kourdistoportocali.comNews DeskΠως θα κάνεις εταιρία με μηδενικό φορολογικό συντελεστή στη Νέα Υόρκη της Ερήμου [Εμιράτα]

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Πως θα κάνεις εταιρία με μηδενικό φορολογικό συντελεστή στη Νέα Υόρκη της Ερήμου [Εμιράτα]

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες Έλληνες δικηγόροι από τη Θεσσαλονίκη κάνουν εξαιρετική δουλειά εδώ

Έλληνες επιχειρηματίες από όλα τα μέρη της χώρας ταξιδεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για να ανοίξουν εδώ τις εταιρίες τους: Στη Νέα Υόρκη της Ερήμου όπως την αποκαλούν.

Από τον Ian Ford

Πρόκειται για τη πραγματική κίνηση Ελευθερία μακριά από το εγχώριο φορομπηχτικό καθεστώς. Τα ηρωικά ΗΑΕ δίνουν ΜΗΔΕΝΙΚΟ φορολογικό συντελεστή σε Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου (Free Zone Companies), με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους σύστασης και διατήρησης της εταιρείας.

Κι αυτό γιατί το κράτος τους είναι σοβαρό και αναζητεί τρόπους να επιβιώσει και να αναπτυχθεί η οικονομία του στη Μετά Πετρελαίου εποχή που την βλέπουν να πλησιάζει. Έτσι στόχος τους είναι να μετατρέψουν τα 7 Εμιράτα σε κράτος-Business Hub όπως είναι για παράδειγμα η Σιγκαπούρη και το Χονγκ-Κονγκ.

Εύλογα θα ρωτήσει ο οξυδερκή αναγνώστης μας ποια είναι τα έσοδα των ΗΑΕ όταν έχουν μηδενικό φορολογικό συντελεστή;

Λοιπόν ακούστε να δείτε. Το κράτος των ΗΑΕ παίρνει έναν ετήσιο φόρο που ξεκινάει από τα 6.500 δολάρια. Η εταιρία σου μπορεί να κάνει έως 3 διαφορετικές δραστηριότητες.

Το ετήσιο ποσό που καταβάλεις αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των μετόχων ή των εργαζομένων καθώς και από τον αριθμό των αδειών παραμονής. Δεν μιλάμε όμως για υπέρογκη αύξηση.

Με τη σύσταση εταιρίας ή την αγορά ακινήτου πάνω  από 200. 000 καλοχτενισμένα δολάρια παίρνεις άδεια παραμονής και γίνεσαι φορολογικός κάτοικος ΗΑΕ και όχι Αχλαδόκαμπου ώστε να σε μαδάνε ο Σταικούρας και ο Τσακαλώτος που του διέρρηξε το γραφείο ο Τσίπρας κι αυτός αφήνει άσχετα υπονοούμενα.

Στα ΗΑΕ οι ντόπιοι είναι γύρω στα 4 εκατ. και άλλα τόσα είναι οι ξένοι. Θα πρέπει να μένεις 180 μέρες το χρόνο στη χώρα αλλά γιατί να μην μένεις μια και θα ζεις σαν Πρίγκιπας της Ζαμούντα.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι συστήνει στους ηρωικούς Έλληνες επιχειρηματίες να αδράξουν τη στιγμή και μην είδατε τον Παναγή. Η ζωή είναι μικρή για να μοιράζεσαι όσα βγάζεις με ένα βαθιά νοσηρό κράτος που δεν πρόκειται να μεταρρυθμιστεί ούτε στους επόμενους 20 αιώνες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες Έλληνες δικηγόροι από τη Θεσσαλονίκη κάνουν εξαιρετική δουλειά στις συστάσεις των εκεί εταιριών μια και οι άνθρωποι έχουν δικτυωθεί και χαίρουν της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης τόσο των αρχών των Εμιράτων όσο και των τραπεζών και όλου του συστήματος. Η Ελληνική Παροικία των ΗΑΕ είναι μία παροικία από το μέλλον γι αυτό όσοι έχετε τη δυνατότητα αδράξτε τη στιγμή.

Όλα είναι τώρα.

Διαβάζοντας κανείς αυτό το ρεπορτάζ αντιλαμβάνεται γιατί αυτό εδώ το φορομπηχτικό αμεταρρύθμιστο κράτος δεν έχει ουδεμία τύχη και στη τελική κανένα λόγο ύπαρξης στο ψηφιακό μέλλον. Οι επιχειρήσεις του μέλλοντος θα είναι στη πλειοψηφία τους ψηφιακές και κανείς επιχειρηματίας δεν είναι τόσο μαζοχιστής για να δίνει τα μισά και πλέον στο κράτος.

Μάλιστα όσοι ποντάρουν στο τουριστικό real estate ας το ξεχάσουν. Με τέτοιους φόρους που βάζει το σατυροβαρκάρικο κράτος των δημοσίων υπαλλήλων δεν έχει κανείς ξένος κίνητρα να αγοράσει ακίνητα στην Ελλάδα. Αυτό το έχουν αντιληφθεί και οι δικοί μας κάτοχοι γης και αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα πωλείται. Για να δούμε εάν θα βρει αγοραστές.

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης