kourdistoportocali.comNews DeskΟ δικηγόρος των θυμάτων του παιδόφιλου Epstein καλεί τον Bill Gates να καταθέσει οικειοθελώς!

Global Health Governance και Μεγάλη Φιλανθρωπία

Ο δικηγόρος των θυμάτων του παιδόφιλου Epstein καλεί τον Bill Gates να καταθέσει οικειοθελώς!

Μαρτυρίες των θυμάτων του Παιδόφιλου Epstein ή μήπως της Ghislaine Maxwell, καίνε τον Φιλάνθρωπο Gates;

Kαι να που το κουβάρι ξετυλίγεται καθώς οι δικηγόροι αναλαμβάνουν δράση και οι αποκαλύψεις θα γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές από δω και στο εξής.

By Τhe Clockwork Orange Team

O μεγαλοδικηγόρος Spencer Kuvin ο οποίος εκπροσωπεί 9 θύματα του νεκρού παιδόφιλου και εμπλεκόμενου σε sex trafficking μιλώντας στην εφημερίδα Sun υποστηρίζει ότι η Melinda Gates ξεκίνησε τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου μετά τη σύλληψη του Jeffrey Epstein. Σας θυμίζουμε ότι ο Epstein βρέθηκε νεκρός σε φυλακή του Μανχάταν.

Οι φημολογούμενες επαφές του Φιλάνθρωπου με τον Παιδόφιλο είχαν ξεκινήσει το 2013.

Ο δικηγόρος απεκάλυψε ότι ο Φιλάνθρωπος (και παγκόσμιος αυτοκράτορας των εμβολίων) αγόρασε έπαυλη δίπλα στον Παιδόφιλο. Κάλεσε μάλιστα τον Gates να συνεργαστεί με τις Αρχές και να δώσει ότι πληροφορίες γνωρίζει για τη διαλεύκανση της υπόθεσης για την οποία βρίσκεται στη φυλακή η Ghislaine Maxwell στενή φίλη και πρώην ερωμένη του Epstein.

Ο Gates και ο μακαρίτης δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2011, τρία χρόνια αφότου ο Epstein είχε δηλώσει την ενοχή του για πρόσκληση ανηλίκου στη Φλόριντα και είχαν συναντηθεί σε πολλές περιπτώσεις.

«Το ζήτημα του Gates είναι παρόμοιο με αυτό του πρίγκιπα Andrew», δήλωσε ο Kuvin στη Sun, αναφερόμενος στο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ που έχει κληθεί πολλές φορές να δώσει στοιχεία για τη σχέση του με τον Epstein.

«Πως μπορείς να έχει επαγγελματικές συναντήσεις με ένα τέτοιο άτομο; Αμφισβητώ τον ηθικό χαρακτήρα του καθένα που επιλέγει να πραγματοποιήσει επαγγελματικές συναντήσεις με κάποιον που έχει επιδείξει τέτοιου είδους συμπεριφορά και έχει αποδεχτεί αυτόν τον τύπο συμπεριφοράς. Όσον αφορά τον Bill Gates, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν γνώριζε την πλήρη έκταση των κατηγοριών που ασκήθηκαν κατά του Epstein. Και όμως συνέχισε να συναντιέται μαζί του. Αυτό δείχνει τουλάχιστον κακή κρίση».

Ο Gates έχει αρνηθεί ότι γνώριζε για τα αδικήματα που βάραιναν τον Epstein κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε από τις συναντήσεις μαζί του. Ο πρίγκιπας Andrew αρνήθηκε επίσης οποιαδήποτε παράνομη πράξη, όσον αφορά τις σχέσεις του με τον μακαρίτη παιδόφιλο.

Ενώ αρχεία δείχνουν ότι ο Gates απόλαυσε πτήση με τη διαβόητη Lolita Express, το ιδιωτικό πολυτελές τζετ του Epstein το 2013, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε σε ποιον ανήκε το τζετ.

Η Melinda Gates φέρεται να είχε ενοχληθεί από τη σχέση του τότε συζύγου της με τον Epstein το 2013, λέγοντας σε φίλους πόσο άβολα ένιωθε ότι ήταν στην παρέα του και ότι ήθελε «να μην έχει καμία σχέση με αυτόν», ανέφερε η ιστοσελίδα Daily Beast.

Ο Spencer Kuvin πρόσθεσε στη Sun ότι ο χρόνος του διαζυγίου, η διαδικασία του οποίου πιστεύεται ότι ξεκίνησε το 2019, από τη Μελίντα, περίπου τη στιγμή της σύλληψης του Epstein με κατηγορίες για sex trafficking «φαίνεται ύποπτος».

Τώρα, ζητά από τον Gates να προσέλθει στις αρχές και να παραδώσει σε εισαγγελείς κάθε πληροφορία που έχει σχετικά με τον Epstein και την υπόθεση Ghislaine Maxwell.

Για ποιο λόγο ο δικηγόρος ζητεί να καταθέσει ο Bill Gates;

Μήπως έχει στη διάθεσή του μαρτυρίες των θυμάτων του Παιδόφιλου Epstein που καίνε τον Φιλάνθρωπο Gates;

Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που η Melinda Gates ξεκίνησε την διαδικασία διαζυγίου αμέσως μετά την σύλληψη του Epstein ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις φυλακές του Μανχάταν όπου εκρατείτο;

Η φυλακισμένη Maxwell, 59 ετών, αρνείται κάθε κάθε κατηγορία και έχει δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και το sex trafficking σχετικά με την τέσσερις έφηβες που φέρεται να προμήθευσε τον πρώην εραστή της, Epstein, μεταξύ 1994 και 2004.

Jeffrey Epstein και Ghislaine Maxwell

Ο Kuvin ανέφερε ότι «Θυμηθείτε ότι υπάρχει μια συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με την Ghislaine Maxwell. Έτσι, αν ο κ. Gates έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα, θα έλεγα ότι πρέπει να προσέλθει στις αρχές.

Όπως έχω πει σε σχέση και με τον Πρίγκιπα Andrew, ο κ. Gates πρέπει να παρουσιάσει και να προσφέρει εθελοντικά κάθε πληροφορία που πιστεύει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτήν την έρευνα. Και πιστεύω ότι πρέπει να εξεταστούν περισσότεροι άνθρωποι, όχι μόνο ο Bill Gates, όχι μόνο η Ghislaine Maxwell, αλλά πάντα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγαλύτερο δίκτυο ανθρώπων που πρέπει να λογοδοτήσουν για τις διασυνδέσεις τους με τον Jeffrey Epstein.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άλλοι άνθρωποι είχαν συναντήσεις με τον Epstein. Είναι σαν να ξεφλουδίζεις αργά τα στρώματα ενός κρεμμυδιού έως ότου να φτάσεις στην καρδιά του. Πρόκειται για άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ που συνέχισαν να έχουν σχέσεις με τον Epstein παρά τα όσα ήταν γνωστά για τη δράση του.

Υπάρχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιχειρηματίες που συνέχιζαν να συνεργάζονται με τον Epstein ακόμα και μετά την ομολογία του σχετικά με το τι είχε κάνει σε νεαρά κορίτσια», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε ότι ο Bill Gates έχει δηλώσει ότι «Τον συνάντησα [Epstein]. Δεν είχα επιχειρηματική σχέση ή φιλία μαζί του».

 

Global Health Governance και Μεγάλη Φιλανθρωπία

Παγκόσμιος ιμπεριαλισμός υγείας και το πρόβλημα νομιμότητας με την παγκόσμια φιλανθρωπία.
Περίληψη των σημείων που τέθηκαν σε δύο άρθρα των Jacob Levich και Sophie Harman.
Και τα δύο άρθρα έχουν να κάνουν με το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.

Ο Levich στο άρθρο του προτείνει έναν νέο όρο: «Παγκόσμιος Ιμπεριαλισμός Υγείας» αντί του Παγκόσμια Διακυβέρνηση Υγείας για να αποδείξει τα κίνητρα των ιδρυμάτων, των κυβερνήσεων και των θεσμών στη νέα εποχή. Η Harman ελέγχει εάν αυτά τα ιδρύματα, συγκεκριμένα το BMGF μπορεί να χαρακτηριστεί νόμιμο.
Ένας ορισμός του GHG παρουσιάστηκε από τον Levich για να δείξει την αλλαγή στα προηγούμενα μοντέλα διεθνούς υγειονομικής περίθαλψης:
«Η χρήση επίσημων και άτυπων θεσμών, κανόνων και διαδικασιών από κράτη, διακυβερνητικούς οργανισμούς και μη κρατικούς φορείς για την αντιμετώπιση προκλήσεων στην υγεία που απαιτούν τη διασυνοριακή συλλογική δράση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση. (Fidler 2010: 3) Εξηγεί ότι ο παραπάνω ορισμός σημαίνει ότι τώρα οι μη κρατικοί φορείς έχουν εξουσία στον τομέα δράσης που είχε προηγουμένως τεθεί στην αρμοδιότητα των εθνικών κυβερνήσεων.

Στο παρελθόν, η παγκόσμια υγεία θεωρούνταν συνήθως μια συνεργατική προσπάθεια, μεταξύ κυρίαρχων εθνών υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Στη θέση του προέκυψε «μια ομάδα μερικώς αλληλεπικαλυπτόμενων και μη ιεραρχικών καθεστώτων» (Youde 2012) – δηλαδή, μια αφθονία θεμελιωδών και κρατικών χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, που βασίζονται κυρίως στη Δύση και χρηματοδοτούνται άμεσα από πολλούς δισεκατομμυριούχους.

Το BMGF είναι ένας από αυτούς. Ένας παγκόσμιος φιλάνθρωπος που έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια, στρατιωτικοποιημένη, υπερεθνική αρχή ικανή να ανταποκριθεί αποφασιστικά σε κρούσματα μολυσματικών ασθενειών (Gates 2015a). Μετά την υπόθεση Έμπολα η Δύση απέκτησε μια λευκή επιταγή για μελλοντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Έτσι, η επιδημία του Έμπολα χρησιμοπιήθηξε για να εισαγάγει μια αιτιολόγηση και ένα σχεδόν νομικό πλαίσιο για την πραγματοποίηση της στρατιωτικοποιημένης «παγκόσμιας διακυβέρνησης της υγείας» – με δυνατότητα παρέμβασης οποτεδήποτε, οπουδήποτε στον αναπτυσσόμενο κόσμο, υπό την κάλυψη ανθρωπιστικής ανησυχίας.

Η Μεγάλη Φιλανθρωπία, λοιπόν, αναλαμβάνει κάθετες πρωτοβουλίες που είναι δυνητικά κερδοφόρες για διεθνικές εταιρείες με έδρα τη Δύση — για παράδειγμα, εμβόλια και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα – αντί να υποστηρίζει την πρωτοβάθμια περίθαλψη και να ενισχύει τα εθνικά συστήματα υγείας. Φάρμακα και άλλα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης που παράγονται από Δυτικές TNC χρηματοδοτούνται από τους φόρους των φτωχών.

Ένα παράδειγμα αυτών των διαδικασιών δίνεται από τον Levich: Τον Μάρτιο του 2015, το ίδρυμα ανακοίνωσε ότι είχε λάβει μερίδιο 52 εκατομμυρίων δολαρίων στην CureVac, μια ιδιωτική φαρμακευτική εταιρεία που συμμετείχε στην ανάπτυξη εμβολίων χρησιμοποιώντας γενετικά τροποποιημένο mRNA (Herper 2015).

Για πρώτη φορά, η BMGF θα είχε άμεσο οικονομικό συμφέρον στην επιτυχία μιας εμπορικής φαρμακευτικής επιχείρησης. Εξαιτίας του γεγονότος ότι το ίδρυμα διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση των αγορών εμβολίων από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, η επένδυση αποτέλεσε μια σαφή σύγκρουση συμφερόντων.

Ωστόσο, ο κόσμος της Μεγάλης Φιλανθρωπίας, ενώ στο παρελθόν καυχιόταν για την ανεξαρτησία του από τις έντονες εμπορικές πιέσεις, παρέμεινε σιωπηλός και δεν εμφανίστηκε κριτική στον δημοφιλή ή επιχειρηματικό τύπο. Το δημόσιο συμφέρον ήταν τώρα τόσο καλά συνυφασμένο με ιδιωτικό κέρδος που η ιστορία του CureVac δεν φαινόταν αξιοσημείωτη.

Η BMGF κατόρθωσε επίσης να βοηθήσει τη Big Pharma στις προσπάθειές της να παρακάμψει τα ρυθμιστικά καθεστώτα, υποστηρίζοντας τις δοκιμασίες για φάρμακα με μειωμένες τιμές στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ως αποτέλεσμα, τα υπάρχοντα συστήματα διεθνούς διακυβέρνησης υγειονομικής περίθαλψης αντικαθίστανται από νέες μορφές υπερεθνικής διακυβέρνησης που περιλαμβάνουν τους επίσημους θεσμούς του παγκόσμιου καπιταλισμού. Ο Levich δηλώνει ότι ο «παγκόσμιος ιμπεριαλισμός υγείας» είναι σαφώς ανοδικός.


Αυτό που δίνουν τα μέρη που εμπλέκονται σε αυτό το νέο πλαίσιο παγκόσμιας υγειονομικής περίθαλψης ως δικαιολογία για το φαινόμενο που λέει ο Levich, είναι το εξής: «Ο κόσμος, λένε οι υποστηρικτές, τώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη, άνευ προηγουμένου στιγμή – εκείνη στην οποία η επιτάχυνση της, τα συνοριακά ταξίδια, η αστικοποίηση και το εμπόριο έχουν καταστήσει αναπόφευκτες και δυνητικά καταστροφικές «αναδυόμενες μολύνσεις».
(Αυτό επιβεβαιώνεται ως αυτονόητο, παρά το γεγονός ότι δύο από τις τρεις πιο θανατηφόρες πανδημίες του περασμένου αιώνα – η ισπανική γρίπη του 1918 και η ασιατική γρίπη του 1957–1958 – πραγματοποιήθηκαν δεκαετίες πριν η «παγκόσμια διασύνδεση» να γίνει μοντέρνα έννοια.)

Η απειλή διαμορφώνεται πάντοτε με όρους που αντικατοπτρίζουν αποικιοκρατικές υποθέσεις και καλούν φυλετικούς φόβους: οι μεταδοτικές ασθένειες συζητούνται ως φαινόμενα που αναδύονται από φτωχές χώρες και απειλούν τον Δυτικό Κόσμο.

Η θεωρία της GHG είναι «παγκόσμια» με μια πολύ συγκεκριμένη έννοια: ασχολείται με την αντιμετώπιση των αντιληπτών απειλών για τον πλούσιο πυρήνα που θέτει η φτωχή περιφέρεια. Είναι μια ιδεολογία που ταιριάζει με την παρούσα φάση του ιμπεριαλισμού.

Η Harman στο άρθρο της εγείρει το ζήτημα της νομιμότητας του BMGF.

Υποστηρίζει ότι για να θεωρηθεί ένας θεσμός νόμιμος, εκτός από τη συγκατάθεση και την αμφισβήτηση των κυβερνηθέντων, απαιτεί επίσης αιτιολόγηση των κανόνων και αποδείξεις δυσαρέσκειας.
Η συγκατάθεση από εκείνους εκτός της παγκόσμιας ελίτ οι οποίοι τελικά είναι οι αποδέκτες των σχεδίων και ιδεών του BMGF είναι λιγότερο εμφανής καθώς θα υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων. Τα ιδρύματα που λαμβάνουν χρηματοδότηση δεν μπορούν να αντικρούσουν τους δωρητές τους.

Ενώ καθώς το BMGF έχει ήδη κερδίσει την αποδοχή του κοινού μέσω της παρουσίας του στα μέσα ενημέρωσης και το γεγονός ότι έχει τοπικές κυβερνήσεις ως εταίρους, δεν υπάρχει δημόσια αμφισβήτηση. .

Η απουσία δημόσιας αμφισβήτησης δεν αποτελεί πλεονέκτημα για το BMGF, αλλά υπονομεύει τη νομιμότητα τόσο του ιδρύματος όσο και των ευρύτερων διαδικασιών των ελίτ παγκόσμιας διακυβέρνησης υγείας που αναπαράγει.

Συνοψίζοντας, η εμφάνιση του νέου παγκόσμιου ιμπεριαλισμού υγείας από μια παγκόσμια υπερεθνική αρχή είναι προφανής και πρέπει να αμφισβητηθεί η νομιμότητά του.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης