kourdistoportocali.comFashionΕντυπωσιακά τρικίνι για την παραλία στη νέα συλλογή της Yamamay

Με νέα αντιβακτηριακά υφάσματα

Εντυπωσιακά τρικίνι για την παραλία στη νέα συλλογή της Yamamay

Σε συνεργασία με την ιστορική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας Maglificio Ripa [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Yamamay λανσάρει μια πρωτότυπη και καινοτόμο συλλογή από φιλικές προς το περιβάλλον μάσκες προσώπου που πλένονται, διαθέσιμες σε ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων αλλά και διαδικτυακά. Πιστοποιημένες από το Ιταλικό Ινστιτούτο Superiore di Sanità, οι μάσκες προσώπου Yamamay παράγονται σε συνεργασία με την Maglificio Ripa, μια ιστορική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας που δραστηριοποιείται σε μια από τις πιο πληγείσες περιοχές στην Ιταλία από την πανδημία, κοντά στο Μπέργκαμο και το Μιλάνο. Η Maglificio Ripa μετέτρεψε πρόσφατα μέρος της παραγωγής της σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Covid-19.

ΑΠΟ ΤΟ INSTABOOK.GR

Για το σχεδιασμό και την παραγωγή αυτής της καινοτόμου συλλογής, η Yamamay χρησιμοποιεί νέα αντιβακτηριακά υφάσματα: Natural Breathe, μαλακό, τεντωμένο βαμβάκι για το εσωτερικό και Tech Breathe, πολυεστέρα για το εξωτερικό. Αυτός ο συνδυασμός εγγυάται μέγιστη άνεση και απόλυτη ασφάλεια. Αδιάβροχα και φιλικά προς το περιβάλλον, αυτά τα δύο υφάσματα είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία και πιστοποιημένα Oeko Tex Standard 100. Οι νέες μάσκες προσώπου είναι μοντέρνες και ταιριάζουν εύκολα με οποιαδήποτε outfit. Διαθέσιμες τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες θα τις βρείτε σε floral, leopard, zebra και camouflage prints, καθώς και αποχρώσεις του μαύρου, του κερασί και του ουράνιου τόξου.

Αυτή η συλλογή είναι μέρος μιας ευρύτερης διαδρομής που ξεκίνησαν οι Yamamay και ο όμιλος Pianoforte πριν από τρία χρόνια, σε συνεργασία με το One Ocean Foundation, καθώς υπέγραψαν από κοινού την Emerald Chart, τον ηθικό κώδικα για την προστασία της θάλασσας. Ο Όμιλος Pianoforte έχει δεσμευτεί για τις αρχές του ξεκινώντας ένα πρόγραμμα για τη μείωση των πλαστικών συσκευασιών και την εισαγωγή ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων πλαστικών σάκων στα καταστήματα.

Η Yamamay έχει επίσης δημιουργήσει γάντια που πλένονται και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, τα οποία σύντομα θα διατεθούν στο προσωπικό για να αντικαταστήσουν τα PPE μίας χρήσης. Τα έσοδα από τις πωλήσεις μάσκας θα δωρηθούν στο One Ocean Foundation, προκειμένου να συμβάλει στην επιστημονική έρευνα για τη διατήρηση των θαλασσών αλλά και στα νοσοκομεία Fatebenefratelli Sacco στο Μιλάνο, INMI L. Spallanzani της Ρώμης και AOU Polyclinic Federico II της Νάπολης, υποστηρίζοντας την έρευνα για τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION

TOP LINE

To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
Δημήτρης Κούβελας> Πατήστε φρένο στον εμβολιασμό ώσπου να δούμε τις παρενέργειες των εμβολίων
Ιστορική δικαίωση και επιστροφή των Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή
Το πείραμα των Σεϋχελλών και ποιοι θέλουν να σκοτώσουν όσα εμβόλια δεν είναι mRNA
Οι NΥΤ καταρρίπτουν το μύθο της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού σε εξωτερικούς χώρους
Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Φατάχ ακύρωσαν για άλλη μια φορά τις εκλογές
Πως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates
O Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr
Τι συμβαίνει στην απόκοσμη καρδιά του Chernobyl;> Ανησυχεί η ασυνήθιστη δραστηριότητα
700 πύραυλοι της Χαμάς εναντίον των κατοίκων του Tel Aviv
Niall Ferguson> Η επόμενη παγκόσμια καταστροφή είναι μπροστά μας αλλά δεν είμαστε έτοιμοι