kourdistoportocali.comNews DeskΤο χτένισμα της Jennifer Aniston και γιατί οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό

Το Forbes επιστρατεύει τον Bruce Y. Lee

Το χτένισμα της Jennifer Aniston και γιατί οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό

"Είναι αυτό το Chanel Number B.1.1.7 ή One 1 Million spike πρωτεΐνες που αισθάνομαι;"

O καθηγητής και αρθρογράφος του Forbes σε θέματα υγείας κ. Bruce Y. Lee απαντά με πολύ χιούμορ στα σενάρια που θέλουν τα εμβόλια να βάζουν έναν πραγματικό ιό στο σώμα των εμβολιασθέντων ο οποίος απειλεί να μολύνει τους μη εμβολιασθέντες ενώ συμβαίνει το αντίθετο.

Εδώ είναι το πράγμα. Για να αποκτήσετε το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS)  πρέπει πραγματικά να έχετε το ζωντανό SARS-CoV2 στο σώμα σας. Τα επί του παρόντος διαθέσιμα εμβόλια Covid-19 από τις Pfizer / BioNTech, Moderna και Johns & Johnson δεν περιέχουν τον ζωντανό κοροναϊό Covid-19.

Δεν περιέχουν καν τον νεκρό κοροναϊό Covid-19. Αυτό που περιέχουν είναι «σχεδιαγράμματα» που βοηθούν τα κύτταρα σας να κάνουν τις ακίδες πρωτεΐνες που στερεώνουν την επιφάνεια του SARS-CoV2.

Θυμηθείτε ότι ο ιός μοιάζει με μια μπαχαρική μπάλα μασάζ ή την καρφωμένη μπάλα στο τέλος αυτών των λαβίδων που χρησιμοποιούνται στο BDSM σε περίπτωση που αυτό σας προσφέρει μια πιο καθαρή εικόνα.

[Ο όρος BDSM είναι ένα σύνθετο αρκτικόλεξο που αντιπροσωπεύει τις έξι λέξεις “Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism”, οι οποίες μεταφράζονται σε δυάδες ως “Δεσμά & Πειθαρχία” (B/D), “Κυριαρχία & Υποταγή” (D/S) , “Σαδισμός & Μαζοχισμός” (S/M). Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων και συμπεριφορών συναινούντων ενηλίκων. Παράλληλα περιγράφει και διάφορες μορφές διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά παράλληλα και κάποιες ξεχωριστές υποκουλτούρες και τάσεις που εκφράζονται μέσα από αυτό.]

Η πρωτεΐνη spike είναι σαν το χτένισμα της Jennifer Aniston, όχι ότι τα μαλλιά της είναι φτιαγμένα από πρωτεΐνες ιού spike.

Οι ακίδες Spike από μόνες τους δεν είναι οι ίδιες με ολόκληρο τον ιό της Covid-19. Ακριβώς όπως τα μαλλιά του Aniston από μόνα τους δεν μπορούν να πουν πράγματα όπως το “noooooo” σε μια επίδειξη επανένωσης των Friends, η ακίδα της πρωτεΐνης απουσία των άλλων μερών του ιού δεν αρκεί για να λειτουργήσει ως ζωντανός ιός Covid-19 και να μολύνει εσάς ή άλλους ανθρώπους.

Λοιπόν, πώς ακριβώς μπορεί το εμβόλιο να σας κάνει να μεταδώσετε τον ζωντανό ιό όταν το εμβόλιο δεν βάζει καν τον ιό στο σώμα σας;
Παίρνοντας τα κύτταρα σας να παράγουν περιορισμένη ποσότητα πρωτεΐνης spike, το εμβόλιο εκθέτει στη συνέχεια το ανοσοποιητικό σας σύστημα μόνο στην πρωτεΐνη spike. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα υποτίθεται ότι ουρλιάζει από την κορυφή των κυττάρων του «τι συμβαίνει» και ξεκινάει την άμυνα ενάντια σε οτιδήποτε μοιάζει με την ακίδα πρωτεΐνης.

Έτσι, αφού εμβολιαστείτε πλήρως, σε περίπτωση που εμφανιστεί ένα πραγματικό SARS-CoV2, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι πιο έτοιμο να τραγουδήσει “hey-ey-ey, hey-ey-ey, hey, a-what is going”, και πιο πιθανό να αποτρέψει με επιτυχία τον ιό.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η πρωτεΐνη ακίδα από μόνη της μπορεί να βλάψει το σώμα σας ή των άλλων. Δεν υπάρχουν επίσης στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι θα λουστείτε την ακίδα πρωτεΐνη σε σημαντικές ποσότητες μετά τον εμβολιασμό. Η πρωτεΐνη ακίδα δεν είναι σαν άρωμα ή κολόνια. Μην περιμένετε κάποιον να περπατήσει και να σχολιάσει, “είναι αυτό το Chanel Number B.1.1.7 ή One 1 Million spike πρωτεΐνες που αισθάνομαι;”

Με τον ιό να είναι ακόμη πολύ διαδεδομένος, οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι διατρέχουν πολύ, πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να μεταφέρουν τον ιό και έτσι να μολύνουν άλλους. Δεδομένου ότι τα εμβόλια Covid-19 δεν μοιάζουν με γιγαντιαία προφυλακτικά από μπετόν και δεν προσφέρουν τέλεια προστασία, όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένα πρέπει να διατηρήσουν την απόσταση τους από εκείνους που ενδέχεται να μεταφέρουν τον ιό. Διατηρώντας την απόσταση σημαίνει να μένετε τουλάχιστον έξι πόδια ή έναν Denzel (επειδή το Denzel Washington έχει ύψος περίπου έξι πόδια) από άλλους, ειδικά από όσους δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης