kourdistoportocali.comNews DeskΟ Trump τους άφησε όλους πίσω και πέταξε για New Jersey> Μετέφερε το αρχηγείο του

Πιο κοντά στη Νέα Υόρκη

Ο Trump τους άφησε όλους πίσω και πέταξε για New Jersey> Μετέφερε το αρχηγείο του

Η κίνηση συμβαδίζει με όσους πιστεύουν ότι ξεκινά ήδη τον προεκλογικό αγώνα του

Τους άφησε όλους πίσω του ο Donald Trump και πέταξε την Κυριακή το βράδυ (τοπική ώρα) για να περάσει το καλοκαίρι του στο New Jersey. Πηγές ανέφεραν στο DailyMail.com, ότι ο 74χρονος, μετέφερε την πολιτική του βάση και το κεντρικό αρχηγείο του στο γκολφ κλαμπ του Bedminster, ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Trump να ξεφύγει από την καλοκαιρινή ραστώνη της Φλόριντα συμβαδίζει με όσους πιστεύουν ότι ξεκινά ήδη τον προεκλογικό αγώνα του για να ξαναμπεί στο Λευκό Οίκο καθώς το New Jersey είναι μία ανάσα από το οικονομικό κέντρο της Νέας Υόρκης, κάτι που θα τον βοηθήσει να μαζέψει τα πολλά εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται.

Αυτό σημαίνει ότι το Bedminster, το γήπεδο γκολφ του Τραμπ, θα γίνει το κέντρο των επιχειρήσεων, την ίδια ώρα που είναι σε εξέλιξη ζυμώσεις μέσα στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Ο Trump έχει αναφερθεί στην πιθανότητα υποψηφιότητας για τον Λευκό Οίκο το 2024, αλλά οι βοηθοί του λένε ότι μια τελική απόφαση είναι απίθανο να παρθεί προτού να καταμετρηθούν τα πολιτικά ρεύματα στις προκελογικές εκστρατείες της βουλής και της Γερουσίας του 2022.

Το DailyMail.com δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες από την αναχώρηση του πρώην προέδρου με ιδιωτικό τζετ. Το Cessna είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία που ανήκει στον Trump. Μάλιστα, στις εικόνες φαίνονται βοηθοί να μεταφέρουν έναν μεγάλο αριθμό κουτιών προς το αεροπλάνο.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν η Μελάνια και ο Μπάρον θα συνοδεύσουν αργότερα τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο στο New Jersey, μία απόφαση που πιθανότατα θα εξαρτηθεί από το σχολικό πρόγραμμα του εφήβου. Μια πηγή είχε ήδη πει στο DailyMail.com ότι η Ημέρα της Μητέρας ήταν το σήμα του Trump να φύγει. «Το σπίτι θα κλείσει μέχρι το φθινόπωρο και οι Trump θα φύγουν για να περάσουν το καλοκαίρι στο κλαμπ τους στο Bedminster», ανέφερε η πηγή.

Ο Ρεπουμπλικανικός βουλευτής της Φλόριντα, Λάρι Κέισι, ανέφερε ότι ο Τραμπ είναι ένας άνθρωπος της συνήθειας. «Είναι αυτό που κάνει για 20 χρόνια. Περνάει το χειμώνα στη Φλόριντα και μετά πηγαίνει πίσω βόρεια», πρόσθεσε.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης