kourdistoportocali.comFashionTommy Hilfiger και Compton Cowboys: Μαζί για το mentorship και την κοινωνική αλλαγή

Online learning Course

Tommy Hilfiger και Compton Cowboys: Μαζί για το mentorship και την κοινωνική αλλαγή

Συνεργασία με το FutureLearn, δίνοντας πρόσβαση σε ένα εκπληκτικό φάσμα μαθημάτων που αφήνουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα

Η Tommy Hilfiger λανσάρει ένα δωρεάν διαδικτυακό course εξερευνώντας το ζήτημα του mentorship αλλά και της κοινωνικής αλλαγής με τους Compton Cowboys, μία κολεκτίβα θεραπευτικής ιππασίας, με στόχο να επηρεάσουν θετικά το νεανικό κοινό της πόλης και να καταπολεμήσουν τα αρνητικά φυλετικά στερεότυπα στο Compton, του Λος Άντζελες. Έχοντας την κοινή πεποίθηση ότι η δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος ξεκινά από τη βελτίωση του εαυτού μας, το course θα είναι διαθέσιμο στο FutureLearn.com για προβολή σε smartphone, tablet και υπολογιστή από τις 29 Μαρτίου, 2021.

Το FutureLearn μεταμορφώνει την έννοια της εκπαίδευσης, κάνοντας τη διαδικασία ευχάριστη και άκρως επιμορφωτική. Μέσα από τα χιλιάδες μαθήματα που προσφέρει, σε συνεργασία με παγκοσμίου κλάσης πανεπιστήμια και οργανισμούς, όπως το King’s College London και το Johns Hopkins University, οι χρήστες μπορούν να αναπτύξουν νέα hobbies, δεξιότητες και επαγγελματική ειδίκευση 100% από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Το μάθημα του Tommy Hilfiger FutureLearn έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να δώσει σε οποιονδήποτε θέλει να εμπνεύσει τη θετική αλλαγή στη κοινότητα του, μία πλήρη εικόνα για να κατανοήσει την έννοια του mentorship και της κοινωνικής αλλαγής. Το online course φιλοξενείται από τον Randy Savvy από τους Compton Cowboys και διερευνά τη δύναμη του mentorship μέσα από τις ιστορίες και τα ταξίδια των Compton Cowboys, εξερευνώντας την ιστορία των Αφροαμερικανών cowboys. H διάρκεια του course είναι δύο εβδομάδες και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ρυθμό που επιλέγει ο κάθε χρήστης.

Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:

  • Οι χρήστες μαθαίνουν την έννοια του mentorship αλλά και το πως αντιλαμβάνεται διαφορετικά από τους ανθρώπους ανά τον κόσμο.
  • Ο Randy μοιράζεται τις προσωπικές του εμπειρίες που οδήγησαν τους Compton Cowboys ώστε να καταφέρουν να γίνουν μέντορες και πρότυπα στην κοινότητά τους, αποδεικνύοντας την δύναμη του mentorship για την έμπνευση της κοινωνικής αλλαγής.
  • Ο Randy μοιράζεται το όνειρο των Compton Cowboys ώστε να ενισχύσουν το κίνημα του Black Lives Matter και τη σημασία του να υπάρχουν άνθρωποι με προοδευτική σκέψη που θα πλαισιώνουν το ταξίδι προς τη κοινωνική αλλαγή και την κατανόηση.
  • Τέλος, οι χρήστες συζητούν τι έμαθαν στη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και πως μπορούν να διαμορφώσουν τα δικά τους ταξίδια με γνώμονα το community mentorship.

Τη δεύτερη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:

  • Οι χρήστες συζητούν τις δικές τους εμπειρίες σχετικά με το ζήτημα του mentorship και πως οι ιδέες τους μπορούν να εξελιχθούν σχετικά με ό,τι έχουν μάθει.
  • Οι χρήστες μαθαίνουν να καλλιεργούν το πάθος τους για να εμπνεύσουν την κοινωνική αλλαγή και την υποστήριξη της ακόμα και στις πιο δύσκολες προκλήσεις.
  • Ο Randy διδάσκει πως οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε πράξεις πιστεύοντας στον εαυτό τους και δουλεύοντας ομαδικά.
  • Οι χρήστες συμπληρώνουν ένα σύντομο quiz για να ανακεφαλαιώσουν όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του course και ο Randy συνοψίζει παραθέτοντας κάποιες τελευταίες συμβουλές.

Για να εξοπλίσει πλήρως τους χρήστες της με τα κατάλληλα εργαλεία και την κατανόηση που απαιτεί η προώθηση της κοινωνικής αλλαγής, τα πέντε μαθήματα FutureLearn που σχεδιάστηκαν από τον Tommy Hilfiger επικεντρώνονται στην αειφορία, στη στήριξη της LGBTQI+ κοινότητας, στην αυτοπεποίθηση του σώματος αλλά και στην οικοδόμηση της κοινότητας. Μέσω της πλατφόρμας, οι χρήστες θα αποκτούν έναν ασφαλή χώρο με στόχο να διερευνήσουν τις διαφορετικές εμπειρίες, να μοιραστούν τα προσωπικά τους όνειρα και προκλήσεις.

Παράλληλα με τα μαθήματα FutureLearn, ο Tommy Hilfiger θα δώσει μια σειρά από live talks τα οποία θα προβληθούν στα παγκόσμια κοινωνικά κανάλια ώστε ο ίδιος να προσφέρει επιπλέον σύντομα life hacks. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους στόχους βιωσιμότητας που έχει θέσει το brand, επισκεφθείτε το sustainability.tommy.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.futurelearn.com

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION

TOP LINE

Νew York Times> Τρόφιμοι γηροκομείου πέθαναν παρότι είχαν εμβολιασθεί με το εμβόλιο της Pfizer
Ο Bill Gates την αποθεώνει αλλά δεν έχουν όλες οι ζωές (των μαύρων) την ίδια αξία
Για πρώτη φορά ο Economist μετρά τους πραγματικούς θανάτους παγκοσμίως από Covid-19
Eπιτέλους μεταρρυθμίσεις στη σωστή κατεύθυνση. Στο 22% ο φορολογικός συντελεστής
Γιατί η δικτατορία τύπου Πούτιν είναι μονόδρομος για την Ελλάδα. Πάνω από 4.000 ευρώ οι μισθοί στη ΔΕΗ!
Εις το όνομα του πατρός
Στη Σχοινούσα ο Βασίλης Κικίλιας συνάντησε τη μούσα των εμβολίων
Mία ανθρώπινη ιστορία στους καιρούς της πανδημίας
Η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται όταν η λήγουσα είναι μακρά
Δρ. Alex Spyropoulos για τα εμβόλια> Ο σπουδαίος Έλληνας γιατρός δίνει απαντήσεις για τις θρομβώσεις
Summer 2021> Θα πεθάνουμε εμείς ή θα πεθάνει ο Τουρισμός. Αυτή είναι η επιλογή
Do you want to buy property in Greece? We are going to tell you where!