kourdistoportocali.comFashionΗ 'ergon Mykonos στηρίζει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Luv Michael

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Η ‘ergon Mykonos στηρίζει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Luv Michael

Μέσω μιας capsule collection από μοναδικά και καινοτόμα χρηστικά είδη, θέτει τις πρώτες βάσεις για την πλήρη στήριξη του

Η ‘ergon Mykonos επιβεβαιώνει με πράξεις ότι η μόδα εκτός από «επαναστατική» μπορεί και οφείλει να είναι και ηθική και εγκαινιάζει τη μόνιμη συνεργασία του brand με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Luv Michael. 

Με συντονισμένες πρωτοβουλίες δράσεων, η ‘ergon Mykonos φιλοδοξεί να προβάλλει ακόμα πιο στοχευμένα την ηθική μόδα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την καλλιτεχνική δημιουργία, την ελληνική παραγωγή και την κοινωνική ευαισθησία.

Με κοινό όχημα την αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό και τα ταξίδια και την κοινωνική ευαισθησία, το brand ‘ergon Mykonos και ο οργανισμός Luv Michael, βρήκαν κοινό έδαφος δράσης ως προς την ευαισθητοποίηση του κοινού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Η ‘ergon Mykonos στηρίζει τα τελευταία χρόνια με μονωμένες δράσεις και δωρεές την ανεκτίμητη δουλειά που προσφέρει ο οργανισμός σε άτομα με αυτισμό. Φέτος, το brand προχωρά τη συνεργασία ένα βήμα ακόμα, με μια πιο μεγάλη και ουσιαστική κίνηση, η οποία στη συνέχεια θα μπορούσε να ωφελήσει και τα άτομα με αυτισμό στην Ελλάδα.

Ανακαλύπτοντας για άλλη μια φορά μια εναλλακτική πορεία, η ‘ergon Mykonos μετατράπηκε από έναν οίκο μόδας σε ένα χώρο καινοτομίας, αγάπης και στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αναδεικνύοντας τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από την κοινωνική της δράση. Μετά από σειρά διαδικτυακών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο δημιουργήθηκε μια εικαστική ιστορία με πρωταγωνιστές ελληνικά νησιά, αρχαία μνημεία, καλλιτέχνες, σύμβολα και ελληνικές λέξεις.

Αυτή η ιστορία ζωντάνεψε με την πολύτιμη βοήθεια της Diane Chudley -υπεύθυνη εικαστικών του οργανισμού Luv Michael- όπου ζωγραφιές που σχεδίασαν οι νεαροί σεφ που υποστηρίζονται από τον οργανισμό, αξιοποιήθηκαν για την παραγωγή μιας καινοτόμου συλλογής χρηστικών ειδών για την κουζίνα.

Ποδιές, καπέλα μαγειρικής, runners, πιάστρες, γάντια, sous-plat, sous-verre, αλλά και fashion accessories όπως shopping bags, weekender bags & t-shirts. Τα έσοδα των πωλήσεων θα πηγαίνουν αποκλειστικά στον οργανισμό Luv Michael, με ένα διττό σκοπό: μέρος των εσόδων διατίθεται για την υποστήριξη του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται ένα ταμείο για τη ατόμων με αυτισμό στην Ελλάδα.

Όλη η συλλογή θα διατίθεται από αρχές Ιουνίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ergon Mykonos.

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
John και Jenny Paulson> Διαζύγιο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ