kourdistoportocali.comNews DeskΣΟΚ! Κινέζα ιολόγος εμπλέκει τον Fauci στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού Covid-19

Video-σοκ

ΣΟΚ! Κινέζα ιολόγος εμπλέκει τον Fauci στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού Covid-19

Τι λέει για τον Fauci και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και όσους συμμετείχαν στο έγκλημα της μαζικής εξόντωσης

Βόμβα μεγατόνων από τη Κινέζα ιολόγο Li-Meng Yan η οποία καταγγέλει τον Fauci και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ότι γνώριζαν από τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο ιός είναι εργαστηριακός και ότι επιχείρησε να συγκαλύψει τη προέλευση όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πρόκεται για πυρηνική βόμβα στη κυριολεξία γιατί δίνει εν δυνάμει τη δυνατότητα στον συγγενή κάθε νεκρού από την Covid-19 να ζητήσει αποζημίωση για την απώλεια των ανθρώπων του.

Πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που κάποιοι επιχείρησαν μεθοδικά επιχείρησαν να συγκαλύψουν. Ενας από αυτούς και ο πολύς κ. Fauci.

Ως γνωστόν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας έχουν μετά από εντολή του Joe Biden ξεκινήσει έρευνα για τη προέλευση του ιού και αιφνιδίως άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας και τα στόματα. Τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν κάθε ώρα νέες αποκαλύψεις ενώ το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι το μοναδικό ελληνικό ΜΜΕ που συμμετέχει στη μεγάλη παγκόσμια δημοσιογραφική έρευνα την ώρα που οι υπόλοιποι ασχολούνται με τον Τριαντάφυλλο και το τηλεοπτικό βούρκο.

H  Κινέζος ιολόγος που ήταν από τους πρώτους που έδειξαν ότι το COVID-19 διέρρευσε από ένα εργαστήριο Wuhan, δήλωσε ότι τα μηνύματα του Δρ. Anthony Fauci αποδεικνύουν ότι είχε δίκιο.

Η Δρ Li-Meng Yan ήταν ένας από τους πρώτους που ερεύνησαν τον αναδυόμενο κοροναϊό και προηγουμένως αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κρυφτεί αφού κατηγόρησε το Πεκίνο για συγκάλυψη.

Τώρα, καθώς οι διεθνείς ηγέτες επικεντρώνονται τελικά στη θεωρία της σχετικά με τη διαρροή εργαστηρίου της Wuhan, η επιστήμονας δήλωσε στο Newsmax ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Fauci περιέχουν «πολλές χρήσιμες πληροφορίες» υποδηλώνοντας ότι πάντα γνώριζε περισσότερα από όσα αποκάλυψε.

«Επιβεβαιώνουν τη δουλειά μου από την αρχή, ακόμη και από τον περασμένο Ιανουάριο, ότι αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν τι συνέβη, αλλά επιλέγουν να κρυφτούν για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και για τα δικά τους οφέλη», επέμεινε η Yan για τον θησαυρό των εγγράφων που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα.

«Ξέρει όλα αυτά τα πράγματα», επέμεινε για τον Fauci και την προφανή δουλειά που πραγματοποιήθηκε από το πλέον διαβόητο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan στην καρδιά της πόλης όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά η πανδημία
Ένα email, είπε, έδειξε ότι «ο Δρ. Ο Fauci ακόμη και την 1η Φεβρουαρίου του περασμένου έτους συνειδητοποίησε αμέσως ότι πρόκειται για αποτέλεσμα gain of function πειράματος που εμπλέκεται στον ιό COVID-19 ».
«Σίγουρα» φοβόταν ότι το εργαστήριο πραγματοποίησε τα πειράματα – τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη μεταδοτικότητα των ιών – αλλά «ανησυχούσε να μην το πει αυτό στο κοινό».

Πως να το πει όμως ο Fauci όταν έδινε χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για τα συγκεκριμένα πειράματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Yan δημοσίευσε τρεις αναφορές για την προέλευση του κοροναϊού – δύο πέρυσι και μία το 2021.

Η πρόσφατη, που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαρτίου, επέμεινε ότι η COVID ήταν «προϊόν του προγράμματος βιολογικών όπλων της κυβέρνησης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, το δίκτυο του οποίου περιλαμβάνει όχι μόνο επιστήμονες του ΚΚΚ αλλά και ορισμένους επιστήμονες και οργανισμούς από το εξωτερικό».


SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK