kourdistoportocali.comNews DeskΤο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χρωστάει στις τράπεζες 318 εκατ. ευρώ. Ο κ. Ανδρουλάκης διατηρεί 5 λογαριασμούς με συνολικό ποσό 846.486 ευρώ στη τράπεζα ING Belgium S.A.

Πως μπορείς να τους εμπιστευθείς;

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χρωστάει στις τράπεζες 318 εκατ. ευρώ. Ο κ. Ανδρουλάκης διατηρεί 5 λογαριασμούς με συνολικό ποσό 846.486 ευρώ στη τράπεζα ING Belgium S.A.

Δείτε πως ο πολίτης θα πληρώσει το χρέος

Οι αξιοπρεπείς Έλληνες πολίτες οι οποίοι θα σπεύσουν σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν όνομα στο ΚΙΝΑΛ καλό είαν να θυμούνται ότι το πρώην ΠΑΣΟΚ άλλαξε όνομα σε μία προσπάθεια η εταιρία να εξαπατήσει τις τράπεζες και να γλιτώσει τα δάνεια που είχε λάβει.

Δηλαδή η αλλαγή ονόματος πέρα από πολιτική κίνηση ήταν και ένας οικονομικός ελιγμός στη διαρκή προσπάθεια να φεσώσει τις τράπεζες. Σήμερα θα επιχειρήσει να ονομασθεί εκ νέου ΠΑΣΟΚ μέσα από τη συμμετοχή των πολιτών οι οποίοι θα προστρέξουν στις κάλπες και οι οποίοι είναι εκείνοι που τελικά πληρώνουν τον λογαριασμό διά του αφανισμού τους.

Οι επιλογές στο ψηφοδέλτιο για το όνομα είναι δύο: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ βρίσκονται στη κορυφή της λίστας χρέους των κομμάτων της Ε.Ε. με τις δανειακές υποχρεώσεις τους να έχουν εκτιναχθεί στα 318 εκατ. ευρώ και στα 343 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα, σύμφωνα με τους τελευταίους ισολογισμούς τους.

Με βάση τους ισολογισμούς των κομμάτων η Ν.Δ. χρωστούσε 309 εκατ. ευρώ (2019) και το ΠΑΣΟΚ 254 εκατ. ευρώ (2018), ενώ το γερμανικό SPD 48,2 εκατ. ευρώ και ακολουθούσαν τα δύο ισπανικά κόμματα PSOE 40,2 εκατ. ευρώ και PP 22,5 εκατ. ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν το 2019 στην 14η (ετοιμάζεται κι αυτός για πρωταθλητισμό)  θέση με χρέος 3,9 εκατ.

Οι δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέρχονται πλέον στα 318 εκατ.. Γύρευε πόσα χρωστάει εδώ κι εκεί.

Όλα δείχνουν ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θα εξαναγκάσουν τις τράπεζες να διαγράψουν τα χρέη τους-ό,τι έγινε τον Απρίλιο του 2013, όταν διαγράφτηκαν δάνεια ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ της Αγροτικής Τράπεζας προς τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Η μοναδική επιλογή πληρωμής των ανωτέρω χρεών είναι ο αφανισμός των πολιτών ώστε να μειωθεί και το συνολικό χρέος της χώρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τώρα είναι ένα πλουσιόπαιδο στα 43 του με πενιχρές σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία. Αντιγράφουμε από το βιογραφικό του Νίκου Ανδρου-λάκη (στους οξυδερκείς αναγνώστες μας είναι γνωστός ως Willy Brandt από τα Lidl)

Είμαι διπλωματούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον».

Έχω εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός, έχω διδάξει στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ έχω εργαστεί και στον κλάδο του τουρισμού.

Τον Μάρτιο του 2013 εκλέχθηκα Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Με όπλο αυτό το πλούσιο βιογραφικό που είναι αποκαλυπτικό των εξαντλητικών σπουδών του ο Willy Brandt από τα Lidl πέτυχε να έχει στα 42 του χρόνια καταθέσεις που ξεπερνούν τα 848.000 ευρώ και 18 ακίνητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει τη Βουλή το 2020 (αφορά το έτος 2019), ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετρά 18 ακίνητα και καταθέσεις που ξεπερνούν τα 848.000 ευρώ.

Ως ευρωβουλευτής προτιμάει να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών του σε ξένη τράπεζα και να μην τις μεταφέρει σε ελληνικές.

Στην τράπεζα ING Belgium S.A. διατηρεί πέντε λογαριασμούς με συνολικό ποσό 846.486 ευρώ. Σε ότι αφορά τις ελληνικές τράπεζες το μεγαλύτερο ποσό μόλις 2.139 ευρώ είναι κατατεθειμένο σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα.

Από τη βελγική τράπεζα έχει λάβει και ένα δάνειο 80.000 ευρώ το υπόλοιπο του οποίου είναι μόλις 11.314 ευρώ.

Επίσης είναι μέτοχος στην εταιρεία ΜΑΝΙ ΑΕΒΕ.

Να θυμίσουμε ότι το σύνθημα του με το οποίο εκλέχθηκε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήταν το «είμαι ένας από εσάς».

Συγκεκριμένα σε ομιλία του είχε πει: «Είμαι ένας από εσάς, δεν εκμεταλλεύθηκα ποτέ, καμία μορφή πελατειακού κράτους, δε μπήκα ποτέ στα ασανσέρ της εγχώριας ολιγαρχίας.

Όλη μου η πορεία είναι αυτή ενός απλού Έλληνα, όπως όλων εσάς».

«Ένας από εμάς» λοιπόν, με 18 ακίνητα, χωρίς να έχει εργαστεί μια ώρα στη ζωή του και με καταθέσεις που φτάνουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Δεν το λες και άσχημα…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Η Aman Resorts απαντά στο Κουρδιστό Πορτοκάλι για το Amanzoe του Κρανιδίου
O Jeffrey Sachs, o (σοφός) Eυάγγελος Βενιζέλος (νέος Πρωθυπουργός Οικουμενικής) και οι Κασιδιάρης-Χίος
Ανέμελοι νέοι με φόντο 400 δις χρέος προετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο στο Μαξίμου
The Wall Street Journal> Συγκλονιστικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι οι κυβερνήσεις αναγκάζονται να πετάξουν στα σκουπίδια τα εμβόλια COVID των Pfizer-Moderna
Dietmar Hopp> Ποιος είναι ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος που μηνύει την εταίρο της Pfizer, BionTech
Με tweet γεμάτο υπονοούμενα για τη μείωση του πληθυσμού της Γης απαντά ο Musk για τα δίδυμα, το Twitter έκανε Unblocked τον Alex Berenson ενώ έκρηξη κατέστρεψε τους Georgia Guidestones
O υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης είχε νοσηλευθεί στην Εντατική με COVID-10. Σήμερα βγήκε εκ νέου θετικός
Tι είναι αυτό που τρομάζει έναν θεσμικό πρωθυπουργό ώστε να δέχεται παθητικά και κάτω από πίεση την επίσπευση των εκλογών σαν ομολογία ήττας;
Οι New York Times εξηγούν> Πως η Wall Street “απέδρασε” από την κατάρρευση των Κρυπτονομισμάτων
Ο λόγος που μας συμφέρει, ως πολίτες, η απόφαση του Κυριάκου να εξαντλήσει τη 4ετία δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι
H Iσραηλινή Ιατρική παρουσιάζει ένα ακόμη φάρμακο κατά του COVID-19. Τα όπλα πληθαίνουν και δεν μπορούν να μένουν αναξιοποίητα
Le Point> Οι εδαφικές κατακτήσεις θα ηρεμήσουν το θυμό των υπηκόων του καθώς κι εκείνος έχει εκλογές το 2023