kourdistoportocali.comNews DeskTo νέο project του Bill Gates είναι να σβήσει τον ήλιο! Η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το συμμερίζεται

Breaking News

To νέο project του Bill Gates είναι να σβήσει τον ήλιο! Η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το συμμερίζεται

Σε αυτό το εγχείρημα θα χρησιμοποιήσει τη πειραματική γεωμηχανική

Η ΕΕ υποστηρίζει το σχέδιο του Bill Gates για «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» εμποδίζοντας τον ήλιο!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) έχει υποστηρίξει τα ριζοσπαστικά σχέδια του συνιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» εμποδίζοντας το φως από τον Ήλιο για μείωση της θερμοκρασίας στη γη.

Η ΕΕ θα συμμετάσχει σε μια παγκόσμια προσπάθεια για να εξετάσει την αποτελεσματικότητα του σχεδίου!

Οι κυβερνήσεις πολλών εθνών εντάσσονται σε μη εκλεγμένους γραφειοκρατικούς οργανισμούς για να καθορίσουν εάν μια μεγάλης κλίμακας παρέμβαση, όπως η εκτροπή των ακτίνων του Ήλιου ή η αλλαγή των καιρικών προτύπων της Γης, είναι βιώσιμες επιλογές για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, ο Bill Gates υποστήριξε εδώ και καιρό το σχέδιο για την καταπολέμηση της «θέρμανσης του πλανήτη» χρησιμοποιώντας πειραματική γεωμηχανική για να μπλοκάρει τον Ήλιο.

Η ιδέα, που προωθείται από τον Gates και τον αριστερό δισεκατομμυριούχο George Soros, περιλαμβάνει την άντληση τεχνητών λευκών νεφών στην ατμόσφαιρα για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από την επιφάνεια του πλανήτη. Το ριζικό σχέδιο θα μείωνε τη θερμοκρασία του πλανήτη και σύμφωνα με τους εμπνευστές του θα «καταπολεμήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη».

Ο κ. Soros ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία θα βοηθήσει να αποτραπεί το λιώσιμο των φύλλων πάγου.

Ιδιαίτερα, όπως ισχυρίστηκε, τα φύλλα πάγου που λιώνουν στη Γροιλανδία, θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

«Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει να καταρρεύσει εξαιτίας της αδυσώπητης προόδου της κλιματικής αλλαγής», είπε ο κ. Soros. «Το λιώσιμο του στρώματος πάγου της Γροιλανδίας θα αύξανε το επίπεδο των ωκεανών κατά επτά μέτρα.

«Αυτό αποτελεί απειλή για την επιβίωση του πολιτισμού μας», υποστήριξε.

Η μέθοδος που ωθήθηκε από τον Βill Gates περιλαμβάνει την αύξηση των συγκεντρώσεων αερολύματος στη στρατόσφαιρα για να αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία μακριά από τη Γη.

Ο Gates χρηματοδοτεί ένα μεγάλο project στο Harvard χρησιμοποιώντας μπαλόνια για την ανάπτυξη αερολυμάτων.
Ωστόσο, το έργο του Gates στο Harvard έκλεισε μετά από αντιδράσεις από το κοινό σχετικά με το σχέδιο.

Η ΕΕ αξιολογεί τις επιπτώσεις της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» στην ασφάλεια, όπως το ενδεχόμενο η έλλειψη νερού ή τροφίμων να προκαλέσει συγκρούσεις και μετανάστευση, σύμφωνα με προσχέδιο εγγράφου που είδε το Bloomberg.

Μέρος αυτής της αξιολόγησης περιλαμβάνει τη μελέτη των πιθανών κινδύνων από την ανακατασκευή της ατμόσφαιρας.

«Αυτές οι τεχνολογίες εισάγουν νέους κινδύνους για τους ανθρώπους και τα οικοσυστήματα, ενώ θα μπορούσαν επίσης να αυξήσουν τις ανισορροπίες ισχύος μεταξύ των εθνών, να πυροδοτήσουν συγκρούσεις και να εγείρουν μυριάδες ηθικά, νομικά, πολιτικά και ζητήματα διακυβέρνησης», σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο υπόκειται σε αλλαγές.

Η έναρξη αυτής της έρευνας ωθεί την ΕΕ στη συζήτηση σχετικά με το εάν η λεγόμενη γεωμηχανική του κλίματος είναι καλή επιστήμη ή απλώς μια επιστημονική φαντασία απόσπαση της προσοχής.

Τέτοια σχέδια γεωμηχανικής έχουν δυνητικά επικίνδυνες επιπτώσεις για τον πλανήτη και την ατμόσφαιρά του.

Το bloc θα ήθελε να δει διεθνείς συζητήσεις για τη δημιουργία κανόνων για τον νεοσύστατο τομέα.

«Η ΕΕ θα υποστηρίξει τις διεθνείς προσπάθειες για την ολοκληρωμένη αξιολόγηση των κινδύνων και των αβεβαιοτήτων των κλιματικών παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης της ηλιακής ακτινοβολίας», σύμφωνα με το έγγραφο.

Τέτοιες μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις έχουν προκύψει παράλληλα με την επιστημονική πρόοδο και την αυξανόμενη ανησυχία ότι τα έθνη θα υπερβούν τον στόχο της πράσινης ατζέντας για περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη στους 1,5 βαθμούς Κελσίου.

Το μπλοκάρισμα των ακτίνων του Ήλιου προωθείται τώρα συχνά ως σχέδιο για την αντιμετώπιση της λεγόμενης «κλιματικής κρίσης».

Οι επικριτές προειδοποιούν, ωστόσο, ότι τέτοια δραστικά σχέδια μπορεί να έχουν απρόβλεπτες παρενέργειες, όπως η αλλαγή ζωτικής σημασίας μοτίβων βροχής ή η υπερβολική ψύξη της Γης και η αποστολή του πλανήτη σε μια εποχή παγετώνων.

Ορισμένοι επιστήμονες έχουν ζητήσει μια διεθνή συμφωνία μη χρήσης για τέτοιες λύσεις.

Άλλοι ειδικοί, εν τω μεταξύ, υποστηρίζουν ότι οι αναφορές για μια «κλιματική κρίση» είναι μια φάρσα που έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει φόβο στο κοινό σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι φόροι και να περιοριστούν οι ελευθερίες.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, ο διάσημος περιβαλλοντολόγος  Dr. Patrick Moore, συνιδρυτής της Greenpeace, προειδοποιεί το κοινό ότι η αφήγηση κατά του διοξειδίου του άνθρακα είναι απάτη.

Ο Moore, οικολόγος και περιβαλλοντικός ακτιβιστής για περισσότερα από 50 χρόνια, υποστηρίζει ότι ένα αυξημένο επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι ευεργετικό.

Σύμφωνα με τον Moore, οι ισχυρισμοί ότι η κλιματική αλλαγή είναι «ανθρώπινη» είναι «προπαγάνδα» την οποία περιγράφει ως «επικίνδυνη».

Τα σχόλια του Moore, κορυφαίου ειδικού στον περιβαλλοντισμό, έρχονται σε άμεση σύγκρουση με την πράσινη ατζέντα που προωθείται από την κυβέρνηση του Biden και παγκοσμιοποιητικές ομάδες όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

«Όταν ξεκίνησε η Greenpeace, είχαμε έναν ισχυρό ανθρωπιστικό προσανατολισμό, να σώσουμε τον πολιτισμό από την καταστροφή από τον ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο», είπε ο Moore.

«Με τα χρόνια η «ειρήνη» στην Greenpeace χάθηκε σταδιακά και η οργάνωσή μου, μαζί με μεγάλο μέρος του περιβαλλοντικού κινήματος, παρασύρθηκαν στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι οι εχθροί της Γης».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK