kourdistoportocali.comNews DeskΟι νοσοκόμες στις ΗΠΑ ξεσηκώθηκαν ενάντια στην αφαίρεση της μάσκας για τους εμβολιασθέντες

Τι λέει ο Fauci

Οι νοσοκόμες στις ΗΠΑ ξεσηκώθηκαν ενάντια στην αφαίρεση της μάσκας για τους εμβολιασθέντες

-Με 30.000 καθημερινές περιπτώσεις COVID-19 και περίπου 600 θανάτους αυτή η απόφαση είναι επικίνδυνη

Η μεγαλύτερη ένωση νοσηλευτών-νοσοκόμων στις ΗΠΑ είναι έξαλλη με την απόφαση που επιτρέπει στους εμβολιασθέντες να αφαιρέσουν τις μάσκες.

Η National Nurses United επικρίνει τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για το γεγονός ότι συνιστούν στους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί πλήρως να μην φορούν μάσκες στις περισσότερες τοποθεσίες. Το σωματείο δήλωσε ότι η νέα οδηγία θέτει σε κίνδυνο τους βασικούς εργαζόμενους και επηρεάζει δυσανάλογα τους μαύρους και τους αυτόχθονες. Επίσης δεν βασίζεται στην επιστήμη.

Την περασμένη εβδομάδα, το CDC εξέδωσε νέα καθοδήγηση που ουσιαστικά εγκατέλειψε την εκτεταμένη εντολή μάσκας για να αποτρέψει την εξάπλωση του COVID-19, με ορισμένες εξαιρέσεις. Αξιωματούχοι είπαν ότι οι άνθρωποι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να αφαιρέσουν τις μάσκες και να καταργήσουν τις αποστάσεις κατά τη διάρκεια των περισσότερων εσωτερικών και εξωτερικών δραστηριοτήτων, ανεξάρτητα από το πλήθος του γύρω κόσμου.

Σχεδόν το 47% των ενηλίκων στις ΗΠΑ έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ενώ περίπου το 60% έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με το CDC.

Η National Nurses United, η οποία έχει περισσότερα από 170.000 μέλη σε εθνικό επίπεδο, εξέδωσε δήλωση την Παρασκευή επικρίνοντας την αλλαγή των κατευθυντήριων γραμμών του CDC, καθώς οι ΗΠΑ συνεχίζουν να έχουν περισσότερες από 30.000 καθημερινές περιπτώσεις COVID-19, συμπεριλαμβανομένων περίπου 600 θανάτων.

«Αυτή η νεότερη οδηγία του CDC δεν βασίζεται στην επιστήμη, δεν προστατεύει τη δημόσια υγεία και απειλεί τη ζωή ασθενών, νοσοκόμων και άλλων εργαζομένων πρώτης γραμμής σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε σε δήλωση η Εκτελεστική Διευθύντρια της NNU, Bonnie Castillo, εγγεγραμμένη νοσοκόμα. «Τώρα δεν είναι η ώρα να χαλαρώσουμε τα προστατευτικά μέτρα και είμαστε εξοργισμένοι που το CDC έκανε ακριβώς αυτό ενώ είμαστε ακόμα στη μέση της πιο θανατηφόρας πανδημίας στον αιώνα μας».

Η νέα οδηγία του CDC δεν ισχύει όταν οι άνθρωποι ταξιδεύουν με αεροπλάνα ή δημόσια συγκοινωνία, όπως τρένα και λεωφορεία, σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης, όπως νοσοκομεία ή γηροκομεία ή εγκαταστάσεις άλλες σχετικές εγκαταστάσεις.
Η NNU ανέφερε συγκεκριμένες ανησυχίες, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των παραλλαγών COVID-19 και της αβεβαιότητας σχετικά με το κατά πόσον τα εμβόλια προστατεύουν από αυτές, μαζί με τη μακροζωία των εμβολιασμών: το πόσο  θα διαρκέσει η προστασία από τα εμβόλια. ”

Το CDC ανέφερε επιστημονικά ευρήματα που έδειξαν ότι τα εμβόλια έκαναν τις μολύνσεις COVID-19 εξαιρετικά σπάνιες και ήταν επίσης αποτελεσματικές έναντι παραλλαγών.

«Όλα τα προστατευτικά μας μέτρα πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ, εκτός από τα εμβόλια. Αυτή η πανδημία δεν έχει τελειώσει », δήλωσε η πρόεδρος της NNU, Deborah Burger, εγγεγραμμένη νοσοκόμα. «Οι νοσηλευτές ακολουθούν την αρχή της προφύλαξης, που σημαίνει ότι έως ότου γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι κάτι είναι ασφαλές, χρησιμοποιούμε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας, όχι το χαμηλότερο. Το CDC θέτει σε κίνδυνο τις ζωές με αυτήν την τελευταία οδηγία”.

Το NNU επέκρινε επίσης το CDC ότι δεν παρακολουθεί πλέον λοιμώξεις σε πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους, εκτός εάν οδηγηθούν σε νοσηλεία ή θάνατο.

Αυτό είναι μία είδηση βόμβα μια και αποδεικνύει ένα στρουθοκαμηλισμό τόσο για τις παρενέργειες των εμβολίων όσο και τη  διάρκεια προστασίας του κάθε ασθενή. Η ένωση είπε ότι αυτό θα αποτρέψει την πλήρη κατανόηση των βασικών δεδομένων σχετικά με τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι παραλλαγές θα επηρεάσουν την ανοσία.

Το CDC προειδοποίησε ότι τα άτομα που είναι ανοσοκατεσταλμένα ή παίρνουν φάρμακα που μπορούν να εξασθενήσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα πρέπει να συμβουλευτούν έναν ιατρό πριν πάνε χωρίς μάσκα σε δημόσιο χώρο. Αρκετές καταστάσεις όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης, ο καρκίνος, η παχυσαρκία και οι νεφροπάθειες μπορούν να μειώσουν την ανοσία. Άτομα που ζουν με αυτοάνοσες καταστάσεις όπως το HIV / AIDS, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωρίαση και η νόσος του Crohn μπορεί επίσης να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για πιο σοβαρές επιδράσεις του COVID-19.

Ο ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες, Dr. Anthony Fauci, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Face The Nation» την Κυριακή ότι η νέα οδηγία του CDC βασίζεται στην εξέλιξη της επιστήμης. Ο Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden, πρόσθεσε ότι το CDC έκανε τις αλλαγές λόγω της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας των εμβολίων – συμπεριλαμβανομένων ενάντια σε νέες παραλλαγές COVID-19 – και έρευνα που δείχνει ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί είναι λιγότερο πιθανό να μεταδώσουν την ασθένεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Joe Biden (@potus)

-Η συσσώρευση όλων αυτών των επιστημονικών γεγονότων, πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων οδήγησε το CDC  να πάρει αυτήν την απόφαση να πει τώρα όταν εμβολιάζεστε, δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα, όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους, αλλά δεν χρειάζεται να τη φοράτε ούτε σε εσωτερικούς χώρους », είπε ο Fauci. «Αλλά αν στην πραγματικότητα αυτό χρησιμεύει ως κίνητρο για τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, τόσο το καλύτερο. Ελπίζω να είναι πραγματικά ένα κίνητρο…

(Ο κ. Fauci δίνει ρέστα υπέρ των εμβολίων…)

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης