kourdistoportocali.comNews DeskΛίγες ώρες πριν στο Calhoun County της Alabama. Σοκ στις ΗΠΑ από τα συνεχή "ατυχήματα" με τρένα αυτό το μήνα. Και τουλάχιστο 8 νεκροί και 7 τραυματίες στο Αμβούργο από πυροβολισμούς [VIDEO]

Βreaking news

Λίγες ώρες πριν στο Calhoun County της Alabama. Σοκ στις ΗΠΑ από τα συνεχή “ατυχήματα” με τρένα αυτό το μήνα. Και τουλάχιστο 8 νεκροί και 7 τραυματίες στο Αμβούργο από πυροβολισμούς [VIDEO]

Bρισκόμαστε ενώπιον μίας νέας planδημίας ατυχημάτων τρένων;

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

(Στο μεταξύ 30 τραυματίες και τουλάχιστο 7 νεκροί από πυροβολισμούς στο Αμβούργο)

Ένα ακόμη τρένο του Norfolk Southern (Ο Norfolk Southern Railway είναι ένας εμπορευματικός σιδηρόδρομος κατηγορίας I που λειτουργεί στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Με έδρα την Ατλάντα, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 με τη συγχώνευση των Norfolk και Western Railway και Southern Railway) εκτροχιάστηκε την Πέμπτη στην κομητεία Calhoun της Αλαμπάμα, ώρες πριν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Alan Shaw αντιμετωπίσει τους νομοθέτες για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με εκτροχιασμό στις 3 Φεβρουαρίου που οδήγησε σε διαρροή τοξικών χημικών στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο.

By The Pendulum

Το τρένο ταξίδευε από την Ατλάντα προς το Meridian του Μισισιπή, όταν εκτροχιάστηκε γύρω στις 6:45 π.μ. στην περιοχή Quad Cities του White Plains, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς και καμία αναφορά για επικίνδυνη διαρροή μετά από εκτροχιασμό περίπου 30 αυτοκινήτων, ανέφερε σε δελτίο τύπου η Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της κομητείας Calhoun.

«Το Norfolk Southern ανταποκρίθηκε και συνεργάζεται στενά μαζί μας», δήλωσε εκπρόσωπος του πρακτορείου στη σχετική ανακοίνωση. “Το Norfolk Southern έχει το πλήρωμά του καθαρισμού στο χώρο και δεν υπάρχει εκτίμηση για το πόσο χρόνο θα διαρκέσει.”

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό.

Ο Connor Spielmaker, εκπρόσωπος του Norfolk Southern, είπε ότι το τρένο ήταν ως επί το πλείστον μικτό φορτίο και ότι δύο από τα βαγόνια είχαν προηγουμένως μεταφέρει επικίνδυνα υλικά, πιθανότατα ένα προιόν που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του νερού. Την ώρα του εκτροχιασμού, τα δύο αυτά αυτοκίνητα ήταν άδεια.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το κοινό», είπε σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης.

Αυτός είναι ο τρίτος εκτροχιασμός τρένων της εταιρείας από τον περασμένο μήνα ενώ έχει προηγηθεί και μία σύγκρουση με φορτηγό που εντελώς τυχαία ήταν σταθμευμένο πάνω στις ράγες.

Όταν ρωτήθηκε για τη συχνότητα των ατυχημάτων με τα τρένα, ο Spielmaker είπε στους δημοσιογράφους ότι το Norfolk Southern εξετάζει τι συνέβη και «επεξεργάζεται πώς μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο ασφαλείς».

«Οσον αφορά την αύξηση, τη μείωση, δεν μπορώ πραγματικά να μπω σε αυτό.”

(Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα πρώτα ρεπορτάζ από τα Τέμπη έκαναν αρχικά λόγο για σύγκρουση του τρένου με φορτηγό.) 

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το τρένο με 212 βαγόνια κατευθυνόταν προς το Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, από το Bellevue του Οχάιο, όταν εκτροχιάστηκε γύρω στις 5 μ.μ. Σάββατο. Ο Kraig Barner, γενικός διευθυντής επιχειρήσεων του Norfolk Southern, είπε ότι κανένα από τα εκτροχιασμένα αυτοκίνητα δεν μετέφερε επικίνδυνο υλικό και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Είπε ότι το τρένο μετέφερε προηγουμένως υγρό καυσαερίων ντίζελ και ένα πρόσθετο που χρησιμοποιείται συνήθως στην επεξεργασία των λυμάτων.

Ένα από τα βαγόνια που εκτροχιάστηκε περιείχε πλαστικά σφαιρίδια που χύθηκαν στο χώμα. Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος του Οχάιο, Anne Vogel, είπε ότι τα σφαιρίδια δεν είναι επικίνδυνα.

Το National Transportation Safety Board ξεκίνησε μια ειδική έρευνα για την οργάνωση και την κουλτούρα ασφάλειας του Norfolk Southern Railway μετά από μια σειρά εκτροχιασμών και άλλων «σημαντικών ατυχημάτων».

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες αφότου το Norfolk Southern Railway είπε ότι ένας αγωγός εξερράγη σε μια εγκατάσταση χάλυβα του Οχάιο.

Κατά τη διάρκεια της καταστροφής του περασμένου μήνα στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο, ένα τρένο μήκους 9.300 ποδιών που μετέφερε επικίνδυνα χημικά εκτροχιάστηκε.

Μια αναφορά από το διοικητικό συμβούλιο ανέφερε ότι ένας ανιχνευτής ελαττωμάτων ενσωματωμένος στη σιδηροδρομική γραμμή μετέδωσε μήνυμα συναγερμού στο πλήρωμα του τρένου αφού κατέγραψε ότι η θερμοκρασία ενός ρουλεμάν τροχού στο 23ο βαγόνι ήταν 253 βαθμούς υψηλότερη από τη θερμοκρασία του αέρα. Οτιδήποτε πάνω από 170 βαθμούς απαιτεί από τον μηχανικό να σταματήσει το τρένο, σύμφωνα με τις πολιτικές της εταιρείας σιδηροδρόμων.

Ο μηχανικός χρησιμοποίησε τα φρένα, αλλά πριν ακινητοποιηθεί το τρένο, το 23ο βαγόνι εκτροχιάστηκε, συμπαρασύροντας μαζί του και άλλα βαγόνια.

Πέντε τοξικές χημικές ουσίες εντοπίστηκαν γύρω από το σημείο της συντριβής στην Ανατολική Παλαιστίνη: ακρυλικός βουτυλεστέρας. ισοβουτυλένιο; αιθυλενογλυκόλη και ακρυλικό αιθυλεξυλεστέρα. και χλωριούχο βινύλιο, γνωστό καρκινογόνο. Μετά τον εκτροχιασμό, οι κάτοικοι έχουν διαγνωστεί με ασθένειες που σχετίζονται με την έκθεση σε χημικά και οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων στο σημείο έχουν αρρωστήσει.

Κατά της εταιρείας έχουν υποβληθεί πλήθος αγωγών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Norfolk Southern, Alan Shaw, κατέθεσε την Πέμπτη σε ακρόαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων της Γερουσίας. Είπε ότι «λυπάται βαθιά» για όσα συνέβησαν στην Ανατολική Παλαιστίνη και είναι «αποφασισμένος να το διορθώσει».

«Θα καθαρίσουμε τον χώρο με ασφάλεια, διεξοδική και επειγόντως», είπε. «Έχετε την προσωπική μου δέσμευση».

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

O Σταθμάρχης προκάλεσε τον σεισμό στη Τουρκία, κατασκεύασε τον ιό COVID, xτύπησε τους Δίδυμους Πύργους, κατασκεύασε την Ισπανική Γρίπη, την H1N1, έκαψε την Εύβοια, μπλόκαρε την Αττική Οδό, έκαψε το Μάτι, έκαψε την Ηλεία, σκότωσε τον JFK και θα έριχνε δηλητήριο στη Λίμνη Μαραθώνα.
Ασήμαντη λεπτομέρεια> Ο Σταθμάρχης-φάντασμα εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Σε ένα φάντασμα μπορούμε να φορτώσουμε ακόμη και την Καταστροφή του Νώε. Εάν δεν του προκύψει το Σύνδρομο Epstein θα πάρει το μυστικό στο τάφο του

Ακολουθεί σχετικό άρθρο του Καθηγητή Κωνσταντίνου Ι. Βαθιώτη [Πηγή ΕΔΩ]

Τρενίτιδα: Η νέα πανδημία;

Ταυτοχρόνως: Προγνωστικός προγραμματισμός των λαών ενόψει σιδηροδρομικών δυστυχημάτων/χτυπημάτων;

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές φαίνεται ότι η συμφορά των Τεμπών δεν είναι ένα μεμονωμένο, εγχώριο συμβάν, αλλά έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα από άλλα σιδηροδρομικά δυστυχήματα/χτυπήματα που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως.

Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο εκτροχιασμός του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη της αμερικανικής πολιτείας Οχάιο, το οποίο στις 3/2/2023 μετέφερε, μεταξύ άλλων, χλωριούχο βινύλιο, ένα καρκινογόνο και ιδιαίτερα εύφλεκτο χημικό προϊόν που χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλαστικού. Λόγω των επικίνδυνων αναθυμιάσεων εκατοντάδες κάτοικοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Είναι δε εντυπωσιακό ότι παρόμοιο περιστατικό προβάλλεται στην δραματική ταινία «Λευκός Θόρυβος» (White Noise), το σενάριο της οποίας βασίσθηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Don DeLillo που είχε εκδοθεί το 1985.

Και στην ταινία αυτή, η πρεμιέρα της οποίας έλαβε χώρα στις 31 Αυγούστου 2022 στο 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας, σημειώνεται ένα σιδηροδρομικό ατύχημα στο Οχάιο, ειδικότερα σύγκρουση βυτιοφόρου με τρένο, εξαιτίας της οποίας προκαλείται σφοδρή έκρηξη. Ακολούθως, εξαπλώνεται ένα τοξικό νέφος πάνω από την πόλη που αναγκάζει τους κατοίκους σε μαζική εκκένωση. Σύμφωνα με το κρίσιμο σημείο της περιγραφής της υπόθεσης:

a cataclysmic train accident casts a cloud of chemical waste over the town. This “Airborne Toxic Event” forces a massive evacuation, which leads to a major traffic jam on the highway.

Μήπως, λοιπόν, ο νέος «αόρατος εχθρός» χτυπά παγκοσμίως τις ράγες; Περαιτέρω, μήπως πρόκειται για κάποιο συντονισμένο σχέδιο, για την υλοποίηση του οποίου οι εμπνευστές του (όπως ακριβώς συνέβη και με τον κορωνοϊό) έχουν φροντίσει να μας προϊδεάσουν μέσω του περίφημου προγνωστικού προγραμματισμού (predictive programming);

Αν κάποιος θελήσει να αναζητήσει σημάδια τέτοιου προγραμματισμού και για το ελληνικό δυστύχημα των Τεμπών, θα μπορούσε να επικαλεσθεί κατ’ αρχάς ένα βιντεάκι του Υπουργού της παρούσας κυβέρνησης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στο οποίο, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2015, αναπαριστούσε μια σύγκρουση ενός μικρού τρένου (συμβολίζει την Ελλάδα) με ένα μεγάλο τρένο (συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση). Ο Γεωργιάδης προφητεύει το μπουμ με τα ακόλουθα λόγια, τα οποία θυμίζουν γλώσσα που χρησιμοποιεί ένας πατέρας απευθυνόμενος στα βρέφη του:

«Όταν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο τότε τι λέτε να γίνει; Μπουμ το μικρό τρένο».

Αλλά και σε πρωθυπουργική ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι γίνεται σιδηροδρομική προγνωστική αναφορά, με ανάποδο μάλιστα περιεχόμενο:

Στο 26.40 λεπτό της ομιλίας αυτής (βλ. το βίντεο που ακολουθεί) ακούγεται η εξής φράση:

«Από σχεδόν λαθρεπιβάτης στην ευρωπαϊκή αμαξοστοιχία, η Ελλάδα ταξιδεύει πια στο πρώτο βαγόνι».

Κατά την προφητική-ανάποδη αποκωδικοποίηση, η Ελλάδα θρηνεί τα παιδιά της που κάθονταν ιδίως στο πρώτο βαγόνι.

Ας αφήσουμε, όμως, για την ώρα στην άκρη το σενάριο του προγνωστικού προγραμματισμού (που, ως γνωστόν, χρησιμοποιείται από την υπερεθνική ελίτ για να ηρεμεί την συνείδηση των μελών της, τα οποία, όταν προειδοποιούν συγκεκαλυμμένα τους λαούς για τα σχέδιά τους, θεωρούν ότι έχουν επιτελέσει το καθήκον τους και άρα δεν φέρουν καμία ευθύνη για το γεγονός ότι η προειδοποίηση έμεινε αναξιοποίητη – ας ήταν οι πολίτες εξυπνότεροι ώστε να αντιλαμβάνονταν τι τους περίμενε!) κι ας επιχειρήσουμε να σκεφθούμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την συντονισμένη υλοποίηση της καινούργιας, οιονεί πανδημίας.

Η επιδημία αυτή είναι πρωτογενώς σιδηροδρομική, δευτερογενώς όμως πλήττει πάλι την ζωή, την υγεία και βεβαίως την ασφάλεια των πολιτών. Κατά περίεργο τρόπο, τούτοι θα σκεφθούν ξανά να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους, αυτή την φορά με τα τρένα, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος της γης μπορεί να είναι η δική τους επιβατική θέση που θα βρεθεί εκτροχιασμένη και οι ίδιοι διαμελισμένοι.

Μένουμε χωρίς τρένα, μένουμε πάλι σπίτι, για να είμαστε ασφαλείς.

Αναμένουμε, λοιπόν, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει την νέα πανδημία σταθερής τροχιάς που θα μπορούσε να ονομασθεί «τρενίτιδα». Έτσι εξηγείται μάλλον γιατί οι ιατρικοί τηλεστάρ της πανδημίας, όπως π.χ. η Μ. Παγώνη, αποφαίνονται για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη αλλά απαγορεύεται να τοποθετούνται επί του θέματος οι ειδικοί της νομικής επιστήμης, οι οποίοι άρχισαν ήδη να λαμβάνουν τις πρώτες πειθαρχικές κλήσεις από τους Δικηγορικούς Συλλόγους, που, ήδη με την στάση τους στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, απέδειξαν ότι αποτελούν ένα αρραγές μέτωπο με την εχθρική για τους πολίτες κυβέρνηση.

Αφού έχουμε να κάνουμε με πανδημία, το φαινόμενο είναι ιατρικό και όχι νομικό. Δεν πειράζει που πρόκειται για πανδημία με την μεταφορική έννοια του όρου, άλλωστε και η πανδημία του κορωνοϊού σε μια πολεμική μεταφορά στηριζόταν! Στην δαιμονόπληκτη Νέα Εποχή προέχει το μεταφορικό και το εικονικό, όχι το κυριολεκτικό και το πραγματικό.

Δυστυχώς, όμως, είτε κυριολεκτικώς είτε μεταφορικώς, την νύφη πληρώνει πάντοτε ο άμαχος πληθυσμός. Θύματα της νέας πανδημίας είναι πρωτίστως τα γυναικόπαιδα, οι ηλικιωμένοι και εν γένει οι οικονομικώς ευάλωτοι, εκείνοι δηλαδή που προτιμούν την φθηνότερη μεταφορική λύση.

Ο σοφός λαός λέει ότι «το φθηνό κρέας τα σκυλιά το τρώνε». Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο, όπως ήδη επισημάνθηκε, μοιάζει να μην είναι αποκομμένο από παρόμοια δυστυχήματα (ή μήπως καλύτερα «χτυπήματα»;) που σημειώνονται και σε άλλες χώρες, το φθηνό εισιτήριο έγινε λαχνός θανάτου. Εκκρεμεί τώρα να γνωρίσουμε τον αόρατο μαριονετίστα που φόρεσε την μάσκα του λαχειοπώλη για να έχουμε απάντηση στο πάντοτε κρίσιμο ερώτημα: cui bono? Δηλαδή να μάθουμε ποιος ωφελείται από την «τρενίτιδα» που εξελίσσεται σε ανθρωποκτόνο λαχειοφόρο αγορά.

Μια ανάγνωση της Ατζέντας 2030 για τον ρόλο που πρέπει να παίξουν τα τρένα του μέλλοντος ίσως μας δώσει κάποια βοήθεια. Όποιος την μελετήσει σε βάθος, ενδέχεται να σκεφθεί ότι η «τρενίτιδα» προκαλεί την θεαματική εξαχρείωση του σιδηροδρομικού δικτύου, ώστε να εμφανισθούν κάποια στιγμή οι παγκόσμιοι σωτήρες, δηλαδή οι επενδυτές με τα πράσινα, τα έξυπνα, τα γρήγορα και, συνάμα, ασφαλή (αλλά και πανάκριβα) τρενάκια τους.

Στην ατζέντα με το όραμα για τον σιδηρόδρομο του 2030 (Vision of Rail 2030) –όραμα υπάρχει και για την δεκαετία των εμβολιασμών 2020-2030!– διαβάζουμε τα εξής (το ορολογικό φετίχ της βιωσιμότητας [sustainability] δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την περιγραφή):

Frugality is a central concern that drives policies for energy, land use and the lifecycle of vehicles and infrastructure. Rail remains the most frugal mode of transport. By improving sustainability reporting and governance, an increasing number of rail and public transport organisations, including those in the global South, are accessing sustainable financing such as green bonds as safeguarded measures to achieve carbon neutrality before 2050.

Πάντως, είναι αξιοπερίεργο ότι, σε αντίθεση με την ασύδοτη τρομολαγνική πολιτική που επετράπη στα ΜΜΕ να εφαρμόσουν όταν κηρύχθηκε η πανδημία του κορωνοϊού, σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη του νέου «ιού-αόρατου εχθρού» που επιτίθεται στις ράγες, το ΕΣΡ συστήνει αυτοσυγκράτηση στην διασπορά του πανικού, για να προστατεύσει τους τηλεθεατές και ακροατές των ΜΜΕ. Έτσι, εξεδόθη σύσταση προς όλους τους ενημερωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και εν γένει τους παρόχους υπηρεσιών μέσων επικοινωνίας της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των διαδικτυακών, με αφορμή όσα μεταδίδουν σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Αθανάσιος Κουτρομάνος, επικαλούμενος την ισχύουσα νομοθεσία, και ιδίως τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 2 του Συντάγματος, του άρθρου 4 παρ. 2 του Ν. 2863/2000 και των άρθρων 5 παρ. 1 εδ. β’ και 7 παρ. 1 και παρ. 2 του π.δ. 77/2003, διετύπωσε το αίτημα για:

«δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση της τρέχουσας τραγικής συγκυρίας, ώστε να αποφευχθεί η συμβολή των ΜΜΕ στην πρόκληση περαιτέρω πανικού στο κοινό (και ιδίως στους ανηλίκους) και περαιτέρω οδύνης στους παθόντες και στους πενθούντες».

Η θεωρία του θαυμαστού ανάποδου κόσμου μπορεί να μας φανεί και πάλι ιδιαιτέρως χρήσιμη:

Όπως όταν πρωτοεμφανίσθηκε ο κορωνοϊός μάς προέτρεπαν να προσέχουμε μεν, αλλά να μην πανικοβαλλόμαστε, ενώ στην συνέχεια οι υγειονομικοί διαχειριστές και οι πάσης φύσεως τηλεπροπαγανδιστές έκαναν το παν για να διασπείρουν τον φόβο και τον τρόμο, ώστε εν συνεχεία να καταστούν ευκολοχώνευτα τα δρακόντεια υγειονομικά μέτρα που οδήγησαν στην κατάλυση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη, έτσι και τώρα δεν αποκλείεται η prima facie φιλάνθρωπη σύσταση του ΕΣΡ για την αποφυγή του πανικού να εξυπηρετεί τον ακριβώς αντίθετο στόχο: τον ύπουλο «εμβολιασμό» των πολιτών με τον ιό του πανικού.

ΟΧΙ στον πανικό, μπορεί να σημαίνει ΝΑΙ στον πανικό, ώστε το φάρμακο που θα ανακοινωθεί για την μελλοντική ασφάλεια των επιβατών να γίνει αποδεκτό χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Αν επιβεβαιωθεί η εντύπωση ότι από την «τρενίτιδα» δεν πλήττεται μόνο το ελληνικό χωριό, αλλά εν δυνάμει κάθε γωνιά του παγκόσμιου χωριού, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε με ποιον ακριβώς τρόπο θα οργανωθεί ο παγκόσμιος συντονισμός της νέας (προφανώς λαοκτόνας) «φαρμακευτικής» αγωγής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 οι κάτοικοι του Οχάιο έλαβαν εντολή να παραμείνουν στα σπίτια τους (λοκντάουν δεν λέγεται αυτό;), έπειτα από έναν ακόμη εκτροχιασμό τρένου της εταιρείας Norflok Southern!
Άραγε, για πόσο ηλίθιους μπορεί να μας περνάνε; Η λέξη «σύμπτωση» θα πρέπει να διαγραφεί από τα λεξικά όλου του κόσμου.

Στα προηγούμενα επεισόδια>

Not just Another brick in the wall

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Επιχείρησε να ξεπλύνει λίγη από την ντροπή των υποτιθέμενων δημοσιογράφων οι οποίοι τρία χρόνια τώρα δεν αναρωτήθηκαν ποτέ πως προήλθε ένας ιός-εργαλείο για την αλλαγή του κόσμου. Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι για χάρη μίας χούφτας εκδοτών-μηντιαρχών που ζουν σε θαλασσοδανεισμένες επαύλεις των ΒΠ αρνούνται να δουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που σωριάζονται ξαφνικά στην αιωνιότητα ανάμεσά τους πλέον πολιτικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι.

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είναι σαν την Wall Street. Είναι πολλά, αλλά κουτός δεν είναι. Έχει αντιληφθεί ότι η ιστορία της planδημίας βρωμάει και ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα μπορούσαν να είναι θύματα έχοντας τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID για τις θανάσιμες παρενέργειες των οποίων η πρώτη εμβολιασμένη χώρα στο κόσμο, το Ισραήλ, με Νομοσχέδιο έδωσε οδηγία για τοποθέτηση απινιδωτών σε όλους τους δημόσιους χώρους και ανακήρυξε την 21η Φεβρουαρίου ως Εθνική Ημέρα Απινιδωτή.

Εκεί έφθασαν οι έντρομες αρχές της χώρας καθώς ο επικεφαλής καθηγητής για 8 χρόνια του Israel Institute for Biological Research, Prof Shmuel C. Shapira MD MPH, δήλωσε ότι τα 3 μεγαλύτερα λάθη της ζωής του ήταν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο της Pfizer και τα οποία του προκάλεσαν σοβαρή ζημιά στην υγεία του. Δεν έχετε παρά να τον παρακολουθήσετε στο Twitter.

Και όλα αυτά δεν έγιναν για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών-μην έχετε αυταπάτες. Ποια κέρδη σε έναν κόσμο με 400 τρις χρέος; Έγιναν για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Αιφνίδιοι θάνατοι. Καθημερινό φαινόμενο σε ολόκληρο το κόσμο. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κάθε μία ώρα σωριάζεται ένας εμβολιασμένος εκεί έξω.

Προχθές 21χρονος Ευελπις της Σχολής Ικάρων, λίγες ώρες πριν αυτός εδώ>

-Mαρία, σε 4-5 χρόνια ο πλανήτης θα γεμίσει αυτονάνοσα εξαιτίας των εμβολίων COVID, εξομολογήθηκε Γάλλος φαρμακοβιομήχανος σε Ελληνίδα δημοσιογράφο που ζει στη Γαλλία.

H εκτόξευση του ιού COVID-19 συμπίπτει με μία Άσκηση Πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201 που έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου 2019 την ίδια μέρα που στη Wuhan της Κίνας ελάμβανε χώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών οι οποίοι σύμφωνα με την Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προέλευση του ιού χρησιμοποιήθηκαν ώστε να διασπαρεί ο ιός σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί επέστρεφαν στις 100 χώρες προέλευσής τους, με πολλούς από τους οποίους να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας με συμπτώματα COVID αλλά κανένα υπουργείο Άμυνας δυτικής χώρας δεν τους εξέτασε ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν προσβληθεί με COVID πολύ πιο νωρίς από την υποτιθέμενη άφιξη του ιού στον πλανήτη.

Διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία και κρυφθείτε πίσω από τους θάμνους για να μην δείτε την έκρηξη και τις πύρινες φλόγες που εκτοξεύθηκαν στην ατμόσφαιρα από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, τις οποίες η Πυροσβεστική τις απέδωσε-σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου-σε φιάλες υγραερίου που επέβαιναν στο τρένο ώστε να εξασφαλισθεί (από τη ραδιούργα Φύση) με απόλυτη σιγουριά η κόλαση που θα ακολουθούσε.

Εντελώς συμπτωματικά και εντελώς τυχαία είχε κοπεί και το ένα από τα δύο καλώδια ηλεκτροκίνησης γεγονός που έβγαλε την μία από τις δύο ράγες εκτός κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να πρέπει τα δύο τρένα να τροχιοδρομηθούν στην ίδια ράγα μία μέρα που θα υπήρχε πολύς νεαρόκοσμος στα μπροστινά βαγόνια ώστε οι νεκροί να δώσουν εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα και μπόλικη οδύνη και τρόμο στους κατά λάθος γεννημένους αποδέκτες-πολίτες οι οποίοι το πρώτο που κάνουν όταν αποφασίζουν να παντρευτούν είναι να αγοράζουν έξυπνες τηλεοράσεις ώστε να βάζουν στα σπίτια τους τηλεπερσόνες που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ντροπή να τους υποδέχεσαι στο κατώφλι του σπιτιού σου.

Ο σταθμάρχης λοιπόν όπως πολύ καλά ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του γνωρίζει τις ευθύνες που του αναλογούν και τις ευθύνες που δεν έχει. Γνωρίζει επίσης ότι δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας και δεν θέλει σε ουδεμία περίπτωση να έχει την τύχη του Jeffrey Epstein.

Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει επίσης μετά από την 17ωρη εκπαίδευση πως κυβερνιέται ο κόσμος και πως εάν ξαναγίνει πρωθυπουργός θα το οφείλει στη προθυμία που έδειξε να φέρει σε πέρας το project Mάτι-με τέτοια μαεστρία που θα τον ζήλευε ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Στο μεταξύ το ότι ο ιός COVID είναι εργαστηριακός κάτι στο οποίο επέμενε 3 χρόνια τώρα το Κουρδιστό Πορτοκάλι μια και το θεωρούσαμε-κλειδί της planδημίας αναγκάζονται πλέον να το δουν οι συστημικοί New York Times, η The Wall Street Journal (δείτε στη συνέχεια) και πάει λέγοντας.

Ο μηντιάρχης Μαρινάκης λοιπόν είναι πολλά-κουτός δεν είναι. Προφανώς γι΄αυτό έδωσε το o.k. στη Ράνια Τζίμα να συντρίψει το ψευδοαφήγημα του ανθρώπινου λάθους. Έτσι η Ράνια μετά από 3 χρόνια ντροπιαστικής σιωπής της δημοσιογραφίας η οποία δημοσιογραφία ευτελίσθηκε παρέα με τους αχρείους επιστήμονες και πρόθυμους του θανάτου μας, συνέτριψε μαζί με τον αιφνιδιασμένο και αμήχανο Βορίδη και όλο το επίσημο αφήγημα.


Η Ράνια και ο υποψιασμένος σύζυγός της γνωρίζουν τι συμβαίνει στο κόσμο ή εάν δεν το γνωρίζουν σε όλο του το εύρος τουλάχιστο ψηλαφίζουν την αλήθεια και επειδή έχουν μικρά παιδιά δεν θα ήθελαν να τα κάνουν θυσία στο βωμό του Fauci, του Τσιόδρα (που κρύβεται ο Τσάρος-Οφικιάλιος του COVID; που πήγε ξαφνικά η αρρώστια;) , του Βασιλακόπουλου, του Μόσιαλου, του Γιαννιώτη πλασιέ των εμβολίων Παππά, και όλων αυτών των προθύμων επιστημόνων οι οποίοι τρια χρόνια εθελοτυφλούν μπροστά στο γεγονός ότι η Επιστήμη προχωρά μόνο μέσα από την αμφισβήτηση, την έρευνα και την αμφιβολία. Tο ίδιο και η Δημοσιογραφία.

Αλλά ποιος νοιάζεται για το νεκρό, εδώ και δεκαετίες, κουφάρι της Δημοσιογραφίας;

Λοιπόν η αφύπνιση του εφοπλιστή και μηντιάρχη Μαρινάκη υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις ως τις εκλογές από τις οποίες όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ μας χωρίζει μία αιωνιότητα και δεν είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθούν τελικά. Ίσως μας προλάβουν άλλα πιο φρικιαστικά “γεγονότα” και πάμε απευθείας σε συγκυβέρνηση. Έτσι κι αλλιώς αυτό που θα ψηφίσει ο οξυδερκής λαός δεν σημαίνει ότι θα είναι και το πραγματικό αποτέλεσμα της κάλπης.

Στο μεταξύ είναι σχεδόν απελπιστικό να παρακολουθείς γονείς οι οποίοι έχουν χάσει τα παιδιά τους και συγγενείς που έχασαν ανθρώπους τους στα Τέμπη να βγαίνουν στις τηλεοράσεις αντί να επιλέξουν την σιωπή και τη διαχείριση της οδύνης. Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής από το να κλαις τον χαμό της στα κανάλια.


Είναι ακριβώς αυτή η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής που ήρθε στο κόσμο κατά λάθος μετά από ένα μεθύσι στον Πλούταρχο και τον φόβο-ανασφάλεια μη χάσουμε τον σύντροφό μας που απαξιώνει την ίδια την ύπαρξη στο δυτικό κόσμο.

Έτσι οι απαξιωμένες υπάρξεις γίνονται εύκολα αναλώσιμες καθώς σε έναν πλανήτη με 400 τρις χρέος δεν “είμαστε όλοι απαραίτητοι”. Γι΄αυτό και η απάντηση ποιος φταίει για τους μαζικούς θανάτους, τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού εάν δοθεί με κρύο αίμα είναι ότι φταίνε οι κατά “λάθος” γεννήσεις.

Στο μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε εκ νέου τον Jack Bauer ως πραγματογνώμονα για να διερευνήσει το αποτελεσματικό project των Τεμπών.

Είναι ο ίδιος πραγματογνώμονας που διερεύνησε επιτυχώς τα εξίσου πετυχημένα projects της Εύβοιας και το Μάτι (μετά το οποίο ο Τσίπρας αναζήτησε ανάπαυλα στη γνωστή θαλαμηγό) και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χυθεί άπλετο φως στο γιατί οι κυβερνήσεις θα πρέπει να φέρουν σε πέρας με επιτυχία παρόμοιες αποστολές εάν θέλουν να είναι κυβερνήσεις.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

O όρος Θεωρία Συνωμοσίας [Conspiracy Theory] εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους Times της Νέας Υόρκης το 1964. Τον επόμενο χρόνο της δολοφονίας (22 Nοεμβρίου 1963) του John Fitzgerald Kennedy (JFK) χαρακτηρίζοντας ως θεωρητικούς συνωμοσίας όσους ισχυριζόντουσαν τότε ότι πίσω από τη δολοφονία του JFK βρισκόταν η CIA και όχι η προβληματική φιγούρα του Lee Harvey Oswald.

59 Xρόνια μετά, ίσως ο πιο δημοφιλής (δεξιός) παρουσιαστής του Foxnews, ο Tucker Carlson, αποκάλυψε πως πηγή του η οποία γνώριζε το περιεχόμενου του φακέλου της δολοφονίας του JFK που βρίσκεται ακόμη σε εμπάργκο του απεκάλυψε ότι τα ντοκουμέντα του φακέλου δείχνουν τη CIA πίσω από την οργάνωση της δολοφονίας του Προέδρου με τον οδηγό και τον συνοδηγό της προεδρικής λιμουζίνας (μέλη του προσωπικού Ασφαλείας του Προέδρου) να συμμετέχουν στο σχέδιο δολοφονίας.

Πάμε τώρα στον σαστισμένο Σταθμάρχη Lee Harvey Oswald των Τεμπών.

Τρία 24ωρα τώρα εκτός από σαστισμένος ο Σταθμάρχης παραμένει και Μουγγός.

Ο Μουγγός Σταθμάρχης. Έχουμε ακούσει τις φωνές όλων να μιλάνε για λογαριασμό του Σταθμάρχη εκτός από τον ίδιο. Πολύ βολικός Σταθμάρχης ένας Μουγγός Σταθμάρχης. Ενδιαφέρον.

Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023. Ωρα 23:22. Η επιβατική αμαξοστοιχία με ταχύτητα 166 χλμ/ώρα και η εμπορική αμαξοστοιχία με 120 χλμ/ώρα συγκρούονται μετωπικά στο ύψος του Ευαγγελισμού, λίγο πριν από τα Τέμπη.

Ακολούθησε ισχυρότατη έκρηξη!

Εκτός από την έκρηξη στο σχετικό video της σύγκρουσης μια έντονη λάμψη ακολουθεί την έκρηξη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δήλωσε νωρίτερα πως διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην έκρηξη, καθώς αυτή δεν εξηγείται μόνο από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών ή από ανάφλεξη καυσίμων.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος-photo κάτω, απεκάλυψε πως η Πυροσβεστική ανέφερε ότι βρέθηκαν δύο άθικτες φιάλες υγραερίου στο σημείο του δυστυχήματος.

Αυτό το γεγονός-σύμφωνα με το ρεπορτάζ- προκαλεί προβληματισμούς (!) για το πως βρέθηκαν εκεί οι φιάλες κι εάν επιτρεπόταν να υπάρχουν εντός του τρένου.

Προφανώς ο Σαστισμένος και Μουγγός Σταθμάρχης (όλο το κακό αυτός δεν το προκάλεσε;) είχε καταφέρει να φορτώσει στο τρένο και μερικές ντουζίνες φιάλες υγραερίου αξιοποιώντας το Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Εκτός εάν τις φόρτωσε το avatar του Σταθμάρχη.

(Ήταν Οκτώβρης του 1943 όταν το πιο τολμηρό πείραμα Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Άλμπερτ Αϊνστάιν έλαβε χώρα, γράφοντας ιστορία και μένοντας στα πρακτικά ως ένα από τα πιο ανεξήγητα μυστήρια του κόσμου. Το ημερολόγιο έδειχνε 28. Πρωταγωνιστής, το πολεμικό πλοίο 89 μέτρων, US Eldridge, που κυριολεκτικά (;) εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θεατών από το λιμάνι της Φιλαδέλφειας, ταξίδεψε 350 χιλιόμετρα μακριά, μέχρι το Νόρφολκ της Βιρτζίνια και επανεμφανίστηκε 18 λεπτά αργότερα, έχοντας γυρίσει από ένα ταξίδι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απαιτούσε περισσότερες από 24 ώρες μέχρι την επιστροφή).

Έτσι ακριβώς και ο σαστισμένος και μουγγός Σταθμάρχης Lee Harvey Oswald των Τεμπών.

Μια και η πυροσβεστική εντόπισε τουλάχιστο δύο άθικτες φιάλες να υποθέσουμε ότι υπήρχαν μπόλικες θιγμένες που εξερράγησαν ώστε η κόλαση της σύγκρουσης να γίνει ακόμη πιο θανάσιμη.

Φιάλες υγραερίου έτοιμες να εκραγούν ταξίδευαν εντελώς συμπτωματικά με τα τρένα που συγκρούστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Αλλά δεν ήταν μόνο οι φιάλες υγραερίου που φορτώθηκαν εντελώς συμπτωματικά στο επιβατηγό τρένο.

Εκτός από τις φιάλες υπήρχε μία ακόμη σύμπτωση.

Το καλώδιο της ηλεκτροκίνησης με το οποίο κινούνται τα ηλεκτροκίνητα τρένα ήταν κομμένο (!) – χωρίς να διευκρινίζεται πως (!) – στην περιοχή του Παλαιοφάρσαλου.

Δηλαδή εντελώς τυχαία στο επιβατηγό τρένο ταξίδευαν φιάλες υγραερίου ενώ εντελώς συμπτωματικά κόπηκε και το καλώδιο της ηλεκτροκίνησης με το οποίο κινούνται τα ηλεκτροκίνητα τρένα και εξαιτίας της κοπής του καλωδίου όπως φαίνεται υπήρξε αναγκαστική μονοδρόμηση (!)

Ποιος έκοψε το καλώδιο; Σίγουρα το έκοψε ο Σταθμάρχης με τη συνδρομή του Πειράματος της Φιλαδέλφειας!

Οι Σατανικές συμπτώσεις συνεχίζονται…

Τι προκάλεσε τη σύγκρουση σύμφωνα με τo επίσημο αφήγημα.

Αναδημοσίευση εντός εισαγωγικών.

“Οι πρώτες εκτιμήσεις συγκλίνουν στην εκδοχή του ανθρώπινου λάθους, που οδήγησε να βρεθούν δύο τρένα στην ίδια γραμμή με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά με ταχύτητα. Η επιβατική αμαξοστοιχία θα λέγαμε πως βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Οι μαρτυρίες μάλιστα των επιβαινόντων δεν κάνουν καν λόγο για φρενάρισμα, ενώ πολλοί μιλούν για μεγάλες ταχύτητες από τα δύο τρένα. Εικάζεται λοιπόν πως ο σταθμάρχης στη Λάρισα δεν γύρισε τα κλειδιά -μηχανισμός που ρυθμίζει τη διέλευση στις διακλαδώσεις-, αφήνοντας την αμαξοστοιχία να ανέβει από τη γραμμή καθόδου…”

Πάμε να δούμε τώρα το επίσημο αφήγημα για τα ανθρώπινα λάθη του Σταθμάρχη. Καθώς θα το διαβάζετε εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς πως πρόκειται είτε για Σταθμάρχη-φάντασμα, είτε Σταθμάρχη-φυτό, είτε γύρευε τι συνέβη στον άνθρωπο.

Πάμε λοιπόν…

Σημειώνεται ότι η αρχική αντίδραση του σταθμάρχη ήταν η άρνηση.

Υποστήριξε ότι το δυστύχημα ήταν απόρροια λάθους του συστήματος διαχείρισης της κυκλοφορίας των τρένων.

Ο σταθμάρχης σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα συνειδητοποίησε τι είχε κάνει ο ίδιος όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρξε σύγκρουση αμαξοστοιχιών.

Σε δεύτερη φάση, ενώ αποκαλύφθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν οι εντολές που έδωσε, ο σταθμάρχης ομολόγησε-σύμφωνα με το ρεπορτάζ-αφήγημα το μοιραίο λάθος του, το οποίο απέδωσε στην «κακιά ώρα».

Επί της ουσίας, ο Βασίλης Σαμαράς παραδέχτηκε (;) ότι τροχιοδρόμησε την επιβατική αμαξοστοιχία σε λάθος γραμμή.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο κ. Παναγιώτης Τερεζάκης ο οποίος είναι ο σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ. Στην ουσία το επίσημο αφήγημα στηρίζεται στο τηλεοπτικό σενάριο που παρουσίασε ο κ. Τερεζάκης και το οποίο έχει ως εξής>

Όπως εξήγησε σε τηλεοπτική σύνδεση ο σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ο σταθμάρχης στη Λάρισα παρακολουθούσε αμέτοχος (δλδ μπορεί καν να μην βρισκόταν στη θέση του, να βρισκόταν υπό ομηρία, ή σε ερωτική έκσταση ή να βρισκόταν στη τουαλέτα ή να είχε αντικατασταθεί από το avatar του στο metaverse) την επιβατική αμαξοστοιχία να κινείται στο λάθος ρεύμα κυκλοφορίας -προς Αθήνα αντί για την «άνοδο» προς Θεσσαλονίκη- επί 5,5 χλμ.

Σύμφωνα πάντα με όσα αποκάλυψε ο κ. Τερεζάκης, μετά από τις οδηγίες που έδωσε στον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Intercity 62 ο σταθμάρχης φαίνεται (!) πως αμέλησε να συμβουλευτεί τον πίνακα ελέγχου με τις απαραίτητες ενδείξεις και, άρα, δεν αξιοποίησε τις τεχνολογικές δυνατότητες που είχε στη διάθεσή του, προκειμένου να σταματήσει εγκαίρως τους συρμούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τερεζάκης τόνισε πως «ο σταθμός της Λάρισας έχει τοπικό πίνακα χειρισμού σηματοδότησης. Πριν και μετά το σταθμό, σε κάποια απόσταση, υπάρχουν φωτοσήματα και αλλαγές που δείχνουν την παρουσία του τρένου. Το γιατί ο σταθμάρχης δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το τρένο σε όλη τη διαδρομή των 5,5 χλμ. μετά τον σταθμό, είναι θέμα της έρευνας που κάνει η επιτροπή».

(Ποιας έρευνας; Ποια Επιτροπή; Εδώ έχει βγει ήδη πόρισμα για το “ανθρώπινο λάθος” του Σταθμάρχη που τελικά δεν ήταν ένα αλλά ένα κρεσέντο λαθών που δεν είχαν συμβεί ποτέ άλλοτε από τον ίδιο άνθρωπο.

Επιπλέον, ο σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ επισήμανε ότι «αν ο σταθμάρχης έβλεπε τον πίνακα ελέγχου στη διάρκεια του διαστήματος που χρειάστηκε το τρένο για να διανύσει 5,5 χλμ. θα μπορούσε να είχε δει ότι η επιβατηγή αμαξοστοιχία πέρασε στην αντίθετη διαδρομή».

Αυτό ήταν το δεύτερο, εξαιρετικά σοβαρό σφάλμα του σταθμάρχη, μετά από την αρχική απόφαση να γυρίσει το κλειδί, ανακατευθύνοντας το τρένο, το οποίο τέθηκε κατευθείαν σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης.

(Ερώτηση> Μήπως τελικά ο Σταθμάρχης δεν βρισκόταν καν στη θέση του;)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Πέμπτη 2 Μαρτίου, αποκαλύφθηκε ότι ο σταθμάρχης είχε ειδοποιηθεί (!) ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρισκόταν στην ίδια γραμμή αλλά με αντίστροφη κατεύθυνση. Γεγονός που παρείχε στο σταθμάρχη το περιθώριο να ακινητοποιήσει τα τρένα και να ματαιώσει την επερχόμενη τραγωδία, την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο σταθμάρχης της Λάρισας ενημερώθηκε στις 23:04 από τον σταθμάρχη Νέων Πόρων, ότι η εμπορική αμαξοστοιχία βρίσκεται στη γραμμή καθόδου με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ο σταθμάρχης όμως δεν αντέδρασε ούτε τότε, μιας και παρέμεινε πεπεισμένος ότι είχε «κλειδώσει» το μοιραίο Intercity 62 κανονικά, στη γραμμή ανόδου προς Θεσσαλονίκη.

Το ρεπορτάζ του Star αναφέρει πως η συγκεκριμένη επικοινωνία έχει καταγραφεί ηχητικά και σε βιβλίο, με τον σταθμάρχη μάλιστα να έχει απαντήσει στον συνάδελφό του από τον σταθμό των Νέων Πόρων, «όλα καλώς».

Σε αυτό το σημείο θα έχει πράγματι ενδιαφέρον να ακούσουμε τον διάλογο.

Και αφού απάντησε “όλα καλώς”, γιατί ο Σταθμάρχης Νέων Πόρων, δεν του ούρλιαξε>

-Τι κάνεις ρε μαλ…; Θα σκοτωθεί κόσμος!

Τι σημαίνει το “όλα καλώς” και κάτω από ποιες συνθήκες ο Σταθμάρχης έδωσε αυτή την απάντηση;

Και γιατί η απάντησή του έγινε αποδεκτή ενώ τα τρένα ταξίδευαν με μανία προς τη σύγκρουση;

Πως είναι δυνατόν με τόσους νεκρούς να δεχθούμε τόσες πολλές συμπτώσεις και γύρευε πόσα δεν γνωρίζουμε ακόμη;

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

Αυτός ο σταθμάρχης των Τεμπών θυμίζει τον Lee Harvey Oswald o οποίος σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα πυροβόλησε από δεκάδες μέτρα και σκότωσε τον JFK.

59 χρόνια μετά ο Tucker Carlson στο FoxNews απεκάλυψε ότι πηγή του που είχε δει τα έγγραφα (παραμένουν ακόμη σε εμπάργκο) για τη δολοφονία του δημοφιλούς προέδρου των ΗΠΑ υποστήριξε ότι την δολοφονία την οργάνωσε η CIA με τον οδηγό και τον συνοδηγό της Προεδρικής λιμουζίνας να παίρνουν μέρος σ΄αυτή.

Πάμε τώρα να ψηλαφίσουμε τα ίχνη της αλήθειας που εκ των προτέρων γίνεται ανέφικτη μια και ο σταθμάρχης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Παρότι λοιπόν ο σταθμάρχης είναι πλέον ένας ομιλών σάκος και ως τώρα κανείς κορυφαίος νομικός δεν έσπευσε να τον αναλάβει όπως συμβαίνει με βιαστές, παιδόφιλους serial killers, etc, με τους ποινικολόγους να πετάγονται πίσω από τους θάμνους σαν τα παπάκια των delivery boys, έχουμε ήδη δύο διαφορετικές εκδοχές από τον Lee Harvey Oswald, Σταθμάρχη των Τεμπών.

Η μία εκδοχή του>

-Έκανα λάθος κι έστειλα το επιβατικό τρένο στην ίδια γραμμή με το εμπορικό που ερχόταν από Κατερίνη.

Η δεύτερη εκδοχή του>

-Πάτησα κανονικά το κουμπί γιατί το σύστημα διαχωρισμού των τρένων είναι αυτοματοποιημένο αλλά δεν λειτούργησε.

Αντιλαμβάνεστε ότι παρά την στεγανοποίηση των πληροφοριών επειδή ήταν οι πρώτες ώρες και τα “λάθη” και οι “διαρροές” συμβαίνουν (παρά τις όποιες προσομοιώσεις) έχουμε ήδη δύο εκδοχές για το υποτιθέμενο “ανθρώπινο λάθος” του Σταθμάρχη.

Μία τρίτη εκδοχή που κυκλοφόρησε ήθελε τον Σταθμάρχη να έχει αποκοιμηθεί.

Θα μπορούσε εάν είχε παραπέσει “κάτι” στο καφέ του και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση άλλοι “Σταθμάρχες”.

Ίσως ο παραιτηθείς υπουργός με το βαρύ επώνυμο Κώστας Καραμανλής να υποψιάζονταν την αλήθεια και (όπως ο εξάδελφός του πρώην πρωθυπουργός) έντρομος υπέβαλλε παραίτηση.

Οσο για τον Σταθμάρχη του σεναρίου μας τώρα βγήκε ήδη ένας συνάδελφός του στα κανάλια (τα οποία παρακολουθεί ένα νέο ζευγάρι αφού αγοράσει με το παντρευτεί smart τηλεοράσεις αξίας χιλιάδων ευρώ οι οποίες αναλαμβάνουν στη συνέχεια την εκπαίδευση οξυδερκών γονέων και τέκνων) και είπε τα εξής>

-Ήμουν μαζί του όλη νύχτα. Τον στήριξα. Δεν μιλούσε, τα είχε χαμένα»

Ακριβώς έτσι. Τα είχε χαμένα με αυτό που του συμβαίνει και αδυνατεί να το διαχειριστεί.

Έτσι ακριβώς χαμένα τα είχε και ο Lee Harvey Oswald ώσπου τον πυροβόλησε ο Jack Rubby και έκλεισε για 60 χρόνια (και βλέπουμε) ο φάκελος της δολοφονίας Κennedy.

Στο μεταξύ εκτός από τον σαστισμένο Σταθμάρχη έχουμε τις εξής ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες>

Τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ τουλάχιστο 4 τραίνα συγκρούστηκαν ή έπιασαν φωτιά από το πουθενά.

Όπως επίσης και μεγάλες μονάδες τροφίμων.

Και επειδή ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ ως ατύχημα με κάποιο τρόπο μεταδίδεται και στην Ευρώπη (πλέον εκτός από τους εργαστηριακούς ιούς μεταδίδονται και τα ατυχήματα, εκρήξεις και λοιπά) καλούμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όλο αυτό το διάστημα.

Είναι πιθανό να συμβεί από “ανθρώπινο λάθος” κάποια έκρηξη στις εγκαταστάσεις τους.

Επίσης το μήνυμα που περνάει είναι να μην ταξιδεύετε με πλοία, τρένα, αεροπλάνα γιατί μπορεί να εκραγούν. Μείνετε σπίτι σας έντρομοι ώσπου να εγκαταλείψετε τα εγκόσμια.

Πάμε να δούμε τώρα κάποια “ανθρώπινα λάθη” που συνέβησαν με αντίστοιχες συγκρούσεις και εκρήξεις τρένων στις ΗΠΑ το τελευταίο μήνα τις οποίες καθώς τις παρακολουθούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή να “συμβούν” και στη χώρα μας.

Δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις. VIDEO από ατυχήματα τρένων στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ισως οι Αμερικανικοί Σιδηρόδρομοι ζητήσουν πνευματικά δικαιώματα για τη κόπια των συγκρούσεων στα Τέμπη>

Κάντε μια μικρή έρευνα (τη ζωή σας αφορά άλλωστε) και θα δείτε τι συμβαίνει αυτό το διάστημα με τα τρένα και τις εγκαταστάσεις τροφίμων ανά το κόσμο.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK