kourdistoportocali.comNews DeskΣΟΚ στο ΙΣΡΑΗΛ. Οι Aρχές καλούν τους πολίτες για 4η δόση καθώς τα κρούσματα αυξάνονται ξανά. Πως ο Μήτσος Καμπουράκης και ο Nάσος Εξαδάκτυλος θα γίνουν ποθητοί σαν τον Brad Pitt

Τα data του Yuval και οι ψεκασμένοι

ΣΟΚ στο ΙΣΡΑΗΛ. Οι Aρχές καλούν τους πολίτες για 4η δόση καθώς τα κρούσματα αυξάνονται ξανά. Πως ο Μήτσος Καμπουράκης και ο Nάσος Εξαδάκτυλος θα γίνουν ποθητοί σαν τον Brad Pitt

Το 10% των νέων κρουσμάτων έχουν κάνει και τις 3 δόσεις

Eίναι Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και τα νέα που φέρει το Κουρδιστό Πορτοκάλι από το Ισραήλ στους οξυδερκείς αναγνώστες μας, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστα.

Από τον Blade Runner

Ο υπουργός Υγείας λοιπόν του Ισραήλ Nitzan Horowitz δήλωσε την Τετάρτη ότι οι Ισραηλινοί μπορεί να χρειαστεί να λάβουν μια τέταρτη δόση εμβολίου για τον COVID-19 εάν τα κρούσματα αυξηθούν ξανά, καθώς ο κορυφαίος αξιωματούχος της χώρας για τον κορωνοϊό προειδοποίησε ότι η χώρα μπορεί ήδη να βλέπει την έναρξη ενός πέμπτου κύματος μόλυνσης.

«Δεν είναι παράλογο [να πιστεύουμε] ότι θα χρειαστούμε ένα τέταρτο εμβόλιο», είπε ο Horowitz σε συνέντευξή του στο Channel 12, αφού τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας έδειξαν ότι το 9% των νέων περιπτώσεων που διαγνώστηκαν την Τρίτη είχαν λάβει την τρίτη αναμνηστική δόση.

Δηλαδή σχεδόν το 10% των νέω κρουσμάτων αφορούν ανθρώπους που είχαν κάνει ήδη την 3η δόση η οποία υποτίθεται σε κάνει turbo jet αντισωμάτων αλλά…

Ωστόσο, οι περισσότερες ανησυχίες δεν αφορούν τους τριπλά εμβολιασμένους ενήλικες, αλλά τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί-σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τhe Times of Israel.

Το Ισραήλ άρχισε να κάνει εμβόλια σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών αυτή την εβδομάδα, εν μέσω ενδείξεων που δείχνουν ότι αυξάνονται τα ποσοστά μόλυνσης μεταξύ των παιδιών.

Ορισμένοι σχολιαστές αναφέρουν την τρέχουσα αύξηση των λοιμώξεων ως «το κύμα των παιδιών».

Ο τσάρος του κορωνοϊού Salman Zarka, ο οποίος ηγείται της εθνικής αντίδρασης στην πανδημία, είπε ότι πιστεύει ότι το Ισραήλ βρίσκεται ήδη σε ένα νέο κύμα μολύνσεων.

«Δεν βρισκόμαστε ανάμεσα στα κύματα, είμαστε στην αρχή ενός νέου κύματος», είπε ο Zarka στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Kan την Τετάρτη.

«Όταν σκεφτήκαμε το πέμπτο κύμα, δεν σκεφτήκαμε αύξηση σε περιπτώσεις όπως αυτή. Σκεφτήκαμε μια νέα παραλλαγή που εισάγεται από το εξωτερικό, για το τι συμβαίνει τώρα στην Ευρώπη», είπε ο Zarka. «Η αύξηση τώρα είναι πολύ νωρίς και πολύ γρήγορη. Δεν θέλω να το ονομάσω πέμπτο κύμα ή νέο κύμα».

Ο Nitzan Horowitz προτρέπει τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά καθώς η εκστρατεία για τις ηλικίες 5-11 ξεκινά με αργό ρυθμό. Ο τσάρος του κορωνοϊού λέει ότι νέος γύρος λοιμώξεων έχει ήδη ξεκινήσει.

Υπήρξαν 605 νέες μολύνσεις την Τρίτη, περίπου το 76% των οποίων ήταν μη εμβολιασμένοι. Δεν ήταν σαφές εάν το 9% των ατόμων που μολύνθηκαν μετά τη λήψη ενός αναμνηστικού εμβόλιου εμφάνισαν τη νόσο μετά τις δύο εβδομάδες που χρειάστηκαν για να δράσει πλήρως η δόση.

«Εάν μπαίνουμε σε ένα πέμπτο κύμα, η στρατηγική μας είναι να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να ζούμε δίπλα στον COVID», λέει ο Nitzan Horowitz.

Το Channel 12 ανέφερε ότι η εκστρατεία για τον εμβολιασμό των παιδιών ξεκίνησε με αργό ρυθμό, με μόλις το 4% των γονέων να κλείνουν ραντεβού.

Η Ilana Gans, επικεφαλής του προσωπικού του τμήματος υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο υπουργείο Υγείας, δήλωσε την Τετάρτη ότι περίπου 30.000 μικρά παιδιά στο Ισραήλ έχουν κρατηθεί για να λάβουν εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Περίπου 1 εκατομμύριο παιδιά είναι επιλέξιμα για τις βολές.

«Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε όταν πρόκειται να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας. Ο ιός δεν περιμένει. Μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα παιδιά», είπε ο Horowitz, αναφέροντας τα οξέα συμπτώματα του ιού και τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, όπως προβλήματα συγκέντρωσης, άγχος και αναπνευστικές δυσκολίες.

Οι έρευνες έχουν βρει εκτεταμένο δισταγμό ως προς τον εμβολιασμό παιδιών στο Ισραήλ, αλλά ο Horowitz υποστηρίζει ότι χιλιάδες ήταν στην ουρά για τον εμβολιασμό και ότι υπήρχαν «καλές ενδείξεις» σχετικά με τον αριθμό των παιδιών που θα λάβουν τον εμβολιασμό.

Πάνω από 5,7 εκατομμύρια Ισραηλινοί έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου και πάνω από 4 εκατομμύρια έχουν υποβληθεί σε αναμνηστική εμβόλια, σε έναν πληθυσμό 9,2 εκατομμυρίων. Περίπου 700.000 επιλέξιμοι ενήλικες παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Ο Ζarka είπε στο πρακτορείο Kan ότι υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη στο Ισραήλ ότι ο κίνδυνος έχει τελειώσει, όταν «ο εμβολιασμός είναι το κύριο εργαλείο» για την αντιμετώπισή του.

«Η πανδημία είναι ακόμα εδώ», προειδοποίησε. Το εκατομμύριο που δεν έλαβαν ακόμη το αναμνηστικό τους «δεν είναι αντι-vaxxers… ίσως πιστεύουν ψευδώς» ότι ο κίνδυνος έχει τελειώσει, είπε.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας προειδοποίησαν τους νομοθέτες την Τετάρτη ότι μπορεί να υπάρξει ανάγκη για νέους περιορισμούς  εάν τα κρούσματα ξεπεράσουν το όριο άνω των 1.000 νέων λοιμώξεων που διαγιγνώσκονται την ημέρα ή τα ποσοστά μόλυνσης αυξηθούν.

«Εάν περάσουμε τον ρυθμό μετάδοσης 1,2 (δείκτης R) θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε περιορισμούς για να μειώσουμε το πλήθος ως πρώτο στάδιο, συμπεριλαμβανομένων των χώρων που λειτουργούν κάτω από το Green Pass, καθώς πρόκειται για εκδηλώσεις όπου παρατηρούνται περισσότερες μολύνσεις»

Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας την Τετάρτη έδειξαν ότι ο ρυθμός μετάδοσης του Ισραήλ ήταν 1,08, με βάση τα στοιχεία από 10 ημέρες νωρίτερα.

Γνωστό και ως «αριθμός R», ο αριθμός αντιπροσωπεύει τον αριθμό των ατόμων που κάθε επιβεβαιωμένος ασθενής μολύνει, κατά μέσο όρο. Οποιοσδήποτε αριθμός πάνω από 1 σημαίνει ότι οι αριθμοί υποθέσεων αυξάνονται. Το ποσοστό μόλυνσης ήταν κάτω από το 1 για δύο μήνες πριν φτάσει σε αυτό το όριο πριν από αρκετές ημέρες.

Σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τον κορωνοϊό την Τρίτη, την πρώτη εδώ και δύο μήνες, ο πρωθυπουργός Naftali Bennett φέρεται να προειδοποίησε για πιθανούς περιορισμούς για τον περιορισμό των λοιμώξεων από τον COVID-19 κατά τη διάρκεια των εορτών του Hanukkah.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, υπήρχαν 6.606 ενεργά κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων 122 ατόμων σε σοβαρή κατάσταση. Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν 14 θάνατοι, ανεβάζοντας τον απολογισμό από την έναρξη της πανδημίας σε 8.180.

 

Όλα όσα συμβαίνουν στον ταλαιπωρημένο λαό του Ισραήλ, ρίχνουν νερό στο μύλο των ψεκασμένων, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν στοιχήματα για το σε πόσες δόσεις ο Μήτσος ο Καμπουράκης και ο Νάσος Εξαδάκτυλος θα γίνουν Brad Pitt. Eννοούμε ότι τα βιομετρικά τους στοιχεία θα είναι αντίστοιχα με ενός από τους πλέον ποθητούς άνδρες στο κόσμο για το γυναικείο πληθυσμό ώστε να τους βλέπουν τα κορίτσια και να πέφτουν σαν μύγες στους στιβαρούς ώμους τους. Πάμε να δούμε λοιπόν για μία ακόμη φορά τι λέει ο Yuval και ψεκασμένους και μη.

(H επανάληψη ως μήτηρ μαθήσεως.)

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

Το πιο ενδιαφέρον>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Πως θα μπορούσε μόλις σε δύο αιώνες το ανθρώπινο ύφασμα να μεταβληθεί σε ανθρωπομηχανή; Πως είναι δυνατόν εάν σε 21 αιώνες δεν έχει συμβεί παρόμοια αλλαγή αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες δύο τρεις γενιές;

Τι προαναγγέλλει ακριβώς ο γλυκομίλητος Ιστορικός;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι», World Economic Forum Davos 2018

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harari στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2018.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις τον Μήτσο Καμπουράκη και τον Νάσο Εξαδάκτυλο;

Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».


Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.


Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

Όχι, δεν τελειώσαμε εδώ που λέει και ο Αντώνης Ρέμος. Η δράση συνεχίζεται…

Στο μεταξύ στη Σλοβενία: Η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, ενός κλινικού κέντρου στη Λιουμπλιάνα, που φροντίζει να παραλαμβάνει τα μπουκάλια και διαχειρίζεται τα πάντα, παραιτήθηκε, βγήκε στην κάμερα και έβγαλε μπουκάλια με υγρά.

Έδειξε στους ανθρώπους τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών.

* Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα.

Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA. Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο  που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου.

Για αυτά τα μπουκάλια, ο αριθμός 3 λέει ότι τα άτομα που το λάβουν εντός 2 ετών θα έχουν καρκίνο των μαλακών μορίων.
* Λέει ότι έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των πολιτικών και των μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 (πλασεμπο), στη συνέχεια έλαβαν φυσιολογικό ορό, εικονικό φάρμακο.                         https://www.facebook.com/watch/?v=190515176301913

Mείνετε συντονισμένοι στο Κουρδιστό Πορτοκάλι. Τα καλύτερα έρχονται…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;
ΣΟΚ στο Βόλο καθώς πέθανε ξαφνικά ο 45χρονος ψυχίατρος Σπύρος Ροδιτάκης
Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής εξηγεί πώς να αποτοξινωθείτε από την πρωτεΐνη ακίδας μετά από COVID-19 ή εμβόλιο COVID-19
ΙΣΡΑΗΛ> Οι πολίτες γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια COVID-19. Mόλις 9% έχουν κάνει τη 4η δόση ενώ λειτουργούν στη χώρα γραφεία συνοικεσίων αποκλειστικά για ανεμβολίαστους
 44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους. Σοκάρουν τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στον Εβραίο δικηγόρο Aaron Siri
Ενώ ουδείς ανεμβολίαστος έφυγε ξαφνικά, συμβαίνουν τα εξής
The Telegraph> Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας καταγράφει σχεδόν 10.000 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της πενταετίας
Ξαφνικά μία ακόμη 18χρονη, δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτή τη φορά στο Βόλο…
Ο Bourla δήλωσε ότι διαγνώστηκε με κορωναιό παρά τα 4 εμβόλια Pfizer (ή Evian;) που έλαβε. Aγωνία για τον Μαργαρίτη
Ακόμη και οι θαμώνες του Βάρσου που εμπιστεύονται τη Καθημερινή συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη
Brian Moynihan (Bank of America) κατά Joe Biden> Η ύφεση είναι απλά μία λέξη. Ρωτήστε τον μέσο Αμερικανό τι αισθάνεται
Συναγερμός από την Apple> Σοβαρό ελάττωμα ασφαλείας σε iPhone, iPad και Mac που θα μπορούσε να επιτρέψει εισβολή χάκερ