kourdistoportocali.comMagazineΠοιοι θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Πρόεδρο Τραμπ;

Δεν μπορεί να κρατήσει το ποτήρι του

Ποιοι θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Πρόεδρο Τραμπ;

Θα μπορούσε να είναι το τέλειο σενάριο συνωμοσίας και να ξεπεράσει στις "πωλήσεις" ακόμη και τη δολοφονία των Κένεντι

Θα μπορούσε να είναι το τέλειο σενάριο συνωμοσίας και να ξεπεράσει στις “πωλήσεις” ακόμη και τη δολοφονία των Κένεντι. Μιλάμε για την εξόντωση του πλανητάρχη Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος εμφανίστηκε δημόσια σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ.

Ο πλανητάρχης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε τελετή της στρατιωτικής ακαδημίας του Γουέστ Πόιντ εμφανίζεται να πιάνει το ποτήρι για να πιει νερό, αλλά το χέρι του δεν μπορεί να φτάσει στο στόμα και έτσι σπρώχνει το ποτήρι με το άλλο χέρι. Στη συνέχεια περπατά «περίεργα».

Γιατροί αποδίδουν τα προβλήματα σε τυχόν «νευρολογικό θέμα του Ντόναλντ Τραμπ που δεν έχει αντιμετωπιστεί».

Μια καλή θεωρία συνωμοσίας θα μπορούσε να εμπλέξει ακόμη και την σύζυγο του Προέδρου και φυσικά ξένες μυστικές υπηρεσίες που επιχειρούν να βγάλουν από τη μέση τον πλανητάρχη με τη χρήση ύποπτης ακτινοβολίας και γύρευε τι άλλο.

Σε ηλικία 74 ετών, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ – μεγαλύτερος και από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν-σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής.

Ψυχίατρος του πανεπιστημίου του Γέιλ, Bandy Xenobia Lee, σχολιάζοντας το περιστατικό, τόνισε πως πρόκειται για «μία ανησυχητική, μόνιμη νευρολογική ένδειξη που απαιτεί εξέταση στον εγκέφαλο, καθώς και διερεύνηση άλλων συμπτωμάτων».

Υποψίες για κάποιο «νευρολογικό θέμα του Ντόναλντ Τραμπ που δεν έχει αντιμετωπιστεί» έχει αφήσει στο παρελθόν και ο επί 19 χρόνια γιατρός του Μπαράκ Ομπάμα, πριν ο τελευταίος εκλεγεί πρόεδρος, Ντέιβιντ Σάινερ.

Μιλώντας στο CNN είχε υποστηρίξει ότι «η ανικανότητα του Τραμπ να βρει συχνά τις κατάλληλες λέξεις», μπορεί να είναι αποτέλεσμα «μικρών εγκεφαλικών επεισοδίων». «Θα ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος αν έκανε μαγνητική τομογραφία στο κεφάλι του, νομίζω ότι την χρειάζεται», είπε ο δρ Σάινερ.

«Έχει ξανασυμβεί αυτό και άλλοτε στον Λευκό Οίκο όταν πρόεδρος της χώρας ήταν ο Γούντροου Γουίλσον. Η αδυναμία του [Τραμπ] να βρει τα λόγια του είναι περίεργη και δεν έχει εξηγηθεί και πιστεύω ότι θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για νευρολογικό πρόβλημα».

Εντονα σχολιαστηκε και η στιγμή καθώς κατέβαινε από το βήμα, όπου ο αμερικανός πρόεδρος φάνηκε να δυσκολεύεται να περπατήσει στην ειδική ράμπα, την οποία κατέβηκε με μικρά, ασταθή διστακτικά βήματα.

Από την πλευρά του, ο πολιτικός αντίπαλος του Τραμπ, Τζον Κούπερ, έγραψε στο Twitter:

«Τα πρόσφατα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας του Τραμπ. Ο τρόπος που μιλάει, που κρατά το ποτήρι με το νερό, τα μπερδεμένα λόγια και οι σκέψεις του. Τι κρύβει ο Λευκός Οίκος;».

Ο Τραμπ ανέλαβε αργότερα να απαντήσει μόνος του μέσω του Twitter: «Η ράμπα πρόσβασης στο βήμα του Γουέστ Πόιντ ήταν πολύ μακριά και απότομη και, κυρίως , ήταν πολύ ολισθηρή», έγραψε.

Κατά συνέπεια, ήταν «εξαιρετικά προσεκτικός για να μην πέσει και δώσει την ευκαιρία στα μέσα ενημέρωσης να τον κοροϊδεύουν». Και τονίζει ότι κατέβηκε «τρέχοντας» τα τελευταία μέτρα της ράμπας.

SHARE

Περισσότερα

MORE MAGAZINE