kourdistoportocali.comNews DeskTo Aνώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιχειρεί να διασώσει τα κουνούπια (fan club του dj Valentino) από την μαζική εξόντωση και τη προθυμία αυτοχειρίας τους

Ακολουθεί ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσεις πριν γεννηθείς

To Aνώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιχειρεί να διασώσει τα κουνούπια (fan club του dj Valentino) από την μαζική εξόντωση και τη προθυμία αυτοχειρίας τους

Η Γερμανία βιώνει μια περίεργη μείωση των γεννήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2022, εντελώς ασυνεπή με την εμπειρία της τα τελευταία χρόνια

Οι καλοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους. Οι αδύναμοι άνθρωποι δημιουργούν κακούς καιρούς. Οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους. Αυτή είναι η ιστορία της ανθρωπότητας

(Ακολουθεί ένα κείμενο που πρέπει να διαβάσεις πριν γεννηθείς)

Dear Tim,

Είναι πράγματι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τα κουνούπια. Έχουν φθάσει στο σημείο να επιτίθενται στους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ οι οποίοι επιχειρούν να τα διασώσουν από την εξολόθρευση και οι οποίοι προσέθεσαν έναν ακόμη βαθμό δυσκολίας στο όλο εγχείρημά μας. Αυτή τη φορά είναι εντυπωσιακή η προθυμία των κουνουπιών να πεθάνουν γιατί δεν τους παρακινεί θρησκευτικός φανατισμός, όπως για παράδειγμα η υποδοχή από τα ουρί του Παραδείσου, αλλά η απέραντη ανθρώπινη ανοησία.

Βy The One

Ειλικρινώς αναρωτιέμαι εάν έπρεπε αι Ημέτεραι Δυνάμεις απλά να αφήσουν τα κουνούπια να αναπαράγονται μια και η φύση και το σύμπαν θα έβρισκαν τρόπο να τα εξαφανίσουν παρά να θέσουμε σε εφαρμογή το σχέδιό μας το οποίο όπως διαπιστώνεις εμπεριέχει βαθμούς δυσκολίας στην εφαρμογή τούς οποίους ουδεμία προσομοίωση των ημετέρων δυνάμεων μπόρεσε να προβλέψει.

Δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ικανοποίησή για το αποτέλεσμα η οποία όμως-στο σημείο που βρισκόμαστε-εμπεριέχει το ίδιο ρίσκο της αποκάλυσης του σχεδίου το οποίο δεν μπορεί να εξακολουθήσει να κρύβεται κάτω από το επιχείρημα των Ημετέρων Δυνάμεων για δήθεν θεωρία συνομωσίας όταν μία πραγματική συνομωσία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αποδοχή της εισήγησης να γίνονται τα πάντα μπροστά στα μάτια των κουνουπιών. Να μην υπάρξει τίποτε κρυφό.

Δηλαδή να τους προαναγγείλουμε το σχέδιό μας για το πως θα τα εξαφανίσουμε. Όμως διαπιστώνω αρκετά προβληματικά σημεία στην υλοποίησή του με ένα από αυτά την επιλογή των ανθρώπων οι οποίοι ανέλαβαν να πείσουν τους λαούς να εμβολιαστούν. Παρακολουθώ για παράδειγμα το πως εξελίσσεται το Σχέδιό μας στην Ελλάδα. Όπως γνωρίζεις από την αρχή της υλοποίησης του Σχεδίου μας πίστευα ότι η Ελλάδα και το Ισραήλ θα ήτο οι χώρες-κλειδιά από τις οποίες θα εξαρτηθεί η επιτυχία ή η αποτυχία του Σχεδίου.

Κι αυτό γιατί ο θαυμασμός μου τόσο για τον Εβραικό λαό όσο και για τον ελληνικό λαό είναι δεδομένος. Πίστευα ότι από αυτούς τους δύο λαούς και κυρίως από την Αθήνα και την Ιερουσαλήμ θα υπάρξει η μεγαλύτερη αντίσταση στην υλοποίηση του Σχεδίου των Ημετέρων Δυνάμεων. Μόνο που μάλλον έπεσα έξω. Προς έκπληξή μου αντιστέκεται ο ουγγρικός λαός για παράδειγμα και η ηγεσία του αλλά και μεγάλο μέρος του αμερικανικού λαού-εκείνοι που οι Ευρωπαίοι αποκαλούν ειρωνικά “αμερικανάκια” υποννοώντας τη ρηχότητα του πνεύματός τους.

Στην Ελλάδα λοιπόν παρότι οι ηγεσίες όλων σχεδόν των κομμάτων (αυτό το χαριτωμένο νεαρό μαλθακό αγόρι ο κ. Τσίπρας που μίλησε για κουλτούρα εμβολιασμού είναι τόσο πιστός στο σχέδιό μας που πρέπει να επιταχύνουμε την ανάληψη της εξουσίας από τoν Σύριζα), της Προέδρου Κατερίνας συμπεριλαμβανομένης (αξίζουν συγχαρητήρια στον εισηγητή του ονόματός της για την επιλογή της στην ανάληψη του ύπατου πολιτειακού αξιώματος) και των μεγάλων μηντιακών ομίλων είναι δικοί μας και δεδομένοι δεν μπορώ παρά να επισημάνω κάποιες ατυχείς επιλογές προσώπων τόσο στην επιστημονική επιτροπή όσο και στην επιλογή του σημερινού υπ. Υγείας.

Για παράδειγμα αυτοί ο κ.κ. Βασιλακόπουλος-Παυλάκης-Μαγιορκίνης και 5-6 άλλοι έχουν καταντήσει πιο αναξιόπιστοι από τον dj Valentino με τη μούφα κονσόλα. Εισηγούμαι να δωθεί εντολή να αναλάβουν το ρίσκο να κάνουν δύο δόσεις εμβολίου με τυχαία νοσοκόμα σε δημόσια θέα και επίσης να ελεγθούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους. Εάν δλδ έχουν λάβει τα τρυπήματα των εμβολίων μας ή έχουν προχωρήσει στη σκηνοθετική εξαπάτηση του κοινού σε συνεργασία με τα αντίστοιχα υπουργεία που επειδή πρόκειται για ελληνικά υπουργεία θεωρούμε δεδομένη την απατεωνία τους.

 

Εισηγούμαι να λάβουν δημόσια δύο δόσεις εμβολίου με τον κίνδυνο να αποδημήσουν παρά να ρισκάρουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας λόγω της αναξιοπιστίας τους. Αυτοί οι κύριοι πρέπει να τρυπηθούν πάραυτα δημοσίως και να γίνει έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους.

 

If I am not for myself, who will be for me? And being only for myself, what am ‘I’? And if not now, when?

Η Γερμανία βιώνει μια περίεργη μείωση των γεννήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2022, εντελώς ασυνεπή με την εμπειρία της τα τελευταία χρόνια. 

 

 

 

(Ντοκουμέντα μόνο)

Bρισκόμαστε μόλις στο 2014 όταν ο πρώην Πρόεδρος Obama αναλαμβάνει ρόλο προφήτη και προαναγγέλει μία πανδημία με διαβολικές συμπτώσεις με την COVID-19. Δεν ήταν ο μόνος που χρόνια πριν είχε προαναγγείλει την πανδημία που ξέσπασε κάτω από μυστηριώδεις-διαβολικές συμπτώσεις λίγα χρόνια αργότερα. Δείτε λοιπόν πως την προανήγγειλε ο Obama το 2019.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο Bill Gates.

Bρισκόμαστε στο 2015. Ο Bill Gates δίνει μία “προφητική” ομιλία στο TEDx στη διάρκεια της οποίας περιγράφει το ξέσπασμα μίας πανδημίας για την οποία η ανθρωπότητα έπρεπε να προετοιμασθεί.

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Εvent 201 >Νέα Υόρκη 18 Οκτωβρίου 2019

ΕVENT 201 με χορηγία του Ιδρύματος Gates. Θέμα του η προσομείωση πανδημίας με 65.000.000 νεκρούς.

Δηλαδή την ίδια ώρα που ξεκινούσε στον πραγματικό κόσμο η πραγματική πανδημία την οποία το 75% των πολιτών του κόσμου θεωρεί εργαστηριακή κατασκευή (gain of function) του εργαστηρίου της Wuhan, στη Νέα Υόρκη έκαναν προσομoίωση της πανδημίας με χορηγό τον Βill Gates, το WEF και το John Hopkins .

Mόλις ξέσπασε η πανδημία οι διοργανωτές διέψευσαν την σχέση του Event 201 με την πανδημία που είχε αρχίσει ήδη να εξολοθρεύει ανθρώπους στο πραγματικό κόσμο εκεί έξω. Πατήστε και δείτε το Event 201 που εξακολουθεί να βρίσκεται σε δημόσια θέα. Για την ώρα.

Wuhan 18 Οκτωβρίου 2019.

Τελετή έναρξης της 7ης mini Ολυμπιάδας των στρατιωτικών με πάνω από 10.000 αθλητές-στρατιωτικούς από 109 χώρες του κόσμου

Την ίδια ακριβώς μέρα που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το Event 201 στη πόλη της Wuhan γινόταν η τελετή έναρξης της 7ης mini Ολυμπιάδας των στρατιωτικών με αθλητές από 109 χώρες του κόσμου που διεξάγεται κάθε 4 χρόνια.

Πριν μερικά 24ωρα ο Mike Gallagher, Αμερικανός γερουσιαστής, δήλωσε ότι η Αμερικάνικη Βουλή προτρέπει τη διοίκηση του Joe Biden να διερευνήσει τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan,ως ένα πιθανό συμβάν υπερ-διάδοσης της Covid-19 που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019.

Ένας αρθρογράφος της Washington Post ανέφερε σε δημοσίευση ότι περισσότεροι από 9.000 αθλητές (ανάμεσά τους και 46 Έλληνες στρατιωτικοί), συμπεριλαμβανομένων 280 αθλητών και προσωπικού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρακολούθησαν τους Παγκόσμιους Αγώνες Στρατιωτικών στη Wuhan. Πολλοί από αυτούς ανέφεραν ότι αισθάνονται συμπτώματα τύπου COVID-19.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής ήταν ο Θοδωρής Παχατουρίδης στρατιωτικός και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Θοδωρής είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους εάν γνώριζε εάν υπήρξαν κρούσματα ανάμεσα στα μέλη της αποστολής ή σε συγγενείς τους όταν εκείνοι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Είχε απαντήσει ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικό. Βέβαια όπως γνωρίζουμε υπάρχουν και οι ασυμπτωματικοί φορείς οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν μεταδώσει τον ιό.

 

 

 

 

Oι βόμβες σκάνε μία μετά την άλλη στις ΗΠΑ. Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Jim Jordan υποστήριξε ότι πολύ νωρίς ο Fauci γνώριζε για την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19 και έσπευσε να τη συγκαλύψει. Αυτό από μόνο του είναι πυρηνικής ισχύος βόμβα στη κυριολεξία. Κι αυτό γιατί όπως είναι αυτονόητο στη κοινή λογική ένας κατασκευασμένος ιός μπορεί να δώσει άπειρες επίσης κατασκευασμένες εργαστηριακές μεταλλάξεις. Σ΄αυτή τη περίπτωση ο υποχρεωτικός αέναος και κατά ριπάς εμβολιασμός που σκοτώνει το ανοσοποιητικό σύστημα με εμβόλια των οποίων είναι άγνωστες οι μελλοντικές παρενέργειες είναι πλέον υπόθεση Δικαιοσύνης. Κάτι εφιαλτικό συμβαίνει στην ανθρωπότητα ακόμη κι εάν πρόκειται για ατύχημα…

Καταγγέλλει ακόμη εμπλεκόμενους επιστήμονες οι οποίοι αρχικά είχαν εντοπίσει εργαστηριακά ίχνη στον ιό ότι στη συνέχεια έκαναν κωλοτούμπα και υποστήριξαν τη φυσική προέλευση για να βρεθούν με πολλά χρήματα στο λογαριασμό τους!

Ο εκπρόσωπος Jim Jordan, R-Ohio «Fox News Sunday» υποστηρίζει ότι η προέλευση του COVID-19 θα διερευνηθεί εάν το Κογκρέσο στις εκλογές του Νοεμβρίου επιστρέψει στον έλεγχο των Ρεπουμπλικανών. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Fauci γνώριζε ότι ο ιός είναι «σχεδιασμένος» κατά την έναρξη της πανδημίας

Ο εκπρόσωπος Jim Jordan, Ρεπουμπλικανικό Ohio, υποσχέθηκε την Κυριακή να αποκαλύψει τι γνώριζε ο Δρ. A. Fauci για την προέλευση της πανδημίας του κορωνοϊού, εάν το Κογκρέσο επιστρέψει στον έλεγχο των Ρεπουμπλικανών μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022.

Αυτό έρχεται αφότου ο Jordan και άλλοι Ρεπουμπλικάνοι ηγέτες στις επιτροπές Εποπτείας και Δικαιοσύνης της Βουλής δημοσίευσαν αποσπάσματα email την περασμένη εβδομάδα που λένε ότι αποκαλύπτουν ότι ο Fauci, καθώς και ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων, γνώριζαν ότι ο COVID-19 μπορεί να είχε εσκεμμένα τροποποιηθεί και διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.


«Εάν ο αμερικανικός λαός μας ξαναβάλει επικεφαλής, σίγουρα θα το κάνουμε», είπε ο Jim Jordan κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Sunday Morning Futures», δεσμευόμενος στην εκπομπή που παρουσίασε η Maria Bartiromo ότι ίδιος, και οι συναδελφοί του Ρεπουμπλικανοί Rep. James Comer, R-Ky., Sens. Rand Paul, R-Ky., και Sen. Ron Johnson, R-Wisc., θα πιέσουν για μια ευρεία έρευνα του Κογκρέσου σχετικά με την προέλευση του κοροναϊού εάν οι Ρεπουμπλικάνοι ανακτήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου.


«Επειδή τώρα γνωρίζουμε χωρίς αμφιβολία ότι ο Δρ Fauci γνώριζε στις 31 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου ότι αυτό το πράγμα προερχόταν από ένα εργαστήριο», υποστήριξε ο Jordan την Κυριακή. “Οι κορυφαίοι επιστήμονες στη χώρα έλεγαν ότι προήλθε από ένα εργαστήριο. “Δεν βλέπω πώς μπορεί να συμβεί αυτό στη φύση, αλλά θα ήταν εύκολο να γίνει σε ένα εργαστήριο».

«Και όμως μόλις σε λίγες μέρες, άλλαξαν θέση, γράφουν το άρθρο που εμφανίζεται στο περιοδικό Nature of Medicine, το οποίο στη συνέχεια αναφέρεται στη διάσημη πλέον επιστολή στο The Lancet, που έγινε το ευαγγέλιο ώστε ο Fauci να μπορεί να βγει έξω και να πει στους ανθρώπους ότι δεν προήλθε από εργαστήριο, ενώ στην πραγματικότητα ήξεραν ότι προήλθε», συνέχισε ο Jordan. “Το ενδιαφέρον είναι και το επισημαίνουμε αυτό> Μόλις το μάθαμε την περασμένη εβδομάδα, ότι οι δύο γιατροί που ήταν πιο ανένδοτοι ότι αυτό το πράγμα ήρθε από ένα εργαστήριο άλλαξαν τη θέση τους!

Ο ένας ήταν ο Dr. Kristian Anderson. Στις 31 Ιανουαρίου 2020, λέει αυτό στον Δρ Fauci σε ένα email: “Ο ιός φαίνεται κατασκευασμένος. Ο ιός δεν συνάδει με την εξελικτική θεωρία.” Έτσι, ήξερε ότι προερχόταν από ένα εργαστήριο.”

Dr. Robert Garry

«Άλλαξαν τη θέση τους», υποστήριξε ο Jordan. “Και λίγους μήνες αργότερα, μάντεψε; Παίρνουν 8,9 εκατομμύρια δολάρια, τόσο αυτός όσο και ο Dr. Robert Garry- ο τύπος που είπε ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί φυσικά.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ COVID-19!

 

Λίγα 24ωρα πριν ο ΙAN BIRRELL θα έγραφε στη THE DAILY MAIL


Ο Sir Jeremy Farrar, ένας ειδικός στις τροπικές ασθένειες και σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι ίσως ο επιστήμονας με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βρετανία ως επικεφαλής της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής οργάνωσης, του Welcome Trust, που διέθεσε 1,2 δισεκατομμύρια λίρες πέρυσι στην ιατρική και επιστημονική έρευνα.

FILE PHOTO: Jeremy Farrar, Director of the Wellcome Trust attends the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos, Switzerland January 19, 2017. REUTERS/Ruben Sprich/File Photo

Ο Farrar ήταν επίσης μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της Βρετανίας, Sage, μέχρι που παραιτήθηκε πέρυσι λίγο μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου με τίτλο «Spike: The Virus v The People». «Όλοι πρέπει να πάρουν μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων», έγραφε, επιτιθέμενος στον Boris Johnson και χαρακτηρίζοντας «ντροπή» την καθυστέρηση δημόσιας έρευνας για την πανδημία. «Τιμούμε τους νεκρούς, υποσχόμενοι μόνο να μάθουμε από τα λάθη που τους κόστισαν τη ζωή».


Λίγοι θα διαφωνούσαν με τόσο ωραία λόγια. Πόσο περίεργο λοιπόν, αυτός ο ίδιος άνθρωπος να κατηγορείται τώρα, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις στις ΗΠΑ, ότι έπαιξε ρόλο στην καθυστέρηση των ερευνών για την προέλευση της πανδημίας. Η επιστήμη εξαρτάται από την ανταλλαγή δεδομένων, τις έντονες συζητήσεις και τα αποκαλυπτικά στοιχεία και λίγες επιστημονικές έρευνες είναι πιο σημαντικές από την ανακάλυψη της προέλευσης της Covid προκειμένου να υπάρξει προστασία από μελλοντικές καταστροφές.


Ωστόσο, ο Farrar, στις αρχές του 2020, είχε συμφωνήσει με άλλους κορυφαίους Βρετανούς και Αμερικανούς επιστήμονες που χαρακτήριζαν ως «θεωρία συνωμοσίας» οποιεσδήποτε αντίθετες απόψεις, ότι δηλαδή το νέο στέλεχος του κορωνοϊού μπορεί να συνδέεται με ένα εργαστηριακό ατύχημα στην κινεζική πόλη Wuhan, όπου πρωτοεμφανίστηκε. Αυτό επιβεβαιώθηκε και πάλι αυτή την εβδομάδα όταν Ρεπουμπλικανοί, μέλη του Κογκρέσου, δημοσίευσαν αποσπάσματα συζητήσεων μέσω email στα οποία παρέχονται νέα στοιχεία για το πώς αυτοί οι ειδικοί φοβόντουσαν, σε ιδιωτικό επίπεδο, ότι ο νέος ιός έδειχνε σημάδια εργαστηριακής χειραγώγησης, ενώ καταδίκαζαν δημόσια τέτοιες θεωρίες.

Είχαν παραδεχτεί μάλιστα ότι ανησυχούσαν πως μία τέτοια «καταστροφική» συζήτηση θα μπορούσε να βλάψει την επιστήμη γενικά και τους συναδέλφους τους στην κινεζική επιστήμη ειδικότερα. Οι ανησυχητικές ενέργειές τους και ο επαίσχυντος κατευνασμός της Κίνας όχι μόνο παρεμπόδισαν την παγκόσμια κατανόηση αυτής της καταστροφικής νέας ασθένειας, αλλά και πλήγωσαν σοβαρά την πίστη στην επιστήμη, σε μια εποχή που τέτοια εμπιστοσύνη δεν ήταν ποτέ πιο ζωτικής σημασίας.


Υπάρχουν τώρα δύο βασικά ερωτήματα σχετικά με τη γέννηση αυτής της πανδημίας: H Covid εμφανίστηκε μέσω κάποιου είδους επιστημονικού ατυχήματος ή μέσω φυσικής μετάδοσης από ζώα; Και γιατί το επιστημονικό κατεστημένο δούλεψε τόσο σκληρά για να φιμώσει τις αντίθετες φωνές; Πράγματι, φαίνεται απίστευτο ότι όχι μόνο ο Farrar παραμένει σε μια δουλειά μέσω της οποίας διευθύνει μία τόσο κρίσιμη ιατρική έρευνα, αλλά είδε ακόμη και τον ετήσιο μισθό του να αυξάνεται κατά 28.000 λίρες, σε 512.000 λίρες πέρυσι, σύμφωνα με τους τελευταίους λογαριασμούς.

 

Ο Sir Jeremy είναι μια κομβική φιγούρα στην αλληλουχία των μυστικών γεγονότων που ακολούθησαν την εμφάνιση της νέας ασθένειας στη Wuhan στα τέλη του 2019. Πολλές από τις αυξανόμενες ανησυχίες περιστρέφονται γύρω από μια μυστική τηλεδιάσκεψη του Farrar, την 1η Φεβρουαρίου 2020, καθώς οι φόβοι για την αναδυόμενη πανδημία είχαν αρχίσει να εξαπλώνονται.

Και όσα περισσότερα μαθαίνουμε μέσω διαρροών, αιτημάτων ελευθερίας της πληροφόρησης, συνεντεύξεων και επίμονων ερευνών, τόσο περισσότερο μυρίζει συνωμοσία του κατεστημένου προκειμένου να πνιγεί η συζήτηση για την επιστήμη υψηλού κινδύνου, κατηγορώντας ειρωνικά όσους αμφισβητούν τη συναίνεση ότι είναι θεωρητικοί συνωμοσίας.


Σε εκείνη την τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι δύο επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Αμερική, ο αμφιλεγόμενος προεδρικός σύμβουλος Dr Anthony Fauci και ο Dr Francis Collins, τότε επικεφαλής του αμερικανικού οργανισμού χρηματοδότησης, που υποστήριξε οικονομικά την έρευνα υψηλού κινδύνου για κορωνοϊούς νυχτερίδων που διεξάγονταν στη Wuhan, συν 11 ειδικούς, συμπεριλαμβανομένου του Sir Patrick Vallance, επικεφαλής επιστημονικού σύμβουλου της βρετανικής κυβέρνησής.

Γνωρίζουμε από το βιβλίο του Farrar και από προηγούμενες αποκαλύψεις μέσω email, ότι αρκετοί βασικοί συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, συμπεριλαμβανομένου του Farrar, ανησυχούσαν ότι ο θανατηφόρος νέος ιός ήταν συνδεδεμένος με τα επιστημονικά πειράματα της Wuhan, όπου βρίσκονται πολλά εργαστήρια που διεξάγουν έρευνες για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων.

Ένας ιολόγος με έδρα την Αυστραλία ανέφερε ότι ήταν «80% σίγουρος ότι αυτό το πράγμα είχε βγει από ένα εργαστήριο», ενώ ένας άλλος βασικός συμμετέχων ήταν «από 60 έως 70%» πεπεισμένος. Μετά την ωριαία συζήτησή τους, ο Farrar παρέμεινε αβέβαιος, λέγοντας ότι «αυτό θα παραμείνει γκριζαρισμένο εκτός εάν υπάρξει πρόσβαση στο εργαστήριο της Wuhan».

Ωστόσο, μετά από αυτή την τηλεδιάσκεψη και την προβολή αυτών των απόψεων, η δημόσια στάση των επιστημόνων άλλαξε με παράξενη ταχύτητα για ένα τόσο ενοχλητικό επιστημονικό αίνιγμα, δεδομένης, ειδικά, της έλλειψης στοιχείων από τη Wuhan ή οποιασδήποτε βοήθειας από το Πεκίνο.

Άρχισαν να δημοσιεύουν δηλώσεις που απέρριπταν τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής στα πιο διάσημα επιστημονικά περιοδικά, μερικά από τα οποία έχουν εκτεταμένους εμπορικούς δεσμούς με την Κίνα. Αυτές οι δηλώσεις και τα άρθρα υποστηρίχθηκαν από πολλούς πολιτικούς και δημοσιογράφους, των οποίων η εχθρότητα πυροδοτήθηκε από τους ισχυρισμούς του τότε προέδρου Donald Trump για τον «κινεζικό ιό». Το αποτέλεσμα ήταν αυτή η ζωτικής σημασίας συζήτηση να καθυστερήσει τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ο Farrar και δύο άλλοι ειδικοί της Wellcome Trust συνυπέγραψαν ένα άρθρο στο ιατρικό περιοδικό Lancet, επαινώντας τις κινεζικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση της νόσου, λέγοντας ότι «καταδικάζουν έντονα τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι η Covid δεν έχει φυσική προέλευση».

Αργότερα προέκυψε ότι η σύνταξη του συγκεκριμένου άρθρου οργανώθηκε κρυφά, λίγες ημέρες μετά την τηλεδιάσκεψη, από τον Peter Daszak, έναν Βρετανό επιστήμονα του οποίου η ΜΚΟ με έδρα τη Νέα Υόρκη διοχέτευε κονδύλια των ΗΠΑ σε ερευνητικούς εταίρους της στο Wuhan Institute of Virology, το κορυφαίο εργαστήριο βιοασφάλειας της Κίνας.

Ο Farrar βοήθησε επίσης αθόρυβα πέντε επιστήμονες, τέσσερις από τους οποίους ήταν σε αυτή την τηλεδιάσκεψη, να γράψουν ένα άρθρο στο περιοδικό Nature Medicine που δήλωνε ότι «δεν πιστεύουν το σενάριο της εργαστηριακής διαρροής του ιού (“δεν είναι εύλογο”)». Αυτό το άρθρο, το οποίο είχε τεράστια επιρροή, έχει αναγνωσθεί 5,62 εκατομμύρια φορές και έχει αναφερθεί από περισσότερες από 2.000 ακαδημαϊκές εργασίες.

Ένας από το κουιντέτο, ένας μικροβιολόγος από το Τέξας ονόματι Robert Garry, είπε αργότερα ότι το προσχέδιο του άρθρου ολοκληρώθηκε την ημέρα εκείνης της μυστικής κλήσης.

Η εφημερίδα Mail on Sunday, ήταν μια μοναχική φωνή στη Βρετανία και συνεργάστηκε με μερικούς γενναίους επιστήμονες και ερευνητές προκειμένου να αμφισβητηθούν τα κινέζικα ψέματα, να αποκαλυφθούν στοιχεία για τους δεσμούς χρηματοδότησης των ΗΠΑ με τη Wuhan και να έρθουν στο φως κραυγαλέες συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ των βασικών ανθρώπων σε αυτό το σκοτεινό έπος.

Ωστόσο, όταν υπέβαλα αίτημα FOI, με βάση το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης, προκειμένου να μάθω περισσότερα για εκείνη την τηλεδιάσκεψη, στην οποία μετείχε ο Sir Patrick, έλαβα σελίδες αναθεωρημένων εγγράφων, κάτι που επίσης συνέβη και στους Αμερικανούς ερευνητές που προσπαθούν να ανακαλύψουν γιατί όλοι αυτοί οι ειδικοί άλλαξαν ξαφνικά γνώμες.

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου αρνήθηκε επίσης να κοινοποιήσει δεδομένα, με τη δικαιολογία ότι οι αποκαλύψεις μπορεί να «θέσουν σε κίνδυνο» την υγεία ή την ασφάλεια του Andrew Rambaut, ενός βιολόγου που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη και από κοινού συγγραφέα του άρθρου στο Nature Medicine.

Πλέον, με τη συμβολή ορισμένων μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ, έχουμε μερικές ακόμη λεπτομέρειες που τροφοδοτούν τις ανησυχίες σχετικά με την απόκλιση μεταξύ των όσων είπαν κορυφαίοι επιστήμονες δημόσια και ιδιωτικά, αν και το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου παραμένει τροποποιημένο από τις υπηρεσίες.

Ένα σημείωμα που έστειλε ο Farrar την επόμενη μέρα, μετά την τηλεδιάσκεψη, ανέφερε ότι ο Garry δυσκολευόταν «να σκεφτεί ένα εύλογο φυσικό σενάριο» προκειμένου να εξηγήσει την «θέση διάσπασης φουρίνης», ένα χαρακτηριστικό που δεν βρέθηκε σε παρόμοιους τύπους κορωνοϊού και που επιτρέπει στον ιό να εισχωρεί πιο αποτελεσματικά στα ανθρώπινα κύτταρα.


Ο Rambaut, συνυπογράφων εκείνου του άρθρου που απέρριπτε τη σχέση της covid-19 με το εργαστήριο της Wuhan, ανέφερε την ίδια μέρα ότι παρέμεινε «ρεαλιστής» αν και είχε εντυπωσιαστεί από το «ασυνήθιστο» σημείο διάσπασης της φουρίνης.

Και ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη για το τι κρυβόταν πίσω από αυτά προήλθε από τον Ron Fouchier, έναν πρωτοπόρο των ερευνών «Gain Of Function», για την ενίσχυση της μολυσματικότητας των ιών των νυχτερίδων στους ανθρώπους, όταν είπε ότι «περαιτέρω συζήτηση» σχετικά με τον κατασκευασμένο ιό θα «αποσπούσε την προσοχή κορυφαίων ερευνητών από τα καθήκοντα τους και ότι κάνουν περιττό κακό στην επιστήμη, γενικά και στην Κίνα ειδικότερα».

Ευτυχώς, το κλίμα πλέον έχει αλλάξει προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη αποδοχή της υπόθεσης της εργαστηριακής διαρροής, ειδικά επειδή δεν υπάρχουν σταθερά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις θεωρίες της φυσικής μετάδοσης του ιού από ζώο στον άνθρωπο. Οι ανησυχίες κλιμακώθηκαν μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Daszak ζήτησε ακόμη και χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ το 2018 για να εργαστεί στη Wuhan σε ένα σχέδιο εισαγωγής «σπάνιων τοποθεσιών διάσπασης σε κορωνοϊούς τύπου SARS», που θα συλλέγονταν στο πεδίο και στη συνέχεια να διεξάγει πειράματα σε ζωντανές νυχτερίδες.

Αυτή η συζήτηση συνεχίζεται αλλά, ανεξάρτητα από τα συμπέρασματα, υπογραμμίζει την ανάγκη ρύθμισης των πιο άγριων ορίων της επιστήμης. Όσο οι ηγέτες της επιστήμης αποτυγχάνουν να το κάνουν, δείχνουν περιφρόνηση για εκείνους που τους αμφισβητούν νόμιμα αλλά και για το δημόσιο καλό.

Το FOXNews καταγγέλει συγκάλυψη από τα μεγάλα Αμερικανικά ΜΜΕ (που περιέργως σύσσωμα είναι με μία σύριγγα στο χέρι και παροτρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν) της Έκθεσης των Ρεπουμπλικάνων η οποία αποκαλύπτει ότι ο ιός COVID-19 κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβιο του 2019 και ένα μήνα αργότερα στις 18 Οκτωβρίου 2019 οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Κίνας λειτούργησαν ως “superspreaders” για να διασπείρουν τον ιό ανά το κόσμο καθώς πολλοί αθλητές απεκάλυψαν ότι είχαν συμπτώματα COVID-19.

Η αποκάλυψη της σύμπτωσης με τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan αφήνει υπόνοιες ότι ίσως να μην πρόκειται για ένα ατύχημα διαρροής από το γνωστό Ινστιτιτούτο της Wuhan αλλά για εσκεμμένη ενέργεια κατά της ανθρωπότητας γι΄αυτό άλλωστε το FOXnews κάνει λόγο για “greatest cover-up in human history.”

Τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση!

Πολλά από τα βασικά σημεία της έκθεσης των Ρεπουμπλικανών επικεντρώθηκαν σε δραστηριότητες μέσα και γύρω από τη Wuhan που φαίνεται να δείχνουν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στην Κίνα ήδη από τον Σεπτέμβριο, πολύ πριν το γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στις 31 Δεκεμβρίου 2019, αναφερθεί στην ανακοίνωση του ιστοτόπου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας της Wuhan που έκανε λόγο σχετικά με περιπτώσεις «ιογενούς πνευμονίας» στη πόλη.

Τον Σεπτέμβριο, η βάση δεδομένων γενετικής αλληλουχίας του εργαστηρίου Wuhan τέθηκε εκτός σύνδεσης στη μέση της νύχτας, η οποία, σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή του Τέξας Michael McCaul, έδειξε ότι προσπαθούσαν να «κρύψουν» ή να «καλύψουν» κάτι που προκαλεί σημαντική ανησυχία.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σιωπούν για τα ανησυχητικά ευρήματα της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για τις πιθανές ρίζες του COVID-19 τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ένας νομοθέτης το χαρακτήρισε ως τη «μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία».

Τα ευρήματα-βόμβες της μελέτης έκαναν την πιο λεπτομερή την περίπτωση ότι η πανδημία του κοροναϊού προήλθε από διαρροή από ιολογικό εργαστήριο της Ουχάν, αλλά τα CNN, MSNBC, ABC News, NBC News και CBS News δεν κατάφεραν να καλύψουν την έκθεση.

Ο συνεργάτης του Fox News Joe Concha είπε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό.

Δείτε ΕΔΩ κατεβάστε και κρατήστε στο Αρχείο σας την Έκθεση των Ρεπουμπλικανών για τη προέλευση του ιού. Σας συνιστούμε στη συνέχεια να αναρωτηθείτε γιατί δεν θα διαβάσετε λέξη γι΄αυτή ούτε στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ. Κάτι συμβαίνει στο πλανήτη!

«Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι όταν τα ίδια που έσπευσαν να επικρίνουν τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τομ Κάτον ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είπε ότι αυτό μπορεί να προήλθε από ένα εργαστήριο και επίσης όταν ο Πρόεδρος Τραμπ επαναλάμβανε το ίδιο πράγμα, παρουσιάστηκαν αμφότεροι ως απερίσκεπτοι θεωρητικοί συνωμοσίας », ανέφερε ο Joe Concha την Τρίτη στο« Fox & Friends ».

Τα φιλελεύθερα ΜΜΕ αγνοούν εντελώς το βίντεο του εργαστηρίου Wuhan.

 

«Η Wall Street Journal, η Washington Post, οι New York Times είχαν όλοι τους δημοσιογράφους που είχαν αποβληθεί από την Κίνα στην αρχή της πανδημίας, οπότε ήταν αδύνατο να επαληθευτεί κάτι ή να ληφθούν απαντήσεις».

Ο Concha είπε ότι η εύρεση της προέλευσης της πανδημίας είναι “η πιο σημαντική έρευνα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας”, επειδή η ιστορία θα επαναληφθεί εάν δεν μάθουμε πώς ξεκίνησε η πανδημία. Ακόμη και οι Δημοκρατικοί το παραδέχονται αυτό.”

 

H ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ

Πρόκειται για πυρηνική βόμβα. Το κουβάρι της πανδημίας αρχίζει να ξετυλίγεται αργά και βασανιστικά που λέμε.

Η πυρηνική βόμβα δεν είναι άλλη από ντοκουμενταρισμένη έκθεση των Ρεπουμπλικάνων που δημοσιεύει το FOXnews σύμφωνα με την οποία στην πόλη της Wuhan είχαν καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2019 κρούσματα COVID-19 τα οποία οι Παγκόσμιοι mini Ολυμπιακοί Αγώνες των Στρατιωτικών που ξεκίνησαν στην πόλη στις 18 Οκτωβρίου 2019 (οι 10.000 αθλητές από 109 χώρες είχαν φθάσει εδώ νωρίτερα) μετέτρεψαν σε πανδημία καθώς πολλοί αθλητές επέστρεφαν στις χώρες τους παραπονούμενοι για συμπτώματα.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν κάποιοι είχαν στη κυριολεξία εξαπολύσει τον ιό στην ανθρωπότητα γνωρίζοντας ότι 10 χιλιάδες αθλητές με τους συνοδούς τους θα ήταν τα πλέον αποτελεσματικά “βαποράκια” για την παγκοσμιοποίηση της Covid-19 και την μετατροπή της σε πανδημία με την “βοήθεια” των tests!

Ποιοι έπαιζαν με τη φωτιά λίγο πριν 10 χιλιάδες και πλέον αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες του κόσμου θα έφθαναν στη πόλη της Wuhan. Οι Κινέζοι πάντως που είχαν επενδύσει πολλά στους αγώνες για την άρτια διεξαγωγή τους δεν είχαν λόγους γι΄αυτή την εθνική αυτοχειρία παρότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στη συγκάλυψή της. Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα»!

Μήνες πριν από το ξέσπασμα της COVID-19, το Εθνικό Εργαστήριο Βιοασφάλειας Wuhan ζήτησε προσφορές για σημαντικές ανακαινίσεις στα συστήματα ασφάλειας και επεξεργασίας αποβλήτων σε ερευνητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούσαν για λιγότερο από 2 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Κογκρέσου για την προέλευση της πανδημίας, που έχει στη διάθεσή του το Fox News.

«Μια τόσο σημαντική ανακαίνιση τόσο σύντομα μετά την έναρξη της λειτουργίας της εγκατάστασης φαίνεται ασυνήθιστη», ανέφερε η έκθεση του Ρεπουμπλικανικού εκπροσώπου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Τα έργα για την απολύμανση του αέρα, τα επικίνδυνα απόβλητα και τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού “δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά λειτουργούσαν αυτά τα συστήματα τους μήνες πριν από την εμφάνιση του COVID-19”.

FILE PHOTO: Peter Daszak, a member of the World Health Organization (WHO) team tasked with investigating the origins of the coronavirus disease (COVID-19), uses his mobile phone at a hotel in Wuhan, Hubei province, China February 3, 2021. REUTERS/Thomas Peter/File Photo

Ο αληθινός λόγος για τη δημοσίευση της προμήθειας είναι ασαφής, όπως και πότε ή αν ξεκίνησε ακόμη η εργασία. Προσθέτει ένα άλλο ουσιαστικό στοιχείο στο αμφιλεγόμενο επιχείρημα ότι η πανδημία ξεκίνησε σε ένα εργαστήριο της Wuhan, συμπεριλαμβανομένης της ύποπτης συμπεριφοράς και της συσκότισης από την κυβέρνηση της Κίνας και σημάδια ότι η πανδημία ξεκίνησε μήνες πριν από την υποτιθέμενo ξέσπασμα.

Λίγες εβδομάδες πριν από τo deadline που έθεσε ο προέδρος Biden στις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών για να παορυσιάσουν τις εκθέσεις τους σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι Ρεπουμπλικάνοι θα ανακοινώσουν την πιο λεπτομερή υπόθεσή τους υποστηρίζοντας ότι οι ερευνητές στη Wuhan θα μπορούσαν να έχουν χειριστεί γενετικά τον ιό και ότι «η υπεροχή των στοιχείων υποδηλώνει ότι ο SARS-CoV- 2 απελευθερώθηκε κατά λάθος (;) από ένα εργαστήριο ιολογίας του Wuhan ».

Το προσωπικό του αντιπροσώπου Michael McCaul, R-Texas-ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής-House Foreign Affairs Committee, θα συμπεριλάβει αυτές τις πληροφορίες ως προσθήκη στην ‘Eκθεσή τους του Σεπτεμβρίου.

Τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι ειδικοί στη δημόσια υγεία, επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ζήτησαν έρευνα για μια πιθανή διαρροή εργαστηρίου, καθώς και εξετάσεις για το αν ο ιός ξεκίνησε φυσικά. Έχουν ζητήσει μια διεξοδική, ανεξάρτητη έρευνα, στην Κίνα, για την προέλευση της πανδημίας, αν και το ΚΚ της Κίνας αρνήθηκε την πρόσβαση.

Χωρίς τη συνεργασία της κυβέρνησης της Κίνας, υπάρχει σημαντικός σκεπτικισμός για το εάν οποιαδήποτε από τις έρευνες της αμερικανικής κυβέρνησης θα δώσει μια συγκεκριμένη αφήγηση για το πώς προέκυψε η πανδημία. Πέρα από τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κυβέρνησης Biden, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπό την προηγούμενη διοίκηση, δημοσίευσε μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση λίγες μέρες πριν την αποχώρηση από το αξίωμα της κυβέρνησης Trump. Εκείνη την εποχή, προσέφερε την πιο λεπτομερή αναφορά ότι ο κοροναϊός είχε διαρρεύσει από ένα εργαστήριο της Wuhan.

 

Μάλιστα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο θα έλεγε χαρακτηριστικά>
Τίποτα δεν αλλάζει την υποψία μου ότι ο κοροναϊός προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan.

Επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη ανασκόπηση της κοινότητας πληροφοριών, οι Δημοκρατικοί ηγέτες έχουν δείξει μικρό ενδιαφέρον για τις έρευνες του Κογκρέσου, αφήνοντας τους Ρεπουμπλικάνους στις επιτροπές Εξωτερικών Υποθέσεων, Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής να διεξάγουν τις δικές τους ανασκοπήσεις. Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν το Κογκρέσο, και τις επιτροπές του, και οι Ρεπουμπλικάνοι, επομένως, δεν έχουν εξουσία κλήτευσης.

Χρησιμοποιώντας ανακοινώσεις έργων που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο προμηθειών της κινεζικής κυβέρνησης, μαζί με άλλα στοιχεία ανοιχτού κώδικα, συνεντεύξεις με πρώην αξιωματούχους της διοίκησης και επιστήμονες, ερευνητικά έγγραφα και διεθνείς εκθέσεις Τύπου, οι Ρεπουμπλικάνοι στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έχτισαν το επιχείρημά τους σε ένα χρονοδιάγραμμα που ισχυρίζεται ότι o ιός διέφυγε από το Iνστιτούτο Iολογίας της Wuhan «κάποια στιγμή πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου 2019».

Εκείνη την ημέρα, το Πανεπιστήμιο της Wuhan που βρίσκεται, λιγότερο από ένα μίλι από την έδρα του WIV, εξέδωσε μια ειδοποίηση για εργαστηριακούς ελέγχους. Αργότερα, η ιογενής βάση δεδομένων του Ινστιτούτου της Wuhan εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο. Αργότερα εκείνο το βράδυ, το ινστιτούτο δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούσε προσφορές για “υπηρεσίες ασφαλείας” στο εργαστήριο “που περιλάμβαναν θυρωρούς, φύλακες, παρακολούθηση βίντεο, περιπολίες ασφαλείας και άτομα που χειρίζονταν την “εγγραφή και υποδοχή ξένου προσωπικού”.

Επικαλούμενη μαρτυρία «πρώην ανώτερου Αμερικανού αξιωματούχου», η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Ταγματάρχης Chen Wei, ειδικός στη βιολογία και την άμυνα των χημικών όπλων, ανέλαβε τον έλεγχο του εργαστηρίου βιοασφάλειας (επιπέδου 4) του Ινστιτούτου Wuhan στα τέλη του 2019. Αυτός ο χρόνος αποδεικνύει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα «ανησυχούσε για τη δραστηριότητα που συμβαίνει εκεί καθώς τα νέα του ιού εξαπλώνονταν», σύμφωνα με την έκθεση. “Αν ανέλαβε τον έλεγχο το 2019, αυτό θα σήμαινε ότι ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος γνώριζε για τον ιό νωρίτερα και ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε νωρίτερα”.

Δορυφορικές εικόνες της Wuhan τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019 έδειξαν σημαντική αύξηση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για συμπτώματα COVID-19.

Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι η χαρτογράφηση δεδομένων αποκαλύπτει ότι οι ερευνητές στο εργαστήριο της Wuhan χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία και το Μετρό της πόλης για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στη δουλειά, εξαπλώνοντας τον ιό σε όλη την πόλη.

Η επιτροπή χρησιμοποίησε επίσης μια συνέντευξη στο Bloomberg με τη Δρ Danielle Anderson-photo, Αυστραλή ιολόγο, για να καθορίσει μερικά από τα πρότυπα μετακίνησης του εργαστηρίου. H Anderson είναι ο μόνος ξένος επιστήμονας που έχει αναλάβει έρευνα στο εργαστήριο BSL-4 του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, σύμφωνα με το Bloomberg. H ίδια σύμφωνα με το δημοσίευμα υποστήριξε ότι η είσοδος και η έξοδος από την εγκατάσταση ήταν προσεκτικά οριοθετημένη και περιελάμβανε απαιτήσεις για χρονοβόρες χημικές απολυμάνσεις και προσωπικά ντους.

Εκείνη την εποχή, οι Ρεπουμπλικάνοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ιός εξαπλωνόταν σε όλο το κέντρο της Wuhan, λίγο πριν τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες-World Military Games, οι οποίοι «έγιναν διεθνής φορέας, εξαπλώνοντας τον ιό σε πολλές ηπείρους σε όλο τον κόσμο».

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Τον Οκτώβριο του 2019, η Wuhan (για την ακρίβεια από τις 18 Οκρωβρίου 2019 που έγινε η τελετή έναρξης έως τις 27 Οκτωβρίου 2019) φιλοξένησε τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες του 2019, οι οποίοι προσέλκυσαν πάνω από 10 χιλιάδες στρατιωτικούς αθλητές από ολόκληρο το κόσμο (ανάμεσά τους και 42 Έλληνες) σε μία διοργάνωση που θυμίζει mini Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου παρουσιάζουν δηλώσεις αθλητών που ισχυρίζονται ότι οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν χωρίς θεατές και ότι η Wuhan ήταν μια «πόλη -φάντασμα».

Αθλητές από διάφορες χώρες παραπονέθηκαν για συμπτώματα που μοιάζουν με COVID και τέσσερις χώρες που έστειλαν αθλητές επιβεβαίωσαν την παρουσία του COVID-19 τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, πριν από τη δημοσίευση της επιδημίας, σύμφωνα με την έκθεση.

EVENT 201

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Την ίδια μέρα που στη Wuhan ξεκινάνε οι Παγκόσμιοι Αγώνες των Στρατιωτικών στη Νέα Υόρκη γίνεται μία προσομοίωση πανδημίας με τίτλο EVENT 201.

Σ΄αυτό το σημείο υπάρχει μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση. Την ημέρα που στη Wuhan γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων, δηλαδή στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη το World Economic Forum, το Iδρυμα Gates, και το Johns Hopkins Center for Health Security διοργάνωσαν το περίφημο EVENT 201.

Tι ήταν το EVENT 201; Μια προσομοίωση Πανδημίας (!) που έκανε λόγο για 65.000.000 νεκρούς. Οι διοργανωτές του EVENT 201 ανέβασαν εδώ τα VIDEO της εκδήλωσης τα οποία περιγράφουν τις φάσεις της πανδημίας.

Μετά την αποκάλυψη της έρευνας των Ρεπουμπλικάνων που θέλει τον ιό να διαχέεται στην Wuhan τον Σεπτέμβριο του 2019 και τους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan που κάνουν Τελετή Έναρξης στις 18 Οκτωβρίου του 2019 και διαρκούν έως τις 27 Σεπτεμβίου του 2019 με αθλητές να παραπονούνται για συμπτώματα COVID-19 η ημερομηνία διεξαγωγής του EVENT 201 εάν δεν πρόκειται για μία αλλόκοτη σύμπτωση είναι σίγουρα ένα τρολάρισμα της Ιστορίας. Απ΄όλες τις απόψεις ενδιαφέρον.

Καθώς η πανδημία θα συμπέσει με την προσομοίωση οι διοργανωτές του Event θα κάνουν την εξής τοποθέτηση>

Statement about nCoV and our pandemic exercise

In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China. To be clear, the Center for Health Security and partners did not make a prediction during our tabletop exercise. For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people. Although our tabletop exercise included a mock novel coronavirus, the inputs we used for modeling the potential impact of that fictional virus are not similar to nCoV-2019.

Με το ξέσπασμα της πραγματικής πανδημίας το Johns Hopkins ανέλαβε να μας ενημερώνει τακτικά για τις εξελίξεις και τα στατιστικά της πραγματικής πανδημίας, το World Economic Forum παρότι δεν είναι Οργανισμός Υγείας αλλά οικονομικό forum μας ενημερώνει για τις προσεχείς μεταλλάξεις από τον ιστότοτοπό του π.χ. μετάλλαξη Lamda, και ο γνωστός Bill Gates εμφανίζεται να επικοινωνεί πολύ τακτικά με τον Fauci όπως θα αποδειχθεί από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του τελευταίου. Οπως σημείωσε ο Tucker Carlson του Foxnews ο Gates δεν είναι γιατρός. Ποιος ο λόγος της τακτικής επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας με τον Fauci;

Το προσωπικό της επιτροπής των Ρεπουμπλικανών τώρα βασίζει επίσης στο επιχείρημά του για την εργαστηριακή προέλευση του ιού επικαλούμενο συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ του Αμερικανού Δρ Ralph Baric, ο οποίος μελετά τους κορωνοϊούς στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και ο οποίος συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan. Ο Baric σ΄εκείνη τη συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι οι επιστήμονες μπορούν να κατασκευάσουν έναν ιό “χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Ο Δρ Baric είπε το MIT Technology Review ότι “Δεν δημιουργήσαμε ποτέ supervirus.”

Το Ρεπουμπλικανικό προσωπικό παραθέτει επίσης μια διατριβή του 2017 από έναν διδάκτορα που εργάστηκε στο WIV και ο οποίος απεκάλυψε ότι οι κοροναϊοί θα μπορούσαν να χειριστούν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Είπαν επίσης ότι πήραν συνέντευξη από «επιστήμονες και νυν και πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ», οι οποίοι αμφισβήτησαν εάν ο ιός αναπτύχθηκε φυσικά λόγω της εξαιρετικά μολυσματικής φύσης του, της έλλειψης ενδιάμεσου ξενιστή και της υψηλής αποτελεσματικότητας σύνδεσής του με τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2.

Ορισμένοι επιστήμονες έχουν επισημάνει ότι συχνά χρειάζονται χρόνια για να προσδιοριστεί η προέλευση του φυσικού ιού. Αναφέρουν για παράδειγμα το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2003. Την ίδια χρονιά οι ερευνητές ανακάλυψαν τον ενδιάμεσο ξενιστή αν και χρειάστηκε να φθάσουμε μέχρι το 2017 για να εντοπιστεί η προέλευσή του στις νυχτερίδες.

Καθώς οι εκκλήσεις για τουλάχιστον διερεύνηση της θεωρίας της διαρροής εργαστηρίου έχουν αποκτήσει διεθνή αναγνώριση, η κινεζική κυβερνητική προπαγάνδα έχει γίνει πολύ πιο επιθετική για να τη διαλύσει.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, η Health Times, δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Yu Chuanhua, τον Αντιπρόεδρο της Στατιστικής και της Κοινωνίας Πληροφοριών του Hubei, ο οποίος συνέταξε μια βάση δεδομένων με επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19. Ανέφερε έναν ασθενή που αρρώστησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ότι “Υπήρξαν δύο περιπτώσεις-κρούσματα τον Νοέμβριο των οποίων ο χρόνος έναρξης ήταν 14 Νοεμβρίου και 21 Νοεμβρίου 2019″.

“Πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης στις 27 Φεβρουαρίου, ο Yu τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και προσπάθησε να ανακαλέσει τις πληροφορίες σχετικά με τους δύο άρρωστους ασθενείς του Νοεμβρίου 2019. Είναι πιθανό ότι αυτό έγινε για να συμμορφωθεί με την εντολή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας που εκδόθηκε δύο ημέρες πριν, «σύμφωνα με την έκθεση του Κογκρέσου.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ιανουαρίου 2021, η Δρ Shi Zheng-li, (η γνωστή ως Βat Woman) ανώτερος επιστήμονας στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, ρωτήθηκε για την εξαφάνιση της δημόσιας βάσης δεδομένων του εργαστηρίου από το Διαδίκτυο. H Shi, σύμφωνα με την έκθεση, είχε «δώσει πολλές αντικρουόμενες απαντήσεις» για το λόγο κατάργησης της βάσης δεδομένων και απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία από τις ερωτήσεις σας εάν η περιέργειά σας βασίζεται στη συνωμοσία του «φτιαγμένου από τον άνθρωπο ή της διαρροή από εργαστήριο του SARS-CoV-2 ή κάποιες μη λογικές ερωτήσεις με βάση την υποψία σας. ”

«Χωρίς εμπιστοσύνη, χωρίς συνομιλία», είπε.

“No trust, no conversation,”

 

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ THΣ WUHAN

Ο νέος κορωνοϊός ενδέχεται να κυκλοφορούσε στην Ιταλία από τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα και η οποία δημιουργεί εκ νέου αμφιβολίες για την πραγματική προέλευση της Covid-19. Οι ακαδημαϊκοί στο Istituto Nazionale Tumori εξέτασαν αρχικά δείγματα αίματος από 959 ασθενείς για να ελέγξουν για καρκίνο του πνεύμονα. Επανεξέτασαν τα ίδια δείγματα πέρυσι για να αναζητήσουν ίχνη του ιού και διαπίστωσαν ότι 111 περιείχαν Covid αντισώματα-αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Financial Times με την αποκάλυψη ότι είχαν εντοπισθεί κρούσματα COVID-19 στην Ιταλία ήδη από τον Oκτώβριο του 2019 άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας και οδήγησαν την έρευνα στον μήνα κλειδί. Ίσως φωτογράφισαν με ακρίβεια και την ημερομηνία έναρξης του ξεσπάσματος του κοροναιού> 18 Oκτωβρίου 2019. Πόλη Wuhan της Κίνας.

Εδώ όπου περισσότεροι από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 109 χώρες έλαβαν μέρος στους 7th CISM Military World Games.

Ανάμεσά τους και 46 αθλητές και συνοδοί από την Ελλάδα.

Σ΄αυτή τη περίπτωση που πλέον είναι και η πλέον πιθανή η Δύση δεν χρειάζεται τη βοήθεια της Κίνας για να εντοπίσει τη προέλευση του ιού. Την έχει μέσα στα σπίτια της. Το μυστήριο είναι γιατί αρνείται να στρέψει το βλέμμα της στους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και επέστρεψαν στις πατρίδες τους με Covid-19.

Aνάμεσά τους τουλάχιστο 60 Καναδοί Αθλητές.

Το ρεπορτάζ της Diane Francis στη FINANCIAL POST είναι συγκλονιστικά αποκαλυπτικό.

Γερουσιαστές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν έρευνα σχετικά με το αν οι Παγκόσμιοι Αγώνες του Οκτωβρίου 2019 στη Wuhan ήταν οι super-spreader της Covid-19 και αν οι αξιωματούχοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεδομένου ότι η πόλη φαινόταν ασυνήθιστα άδεια και περιγράφεται από ορισμένους συμμετέχοντες ως «πόλη-φάντασμα».
Το Κοινοβούλιο του Καναδά πρέπει να κάνει το ίδιο, σύμφωνα με ορισμένα μέλη των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων (CAF) που συμμετείχαν στους Αγώνες και επέστρεψαν με συμπτώματα τύπου COVID, τα οποία φαινόταν να αγνοούν φαινόμενοι στρατιωτικοί.

Ο Καναδάς έστειλε περίπου 180 στρατιωτικούς αθλητές και προσωπικό υποστήριξης στους Αγώνες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, αλλά η Κίνα δεν αποκάλυψε τον ιό στον κόσμο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.


Δύο καναδικές στρατιωτικές πηγές, οι οποίοι ζήτησαν την ανωνυμία τους επειδή υπηρετούν επί του παρόντος στις καναδικές ένοπλες δυνάμεις, δήλωσαν ότι η στρατιωτική γραφειοκρατία αγνόησε τα συμπτώματά τους και επίσης αποκάλυψαν ότι η Κίνα κάλυπτε ένα ξέσπασμα μήνες πριν παραδεχτεί την ύπαρξη COVID.

«Ήταν μια πόλη 15 εκατομμυρίων ανθρώπων που ήταν κλειδωμένη», είπε μια πηγή που συμμετείχε στους αγώνες. «Ήταν περίεργο, αλλά μας είπαν ότι αυτό ήταν για να διευκολύνουμε τους συμμετέχοντες στους αγώνες.»

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «ήμουν πολύ άρρωστος 12 μέρες μετά την άφιξή μας, με πυρετό, ρίγη, έμετο, αϋπνία.… Στην πτήση της επιστροφής (στα τέλη Οκτωβρίου), 60 Καναδοί αθλητές τέθηκαν σε απομόνωση στο πίσω μέρος του αεροπλάνου στη διάρκεια της 12ωρης πτήσης. Ήμασταν άρρωστοι με συμπτώματα που κυμαίνονται από βήχα έως διάρροια και ανάμεσα σ΄αυτά”

Οι Καναδικές Δυνάμεις έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν πήραν COVID στους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες του 2019 στο Wuhan

Μετά την επιστροφή του στον Καναδά, η πηγή είπε ότι τα μέλη της οικογένειας αρρώστησαν και τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν, όπως κόπωση, ρινορραγίες, πυρετός και πόνος όταν ανέπνεε. Πήγε σε στρατιωτικό γιατρό. «Έχω εξεταστεί για διάφορα ζητήματα, αλλά ποτέ για κάτι αναπνευστικό», είπε. «Μερικές εβδομάδες αργότερα, προσφέρθηκα να κάνω μια δοκιμή αντισωμάτων, αλλά αγνοήθηκα!».

Πολλοί Αμερικανοί στρατιωτικί αθλητές που συμμετείχαν αρρώστησαν επίσης με συμπτώματα τύπου COVID. Σύμφωνα με την Washington Post, οι στρατιωτικοί ηγέτες των ΗΠΑ είτε εξαφάνισαν την ιδέα από πρώτο χέρι, ή την αγνόησαν!

«Δεδομένων των αναπάντητων ερωτήσεων σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, οι πληροφορίες που αφορούν την υγεία των μελών των υπηρεσιών που συμμετείχαν στους Αγώνες του 2019 θα μπορούσαν να παράσχουν βασικά στοιχεία για να κατανοήσουν πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το COVID-19», δήλωσε ο εκπρόσωπος Mike Gallagher στην έρευνά μας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά!

Μια δεύτερη καναδική στρατιωτική πηγή που μίλησε στην National Post είπε: «Το ένα τέταρτο από εμάς αρρώστησε, εκεί και όταν επιστρέψαμε. Μερικοί ήταν ξαπλωμένοι για εβδομάδες. Αυτό μας έκανε πιθανούς φορείς για τον ιό. Ο στρατός δεν έκανε τίποτα. Ήμουν άρρωστος και άλλοι, επίσης, με συμπτώματα Wuhan. … Τελικά μου δόθηκε ένα τεστ επιχρίσματος, το οποίο μετρά μόνο την πρόσφατη έκθεση και μου είπε να προχωρήσω και να το αγνοήσω…”

Στη συνέχεια, στις 22 Ιανουαρίου 2020, οι Καναδοί που συμμετείχαν στους Αγώνες Wuhan έλαβαν μια επιστολή από τον Γενικό Χειρουργό που έλεγε ότι «δεν γνώριζε κανένα» COVID-19 μεταξύ των συμμετεχόντων και ότι, «ο ατομικός σας κίνδυνος να εκτεθείτε σε 2019-nCoV κατά τη διάρκεια προσωρινής υπηρεσίας στην πόλη Wuhan ήταν αμελητέος. ”

«Πώς το ήξεραν;» αναρωτιέται ο αξιωματικός των Καναδών Δυνάμεων. «Θα πίστευα ότι η intelligence ή η medical intelligence community θα το είχε εξετάσει και θα το είχε παρακολουθήσει αυτό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Οι αθλητές επέστρεφαν άρρωστοι στις χώρες τους, με συνεχή συμπτώματα. Στην Ευρώπη, οι αθλητές δοκιμάστηκαν και οι Γάλλοι, Ιταλοί και έξι Ισπανοί επέστρεψαν και αναγνωρίστηκαν ότι είχαν τον ιό το διάστημα 2019-20″

Το Ταχυδρομείο επικοινώνησε με το γραφείο του Γενικού Χειρουργού (Surgeon General) και η Julia Scott σύμβουλος επικοινωνίας στο Canadian Forces Health Services Public Affairs Department απάντησε με email, λέγοντας: «Δεν γνωρίζουμε κανένα μέλος της CAF ή πολίτες να έχουν αρρωστήσει στους Αγώνες ή μετά την επιστροφή τους . Δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις COVID-19 σε αυτήν την ομάδα.

«Καθώς η διαμονή τους στη Wuhan ήταν πολύ πριν από την κήρυξη της πανδημίας COVID-19 και πριν κανείς γνώριζε τον ιό, τα μέλη δεν δοκιμάστηκαν κατά την επιστροφή τους. Οι δοκιμές για τη COVID-19 δεν ήταν διαθέσιμες στον Καναδά πριν από τον Ιανουάριο του 2020.…Μόλις συνειδητοποιήσαμε τους πιθανούς κινδύνους, η CAF και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβαν άμεσα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε ασθένειας ή πρόσθετης έκθεσης στα μέλη της CAF που σχετίζονται με το νέο κοροναϊκό».

(Οι απαντήσεις των αρμοδίων υπουργείων και υπηρεσιών ανά το κόσμο είναι αποκαλυπτικές για την κοινή γραμμή συγκάλυψης!)

Μία από τις πηγές περιέγραψε την επιστολή του Γενικού Χειρουργού ως «χαστούκι στο πρόσωπο» και είπε ότι έκτοτε «δεν υπήρξε ουδεμία επικοινωνία με κανέναν από εμάς». Πρόσθεσε ότι τώρα είναι πολύ αργά για μια δοκιμή αντισωμάτων για να προσδιοριστεί αν είχαν COVID ή όχι εκείνη τη στιγμή, επειδή τώρα έχουν εμβολιαστεί πλήρως. «Νομίζω ότι αξίζει μια έρευνα», πρόσθεσε.

Μιλώντας στη Mail , η Γερμανίδα παίκτρια του βόλεϊ, Jacqueline Brock, ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το COVID-19 στη διάρκεια των αγώνων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του insidethegames

Είπε: «Μετά από λίγες μέρες, μερικοί αθλητές από την ομάδα μου αρρώστησαν, αρρώστησα κι εγώ τις τελευταίες δύο ημέρες.

“Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άρρωστη στο παρελθόν. Ηταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία, νομίζω ότι ήταν COVID-19.”

Η Γαλλίδα πενταθλητής Elodie Clouvel ισχυρίστηκε ότι αυτή και ο σύντροφός της Valentin Belaud κόλλησαν τον ιό στους αγώνες.

Ο Ιταλός ξιφομάχος Matteo Tagliarol είπε επίσης ότι όλοι στο διαμέρισμά του στην πόλη αρρώστησαν με συμπτώματα “που έμοιαζαν με αυτά του COVID-19”.

Ο τριαθλητής του Λουξεμβούργου Oliver Gorges είπε ότι αρρώστησε με γρίπη με συμπτώματα Covid-19 ενώ αναφερόμενος στην εικόνα της πόλης εκείνη το διάστημα (18-27 Οκτωβρίου 2019) είπε ότι η Wuhan έμοιαζε με πόλη φάντασμα.

H Σουηδέζα πενταθλήτρια Melina Westerberg είπε ότι πολλοί συμπατριώτες της ήταν άρρωστοι στους Αγώνες.

Το insidethegames έχει επικοινωνήσει με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων το Διεθνές Στρατιωτικό Αθλητικό Συμβούλιο για απάντηση.

 

ΟΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

Καθώς ο τριπλά εμβολιασμένος Έλληνας Σοφός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (συμμετέχει πλέον σε Επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς η Σοφία και η Σοφιστεία μπερδεύονται γλυκά) εξήλθε από το Σωτηρία όπου είχε ολιγόωρη παραμονή με συμπτώματα COVID-19, ο Αμερικανός οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, αναλυτής δημόσιας πολιτικής και πρώην διευθυντής του The Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia, όπου κατέχει τον τίτλο του καθηγητή Πανεπιστημίου Jeffrey Sachs επανέρχεται με νέα συνέντευξή του και ζητά εκ νέου έρευνα για την προέλευση του ιού COVID-19.

Κι αυτό καθώς πλέον πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι ο ιός COVID-19 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε εργαστήρια και χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθούν στη παγκόσμια κοινότητα τα εμβόλια ως εργαλεία ελέγχου των βιομετρικών στοιχείων των ανθρώπων και διά μέσω αυτού τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού για να το πούμε κομψά μια και τα γεγονότα θα οδηγήσουν τους ηγέτες της Δύσης των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων όχι απλά να ταξιδεύουν με τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα αλλά να διαμορφώσουν ως πρωθυπουργικές λιμουζίνες τα γνωστά τεθωρακισμένα Leopard 2 τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους ο Κυριάκος, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και η Κατερίνα της Προεδρίας.

Από τους προαναφερθέντες ο πιο αθώος είναι ο Κυριάκος γιατί ο Κυριάκος είναι αναμενόμενος. Είναι απόφοιτος του Harvard, γόνος παραδοσιακής πολιτικής οικογένειας και επαγγελματίας πολιτικός με εξαίρεση ένα διάστημα επαγγελματικής καριέρας.

Ο Sachs λοιπόν ξαναβάζει στο τραπέζι την εργαστηριακή προέλευση του ιού καθώς τα εμβόλια ως εργαλείο για την αντιμετώπισή του καταπίπτουν πλέον σε όλα τα μέτωπα.

 

Ο κ. Patrushev έδωσε λοιπόν συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων είπε και τα εξής>

«Η τακτική των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών.

Καλύπτοντας τις πράξεις τους με ωραία λόγια για τους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία, εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο.

Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να λυγίσουν την πλάτη στο όνομα του διακηρυγμένου στόχου τους.

Προκειμένου να αυξηθεί η ευημερία μιας χούφτας μεγιστάνων στην πόλη του Λονδίνου και στη Wall Street, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, που ελέγχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, δημιουργούν μια οικονομική κρίση στον κόσμο, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στην Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην πείνα, περιορίζοντας την πρόσβασή τους σε σιτηρά, λιπάσματα και ενεργειακούς πόρους.

Σήμερα, λέγεται όλο και περισσότερο ότι οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών και για την καθημερινή εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα φάρμακα…

«Ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι ο κορωνοϊός, θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια του Πενταγώνου με τη βοήθεια ορισμένων μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.

Πάμε τώρα να δούμε πιο αναλυτικά το άρθρο του κ. Jeffrey Sachs.

Ένα άρθρο στο Proceedings of the National Academy of Sciences ζητά μια ανεξάρτητη διερεύνηση των πληροφοριών που κατέχουν ιδρύματα με έδρα τις ΗΠΑ που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην προέλευση του Covid.

Γράφοντας στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (Proceedings of the National Academy of Sciences), ο Sachs και ο συν-συγγραφέας του, Neil Harrison, καθηγητής μοριακής φαρμακολογίας και θεραπευτικής στο Columbia University, είπαν ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τα πανεπιστήμια διαθέτουν στοιχεία που δεν έχουν αναθεωρηθεί επαρκώς, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων ιών, βιολογικά δείγματα, αλληλουχίες ιών, επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σημειωματάρια εργαστηρίου.

Οι Sachs και Harrison τόνισαν επίσης μια δελεαστική επιστημονική λεπτομέρεια που μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι ο SARS-CoV-2, ο κορωνοϊός που προκαλεί τον Covid-19, προήλθε από εργαστήριο: μια αλληλουχία οκτώ αμινοξέων σε ένα κρίσιμο μέρος της πρωτεΐνης ακίδας του ιού που είναι πανομοιότυπη με μια αλληλουχία αμινοξέων που βρίσκεται σε κύτταρα που καλύπτουν τους ανθρώπινους αεραγωγούς.

Ο Sachs και ο Harrison δεν είναι οι πρώτοι που προτείνουν ότι ο SARS-CoV-2 μπορεί να είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο. Από τότε που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η γενετική του αλληλουχία τον Φεβρουάριο του 2020, οι επιστήμονες έχουν προβληματιστεί σχετικά με το σημείο διάσπασης της φουρίνης (furin cleavage site), μια περιοχή στην ακίδα του ιού που του επιτρέπει να διασπαστεί από μια πρωτεΐνη στη μεμβράνη των ανθρώπινων κυττάρων και καθιστά τον κοροναϊό ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους ανθρώπους. Μόλις διασπαστεί, ο ιός απελευθερώνει το γενετικό του υλικό στο κύτταρο και αναπαράγεται. Ενώ η προσκόλληση στα κύτταρα και η διάσπαση της ακίδας είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν όλοι οι κοροναϊοί, ο SARS-CoV-2 είναι ο μόνος στην κατηγορία των σαρμπεκοϊών-sarbecoviruses, που μπορεί να χρησιμοποιήσει φουρίνη για τη διάσπαση.

Όπως και με προηγούμενες συζητήσεις για πιθανή εργαστηριακή προέλευση του SARS-CoV-2, αυτή η τελευταία θεωρία έχει ήδη αντιμετωπιστεί με σημαντικές αντιδράσεις. Ακόμη και ορισμένοι επιστήμονες που είναι ανοιχτοί στην ιδέα ότι ένα εργαστηριακό ατύχημα θα μπορούσε να πυροδότησε την πανδημία δεν πείθονται από τα συγκεκριμένα ίχνη αποδεικτικών στοιχείων που παρείχαν οι Sachs και Harrison.


Το άρθρο του περιοδικού προσφέρει έναν επιστημονικό οδικό χάρτη για το πώς αυτή η ασυνήθιστη αλληλουχία αμινοξέων θα μπορούσε να έχει εισχωρήσει στη θέση διάσπασης της φουρίνης, ή FCS, του ιού. Ο Sachs και ο Harrison αναγνωρίζουν ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει προκύψει φυσικά. Παρουσιάζουν, όμως, και μια άλλη πιθανότητα: ότι οι επιστήμονες μπορεί να έχουν εισαγάγει σκόπιμα αυτή τη συγκεκριμένη σειρά αμινοξέων σε έναν κοροναϊό νυχτερίδας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Εστιάζουν ιδιαίτερα σε επιστήμονες που υπέβαλαν μια μη χρηματοδοτούμενη πρόταση επιχορήγησης σε ένα τμήμα του Υπουργείου Άμυνας που ονομάζεται Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA, εκθέτοντας σχέδια για την εισαγωγή μιας θέσης διάσπασης φουρίνης σε έναν κορονοϊό νυχτερίδας.

«Δεν γνωρίζουμε εάν η εισαγωγή του FCS ήταν αποτέλεσμα φυσικής εξέλιξης — ίσως μέσω ενός γεγονότος ανασυνδυασμού σε ένα ενδιάμεσο θηλαστικό ή έναν άνθρωπο — ή ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης εισαγωγής του FCS σε έναν ιό που μοιάζει με SARS ως μέρος ενός εργαστηριακού πειράματος», γράφουν οι Sachs και Harrison. «Γνωρίζουμε ότι η εισαγωγή τέτοιων ακολουθιών FCS σε ιούς που μοιάζουν με SARS ήταν ένας συγκεκριμένος στόχος εργασίας που προτάθηκε από τη συνεργασία EHA-WIV-UNC στο πλαίσιο μιας πρότασης επιχορήγησης του 2018 («DEFUSE») που υποβλήθηκε στην αμερικανική Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA.

Η EHA είναι μια αναφορά στην EcoHealth Alliance, μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα με έδρα τη Νέα Υόρκη που έχει λάβει περισσότερα από 118 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και συμβάσεις από ομοσπονδιακούς φορείς. Το WIV, ή το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, είναι ένας κινεζικός ερευνητικός οργανισμός που συνεργάστηκε με την EcoHealth Alliance στο παρελθόν και ήταν καταχωρισμένος ως υπεργολάβος για την επιχορήγηση DARPA. Το UNC αναφέρεται επειδή ο Ralph Baric, ένας μοριακός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Chapel Hill, επρόκειτο να διεξαγάγει μέρος της εργασίας που παρουσιάστηκε στην DARPA. Η πρόταση επιχορήγησης διαφήμιζε το «ρεκόρ δύο δεκαετιών του Baric στην αντίστροφη μηχανική των coronavirus και άλλες πρωτεΐνες ακίδας ιού».

Ralph Baric, a researcher at the University of North Carolina’s Gillings School of Global Public Health, in Chapel Hill, N.C., on Feb. 14, 2020. Photo: Christopher Janaro/Bloomberg via Getty Images

 

Η πρόθεση της πρότασης της DARPA ήταν να αποτρέψει τις αναδυόμενες παθογόνες απειλές, αλλά η εργασία, εάν γινόταν, θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει έναν νέο ιό ικανό να μολύνει ανθρώπους. «Θα εισαγάγουμε κατάλληλες θέσεις διάσπασης ειδικά για τον άνθρωπο και θα αξιολογήσουμε το δυναμικό ανάπτυξης σε καλλιέργειες τύπου κυττάρου θηλαστικού που χρησιμοποιείται συνήθως στη μικροβιολογία και ανθρώπινα επιθηλιακά κύτταρα αεραγωγών», ανέφερε η πρόταση.

Αρκετοί επιστήμονες που πήραν συνέντευξη σχετικά με την πρόταση της DARPA τον Σεπτέμβριο είπαν στο The Intercept ότι οι επιστήμονες συχνά ξεκινούν την έρευνα πριν αναζητήσουν χρηματοδότηση και επομένως ότι ορισμένα από τα πειράματα που περιγράφονται στην πρόταση θα μπορούσαν να έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Αλλά όταν ρωτήθηκε για αυτήν την πιθανότητα σε μια συνέντευξη, ο Peter Daszak, ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance, την απέρριψε: «Η πρόταση της DARPA δεν χρηματοδοτήθηκε. Επομένως, η δουλειά δεν έγινε. Απλά.”

Όπως σημειώνουν οι Sachs και Harrison, το τμήμα μιας πρωτεΐνης στην κυτταρική μεμβράνη που μοιράζεται την αλληλουχία αμινοξέων της με τον κοροναϊό της νυχτερίδας είναι κρίσιμο για τη λειτουργία των πνευμόνων. Γνωστό ως επιθηλιακό κανάλι νατρίου-άλφα ή ENaC-άλφα, βρίσκεται στα κύτταρα των ανθρώπινων αεραγωγών, καθώς και στα ανθρώπινα νεφρά και στο κόλον. Περιέργως, όπως το SARS-CoV-2, το ENaC-alpha, το οποίο διευκολύνει την απορρόφηση υγρού στα κύτταρα, ενεργοποιείται επίσης από την ασυνήθιστη θέση διάσπασης της φουρίνης. Ο Harrison, ένας φυσιολόγος που συνδέεται με το Columbia’s Department of Molecular Pharmacology and Therapeutics, μελετά τα κανάλια ιόντων, τη μεγαλύτερη κατηγορία στην οποία ανήκει το ENaC-alpha.

Άλλοι επιστήμονες έχουν ήδη επισημάνει την αντιστοιχία μεταξύ της σειράς αμινοξέων στη θέση διάσπασης της φουρίνης του SARS-CoV-2 και του ENaC-alpha που βρίσκεται στους ανθρώπινους αεραγωγούς. Το 2020, μια ομάδα από τη βιοϊατρική εταιρεία Nference πρότεινε ότι η επικάλυψη μεταξύ του ιού και της αλληλουχίας που βρίσκεται στους ανθρώπινους πνεύμονες είναι μέρος του λόγου που ο Covid-19 είναι τόσο επιβλαβής για το αναπνευστικό σύστημα. Αυτοί οι επιστήμονες περιέγραψαν την ακολουθία ως να έχει εξελιχθεί φυσικά.

Οι Sachs και Harrison, αντίθετα, προτείνουν ότι οι ερευνητές μπορεί να έχουν εισαγάγει τη σειρά αμινοξέων σε έναν κορονοϊό νυχτερίδας ακριβώς λόγω της γνωστής σημασίας του για τη λειτουργία των πνευμόνων.

«Για μια ερευνητική ομάδα που αξιολογεί το ενδεχόμενο πανδημίας των κορωνοϊών που σχετίζονται με το SARS, το FCS του ανθρώπινου ENaC — ένα FCS που είναι γνωστό ότι διασπάται αποτελεσματικά από τη φουρίνη του ξενιστή που υπάρχει στη θέση στόχο (επιθηλιακά κύτταρα) ενός σημαντικού οργάνου-στόχου (πνεύμονας), ο οργανισμός-στόχος (άνθρωπος) — μπορεί να είναι μια λογική, αν όχι προφανής, επιλογή του FCS να εισαχθεί σε έναν ιό προκειμένου να αλλάξει τη μολυσματικότητά του, σύμφωνα με άλλες εργασίες που έχουν εκτελεστεί στο παρελθόν», γράφουν.

Μια τέτοια επιλογή, επισημαίνουν, θα ήταν σύμφωνη με ένα άλλο ερευνητικό πρόγραμμα για ιούς στο οποίο συνεργάστηκαν η EcoHealth Alliance, το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και o Baric του UNC-(The University of North Carolina): μια επιχορήγηση του 2014 από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων που περιελάμβανε την αύξηση της μεταδοτικότητας και της παθογένειας των κοροναϊών της νυχτερίδας.

Η θεωρία της ιικής μηχανικής που εξάπτει τη περιέργεια βασίζεται σε δύο παρατηρήσεις: ότι οι αλληλουχίες αμινοξέων ταιριάζουν και ότι οι ειδικοί τόσο στη θέση διάσπασης της ENaC-άλφα φουρίνης όσο και στην εισαγωγή γενετικών αλληλουχιών σε κοροναϊούς νυχτερίδων τυχαίνει να εργάζονται στο ίδιο ακαδημαϊκό ίδρυμα: το Πανεπιστήμιο του Βόρεια Καρολίνα στο Chapel Hill, εδώ όπου εργάζεται ο καθηγητής Baric και η ομάδα του.

Ο Baric, του οποίου η εργασία στοχεύει στην πρόληψη και τη δημιουργία θεραπειών για ιικές επιδημίες, έχει προηγουμένως εισαγάγει τμήματα DNA και RNA σε ιούς και έχει δημιουργήσει έναν μολυσματικό κλώνο του SARS χρησιμοποιώντας τη δική του πατενταρισμένη μέθοδο “No See’m” εισαγωγής γενετικού υλικού χωρίς ίχνος. Έχει επίσης συνεργαστεί στην έρευνα για τον κορονοϊό με επιστήμονες από ένα κέντρο πνευμονικών μελετών στο UNC-Chapel Hill, οι οποίοι γνωρίζουν το ENaC-alpha. Σε μια μελέτη του 2016, οι επιστήμονες δημιούργησαν έναν νέο ιό χρησιμοποιώντας την ακίδα ενός κορονοϊού νυχτερίδας που είχε απομονωθεί και χαρακτηριστεί από το Wuhan Institute of Virology. Το πείραμα διαπίστωσε ότι ο νέος ιός «αντιγραφόταν αποτελεσματικά» σε ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών που καλλιεργήθηκαν σε εργαστήριο.

Σε άλλο έγγραφο, που δημοσιεύτηκε ένα χρόνο νωρίτερα, ο Baric, μαζί με την Shi Zhengli του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan και το πνευμονικό ινστιτούτο του The University of North Carolina, περιέγραψαν τη δημιουργία ενός υβριδικού ιού χρησιμοποιώντας έναν ιό που μοιάζει με SARS από μια νυχτερίδα και ένα “mouse-adapted” κορωνοϊό. Ο νέος ιός έκανε τα ποντίκια να αρρωσταίνουν περισσότερο από εκείνα που εκτέθηκαν στον αρχικό ιό. Ο στόχος αυτών των πειραμάτων ήταν να προετοιμαστούν για την πιθανότητα ότι ένας ιός θα μπορούσε να μεταπηδήσει φυσικά από τα ζώα στον άνθρωπο, όπως είχε κάνει το SARS το 2003. Αλλά ακόμη και πριν από την πανδημία, το πείραμα προκάλεσε κριτική από άλλους επιστήμονες, οι οποίοι ανησυχούσαν επειδή οι ερευνητές είχαν δημιουργήσει ένας ιό που μπόρεσε να εξαπλωθεί στους ανθρώπους.

Οι Sachs και Harrison σημειώνουν ότι οι επιστήμονες που συνέταξαν την πρόταση επιχορήγησης DARPA θα γνώριζαν την έρευνα σε τοποθεσίες διάσπασης φουρίνης του κοροναϊού, συμπεριλαμβανομένου ενός πειράματος του 2006 στο οποίο μια θέση διάσπασης φουρίνης εισήχθη σε έναν κοροναϊό και το οποίο επίσης έγινε από την ομάδα του κ. Baric.

«Η ερευνητική ομάδα θα είχε επίσης κάποια εξοικείωση με την ακολουθία FCS και τον εξαρτώμενο από το FCS μηχανισμό ενεργοποίησης του ανθρώπινου ENaC, ο οποίος χαρακτηρίστηκε εκτενώς στο UNC-The University of North Carolina», γράφουν.

“Ο κατάλογος των συμπτώσεων γίνεται πολύ μεγάλος-The list of coincidences is getting verrrrrrrrrrry long”

Ωστόσο, τόσο η επικάλυψη στην αλληλουχία αμινοξέων όσο και το γεγονός ότι οι ειδικοί στη θέση διάσπασης της φουρίνης (furin cleavage site) του ENaC-alpha και της εισαγωγής γενετικού υλικού σε κοροναϊούς νυχτερίδων εργάζονται στο ίδιο πανεπιστήμιο θα μπορούσε να είναι συμπτωματικό, όπως αναγνωρίζουν οι Harrison και Sachs.

Ορισμένοι ιολόγοι, ωστόσο, λένε ότι η σύμπτωση καταπονεί την ευπιστία.

«Θα μπορούσε να είναι», έγραψε ο Richard Ebright, μοριακός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο Rutgers, σε ένα email στο The Intercept όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα αυτά τα πράγματα να είναι και τα δύο τυχαία περιστατικά. «Αλλά ο κατάλογος των συμπτώσεων γίνεται πολύ μεγάλος- “But the list of coincidences is getting verrrrrrrrrrry long.”».

Ο Ebright, υποστηρικτής της διερεύνησης της προέλευσης του SARS-CoV-2 και της διερεύνησης τόσο της φυσικής διάχυσης όσο και της σχετιζόμενης με την έρευνα, τον οποίο ο Sachs και Harrison ευχαριστούν «για τον χρήσιμο σχολιασμό του χειρογράφου», εξήγησε μερικές από τις άλλες συμπτώσεις του Covid που θεωρεί αμφισβητήσιμες, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής έκρηξής της σε μια πόλη που, πολύ πριν από το 2019, είχε ήδη χαρακτηριστεί ως κίνδυνος βιοασφάλειας. Ο Ebright σημείωσε επίσης την απόσταση 1.000 μιλίων της Wuhan από τις πλησιέστερες άγριες νυχτερίδες που φέρουν τον τύπο των κοροναϊών που σχετίζονται με το SARS που προκάλεσαν την πανδημία. Και έδειξε τη συγκεκριμένη κωδικοποίηση των αμινοξέων στη θέση διάσπασης της φουρίνης (furin cleavage site) του SARS-CoV2.

Η Θεωρία ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακός φαίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε.

«Η αλληλουχία που κωδικοποιεί το FCS του πανδημικού ιού περιείχε δύο διαδοχικά κωδικόνια αργινίνης CGG», εξήγησε ο Ebright στο email του. (Ένα κωδικόνιο, ή ένας συνδυασμός τριών νουκλεοτιδίων, παρέχει τον γενετικό κώδικα για ένα μόνο αμινοξύ, αν και τα περισσότερα αμινοξέα μπορούν να αντιπροσωπεύονται από πολλά διαφορετικά κωδικόνια. Κάθε νουκλεοτίδιο αντιπροσωπεύεται από ένα γράμμα — για το RNA, είτε A, C, U , ή G.) “Αυτή η χρήση κωδικονίου είναι ασυνήθιστη για κοροναϊούς που σχετίζονται με το SARS φυσικών νυχτερίδων (για τους οποίους λιγότερα από 1 στα 30 κωδικόνια αργινίνης είναι CGG) αλλά είναι βέλτιστη για τον άνθρωπο (για τους οποίους τα περισσότερα κωδικόνια αργινίνης είναι κωδικόνια CGG).

Ωστόσο, ο Ebright είπε ότι στην αρχή δεν έβλεπε τις ίδιες αλληλουχίες αμινοξέων ως ιδιαίτερα ύποπτες. «Ήξερα για περισσότερο από ένα χρόνο ότι υπήρχε τέλειο ταίριασμα με μια αλληλουχία οκτώ αμινοξέων που υπήρχε στο ανθρώπινο ENaC. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι η αλληλουχία ήταν γνωστό ότι ήταν μια λειτουργική θέση διάσπασης της φουρίνης (furin cleavage site) και ότι ήταν μια αλληλουχία που μελετήθηκε εκτενώς στο UNC-The University of North Carolina, όπου βρίσκεται το εργαστήριο του κ. Βaric και της ομάδας του», είπε. «Το κρίσιμο σημείο ότι η αλληλουχία ENaC ήταν μια γνωστή λειτουργική θέση, όχι απλώς ότι τυχαίνει να υπάρχει αντιστοιχία με μια πρωτεΐνη που τυχαίνει να υπάρχει στους ανθρώπους. … Αυτό ξαφνικά το μετέτρεψε από αυτό που πίστευα ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό άσχετο σε μια λογική και προφανή επιλογή για να προχωρήσω».

Ο Ralph Baric και το The University of North Carolina-Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό.

Άλλοι επιστήμονες απορρίπτουν την ιδέα ότι η αλληλουχία ENaC μπορεί να έχει εισαχθεί σκόπιμα σε έναν κοροναϊό. Οι επιστήμονες που είναι ήδη πεπεισμένοι ότι ο νέος κορωνοϊός εμφανίστηκε φυσικά είναι απίθανο να πειστούν από το άρθρο των Sachs και Harrison, το οποίο εμφανίζεται στην ενότητα γνώμης του αξιότιμου περιοδικού. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, πολλοί επιστήμονες που συμμετείχαν στη συζήτηση σχετικά με την προέλευση της πανδημίας έχουν εγκατασταθεί σε μια ολοένα πιο σκληρή και ανυποχώρητη αντίθεση. Ίσως έχουν τους λόγους τους.

The Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China, on June 24, 2021. Photo: Kyodo via AP Images

 

Από την πλευρά τους, οι Sachs και Harrison τονίζουν ότι δεν λένε ότι η εργαστηριακή χειραγώγηση εμπλέκεται στην εμφάνιση του ιού της πανδημίας, παρά μόνο «ότι θα μπορούσε να ήταν». Δίνουν επίσης ένα νεύμα σε άλλες πιθανότητες, συμπεριλαμβανομένου του ότι ένας αερομεταφερόμενος ιός μπορεί να έχει μολύνει έναν εργαζόμενο στο εργαστήριο. Αντί να υποστηρίζουν ότι συνέβη κάποιο από αυτά τα πιθανά σενάρια, παρουσιάζουν τις ενδείξεις των αντίστοιχων αλληλουχιών αμινοξέων για να υποστηρίξουν μια ανεξάρτητη και διαφανή επιστημονική έρευνα των αποδεικτικών στοιχείων που βασίζονται στις ΗΠΑ σχετικά με την προέλευση του ιού.

Μεταξύ των ιδρυμάτων που αναφέρουν οι Sachs και Harrison ως πιθανώς «γνώστες των λεπτομερών δραστηριοτήτων που ήταν σε εξέλιξη στο Wuhan και στις Ηνωμένες Πολιτείες» είναι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας-National Institutes of Health, η Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας-Defense Threat Reduction Agency, η οποία έχει παράσχει επιχορηγήσεις στην EcoHealth Alliance, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (the Department of Homeland Security-DARPA), ο Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ-the U.S. Agency for International Development, ο οποίος χρηματοδότησε το πρόγραμμα PREDICT 200 εκατομμυρίων δολαρίων που καταλόγιζε πιθανούς ιούς πανδημίας και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Davis το οποίο συμμετείχε σε αυτό το πρόγραμμα.

Οι συγγραφείς προτείνουν ότι η EcoHealth Alliance και το The University of North Carolina-UNC μπορεί να έχουν ιδιαίτερα σημαντικούς αναξιοποίητους πόρους. «Οι ακριβείς λεπτομέρειες της επιτόπιας και εργαστηριακής εργασίας της συνεργασίας EHA-WIV-UNC, και της δέσμευσης άλλων ιδρυμάτων στις ΗΠΑ και την Κίνα, δεν έχουν αποκαλυφθεί για ανεξάρτητη ανάλυση», γράφουν. «Η ακριβής φύση των πειραμάτων που διεξήχθησαν, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους σειράς ιών που συλλέχθηκαν από το πεδίο και της επακόλουθης αλληλουχίας και χειρισμού αυτών των ιών, παραμένει άγνωστη».

Peter Daszak, one of the members of the World Health Organization team investigating the origins of the Covid-19, on a balcony at a hotel in Wuhan, China, on Feb. 6, 2021. Photo: Hector Retamal/AFP via Getty Images

Μια ανατροπή

Η δημοσίευση στα περίφημα Proceedings of the National Academy of Sciences σηματοδοτεί μια ανατροπή για τον Sachs, τον πρόεδρο της Επιτροπής Lancet Covid-19, ο οποίος, τον Νοέμβριο του 2020, διόρισε τον Daszak, τον πρόεδρο της EcoHealth Alliance, να ηγηθεί μιας ειδικής ομάδας για έρευνα την προέλευση της πανδημίας. Νωρίτερα εκείνο το έτος, ο Daszak είχε υπογράψει μια δημόσια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο The Lancet εκ μέρους επιστημόνων που είπαν ότι «καταδικάζουν τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι ο COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση».
Ωστόσο, αυτή η πρώιμη βεβαιότητα για την προέλευση της πανδημίας – και το αίσθημα της κοινής ευθύνης του πολίτη μεταξύ των μελών της ειδικής ομάδας Lancet – σύντομα διαλύθηκε. Τον Φεβρουάριο του 2021, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψαν ότι ο Daszak συντόνιζε τη δημόσια δήλωση στο The Lancet για την εξάλειψη των υποψιών για διαρροή εργαστηρίου και επιχειρούσε να διαλύσει κάθε υπόνοια για την εργαστηριακή προέλευση του ιου. Ωστόσο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ο Sachs εξέφραζε τη διαφάνεια του στην πιθανότητα προέλευσης από εργαστήριο, γράφοντας ότι η έρευνα που χρηματοδοτείται από το NIH στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan «αξίζει εξονυχιστικό έλεγχο υπό την υπόθεση της απελευθέρωσης του ιού που σχετίζεται με το εργαστήριο». Τρεις μήνες αργότερα, διέλυσε την ειδική ομάδα που είχε οργανωθεί για να «εξετάσει προσεκτικά την προέλευση του ιού SARS-CoV-2» με την ελπίδα να αποτρέψει μελλοντικές επιδημίες ασθενειών, εξηγώντας ότι είχε ανησυχίες ότι πολλά μέλη της επιτροπής είχαν συγκρούσεις συμφερόντων λόγω των δεσμών τους με την EcoHealth Alliance.

Αφού ηγήθηκε της κυρίαρχης επιστημονικής έρευνας σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, ο Sachs τώρα τη σκέφτεται. «Μια σταθερή ροή ανησυχητικών πληροφοριών έχει ρίξει ένα σκοτεινό σύννεφο πάνω από τον οργανισμό», γράφουν μαζί με τον Harrison για το NIH, κατηγορώντας ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι δεν έκανε αρκετά για να διερευνήσει τον πιθανό ρόλο των χορηγιών της στην εμφάνιση του SARS. Οι Sachs και Harrison γράφουν ότι «οι γενικές αρνήσεις από το NIH δεν είναι πλέον αρκετά καλές».

Kαθώς ο Jeffrey Sachs και ο Nikolai Platonovich Patrushev μιλάνε για την ισχυρή πιθανότητα ο COVID-19 να είναι κατασκευασμένος σε εργαστήρια πάμε να δούμε τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε>

Aυτό το καλό παιδί ο Alex Berenson ήταν το ανερχόμενο αστέρι των The New York Times. Eίχε όμως μία τουλάχιστον κακή συνήθεια. Έπαιρνε το μέρος της αλήθειας. Αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία του με τους Times και το Twitter να μπλοκάρει τον λογαριασμό του!

O Αlex εδώ και δύο χρόνια αποδομεί με ντοκουμέντα τα εμβόλια COVID-19 ως εργαλεία αντιμετώπισης του ιού. Ουδεμία σχέση δλδ με τους αξιόπιστους υπερασπιστές των εμβολίων όπως οι κ.κ. Θοδωρής Βασιλακόπουλος, Βασίλειος Κικίλιας, Δημήτριος Τσιόδρας, Αθανάσιος Πλεύρης και οι λοιποί του εγχωρίου θιάσου. Ο δε κ. Βενιζέλος είχε βγάλει το εκτόπισμά του από τον τόκο για να γνωμοδοτήσει υπέρ της Συνταγματικότητας της Υποχρεωτικότητας του Εμβολιασμού στους άνω των 60 που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση.

Πάμε να δούμε τώρα τι έγραψε ο Alex Berenson στο πρόσφατο άρθρο του με τίτλο Don’t read this if you are vaccinated

κι εάν οι νοσούντες συμπολίτες μας μετά από τριπλό εμβολιασμό με τα ακίνδυνα και αποτελεσματικά εμπίπτουν σ΄αυτή τη κατηγορία των ανθρώπων που ο οργανισμός τους μπαίνει σε παράξενες διαδικασίες μετά την λήψη των mRNA εμβολίων.

A powerful new paper in Science magazine suggests the vaccines are useless if not harmful against Omicron

 

mRNA Covid vaccines offer essentially no defense against Omicron only months after a booster shot, according to a major new study from British researchers.

Both antibody and T-cell protection are nearly non-existent, the scientists found.

In an even more worrisome development, when vaccinated but previously uninfected people suffer breakthrough Omicron infections, their T-cell response is biased toward earlier versions of Sars-Cov-2 – not to the Omicron variant that has actually infected them.

In other words, the mRNA shots appear to permanently wrongfoot the immune systems of people who receive and bias them toward producing T-cells to attack variants that no longer exist – even though they never were infected with those variants at all.

The T-cell problems are particularly surprising and worrisome.

While antibodies are the first line of defense against infection and try to clear the virus from the bloodstream, T-cells are the crucial second line. They attack and destroy infected cells and also work with other parts of the immune system to produce more and better targeted antibodies later.

Vaccine advocates have claimed endlessly that mRNA-generated T-cells help keep people from becoming severely ill with Covid even after frontline antibody protection against infection disappears.

This study suggests that supposed protection may be a myth, and the low death rates from Omicron are simply a result of Omicron’s general lack of virulence in vaccinated and unvaccinated people alike.

The study also provides additional evidence that the way the mRNA shots work may leave vaccinated people even more vulnerable to infection and reinfection over time.

The jabs cause people to make one type of coronavirus antibodies. But the study suggested the immune system’s ability to beat the virus also depends on other antibodies – and the shots hamper the production of those.

Scientists have been loathe to admit, much less discuss, the potential long-term problems that mRNA vaccine suppression of broad antibody production may cause.

In this case, though, the authors were concerned enough to acknowledge the issue. They wrote that overall immunity may benefit from parts of the coronavirus that are “exposed only during infection.” Even so, they buried that warning in highly technical language deep in the paper, a sign of the political sensitivities that surround any criticism of the vaccines.

SOURCE

The prestigious journal Science published the paper, which is based on analysis of antibodies and B- and T-cells in a group of British healthcare workers whom the researchers have followed since March 2020.

The researchers were focused primarily on Omicron’s potential to cause reinfections in vaccinated people who had already been infected with earlier variants of Covid. But they also examined its potential to cause first-time infections in previously uninfected but vaccinated people. Those are the findings that are most interesting for anyone interested in vaccine failure.

Unfortunately but unsurprisingly, the scientists did not look at the immune responses of anyone who was not vaccinated – with or without previous infection. Thus the paper offers no direct comparison of the way Omicron may affect antibody and B- and T-cell responses in vaccinated and unvaccinated people.

Why didn’t the researchers include unvaccinated people? Maybe because nearly all British adults are vaccinated and most boosted, so the authors wanted to concentrate on the risks Omicron poses to vaccinated people.

Or maybe because they worried about what they’d find if they directly compared the two groups.

Nonetheless, the paper shows clearly that vaccinations and booster doses offer at most a few weeks of protection against Omicron.

None of the “triple-vaccinated, infection naive” people the researchers studied had antibodies able to neutralize Omicron within 14 weeks after the third dose. And the researchers found a T-cell response to Omicron in only 1 of 10 people who had been triply vaccinated but not previously infected.

In addition, the researchers found that a group of previously uninfected but vaccinated people who then became infected with Omicron had a much stronger T-cell response to earlier variants.

 

As is typical with papers that present findings this damning, the researchers did not explicitly draw the most worrisome conclusions their data suggests.

But they did openly suggest the fact that the immune response in vaccinated people is biased toward earlier coronavirus variants rather than Omicron even in people who weren’t infected with those earlier variants could help explain “frequent B.1.1.529 (Omicron) reinfections with short time intervals between infections are proving a novel feature in this wave.”

Less clear is what, if anything, anyone can do about this imprinting. The authors noted that efforts by vaccine makers to produce newer mRNA shots that cause the body to produce the Omicron spike have largely failed to overcome the problem, probably for the same reason – the initial imprinting is too strong.

In the meantime, though, Omicron remains relatively mild. As long as it does not mutate to become more dangerous, vaccine advocates can continue to pretend that the billion-person clinical trial of 2021 is not ending catastropically.

ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ> ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΘΡΩΠΟ” ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο HARARI;

Με το 61% του παγκόσμιου πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί ως τον Ιούνιο του 2022 υπάρχει ένα σχεδόν 40% ανεμβολίαστο ενώ σύμφωνα με τη Θεωρία Συνωμοσίας (και όχι τη πραγματική Συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας) οι ηγέτες της Δύσης στόχευαν στον εμβολιασμό του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού ως τώρα με σκοπό στο τέλος του 2022 να έχουν πετύχει το απόλυτο 100% εμβολιασμού του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία συνωμοσίας και όχι την πραγματική συνωμοσία το ανεμβολίαστο 40% αποτελεί Ομάδα Ελέγχου για τις παρενέργειες από τα εμβόλια. Οι παρενέργειες είναι το παγκόσμιο “έφυγε ξαφνικά…” ή έτσι ξαφνικά σύμφωνα με τον τραγουδοποιό Αντώνη Ρέμο.

Μόνο που σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας και όχι τη πραγματική συνωμοσία, ο ιός φτιάχτηκε και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για να ακολουθήσουν τα εμβόλια. Και αυτό όχι για το κέρδος των εταιριών όπως η Pfizer και η Moderna αλλά για κάτι πιο συναρπαστικό που προανήγγειλε ο ιστορικός και φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Yuval Harari ήδη από το 2018.

Τα εμβόλια αφορούν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων της παγκόσμιας κοινότητας. Δλδ των βιομετρικών δεδομένων όλων των ανθρώπων-μηδενός εξαιρουμένου. Και κυρίως των ανθρώπων που γεννιούνται- δηλαδή των παιδιών- ώστε να τους πιάσουμε από την αρχή και μέσα σε μόλις δύο αιώνες να κάνουμε τους ψηφοφόρους του Τσίπρα αγνώριστους σύμφωνα με τον Harari. Γι΄αυτό και ο Τσίπρας υποστηρίζει ότι πρέπει να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού-δλδ να τους προσφέρουμε στο πιάτο τα βιομετρικά μας στοιχεία.

Από αυτή την άποψη ο Κυριάκος που είναι πραγματικός απόφοιτος του Harvard και όχι φοιτητής του Harvard στο Metaverse είναι πιο έντιμος από τον Τσίπρα από τα Τζουμέρκα, για την ακρίβεια πιο συνεπής σε αυτό που είναι. Ο Κυριάκος όπως ο Macron, ο Draghi, ο Trudeau, η Ardern είναι πραγματικά παιδιά της Σχολής (Ηarvard) και συνεπείς στις αρχές τους.

Όμως τι είναι αυτό που κάνει τον Τσίπρα από τα Τζουμέρκα να αδειάζει τον Πολάκη και να θέλει τον έλεγχο των βιομετρικών στοιχείων -δλδ τον έλεγχο του πληθυσμού- ανάμεσα στους οποίους και οι ταλαίπωροι ψηφοφόροι του που εδώ πανηγυρίζουν αμέριμνοι ως ερίφια;

(US health authorities on Saturday cleared the Pfizer and Moderna COVID-19 vaccines for children aged five and younger, in a move President Joe Biden greeted as a “monumental step” in the fight against the virus.)

 

Έλεγχος του πληθυσμού γνωρίζετε τι σημαίνει ε;

Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία συνωμοσίας και όχι τη πραγματική συνωμοσία ο Κυριάκος συνάντησε πρόσφατα τον Πρίγκιπα Κάρολο με την άλλη ιδιότητα του Καρόλου-του μετόχου σε κορυφαία εταιρία-και όχι για την αξιοποίηση του Τατοίου ούτε επειδή ο Κυριάκος έχει φιλοβασιλικά αισθήματα.

Με το 61% του παγκόσμιου πληθυσμού εμβολιασμένο υπάρχει θέμα για τις ημέτεραι δυνάμεις. Πρέπει πάση θυσία να εμβολιάσουμε το 100% έως το τέλος του χρόνου ώστε αφ΄ενός να ελέγχουμε τα βιομετρικά στοιχεία του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και να μην μπορεί κανείς να χρεώσει τις παρενέργειες και τους “ξαφνικούς” στα εμβόλια.

Τι θα τα κάνουν τα δεδομένα αι ημέτεραι δυνάμεις;
US health authorities on Saturday cleared the Pfizer and Moderna COVID-19 vaccines for children aged five and younger, in a move President Joe Biden greeted as a “monumental step” in the fight against the virus.

The United States thus became the first country to approve use of the so-called mRNA vaccines for children as young as six months.

The US Food and Drug Administration (FDA) had on Friday authorized their emergency use for young children — who previously had to be at least five to receive the vaccine.

But the vaccines required further clearance from the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), the country’s leading public health agency — and they received that on Saturday.

Από 8 δις μόλις 2 δις και με τον Tony Blair πρωθυπουργό.

Αυτό λέει η θεωρία συνωμοσίας και όχι η πραγματική συνωμοσία.

Γι΄αυτό και οι δυτικοί ηγέτες είναι με πρεμούρες όλο αυτό το διάστημα και έχουν έτοιμο και τον Erdogan να αναλάβει δράση σε Αιγαίο και Θράκη εάν στραβώσει η δουλειά.

Ο φιλάνθρωπος Θάνος Πλεύρης λοιπόν προαναγγέλει θερινό κύμα COVID-19, o οξυδερκής και αυτεξούσιος Biden εγκρίνει τους εμβολιασμούς των νεογνών και η βελόνα του Τσίπρα έχει κολλήσει.

Φυσικά τα εμβόλια και ο έλεγχος των βιομετρικών δεδομένων δεν είναι τα μόνα εργαλεία που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα τρέχουν και άλλα projects (επισιτιστικό, πληθωρισμός, κλίμα, etc) τα οποία-σύμφωνα πάντα με τη θεωρία συνωμοσίας και όχι με τη πραγματική συνωμοσία-έχουν στόχο τα 8 δις να γίνουν 2 και να είναι κάπως έτσι>

 


H επανάληψη ως μήτηρ μαθήσεως.

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

Το πιο ενδιαφέρον>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Πως θα μπορούσε μόλις σε δύο αιώνες το ανθρώπινο ύφασμα να μεταβληθεί σε ανθρωπομηχανή; Πως είναι δυνατόν εάν σε 21 αιώνες δεν έχει συμβεί παρόμοια αλλαγή αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες δύο τρεις γενιές;

Τι προαναγγέλλει ακριβώς ο γλυκομίλητος Ιστορικός;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harar.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Tα παιδιά είναι με τρεχάλες

 

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις έναν άνθρωπο;
Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.


Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

 

 

O John Glover Roberts λοιπόν, είναι Αμερικανός δικαστικός και δικηγόρος, που υπηρετεί ως 17ος Αρχιδικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2005. Διορίστηκε στο ύπατο δικαστικό αξίωμα των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 2005 από τον τότε πρόεδρο Τζ. Ο. Μπούς. Eίναι ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στο οποίο συζητήθηκαν την Παρασκευή οι εντολές εμβολιασμού του Biden και όπως παρατήρησε η

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για τις εντολές εμβολιασμού αλλά για την κατάργηση της Δημοκρατίας στις ΗΠΑ και την εγχώρισή της διά μέσω των εκάστοτε “εκλεγμένων” προέδρων στα χέρια μιας ολιγαρχίας όπως την περιγράφει σε άλλο δημοσίευμά μας ο The Spectator.

>OI ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

 

Official portrait of U.S. Supreme Court Chief Justice John G. Roberts.

SUPREME COURT OF THE UNITED STATES

Current Members

John G. Roberts, Chief Justice of the United States

John G. Roberts, Jr., Chief Justice of the United States,
was born in Buffalo, New York, January 27, 1955. He married Jane Marie Sullivan in 1996 and they have two children – Josephine and Jack. He received an A.B. from Harvard College in 1976 and a J.D. from Harvard Law School in 1979. He served as a law clerk for Judge Henry J. Friendly of the United States Court of Appeals for the Second Circuit from 1979–1980 and as a law clerk for then-Associate Justice William H. Rehnquist of the Supreme Court of the United States during the 1980 Term. He was Special Assistant to the Attorney General, U.S. Department of Justice from 1981–1982, Associate Counsel to President Ronald Reagan, White House Counsel’s Office from 1982–1986, and Principal Deputy Solicitor General, U.S. Department of Justice from 1989–1993. From 1986–1989 and 1993–2003, he practiced law in Washington, D.C. He was appointed to the United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit in 2003. President George W. Bush nominated him as Chief Justice of the United States, and he took his seat September 29, 2005.

Clarence Thomas, Associate Justice

Clarence Thomas, Associate Justice,
was born in the Pinpoint community near Savannah, Georgia on June 23, 1948. He attended Conception Seminary from 1967-1968 and received an A.B., cum laude, from College of the Holy Cross in 1971 and a J.D. from Yale Law School in 1974. He was admitted to law practice in Missouri in 1974, and served as an Assistant Attorney General of Missouri, 1974-1977; an attorney with the Monsanto Company, 1977-1979; and Legislative Assistant to Senator John Danforth, 1979-1981. From 1981–1982 he served as Assistant Secretary for Civil Rights, U.S. Department of Education, and as Chairman of the U.S. Equal Employment Opportunity Commission, 1982-1990. From 1990–1991, he served as a Judge on the United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit. President Bush nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court and he took his seat October 23, 1991. He married Virginia Lamp on May 30, 1987 and has one child, Jamal Adeen by a previous marriage.

Stephen G. Breyer, Associate Justice

Stephen G. Breyer, Associate Justice,
was born in San Francisco, California, August 15, 1938. He married Joanna Hare in 1967, and has three children – Chloe, Nell, and Michael. He received an A.B. from Stanford University, a B.A. from Magdalen College, Oxford, and an LL.B. from Harvard Law School. He served as a law clerk to Justice Arthur Goldberg of the Supreme Court of the United States during the 1964 Term, as a Special Assistant to the Assistant U.S. Attorney General for Antitrust, 1965–1967, as an Assistant Special Prosecutor of the Watergate Special Prosecution Force, 1973, as Special Counsel of the U.S. Senate Judiciary Committee, 1974–1975, and as Chief Counsel of the committee, 1979–1980. He was an Assistant Professor, Professor of Law, and Lecturer at Harvard Law School, 1967–1994, a Professor at the Harvard University Kennedy School of Government, 1977–1980, and a Visiting Professor at the College of Law, Sydney, Australia and at the University of Rome. From 1980–1990, he served as a Judge of the United States Court of Appeals for the First Circuit, and as its Chief Judge, 1990–1994. He also served as a member of the Judicial Conference of the United States, 1990–1994, and of the United States Sentencing Commission, 1985–1989. President Clinton nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court, and he took his seat August 3, 1994.

Samuel A. Alito, Jr., Associate Justice

Samuel A. Alito, Jr., Associate Justice,
was born in Trenton, New Jersey, April 1, 1950. He married Martha-Ann Bomgardner in 1985, and has two children – Philip and Laura. He served as a law clerk for Leonard I. Garth of the United States Court of Appeals for the Third Circuit from 1976–1977. He was Assistant U.S. Attorney, District of New Jersey, 1977–1981, Assistant to the Solicitor General, U.S. Department of Justice, 1981–1985, Deputy Assistant Attorney General, U.S. Department of Justice, 1985–1987, and U.S. Attorney, District of New Jersey, 1987–1990. He was appointed to the United States Court of Appeals for the Third Circuit in 1990. President George W. Bush nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court, and he took his seat January 31, 2006.

Sonia Sotomayor, Associate Justice

Sonia Sotomayor, Associate Justice,
was born in Bronx, New York, on June 25, 1954. She earned a B.A. in 1976 from Princeton University, graduating summa cum laude and receiving the university’s highest academic honor. In 1979, she earned a J.D. from Yale Law School where she served as an editor of the Yale Law Journal. She served as Assistant District Attorney in the New York County District Attorney’s Office from 1979–1984. She then litigated international commercial matters in New York City at Pavia & Harcourt, where she served as an associate and then partner from 1984–1992. In 1991, President George H.W. Bush nominated her to the U.S. District Court, Southern District of New York, and she served in that role from 1992–1998. She served as a judge on the United States Court of Appeals for the Second Circuit from 1998–2009. President Barack Obama nominated her as an Associate Justice of the Supreme Court on May 26, 2009, and she assumed this role August 8, 2009.

Elena Kagan, Associate Justice

Elena Kagan, Associate Justice,
was born in New York, New York, on April 28, 1960. She received an A.B. from Princeton in 1981, an M. Phil. from Oxford in 1983, and a J.D. from Harvard Law School in 1986. She clerked for Judge Abner Mikva of the U.S. Court of Appeals for the D.C. Circuit from 1986-1987 and for Justice Thurgood Marshall of the U.S. Supreme Court during the 1987 Term. After briefly practicing law at a Washington, D.C. law firm, she became a law professor, first at the University of Chicago Law School and later at Harvard Law School. She also served for four years in the Clinton Administration, as Associate Counsel to the President and then as Deputy Assistant to the President for Domestic Policy. Between 2003 and 2009, she served as the Dean of Harvard Law School. In 2009, President Obama nominated her as the Solicitor General of the United States. A year later, the President nominated her as an Associate Justice of the Supreme Court on May 10, 2010. She took her seat on August 7, 2010.

Neil M. Gorsuch, Associate Justice

Neil M. Gorsuch, Associate Justice,
was born in Denver, Colorado, August 29, 1967. He and his wife Louise have two daughters. He received a B.A. from Columbia University, a J.D. from Harvard Law School, and a D.Phil. from Oxford University. He served as a law clerk to Judge David B. Sentelle of the United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit, and as a law clerk to Justice Byron White and Justice Anthony M. Kennedy of the Supreme Court of the United States. From 1995–2005, he was in private practice, and from 2005–2006 he was Principal Deputy Associate Attorney General at the U.S. Department of Justice. He was appointed to the United States Court of Appeals for the Tenth Circuit in 2006. He served on the Standing Committee on Rules for Practice and Procedure of the U.S. Judicial Conference, and as chairman of the Advisory Committee on Rules of Appellate Procedure. He taught at the University of Colorado Law School. President Donald J. Trump nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court, and he took his seat on April 10, 2017.

Brett M. Kavanaugh, Associate Justice

Brett M. Kavanaugh, Associate Justice,
was born in Washington, D.C., on February 12, 1965. He married Ashley Estes in 2004, and they have two daughters – Margaret and Liza. He received a B.A. from Yale College in 1987 and a J.D. from Yale Law School in 1990. He served as a law clerk for Judge Walter Stapleton of the U.S. Court of Appeals for the Third Circuit from 1990-1991, for Judge Alex Kozinski of the U.S. Court of Appeals for the Ninth Circuit from 1991-1992, and for Justice Anthony M. Kennedy of the U.S. Supreme Court during the 1993 Term. In 1992-1993, he was an attorney in the Office of the Solicitor General of the United States. From 1994 to 1997 and for a period in 1998, he was Associate Counsel in the Office of Independent Counsel. He was a partner at a Washington, D.C., law firm from 1997 to 1998 and again from 1999 to 2001. From 2001 to 2003, he was Associate Counsel and then Senior Associate Counsel to President George W. Bush. From 2003 to 2006, he was Assistant to the President and Staff Secretary for President Bush. He was appointed a Judge of the United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit in 2006. President Donald J. Trump nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court, and he took his seat on October 6, 2018.

Amy Coney Barrett, Associate Justice

Amy Coney Barrett, Associate Justice,
was born in New Orleans, Louisiana, on January 28, 1972. She married Jesse M. Barrett in 1999, and they have seven children – Emma, Vivian, Tess, John Peter, Liam, Juliet, and Benjamin. She received a B.A. from Rhodes College in 1994 and a J.D. from Notre Dame Law School in 1997. She served as a law clerk for Judge Laurence H. Silberman of the U.S. Court of Appeals for the D.C. Circuit from 1997 to 1998, and for Justice Antonin Scalia of the Supreme Court of the United States during the 1998 Term. After two years in private law practice in Washington, D.C., she became a law professor, joining the faculty of Notre Dame Law School in 2002. She was appointed a Judge of the United States Court of Appeals for the Seventh Circuit in 2017. President Donald J. Trump nominated her as an Associate Justice of the Supreme Court, and she took her seat on October 27, 2020.

 


 

Sandra Day O'Connor (Retired), Associate Justice

Sandra Day O’Connor (Retired), Associate Justice,
was born in El Paso, Texas, March 26, 1930. She married John Jay O’Connor III in 1952 and has three sons – Scott, Brian, and Jay. She received her B.A. and LL.B. from Stanford University. She served as Deputy County Attorney of San Mateo County, California from 1952–1953 and as a civilian attorney for Quartermaster Market Center, Frankfurt, Germany from 1954–1957. From 1958–1960, she practiced law in Maryvale, Arizona, and served as Assistant Attorney General of Arizona from 1965–1969. She was appointed to the Arizona State Senate in1969 and was subsequently reelected to two two-year terms. In 1975 she was elected Judge of the Maricopa County Superior Court and served until 1979, when she was appointed to the Arizona Court of Appeals. President Reagan nominated her as an Associate Justice of the Supreme Court, and she took her seat September 25, 1981. Justice O’Connor retired from the Supreme Court on January 31, 2006.

Anthony M. Kennedy, Associate Justice

Anthony M. Kennedy (Retired), Associate Justice,
was born in Sacramento, California, July 23, 1936. He married Mary Davis and has three children. He received his B.A. from Stanford University and the London School of Economics, and his LL.B. from Harvard Law School. He was in private practice in San Francisco, California from 1961–1963, as well as in Sacramento, California from 1963–1975. From 1965 to 1988, he was a Professor of Constitutional Law at the McGeorge School of Law, University of the Pacific. He has served in numerous positions during his career, including a member of the California Army National Guard in 1961, the board of the Federal Judicial Center from 1987–1988, and two committees of the Judicial Conference of the United States: the Advisory Panel on Financial Disclosure Reports and Judicial Activities, subsequently renamed the Advisory Committee on Codes of Conduct, from 1979–1987, and the Committee on Pacific Territories from 1979–1990, which he chaired from 1982–1990. He was appointed to the United States Court of Appeals for the Ninth Circuit in 1975. President Reagan nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court, and he took his seat February 18, 1988. Justice Kennedy retired from the Supreme Court on July 31, 2018.

David Hackett Souter, Associate Justice

David H. Souter (Retired), Associate Justice,
was born in Melrose, Massachusetts, September 17, 1939. He graduated from Harvard College, from which he received his A.B. After two years as a Rhodes Scholar at Magdalen College, Oxford, he received an A.B. in Jurisprudence from Oxford University and an M.A. in 1963. After receiving an LL.B. from Harvard Law School, he was an associate at Orr and Reno in Concord, New Hampshire from 1966 to 1968, when he became an Assistant Attorney General of New Hampshire. In 1971, he became Deputy Attorney General and in 1976, Attorney General of New Hampshire. In 1978, he was named an Associate Justice of the Superior Court of New Hampshire, and was appointed to the Supreme Court of New Hampshire as an Associate Justice in 1983. He became a Judge of the United States Court of Appeals for the First Circuit on May 25, 1990. President Bush nominated him as an Associate Justice of the Supreme Court, and he took his seat October 9, 1990. Justice Souter retired from the Supreme Court on June 29, 2009.
O ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

 

Μία  έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.

Ανάμεσα στις μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak για να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού και ένα πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν και η διαβόητη μελέτη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με ημερομηνία Ιανουάριος 2020 με την οποία ο Οφφισικιάλιος διαπίστωνε τη φυσική προέλευση της πανδημίας.

Όλη η συζήτηση σχετικά με το αν η Covid-19 είχε ανθρωπογενή προέλευση ή αν διέρρευσε από το εργαστήριο στη Wuhan, τη μεγάλη κινεζική πόλη που ήταν το σημείο μηδέν του ιού, ουσιαστικά είχε παυθεί έπειτα από τη συγκεκριμένη επιστολή.

Ωστόσο, η έρευνα της Daily Telegraph, σχετικά με τους υπογράφοντες, διαπίστωσε ότι οι 26 είχαν κάποια σχέση με το Ινστιτούτο ιολογίας, όπου υπάρχει ο ισχυρισμός ότι από εκεί διέρρευσε ο κορωνοϊός, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία τους.

Στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται οι Dr. Peter Daszak, ο Βρετανός πρόεδρος της EcoHealth Alliance, η οργάνωση του οποίου υπήρξε χορηγός αμφιλεγόμενης έρευνας στο Ινστιτούτο και ο επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, Sir Jeremy Farrar. Μόνο ένας, ο Δρ. Ronald Corley, ειδικός μικροβιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, βρέθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με χρηματοδότες ή ερευνητές του συγκεκριμένου ινστιτούτο.

Το MailOnline παραθέτει κάποια από τα στοιχεία της έρευνας της Telegraph:

Dr. Peter Daszak και Shi Zhengli

Δρ Peter Daszak
Ζωολόγος, EcoHealth Alliance, Νέα Υόρκη

Ο ενορχηστρωτής της επιστολής του Lancet, ο Βρετανός ζωολόγος Peter Daszak, διαπιστώθηκε ότι είχε σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ήταν πρόεδρος της EcoHealth με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία χρηματοδότησε έρευνες στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan. Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα δεν δηλώθηκε εξ αρχής, τη στιγμή που συντάχτηκε η επιστολή και έτσι το Lancet αναγκάστηκε αργότερα να δημοσιεύσει ένα πρόσθετο κομμάτι, αναγνωρίζοντας τη σχέση του Daszak με την EcoHealth Alliance.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του νόμου των ΗΠΑ σχετικά με την Ελευθερία της Πληροφορίας, ο Daszak φέρεται να αποκάλυψε στις 8 Φεβρουαρίου ότι συνέταξε την επιστολή όταν του ζητήθηκε από τους «συνεργάτες» στην Κίνα ως «απόδειξη υποστήριξης».

Εξαιτίας του σκανδάλου, ανεστάλη η συμμετοχή του Δρ. Daszak στην επιτροπή του περιοδικού που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και η οποία εξετάζει την προέλευση της πανδημίας. Ωστόσο, η Telegraph ισχυρίζεται ότι άλλοι πέντε υπογράφοντες εργάστηκαν επίσης για τον ίδιο οργανισμό, χωρίς να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. Δύο τέτοιοι είναι ο Dr. William Karesh, ειδικός μολυσματικών ασθενειών και ο καθηγητής Hume Field, ειδικός κτηνιατρικών επιστημών.

Το απόσπασμα που προστέθηκε στην αρχική επιστολή του Lancet

Dr. Jeremy Farrar

Dr. Jeremy Farrar
Ειδικός στην ιατρική των τροπικών περιοχών της Γης και σύμβουλος στην κυβερνητική ομάδα SAGE & The Wellcome Trust του Λονδίνου

Στην έρευνα της, η Telegraph διαπίστωσε επίσης ότι τρεις από τους υπογράφοντες της επιστολής του Lancet ήταν από το βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα Wellcome Trust, το οποίο ασχολείται με την έρευνα για την υγεία. Ο υπογράφων, Sir Jeremy Farrar, μέλος του Sage του Ηνωμένου Βασιλείου και διευθυντής του ιδρύματος, έχει κάνει ιατρικές δημοσιεύσεις στο παρελθόν σε συνεργασία με τον George Gao, επικεφαλής του κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «παλιό φίλο».

Ο Dr. Gao, που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είναι πρώην βοηθός έρευνας στο Wellcome Trust. Ο Daszak ισχυρίστηκε ότι ο Dr. Gao υποστήριξε την υποψηφιότητά του στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο Κινέζος επιστήμονας έχει επίσης διασυνδέσεις με την Shi Zhengli, τη γνωστή ως «batwoman» λόγω της έρευνας της για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων στη Wuhan. Η ομάδα της ανακάλυψε έναν ιό το 2013, ο οποίος είναι ο πιο κοντινός που έχει βρεθεί ποτέ με τον Sars-Cov-2, τον ιό που προκαλεί την Covid-19.

Δύο άλλοι υπογράφοντες της επιστολής του Lancet, η Dr. Josie Golding και ο καθηγητής Mike Turner είναι γνωστό ότι έχουν τρέχουσες ή προηγούμενες σχέσεις με το ίδρυμα Wellcome Trust. Ο Dr. Golding είναι ο επικεφαλής του Trust’s Epidemics, ενώ ο καθηγητής Turner είναι εμπειρογνώμονας Παρασιτολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και παλαιότερα είχε συνεργαστεί με το βρετανικό ίδρυμα.

Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ο Δρ. Farrar είχε αναφέρει ότι «η προέλευση του Sars -Cov -2 δεν είναι ακόμη σίγουρη και είναι πιθανό να μη βρεθεί ποτέ. Η φύση όμως είναι μια πανίσχυρη δύναμη και, κατά τη γνώμη μου, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο ιός πέρασε από τα ζώα στους ανθρώπους και στη συνέχεια εξελίχθηκε μέσω των ανθρώπων. Τα πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα το δείχνουν αυτό. Πιθανότατα πέρασε από το φράγμα των ειδών για να μολύνει και στη συνέχεια προσαρμόστηκε στους ανθρώπους, κάποια στιγμή το 2019. Αλλά υπάρχουν και άλλες πιθανότητες που δεν μπορούν να αποκλειστούν εντελώς και η διατήρηση ανοιχτής σκέψης είναι κρίσιμη. Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για ατεκμηρίωτες φήμες ή θεωρίες συνωμοσίας που συχνά τροφοδοτούνται για πολιτικούς σκοπούς» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Καθηγήτρια Linda Saif
Ειδική μικροβιολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο

Η ειδικός στη μικροβιολογία, καθηγήτρια Linda Saif, μια άλλη υπογράφουσα της επιστολής στο Lancet, είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια ενός εργαστηριακού workshop της Wuhan τον Μάιο του 2017, μαζί με τους Dr. Shi και Dr. Gao, με αντικείμενο τους κορωνοϊούς των ζώων. Το workshop διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan και εκτός των άλλων συζητήθηκε και το επίπεδο ασφάλειας στα κινεζικά εργαστήρια.

Global Virome Project

Δύο ακόμη υπογράφοντες στην επιστολή Lancet είναι στην ηγετική ομάδα του Global Virome Project, μίας ομάδας οργανισμών των οποίων ο στόχος είναι να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν το 99% ή περισσοτέρων πιθανών ζωονόσων ιογενών απειλών. Ο Daszak είνα ταμίας του Global Virome Project, ο Δρ. Gao βοήθησε στο να ξεκινήσει, ενώ η EcoHealth Alliance είναι ένας από τους εταίρους. Το Global Virome Project ανέλαβε το έργο Predict, το οποίο ανακάλυψε περισσότερους από 1.000 μοναδικούς ιούς σε ζώα και ανθρώπους. Ωστόσο, σύμφωνα με την The Telegraph, το έργο Predict βρέθηκε επίσης ότι χρηματοδοτούσε μία μερικώς αμφιλεγόμενη εργασία (Gain Of Function) από ερευνητές της Wuhan για τους κορωνoϊούς νυχτερίδων, οι οποίοι τροποποιήθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορούν να μολύνουν ανθρώπους. Τα κεφάλαια για την έρευνα δόθηκαν από τη EcoHealth Alliance.

Καθηγητής John Mackenzie
Ειδικός μολυσματικών ασθενειών στις τροπικές περιοχές, Curtin University, Perth, Australia

Ο καθηγητής John Mackenzie, ο οποίος εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Curtin στο Περθ της Αυστραλίας, ήταν ένας άλλος από τους υπογράφοντες. Η έρευνα της εφημερίδας διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν αποκάλυψε ότι εξακολουθούσε να είναι μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Κέντρου Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων στο ινστιτούτο της Wuhan όταν έβαλε το όνομα του στη επιστολή του Lancet.

Καθηγητής Kanta Subbarao
Ειδικός ιολογίας, Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Αυστραλία

Ο καθηγητής Kanta Subbarao, ένας άλλος υπογράφων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μίλησε σε ένα συνέδριο για τις αναδυόμενες ασθένειες στη Wuhan το 2016, το οποίο διοργανώθηκε εν μέρει από το Ινστιτούτο ιολογίας της πόλης. Ο καθηγητής ήταν ακόμη επικεφαλής του τμήματος των αναδυόμενων αναπνευστικών ιών του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAD). Πέντε ακόμη από τους υπογράφοντες της επιστολής βρέθηκαν όλοι από την έρευνα ότι έχουν δημοσιεύσει άρθρα σε συνεργασία με τον καθηγητή Ralph Baric.

Καθηγητής Ralph Baric

Καθηγητής Ralph Baric

Ενώ ο καθηγητής Ralph Baric παραλείφθηκε από τη λίστα των υπογραφόντων, συνεργαζόταν με την Shi Zhengli και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ερευνώντας γενετικά χειραγωγημένους κορωνοϊούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να μολύνουν ανθρώπους. Νωρίτερα φέτος, οι Ρεπουμπλικανοί στις ΗΠΑ υποστήριξαν ότι ο ιός ήταν πιθανώς γενετικά τροποποιημένος και αναφέρθηκαν σε μια συνέντευξη του Baric στην οποία ο καθηγής είχε ισχρυστεί ότι ήταν δυνατό να δημιουργηθεί ένας ιός «χωρίς να αφήσει ίχνη».

Ο Ralph Baric είχε πληθεί να προσθέσει το όνομά του στην επιστολή του Lancet από τον Daszak, όπως αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους. Ο Daszak είχε γράψει ότι θα δημοσιεύσει την επιστολή με τέτοιο τρόπο που να μην «συνδέεται με τη συνεργασία μας, ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο ότι πρόκειται για μια ανεξάρτητη φωνή».

Καθηγητής Peter Palese
Ειδικός μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή Icahn, Νέα Υόρκη

Ορισμένοι από αυτούς που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet έχουν αλλάξει στάση από τότε που κάποιοι ξεκίνησαν να ζητούν πλήρη έρευνα για την προέλευση της Covid-19. Μιλώντας στην MailOnline τον Ιούνιο, ο καθηγητής Peter Palese είχε δηλώσει ότι «πιστεύω πως απαιτείται ενδελεχής έρευνα για την προέλευση του ιού Covid -19. Έχουν εμφανιστεί πολλές ανησυχητικές πληροφορίες μετά από την επιστολή Lancet που υπέγραψα, οπότε θέλω να δω απαντήσεις που να καλύπτουν όλες τις ερωτήσεις». Ερωτηθείς για το πώς προσεγγίστηκε αρχικά προκειμένου να υπογράψει και ποιες νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως συγκεκριμένα, ο καθηγητής Palese αρνήθηκε να σχολιάσει.

Καθηγητής Stanley Perlman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο της Αϊόβα

Ο υπογράφων καθηγητής Stanley Perlman, του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, δήλωσε στην The Telegraph ότι «είναι δύσκολο να εξαλειφθεί η πιθανότητα μίας πιθανής εργαστηριακής διαρροής ως μέρος της διαδικασίας, οπότε αυτό (το ενδεχόμενο) πρέπει ακόμη να εξεταστεί».

Καθηγητής Charles Calisher
Ειδικός μικροβιολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο

Ο καθηγητής Charles Calisher υποβάθμισε τη σημασία της συγκεκριμένης επιστολής του Labcet στη Telegraph, δηλώνοντας ότι η πρόθεση πίσω από αυτήν δεν ήταν ποτέ να υποδηλώσει ότι η Covid-19 μπορεί να μην προέρχεται από τη φύση, αλλά περισσότερο ότι υπήρχε έλλειψη δεδομένων για να τεκμηριωθεί ένας τέτοιος ισχυρισμός.

Καθηγητής Bernard Roizman
Ειδικός μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγο

Ο καθηγητής Bernard Roizman δήλωσε στη Wall Street Journal το Μάιο ότι μετά από την υπογραφή της επιστολής, έχει πειστεί ότι ο θανατηφόρος ιός απελευθερώθηκε από «ατημέλητους» επιστήμονες.

Δρ. Ronald Corley
Ειδικός μικροβιολογίας, Ινστιτούτο NEIDL, Βοστώνη

Από τους 27 υπογράφοντες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet, η Telegraph ανέφερε ότι δεν κατάφερε να βρει κάποια σχέση με το ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan ενός μόνο, του Δρ. Ronald Corley από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Αντιδρώντας στα ευρήματα της έρευνας, ερευνητές της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής που μπλοκαρίστηκαν και χαρακτηρίστηκαν θεωρητικοί συνωμοσίας, χαρακτήρισαν την Παρασκευή στην εφημερίδα την επιστολή Lancet ως «ακραίο κάλυμμα» της αληθινής ιστορίας. Ένας από αυτός, ο καθηγητής μοριακής βιλογίας Richard Ebright, από το Πανεπιστήμιο Rutgers, ήταν από εκείνους που πάλεψε προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την πανδημία της Covid. Ανέφερε στην Telegraph ότι μετά την προσθήκη του Ιουνίου που αποκάλυψε ότι ο Daszak είχε σχέσεις με το ινστιτούτο της Wuhan, οι άλλοι 27 υπογράφοντες κλήθηκαν να αναφέρουν τις δικές τους σχέσεις με το εργαστήριο. «Είναι απίστευτο ότι μόνο ο Daszak το έκανε», είπε ο Ebright στην εφημερίδα.

«Δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις συμφερόντων για κανέναν από τους άλλους 26 υπογράφοντες της επιστολής, ούτε καν από εκείνους με προφανώς ουσιώδεις αδιέξοδες συγκρούσεις, όπως οι υπάλληλοι της EcoHealth και οι εργολάβοι του Predict» ανέφερε.

Σωτήρης Τσιόδρας> Ενας σκοτεινός Οφφικιάλιος

Μετά την κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet που ξαναβάζει την εργαστηριακή προέλευση του ιού στο τραπέζι-άρα και το σενάριο ο ιός να έχει απελευθερωθεί συνειδητά κατά της ανθρωπότητας- και με την “αξιοποίηση” των παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan να έχει μετατραπεί σε πανδημία οι ευθύνες των καθηγητών

Βy The Clockwork Orange Times Team

 • Paraskevis D
 • Kostaki EG
 • Magiorkinis G
 • Panayiotakopoulos G
 • Tsiodras S

στη συγκάλυψη ενός εγκλήματος (είτε εκούσια είτε ακούσια) θα μπορούσαν κάποια στιγμή να αποδοθούν.

Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

[ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ]

Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;

Που βάσισαν τη μελέτη τους;

Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;

Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;

Σημειώνουμε ότι η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων της Wuhan έγινε στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Την ίδια μέρα στη Νέα Υόρκη το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, το Ιδρυμα Gates και το Johns Hopkins University διοργάνωσαν το Event 201 το οποίο είχε θέμα μία Ασκηση Παγκόσμιας Πανδημίας με 65 εκατ. νεκρούς!

Στη συνέχεια θα υπήρχαν ακόμη περισσότερες αλλόκοτες συμπτώσεις αλλά και μία τεράστια απόπειρα συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Θα ακολουθούσαν τα ψεύδη του Fauci ότι δεν χρηματοδοτούσε gain of function πειράματα ενώ 900 σελίδες ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι το έκανε. Θα ακολουθούσε η περίεργη εξαφάνιση των φαρμάκων ώσπου μόλις πρόσφατα ήρθε το NHS να ανακοινώσει τη χορήγηση στους ασθενείς του Ηνωμένου Βασιλείου του μονοκλωνικού φαρμάκου που έκανε περδίκι τον Τραμπ σε χρόνο dt.

Στο μεταξύ έχουν εξαφανισθεί περιέργως το φάρμακο που υποστήριξε ότι παρασκεύασε η ομάδα του Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ralph Baric ο οποίος είναι μανούλα στους gain of function ιούς και ο οποίος είναι αυτός που εκπαίδευσε την Κινέζα Batwoman στη παρασκευή τους. Ο καθηγητής πολύ νωρίς το 2020 είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν το φάρμακο κατά της COVID-19 και όλων των μεταλλάξεων.

Ακολούθησε η εξαφάνιση σχεδόν του Ισραηλινού spray από τη μύτη που σκοτώνει τον ιό και στο οποίο έχει επενδύσει ακόμη και εταιρία του Γουόρεν Μπάφετ.

Ακολούθησε η εξαφάνιση του Ισραηλινού εμβολίου σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλής του Τhe Israel Institute for Biological research οι επιστήμονες του οποίου το παρασκεύασαν.

Ακολούθησε η εξαφάνιση τουλάχιστο δύο ακόμη ισραηλινών φαρμάκων.

Κάποιοι έπρεπε με το στανιό να επιβάλλουν μόνο τα εμβόλια. Το ερώτημα είναι το γιατί. Η απάντηση ότι το έκαναν για να κερδίσουν χρήματα οι φαρμακοβιομηχανίες αφορά ηλιθίους πελάτες του ΣΚ των ταβερνείων της Βάρης.

Ως εκεί φθάνει το μυαλό της Σούλας και του Μπάμπη-οτιδήποτε άλλο είναι ακόμη πιο τερατώδες και δεν χωράει στον επεξεργαστή του Μπάμπη και της Σούλας.

Το παγκόσμιο χρέος είναι κοντά στα 400 τρις ευρώ. Τα αποθέματα του χρυσού δεν ξεπερνάνε τα 15 τρις ευρώ. Δηλαδή εάν όλοι οι Μπάμπες και οι Σούλες πάνε να τραβήξουν τα λεφτά τους από τη τράπεζα θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά τους είναι τόσo πραγματικά όσο και τα ουρί του Παραδείσου για τους Ισλαμιστές.

Τα περί 200 δις που είναι ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών από τα εμβόλια είναι αστείο ποσό ώστε να δικαιολογεί την εμμονική χρήση τους.

Αλλάζουμε λίγο γήπεδο αλλά πιστέψτε μας ότι παραμένουμε στο ίδιο. Αίφνης οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρούν σε μία κίνηση με συνωμοτικούς όρους την συμμαχία εναντίον της αγαπημένης του WEF Kίνας αδειάζοντας τη Γαλλία η οποία είχε κατασκευάσει το Ασφαλείας Επιπέδου 4 Εργαστήριο της Wuhan. Τι έκανε αίφνης τους Μπάιντεν, Τζόνσον και Μόρισον μέσα από μία συνωμοτική διαδικασία να ανοίξουν μέτωπο τόσο κατά της αγαπημένης του WEF Kίνας αλλά και κατά της Γαλλίας ναρκοθετώντας για την ώρα τα σενάρια της παγκοσμιοποίησης αλά Κίνα;

Τι ήταν αυτό που έκανε το Υπ. Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας να προχωρήσει στη χρήση του μονοκλωνικού φαρμάκου ανοίγοντας πλέον τη πόρτα στα φάρμακα;

Τι είναι αυτό που έκανε το αμερικανικό FDA να μην εγκρίνει την υποχρεωτική τρίτη ενισχυτική δόση ενώ αποδεδειγμένα τα αντισώματα από τη 2η δόση πάνε περίπατο σε 4-5 μήνες όπως τόσο οι ίδιες οι εταρίες (Pfizer-Moderna) υποστηρίζουν αλλά και οι Ισραηλινές μελέτες το δείχνουν;

Τι είναι αυτό εκτός από το εφιαλτικό σενάριο ότι ζούμε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είναι η ρίψη του ιού εναντίον της και ένα δεύτερο που είναι η επιβολή των εμβολίων οι παρενέργειες των οποίων σκοτώνουν αβέρτα σε όλο το κόσμο με αποτέλεσμα ακόμη και οι συγγενείς των νεκρών Εισαγγελέων όπως η σύζυγος του κ. Τσιρώνη να τα καταγγέλει;

Το θα σημάνει εάν όλοι οι στρατιώτες του κόσμου, οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, τα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών (κατ΄εξοχήν νέοι άνθρωποι σε ηλικία και οι προστάτες τόσο της εντός των συνόρων έννομης τάξης όσο και της ακεραιότητας των εξωτερικών συνόρων) αρχίσουν στα επόμενα δύο χρόνια να φεύγουν από τη ζωή τη στιγμή που μόνο στην Ελλάδα εντός του 2021 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα έχουμε 15-20.000 αύξηση των νεκρών (όχι από COVID-19) ξεπερνώντας το μέσο όρο της 5ετίας αλλά και τους θανάτους του 2018 με τις φωτιές στο Μάτι;

Γιατί οι μικρές ειδήσεις των περιφερειακών ΜΜΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι τίγκα στους αιφνίδιους θανάτους;

Λοιπόν από τη στιγμή που ξαναμπήκε στο τραπέζι η Εργαστηριακή προέλευση του ιού αυτόματα μπαίνουν στο τραπέζι και τα δύο υποσενάριά της>

 1. Το ατύχημα
 2. Η συνειδητή εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας στο διάστημα αρχές Σεπτεμβίου 2019 με τέλη Οκτωβρίου 2019.

Στο δεύτερο σενάριο έχουμε να κάνουμε με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πολύ κόσμο που εμπλέκεται στη συγκάλυψή του


Οσο αφορά την επιβολή των εμβολίων (όχι για το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αυτό είναι ένα αστείο επιχείρημα για να κοιμούνται ήσυχα προς ώρας οι σιγοβράζοντες βάτραχοι Μπάμπης-Σούλα) όλα δείχνουν ότι είναι εσκεμμένη και κατευθυνόμενη παράλληλα με τη διετή εξαφάνιση των φαρμάκων. Και σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν ποινικές ευθύνες όλων όσων προπαγανδίζουν αποκλειστικά τα εμβόλια και τρομοκρατούν συνειδητά τον κόσμο.

Γιατί στήθηκε η παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού; Για τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Και αυτές οι ποινικές ευθύνες είναι πολύ πιθανό να αποδωθούν είτε στη μικροκλίμακα των κρατών είτε παγκοσμίως.

Οσο αφορά ειδικά για τον πολυεμβολιασμένο πληθυσμό του Ισραήλ πρόκειται μάλλον για μια ολέθρια επιλογή του Νετανιάχου ο οποίος στη περεμούρα του να επανεκλεγεί έσπευσε να εμβολιάσει πρώτος απ΄όλους τους κατοίκους της χώρας του.

Για συγκεκριμένους λόγους ακολούθησε την ίδια πεπατημένη και ο διάδοχός του.

Η επείγουσα χρήση των φαρμάκων είναι μονόδρομος.

Hλίας Μόσιαλος> Έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα

Τώρα εάν αυτό θα είναι αρκετό να θεραπεύσει τις ποινικές και πολιτικές ευθύνες ανά τον κόσμο στο σενάριο της εσκεμμένης ρήψης του ιού κατά της ανθρωπότητας θα το δούμε στη συνέχεια.

Ας δούμε τώρα τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2020.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2020. Σας παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το χρονικό σημείο. Ιανουάριος του 2020. Μόλις η ανθρωπότητα αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει η εξόντωσή της από κάποιον μυστηριώδη ιό. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα η περιοχή τη προέλευσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν το Ινστιτούτο της Wuhan.

Για κακή τύχη της ανθρωπότητας το γεγονός ότι ο Trump παγιδευμένος από το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών είχε μετατραπεί σε γραφική φιγούρα και καταστεί αναξιόπιστος, έπεσε στα τάρταρα και σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό δίχτυ συσκότισης και η θεωρία του περί διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan.

Oλες σχεδόν οι παγκόσμιες μηντιακές πλατφόρμες συμμετείχαν στην εξαφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην Εργαστηριακή προέλευση του ιού. Αυτομάτως οποιαδήποτε τέτοια αναφορά γνώριζε την απαξίωση ως θεωρία συνομωσίας.

Μάλιστα ο Εργολάβος των gain of function ιών και παράλληλα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής της MKO ΕcoHealth κ. Peter Daszak ήδη τον Ιανουάριο του 2020 επιστράτευσε μία ομάδα επιστημόνων η οποία συνεπέγραψε μελέτη που δημοσίευσε ο επιστημονικός ιστότοπος Lancet . Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται για θεωρία συνομωσίας το να υποστηρίζει κανείς την εργαστηρακή προέλευση του ιου.

Ο Peter Daszak για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του έκανε αναφορά σε διάφορες συγκεκριμένες πηγές ανάμεσά τους και σε μία μελέτη, η οποία με το στανιό ξεπερνούσε τη μία σελίδα (για να καταλάβεις πιο περιεκτικό πρέπει να είναι το μήνυμα στο WhatsApp για να δώσεις ραντεβού στο ακριβές σημείο της ακανόνιστης πλατείας Ομόνοιας) την οποία συνυπέγραφαν οι καθηγητές:

 • Paraskevis D
 • Kostaki EG
 • Magiorkinis G
 • Panayiotakopoulos G
 • Tsiodras S

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. Την ίδια στιγμή 4 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 14.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.

 

 

 

 

 

Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event

E.G.KostakiaG.MagiorkinisaG.PanayiotakopoulosbG.SourvinoscS.Tsiodrasd

a
Department of Hygiene Epidemiology and Medical Statistics, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece
b
National Public Health Organization (NPHO), Athens, Greece
c
Laboratory of Clinical Virology, School of Medicine, University of Crete, Heraklion, Greece
d
Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

Received 27 January 2020, Accepted 28 January 2020, Available online 29 January 2020.

 

 

 

Researchers at the Dept. of Hygiene conduct full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV)

Posted on: 04/02/2020

A study conducted at the Department of Hygiene, Epidemiology and Medical Statistics (DHEMS) of the School of Medicine, National and Kapodistrian University of Athens (NKUA), provided a full-genome evolutionary analysis of the novel coronoa virus (2019-nCoV), responsible for the recent epidemic which initiated in Wuhan, China.

The results of the study suggest that the 2019-nCoV probably originated from a corona virus infecting bats. Moreover, it appears that the virus that infected humans is not the result of a recent genetic recombination, a mechanism that can alter dramatically the genetic makeup and biological characteristic of a virus.

The study entitled: «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» was conducted by Drs. Dimitrios Paraskevis, Evangelia-Georgia Kostaki and Gkikas Magiorkinis at DHEMS, School of Medicine, NKUA; Dr. Georgios Panayiotakopoulos, School of Medicine, University of Patras and Vice Chair of the Hellenic National Public Health Organization; Dr. Georgios Sourvinos, School of Medicine, University of Crete; and Dr. Sotirios Tsiodras, School of Medicine, NKUA.

The study was published in the journal Infection Genetics and Evolution (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1567134820300447) and is also available on the bioRvix preprint server (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.920249v1)

 

Relevant news reports can be found in the following links:

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/205690/neos-koronaios-ellines-epistimones-apokalyptoyn-apo-poy-proilthe-o-2019-ncov-anelysan-to-gonidioma

https://www.kathimerini.gr/1062481/article/ygeia/ygeia-epikairothta/ellhnes-episthmones-oi-nyxterides-h-pio-pi8anh-phgh-proeleyshs-toy-neoy-korwnoioy

https://www.skai.gr/news/ygeia/ti-lene-oi-ellines-epistimones-gia-ton-koronoiota-genetika-xaraktiristika-tou

https://www.reader.gr/news/ygeia/318758/ellines-epistimones-vrikan-ti-syndesi-toy-koronaioy-me-tis-nyhterides

https://www.real.gr/ygeia/arthro/elliniki_meleti_gia_tin_anadeiksi_ton_genetikon_xaraktiristikon_tou_neou_koronoiou_pio_pithani_pigi_proeleusis_oi_nyxterides-606326/

https://virus.com.gr/ereyna-ellinon-epistimonon-gia-ton-koronoio/

http://newpost.gr/ygeia/5e31949c794c109e661edd9b/elliniki-meleti-oi-nyhterides-i-pio-pithani-pigi-proeleysis-toy-koronoioy

https://www.healthreportaz.gr/30321/meleti-ellinon-loimoxiologon-deichnei-pos-o-koronaios-proilthe-apo-tis-nychterides/

https://www.tovima.gr/2020/02/01/society/koronoios-elliniki-meleti-deixnei-tin-pigi-tou-kakou/

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Υuval Harari> Οι κοινοί άνθρωποι πρέπει να ζουν με φόβο στην ιδέα «δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητα από εσάς»
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί
ΣΟΚ στην Ινδία. Έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 62 του ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Rakesh Jhunjhunwala, επονομαζόμενος και Warren Buffett της Ινδίας
Jeffrey Sachs> Nέα βόμβα από τον κορυφαίο Εβραίο καθηγητή του Columbia δείχνει αυτούς που κατασκεύασαν τον ιό COVID-19 και τον εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας
O Leonardo DiCaprio χρησιμοποίησε ομάδα μαύρου χρήματος για να χορηγήσει αγωγές κατά εταιριών πετρελαίου για τη κλιματική αλλαγή
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
Donald Trump> Στην επιδρομή του FBI του Mar-a-Lago μου έκλεψαν τα τρία διαβατήρια (το ένα είχε λήξει). Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη θέση. Υπάρχει τρομερός θυμός
Εγχώριοι επιχειρηματίες, επώνυμοι και ανώνυμοι, αναζητούν απεγνωσμένα την ένεση-αντιεμβόλιο που εξουδετερώνει τις μελλοντικές παρενέργειες των εμβολίων COVID στον οργανισμό
Politico> Γιατί το Βερολίνο τρέμει πολύ περισσότερο και από τους ίδιους τους Ταϊβανέζους μια κινεζική εισβολή στο Νησί
Αποκάλυψη CBS News> Μemo του FBI προειδοποιεί για τοποθέτηση “βρώμικης βόμβας” και “ένοπλες εξεγέρσεις”