kourdistoportocali.comNews DeskΣε ουδεμία περίπτωση η ιστορική οικογένεια Μητσοτάκη δεν εμπλέκεται στη μείωση του πληθυσμού. Η θεωρία συνωμοσίας και τα ερωτηματικά για την εκούσια η ακούσια συμμετοχή των Τσίπρα-Τσιόδρα

Βreaking news

Σε ουδεμία περίπτωση η ιστορική οικογένεια Μητσοτάκη δεν εμπλέκεται στη μείωση του πληθυσμού. Η θεωρία συνωμοσίας και τα ερωτηματικά για την εκούσια η ακούσια συμμετοχή των Τσίπρα-Τσιόδρα

Οταν ο σημερινός πρωθυπουργός συνειδητοποίησε ότι ο καθηγητής Τσιόδρας είχε σπεύσει να εμπλακεί με αυτό το τρόπο στη προέλευση του ιού COVID-19 τον πέταξε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Σε ουδεμία περίπτωση η ιστορική οικογένεια Μητσοτάκη και κυρίως ο Κυριάκος, η Ντόρα δεν θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή στη κατ΄εντολήν μείωση και αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας στα πλαίσια “κοινοτικής οδηγίας” από το γραφείο της Ursula Gertrud von der Leyen, πολιτικής θεραπαινίδος προσώπων πίσω από τη κουρτίνα.

By Breaking Bad

Πρόκειται για κατάπτυστη θεωρία συνωμοσίας η οποία θέλει να βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση μείωσης, ελέγχου και αλλοίωσης του δυτικού πληθυσμού τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρωπαική Ένωση. Τίποτε απ΄όσα βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια με τη ρίψη ενός εργαστηριακά κατασκευασμένου ιού και θανάσιμων εμβολίων COVID-19 δεν μπορούν να οδηγήσουν σ΄αυτό το συμπέρασμα. Ούτε φυσικά στο υποθετικό σενάριο ότι καλλιεργείται πολιτικά και μηντιακά- εντός και εκτός Ελλάδας-, η ένταση με τη Τουρκία ώστε να συγκαλυφθεί ένα τουλάχιστο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Είναι γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε -αρχικά τουλάχιστο- άγνοια για το πανδημικό project το οποίο ήδη από το 2004 κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του OAΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη), σαν αστικός μύθος έτσι τρεις πρώην Έλληνες βουλευτές υπήρξαν εκείνη την εποχή αυτήκοοι μάρτυρες του επιχειρήματος

-Επιλέχθηκε η πανδημία και τα εμβόλια για τη μείωση του πληθυσμού γιατί θεωρήσαμε ότι αυτό θα ήταν πιο ελεγχόμενο από έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο…

Φυσικά οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν μόνο από τη πανδημία και τα εμβόλια αλλά και από τη φτώχια όταν δεν μπορούν να πληρώσουν ένα πανάκριβο ρεύμα, να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα για την οικογένειά τους, να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, να αποπληρώσουν τα δάνειά τους καθώς τα επιτόκια εκτοξεύονται.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πεθάνεις και είναι αλήθεια ότι η ευρηματικότητα των φιλανθρώπων θα εξαντληθεί σε αυτή τη κατεύθυνση.

Είναι όμως γεγονός πως όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέφυγε στο πρώτο lockdown δεν γνώριζε ότι έμπαινε σε μία περιπέτεια στην οποία τον παγίδευσαν τρία τουλάχιστο πρόσωπα τα οποία είχαν εκούσια η ακούσια εμπλοκή ή γνώση αυτού που θα ξεκινούσε σε λίγο.


Τα τρία αυτά πρόσωπα ήταν οι κ.κ Τσίπρας, Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης. Οι δύο τελευταίοι πρωταγωνίστησαν και στην επίσης κατασκευασμένη Γρίπη των Χοίρων όταν ο κ. Αβραμόπουλος παρήγγειλε 15 εκατ. εμβόλια και η τότε σύντροφος του Γιάννη Πάριου, Σοφία Αλιμπέρτη βρήκε γαλαντόμους αγοραστές για τη βίλα της με θέα το λιμάνι της Πάρου-ένα νησί που εκείνη την εποχή (όπως και πολλά άλλα) ευλόγησε τις μπίζνες εξουσίας και διαπλοκής.

Με του που ξεκίνησε ο τότε εμβολιασμός πέθαναν δύο τρεις παππούδες και οι Έλληνες που τότε ήταν λιγότερο μαλθακοί και πιο πονηρεμένοι δεν συνέχισαν την υποβοηθούμενη ευθανασία.


Όμως οι ευγονιστές δράστες και εμπνευστές του σχεδίου εμβολιασμού της Ευρώπης και των ΗΠΑ των οποίων οι κόρες και τα ανίψια έρχονται για διακοπές στη χώρα μας και ίσως πέσουν πάνω σε κάποιον απολυθέντα υγειονομικό ο οποίος στις διαδηλώσεις έχει κατ΄επανάληψη τραγουδήσει τη ραψωδία>

-Οσα χρόνια και να περάσουν εγώ θα περιμένω να συναντήσω τον Αθανάσιο Πλεύρη μόνο, γέρο και χωρίς αστυνομική φρουρά…

Βέβαια αυτή η θανάσιμη μελωδία αδικεί τον γιο του Κωνσταντίνου Πλεύρη ο οποίος ανήκει σε άλλο ιδεολογικό και πολιτικό χώρο απο τον αντίστοιχο του πατρός του, τη ΝΔ, που είναι κόμμα των νοικοκυραίων φαμιλιέρηδων οι οποίοι παρότι αναγιγνώσκουν την εφημερίδα Καθημερινή (η οποία επί της διευθύνσεως Παπαχελά διαπνέεται από μία ευγονική προσέγγιση της Υγείας και της Οικονομίας) σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν την θανάτωση των συμπολιτών τους. Είναι δε τόσο θορυβημένοι ώστε ελάχιστοι από δαύτους θα σπεύσουν να κάνουν τη μπουστεράτη δόση.


Δεν μπορεί όμως κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τον πάστορα καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Κι αυτό γιατί ο κ. Τσιόδρας μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ακόμη η ασθένεια COVID-19 χαρακτηριστεί πανδημία είχε σπεύσει να συνυπογράψει μελέτη για τη φυσική προέλευση του ιού.


Μόλις τον Ιανουάριο του 2020 ο Τσιόδρας ήτο σε θέση να γνωρίζει ότι ένας ιός που βρωμάει εργαστήριο είχε φυσική προέλευση!

Οταν ο σημερινός πρωθυπουργός συνειδητοποίησε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε σπεύσει να εμπλακεί με αυτό το τρόπο στη προέλευση του ιού COVID-19 τον πέταξε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια έβγαλε και τον Κοντοζαμάνη από το κάδρο. Πόσο μάλλον ο Γρηγόρης Δημητριάδης που πίστευε-όπως διαβεβαίωνε τους συνομιλητές του-ότι μετά το πρώτο lockdown είχαμε ξεμπερδέψει από τη πανδημία.


Δεν μπορεί όμως κανείς να υποστηρίξει το ίδιο και για τον κ. Τσίπρα η ακούσια ή εκούσια εμπλοκή στη πανδημία και στο γενικότερο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού είναι σκοτεινή και δυστοπική.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν έσπευσε να κάνει τις εκλογές τον Ιούλιο του 2019 ένα μήνα πριν οι γνωστοί άγνωστοι φιλάνθρωποι απελευθερώσουν τον ιό COVID-19 κατά της ανθρωπότητας.

Είναι ο κ. Τσίπρας που απαγόρευσε στον Παύλο Πολάκη να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στις παρενέργειες των εμβολίων τη στιγμή που σχεδόν κάθε ελληνική πλατεία έχει έναν ξαφνικά πεσόντα και συνεχίζουμε.


Είναι ο κ. Τσίπρας εκείνος που μας συνέστησε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολίου ώστε να πεθάνουμε αποτελεσματικά.

Είναι ο κ. Τσίπρας εκείνος που στηρίζει την αθρόα είσοδο των μεταναστών στη Δύση και στην Ελλάδα μια και οι μέντορές του εφαρμόζουν ήδη το δυστοπικό σχέδιο της μείωσης και της αλλοίωσης του πληθυσμού στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Είναι ο κ. Τσίπρας εκείνος που στηρίζει τα κινήματα LGTBQ RSTW όχι γιατί το αγόρι από τα Τζουμέρκα και οι χορηγοί των εν λόγω κινημάτων τους αγάπησαν αλλά γιατί με όπλο τα υπόλοιπα “φύλα” θεωρούν ότι μπορεί να διαλύσουν τις παραδοσιακές πυρηνικές οικογένειες της Δύσης (πατέρας-μάνα-παιδιά) οι οποίοι θα έπαιρναν τα όπλα για να υπερασπιστούν τη ζωή τους και την οικογένεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Biden και οι υποβολείς τους έχουν πρεμούρα να καταργήσουν την οπλοκατοχή και να επιτρέψουν τις αμβλώσεις οι οποίες μειώνουν τον πληθυσμό πριν γεννηθεί!

Όσοι αναρωτιούνται γιατί οι φιλάνθρωποι να θέλουν τη μείωση του πληθυσμού οι απαντήσεις θα μπορούσαν να είναι οι εξής.

Πρώτον γιατί η επιχείρηση Κόσμος έχει 400 τρις χρέος το οποίο δεν ανταποκρίνεται στα αποθέματα του Χρυσού και ταυτόχρονα πονάει τις εταιρίες τους ανάμεσά τους και εκείνες που δανείζουν με χρήματα τις κεντρικές τράπεζες των χωρών. Εχετε αναρωτηθεί από παίρνουν χρήματα οι κεντρικές τράπεζες για παράδειγμα; Πόσοι από εσάς γνωρίζετε την BIS;

Δεύτερον γιατί η διακυβέρνηση της επιχείρησης Κόσμος ιστορικά επιτυγχάνεται με εργαλείο τον τρόμο και κατασκευάζοντας “ιστορικά” γεγονότα με τον δράστη και το θύμα να ελέγχονται από τους σεναριογράφους πίσω από τη κουρτίνα.


Έτσι αναπτύχθηκαν οι θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν την ισπανική γρίπη, τον Χίτλερ, τον Τιτανικό, τους Δίδυμους Πύργους και πολλά άλλα “ιστορικά” γεγονότα που προκαλούν δέος, τρόμο και αφήνουν το αποτύπωμα στην Ιστορία που γράφουν οι νικητές οι οποίοι ταυτίζονται με τους σεναριογράφους, να είναι προκατασκευασμένα.

Είπαμε θεωρίες συνωμοσίας είναι αυτές όπως η τελευταία που βιώνουμε και σύμφωνα με την οποία οι φιλάνθρωποι δράστες έχει στόχο τη βίαιη και δραματική μείωση του πληθυσμού Ευρώπης και ΗΠΑ έως το 2030 και μια κοινή διακυβέρνηση ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ (όσων θα έχουν απομείνει) με πρωθυπουργό τον Tony Blair που είναι επίσης καλό παιδί και φιλάνθρωπο.

Όσοι θα έχουν επιζήσει μάλιστα θα ελέγχονται απόλυτα από μία τεράστια βάση δεδομένων και ψηφιακά θα αποφασίζεται ανά πάσα στιγμή ο θάνατός τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είναι συναρπαστικό εάν το σκεφθείς. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλα αυτά που υποστηρίζει η σχετική θεωρία συνωμοσίας τα έχουν προαναγγείλει οι εμπνευστές του project αλλά την ίδια στιγμή τα θύματα εξακολουθούν να πεθαίνουν ξαφνικά σαν τα κουνούπια καθώς περιμένουν στην ουρά για εσπρέσο σε πλαστικό κυπελάκι.

Θα μου πεις είναι σωστό να μειώνουμε τον πληθυσμό, δλδ να σκοτώνουμε τους ανθρώπους;

Η απάντηση είναι, πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι να είναι τόσο μαλθακοί και ηλίθιοι ώστε να το επιτρέπουν;

Γιατί ο Μπάμπης και η Σούλα που τους τεκνοποίησαν σε μια νύχτα μέθης μετά τη ταβέρνα ο Τσιπούρας, δεν φρόντισαν να τους εξηγήσουν ότι τίποτε στη ζωή δεν είναι δωρεάν, γιατί κανείς δεν το εξήγησε και στους ίδιους…

Υ.Γ> Στη κεντρική photo o υποψήφιος παγκόσμιος (μετά τη μείωση του πληθυσμού) πρωθυπουργός και επίσης φιλάνθρωπος Tony Blair με τον επικεφαλής της GEK TERNA  κ. Γιώργο Περιστέρη από τη σχετική εκδήλωση στο Forum των Δελφών.

Ξαφνικά και η Δήμητρα, μόλις 33 ετών>

Υ.Γ 2> Πριν στεγνώσει το μελάνι>

Η τοπική κοινωνία της Καστοριάς έχει βυθιστεί σε πένθος από τον θάνατο της Δήμητρας Στυλιάδου μόλις σε ηλικία 33 ετών.

Η κηδεία της έγινε σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Νταηλάκη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK