kourdistoportocali.comMagazineFORBES> Η Microsoft προσέλαβε τη δικηγορική εταιρεία Arent Fox για να διερευνήσει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εντός της εταιρίας συμπεριλαμβανομένου των υποθέσεων που εμπλέκεται ο Bill Gates

Βreaking news

FORBES> Η Microsoft προσέλαβε τη δικηγορική εταιρεία Arent Fox για να διερευνήσει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εντός της εταιρίας συμπεριλαμβανομένου των υποθέσεων που εμπλέκεται ο Bill Gates

Satya Nadella-Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft>Ασπάζομαι αυτή την ολοκληρωμένη κριτική ως μια ευκαιρία να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος

Η Microsoft φέρεται να προσέλαβε μια δικηγορική εταιρεία για να διερευνήσει τις αξιώσεις του υπαλλήλου κατά του Gates το 2019, αλλά αυτός παραιτήθηκε από τη θέση του ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου πριν ολοκληρωθεί η επανεξέταση. Ο Gates φέρεται να έστειλε επίσης «φλερτ» και «ακατάλληλα» email σε μια γυναίκα υπάλληλο το 2007, σύμφωνα με την εφημερίδα.

> By Marisa Dellatto/Forbes Staff

Η Microsoft έχει προσλάβει μια δικηγορική εταιρεία για να αξιολογήσει δημόσια τον χειρισμό της εταιρείας για ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης και διακρίσεων λόγω φύλου, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνιδρυτή Bill Gates, ανακοίνωσε την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της.

Η δικηγορική εταιρεία Arent Fox θα εκδώσει έκθεση στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft που θα δημοσιοποιηθεί την άνοιξη, ανέφερε η εταιρεία.

Η αναφορά θα αναφέρει λεπτομερώς τον αριθμό των υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης που διερευνήθηκαν από την εταιρεία, τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών και συστάσεις για βελτιώσεις.

Η επανεξέταση θα διερευνήσει επίσης τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χειρίστηκε προηγούμενους ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρενόχληση από στελέχη, συμπεριλαμβανομένης μιας έρευνας του 2019 για τον Gates.

Τον Νοέμβριο, οι μέτοχοι της Microsoft ψήφισαν υπέρ της έγκρισης μιας πρότασης που ζητούσε από το διοικητικό συμβούλιο να συντάξει μια δημόσια έκθεση σχετικά με τις πολιτικές παρενόχλησης της εταιρείας.
«Δεσμευόμαστε όχι μόνο να εξετάζουμε την έκθεση, αλλά να μαθαίνουμε από την αξιολόγηση, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις εμπειρίες των εργαζομένων μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella. «Ασπάζομαι αυτή την ολοκληρωμένη κριτική ως μια ευκαιρία να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος».

Ο Gates — του οποίου η θητεία δεκαετιών στο τιμόνι της Microsoft τον βοήθησε να χτίσει μια προσωπική περιουσία αξίας τώρα περίπου 134,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων — παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft το 2020 και αυτός και η σύζυγός του Melinda χώρισαν το 2021. Πριν από την παραίτησή του, ο Gates είχε μια χρόνια σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα υπάλληλο της Microsoft, ανέφερε η Wall Street Journal τον Μάιο.

Ένας εκπρόσωπος του Gates αναγνώρισε προηγουμένως ότι είχε σχέση πριν από σχεδόν 20 χρόνια, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σχέση με την αποχώρησή του από τη Microsoft. Μια ομάδα στελεχών της Microsoft εξέθεσε επίσης ευρύτερα παράπονα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χειρίστηκε τη σεξουαλική παρενόχληση και τις διακρίσεις σε ένα άλλο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2019 και η εταιρεία δεσμεύτηκε να διερευνήσει την Πέμπτη.

SHARE

Περισσότερα

MORE MAGAZINE

TOP LINE

-Act greedy when others are fearful
Ο νέος “μαύρος χρυσός” του Κατάρ> Πως μια κατάξερη χερσόνησος μετατρέπεται σε επίκεντρο του ενεργειακού κόσμου
Elon Musk [VIDEO]> O πραγματικός Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι αυτός που κοντρολάρει τον τηλεϋποβολέα του Biden…O Biden μετατρέπει τις ΗΠΑ σε Βενεζουέλα
Ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να σταθεί διπλά τυχερός ώστε σε βαθύ γήρας να μεταβιβάσει την εξουσία στα παιδιά του. Γιατί ο Κυριάκος…
Έφυγε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο που αντιμετώπισε πρόσφατα ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης
New York Times> Οι πραγματικά πλούσιοι δεν είναι αυτοί που νομίζουμε- Η κάστα του 0,1%
Bloomberg > Εφόσον το κόστος στέγασης εκτοξεύεται γιατί δεν χτίζουμε νέες πόλεις;
ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID
Dead Sea_Israel> Road trip to the lowest point on earth
Ανάλυση CNN Business> Αυτοκίνητα, υπολογιστές, κινητά στη μέγγενη των lockdown της Κίνας
Κήλη των αθλητών: Η πιο σύγχρονη αντιμετώπιση
Χρυσοί Σκούφοι 2022> Αυτή είναι η λίστα με τα 200 υποψήφια εστιατόρια από ολόκληρη την Ελλάδα