kourdistoportocali.comMagazineBrandon Smith> Ο πόλεμος είναι ήδη στο κατώφλι μας

Το μέσο εμβόλιο δοκιμάζεται για 10-15 χρόνια πριν εγκριθεί και κυκλοφορήσει για χρήση σε ανθρώπους

Brandon Smith> Ο πόλεμος είναι ήδη στο κατώφλι μας

Ένα άτομο έχει δύο επιλογές: Να πολεμήσει ή να υποδουλωθεί. Δεν υπάρχει τρίτη επιλογή. Δεν υπάρχει περίπατος μακριά

Θέλουν μόνο γεγονότα στα οποία το αποτέλεσμα είναι ελεγχόμενο ή προβλέψιμο – Δεν θέλουν μαζική οργανωμένη αντίσταση που μπορεί να τους εκπλήξει.
Έρχεται πόλεμος. Η πρόσφατη διακήρυξη του Joe Biden για ομοσπονδιακό επίπεδο εθνικής εντολής εμβολίου έχει διασφαλίσει ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Γιατί; Επειδή είναι το πρώτο σημαντικό βήμα προς μια κοινωνία δύο επιπέδων, στην οποία οι απροστάτευτοι αποκόπτονται από την οικονομία. Το επόμενο βήμα? Αναγκαστικοί εμβολιασμοί υπό την απειλή χρηματικών ποινών και φυλάκισης, την απειλή κατάσχεσης των παιδιών ή εμβολιασμού στη κάννη του όπλου. Περιττό να πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα.
by Tyler Durden/ZeroHedge
Wednesday, Sep 15, 2021 – 11:40 PM

Τελικά δεν έχει σημασία γιατί ο πόλεμος είναι ήδη στο κατώφλι μας. Ένα άτομο έχει δύο επιλογές: Να πολεμήσει ή να υποδουλωθεί. Δεν υπάρχει τρίτη επιλογή. Δεν υπάρχει περίπατος μακριά. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις και δεν υπάρχει παθητική λύση σε αυτό.

Η πρόσφατη διακήρυξη του Joe Biden για ομοσπονδιακό επίπεδο εθνικής εντολής εμβολίου έχει διασφαλίσει ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Γιατί; Επειδή είναι το πρώτο σημαντικό βήμα προς μια κοινωνία δύο επιπέδων, στην οποία οι απροστάτευτοι αποκόπτονται από την οικονομία. Το επόμενο βήμα? Αναγκαστικοί εμβολιασμοί υπό την απειλή χρηματικών ποινών και φυλάκισης, την απειλή κατάσχεσης των παιδιών ή εμβολιασμού στη κάννη του όπλου. Περιττό να πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο «Αν νομίζατε ότι το 2020 ήταν κακό, δείτε τι συμβαίνει το 2021», δηλώνοντας ότι:

«Θα υπάρξει τότε μια σημαντική ώθηση για να απαιτηθούν ιατρικά διαβατήρια που αποδεικνύουν ότι ένα άτομο δεν είναι μολυσμένο για να εισέλθει σε δημόσιο χώρο. Αυτό σημαίνει υποβολή σε 24ωρη παρακολούθηση επαφών ή λήψη νέου εμβολίου όποτε παραγγέλλεται. Βασικά, η ζωή σας θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο των κρατικών ή ομοσπονδιακών κυβερνήσεων εάν θέλετε να έχετε οποιαδήποτε εμφάνιση επιστροφής στην κανονική σας ζωή… ..Νέες μεταλλάξεις του COVID-19 θα βρίσκονται βολικά κάθε χρόνο από εδώ και στο εξής, εννοώντας το κοινό θα πρέπει να κάνει συνεχώς νέους εμβολιασμούς και η ιατρική τυραννία δεν θα εξαφανιστεί ποτέ αν οι άνθρωποι δεν πάρουν επιθετική στάση».

Έχω αναφέρει επίσης συχνά στο παρελθόν ότι ο Μπάιντεν θα θεσπίσει εντολές για εμβόλια ομοσπονδιακού επιπέδου και ενδεχομένως ακόμη και αποκλεισμούς επιπέδου 4. Δεν είμαστε ακόμη σε σημείο κλειδώματος με εκτελεστική εντολή, αλλά η διοίκηση του Μπάιντεν προσπαθεί να μπει κατακόρυφα στην ατζέντα ελέγχου με μια εκτελεστική εντολή που δηλώνει ότι όλες οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους πρέπει να απαιτούν από αυτούς τους υπαλλήλους να προσκομίσουν αποδείξεις εμβολιασμού ή να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ covid εβδομαδιαίως (κάτι που θα είναι αδύνατο για τους περισσότερους ανθρώπους). Με άλλα λόγια, η Orwellian αύξηση των διαβατηρίων εμβολίων έχει ξεκινήσει επίσημα στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση του Biden πέρα από κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και του Καταστατικού των Δικαιωμάτων, ήταν επίσης συγκαταβατική και βιτριολική για τους Αμερικανούς που αρνούνται να γίνουν ινδικά χοιρίδια για τα πειραματικά και μη δοκιμασμένα εμβόλια. –

-Είμασταν υπομονετικοί με αυτούς αλλά η υπομονή μας εξαντλείται…

Πρέπει να πω ότι ο Μπάιντεν θα πάθει σοκ αν καταλάβει ότι μας ενδιαφέρει.

Δεν μπορώ να εξετάσω αναλυτικά κάθε ψέμα και λογική πλάνη που λέχθηκε στην ομιλία του Μπάιντεν γιατί αυτός δεν είναι ο σκοπός του άρθρου. Μπορώ μόνο για άλλη μια φορά να επισημάνω κάποια πολύ λογικά βασικά συμπεράσματα και επιστημονικά στοιχεία που καταρρίπτουν το μεγαλύτερο μέρος όσων ανόητων ανέφερε ο Μπάιντεν. Με δεδομένο ότι δείχνει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το γιατί είμαστε τόσο «διστακτικοί», ας δούμε αναλυτικά, για ΑΛΛΗ ΜΊΑ ΦΟΡΑ, τα στοιχεία…

1) Το μέσο ποσοστό θανάτων από Covid σύμφωνα με -σχεδόν- κάθε μεμονωμένη ιατρική μελέτη και κάθε επίσημου κυβερνητικού απολογισμού παραμένει στο 0,26% των συνολικών κρουσμάτων. Δεδομένου ότι περίπου το 40% όλων των θανάτων από Covid συμβαίνουν μεταξύ ατόμων σε γηροκομεία με προϋπάρχουσες παθήσεις, είναι πιθανό ότι το πραγματικό ποσοστό θανάτων είναι πολύ χαμηλότερο. Αλλά ας υποθέσουμε ότι στην πραγματικότητα είναι 0,26%. Γιατί να υπάρχει ανάγκη επιβολής δρακόντιων ιατρικών ελέγχων για έναν ιό που το 99,7% των ανθρώπων θα επιβιώσουν εύκολα; Γιατί να μην δημιουργήσουμε ένα ταμείο στήριξης για το 0,26% των ανθρώπων που βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο ώστε να μπορούν να μείνουν στο σπίτι ενώ οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε την κανονική ζωή;

2) Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας στις ΗΠΑ, το μεγαλύτερο ποσοστό κλινών των ΜΕΘ των νοσοκομείων που έχουν καταληφθεί από ασθενείς με Covid είναι 17%. Αυτή είναι η κορυφή της covid στις ΜΕΘ. Τους τελευταίους μήνες αυτό το ποσοστό ήταν πιο κοντά στο μέσο όρο του 8% ή λιγότερο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ίδιας της κυβέρνησης, τα οποία το CDC τα θάβει πλέον αντί να τα δημοσιεύει ανοιχτά για εύκολη προβολή από το κοινό. Έτσι, όταν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ή ο Μπάιντεν ισχυρίζονται ότι οι ΜΕΘ «κατακλύζονται» από ασθενείς με Covid, αυτό είναι ψέμα.

Μια νέα πανελλαδική μελέτη των ηλεκτρονικών αρχείων νοσοκομείων σε ασθενείς με Covid δείχνει επίσης ότι σχεδόν οι μισές «νοσηλείες» από covid είναι στην πραγματικότητα άτομα που είναι ασυμπτωματικά και άνθρωποι με θανατηφόρα νόσο, όπως συχνά αναφέρουν τα ΜΜΕ.

3) Τα πειραματικά εμβόλια mRNA κατά της covid ΔΕΝ έχουν υποστεί μακροπρόθεσμες δοκιμές προκειμένου να αποδειχτεί η ασφάλειά τους μακροπρόθεσμα. Κι αυτό ισχύει και για όλα τα εμβόλια. Το μέσο εμβόλιο δοκιμάζεται για 10-15 χρόνια πριν εγκριθεί και κυκλοφορήσει για χρήση σε ανθρώπους. Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό κυκλοφόρησαν μέσα σε λίγους μήνες. Και πάλι, ΔΕΝ υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα εμβόλια κατά της Covid είναι ασφαλή μακροπρόθεσμα και υπάρχουν ήδη πολλά παραδείγματα έλλειψης ασφάλειας βραχυπρόθεσμα. Γιατί θα πρέπει να εμπιστευτούμε μία πειραματική πρωτεϊνική ουσία που δεν έχει σχεδόν το ίδιο ιστορικό δοκιμών με την πλειοψηφία των άλλων κανονικών εμβολίων;

4) Πολλαπλές μελέτες σε κράτη με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης μελέτης από το Ισραήλ, παρέχουν στοιχεία που δείχνουν ότι δεν ισχύει η έννοια της «πανδημίας των μη εμβολιασμένων». Στην πραγματικότητα, το 60% των περιπτώσεων κρουσμάτων στο Ισραήλ είναι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι. Επιπλέον, το Ισραήλ έχει διαπιστώσει ότι τα εμβολιασμένα άτομα έχουν 13-27 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τα άτομα με φυσική ανοσία και είναι 8 φορές πιο πιθανό να καταλήξουν στη ΜΕΘ.

Αυτά τα ευρήματα ενισχύουν τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν πριν από ένα μήνα από τη Μασσαχουσέττη, όπου 5.100 κρούσματα από τον κορωνοϊό ήταν πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι και όπου 80 από αυτούς πέθαναν. Με άλλα λόγια, τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά, ειδικά σε σύγκριση με τη φυσική ανοσία.

5) Τα στοιχεία της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας και του Βρετανικού Συστήματος Υγείας δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό μολυσματικότητας. Με άλλα λόγια, ένα εμβολιασμένο άτομο είναι σχεδόν το ίδιο πιθανό να μεταδώσει covid όσο ένας ανεμβολίαστος.

Τώρα, ας κάνουμε μερικές ορθολογικές ερωτήσεις ενόψει αυτού του παράλογου τσίρκου φόβου:

Εάν τα πειραματικά εμβόλια λειτουργούν πράγματι, τότε πώς οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι αποτελούν απειλή για τους εμβολιασμένους ανθρώπους και γιατί πρέπει να αναγκαστούν οι μη εμβολιασμένοι να εμβολιαστούν; Εάν τα εμβόλια δεν αποδίδουν, τότε, πάλι, γιατί ΚΑΝΕΙΣ να αναγκαστεί να λάβει μία μη δοκιμασμένη και αναξιόπιστη ουσία;

Ο «αργός Τζο» υποστηρίζει ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» κατά της covid, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με την ίδια ανάσα, ισχυρίστηκε ότι «οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι αποτελούν απειλή για τους εμβολιασμένους». Προωθεί το ψέμα ότι πρόκειται για «πανδημία των μη εμβολιασμένων», και στη συνέχεια λέει ότι τα εμβολιασμένα άτομα κινδυνεύουν. Ακόμα και ένα παιδί θα μπορούσε να αντιληφθεί τις εγγενείς αντιφάσεις στις αιτιάσεις του Μπάιντεν.

Όπως πάντα, το ζήτημα των «μεταλλάξεων» τίθεται προς την υπεράσπιση των εκστρατειών εμβολιασμού. Αλλά αν οι «μεταλλάξεις» είναι το θέμα, τότε γιατί η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ένας εμβολιασμένος πληθυσμός είναι εξίσου, αν όχι πιο πιθανό, να δημιουργήσει μεταλλαγμένες παραλλαγές ενός ιού σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους; Γιατί ξεχωρίζουν οι ανεμβολίαστοι ως υποτιθέμενη απειλή για την κοινωνία;

Ωστόσο, το κυριότερο ερώτημα είναι, γιατί θα πρέπει κάποιος να ακολουθεί πιστά όλα τα υποχρεωτικά μέτρα κατά της Covid; Οι κυβερνητικές εντολές δεν είναι νόμοι, είναι επιβολές χωρίς νομική αξία. Το συμπέρασμα; Οι αντισυνταγματικές εντολές δεν πρέπει να ακολουθούνται. Αυτό οδηγεί στις πολιτειακές και τοπικές στρατηγικές για την καταπολέμηση της ομοσπονδιακής εντολής των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Ας μπούμε σε αυτό:

Απλώς αγνοήστε τις εντολές και συνεχίστε τη ζωή σας κανονικά

Πώς σκοπεύει ο Μπάιντεν να επιβάλει αυτές τις εντολές στις επιχειρήσεις; Εάν όλοι συνεννοηθούν να πάνε αντίθετα με αυτές, τι μπορεί να κάνει γι ‘αυτό; Ποιον θα έστελνε για να απειλήσει ή να τιμωρήσει αυτές τις επιχειρήσεις; Ποιος θα ήταν αρκετά χαζός να ακολουθήσει αυτές τις διαταγές; Σκοπεύει να στείλει το IRS, το FBI, το Υπουργείο Υγείας; Κάποιος πρέπει να το κάνει, σωστά; Και τι θα συμβεί όταν μια επιχείρηση απειλείται και ένα πλήθος ανθρώπων της κοινότητας προσέλθούν προς υπεράσπισής της; Τι θα συμβεί όταν η τοπική και η πολιτειακή επιβολή του νόμου παρεμποδίσει τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες; Τι θα κάνει ο Μπάιντεν για αυτό; Απάντηση: Τίποτα, τουλάχιστον όχι κάτι άμεσο.

Η έμμεση μέθοδος λειτουργεί και με τους δύο τρόπους

Εάν ο Μπάιντεν αντιμετωπίσει ισχυρή αντίσταση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού σε κοινότητες και πολιτείες, υπάρχει πραγματικά μόνο ένας δρόμος που του έχει απομείνει, ο οποίος είναι η έμμεση πίεση μέσω οικονομικών κυρώσεων. Ο Μπάιντεν θα επιχειρήσει να εξαναγκάσει τις πολιτείες να συμμορφωθούν με περικοπή ομοσπονδιακών κεφαλαίων. Αυτή η ιδέα μπορεί να τρομάξει κάποιους επειδή υπάρχει ένα ποσοστό του πληθυσμού σε κάθε πολιτεία που βασίζεται σε ομοσπονδιακά κεφάλαια και σε άλλα προγράμματα για την επιβίωσή του. Ωστόσο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να τιμωρηθεί με τον ίδιο τρόπο εξίσου εύκολα από τις πολιτείες. Αφήστε με να σας εξηγήσω…

Κατάσχεση ομοσπονδιακής γης και πόρων

Κάθε πολιτεία που έχει αποκοπεί από το νόμιμο μερίδιο των φορολογικών εσόδων μπορεί εύκολα να διεκδικήσει πόρους από ομοσπονδιακά εδάφη. Είναι οι περιορισμοί της EPA σε αυτά τα εδάφη που χρησιμοποιήθηκαν άδικα για να εξοντώσουν πολλές βιομηχανίες σε όλη τη χώρα. Με σωστή διαχείριση, αυτοί οι πόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναζωογονήσουν τις οικονομίες της πολιτείας και να αντισταθμίσουν τυχόν χαμένα ομοσπονδιακά κεφάλαια.

Προσφορά στις επιχειρήσεις ομοσπονδιακών φορολογικών απαλλαγών εάν μετεγκατασταθούν

Οι ανυπάκουες πολιτείες μπορούν επίσης να τιμωρήσουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση διακόπτοντας την είσπραξη φόρων IRS εντός των συνόρων τους. Πολυάριθμες επιχειρήσεις θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να ξεφύγουν από τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές του Μπάιντεν, κάτι που έφερνε νέες θέσεις εργασίας και πλούτο στις ανυπάκουες πολιτείες, αφήνοντας τις κομφορμιστικές, υπάκουες πολιτείες χιλιόμετρα πίσω ως προς την ανάπτυξη.

Αποπομπή Ομοσπονδιακών υπηρεσιών εκτός Πολιτείας ή Κομητείας

Οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου μπορεί να αρνηθούν να επιβάλλουν τις διαταγές σε αρκετά μέρη, κάτι που θα είναι μια καλή αρχή. Ωστόσο, οι σερίφηδες και οι κοινοτικές αρχές ίσως τελικά χρειαστεί να παύσουν εντελώς την ομοσπονδιακή παρουσία προκειμένου να σταματήσουν τις παραβιάσεις, εάν απειλείται η ελευθερία των πολιτών.

Ασφαλή καταφύγια για στρατιωτικό προσωπικό που λιποτακτεί για να αποφύγει τον αναγκαστικό εμβολιασμό

Ένα μεγάλο ποσοστό στρατιωτών δηλώνουν ότι δεν θα συμμορφωθούν με τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις για τα εμβόλια και αυτό είναι απολύτως κατανοητό με βάση τα στοιχεία που μόλις παρουσίασα παραπάνω. Θα ήταν προς όφελος των ανυπάκουων πολιτειών να προσφέρουν προστασία στους στρατιώτες που αποχωρούν από το στρατό με βάση την αρχή της αυτονομίας της υγείας. Ίσως να μπορούσαν ακόμη και να βοηθήσουν στη δημιουργία κρατικών πολιτοφυλακών.

Μείωση περιορισμών στις εγκαταστάσεις ιατρικής περίθαλψης – Εκκίνηση κλινικών χωρίς εμβολιασμούς

Το 30% έως 40% των επαγγελματιών υγείας, ανάλογα με την πολιτεία, δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν το πειραματικό εμβόλιο και είναι πρόθυμοι να χάσουν τη δουλειά τους. Γιατί να μην κάνετε αυτούς τους ανθρώπους με τις πολύτιμες ιατρικές δεξιότητες να έρθουν σε ανυπάκουες πολιτείες και κομητείες και να τους αφήσετε να δημιουργήσουν κλινικές εκτός των ασφυκτικών ομοσπονδιακών κανονισμών; Αυτό μπορεί ακόμη και να μειώσει τις τιμές της ιατρικής περίθαλψης σε πολλές περιπτώσεις.

Εμπορικές σχέσεις με άλλες ελεύθερες πολιτείες

Οι συντηρητικοί και οι συνταγματολόγοι πρέπει να οργανωθούν και να ενωθούν και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ξεκινήσουν από το εμπόριο. Είναι πιθανό ότι ο Μπάιντεν θα επιχειρήσει να παρέμβει στις εισαγωγές και στην αλυσίδα εφοδιασμού, όταν πρόκειται για ανυπάκουες πολιτείες, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνουν οικονομικά ενωμένοι προκειμένου να αποφευχθούν διαταραχές στη διαθεσιμότητα των αγαθών. Πρέπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτείες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να οικοδομήσουν πιο ανεξάρτητη παραγωγή και εμπόριο αντί να βασίζονται σε υπερπόντιους προμηθευτές. Θα χρειαστούμε επίσης τράπεζες, επειδή η αγοραστική δύναμη του δολαρίου δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ έτσι κι αλλιώς.

Ενότητα για άμυνα

Εάν ο Μπάιντεν και οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης συνεχίσουν να πιέζουν για την ιατρική τυραννία σε πολιτείες και κομητείες που δεν το θέλουν, τελικά θα υπάρξουν εκκλήσεις για αποσχίσεις. Θα υπάρξουν επίσης προσπάθειες από τις υπάκουες πολιτείες να περιοριστούν τα ταξίδια των ανθρώπων από τις ανυπάκουες χρησιμοποιώντας σημεία ελέγχου διαβατηρίων covid. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό θα συμβεί. Όλες οι συντηρητικές κομητείες πρέπει να οργανώσουν τοπική ασφάλεια μέσω δημόσιων πολιτοφυλακών και οι πολιτειακές κυβερνήσεις πρέπει επίσης να σκέφτονται με αυτή τη λογική. Αν υπάρχει κάτι που οι αυταρχικοί μισούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η ύπαρξη ελεύθερων γειτόνων. Θα προσπαθήσουν να μας εμποδίσουν να είμαστε ελεύθεροι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στη βία τους με τη δική μας.

Τέλος, θα ήθελα να μιλήσω απευθείας στον Τζο Μπάιντεν, καθώς ο Τζο ήθελε τόσο πολύ να μας απευθυνθεί προσωπικά:

Τζο, επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω με τον πιο απλό τρόπο ώστε να το καταλάβετε: Δεν είστε σημαντικοί. Δεν είστε νομοθέτης και δεν είστε κυβερνήτης, είστε υπάλληλος του αμερικανικού λαού, αυτό υποτίθεται ότι είστε. Και παρόλο που μπορεί να θέλετε να είστε δικτάτορας, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν θα το επιτρέψουμε.

Συνειδητοποιώ ότι είστε μια μαριονέτα και ότι οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης λαμβάνουν εκείνοι τις περισσότερες αποφάσεις σας και γράφουν τις περισσότερες από τις δηλώσεις σας για εσάς, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε και σε αυτούς: ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. Δεν πρόκειται να συμβεί. Συνηθίστε την ιδέα.

Είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι και πάντα ήμασταν. Η ανοχή μας στα αδικήματά σας μέχρι τώρα είναι απόδειξη αυτού. Αλλά μην παρεξηγείτε την ηρεμία μας ως αδυναμία. Αν συνεχίσετε να μας ενοχλείτε, θα το μετανιώσετε. Θα σας διδάξουμε ένα σημαντικό μάθημα ταπεινότητας. ¨Ενα μάθημα που εσείς και οι ελιτίστες φίλοι σας χρειάζεστε πολύ και δεν θα απολαύσετε. Αυτό είναι υπόσχεση.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE MAGAZINE

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό