kourdistoportocali.comNews DeskΘετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;

Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ

Θετικός στο ιό ο Αδωνις μετά το κορωνοπάρτι του Προεδρικού Μεγάρου;

Ισως να μην πρέπει να καταργηθεί ώστε να μας θυμίζει τη ποιότητα και την αισθητική της Δημοκρατίας μας

Καθώς από το Ισραήλ, τον πρώτο πληθυσμό που εμβολιάσθηκε παγκοσμίως, οι μελέτες δείχνουν ότι τα αντισώματα υποχωρούν απελπιστικά μετά από 6 μήνες στους πλήρως εμβολιασθέντες και ότι τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη Delta προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν προχώρησε στην ακύρωση της γνωστής δεξίωσης η οποία έχει ξεφτίσει και μόνο ως σύναξη κακογουστιάς και τρολαρίσματος της αισθητικής μπορεί να εκληφθεί.

Γράφει ο Klaus Nomi

Βέβαια ίσως να μην πρέπει να καταργηθεί ώστε να μας θυμίζει τη ποιότητα και την αισθητική της Δημοκρατίας μας.

Πάντως η πρόσφατη σύναξη του ΠΜ θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ιδανικός superspreader του ιού καθώς στις περισσότερες φωτό που κυκλοφόρησαν δεν υπήρχαν μάσκες, ούτε αποστάσεις ενώ κάθιδροι οι εορτάζοντες “φιλιούνται-αγκαλιάζονται”.

Πριν λίγα λεπτά που ο Άδωνις ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον ιό (του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά) οι εικόνες από το ΠΜ ήταν οι πρώτες που ήλθαν στο μυαλό μας. Την ώρα που τα ΕΚΑΜ καταδιώκουν τους τουρίστες οι οποίοι παρτάρουν στη Μύκονο στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρισκόταν σε εξέλιξη το κορωνοπάρτυ της Δημοκρατίας μας, χα,χα.

Χθες στο Προεδρικό Μέγαρο στην Εορτή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας μας


Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό.
Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος.
Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Aυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου.
Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά

Δεν γνωρίζουμε πόσα αντισώματα έχουν απομείνει στον οργανισμό του Άδωνι ώστε να αντιμετωπίσουν τον ιό αλλά είναι καιρός οι συμπολίτες μας που εμβολιάσθηκαν προ 6μήνου να αναρωτηθούν εάν πρέπει να προσέλθουν για την 3η ενισχυτική δόση.

Ανάμεσά τους οι κ.κ. Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σακελλαροπούλου. Φυσικά θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του εθνικού μας επιδημιολόγου κ. Τσιόδρα αλλά τα αντισώματά τους σίγουρα δεν διαθέτουν πλέον την αρχική πυκνότητα ενώ βρισκόμαστε εν μέσω της εκρηκτικά επικοινωνιακής μετάλλαξης Delta η οποία θερίζει στη διεθνή και εγχώρια ειδησεογραφία.

Κι όπως έγραψε και η Καθημερινή η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και οι επαναληπτικές δόσεις θα πρέπει να γίνουν μέρος της ζωής μας.

 

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK