια νέα μελέτη με τίτλο «Το δακτυλικό αποτύπωμα της ενδονουκλεάσης υποδεικνύει συνθετική προέλευση του SARS-CoV2», η οποία δημοσιεύτηκε στον διακομιστή προεκτύπωσης bioRxiv, δείχνει ότι – προφανώς εν αγνοία του Baric – το τέχνασμα απόκρυψης «αδιάλειπτης σύνδεσης» αφήνει τη δική του λεπτή αλλά ευανάγνωστη υπογραφή.

(Η βρωμοδουλειά του, δλδ η επιχείρηση συγκάλυψης της μηχανικής παρέμβασης του στον ιό αποκαλύπτεται)

Το πιο σημαντικό, αυτοί οι ίδιοι ερευνητές ανακάλυψαν αυτή την καταραμένη υπογραφή στο γονιδίωμα του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Η τεχνική του Baric ήταν εδώ και καιρό αμφιλεγόμενη.

«Είναι ο καλλιτέχνης που δεν υπογράφει το όνομά του στον πίνακα. Ο ιολόγος που δεν υπογράφει τον ιό για να μας ενημερώσει εάν αναδύεται φυσικά ή αν παράγεται σε εργαστήριο», δήλωσε ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs, πρόεδρος της επιτροπής Lancet COVID-19, μιας ειδικής ομάδας που διερεύνησε την προέλευση του COVID-19.

«Όλα λένε, Θεέ μου, υπήρχε πραγματικά μια μεγάλη, πολύ επικίνδυνη ερευνητική ατζέντα σε εξέλιξη».

Αυτόν τον μήνα, ο Sachs δημοσίευσε τα αποτελέσματα της 22μηνης έρευνάς του στο The Lancet, συμπεριλαμβανομένου του επιζήμιου συμπεράσματος ότι ο COVID-19 πιθανότατα δημιουργήθηκε από εργαστήριο και ότι η τεχνολογία πιθανότατα προήλθε από την επιστήμη που χρηματοδοτείται από το NIH.

Αναφερόμενος στη μεθοδολογία απρόσκοπτης απολίνωσης του Baric, ο εξελικτικός βιολόγος Bret Weinstein παρατήρησε:

«Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε αν το ενδιαφέρον σας ήταν η δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες δημόσιας υγείας θα σημάδευαν τις βελτιώσεις τους με κόκκινες σημαίες – δεν θα επινοούσαν τρόπους για να τις κρύψουν. Ο μόνος λόγος που θα θέλατε ένα concealer είναι να προωθήσετε έναν απαίσιο σκοπό – όπως η ανάπτυξη παράνομων βιοόπλων – κάποια αταξία που ο επιστήμονας δεν ήθελε να εντοπιστεί στο εργαστήριό του.

Ο Baric δίδαξε τη μέθοδο «no-see’m» του στην «Κυρία Νυχτερίδα» τη Κιζέζα επιστήμονα Shi Zhengli Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan (WIV) το 2016. Σε αντάλλαγμα, ο Βaric έλαβε κινέζικους κορονοϊούς που συνέλεξε η Shi από νυχτερίδες στην επαρχία Yunnan. (Οι επιστήμονες έχουν συνδέσει την γενεαλογία του γονιδιώματος του COVID-19 με στενά συγγενείς νυχτερίδες.)

Στη συνέχεια, η Shi και οι συνάδελφοί της στο Ινστιτούτο της Wuhan απέδειξαν την κυριαρχία τους στην τεχνική υψηλού κινδύνου του Βaric σε μια σειρά δημοσιευμένων – και άκρως αμφιλεγόμενων – πειραμάτων κέρδους λειτουργίας (gain of function) στο εργαστήριο της Wuhan. Ήταν ακόμη πιο ύποπτο για τους επικριτές του το γεγονός ότι ο Baric, και πάλι με τη χρηματοδότηση του NIAID, επέλεξε να μοιραστεί αυτήν την επικίνδυνη τεχνική για την οπλοφορία παθογόνων με Κινέζους επιστήμονες που έχουν σαφείς δεσμούς με τον κινεζικό στρατό.

Οι ειδικοί λένε ότι οι επιπτώσεις αυτής της νέας μελέτης θα μπορούσαν να είναι εκτεταμένες. Δείχνοντας με το δάχτυλο τον Baric, η μελέτη εγείρει την πιθανότητα δυνητικά καταστροφικής ευθύνης για το NIAID και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και άλλα μέρη.

Οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται κοντά στον Δρ Anthony Fauci, έχουν επανειλημμένα επισημάνει ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, έχει γονιδιωματικές αλληλουχίες που φαίνονται ασυνεπείς με τη φυσική εξέλιξη: Ο ιός COVID-19 δεν είναι πλέον μολυσματικός σε νυχτερίδες, και το χαρακτηριστικό της αιχμηρής πρωτεΐνης – το οποίο είναι άγνωστο σε αυτήν την οικογένεια κορωνοϊού – περιλαμβάνει πολυάριθμες μεταλλάξεις που τον καθιστούν ιδανικά μολυσματικό στους ανθρώπους.

Ο πλησιέστερος γνωστός συγγενής του κορωνοϊού – ένας κορωνοϊός από το εργαστήριο της Wuhan – είναι 96,2% πανομοιότυπος με τον SARS-CoV-2. Η περίεργη ακίδα αντιπροσωπεύει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη διαφορά του 3,8%. Παραδόξως, υπάρχουν πολλές νέες μεταλλάξεις στην ακίδα και σχεδόν καμία στο υπόλοιπο γονιδίωμα.

Η φυσική εξέλιξη αναμένεται να αφήσει τις μεταλλάξεις ομοιόμορφα κατανεμημένες σε όλο το γονιδίωμα. Το γεγονός ότι ουσιαστικά όλες οι μεταλλάξεις συμβαίνουν στην ακίδα οδήγησε αυτούς τους επιστήμονες να υποψιαστούν ότι ο συγκεκριμένος κορονοϊός του εργαστηρίου Wuhan που συνέλεξε η Shi Zhengli είναι ο άμεσος πρόγονος του SARS-CoV-2 και ότι η νέα του ακίδα εμφυτεύτηκε μέσω μηχανικής διαδικασίας από ανθρώπινο χέρι!

Ωστόσο, τα αναμφισβήτητα δακτυλικά αποτυπώματα της εργαστηριακής μηχανικής απουσίαζαν – αφήνοντας πολλούς ειδικούς να αναρωτιούνται εάν η τεχνική του Baric χρησιμοποιήθηκε για τη συναρμολόγηση ενός νέου κοροναϊού με την κατασκευασμένη ακίδα, αφαιρώντας τα στοιχεία της δημιουργίας εργαστηρίου.

Αυτή η νέα μελέτη συνδέει τα βιολογικά κομμάτια του παζλ που με τη σειρά τους συνδέουν την ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενη έρευνα με μια παγκόσμια πανδημία. Αυτό το μονοπάτι οδηγεί απευθείας στο UNC και το NIAID. Δηλαδή στον Fauci.

Οι συγγραφείς της μελέτης – μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Duke, τις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Würzburg και μια ομάδα βιομηχανίας – εντόπισαν μια χαρακτηριστική υπογραφή στον κώδικα αμινοξέων. Αυτό το ανεξίτηλο τεχνούργημα θα μπορούσε να είχε προκύψει μόνο από τη μεθοδολογία «no-see’m» του Baric.

Σε συνέντευξή του την περασμένη άνοιξη, ο ίδιος ο Baric ομολόγησε ότι τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία, μόνο δύο ή τρία εργαστήρια στον κόσμο χρησιμοποιούσαν το πρωτόκολλό του – συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου UNC και του WIV.

Τα συμπεράσματα των συγγραφέων της μελέτης βασίζονται στην παρουσία μοναδικών τοποθεσιών στον ιό COVID-19. Αυτές οι θέσεις επιτρέπουν σε ειδικά ένζυμα που ονομάζονται «ένζυμα περιορισμού» να κόψουν το DNA σε δομικά στοιχεία μοναδικού μεγέθους που στη συνέχεια μπορούν να «συρραφούν με τη σωστή σειρά του ιικού γονιδιώματος», σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης.

Ουσιαστικά, η τεχνική του Baric αφήνει πίσω της μοναδικές ορθογραφίες στο «γενετικό λεξιλόγιο». Οι νέες λέξεις περιλαμβάνουν “περίεργες επιλογές ορθογραφίας” που τις ξεχωρίζουν διακριτικά από το τυπικό ιογενές λεξιλόγιο.

Η μαγεία της τεχνικής “no-see’m” του Baric είναι να υφαίνει αόρατα αυτές τις ενδεικτικές “ορθογραφικές” αλλαγές στην ιική αλληλουχία μεταξύ των σχετικών γονιδίων χωρίς να αλλοιώνει την ιική πρωτεΐνη. Αυτό είναι σαν να αλλάζεις την «ορθογραφία» της λέξης χωρίς να αλλάξεις τη σημασία της. O απλός ακροατής-αναγνώστης δεν θα παρατηρήσει ποτέ τη διαφορά.

Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε εγκληματολογικά εργαλεία για να διερευνήσει τις μικρές «ορθογραφικές διαφορές» στο γονιδίωμα του SARS-CoV2 που προδίδουν εργαστηριακή παραβίαση χρησιμοποιώντας την τεχνική «no-see’m».

Σκεφτείτε πώς θα έγραφε ένας Βρετανός «χρώμα», «ελιγμός» ή «παιδιατρικός». Η επιλογή να γράψετε μια λέξη με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να αποκαλύψει το έθνος καταγωγής σας. Ομοίως, αυτές οι σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές στην ιική αλληλουχία δίνουν την εργαστηριακή προέλευση αυτού του ιού.

Μοιράζοντας την τεχνική απρόσκοπτης απολίνωσης με τηνΚινέζα Shi Zhengli, ο Baric διαβεβαίωσε ότι το Ινστιτούτο της Wuhan (WIV) διέθετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της διαδικασίας συναρμολόγησης. Η περίφημη πρόταση DEFUSE της EcoHealth Alliance (η MKO του διαβόητου Peter Daszak) περιγράφει τις ίδιες τεχνικές λεπτομερώς. (υποβλήθηκε στο The Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA, το 2018).

Ο κόσμος έχει πλέον θετικές αποδείξεις ότι το SARS-CoV2 είναι μια μηχανική εργαστηριακή δημιουργία που δημιουργήθηκε με τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τον Ralph Baric με χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Οι εισαγγελείς και οι ιδιωτικοί δικηγόροι που εκπροσωπούν πελάτες που τραυματίστηκαν από την πανδημία του COVID-19 έχουν πλέον όπλο καπνίσματος. Το όπλο δείχνει ότι ο στόχος ήταν η ανθρωπότητα.

Οι ιατροδικαστές έχουν πλέον άρει με επιτυχία αμυδρά αλλά ακριβή δακτυλικά αποτυπώματα από τη λαβή και τη σκανδάλη του θανατηφόρου πιστολιού. Αυτά τα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν στο NIAID και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Ο Baric είναι ο αγαπημένος επιστήμονας του Fauci. Ο καταρράκτης της χρηματοδότησης του NIAID προς τον Baric και το εργαστήριό του UNC έχει χρηματοδοτήσει 152 μελέτες που προσεγγίζουν το ένα τέταρτο δισεκατομμύριο δολάρια.

Αυτές οι ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις έχουν καταστήσει τον Baric τον παγκόσμιο βασιλιά της επιστήμης κέρδους-of-function. Σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική, είναι πιθανό ότι το UNC δεσμεύει το ένα τέταρτο έως το μισό των οικονομικών ευεργετημάτων του NIH στoν Baric για «διοικητικά έξοδα».

Αυτές οι μνημειώδεις πληρωμές έχουν πιθανώς κίνητρο την UNC να κλείσει το μάτι στα απερίσκεπτα πειράματα του Baric και στην αμφιλεγόμενη απόφασή του να μεταφέρει τις επικίνδυνες τεχνολογίες του σε ένα κινεζικό στρατιωτικό εργαστήριο που είναι γνωστό ότι πάσχει από ελλιπή πρωτόκολλα ασφαλείας και κακή κατασκευή που το καθιστούν, σύμφωνα με τα λόγια του Κογκρέσου λιγότερο ασφαλείς από ένα «οδοντιατρείο».

Ο ρόλος του UNC στην ενεργοποίηση της αμφισβητήσιμης συμπεριφοράς μπορεί να έχει επισπεύσει μια παγκόσμια πανδημία που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε ευθύνη για αμέλεια.

Η ευθύνη της UNC και της NIAID είναι πλέον ξεκάθαρη. Έχουμε όμως θετική απόδειξη ότι το εργαστήριο της Wuhan δημιούργησε το τερατούργημα που προκάλεσε τον COVID-19;

Τα σωρευτικά στοιχεία υποδηλώνουν έντονα ότι το εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποίησε τις μεθοδολογίες του Baric για να συνδυάσει τον χιμαιρικό ιό που προκάλεσε την πανδημία COVID-19. Αλλά μερικά κομμάτια παζλ που λείπουν εξακολουθούν να μας εμποδίζουν να αποδείξουμε οριστικά ότι αυτό το επικίνδυνο κατασκευαστικό έργο συνέβη στο εργαστήριο της Wuhan.

Όπως συμπέρανε η έκθεση της Επιτροπής Lancet, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι ο Δρ. Francis Collins του NIH, ο Fauci του NIAID και ο Peter Daszak της EcoHealth Alliance και άλλοι συνεχίζουν να συνεργάζονται με τhν Shi Zhengli και τους Κινέζους αξιωματούχους για να καταστείλουν τη δημόσια δημοσίευση πληροφοριών που θα μας επέτρεπαν να συμπληρώσoυμε αυτή την εικόνα.

Μείνετε συντονισμένοι. H συνέχεια είναι ακόμη πιο εκρηκτική!

Aνατριχιαστικές κατηγορίες κατά του Bill Gates περιέχει έκθεση που συνέταξε ο Robert F. Kennedy Jr, επικεφαλής τουChildren’s Health Defense.

Το θέμα προέβαλλε-ανάμεσα σε άλλα ΜΜΕ-ο δημοφιλής στην Ελλάδα από τον καιρό των Μνημονίων ιστότοπος www.zerohedge.com

Σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy Jr. τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολλές σχετικές με το εμβόλιο επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού) ώστε να του δώσει δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας.

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια καταδίκη για να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία. Ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Τεχνικής Συμβουλευτικής Ομάδας για την Ανοσοποίηση (NTAGI) της Ινδίας, η οποία διέθεσε έως και 50 δόσεις εμβολίων πολιομυελίτιδας μέσω αλληλοεπικαλυπτόμενων προγραμμάτων ανοσοποίησης σε παιδιά πριν την ηλικία των πέντε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ROBERT F. KENNEDY JR ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CHILDREN’S HEALTH DEFENSE

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Gates για μια καταστροφική επιδημία της οξείας φαγούρα παράλυσης (NPAFP) που παραλύει 490.000 παιδιά πέραν των αναμενόμενων ρυθμών μεταξύ του 2000 και του 2017.

Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα εμβολίων του Gates και ζήτησε από τον Gates και τις πολιτικές του για τον εμβολιασμό να φύγει από την Ινδία. Τα ποσοστά NPAFP υποχώρησαν ραγδαία.

Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) απρόθυμα παραδέχτηκε ότι η παγκόσμια έκρηξη στην πολιομυελίτιδα είναι κυρίως στέλεχος εμβολίου. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, στο Αφγανιστάν και στις Φιλιππίνες συνδέονται με τα εμβόλια.

Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2018, το 70% των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν στέλεχος εμβολίου. [ZH: Το CDC έχει μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον να πιέσει το κοινό για μη δοκιμασμένα εμβόλια και ο ΠΟΥ είναι ακόμα περισσότερο υπό τον έλεγχο της Big Pharma. Η οργάνωση είναι διεφθαρμένη πέρα από την έννοια της λέξης.

“Ο ΠΟΥ είναι μια μαριονέτα για τη φαρμακευτική βιομηχανία.”Robert F. Kennedy Jr]

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac του Gates το 2002 στην Αφρική νοτίως της Σαχάρας, τα στελέχη του Gates εμβολίαζαν με βίαιο τρόπο χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. Περίπου 50 από τα 500 παιδιά που εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν παράλυση.
Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες παραπονέθηκαν: “Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων.” Ο πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως “αδίστακτες και ανήθικες”.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή φάσης 3 του πειραματικού εμβολίου κατά της ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκάλεσε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η παράλυση, η κατάσχεση και οι εμπύρετοι σπασμοί σε 1.048 από τα 5.949 παιδιά.

Το 2010, ο Γκέιτς δώρισε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στην ΠΟΥ, λέγοντας: “Πρέπει να κάνουμε αυτή τη δεκαετία, δεκαετία εμβολίων”.
Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς δήλωσε σε έναν Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια “θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό”.

Το 2014, η ένωση καθολικών ιατρών της Κένυας κατηγόρησε την ΠΟΥ για τη χημική αποστείρωση εκατομμυρίων απρόθυμων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του «τετάνου».

Τα ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν μια συνταγή στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει τα εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία. Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκε από την Glaxo Smith Kline (GSK) και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες χρέωναν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από την οργάνωση του Gates διέπραξαν διάχυτες ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, σφυρηλατώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούμενοι την ιατρική φροντίδα στα τραυματισμένα κορίτσια. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Λένε ότι έχει εκτρέψει πόρους της υπηρεσίας για να εξυπηρετήσει την προσωπική του φιλοσοφία ότι η καλή υγεία έρχεται μόνο σε σύριγγα.
Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας του για τον έλεγχο της ΠΟΥ, της UNICEF, της GAVI και της PATH, η οργάνωση του Gates χρηματοδοτεί μια ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία που παράγει εμβόλια και επιπλέον δωρίζει 50 εκατομμύρια δολάρια σε 12 φαρμακευτικές εταιρείες για να επιταχύνουν την ανάπτυξη εμβολίου με κοροναϊό.
Στις πρόσφατες εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης, ο Γκέιτς φαίνεται πεπεισμένος ότι η κρίση του Covid-19 θα του δώσει πλέον την ευκαιρία να επιβάλλει τα προγράμματα του δικτατορικού εμβολίου για παιδιά της Αμερικής.

Διαβάστε το στη πηγή του>

Authored by Robert F. Kennedy Jr., Chairman, Children’s Health Defense,

Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feed his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vaccination ID enterprise) and give him dictatorial control of global health policy.

Gates’ obsession with vaccines seems to be fueled by a conviction to save the world with technology.

Promising his share of $450 million of $1.2 billion to eradicate Polio, Gates took control of India’s National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI) which mandated up to 50 doses (Table 1) of polio vaccines through overlapping immunization programs to children before the age of five. Indian doctors blame the Gates campaign for a devastating non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP) epidemic that paralyzed 490,000 children beyond expected rates between 2000 and 2017. In 2017, the Indian government dialed back Gates’ vaccine regimen and asked Gates and his vaccine policies to leave India. NPAFP rates dropped precipitously.

In 2017, the World Health Organization (WHO) reluctantly admitted that the global explosion in polio is predominantly vaccine strain. The most frightening epidemics in Congo, Afghanistan, and the Philippines, are all linked to vaccines. In fact, by 2018, 70% of global polio cases were vaccine strain.

[ZH: The CDC has a large financial interest in pushing untested vaccines on the public and WHO is even more under the control of Big Pharma. The organization is corrupt beyond the meaning of the word. “The WHO is a sock puppet for the pharmaceutical industry.” — Robert F. Kennedy Jr.]

During Gates’ 2002 MenAfriVac campaign in Sub-Saharan Africa, Gates’ operatives forcibly vaccinated thousands of African children against meningitis. Approximately 50 of the 500 children vaccinated developed paralysis.

South African newspapers complained, “We are guinea pigs for the drug makers.” Nelson Mandela’s former Senior Economist, Professor Patrick Bond, describes Gates’ philanthropic practices as “ruthless and immoral.”

In 2010, the Gates Foundation funded a phase 3 trial of GSK’s experimental malaria vaccine, killing 151 African infants and causing serious adverse effects including paralysis, seizure, and febrile convulsions to 1,048 of the 5,949 children.

In 2010, Gates committed $10 billion to the WHO saying, “We must make this the decade of vaccines.”

A month later, Gates said in a Ted Talk that new vaccines “could reduce population”.

In 2014, Kenya’s Catholic Doctors Association accused the WHO of chemically sterilizing millions of unwilling Kenyan women with a “tetanus” vaccine campaign. Independent labs found a sterility formula in every vaccine tested. After denying the charges, WHO finally admitted it had been developing the sterility vaccines for over a decade. Similar accusations came from Tanzania, Nicaragua, Mexico, and the Philippines.

In 2014, the Gates Foundation funded tests of experimental HPV vaccines, developed by Glaxo Smith Kline (GSK) and Merck, on 23,000 young girls in remote Indian provinces. Approximately 1,200 suffered severe side effects, including autoimmune and fertility disorders. Seven died. Indian government investigations charged that Gates-funded researchers committed pervasive ethical violations: pressuring vulnerable village girls into the trial, bullying parents, forging consent forms, and refusing medical care to the injured girls. The case is now in the country’s Supreme Court.

A 2017 study (Morgenson et. al. 2017) showed that WHO’s popular DTP vaccine is killing more African children than the diseases it prevents. DTP-vaccinated girls suffered 10x the death rate of children who had not yet received the vaccine. WHO has refused to recall the lethal vaccine which it forces upon tens of millions of African children annually.

Global public health advocates around the world accuse Gates of steering WHO’s agenda away from the projects that are proven to curb infectious diseases: clean water, hygiene, nutrition, and economic development.

The Gates Foundation only spends about $650 million of its $5 billion dollar budget on these areas.

They say he has diverted agency resources to serve his personal philosophy that good health only comes in a syringe.

In addition to using his philanthropy to control WHO, UNICEF, GAVI, and PATH, Gates funds a private pharmaceutical company that manufactures vaccines, and additionally is donating $50 million to 12 pharmaceutical companies to speed up development of a coronavirus vaccine.

In his recent media appearances, Gates appears confident that the Covid-19 crisis will now give him the opportunity to force his dictatorial vaccine programs on American children.

Και εδώ η ανάρτηση από το thebl.com

BILL GATES>Mία άσκηση προσομοίωσης πανδημίας δύο μήνες (ή ταυτόχρονα;) πριν ξεσπάσει ο Covid-19


Κι ενώ ουδείς από τους διασήμους ανά τον πλανήτη Έλληνες αστρολόγους δεν κατάφερε να συμπεριλάβει την πανδημία στις προβλέψεις για το εξοντωτικό 2020, ένας δισεκατομμυριούχος (περιουσία τουλάχιστο 70 δις) και η σύζυγός του σε συνεργασία με το Ιδρυμα Johns Hopkins, τον Οκτώβριο του 2019 διεξήγαγε μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας.

Το «Event 201», όπως ονομάστηκε η προσομοίωση, παρουσιάζει ανατριχιαστικές, που λένε και οι δημοσιογράφοι, ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARS–CoV-2. Το ζεύγος που χορήγησε το εν λόγω πείραμα [Event 201] ήταν o Bill και η Μelinda Gates.

Το Event 201 ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στη Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.

Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή.

Η κάμψη της πανδημίας έρχεται μετά από 18 μήνες, όταν οι ειδικοί υποθέτουν ότι θα έχει αναπτυχθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το σενάριο της προσομοίωσης, 65 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει (με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ να ξεπερνάει το 10%, ενώ σε πολλές χώρες να φτάνει και το -40%) και οι επιπτώσεις στις κοινωνίες είναι αδιανόητες.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναφέροντας ότι δεν προβλέπει αντίστοιχο αριθμό θυμάτων από τον SARS–CoV-2.

Πάμε τώρα στον πραγματικό και όχι την προσομοίωση. Το πρωί της 9ης Μαρτίου 2020, το Παρατηρητήριο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins ανακοίνωσε 110.087 κρούσματα με 3.830 θανάτους, ενώ 62.283 έχουν επιβεβαιωμένα αναρρώσει. Στην Κίνα έχουν διαγνωσθεί 80.735 κρούσματα και 3.119 θάνατοι και ακολουθεί η Νότια Κορέα με 7.382 κρούσματα και 53 θανάτους.

Όσο για τον Bill Gates εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας του (Microsoft) και να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό του έργο.

Kαι ο συμπαθής Τσιόδρας σε ρόλο προφήτη


Ήταν μόλις Σεπτέμβριος του 2019 όταν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας μιλώντας στο CNN Greece προφήτευε πανδημία. Για την ακρίβεια είχε κάνει λόγο για αναμενόμενη πανδημία μέσα στον 21ο αιώνα με βάση τα μαθηματικά μοντέλα που ακολουθεί η επιστήμη.

«Περίπου κάθε 30 χρόνια έχουμε μια πανδημία γρίπης, φυσικά το μεσοδιάστημα διαφέρει, άρα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχουμε μια πανδημία γρίπης μέσα στον 21ο αιώνα», έλεγε τότε ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

«Συνήθως είναι ένα στέλεχος γρίπης που μεταλλάσσεται, οπότε περιμένουμε πιθανώς να είναι αυτό. Συνήθως αυτό συμβαίνει, είτε μια γρίπη των πουλερικών, είτε μια γρίπη των χοίρων που μεταλλάσσεται και γίνεται πιο φιλική προς τον άνθρωπο», ανέφερε ο καθηγητής, επισημαίνοντας ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

«Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ετοιμότητα να διακρίνει κανείς γρίπη εκτός εποχής σε περίπτωση πανδημίας και να έχει ετοιμότητα σε υποδομές και μονάδες εντατικής θεραπείας για τα σοβαρά περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγους μήνες μετά θα αναλάμβανε να σώσει τους Έλληνες από την πανδημία που με βεβαιότητα είχε προφητέψει.

Ακούστε εκείνη την απίστευτη συνέντευξη>