kourdistoportocali.comNews DeskΟι Καλωσυνάτοι. Από τον Πατέρα Αντώνιο στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Οιαδήποτε ομοιότης με το Lolita Express του Jeffrey Epstein είναι συμπτωματική

Βreaking news

Οι Καλωσυνάτοι. Από τον Πατέρα Αντώνιο στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Οιαδήποτε ομοιότης με το Lolita Express του Jeffrey Epstein είναι συμπτωματική

Δείτε τι συνέβη στον Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία του Τουρισμού Σαράντο Γερογιαννάκη

Ένα από τα μαθήματα που πρέπει να αφομοιώσουν οι οξυδερκείς πολίτες και μάλιστα τάχιστα είναι το γεγονός ότι κάποιες καταστάσεις και θεσμοί μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που παρουσιάζουν ως βιτρίνα της δυστοπίας τους.

By S. Summoning His Legions

Πάρτε παράδειγμα τον καλωσυνάτο πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού. Ο τύπος που στο μεταξύ είχε καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες ακίνητα από τις δωρεές  στη πραγματικότητα είχε στήσει (αθελά του;) μία πολυτελή φάρμα-φυλακή που επέτρεπε σε κάποιους να ικανοποιούν κάθε είδους βουλιμία παραδομένοι στην ηδονή τους χρήματος και των σεξουαλικού εκμαυλισμού των θυμάτων τους.

Δεν θα είχε στήσει όλη αυτή την αυτοκρατορία της αποπλάνησης εάν κάποιοι δεν παρείχαν την ασφάλεια ενός τείχους σιωπής και προστασίας. Κι αυτή η παροχή προστασίας βρωμάει κράτος και τις Αρχές του. Αστυνομία, εφορία, κτηματολόγιο, τα πάντα όλα. Το κράτος και κάποιοι από τους φορείς και τους θεσμούς του βοήθησαν για να στηθεί μία mini αυτοκρατορία διατροφής που είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το ιδιωτικό jet και τις επαύλεις του Epstein.

O Oίκος Ανοχής και Διαστροφής του πατέρα Αντώνιου έφερε τον τίτλο Κιβωτός του Κόσμου.

Ακόμη κι εκείνος που σκέφτηκε το όνομα-φερετζέ στη πραγματικότητα δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να τρολάρει και να αυτοσαρκάζεται δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τα αντανακλαστικά και την οξυδέρκεια της κοινωνίας-δλδ των πολιτών εκεί έξω.

Εκτός από φύση και θέση πραγματικούς αναρχικούς και όχι σαν αυτούς του θερμοκηπίου της Αστυνομίας, όπως οι αντίστοιχοι των Εξαρχείων, θα μπορούσε να υποθέσει τι κρύβεται πίσω από το προστατευτικό και αθώο βλέμμα πολλών από τους επαγγελματίες διάκονες της πίστης.

Να λοιπόν που ένα ακόμη προσωπείο γκρεμίζεται βίαια.

Ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι πίσω από τον γλυκύτατο πατέρα Αντώνιο κρύβεται ένα ίδρυμα με πολλές αναφορές στο Lolita Express του Jeffrey Epstein;

Οι Εκκλησίες του κόσμου (ορθόδοξες, καθολικές, μουσουλμανικές, εβραικές κλπ) κρύβουν πολλούς Epstein στα σκοτεινά και δυστοπικά έγκατά τους.

Καθώς γράφουμε για τον καλωσυνάτο πατέρα Αντώνιο και το ίδρυμά του μάς έρχεται στο νου η καλωσυνάτη φιγούρα του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και της Κιβωτού του Κόσμου της επιστημονικής επιτροπής του.

Σε ουδεμία περίπτωση η συγκρίση μεταξύ του καλωσυνάτου πατέρα Αντωνίου και του καλωσυνάτου καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα δεν αφορά την προσωπική ζωή του καθηγητή αλλά την επιστημονική του ολότητα και μόνο.

Ο καλωσυνάτος καθηγητής Τσιόδρας δύο χρόνια τώρα δεν απαντά σε καίρια ερωτήματα που αφορούν τον ρόλο του στην πανδημία. Και ο ρόλος του καλωσυνάτου καθηγητή είναι κομβικός. Όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Στη συνέχεια θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Πέρα από το γεγονός ότι σχεδόν προανήγγειλε την πανδημία δύο-τρεις μήνες πριν τα πρώτα καταγεγραμμένα κρούσματα δεν απάντησε ποτέ ως τώρα γιατί μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ο ελεγχόμενος ΠΟΥ χαρακτηρίσει τον ιό πανδημία έσπευσε από την Αθήνα παρέα με τους Μαγιορκίνη, Παρασκευή, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλο να εκπονήσει μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός COVID-19 είναι φυσικής προελεύσεως παρότι από το προκλητικά αδιαπέραστο τείχος των πληροφοριών από τη Κινέζικη κυβέρνηση (και το κινέζικο ΚΚ) τα χαρακτηριστικά του ιού και ιδιαίτερα η λεγόμενη θέση φουρίνης βρωμούσαν κατασκευή σε εργαστήριο.

Ο καλωσυνάτος Τσιόδρας όμως υπέγραψε μελέτη για τη φυσική προέλευση του ιού. Και εντελώς τυχαία τη μελέτη του καλωσυνάτου καθηγητή Τσιόδρα και άλλες 7 συμπεριέλαβε ο διαβόητος Peter Daszak στη περίφημη επιστολή του στο The Lancet με την οποία φρόντισε να εξοστρακίσει κάθε αναφορά στην εργαστηριακή φύση του ιού. Ο καλωσυνάτος κ. Τσιόδρας λοιπόν ακούσια ή εκούσια εμπλέκεται σε ένα μείζον θέμα για την ασφάλεια της ανθρωπότητας που αφορά την προέλευση του ιού.

Ο ίδιος ο καθηγητής τώρα δύο χρόνια μετά έρχεται να μας μιλήσει για την λάθος διαχείριση της πανδημίας για την οποία ήταν ο ίδιος ο απόλυτος Τσάρος. Καλωσυνάτος πάντα.

Την ίδια στιγμή παρότι χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και σχεδόν εκατοντάδες χιλιάδες στο κόσμο σωριάζονται σαν τα κουνούπια στην αιωνιότητα εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων COVID o καλωσυνάτος καθηγητής Τσιόδρας εξακολουθεί με εμμονικό τρόπο να συστήνει την συνέχιση του εμβολιασμού στους Έλληνες πολίτες. Και η αυτονόητη ερώτησή μας είναι στους πόσους θανάτους από τις παρενέργειες των εμβολίων ο καλωσυνάτος καθηγητής Τσιόδρας θα παραδεχθεί ότι έκανε λάθος-παρότι όπως πολλές ενδείξεις βρωμάνε ότι δεν πρόκειται για λάθος αλλά για κάτι άλλο.


Μόνο στον Καναδά μέσα σε δύο μήνες έχουν πεθάνει πάνω από 80 εμβολιασμένοι γιατροί-δλδ συνάδελφοι του Έλληνα καθηγητή- ξαφνικά. Κάποιοι από αυτούς είχαν εξαιρετική φυσική κατάσταση, ήταν αθλητές, μαραθωνοδρόμοι, κλπ.

Η ίδια η Pfizer  όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα που είδαν στο φως της δημοσιότητα χάρη στον Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri έχει καταγράψει μία καταιγίδα από τις θανάσιμες παρενέργειες των εμβολίων της.

Ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs η επιτροπή του οποίου ανέλαβε να ερευνήσει την προέλευση του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός ήταν εργαστηριακός και βιολογικό όπλο.

Ο επίσης Εβραίος καθηγητής  Shmuel Shapira, πρώην διευθυντής του Institute for Biological Research το οποίο επιχορηγεί την ανάπτυξη του Ισραηλινού εμβολίου κατήγγειλε από πολύ νωρίς τις παρενέργειες και την αναποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer παρότι ο ίδιος το είχε κάνει με αποτέλεσμα να έχει υποστεί επώδυνες παρενέργειες όπως απεκάλυψε στη συνέχεια.

Ο κορυφαίος Εβραίος καθηγητής του MIT Sloan School of Management, Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας, απεκάλυψε, μερικά 24ωρα πριν μιλώντας στους The Epoch Times, ότι το  Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό»Management.

Συνέγραψε μια εργασία που βρήκε αύξηση κατά 25%  στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για καρδιακή προσβολή μεταξύ νεαρών Ισραηλινών μετά την κυκλοφορία στη χώρα του γενετικού εμβολίου για τον COVID.

Ρίχνουμε μια ματιά σε μια σειρά από βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι αρχές στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, γνώριζαν πολύ περισσότερα από όσα έλεγαν για τις παρενέργειες του εμβολίου. Γιατί είναι αυτό σημαντικό πέρα ​​από το Ισραήλ; … Επειδή το Ισραήλ ήταν ουσιαστικά η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, και το έκανε στο πλαίσιο μιας πολύ μοναδικής συμφωνίας με την Pfizer που ουσιαστικά έκανε το Ισραήλ ένα παγκόσμιο εργαστήριο για τον υπόλοιπο κόσμο. Και πράγματι, αν ακολουθήσετε όλα τα στάδια έγκρισης του FDA του εμβολίου, σε καθένα από αυτά, η Pfizer παραθέτει και βασίζεται σε δεδομένα από το Ισραήλ».

Αυτά υποστηρίζουν εξέχοντες Εβραίοι επιστήμονες για την προέλευση της πανδημίας και τα εμβόλια της Pfizer αλλά ο καλωσυνάτος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας εξακολουθεί με ανεξήγητη (εξηγήσιμη) εμμονή να προτρέπει τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν έχοντας παρασύρει σε αυτόν τον θανάσιμο στρόβιλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Μήπως να ετοιμαζόμαστε για το νέο σοκ της οξυδερκούς κοινής γνώμης καθώς η Κιβωτός του επιστημονικού Κόσμου του Σωτήρη Τσιόδρα θα γίνεται θρύψαλα και στα έγκατά της θα αποκαλύπτονται έξωθεν υποδείξεις, εντολές και οδηγίες;

>

Έφυγε ξαφνικά ο 40χρονος Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας του Τουρισμού Σαράντος Γερογιαννάκης

Δεν είχε στεγνώσει το μελάνι, όπως έγραφαν παλαιότερα οι έγκριτοι πολιτικοί συντάκτες όταν έγινε γνωστή η είδηση ενός ακόμη ξαφνικού θανάτου στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία του Τουρισμού Σαράντο Γερογιαννάκης, ο οποίος ενώ βρισκόταν στη Γερμανία για διακοπές έφυγε ξαφνικά για την αιωνιότητα.

Δεν έχουν τελειωμό τα τραγικά μαντάτα στο Ρέθυμνο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αρκετοί αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων-μεταδίδει το Daynight.gr στις 19 Νοεμβρίου 2022.

Το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί στη μακάβρια λίστα: αυτό του θανάτου του Σαράντου Γερογιαννάκη.

Ο 44χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους του Ρεθύμνου εξαιτίας της ενασχόλησής του για δεκαετίες με το τουριστικό κομμάτι (η οικογένειά του έχει στην ιδιοκτησία της ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου), έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Είχε κάνει τουλάχιστο δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, βρέθηκε νεκρός στη Γερμανία, όπου περνούσε τις διακοπές του μετά τη λήξη της απαιτητικής τουριστικής σεζόν, με τα νέα του ξαφνικού θανάτου του να σκορπίζουν θλίψη σε οικείους και φίλους.

Ο Σαράντος Γερογιαννάκης, ήταν γιος του ιδιαίτερα αγαπητού Μπάμπη Γερογιαννάκη, ο οποίος έφυγε κι εκείνος από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η οικογένειά του αριθμεί άλλα τέσσερα αδέλφια.

Τις τελευταίες ώρες γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους οικείους του προκειμένου να λυθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της σωρού του στο αγαπημένο του Ρέθυμνο.

Η συντακτική ομάδα του Daynight εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια Γερογιαννάκη για τον αδόκητο αυτό χαμό.

Είχε προηγηθεί ο ξαφνικός θάνατος της 40χρονης Ελίνας Ακουμιανάκη, επίσης στο Ρέθυμνο>

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 40χρονη Ελίνα

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK