kourdistoportocali.comNews DeskΘρίλερ στη PFIZER. H Eταιρία κατηγορεί πρώην υπαλλήλους της ότι υπέκλεψαν 12.000 αρχεία ανάμεσά τους διαβαθμισμένα ως απορρήτα

Τι συνέβη στη Σλοβενία;

Θρίλερ στη PFIZER. H Eταιρία κατηγορεί πρώην υπαλλήλους της ότι υπέκλεψαν 12.000 αρχεία ανάμεσά τους διαβαθμισμένα ως απορρήτα

Στο μεταξύ ο FDA διατηρεί σε εμπάργκο 55 χρόνων τις 329.000 σελίδες των εγγράφων τις οποίες μελέτησε ώστε να δώσει την άδεια έκτακτης χρήσης στο εμβόλιο της

Η Pfizer κατηγόρησε την Chun Xiao Li ( «Li») και πέντε πιθανούς συν-κατηγορούμενους για εταιρική κατασκοπεία

Μια «σύντομα πρώην υπάλληλος» της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ανέβασε περισσότερα από 12.000 αρχεία αξίας εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων κάποιων διαβαθμισμένων ως απορρήτων, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Google Drive και σε άλλες συσκευές, σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε η εταιρεία.
Ειδικότερα, η Pfizer κατηγόρησε την Chun Xiao Li ( «Li») και πέντε πιθανούς συν-κατηγορούμενους για εταιρική κατασκοπεία, λέγοντας ότι η καθής αποφάσισε να εγκαταλείψει την εταιρεία για έναν ανταγωνιστή που εκτιμάται ότι είναι η Xenocor, Inc.
Σημειώνεται πως η Li προφανώς έδωσε στην Pfizer ένα φορητό υπολογιστή «δόλωμα» για να αποπροσανατολίσει τους εσωτερικούς ερευνητές.

Η μήνυση

Σύμφωνα με τη μήνυση: Αν η κυρία Li είχε εγκαταλείψει την Pfizer με καλύτερο τρόπο, δεν θα κατονομαζόταν σε αυτήν την καταγγελία.
Αλλά έκανε μια διαφορετική επιλογή: καθώς έβγαινε από την πόρτα της εξόδου, μετέφερε σε προσωπικούς λογαριασμούς και συσκευές πάνω από 12.000 αρχεία, πολλά από τα οποία περιέχουν εμπιστευτικές και εμπορικές πληροφορίες της Pfizer, και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της.

Έφτασε στο σημείο να δώσει στην ομάδα ασφαλείας της Pfizer έναν φορητό υπολογιστή-δόλωμα, με αποτέλεσμα η Pfizer να πιστεύει ότι ήταν αυτός που χρησιμοποίησε για να κατεβάσει τα 12.000 αρχεία από τον λογαριασμό της στο Google Drive.
Οι ιατροδικαστικές αναλύσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν ήταν, και η κυρία Li (ή κάποιος άλλος) πιθανότατα διατηρεί στην κατοχή της τον υπολογιστή που περιέχει αυτά τα 12.000 αρχεία.
Η μήνυση επιδιώκει να αποτρέψει τη Li από το να χρησιμοποιήσει, να αποκαλύψει, να μεταδώσει ή να τροποποιήσει τυχόν εμπιστευτικές πληροφορίες που έκλεψε, σύμφωνα με το νόμο του Bloomberg στις ΗΠΑ.
Η σύμβαση της Li με την Pfizer ξεκίνησε το 2006 στον Όμιλο Global Product Development Group στην Κίνα, πριν μεταφερθεί στην πανεπιστημιούπολη της εταιρείας La Jolla, στην Καλιφόρνια το 2016.
Είχε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας ως μέρος της απασχόλησής της.
Η φερόμενη κλοπή έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά στο πλαίσιο της συνήθους παρακολούθησης της δραστηριότητας των εργαζομένων σε εταιρικές συσκευές τον Οκτώβριο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εξαίρετος Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri του Injecting Freedom ανέφερε ότι η FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) θα χρειαστεί 55 χρόνια, ή μέχρι το 2076, για να αποκαλύψει όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες στις οποίες βασίστηκε πριν εγκρίνει το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer.

Μετά τη δημοσίευσή περιμέναμε από το Reuters- του οποίου ο ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer, να διαψεύσει, όπως συνηθίζει όταν πρόκειται για αρνητικές για την εταιρία ειδήσεις, την είδηση. Ακόμη και ο ίδιος εξέτασε το θέμα και σοκαρίστηκε, σχολιάζει ο ZeroHedge το σχετικό tweet.

Να πώς το εξηγούν:

Ο νόμος FOIA του 1967 απαιτεί από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να απαντούν σε αιτήματα πληροφοριών εντός 20 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, ο χρόνος που χρειάζεται για να ληφθούν πραγματικά τα έγγραφα «θα ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του αιτήματος και τυχόν συσσωρευμένα αιτήματα που εκκρεμούν ήδη στην υπηρεσία», σύμφωνα με τον κεντρικό ιστότοπο της κυβέρνησης FOIA.

Οι δικηγόροι του υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπούν την FDA σημειώνουν στα δικαστικά έγγραφα ότι οι ενάγοντες αναζητούν μια τεράστια ποσότητα υλικού που σχετίζεται με το εμβόλιο – περίπου 329.000 σελίδες.

Οι ενάγοντες, μια ομάδα περισσότερων από 30 καθηγητών και επιστημόνων από πανεπιστήμια συμπεριλαμβανομένων των Yale, Harvard, UCLA και Brown, κατέθεσαν μήνυση τον Σεπτέμβριο στο Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Τέξας, ζητώντας ταχεία πρόσβαση στα αρχεία. Λένε ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών θα μπορούσε να βοηθήσει να καθησυχαστούν οι σκεπτικιστές του εμβολίου ότι το εμβόλιο είναι πράγματι «ασφαλές και αποτελεσματικό και, επομένως, να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο εμβόλιο της Pfizer».

Αλλά η FDA δεν μπορεί απλώς να μετατρέψει τα έγγραφα σε χονδρική. Τα αρχεία πρέπει να αναθεωρηθούν για να διαγραφούν «εμπιστευτικές επιχειρηματικές και εμπορικές πληροφορίες της Pfizer ή της BioNTech και προσωπικών πληροφοριών απορρήτου ασθενών που συμμετείχαν σε κλινικές δοκιμές», έγραψαν οι δικηγόροι του DOJ σε κοινή έκθεση κατάστασης που κατατέθηκε τη Δευτέρα.

 

Το άρθρο εξηγεί πώς η FDA πρότεινε την κυκλοφορία 500 σελίδων το μήνα σε κυλιόμενη βάση – ενημερώνοντας το δικαστήριο ότι έχει μόνο 10 υπαλλήλους στο υποκατάστημα που θα χειριζόταν την επανεξέταση και ότι αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται περίπου 400 άλλα αιτήματα FOIA.

“Με την επεξεργασία και την πραγματοποίηση ενδιάμεσων απαντήσεων με βάση προσαυξήσεις 500 σελίδων, η FDA θα μπορεί να παρέχει περισσότερες σελίδες σε περισσότερους αιτούντες, αποφεύγοντας έτσι ένα σύστημα όπου μερικά μεγάλα αιτήματα μονοπωλούν πεπερασμένους πόρους επεξεργασίας και όπου ικανοποιούνται λιγότερα αιτήματα αιτούντων.” έγραψαν οι δικηγόροι του DOJ, αναφέροντας άλλες περιπτώσεις στις οποίες επικυρώθηκε η παραγωγή 500 μηνιαίων σελίδων.

Οι ενάγοντες, από την άλλη πλευρά, επισημαίνουν ότι η FDA έχει 18.000 υπαλλήλους και προϋπολογισμό 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων – και «η ίδια είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την αδειοδότηση αυτού του εμβολίου και τη διαφάνεια σχετικά με αυτό το εμβόλιο».

Από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη παρτίδα εγγράφων, οι άνθρωποι έχουν ήδη σημειώσει ορισμένα ανησυχητικά ευρήματα. Τι θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τα υπόλοιπα έγγραφα;

Στο μεταξύ στη Σλοβενία: Η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, ενός κλινικού κέντρου στη Λιουμπλιάνα, που φροντίζει να παραλαμβάνει τα μπουκάλια και διαχειρίζεται τα πάντα, παραιτήθηκε, βγήκε στην κάμερα και έβγαλε μπουκάλια με υγρά.

Έδειξε στους ανθρώπους τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών.

* Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα.

Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA. Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο  που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου.

Για αυτά τα μπουκάλια, ο αριθμός 3 λέει ότι τα άτομα που το λάβουν εντός 2 ετών θα έχουν καρκίνο των μαλακών μορίων.
* Λέει ότι έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των πολιτικών και των μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 (πλασεμπο), στη συνέχεια έλαβαν φυσιολογικό ορό, εικονικό φάρμακο.                         https://www.facebook.com/watch/?v=190515176301913

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Ο Stephane Bancel (Moderna) απαντά> Για έως και 2 χρόνια η προστασία του εμβολίου μας